Forfalskninger til det nye år med egne hænder

Contents

Nytårig håndværk til 2017: video lektioner, master klasser om at lave originale souvenirs med egne hænder

Nytårsferie - det er tiden for mirakler og opfyldelse af de mest elskede ønsker. Børn og voksne er glade for det nye år, den magiske før-ferie-ånd mærkes i luften.

Kreativitet, der er forbundet med produktion af festlige souvenirer, er den bedste mulighed for fritidsbørn på tærsklen til det nye år. Børn kan bruge mere tid sammen med deres forældre og lære nyttige ting. Babyer kan besættes med skabelsen af ​​simple ornamenter, for eksempel fra plastin.

Børnenes håndværk kan placeres på et iøjnefaldende sted, og specielt vellykkede prøver sendes til udstillingen til skole- eller håndværkskonkurrencen i børnehaven. Resultatet af fælles kreativitet vil glæde både børn og forældre.

Nytårig håndværk, foto

Derudover er hjemmelavede jule souvenirs - dette er en fantastisk mulighed for at gøre bedsteforældre glad med souvenirs til ferien: de sætter pris på værelserne af deres elskede børnebørn.

Vi bringer dig opmærksom på et udvalg af de mest interessante ideer til at skabe nytårshandsker i 2017 med dine egne hænder: se billederne, lær masterklassen og instruktionerne med børnene.

I det kommende år vil der være en lyst patron - ilden, derfor, og gaverne har brug for farverige.

Dekorationer til et juletræ i form af farverige cockerels er en fremragende festlig souvenir. Takket være legetøjskranerne og sildbenet vil det se mere elegant ud, og atmosfæren bliver mere højtidelig.

Til dig i den detaljerede video-lektion om oprettelse af originale cockerels:

Det oprindelige nytårsgaver er amuletter; de kan laves med egne hænder, idet de har brugt meget lidt tid. Amuletter symboliserer lykke, velstand, succes i karriere og på kærlighedsfronten. Særlige afdelinger bidrager til at forbedre den økonomiske situation.

Hjemmeværelserne vil give beskyttelse mod det negative for hele året. Dekorative amuletter med et usædvanligt navn "temari", kom til os fra japansk kultur, det er nemt at lave en kvart time efter at have set denne video lektion:

Som barn har du nok haft lollipops på sticks lavet i form af mænd.

Gør søde delikatesser på pinde til ferien, børnene vil være glade for en sådan godbid, vores mesterklasse vil hjælpe dig med dette.

Vinterferie følger altid godhed - lav et nytårs cracker. En sådan artikel vil glæde dig med en eksplosion af farverige konfetti.

For at gøre det enkelt, og for dette konventionelle materiale vil passe - se detaljerne i videohåndbogen:

Ønsker at værne kolleger på arbejde eller venner med en billig og samtidig god præsentation - giv dem en smukt indrettet dagbog. En sådan gave og gavn vil bringe (du kan optage vigtige oplysninger i det) og bringe glæde.

Den bedste løsning er at dekorere notesbogen med billeder af en lys cockerel, og på det første ark efterlade dine ønsker og tillykke med nytår.

For at dekorere dagbogen kræves der ikke meget tid: Denne video giver dig mulighed for at klare denne sag i en halv time:

Nytårs konfekture

Hvis du arbejder i et stort og venligt team, og du har mange kolleger, der skal lykønskes, betyder det ikke, at du bliver nødt til at købe dyre gaver.

Nyd medarbejderne med deres eget bagværk, for eksempel cookies i form af sjove små mænd. Kolleger kan også præsentere kager og andre søde godbidder.

Hvis du ikke har evnen til at bage - rolig, bestil godbidder i konditoriet. Præsentere søde gaver til kolleger, du vil glæde dem og give en dessert.

Video lektion til madlavning ferie cookies:

Asterisk til juletræet

Skynd dig ikke for at købe dekorelementer til nytårstræet, gør dem bedre af de mest almindelige materialer. Ved hjælp af improviserede materialer kan du oprette meget usædvanlige og attraktive julegave og samtidig spare penge.

Hvad er der brug for for dette?

Lad os begynde at lave et ornament.

I en lille beholder hæld limen, hvis den er tyk, tilsæt lidt vand og rør.

Tag stencilen og fiks den på skummet med kampe.

Mæt tråderne med lim og pakk dem med kampe, ikke kun timeshænderne, men imod. Først over kampen, så fra bunden.

Fyld hulrummet med en tråd og vent på, at håndtaget tørrer. Bind et øje på tandhjulet og hæng det på nytårets træ.

Ved omtale af det nye år vises billedet af juletræet umiddelbart foran øjnene. I de senere år er kunstige træer blevet fashionable.

Et klogt træ kan laves på egen hånd, hvilket giver originalen på grund af farve. Lad dit juletræ være traditionelt en snehvid vinterfarve, og ikke den sædvanlige grønne.

 • tre pakker af bomuld uld;
 • kontorlig lim;
 • lille saks;
 • fletning;
 • pappladestørrelse A2;
 • perler;
 • en hæftemaskine;
 • hvid maling.

Vi begynder at arbejde med oprettelsen af ​​juletræet. Først og fremmest skal man lave nåle til det fremtidige træ. Fold discs to gange to gange og fastgør den med en hæftemaskine.

Ud fra kartonpladen, danne en pose og trim bunddelen med en saks. Lim de forberedte nåle på bunden - start limning fra bunden. Spred limen med lim og fastgør den til bunden, gentag disse trin med hver på hinanden følgende serie.

I rækker dækker du den koniske bund. Dekorer det resulterende træ ved at limne asteriskerne. Øverst placerer du en stjerne, der er større end den.

At lave et usædvanligt nytårs håndværk fra enkle materialer er muligt for alle, du skal bare have lyst og finde lidt tid til dette. Smaster, for eksempel en usædvanlig snemand.

Til dette har vi brug for følgende materialer:

 • små engangs plastik kopper;
 • pap, fortrinsvis guld eller sort;
 • klude;
 • en hæftemaskine;
 • gulerod.

