Flise hog til badeværelset

Flise hog i badeværelset interiør. Oversigt over sortimentet og rationaliteten af ​​brugen af ​​mursten

Er du keder dig med standardfliser? Ønsker du noget nyt? I vores spargebyr er der en interessant mulighed - flisevin i badeværelset er ideel til vægvægge. Formen af ​​finishmaterialet ligner en mursten, og standardstørrelsen af ​​en flise er fra 7,5x15 til 7,5x30. Når man vælger et vende, er det værd at være opmærksom på det overordnede design af interiøret og muligheden for at afslutte ikke kun i badeværelset, men også i køkken-, toilet- og korridorrum.

Flisevin på badeværelset: En god indvendig bar

Den traditionelle form for "mursten" bruges i interiør af enhver stil. Men for første gang blev en sådan beklædning kun brugt til færdiggørelse af kolonitypen, moderne, naturlig, klassisk. Ofte kan man se et lignende element i indretningen og i lofterne, hvor hele miljøet møder eklekticisme, og hawken kompletterer de individuelle slag i indretningen og samler dem sammen.

Til salg i dag er der flere typer: monofonisk, farve, blank eller mat. Hver mulighed finder sin finkøler og lægger ud på badeværelset, flisens flis i monofonisk form eller mosaik vil længe takke sit velplejede og upåklagelige udseende. Derfor udvider glansen visuelt rummet, fylder rummet med højdepunkter og tilføjer belysning. Matteforing godt skjuler ujævnheder, hjælper med at udjævne den overdrevne vinkel i et ikke-standardrum eller kan understrege det usædvanlige layout.

Hvor ellers kan jeg bruge kroen?

Bortset fra at et badeværelse vender mod typen "mursten" anvendes:

 • i køkkenpladsen (forklæder);
 • opbevaring;
 • dekoration af ydre vægpaneler;
 • på verandaer og balkoner.

Afslutningen adskiller sig ikke fra nogen keramisk flise: støbning under pressen og enkeltbrænding gør det muligt at opnå holdbarhed og styrke af materialet. Det er værd at vide, at kogepladen til badeværelset godt skjuler manglerne på vægpanelerne, men kræver omhyggelig forberedelse af overfladen. Spred rækkerne med forskydningen fra det foregående niveau, så det ønskede mønster er oprettet. Mulig installation af beklædningen med inkludering af ekstra fliser.

Fordele, ulemper og rationalitet i anvendelsen

Keramiske fliser hawk til badeværelset har en række karakteristiske egenskaber:

 • Øget styrke: Materialet til ordentlig ristning suger ikke, når den skæres og ikke smuldrer;
 • æstetisk udseende;
 • en bred vifte af nuancer;
 • fugt modstand og ikke absorberbarhed;
 • Enkelhed af pleje: Mange badeværelser i dag "lider" af kalkholdig plakat. Ryd for vildsvinens foring simpelthen, nok lette vaskemidler eller slibemidler med små fraktioner;
 • Let modstand mod temperaturændringer: En sådan flise kan modstå både høj opvarmning og afkøling. Derfor kan svin på badeværelset bruges til at forene kasserne til at skjule rørledninger;
 • lang levetid
 • Overkommelig pris.

Hver køber kan vælge selv at færdiggøre deres evner. Men det er nødvendigt at se på mærket: formatet, producenten - kendskabet til nuancerne vil hjælpe med at vælge materialet af fremragende kvalitet og til en overkommelig pris. Enkelhed af pakning uden tiltrækning af ekstra arbejdskraft, holdbarhed og let afgang har givet en væsentlig popularitet. Flisen absorberer ikke lugt, vand, falmer ikke og falmer ikke.

Når du vælger formaterne, kan du udvikle dit eget design af rummet. Den populære version af 7.5x15 bruges i badeværelserne. Dekorer kun en væg eller helt hele rummet - vælg kun ejeren. Især som den beige skinke i badeværelset passer perfekt til kromdetaljerne, keramiske elementer og enhver form for dekoration af rummet.

En sådan beklædning, hvis foto ofte findes i kataloger, vises oftest i hvidglans eller rødlig mat finish. Men denne tendens i en sæson har mange sorter og nuancer:

 • lys saftig skygge vil dekorere badet, vil give en stilfuld ydeevne;
 • indretningen med billedet af makrofotografering vil danne et andet indtryk, selv fra et lille badeværelse;
 • fliser med fliser på kanten - en original og stilfuld løsning.

