Fægtning til børn

Sikkerhed i huset: hegn til børn

Umiddelbart efter fødslen begynder barnet at kende verden omkring ham. Og hvis han i de første uger og måneder kun er begrænset ved at studere sin krop, vokser han op og begynder at tage mere aktive handlinger. Med et sådant nysgerrighed, uudviklede motorkompetencer og en ustabil balance kan et barn i hvert trin fanges af farer, som kan føre til forskellige skader.

For ikke så længe siden, børn ofte oplevet i praksis, forskellige problemer - hænder på en varm ovn, fingre i soklen, falder fra krybber og mange andre tiltag, der forårsager deres forældres glædesløse minder. I dag er der blandt de børns produkter, der findes værktøjer, der forenkler livet og giver sikkerhed.

I nyligt mødre, desværre, det virker ikke altid årvågent passe sit barn, som falder på deres skrøbelige skuldrene af en masse andre ting, der er forbundet med madlavning, rengøring af lejligheden, der tager sig af hans kone og andre børn. Derfor er det nødvendigt at begrænse adgangen til farlige områder er muligt for ham, såsom badeværelse, køkken, trappe. Til dette formål blev der skabt et beskyttende hegn til børn, hvilket blokerer vejen for unge rejsende til det område, der ikke er parat til spil.

Disse mekanismer anvendes ikke kun til at begrænse babyens uautoriserede adgang til værelser, der udgør en mulig fare for ham, men også for at beskytte mod indførsel af kæledyr i rummet. Naturligvis er dyrenes rolle i dannelsen af ​​en ansvarsfølelse stor, men det er ikke desto mindre uhensigtsmæssigt for kæledyr at være alene med børn.

Når du vælger en hegn til børn, er det nødvendigt at bestemme under hvilke omstændigheder og hvor de skal bruges, da disse enheder kan have forskellige monteringsmetoder og design. Derudover anvendes forskellige materialer til fremstilling - metal, træ og plast. For at forhindre barnet i at trænge ind i trappen, monteres specialporte, der ikke tillader dem at falde ned eller op. De skal let åbne en voksen person og ikke beskadige indretningen.

Et sikkerhedssystem med fast bredde er monteret i døråbninger, så de skal svare helt til størrelsen. De tjener kun til at lukke afgangen og indgangen. Sådanne porte er fastgjort på suger, hængsler eller ved hjælp af seler. I dette tilfælde indebærer hegnet til børn med løkkefastgørelse deres konstante brug i en åbning. De resterende muligheder kan flyttes rundt i lokalerne, så barnet kan udforske alle de trygge områder.

Den foldende variant bruges til hyppige ture til familie, venner eller til dacha. De er nemme at installere i døråbningen og om nødvendigt foldet pæne accordeon, der tager lidt plads og giver dig mulighed for at bære en bil med dig.

I drift er glidende hegn med justerbare bredder mere hensigtsmæssige. De bruges når man lukker en trappe, en dør til en balkon eller en døråbning med stor bredde. Det er muligt at udvide nogle typer hegn ved at tilføje nye sektioner, købt separat eller dem der er til stede i sættet. En sådan barriere kan let omdannes til en skillevæg for rummet. Så du kan give barnet plads til sikre spil, samt begrænse tilgangen til bestemte steder i rummet, for eksempel til en computer og andet udstyr.

For at sikre sikkerhed på trappen anvendes ekstraelementer på balustre. Afstanden mellem dem er ofte for stor for barnet, så han kan falde fra jorden og klatrer gennem dem. I dette tilfælde anvendes overlejringer, som et alternativ anvendes tove, hvor elementerne er bundet for at øge sikkerheden.

Multifunktionelle hegn til børn

Der er 6 sektioner i denne enhed, og brugen er mulig i forskellige variationer. En sådan skillevæg kan være en glimrende barriere for at forhindre adgang til rummet eller en sikker skærm foran pejsen. Hvis du lukker alle sektioner sammen og lægger en tykk måtten på gulvet, som ofte er inkluderet i kittet, vil der være en bekvem legetøj. Derudover er der særlige gardiner til sådanne skillevægge, som installeres ovenfra for at få et hus, hvor barnet vil spille på gaden.