Hæft glasene ved hjælp af en hæftemaskine, der først danner et kugleformet legeme, og derefter snemanens hoved.

På det færdige skelet fastgør gulerødderne, som vil fungere som en næse, og fra stoffet får øjne og tørklæde.

En hat af pap: For dette skal du lave to dele - en i form af en cirkel, og den anden cylindriske. Lim fragmenterne og dekorere hatten med et guldbånd.

Overvinder ønsket om at lave et usædvanligt juletræ af tråde? Vi anbefaler at lave en tråd af et træ med en tredimensionel konfiguration. Dette juletræ vil dekorere situationen og give interiøret et nyt udseende.

For at lave et mirakel-træ, har du brug for enkle materialer:

 • uldtråde;
 • flydende klæbemiddel;
 • membran;
 • saks;
 • tykt papir;
 • stivelse (stor ske uden top);
 • noget vand
 • perler eller konfetti.

Lav en kegleformet ramme af tykt papir, trim bunddelen, trim den og lim den derefter.

Bland stivelsen med flydende lim. Mæt en lang tråd i en blanding af lim med tilsætning af stivelse (det tager cirka en halv time).

Pak rammen med en membran. Fjern tråden fra det klæbrige stof og pakk keglen om den.

Vent til håndtaget tørrer.

Tag keglen ud og dekorér træet af konfetti. Et elegant juletræ dekorerer ethvert interiør.

Mange i barndommen kunne lide at spille og beundre bolden, fyldt med kunstig sne. Den slags bevægende sne handlede fascinerende, bolden som om nedsænker os i et eventyr.

Du kan selv lave dette legetøj. Denne lektion vil især lide af børn, de elsker alt usædvanligt, jo mere interessant er det at lave et mirakel legetøj med egne hænder.

For at skabe en fantastisk snebold skal du oplagre:

 • en glasbeholder med låg (størrelsen er ikke vigtig);
 • rent vand
 • små figurer af en snemand, hjorte;
 • lim (nødvendigvis vandtæt);
 • dekorative sne
 • glycerin.

Placer tallene i beholderen og fastgør dem med lim. Fyld beholderen med vand og opløs i det glycerol.

Tilsæt lidt gnister til vandet og vend beholderen over. Hvis palæerne går langsomt ned til bunden, er glycerin tilstrækkelig.

Der er håndværk-trinkets, hvis hovedformål er at glæde andre med deres skønhed. Til sådan håndværk er cockerellen lavet i form af hjertet også bekymret.

For at gøre dekorative cockerel, har du brug for en farvet filt klud. Husk at hanen pryder sig i første omgang med sin fløjlblomme, så følg fri at kombinere lyse farver.

Lav en base af to dele skåret ud i form af et hjerte, fyld rummet med bomuld og fej kanterne. Klip en lys hale ud (kombinere flere nuancer), en kam, et skæg og en næb af rød farve. Glem ikke øjnene og vingerne, sy alle detaljerne til bunden. I midten fastgør du båndet, så legetøjet kan hænges.

Du kan lave flere hjertehane på én gang. Størrelser skal vælges efter eget valg. Dekorer med søde fugle et nytårstræ eller gør dem til en original krans. Ved øjnene af motley fugle stiger stemningen straks.

Søde plasticin blæksprutte

Fra denne lektion vil du lære at lave et usædvanligt stykke til nytår med egne hænder, hvilket endog kan tilskrives en børns udstilling.

For at gennemføre denne seje idé har du brug for et minimum af materialer:

 • en beholder af glas;
 • et sæt plastik;
 • Tara, hvor der var et legetøj fra en æg-overraskelse;
 • flerfarvede perler;
 • tråd.

Tag en plasticin smaragdfarve og danner derfra pølser (efterligningsalger), der fastgør dem lim til beholderen udefra.

Fra gul plasticine eller orange, blindfisk og dekorere bare beholderen med dem udefra.

Skab en blæksprutte af plastikmassen. Lav øjne og lange tentakler. Hæld vand i beholderen og luk låget.

Skåret snefnug fra saltet dej

Vil du knytte en lille datter til madlavning? Start med den fælles skabelse af en openwork snefnug fra en simpel salt dejen. Barnet vil være interesseret i muligheden for at lave et smukt nytårs souvenir.

Til forberedelsen af ​​testen skal du have 200 gr. mel og samme mængde salt, 100 ml vand, blå maling, tape, lim, samt gnistre for at gøre lystens håndværk.

Form de resulterende testblomstelementer og lav små huller i dem ved hjælp af en tandstikker. Rul bundterne og blinde dem sammen, fastgør dem til midten af ​​snefnuget. Opret fem flere stråler.

Tør snefnug maling med den ene og den anden side. Påfør lidt lim og dekorér snefnuget med paljetter.

Dekorative stearinlys spiller en vigtig rolle for at skabe det nye års miljø. Og hvorfor laver du ikke et selvfremstillet lysestage? For at dekorere bordet med et smukt lysestage på nytårsaften, behøver du kun en salt dej og lidt arbejde.

Ud over testen skal du bruge maling, græskar frø, små bånd, palæer til at lave et festligt lysestage.

Lav en form af stativet under stearinlyset ved hjælp af saltprøven (glem ikke hullet til stearinlyset). I støbeformen skal du holde græskar frø (bedst af alt i et skakbræt mønster). Tør produktet maling, dekorere med paljetter og små buer.

Se denne video for ovenstående instruktioner for at være mere indlysende:

Lad os give et eksempel på et nyt originalt nytårs håndværk, der sikkert kan bruges i juletræets design.

For at oprette en sådan interessant usædvanlig souvenir har du brug for følgende elementer:

 • en oppustelig bold;
 • tråd;
 • kontorlig lim;
 • spyd;
 • bånd;
 • lille kurv;
 • maling (chokolade og guld farve).

Vi begynder at lave håndværk. Inflate bolden og vind trådene på det, og lim det forsigtigt. Efter at trådene har tørret, gennembor bolden og træk det ud af den formede filament.

