Forår på døren

Kvalitetsfjedre til døre: 5 typer

Fjedre til døre er nødvendige for automatisk låsning af den åbne dør. Gunstig og stabil drift af dørene er en vigtig del af anlægget i de omkringliggende lokaler. Fravær af skarpe lyde, sløvede bevægelser og andre mangler ved drift af døre afhænger bl.a. af fjedre og dør tættere. Hvad er bedre at vælge? Sådan installeres - læs videre.

Låsesystemer til døre har længe været mulige uden brug af sådanne elementer som dørlukkere eller dørfjedre. I begge tilfælde er der særlige træk og fordele.

Der er flere muligheder for dørhængsler:

 1. overliggende - Løkker, hvis installation udføres uden binding, ved at overlappe hinanden.
 2. pin - (til tider skrue) installation sker ved skrue.
 3. hjørne - har en lighed med universelle muligheder, anvendes i tilfælde hvor det er nødvendigt at åbne og lukke døre i en vis vinkel.
 4. skjult - Særlig brug til skjult installation, oftere anvendt i indvendige døre.
 5. Tværsnit hængsler - (bilaterale, undertiden bar) løkker, hvis basis er en forår.

Dørhængsler er af flere typer

Som regel er døre fastgjort til alle de sædvanlige hængsler, der repræsenterer den sædvanlige arbejdsmekanisme. Men der er undtagelser i form af en anden ønsket enhed eller i ikke-standardiserede situationer.

Et karakteristisk træk ved dørfjedre er driften af ​​dørene i alle retninger med mulighed for at svinge.

Dør tættere er en universal enhed, der bruges til glat og lydløs lukning af døre. Den kan placeres både på indvendige og udvendige døre. Har et mere overordnet design end fjedrene. Dørfjedre bruges til mere forenklet drift af døre med hyppig brug i barer, butikker, metro, medicinske og industrielle lokaler, med andre ord - på steder hvor der forekommer store strømme af mennesker.

Fjeder hængsler til døre: fordele

Løkker af denne art arbejder på bekostning af hovedbestanddelen - foråret. Når den flyttes, vender den dørbladet tilbage til dets oprindelige tilstand, hvilket sikrer en lille bevægelse i begge retninger.

Fjederbelastede hængsler installeret i rummet giver følgende fordele:

 1. Opbevaring af varme og fravær af udkast.
 2. Praktisk brug af døre selv med besatte hænder ved ikke at bruge dem, hvilket er en nyttig funktion i restauranter, barer, metro, medicinske institutioner og kontorer.
 3. Tilbyder problemfri passage i tilfælde af overbelastning og et stort antal mennesker.
 4. Ingen grund til at lukke dørene, da processen foregår alene.
 5. Evnen til at installere dem selv.

Fjederhængsler til døre har en række fordele

Valget af fjeder loops er ikke svært. Når du vælger det, er det nødvendigt at tage hensyn til nogle funktioner og vigtige detaljer som bevægelsesretningen, skal du notere den ønskede side, hvor dørene skal bevæge sig - højre / venstre. Det er også muligt at købe universale sløjfer.

Bredden af ​​delene er valgt i overensstemmelse med dørbassens mål, hvilket bør understreges. Vægten mod sløjfer bør bestemmes med det samme, idet de styres af standardvarianter (ca. 20-60 kg pr. Sløjfe). Ved at kende den krævede vægt er det muligt at bestemme det krævede antal løkker.

På grund af alle de positive egenskaber og funktioner for fjederløkkerne er de dyrere end konventionelle mekanismer.

Arter karakteristika er vigtige, sløjfer er i stand til at have en betydelig forskel i længde og farve. Fælles størrelser er 7,5x10x12,5 cm, bronze, messing, krom, guld, nikkel. Det er også nødvendigt at tage højde for evnen til at kontrollere hastigheden af ​​lukkede døre og dele, der giver jævn og lydløs bevægelse.