Du kan få en foring fra enhver butik i byen, men det er værd at først finde ud af, hvad du har brug for: med eller uden afskærmning. I det andet tilfælde er det bedre at købe en fugemasse med kontrastfarve, så du får et mere originalt udseende af væggen. Billig og praktisk finish varierer ikke kun i kvalitet og sortiment af nuancer.

På grund af det lille format kan fliserne "ligge" selv i de mest begrænsede områder. Færdig badeværelse fliser svin vil se elegant og stilfuldt. Og modstand mod skader og lethed af pleje gav materialet med bred anvendelse ikke kun hjemme, men også i toilettet i offentlige institutioner.

Kopiering af materialer er kun mulig med en indikation af den aktive, ikke lukket fra indekseringsforbindelser til kilden.

Keramisk fliser kogeplade til badeværelse

Afslutning af badeværelset er ikke en nem opgave, der kræver en vis tilgang. Materialer til dette skal opfylde alle nødvendige krav, såsom fugtmodstand, varmebestandighed og lignende. Derudover er det vigtigt at vælge dem, så finishen understreger mulige fordele og skjuler lokalernes mangler.

Det mest almindelige materiale til dette er keramiske fliser. Fremragende ser keramiske fliser i badeværelset interiør. Andre typer af fliser er heller ikke mindre attraktive.

Som nævnt ovenfor skal det anvendte badeværelsesmateriale opfylde visse krav. Hvis nogen af ​​de nødvendige kvaliteter er fraværende, vil produktets levetid falde.

 1. Vandmodstand. Med andre ord skal fliserne absorbere et minimum af fugt, hvilket er det vigtigste kriterium for ethvert badeværelse. Et produkt, der er i stand til at absorbere fugt under meget høje fugtighedsforhold, kan hurtigt forringes: en svamp opstår, dens overflade vil blive forvrænget. Derudover kan fliser og kan falde i det hele taget, da det absorberer fugt og bliver alvorlig. Eksternt bestemme graden af ​​fugt modstand er let nok: på bagsiden, egnet til brug i badeværelset næsten ingen porer. Mere præcise oplysninger kan fås hos salgskonsulenten - han vil fortælle dig præcis hvilken løsning der passer dig.
 2. Flisen skal også være modstandsdygtig over for forskellige kemikalier, hvis indhold er højt nok til de midler, der anvendes til rengøring. Dette er en vigtig faktor, da rengøringen af ​​flisen selv og dens ledd vil blive udført regelmæssigt på grund af høj fugtighed og hyppig forekomst af forurening. Hvis du forsømmer denne faktor, kan produktet efter et par rensninger miste sit udseende: emaljen, mønsteret bliver slettet, farven bliver mere falmet.
 3. Fliserne skal være helt flade på begge sider. Dette kan kontrolleres ved at se på en stak foldede fliser: Afstanden mellem hver af dem bør ikke afvige med en millimeter, og stakken selv skal være flad. Ellers kan stabling forårsage vanskeligheder, og sømmen kan vise sig ujævn. Du skal også tjekke hver kopi for chips og revner.
 4. Mønsteret skal være ensartet. Forskellige og ikke egnede til det overordnede design af farven på en eller flere prøver kan indikere et ægteskab. Dette bør angives til sælgeren, og køb denne model er ikke det værd. Også kvaliteten af ​​tegningen er ofte ikke afhængig af prisen. For at bestemme graden af ​​kvalitet skal du nøje overveje de foreslåede muligheder for fejl eller overdreven ujævnhed samt kvaliteten og dybden af ​​farven selv.

Rummets størrelse er næsten afgørende for valget af efterbehandling materialer. Dette skyldes, at de fleste badeværelser har små dimensioner, og det forkerte valg af materiale visuelt vil gøre det endnu mindre. Nogle tips til efterbehandling:

 • For små værelser er det nødvendigt at bruge små fliser størrelser: så du kan visuelt øge rummet lidt. Store fliser her vil være upassende, da det ser smukt ud i store rum;
 • fliser lagret lodret, gør det muligt at opnå en visuel forøgelse i rummets højde, og vandret legging øger bredden. Til små bade er diagonal styling også egnet;
 • i små badeværelser er den bedste mulighed at bruge lyse farver. For at gøre dette kan du vælge flere egnede farver ved at kombinere dem;
 • store tegninger, flisebelagt eller tapet vil se smukke kun i rummelige badeværelser; For små badeværelser er det bedst at bruge små tegninger i form af accenter eller helt uden dem.
 • spejlfliser øger visuelt rummet. Herfra kan du lægge en spejlvæg eller kun en del, og du kan kombinere med andre typer af fliser;
 • i små bade er det bedre at nægte at dekorere et værelse med en lys eller mørk kant og også fra standardversionen - det øverste lys og den nedre mørke halvdel af væggen.