Skru stængerne på pindene og far dem i chokoladefarve. Med et gyldent farvestof skal du dække trådens kugle.

Fastgør spydene til kurven og fix dem på bolden.

Dekoration fra perler og wire

For den usædvanlige udsmykning af nytårets træ, lav en stjerne af wire, perler og flerfarvede perler.

Skab en tykk ledningsramme af et fremtidigt legetøj. En tynd wire stang er fastgjort til rammen og streng perler tilfældigt i den. Vind på bunden og fastgør spidsens spids.

Hvis noget ikke er helt klart, læs denne videoinstruktion:

Oprettelsen af ​​et bud New Year's Angel vil tage omkring fem minutter. Af de materialer, du har brug for den mest nødvendige:

 • et tykt bånd med trådkanter
 • stor perle;
 • lim pistol;
 • en hæftemaskine.

Nytårsartikler - interessante ideer

Tag bånd 30 cm lang og fold dem efter accordeon type med en afstand på 20 mm.

På den ene side afskærer du trådkanten og fastgør båndet til accordeonet med en hæftemaskine.

Fra 25 cm bånd gør en ensartet accordeon. Fold det to gange og centrer det med et klip ved hjælp af en hæftemaskine.

Spred nederdel og vinger, forbind dem sammen og fastgør en perle med et bånd.

Denne vejledning giver dig mulighed for at lave et usædvanligt nytårstræ, som kan tjene som et godt alternativ til et rigtigt juletræ. Vælg højden af ​​det kunstige træ på egen hånd.

For at lave et luksuriøst juletræ skal du have et stort antal nåletræer, en termo-pistol, krydsfiner, skåret i form af en cirkel, understøtter en mousserende krans. Et andet materiale, uden hvilket du ikke kan gøre ved at skabe et hjemmelavet juletræ med kegler, er en maling i dåser af sølv og smaragdfarver.

Nytårig håndværk - børn

At gøre et træ, en højde på 1 m 40 cm er nødvendigt at gøre krydsfiner af emnet delvis cirkulær form på 70 cm i størrelse og har en mindre - 30 cm tillægger bærerbasen ..

Den vigtigste del af arbejdet er stikkende kegler. Hver efterfølgende række bevæger sig til midten for at danne en kegle. Vi drejer træet og hænger en krans mellem rækker af nåletræer.

Vi maler træet i en smaragd farve, og på spidserne anvender vi en lille sølvmaling.

Nytårig håndværk kan laves selv fra de mest usædvanlige materialer - for eksempel pasta.

Denne mesterklasse fortæller dig i detaljer hvordan man laver en pasta.

Usædvanlige håndlavede varer til nytår

Tag Whatman-papiret og giv det en konisk form, fastgør den med lim.

Makaroner indsættes i rækker, som i billedet. Mal træet i en smaragd eller guldfarve.

Makaroner af anden form kan bruges til at dekorere den resulterende sildben.

Giv den indre højtidelighed på tærsklen til det nye år ferie - lav dine egne hænder snefnug fra plastflasker.

Originale håndlavede varer til nytår

Foruden plastikbeholdere skal du have en sort, bånd, hvid maling og en kniv.

Skær ned bunden af ​​tanken. Tag et indsnit i det og træk båndet.

Læg nu plastikstykkerne med en kvast, dekorere dem med usædvanlige mønstre. Flere plast snefnug kan hænges på båndet og derved skabe en unik krans.

Det nye år er en ferie, der fejres ikke kun hjemme, men også på skolen. Forskolebørn fejrer ankomsten af ​​nytår på matinees i børnehaven.

Karnevalshow og matematikere på skoler i anledning af vinterferier foreslår et interessant underholdningsprogram, usædvanlige kostumer og ofte udstillinger af børnenes håndværk. Skolebørn får opgaven at gøre egne hænder nogle usædvanlige ting, og forældre hjælper deres børn i denne fascinerende forretning.

Hvordan laver man selv et nytårsklub i skolen? Varianter af usædvanlige hjemmelavede souvenirs, som kan tilskrives skoleudstillingen, er overflod.

Farverig sammensætning af farvet papir

Alle børn kan godt lave interessante kompositioner fra farverigt papir. Dette materiale - letvægts, fleksibelt - er ideelt til håndværk og giver dig mulighed for at gøre en lys applique i anledning af det nye år. For eksempel kan du lave et papir sildben bestående af "hænder".

Bestil med farvede papirark, pap, praktisk saks, klisterlim, forskellige ornamenter og gå i gang med kreativitet, og lav virksomheden til dit barn.

Sjove håndlavede artikler af egne hænder

Omkreds dit barns palmer på papirark, der afviger i farve. Lad barnet klippe emnerne, og i mellemtiden vil du passe indretningen. Fra sølv eller guldpapir kan du udskære små bolde eller figurer i form af stjerner.

Klip håndfladen ud, lim bunden af ​​pladen med lim og lim arbejdsstykkerne til den. Træk derefter en anden lim-blyantstrimmel og lim en anden palmsrække. Gentag manipulationerne, indtil juletræet er klar.

Toppen kan dekoreres med en stjerne og "kviste" med perler.

Den oprindelige sammensætning af plasticine, hvis centrale figur er en snemand, vil hjælpe barnet med at tjene en top fem og blive en central sammensætning ved udstillingen af ​​børnenes håndværk.

For at lave en snemand har du brug for et sæt plasticin, pap, gel med tilsætning af paljetter, en kniv, en skinnende lak, perler.

I første fase skal du lave et fundament. Lav en cirkel med en diameter på ca. 15 cm fra et tykt krydsfinerark eller en karton. For at give plasticinplasticitet er det let, da det skal sænkes kort i lidt opvarmet vand.

Gør materialet mere plastik, tag materialet i hvid farve og anbring det på bunden af ​​pap.

Prøv at gøre plasticine snedække en mindre del af håndværket. Langs kanterne skaber sneboldene for at gøre håndværket ser mere realistisk ud. Ovenfor skal kartonen være dækket med blå plasticin, efterligne himlen.