Bar døre er et klart eksempel på brugen af ​​dørfjedre. Popularitet er den hyppige beskæftigelse af hænder og stor patency. Bardørene, som er meget populære, har deres fordele og ulemper, som du bør være opmærksom på, hvis du vil have en lignende installation.

 • Med store strømme af mennesker, bar døre - et uundværligt design;
 • Der er ingen grund til at gøre en stor indsats for at bringe dørene til bevægelse;
 • Tilgængelighed af installationen i et beboelsesområde, selv herunder tilstedeværelse af en lille døråbning;
 • Ved høj luftfugtighed reagerer materialet ikke på temperaturændringer og mangel på fugtighed;
 • Ikke skadeligt materiale, der udelukkende er fremstillet af miljømetoder
 • Tilgængeligheden af ​​en uafhængig installation, der eliminerer problemer og vanskeligheder;
 • Mulighed for at spare økonomiske omkostninger.

Bar døre kan installeres med egne hænder

Ulemperne ved bardørene er, at for ukompliceret drift af dørene kræves der så meget ledig plads som muligt. Bar døre kan ikke installeres i samme kasse, hvor der var døre med klassiske hængsler, da dørsystemerne er forskellige.

Pladsen på døren, som er ramt, bør oftest have en bump, så dørene giver et mere stabilt og holdbart arbejde.

Faktisk er der ingen lydisolering på grund af, hvad brugen af ​​bar-type døre sjældent er i boligområder. Men i sådanne situationer kan fjederhængsler give en behagelig bevægelse.

Sådan installeres en fjeder på døren: processen

Installation af dørfjedre er praktisk, fordi det kan gøres uafhængigt, gør det rigtigt, uden at støde på vanskeligheder og have mulighed for at spare økonomiske omkostninger.

Når du indstiller dørfjedre til indgangsdøre, uden tekniske punkter, skal du gøre følgende:

 1. I begyndelsen af ​​arbejdet skal du notere på boksen, der indeholder dørens bund, samt lave noter om det, hvor i fremtiden halvdelen af ​​den installerede sløjfe vil blive placeret.
 2. For at frigive foråret skal du frigive det.
 3. For at åbne foråret vil det tage en proces at fjerne stopperen fra begge kort.
 4. Placer stiften på bøsningen, og drej den derefter med uret.

Proces med installation af en dørfjeder

Desuden er det nødvendigt at fastgøre løkkepladerne, som er fastgjort til dørens bund, ved hjælp af selvlukkende skruer. Nu er det nødvendigt at gøre omvendt proces og komprimere fjedrene. Ved at udføre denne handling skal døren bringes i lukket stilling og klemme fjederen ved at dreje stiften, indsæt proppen.

I tilfælde af funktionsfejl eller andre manglende punkter er det nødvendigt at justere fjederhængslerne og om nødvendigt den medfølgende dørkonstruktion.

For det første justeres fjederhængslerne til dørens bund og derefter til kassen. Efter afslutningen af ​​installationen er det nødvendigt at foretage en grundig kontrol af mekanismen og sørge for, at intet vigtigt mangler.

Efter en gennemgang af karakteristika og features for hvert form af løkker og installationsprocessen med de nødvendige momenter, er det nødvendigt at bestemme behovet for at installere en lignende konstruktion, være i en bestemt situation. I tilfælde af sin bekræftelse, ikke vil være overflødigt at gøre alt strengt efter rækkefølgen af ​​action og glem ikke om de snørklede af indstilling med fokus på alle detaljer.

Forår på døren

God eftermiddag. Ved os i en indgang blev kodelås etableret for 5 år siden. Jeg appellerede til GEC at vi har etableret på døren tættere, men jeg fik at vide, at i en sådan et slot, de sætter kun foråret, ved lukning af døren på mig ryster vinduerne (jeg bor på første sal, vinduer har udsigt til gården), forestille glæden ved at høre hver fem minutter som folk kommer ind og ud af indgangen. Døren er tungt stål. Er det rigtigt, at det er umuligt at bruge dørlukker med en sådan dør og en lås? Og hvad kan jeg gøre?