Kabanchik - flise, der ligner en mursten i sin form. Det er lidt konveks og adskiller sig i forskellige design. Tidligere blev den kun brugt til færdiggørelse af bygningens facade i begyndelsen af ​​det 20. århundrede. Nu er flisen brugt som en mursten til badeværelset, køkkenet og andre lokaler. Dens fordeling skyldes dets udseende, fordi et sådant design ser enkelt ud, men altid fordelagtigt og endda noget usædvanligt.

Dette produkt kan have en overflade - blank, mat, har en bred vifte af mulige farvevariationer. Mærkeligt nok, men den mest almindelige er den hvide version. Den hvide hawk flise er ret nem at rengøre, ligesom dens andre farvevariationer. Det passer til ethvert værelse og ser meget stilfuldt ud. Flisevin på badeværelset - Billede af det indre, du kan se i denne artikel og i galleriet på vores hjemmeside.

Dette produkt er produceret af mange producenter. For eksempel er flisebær keram marazzi meget almindelig og kendt for sin kvalitet og holdbarhed. Samtidig er produkterne fra russiske virksomheder ikke ringere i kvalitet, og deres pris er lidt lavere.

Begræns ikke valget af en eller anden producent - det er nok, at produktet i alle henseender er egnet til brug som en finish i badeværelset, såvel som det var tilstrækkeligt høj kvalitet og holdbart.

 • et udvalg af design - dette færdiggørelsesmateriale er let egnet til enhver form for design på grund af sin stil og forskellige farver;
 • fugt og varme modstand, hvilket er et stort plus i valget af denne mulighed for badeværelser;
 • flisevin er lavet af miljøvenlige materialer;
 • enkel pleje
 • Modstanden mod kemikalier, der er i store mængder fundet i vaske- og rengøringsmidler;
 • pålidelighed og lang levetid
 • egnet til ujævne vægge.

Denne version af finishen er ret alsidig og passer til ethvert design, samt kogepladen til badeværelset er ideel. Billeder af eksempler på design, du kan se i denne artikel eller i galleriet på vores hjemmeside.

Før du lægger det, er det nødvendigt at udføre alle nødvendige foranstaltninger til forberedelse. Alle værktøjer skal være til rådighed. Fliserne skal vælges omhyggeligt i henhold til alle de nødvendige kriterier, det kan være keram marazzi-vildsvin.

 1. Væggen skal primeres og patches på forhånd og tørres grundigt.
 2. Layout lægning skal ske ved hjælp af et niveau.
 3. Metallprofilen under det nederste lag vil bidrage til at gøre rækkerne mere lige.
 4. Limen til fliser fremstilles i overensstemmelse med instruktionerne og blandes grundigt til en homogen masse.
 5. Ved hjælp af en speciel cutter skal du afskære det ønskede antal fliser.
 6. Limen påføres væggen, så lægges produktet selv. For at skabe mere lige sømme skal du bruge specielle kryds, som efter fuldstændig tørring kan fjernes.
 7. Grout udføres efter tørring. Den påføres med en gummispatel, det tørrede overskud fjernes med en regelmæssig svamp.

Teglsten er svært at lægge hovedsageligt på grund af sin tråd. For en nybegynder at gøre afslutningen med dette materiale vil det være lidt svært. Et godt eksempel på lægning kan ses på videoen og billederne i denne artikel og galleriet på vores hjemmeside. Professionelle vil vise, hvordan man korrekt fliser flisen og hvilke slags fejl at undgå.

Lav et smukt hjørne, når du lægger fliser, er ikke så simpelt. Vanskeligheden er, at vildsvinet har en konveks form. For at forenkle situationen kan lægget starte fra hjørnerne, og det er nødvendigt at skære flisen præcist i en vinkel på 45 grader - så vil hjørnet blive smukt og ryddeligt. Hvis denne mulighed også er ret vanskelig, kan du bruge et almindeligt plasthjørne, som er valgt til enhver form for design. Stick det er ikke svært.