Nu laver vi sildben. Først og fremmest danner kufferten: for dette skal du tage plasticin chokoladefarve. Brancher opretter fra smaragd plasticin, der skaber en skygge af en trekant.

Hold træet til jorden. Lav små snit omkring kanterne ved hjælp af en kniv.

Efter at have afsluttet med et juletræ, blinde vi hovedpersonen - en snemand. Fra hvid plastik skal du få en kuffert (glem ikke hånden), og fra gråt materiale et hovedstykke i form af en trapezformet (imiteret skovl).

Lav sneglernes billede færdigt, idet du har registreret en næse og øjne fra knapper.

Det er kun at dekorere håndværket og tilføje små detaljer til det. For eksempel i fastgørelsen kan du mode en gul måned. Ordne hele kompositionen med paljetter og dække den snedækkede kant med en skinnende gel.

Påfør lakken på bålet, og ferien er klar!

Nytårig håndværk til skolen

Der er et andet materiale, der giver dig mulighed for at lave fantastiske vidundere af skønhedshandsker. Fra bomuldsuld fremstilles snesmænd, kaniner, alle slags julepynt.

For at skabe et vådfartøj skal du forberede en stivelsespasta. Stivelse (ca. en skefuld) skal opløses, blandes grundigt og hældes varmt vand. Blandingen skal omrøres hele tiden, så klumper ikke dannes.

I det resulterende stof sænkes bomuldsulden og lad den stå i ca. en dag. Efter denne tid kan du begynde at modellere nytårs tegn.

Alle venter på nytår i nytår: de er glade for ikke kun at modtage gaver, men også at give gaver. Særligt tilfreds med gaver lavet for hånd: Sådanne gaver er ikke banale og kan forårsage en storm af følelser af deres originalitet.

Værdien af ​​en hjemmelavet gave øges mange gange, fordi den opbevarer et stykke varme af hænderne på sin skaber.

Håndværk til det nye år med egne hænder

I denne artikel blev der foreslået et stort antal interessante ideer om fremstilling af håndværk til nytår. Næsten alle er enkle, videoinstruktioner tilbydes også til hjælp, så du vil ikke have nogen problemer med at skabe nytårs souvenirer.

Opret nytår håndværk med kærlighed!

Originale ideer til enkle og smukke nytårskort med dine egne hænder: foto, video, MK

Nytårsmønstre af snefnug fra skærepapir: Udskriv de bedste ordninger til boligindretning

Vi laver karnevalsmasker med egne hænder: Skabeloner af papir til de bedste billeder

Mange vidunderlige ideer til udsmykning af ferien) Min søn og jeg lavede en stor snemand i konkurrencen om skolen sidste år. De oppustede 3 balloner i forskellige størrelser og klistrede dem derefter med stykker avispapir i papier-mache-teknikken. Derefter blev ballerne blæst af, afskåret de nederste dele af de resulterende bolde, malet med hvid akrylmaling og sat dem ovenpå den anden. Derefter anvendt gradvist på små områder af lim PVA og hældte på dem smuldret skum. En spand blev limet fra papiret, indpakket med folie, gulerødder blev skåret ud, øjne, mund, håndtag lavet af kviste. Snemand viste sig at være 80 cm høj - det første var vores! Og hvor meget glæde, følelser, fantasi var i gang - et hav af positive!

Sidste år fik mit barn opgaven at lave et nytårsklub til konkurrencen, selvfølgelig måtte jeg tænke))) Fant et juletræ i en clownish stil, det viste sig at være sjovt! De limede en kegle fra en tykk pap, limet farvet tykt og tråd, dekoreret med knapper og paljetter, og på toppen af ​​buboen. Alle kunne lide det meget.

Og min datter og jeg lavede sildben fra filt og udvidet den med perler af forskellig størrelse og form. Derefter syede de en tråd med en sugekop og dekorerede vinduet. Og vi vil lave en Adventskalender i år. Vi har allerede købt billetter til teaterforestillinger, slik og slik som gaver. Og efter St. Nicholas vil vi regne ned dagene til nytår.

Håndværk til nytår 2018 med egne hænder

Vinterferie - er ikke kun en tid med fest og udstyrsstykke, men også en god undskyldning for at forberede enkle og smukke håndværk for det nye år 2018 med deres hænder ud af skrot materialer: kegler, papir rør, og mange andre ting. De kan ikke kun prale på skolernes udstillinger, men også til at dekorere lejligheden, men også til stede som en dyrebar gave til din familie og venner. Så nu ved du 20 håndværk for det nye år 2018 kan gøre med deres hænder ud af skrot. Lad os starte vores historie med kunsthåndværk i 2018, tegnet, der er præget af den gule hund og vi besluttede at vise dig en enkel og nyttige håndværk, som er egnet ikke kun for det nye år, såvel som enhver anden ferie.

Hvordan laver man et symbol på hundens år 2018?

For at lave en sådan artikel i form af en bogmærkehund, har vi brug for:

Hvordan gør vi det rigtigt, besluttede vi os for at finde en video, hvor den bliver fortalt i detaljer og vist hvad og hvordan, så se og oprette :-).

Det bedste håndværk til nytår 2018

Selvfølgelig du ønsker at overraske din familie og venner, hvad en unik gave, men der er tidspunkter, hvor du simpelthen ikke har pengene til det, det er når vi begynder at fifle seje håndværk til nytår pik med sine egne hænder, fordi 2018 vil bringe en masse interessante ting. Derfor har vi gjort Top 20 af de bedste håndværk i den nye 2018 du kan gøre med deres hænder ud af skrot materialer, uden at bruge noget på det.

En interessant version af nytårs souvenir kan være en vagt, som præsenteres som et symbol på velstand, lykke, penge overflod, kærlighed, karrierevækst. Det kan være en lille bold - Temari, som kan bringe latter, lykke, sundhed ind i huset. Eller de oprindelige amuletter til huset, der beskytter dig mod alle de negative i et år. Disse er smukke japanske gaver til New Year 2018 Hunde med mening. Og du kan lave en "temari" på 10-15 minutter, takket være vores video, som er under.