Gradvist bliver barnet trængt i krybbe, og han bevæger sig til en almindelig seng. Her kommer til gengæld et hegn til en seng til børn, der er designet til at beskytte mod utilsigtet fald, fordi barnet ikke straks begynder at mærke kanterne. Der er universelle beskyttelseskanter med fastgørelser under madrassen eller på siden af ​​sengen på en plast-, træ- eller metalramme.

Nogle hegn kan bøjes for at tage barnet i armene eller udskifte tøjet, mens andre kun er fastgjort i lodret stilling. De kan placeres hvor som helst: tættere på sengens hoved eller i midten. Der er også foldning muligheder, bekvem for rejser.

Hvad du skal være opmærksom på

Når man vælger et hegn til børn i lejligheden, er det tilrådeligt at sikre sig, at der findes en indikator, der angiver den korrekte installation. Det vil vise, om dens bredde passer til den blokerede døråbning.

I visse modeller er der en tværstang på gulvniveau, hvilket er uønsket, da det kan stoppes ved at gå med småbarnet. Det er også vigtigt at åbne søjlen, det skal åbnes let med den ene hånd og helst i begge retninger. Nogle modeller har en dør med automatisk lukning, takket være dette kan du ikke bekymre dig om, at den har været åben. Du kan gøre et hegn til dit barn med egne hænder, men du skal være forsigtig med dannelsen af ​​strukturen og materialevalg, de skal være miljøvenlige og sikre, da en lille forsker helt sikkert vil smage dem. Hver detalje skal være helt glat uden nogen burrs eller jags. Ellers kan barnet blive skadet.

Fægtning for børn i lejligheden - fordele ved brug og hvor de kan købes

Hegn til børn i lejligheden er fremragende assistenter til forældre såvel som for bedsteforældre. Nu behøver du ikke dit yndlingsbarn at være konstant i synlighedszonen. Efter alt, med deres hyperaktivitet er altid en chance for, at barnet for eksempel stikker fingrene i en stikkontakt eller en kørende snuble på en spids vinkel, hvilket er nok i enhver moderne lejlighed.

Ved hjælp af hegn til børn kan du begrænse barnet til legepladsen med den mest sikre del af rummet. Nu kan han ikke bryde noget eller bryde det og også gøre sig ondt på en eller anden måde. Takket være et sådant hegn kan han heller ikke nå de farligste steder i huset, der normalt betegnes som en trappe, et badeværelse og selvfølgelig et køkken.

De mest effektive muligheder for børns hegn

 • Børnesikkerhedsporte - indhegning, der ikke tillader børn at nå nogen farlige steder i lejligheden. Også sådan beskyttelse er i stand til at beskytte barnets legeplads fra kæledyr, som det også er bedre ikke at forblive alene med ham. Afhængigt af designfunktionerne er portene opdelt i tre grupper:
 1. glidende - den mest alsidige mulighed, der både kan bevæge sig fra hinanden og bevæge sig, og dermed ændre størrelsen af ​​det lukkede område;
 2. fast - det er højt specialiserede døre, der er kun egnet til installation i døråbningen, og derfor kan de kun bruges til at blokere et barn i et af de mest sikre lokaler, eller omvendt, hindre adgangen til den mest farlige;
 3. foldning - repræsenterer en avanceret version af den forrige port, de er også velegnede til installation udelukkende i døråbninger, men kan foldes til mere bekvem transport.

Vær opmærksom. Ofte er børneporte udstyret med ekstra sektioner, hvor du kan udvide dem eller endda samle dem i en beskyttende partition.

 • Multifunktionspartition - i modsætning til porten har mange sektioner og bruges til at beskytte større genstande fra børn, f.eks. Pejse. De er som regel foldbare eller sammenklappelige, derfor kan de bruges ret og ved hjælp af en port til at blokere passagen i et rum. På grund af det store antal sektioner bruges denne partition dog oftest som en improviseret legeplads. Det er nok bare at lægge en blød madras i det indhegnede område.