Klippede fliser kan limes på en anden måde: hele kanten er placeret i et hjørne, og kanten er inden for rækken. Desuden findes der ofte i sætene hele halvdele af fliser uden skærekanter - firkanter. De er designet til at dekorere hjørner. I deres fravær er det bedst at lære at forsigtigt skære produktet med en speciel fræser. Dette er nyttigt til ligning, f.eks. Tæt på stikkene. For at i tilfælde af mislykket manipulation af fliserne ikke var nok, skal du kun erhverve lidt mere materiale, end du har brug for.

Brug en flise hawk til at dekorere badeværelset interiør

For at afslutte væggene i badeværelset er det bedste materiale keramiske fliser. Der er mange sorter af dette materiale, elementerne adskiller sig i farve, form, størrelse, tekstur. En af mulighederne - fliservin. Det kan bruges i badeværelset interiør, vil foto interiør sørge for, at denne finish ser helt harmonisk ud.

Valget af materialer til vægbehandling i badeværelset er ikke en nem opgave. De bør nemt modstå indgangen af ​​vand og virkningerne af damp, ikke kvæle fra temperaturen falder og, selvfølgelig, være smukke. Den mest komplette disse krav opfylder keramiske fliser. En version af dette materiale er en vildsvin.

Til at begynde med er det nødvendigt at forstå, hvad er dette en flise. Forskellen mellem dette materiale er dens form og volumen. Ydermere er vildsvinet som en mursten, og dækningen af ​​den ligner et murværk.

Tip! Materialet blev oprindeligt skabt til dekoration af facader, men med tiden blev det udbredt. Det bruges med succes til vægbehandling på badeværelset.

Hovedtræk ved materialet:

Tip! For nylig er en fliseversion udløst uden en skråning, det vil sige elementet har en flad overflade uden aftagende kanter. Den kombinerer kun med den klassiske version kun formularen.

Der kan være et spørgsmål, hvorfor flisen fik et så originalt navn. Det er opstået på grund af produktionsegenskaberne.

Ved fremstillingen af ​​materialet blev følgende operationer udført:

 • en forberedt sammensætning af ler med additiver hældes i særlige former;
 • tørrings- og affyringsposten er brudt, og der opnås to produkter med et konvekst ansigt;
 • mens på flisen er der to teknologiske huller (fra den forkerte side). Disse to huller ligner en gris patch, så materialet har fået et sådant navn.

Hvorfor vælger mange en svin til at udføre efterbehandling? Popularitet skyldes fremragende præstation. Fordelene ved materialet omfatter:

 • høj styrke, modstand mod mekanisk belastning og slid
 • lang levetid med bevarelse af det oprindelige udseende
 • modstandsdygtighed over for uønskede faktorer - fugt, temperatur, direkte vandstød, dampeksponering

 • Den mest enkle vedligeholdelse, da overfladen af ​​fliserne er meget hård og glat, sover ikke snavset på det.
 • Relativ enkel installation, på grund af sin lille størrelse og rektangulære form, kan svinene anvendes til færdiggørelse af lokaler med kompleks konfiguration.

Producenter tilbyder forskellige versioner af dette materiale. Elementer er forskellige i størrelse, farve, tekstur.

Tilgængelig flise i flere størrelser. Standardstørrelser, ifølge GOST, er:

 • længde - fra 120 til 250 mm;
 • bredde - fra 65 til 100 mm;
 • tykkelse - 8 mm.

Tip! Ovennævnte bredde er en indikator for kanten af ​​produktet, i midten er den konvekse del meget tykkere - op til 20 mm.

Producenter kan dog producere prøver af ikke-standardstørrelser. Valget af indstillingen udføres afhængigt af området på badeværelset. Designere rådgiver om udsmykningen af ​​små badeværelser for at vælge en lille flise, da store elementer på væggene visuelt reducerer rummet. Hvis badeværelset er rummeligt, kan du vælge en hvilken som helst størrelse, afhængigt af designerens hensigt.