Håndlavet klapper med egne hænder

I det nye år er alt rigtigt: både støj og sjov. Derfor vil en lys festlig krakker være et vidunderligt håndværk. Trods alt, som blandt os ikke drømte om at finde sig i regnen af ​​strålende konfetti. Denne håndlavede artikel er lavet meget hurtigt og nemt ud fra enkle materialer til rådighed, og for at gøre det lettere for dig fandt vi de rigtige videoer med masterklassen.

Super cool håndlavet til nytår - en kalender, hvor du kan planlægge og male alle dine forretninger og møder for hele året. Ideelt set, hvis det viser symbolet for det kommende år af rooster. På den første side kan du skrive dine ønsker til en person i det nye år. Det forekommer banalt, men sådan en nødvendig og sød gave, som kan gøres på bare 30 minutter, hvis du ser vores video med detaljerede instruktioner.

Hvis du har et dejligt forhold på arbejdspladsen, og du skal lykønske et stort antal kolleger, skal du ikke skynde alle til at købe dyre nytårs souvenirs. Meget original kan du lykønske kolleger og konfekture, lavet i form af små symboler på ferien. Disse kan være kager, slik eller cookies. De kan bestilles i næsten hvert bageri. Sådanne gaver vil ikke kun glæde dine kolleger, men også tjene som en god dessert.

Video instruktion hvordan man laver nytår cookies

Du kan lave en smuk dekoration på juletræet med dine egne hænder og kun bruge de materialer, der er hjemme. Økonomisk og stilfuldt.

 • Hæld i en lille skål lim, om nødvendigt fortynd det med vand.
 • Forbered en skabelon til den fremtidige stjerne og fastgør den til skummet med kampe.
 • Det er godt at suge tråden med lim. Og vi begynder at vinde kampene mod uret, skiftevis over kampen under kampen. Afslut tråden ved en af ​​kampene.
 • Så fylder vi hele rummet med tråd. Vi forlader vores mesterværk til tørring.
 • Vi binder en streng til vores stjerne, og du kan hænge den på træet. Vores originale legetøj er klar.

Hvordan kan nytår være uden juletræ? For nylig er de fleste mennesker vant til at sætte og dekorere et kunstigt juletræ. Vi kan gøre det selv. Festligt og elegant.

 • Et stort antal vanddiske (mere end tre pakker);
 • Mal hvidt;
 • hæftemaskine;
 • Praktisk saks;
 • Ler;
 • Perler og fletninger;
 • Kartonformat A2.
 • Først skal vi forberede nåle til vores juletræ. For at gøre dette skal du folde bomuldsstykket halvt, så igen og hæfte det sammen.
 • Vi tager et ark af A2 størrelse, vi twist det med en kulochkom, vi retter saksene med bunden.
 • Men grundlaget starter nedenunder for at klæbe vores nåle. Smør stedet med bøjning med lim og fastgør den på bunden. Hver række er igen dækket af lim.
 • Vi indsætter keglen række efter række.
 • Derefter dekorere vores juletræ på egen hånd, lim stjernerne. Toppen kan dekoreres med en stor stjerne. Sildbenet skal se smukt og stilfuldt ud.

Snemand fra engangsbrug

Et smukt, originalt mesterværk fra absolut billige materialer kan forberedes for alle. Dit håndværk vil blive værdsat, tag dig tid til at glæde dig selv og dine kære.

 • Plastic engangs kopper;
 • Karton, fortrinsvis sort og guld;
 • hæftemaskine;
 • klud;
 • Gulerødder.
 • Vi fastgør hæftekopper, der danner i form af en kugle i starten en kuffert og derefter et hoved.
 • Når snemanes skelet er klar, fastgør vi næsen fra guleroden, og fra kluden skraber vi øjnene og et tørklæde.
 • Vi laver en hat af pap, lav en cirkel og en cylinder. Lim. Vi dekorere med gyldent bånd. Vores søde snemand er klar.

Vil du opfinde noget ekstraordinært og ekstravagant? Prøv at lave en tredimensionel sildben af ​​tråde. Det vil dekorere dit interiør og tilføje et strejf af nyhed.

Hvad er nødvendigt for fremstillingen:

 • Uldtråd;
 • Praktisk saks;
 • Ler;
 • Tungt papir;
 • film;
 • Ufuldstændig spisesked stivelse;
 • Fire spiseskefulde vand
 • Elementer af dekoration.
 • Lav en kegle af tykt papir, skær bunden og juster, lim.
 • Rør godt lim med stivelse;
 • Klipp tråden, jo længere jo bedre. Og lad det gennemvædet i lim og stivelse i mindst 20 minutter.
 • Tag filmen og vip forsigtigt vores kegle.
 • Så trækker vi tråden ud af løsningen og i en tilfældig rækkefølge vind vi på keglen.
 • Derefter forlader vi for en dag at tørre ud.
 • Træk derefter keglen ud. Dekorer indretningen af ​​vores juletræ: perler, konfetti. Vores stilfulde juletræ er klar. Intet kompliceret, men ekstraordinært smukt.

Alle i barndommen kunne lide at spille med en snebold. Han var fascinerende, der var noget spændende og mystisk over ham. Det er på tide at skabe denne historie med egne hænder. Det viser sig, at dette ikke er så svært. Og hvis du tilføjer et barn til processen, vil det være et spændende eventyr.

Materialer der kræves til fremstilling:

 • Glas krukke af enhver størrelse, dække;
 • Eventuelle små detaljer i form af figurer af mennesker, dyr, planter;
 • Lim vandtæt;
 • glycerol;
 • Destilleret vand;
 • snebold
 • Vi tager tallene og indsætter dem inde i krukken, som vi kan lide, kan du på låget;
 • Nu kan du hælde vand og fortyndes med glycerin. Takket være glycerin falder snebolden langsomt til bunden af ​​dåsen.
 • Tilsæt gnistene og flip krukken. Hvis de sætter sig hurtigt, er det også nødvendigt at tilføje glycerin.