 • Bedside barriere - børns aktivitet vender ikke og under søvn. Roterende i sengen, de kan falde og ramte hårdt. Forhindre dette vil tillade sengelamperen, de er ideelle, herunder for ældre senge, hvor ofte og sover børnene.

 • Barrierer arenaer - omfanget af de arenaer er strengt begrænset, så væggene i de fleste af dem kan modstå angreb af et barn, der vejer mindre end 15 kg, og denne aldersgruppe ved omkring to år. Børns arenaer er lavet af træ fra metal og plast. Plast er det billigste, metal er den dyreste, men samtidig den mest funktionelle og pålidelige.

Ting designet til børn - dette er noget, som ingen gode forældre har råd til at redde. Du kan især ikke spare på hegn for dem, fordi de fleste er lavet af plast, og billige modeller indeholder ofte urenheder af skadelige stoffer. Derudover er billige hegn også meget mindre holdbare og derfor mindre pålidelige og kan ikke klare deres opgave under angreb af et stærkt sindet barn.

Erhverv produkter til børn bedst på beviste og dokumenterede steder med certificerede produkter. Produkter fra kinesiske producenter undgås bedst, selvom kvaliteten er steget betydeligt i det seneste, blandt legetøj og børns produkter fra dette land er der stadig meget ukontrolleret forfalskning.

Det bedste valg når du køber en baby partition vil være europæiske producenter, der er meget strenge regler og standarder for produkter fremstillet til den yngre generation. Og køb kan ske både via internettet, og gennem den sædvanlige butik af børns varer er sidstnævnte mulighed endnu mere foretrukket. Da det i dette tilfælde vil være muligt at bekendtgøre kvalitetscertifikaterne ved at spørge dem fra sælgeren.

Hvis det ønskes, kan du være opmærksom på de brugte partitioner, så du kan købe en kvalitets og pålidelig model til den bedst mulige pris. Men før du køber, bør du spørge om det barn, der tidligere har brugt det, har sygdomme. Og selv i tilfælde af et negativt svar er det nødvendigt at desinficere de købte forsyninger ved ankomsten. Det anbefales ikke at bruge alkoholholdige eller især chlorholdige stoffer.

Den billigste og på samme tid pålidelige er hegn til børn i lejligheden med egne hænder. De er nemme at samle fra næsten alle improviserede midler. Sandt nok, før du starter, er det nødvendigt, da det skal være bekendt med eksemplerne på billedet, eller endnu bedre - på videoen

Afslutningsvis skal det bemærkes, at pålideligheden og sikkerheden for en korrekt valgt partition er selvfølgelig meget vigtig for barnets sikkerhed i lejligheden. Men det er vigtigt at huske, at moderne børnehegn kan lette voksne, men mor og far kan ikke erstatte pleje og opmærksomhed af noget.

Adresserne på flere virksomheder, der sælger forskellige typer hegn til børn i lejligheden, er anført nedenfor.

Selskabet "Children's Caprice"

Til salg er en sikkerhedsport og hegn til børn i lejligheden. Køb produkter kan fremstilles i fabrikker Safety 1st (USA), Geuther (Tyskland), Lindam (Kina).

Hvad er og hvordan man vælger beskyttende hegn til børn

Så snart et barn fremstår i familien, tænker forældrene på, hvordan man gør sit ophold i lyet og på gaden så sikkert som muligt.

Efter alt, hvis før de nysgerrige børn blev tvunget til at lide af forskellige former for problemer - et fald fra en seng eller en trappe effekt forretninger og andre, i øjeblikket producenter tilbyder en lang række værktøjer og anordninger, advarer børn mod skade, og derfor deres forældre fra lidelser .

Typer af hegn til børns sikkerhed

Den mest farlige for et barn i en lejlighed eller et hus overvejes køkken, badeværelse og trappe. Da den unge mor udover at passe barnet har pligt til at rengøre, lave mad og vaske, kan hun ikke altid være i nærheden af ​​hendes nysgerrige afkom. For at mindske risikoen for skade anvendes normalt følgende typer hegn.