Producenter producerer en vildsvin i forskellige farver, men fliserne er altid monokrome. De mest populære muligheder er:

 • Hvid. Dette er en universel løsning, den passer perfekt ind i ethvert interiør og kan bruges til at efterbehandling badeværelser af enhver størrelse. Det passer perfekt til farvede fliser.
 • Sort. Dette er en original løsning, det anbefales at bruge det i rummelige værelser i kombination med lyse elementer. Denne version af materialet anbefales til brug i lange og smalle rum til visuel korrektion af form. I dette tilfælde anbefales det kun at dække en væg.
 • Blå, blå, turkis. Disse er traditionelle farver til badeværelse dekoration, da det er farven på vand og ubevidst det er forbundet med renlighed, rumlighed og friskhed. Især effektiv er kombinationen af ​​forskellige nuancer af blåt og hvidt.
 • Pastel nuancer. Dette er en glimrende mulighed for at afslutte et lille badeværelse, men det kan også bruges til at dekorere et rummeligt badeværelse. Pastellfarver kan kombineres med hvid og sort.
 • Rød. Denne farve er for udtryksfuld, så den bør ikke gøres som den vigtigste. Men som en dekoration og placering af accenter er det perfekt. Du kan kombinere rød farve med hvid, sort eller lys beige.

 • Green. Denne farve beroliger, så du kan bruge den sikkert til at dekorere badeværelset. Især spektakulær i kombination med hvid vil se lysfarver af farve - salat, pistacien, farven på ungt græs.

Tip! Moderne producenter udover den traditionelle monokrome version begyndte at producere et vildsvin af originale farver, især efterligner overfladen af ​​marmor eller granit.

Flisebjørn har en karakteristisk form, men på markedet kan du finde muligheder, der er lidt forskellige fra hinanden. Således kan hjørnerne være skarpe og skarpe eller afrundede.

Materialets overflade kan være mat eller blank.

Tip! At designe et lille badeværelse designere anbefaler at bruge en blank valgmulighed. En sådan flise gør visuelt rummet mere rummeligt.

På grund af den rektangulære form kan hogen stables på mange måder. Valget af lægningsindstillingen afhænger ikke kun af ejerens smag, men også på de indstillede designopgaver. Placeringen af ​​flisen giver dig mulighed for at skabe forskellige effekter, visuelt justere rummets størrelse og form.

Tip! Der er syv grundlæggende muligheder for æglæggende fliser, de kan kombineres med hinanden.

 • Classic. I dette tilfælde er flisen lagt så at dens lange side er parallel med gulvet. Derudover lægges elementerne i rækkerne "i et løb" og fortrækker fliserne i forhold til halvlængden nedlagt nedenfor. En sådan belægning ligner en murstensdannelse.

 • Vandret. Hogen er lagt på samme måde som i den klassiske metode, men uden forskydningen af ​​elementerne i rækkerne. For at denne type lægge skal være pæn og stilfuld, er det vigtigt at holde afstanden mellem de enkelte elementer nøje.
 • Lodret. Denne metode adskiller sig fra den ovenfor beskrevne lægemetode ved at flisen placeres i en position, således at dens korte side er parallel med gulvet.
 • Lodret forskydning. I dette tilfælde stables elementerne i lodrette rækker med en forskydning på halvdelen af ​​længden i de nærliggende rækker.
 • Skak. Dette er en meget interessant måde at lægge på. For at få effekten af ​​"skakbrætet" lægges to fliser vandret, for de næste to - lodret.
 • Diagonal. Dette er en kompliceret variant af lægning, kun en erfaren specialist vil klare det. Når du bruger det, er elementerne placeret i en vinkel på 45 grader til gulvfladen.
 • Sildeben. Denne ordning ligner ekstremt ligning af en parket, det ser imponerende ud, men det er meget svært at udføre.

Tip! For små mellemrum anbefales det at vælge en klassisk eller vandret installation. Lodret stabling er et ideelt valg, hvis badeværelset har et stort område, men med lave lofter.

For hvilken indretningstilstand er der egnet?

Denne version af fliserne er perfekt kombineret med forskellige stilarter af interiør, men især effektivt ser det færdige materiale ud i følgende stilarter:

 • Classic. For at skabe et klassisk interiør er en vildsvin med afrundede kanter ideel. Farven er bedre at vælge hvid eller "marmor".

 • Loft. Murværk er et af eksemplerne på denne stil. Det anbefales at vælge en flise med spidse kanter, der har en mat overflade. Til indlægssamlinger vælges kontrasterende farver.
 • Art Nouveau. De forskellige former for hawk passer perfekt ind i denne stil. Det anbefales at bruge en flise af kontrasterende farver.

Så er grisen en slags keramisk flise, som kan bruges til at afslutte væggene på badeværelset. Med dette materiale kan du oprette en række forskellige overflader - fra traditionel til original.

Kommentarer er lukket.

© Jeg er i Vanna.ru, 2014-2017 - Alt om reparationen på badeværelset.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 2 = 2