"... Dørapparater var lidenskaben til Alexander Yakovlevich. Efter at have lagt gode værker, leverede han alle dørene uden undtagelse med fjedre af de mest forskellige systemer og stilarter. Her var der de enkleste fjedre i form af en jernstang. Der var vindfjedre med kobbercylinderpumper. Der var instrumenter på blokke med faldende kraftige skudgeværer. Der var også fjedre af strukturer så komplekse, at Sobiesovsky låsesmed kun rystede hovedet i forbløffende. Alle disse cylindre, fjedre og modvægt havde en megen magt. Dørene smed i samme hastighed som dørene på mouseren.

Hele huset skakede fra mekanismernes arbejde ... "

Ilf og Petrov "12 stole

Tættere holder døren på tidspunktet for lukningen, foråret trækker bare, og dermed rumlen.

Normalt lejere i de første etager, bliver vanvittige fra denne kode lås.

Men påstanden om, at dørlukkere ikke kan optages på denne dør, er en løgn.

Der er forskellige closers med forskellige indsatser, designet til en anden vægt af døre.

Her er der kinesiske closers med indsats fra 50 til 160 kg. Kort sagt, fyrene fra vittigheden fløjter. Tidligere blev de hæklet med hjælp fra SES, forårsaget, lavet støjmålinger. bøde. Nu ved ikke, hvilke råd der skal gives.

Har kun på grund af hvordan du arbejder kinesisk du ved - lidt.

For billige ting kan ikke tjene i lang tid, så er det billigt.

Her, her forsøger at give råd om valg af en dør tættere, læse, det kan hjælpe.

God eftermiddag. Ved os i en indgang blev kodelås etableret for 5 år siden. Jeg appellerede til GEC at vi har etableret på døren tættere, men jeg fik at vide, at i en sådan et slot, de sætter kun foråret, ved lukning af døren på mig ryster vinduerne (jeg bor på første sal, vinduer har udsigt til gården), forestille glæden ved at høre hver fem minutter som folk kommer ind og ud af indgangen. Døren er tungt stål. Er det rigtigt, at det er umuligt at bruge dørlukker med en sådan dør og en lås? Og hvad kan jeg gøre?

En closers, der stoppede snyd eller noget?

En fejl er prichny .. hydraulik .. pads.

Duc dem på dette og ikke sætte, fordi de stjæler, er foråret billigere.

En fejl er prichny .. hydraulik .. pads.

Af hensyn til bedstemødre, klar til at bære her noget vrøvl, ingen skam, ingen samvittighed, ville skyde sådan uden en dom.

Og det er ikke klart hvorfor her at trække alle asiaterne og rydde vejen for dem.

Men påstanden om, at dørlukkere ikke kan optages på denne dør, er en løgn.

Dør tættere indeholder samme forår og en cylinder med stempel og olie. Der er to huller i stempelet, når døren bevæger sig - stemplet bevæger sig ind i cylinderen e, og olien flyder fra den ene side til den anden. Nå som en støddæmper i en bil.

På et tidspunkt når døren nærmer sig lukket tilstand, lukkes et hul, olien strømmer langsomt, og døren går langsommere.

En fejl er prichny .. hydraulik .. pads.

På mig på en indgangsdør følger der normalt olie, sandsynligvis - foringer. næppe er der en ødelæggelse af cylindervæggene, ikke hastigheden.

På olie klart lagret, om vinteren lukker døren meget langsommere.

Akse slipper ikke tætningen og slides ud. Eller endnu bedre bliver gummibåndet lagt på en simpel måde, og gummiet bliver gnedet af salve, da det kan lide at forblive som følge af affaldet.

Og i Kina ved jeg ikke, at vi har vinter. Her er deres olie og fryser. Ægte og normale lukkere om vinteren skal justeres.

Diplomater jugoslaviske "A" til -40 og straks er alt klart.

Klimaet er ret hårdt, og den lukkede dør i meget frost er en dårlig gave.