Tilsæt glycerin indtil vi når det ønskede resultat. Vores eventyr legetøj er klar.

Hvis der er dejlige pyntegaver, så behandler dette håndværk først dem. For at gøre det er det muligt fra en multi-farvet filt, eksperimenterer med kombinationer af farver, faktisk cockerellen, som det er kendt for fuglmotley. Så er bunden af ​​2 dele udskåret i form af et hjerte, midten er fyldt med bomuld, kantene er netop fejet med hånden. Skær lyse hale, kam-skæg, næb, øjne og vinger, forsigtigt syet til bunden. I midten er fletningen syet, for hvilken cockerellen vil være bekvemt hængt der, hvor du vil have det. En sådan mesterklasse indebærer produktion af hanner af meget forskellige størrelser og i enhver mængde. Fugle kan være et glimrende ornament af juletræet, du kan endda bygge en krans fra dem, eller du kan hænge det et eller andet sted i huset, hvor dette munterlige selskab vil glæde øjnene og sjælen.

Sjov blæksprutte fra plasticine

Denne mesterklasse fortæller dig, hvordan du kan lave en smuk håndlavet artikel i en børnehave eller en udstilling.

 1. Fra grøn plastin ruller vi pølser og lim dem til krukken.
 2. Fra gul farve sculpt vi fisk og lime dem også til banken udefra.
 3. Klip to tråde og binde dem som vist på billedet. Luk knuden i kinderoverraskelsen.
 4. Oblazivem plasticine fremtidig krop af en blæksprutte.
 5. Vi laver øjnene og fra tentaklernes tentakler.
 6. Hæld vand i krukken og drej låget med en blæksprutte, og vores kunst er klar.

Snefnug fra saltet dej på et juletræ

Nu vil jeg fortælle om et meget originalt nytårs håndværk, der kan laves af en saltet dej med min datter.

 • Til testen, 1 kop mel og salt og 0,5 kopper vand;
 • Gouache blå;
 • Ribbon;
 • Ler;
 • Pailletter.
 1. Knead dejen og tilføj den en blå maling.
 2. Vi ruller 7 ærter og laver dem en blomst som på et billede. Vi laver små fordybninger i dem med et tandstikker.
 3. Vi kaster et flagellum og gør et element af det som vist på billedet. Til ham støber vi den anden samme. Fastgør den resulterende del til midten af ​​snefnuget.
 4. Vi laver 5 flere stråler.
 5. Når snefnuget tørrer det igen med maling på begge sider.
 6. Vi anvender et tyndt lag lim og drys med paljetter og snefnuget er klar med egne hænder.

Her er en anden interessant ide om håndlavet håndværk fra saltet dej, som perfekt skal dekorere bordet til nytår 2018, som vil blive afholdt i tegn på brandhane. Det er meget nemt at gøre og vigtigst meget hurtigt.

 1. Vi laver lysestikkets form fra den saltede dej med et hak under stearinlyset.
 2. Vi holder frø ind i det i checkerboard rækkefølge.
 3. Når hele denne struktur tørrer, dække den med maling, palæer og dekorere med buer.

Video instruktion hvordan man laver håndværk i form af lysestager

Her er en anden juledekoration lavet af en ballon, der vil dekorere juletræet til nytår, og gøre denne skønhed, du vil ikke være et problem.

 1. Vi opblæser bolden. Vi pakker det med tråde og klæber det ordentligt.
 2. Når tråden er tørret, gennemblød bolden og fjern dets rester fra den resulterende kugle.
 3. Vi drejer spydene med fletning og dækker med brun maling.
 4. Vi male malingskuglen med en gylden maling.
 5. Vi lim spydene til kurven og fixer dem på bolden.

Interessant håndværk lavet af perler og ledninger

Meget originalt og håndlavet til nytår 2018, hvilket er meget nemt at gøre, hvis du har de nødvendige materialer:

Foto af en starlet fra perler

Crafting proces:

 1. Fra den tætte ledning skaber vi formen af ​​den fremtidige souvenir.
 2. Vi fastsætter den tynde ledning og til den resulterende ramme, vi begynder at trille perler på den i en anden rækkefølge.
 3. Vi indpakker rammen og fastgør enden af ​​ledningen, og dette er vores perlearbejde lavet med egne hænder. (Du kan give den til en pige til nytår og 100%, hun bliver tilfreds!)

Video master klasse for at lave en stjerne

Legetøj på juletræet "Gentle Angel"

Her er et smukt nytårs håndværk kan laves på bare 5 minutter og til dette har vi brug for.

 1. Tag en 30 cm bånd og fold trækhuggeren hver 2 cm.
 2. På den ene side afskærer vi den hårde kant og fastgør harmonika med hæftemaskinen.
 3. Fra tape længden på 25 cm laver vi nøjagtig samme accordeon. Vi folder den i halvdelen og hæftes jævnt i midten.
 4. Ret skørt og vinger. Vi forbinder dem sammen og indsætter en perle med et bånd.

Ved hjælp af denne mesterklasse kan du ikke kun lave et unikt nytårs håndværk, men også bruge det som et nytårs skønhed - et juletræ. Hvilken højde du gør alt afhænger af dig.

Her er hvad det vil tage:

 • Mange kegler;
 • Limpistol;
 • Krydsfiner;
 • ben;
 • En glødende krans;
 • Aerosolmaling er sølv og grøn.

 1. For et træ med en højde på 1,40 centimeter skærer vi en cirkel med en diameter på 70 cm fra krydsfiner og ind i en anden med en diameter på 30 cm. Det er nødvendigt for at gøre belysningen.
 2. Vi fastgør benene til denne base.
 3. Vi begynder at klæbe keglerne. Hver række forskydes til midten, indtil der opnås en færdig kegle.
 4. Drej juletræet og læg forsigtigt kransen mellem rækken af ​​kegler.
 5. Vi maler træet i grønt og sprøjter lidt sølvfarvet maling på spidserne, det er alt arbejdet er klar.