Disse anordninger er designet til at blokere barnets adgang til farlige steder og fungerer også som en slags beskyttelse mod indtrængen i dyrenes lokaler, da de ikke rådes til at forblive alene med den forsvarsløse baby. Afhængigt af konstruktion og type fastgørelse skelnes følgende typer sikkerhedsporte:

 • folde - Porte, der er bedst egnet til hyppige rejser eller rejser. Disse porte er ret mobile og kan let monteres i enhver døråbning. Når de er tilføjet, har de en lille mængde, så det er ikke svært at flytte dem til et hvilket som helst ønsket sted.
 • Fast bredde - Porten, som kun er installeret i døråbningen, og derfor skal svare til dens bredde. Der findes forskellige måder at fastgøre sådanne porte på: på hængsler, suger eller rygsække. Den første mulighed er stationær, det vil sige, det giver ikke overførslen af ​​strukturen, og de to andre er mobile og kan monteres hvor som helst afhængigt af barnets placering.
 • glidende - porte, der adskiller sig i deres alsidighed, det vil sige deres bredde kan justeres. Derfor kan denne type sikkerhedsport let bruges til at blokere adgangen til trappen, balkondøren eller døråbningen.

Multifunktionel partition

Dette design består normalt af flere sektioner og bruges til forskellige formål:

 • at blokere indgangen til rummet
 • som en skærm nær pejsen
 • som en arena, når du forbinder paneler og understreger den bløde måtte, der følger med sættet.

De fleste børn er tilbageholdende med at sove i vugger, så forældre sætter ofte barnet i seng på en stor seng. For at forhindre at falde fra det, kan du købe sengelamper, som normalt udføres i et interessant dekorativt design.

Måder at sikre børns sikkerhed i en lejlighed eller et hus

Det meste af tiden, som barnet bruger i hjemmet, hvor mange steder, der ikke er i stand til at forårsage skade for en voksen, men er meget farlige for børn. Derfor, så snart barnet har lidt plads i arenaen, er det nødvendigt at identificere og fjerne alle farlige steder for børn i lejligheden ved hjælp af specielle hegn og apparater:

 • Tees og rosetter er en direkte trussel mod folkesundhed og liv, men sådan en attraktion for den uintelligente. Derfor skal de sikres med specielle hætter.
 • Manege til børn skal være udstyret med et specielt hegn, som opfylder følgende krav: Afstanden mellem stængerne skal være i intervallet 4,5 til 7 cm, og højden af ​​beskyttelsen skal være mindst 60 cm fra madrassen.
 • Skarpe hjørner på møbler skal være udstyret med silikone dyser.
 • Hylder i skabe og skuffer kan udstyres med silikone eller plastlåse.
 • Før alle stiger og passager, der har mindst 2 trin, skal der installeres særlige hegn, som let åbnes af voksne, men ikke for børn. Hvis trappen er åben, det vil sige, har ikke en håndliste eller et håndlister med for få tænder, kan du købe et specielt sæt, som omfatter plastikstop og gitter, der fylder hulrummet i rækværket.

Sikring af barnets sikkerhed i landet og i landhuset

Hvis en familie permanent bor i et landsted eller ofte besøger slægtninge udenfor byen, har forældrene et dobbelt ansvar - for at sikre, at både huset og gaden er sikre for barnet. For at gøre dette skal du være opmærksom på følgende nuancer:

 • Porten, der fører til haven, skal gøres på en sådan måde, at barnet ikke kan åbne det på egen hånd;
 • Haveværktøjer, husholdningskemikalier, gødning og andre haveværktøjer bør være på et særligt sted, låst;
 • Kælderen skal altid være tæt og sikkert lukket;
 • I nærvær af en ovn skal det sikres, at døren ikke er rødhård;
 • For gasflasker skal der bygges specielle jernburer, der ikke tillader babyen at åbne gasforsyningen.

Fægtning fra poolen ved hytten

Hvordan man selvstændigt laver et smedet hegn til forhaven på plottet - læs i denne artikel.

Se billeder af forskellige hegn fremstillet af betonblokke du kan her.