Er det rigtigt, at det er umuligt at bruge dørlukker med en sådan dør og en lås?

Og hvad kan jeg gøre?

Giv i ansigtet af denne ansat boliger, så han ikke lykkedes så voldsomt.

Hvem er bekendt med HOA - har endnu ikke lært, hvordan man stjæler, de betaler det samme, men i vinduerne er der blomster og gardiner hænger.

Boliger og kommunale tjenester er ikke så rådne, der er ikke noget andet, men bare hvordan man stjæler ved ikke hvordan.

Hvem er bekendt med HOA - har endnu ikke lært, hvordan man stjæler, de betaler det samme, men i vinduerne er der blomster og gardiner hænger.

Døren er stål, med døren tættere, men låsen er ikke en kode lås, men intercom koster. Den lukker stille, men det er meget svært at åbne, du skal lægge en masse kraft.

Den lukker stille, men det er meget svært at åbne, du skal lægge en masse kraft.

du skal bare åbne den smidigt - det bliver meget lettere.

Det plejede at være sådan, det var omkring et halvt år siden, at det blev så svært at åbne. Måske er det nogle fejl i døren tættere?! Og hvordan man finder ud af, hvad er årsagen? De fleste på nogen måde, skal du nødvendigvis ringe til en mester eller kontakte formanden for HOA?

Det er mest sandsynligt, at det er nøjagtigt dørens dør, så lad dem reparere eller ændre, og rive ved at trække døren hver gang, er ikke særlig cool.

Dørfjedre

Dørfjeder med tællerbeslag. Målets størrelse: diameter - 18 mm, længde - 240 mm. Materiale - stål (uden belægning)

Dørfjeder med tællerbeslag. Målets størrelse: diameter - 18 mm, længde - 300 mm. Materiale - stål (uden belægning)

Dørfjeder "Rigel9quot; med parring vedhæftede filer. Målets størrelse: diameter - 20 mm, længde - 300 mm. Materiale - stål (uden belægning)

Dørfjeder med tællerbeslag i zinkcoating. Målets størrelse: diameter - 18 mm, længde - 300 mm. Materiale - stål med zinkcoating

Dørfjeder "Rigel9quot; med fastholdelsesbeslag i zinkbelægningen. Målets størrelse: diameter - 20 mm, længde - 300 mm. Materiale - stål med zinkcoating

Dørfjederen er den enkleste og mest pålidelige måde at returnere døren til sin oprindelige position. Dette giver dig mulighed for betydeligt at reducere varmetabet i vintersæsonen eller holde det køligt om sommeren. Ved åbning af dørene deformerer fjederen, og derefter efter udgangen af ​​folket tager den sin oprindelige form og derved lukker døren. Dørfjederen bruges i vid udstrækning i hjælpeværelser, produktionsbygninger, små økonomiske og lagerbygninger, til udlejning af indgang til kælderen mv.

For at producere dørfjedre skal der anvendes en speciel fjederledning, der undergår termisk behandling (normaliseringsproces). Derudover kan rustfrit ståltråd eller galvaniseret ledning anvendes. For at beskytte mod virkningerne af negative miljøfaktorer anvendes en galvanisk belægning af cadmium eller zink. Dette forhindrer korrosion, chips, ridser og andre mindre skader. Dørfjederen har følgende fordele:

 • et simpelt og pålideligt design, der giver lang levetid
 • sikker låsning af døre i lukket stilling
 • Høj modstand mod vindstød, direkte sollys, høj luftfugtighed og skarpe temperaturændringer.

Dørfjederen er valgt individuelt afhængigt af dørens vægt og geometriske dimensioner. Jo højere dørens masse er, desto højere fjederstivhed skal være. Ellers er det ikke muligt at returnere døre til den oprindelige lukkede position. Dørens størrelse påvirker længden af ​​foråret: for store døre er lange fjedre designet, der kan strække sig en betydelig afstand. Fjederen kan monteres på en dør af metal, plast eller træ.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

35 + = 45