Master klasse af juletræ med egne hænder

Nytårstræ fra makaroni egne hænder

Ved nytår 2018 kan du lave håndværk ikke kun fra traditionelle materialer, men også fra almindelig pasta. For eksempel, hvordan dette vidunderlige juletræ. Vi gjorde det på bare en times arbejde, men hvis vi prøver, kan vi gøre det hurtigere. Hvis du ikke forstår noget, se videoinstruktionen, hvor alt er fortalt i detaljer.

 1. Vi laver en kegle fra papiret og fixer den med lim.
 2. Lim pasta på rækkerne som vist på billedet.
 3. Vi maler det resulterende træ i grønt eller enhver farve, du kan lide.
 4. Fra anden krøllet pasta kan du lave ornamenter på sildben.

Snefnug fra plastflasker med egne hænder

Men dette håndlavede håndværk lavet af plastflasker vil gøre dit hjem mere festligt og kan også tilskrives en børnehave eller en junior skole i form af håndværk til nytår.

 1. Klip bunden af ​​flasken af.
 2. Vi laver et hul i det og tråder det på båndet.
 3. Bevæbnet med en børste og begynder at male med et fantasy mønster vores snefnug. De kan dekorere ikke kun et juletræ og en lejlighed, men også lave et usædvanligt krans, hvor der ikke opsamles snefnug på et bånd. Derefter er vores vidunderlige julegave klar!

Trin-for-trin video af en snefnug gør selv lektion

Her er vores artikel er ophørt, jeg håber vores 20 smukke håndlavede artikler til nytår 2018 med egne hænder bidrog til at gøre præcis det håndværk, der vil vise sig på juletræet eller dekorere dit hus eller lejlighed. Hvis vores artikel er ønsket, sætter vi gerne, kommenterer og efterlader vores vurdering af artiklen, det er ikke svært for dig, men det er dejligt for os! Godt nytår! Godt nyt lykke!

De mest nyttige artikler til nytår 2018:

© 2012-2018 The Mænds Magazine - World Mans

Mand verden Mans Magazine præsenterer: artikel om stilen i en rigtig mand, sportsnyheder, gaveideer til alle helligdage, valg af gadgets og udstyr til hjemmet, tips om hvordan man bliver en succes og rig, opskrifter, fra simple til gourmet retter, nyheder bilindustrien og motorcykel verden, og mere . Bliv hos os, og du vil være opmærksom på alt, hvad en ægte mand har brug for! Alle rettigheder forbeholdes.

Original håndlavede varer til nytår med egne hænder

For at dekorere nytårstræet, bordet eller huset, behøver du ikke købe forskellige legetøj og dekorationer - mange forskellige originale nytårsmaterialer kan laves af dig selv.

Du behøver kun at købe et par enkle ting (papir, karton, spidser, bånd) og værktøjer. Måske har mange af dette allerede hjemme.

Her finder du interessante ideer og instruktioner til at skabe smukke håndværk til det nye år:

Lette håndværk til nytår: lollipops

På trods af at instruktionen er stor, er det meget nemt at gøre dette.

- følte i forskellige farver

- varm lim, superlim eller PVA lim

- tape eller tråd (for at hænge dekorationen)

- tandstikkere, spydspidser eller andre detaljer, der vil spille rollen som slikpinde.

1. Skær en stribe fra hvert ark af filt. Dens dimensioner kan vælges af dig selv, men i dette eksempel varierer længden af ​​strimlerne fra 17,5 til 30 cm og bredden - 1 cm.

* En lollipop kræver 6 strimler. I dette eksempel anvendes 2 strimler til hver af de 3 valgte farver.

2. Sæt alle 6 strimler oven på hinanden. Husk at når du drejer strimlen ind i et rør, vil nogle begynde at bøje sig, og du skal beskære dem. En strimmel, der er den korteste inden i røret, og den ydre - den længste.

* Du kan skære strimlerne med saks, mens du snor, eller du kan klippe de nødvendige strimler på forhånd (den omtrentlige længde af hver stribe er 17,5, 20, 22,5, 25, 27,5, 30 cm).

3. Begynd at vride strimlerne og tilføj lidt lim mellem dem. I sidste ende skal du sørge for, at den ydre strimmel er længere end de andre. Lim enderne af strimlerne.

4. Lim pinden til sliket med en varm lim. Hvis du vil, kan du male et tandstikker eller spyd med hvid akrylmaling.

5. Lim eller sy båndet på bagsiden af ​​sliket, så det kan hænge på juletræet.

Håndværk på temaet nytår: et juletræ lavet af vinstoppere

For at få den rigtige mængde vinstoppere er det ikke nødvendigt at købe vin, bare bestille stik på internettet eller i en butik.

- vinpropper (i dette eksempel blev 26 stik brugt)

* I stedet for propper kan du bruge pap eller træspoler til tråde.

* Hvis du udskifter propperne med ærmer fra toiletpapir, så ved at male dem, får du også det rigtige materiale til træet. I dette tilfælde vil sildbenet være større end firetræet fra korken.

- varm lim eller superlim

- maling eller palæer (til maling af stik eller bøsninger)

- garn og papemuffe fra toiletpapir (til hamp, hvor juletræet limes).

1. Mal propperne med akrylmaling, eller bedst af alt, applicer lim PVA, hvorpå stænk pailletterne.

2. Mal propperne (spoler), lim dem sammen med en pyramide (se billedet) ved hjælp af varm lim eller superlim.

* Det er ønskeligt at klæbe den første en række propper, så en anden, og så videre, indtil du har det rigtige antal rækker. Herefter limes alle rækkerne.

3. Skær et stykke papemuffe ud af toiletpapir. Start med at pakke det med en snor og tilsæt PVA lim, så garnet holder bedre. Du har en stub.

4. Lim en stump til træet med en varm lim.

På hjørnet kan du limke en knap, et bånd, et legetøj eller en papirstjerne eller en bue med en lille passende genstand.