Sådan installeres kolonner fra forskellige materialer til hegn, læs denne artikel.

Sikring af børns sikkerhed i svømmebassiner og reservoirer

Hvis du har din egen pool, skal du sørge for at forhindre katastrofe på forhånd. Trods alt er statistikken over druknede børn under 5 år i den indenlandske pool simpelthen skræmmende. For at sikre, at puljen ikke forårsager en tragedie, skal du udføre følgende handlinger:

 1. Dæk poolen med et hegn eller særlig hegn af glasfibernet. Porten skal have en lås, der kun er tilgængelig for en voksen. I selve hegnet skal der ikke være revner og smuthuller.
 2. Kontroller regelmæssigt hegnets tilstand for manglende huller og andre mangler.
 3. Fjern fra poolen alle de dimensionelle genstande, der kan bruges af børn som en stige for at trænge ind i poolen.
 4. Døren i hegnet skal altid lukkes, til dette formål er en selvlåsende lås bedst.
 5. Alle tilgange til poolen bør lægges ved hjælp af glidende belægninger for at forhindre fald.
 6. På poolens område bør børn under tre år og ude af stand til at svømme kun være til stede i redningsveste.
 7. Området der støder op til poolen skal rengøres af alle genstande, der er attraktive for børn.
 8. Nærliggende, men utilgængelige for børn bør der opbevares redningsudstyr - bøjer, poler, førstehjælpskasse mv.
 9. Børn bør være bekendt med reglerne for adfærd nær poolen.

Om sommeren går familier, der ikke har deres egen pool, ofte til søer, floder og andet åbent vand. Selvfølgelig vil det ikke være muligt at dække hele kroppen af ​​vand, men hvis der er en lille tilgang til vandet, kan den blokeres med de bærbare omslutningsstrukturer, der er beskrevet ovenfor. Men i hvert fald, når du er ude i luften, et lille barn bør altid overvåges af en voksen.

Indkapsling af dammen fra børn

Materialer til fremstilling af hegn

Sikkerheden af ​​børn, der leveres af beskyttelsesstrukturer, er i vid udstrækning bestemt af de materialer, hvorfra de fremstilles. Materialerne har selvfølgelig også særlige krav - de skal være pålidelige, praktiske, attraktive, sikre og holdbare.

I den henseende er hovedtyperne af materialer, hvorfra hegn er fremstillet til børns sikkerhed, som følger:

 • plast, som oftest bruges til fremstilling af hegn på trappen, da det er praktisk talt farveløst og ligner glas, hvilket ikke alene gør det muligt for børn at sikre, men også at bevare boligens indre.
 • Mesh vævet - Dette materiale kan bruges til yderligere beskyttelse af rækværk på trappen, som en kuppel på krybbe, til at adskille rummet i rummet til spil mv.
 • glasfiber, som oftest bruges til at udstyre hegn omkring bassiner og reservoirer. Til fremstilling af disse beskyttende strukturer er glasfiber dækket med vinyl, og gitteret er fastgjort på aluminiumstifter. Installer disse guider kan være i ethvert gulvbelægning (fliser, beton, træ, sten) eller almindelig jord.
 • metal - er bedst egnet til udrustning af hegn i børnehaver og andre uddannelsesinstitutioner, fordi der blandt andet er krav om øget modstand mod eksterne påvirkninger og barbariske handlinger hos tredjepart samt manglende behov for regelmæssige reparationer.

Når man vælger et metal hegn til børn til trapper i huset, er det bedre at give rustfrit stål, som har bedre præstationsegenskaber, men til en højere pris end aluminium og jernholdige metaller, som er underordnet rustfrit stål i alle henseender.

 • træ - det materiale der bedst opfylder kravene til miljøvenlighed Derudover er træ hegn holdbare, passer godt ind i det samlede indre af lokaler.
 • Beskyttelseshegn er en unik enhed, der gør det muligt for børn at blive, hvis mobile aktivitet er steget, og der er endnu ikke kommet fare for faren i huset, lejligheden, på gaden og i nærheden af ​​svømmebassinerne så sikkert som muligt.


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 + 7 =