Håndværk til det nye år (trin-for-trin foto-instruktion): snefnug fra tøjpinde

- konventionelle træ tøjspidser

- små dekorative tøjnåle (valgfri)

- tøjnåle af mellemstørrelse (valgfri)

- hvid akrylmaling

- spangles, kunstig sne eller salt

* I dette eksempel bruges 6 stifter af hver størrelse til at lave en snefnug. Så få det rigtige beløb og bedre med en margen.

1. Først slippe af med fjedermekanismerne på tøjspidserne.

2. Mal alle tøjspidser.

3. Lim de store kludespidser, så der kommer en snefnug (se billede), ved hjælp af varm lim eller superlim.

4. På toppen af ​​de store kludespidser lim de medie og klæb små over de midterste.

5. Dæk den resulterende dekoration med PVA lim og drys med paljetter, kunstig sne eller salt. Du kan også bruge dekorative sne (spray).

6. Gennem hullet i tøjspidserne, træk tråd eller bånd for at lave en sløjfe, der hjælper med at hænge tøjspidsen.

Håndværk til nytår på juletræet: mønstre fra detaljer om gåder

- små detaljer fra gamle puslespil

-akrylmaling (i dette eksempel rød, grøn og hvid)

- PVA lim eller varm lim

- sejlgarn eller tyndt bånd

- lille klokke (valgfri)

- forskellige ornamenter (valgfrit).

Du kan oprette flere variationer af kranse og andre julepynt fra detaljer i puslespil, og her er nogle af dem:

Slik fra gåder

1. Først skal du male nogle få detaljer, der skal bruges til håndværk. I dette eksempel blev 6 dele malet i rødt og 6 i hvidt.

2. Når malingen tørrer, brug PVA lim til at forbinde delene sammen.

3. Det er fortsat at tilføje båndet. Hvis du er mellem de to brikker i puslespillet dannede hul - Pass båndet igennem det, og hvis det ikke er - simpelthen lim, vedhæfte en hæftemaskine eller saks lave et hul.

Krans fra gåder

1. Først lim alle dele sammen for at lave en cirkel (krans).

2. Mal detaljerne i den ønskede farve.

* Efter ønske, efter at malingen er tørret, kan du tegne nogle detaljer om en anden farve.

3. En klokke kan fastgøres til kransen. Pass båndet gennem klokken og derefter gennem kransen og dekorér dit juletræ.

Det bedste håndværk til nytår: Nytårslys

- papbøsninger fra papirhåndklæder og toiletpapir

* I dette eksempel har vi brugt 3 muffer på 30 cm, 2 ærmerne på 20 cm 3 muffer på 15 cm, 2 muffer på 10 cm, 1 ærme - 5 cm Men du kan bruge andre dimensioner ved at skære nogle af ærmet ..

- tape eller tape

- spray maling eller akrylmaling

- elektriske stearinlys på batterier

1. Lim bøsningerne sammen for at få form af et stort lysestage.

2. Ved hjælp af elektrisk tape, tape eller tape (fortrinsvis dobbeltsidet), fastgør de elektriske stearinlys til bøsningerne.

3. Brug en varm lim på navet til at simulere en stearin voks. Ekstruder limen for at skabe store og små dråber af lækker voks.

Du kan lave flere lag af "voks" - anvend først en, vent indtil den tørrer, og sæt derefter et sekund på toppen.

* Du skal bruge en masse lim.

* Uønskede "tråde" kan dannes af varmt lim. De kan skæres med saks eller smeltes ved hjælp af en hårtørrer.

4. Forbered akrylmaling og begynd at male hele stearinlyset fra kartonbøsningerne. Vælg din egen farve.

5. Når malingen tørrer, skal du dække lysestagen med PVA lim og drys pailletterne over det.

6. På bunden af ​​lysestagen (de nederste dele af ærmerne) påfør PVA lim og lim på en papirplade, så strukturen holder bedre.

7. Lim en tinsel eller krans til lysestagen og fadet ved hjælp af varm lim. Du kan tilføje andre dekorationer, såsom en legetøjsfugl, kunstige bær og blomster, bånd, stjerner og perler.

Håndværk til det nye år med børn: Nytårslys fra kartonbøsninger

- paphylster fra toiletpapir (deres antal afhænger af antallet af lys)

- farvet papir eller farvet pap

- varm lim eller PVA klæbemiddel

1. For at starte skal alle bøsninger knuses.

2. Klip hver ærme i stykker (ringe) med en bredde på 5-7 mm.

3. Lim ringene til det farvede pap.

4. Trim de limede ringe.

5. Nu skal alle de lanterne, der er modtaget, være forbundet med streng.

For dette kan garnet limes direkte til lanterne (på bagsiden af ​​det farvede pap).

* Eller du kan skære små rektangler ud af pap eller papir, bøje dem i halv og lim dem til lygter. Ved siden af ​​disse rektangler holder du garnet, bøj ​​dem og lim enderne.

Lanterne kan hænges på juletræet, dekorere dem med et hus eller nogle genstande.

Kreative håndværk til det nye år med egne hænder: en sildben fra burlap

- sække jute hvid (dekorative til håndarbejde)

* Du kan bruge et andet stof, for eksempel linned klud.

- Cone (du kan købe skum eller lave dine egne hænder ud af papir)

For at lære at lave en kegle, gå til vores artikel: Kegle af papir.

1. Klip stoffet i brede strimler - ca. 5 cm.

2. Brug dobbeltsidet scotch til at begrænse strimlerne rundt om keglen, fra bunden opad (se billede). Hver næste strimmel skal lidt overlappe bundstrimlen.

* Om nødvendigt skærer længden af ​​strimlerne med en saks.

* Juster stoffet for at gøre det liggende, som du vil.

3. Sildbenet kan placeres på en lille gryde, som kan fyldes med kunstig sne, småsten eller sand.

* Du kan dekorere juletræet ved at klæbe til det (ved hjælp af PVA lim eller varm lim) forskellige ornamenter - pomponer, stjerner, knapper mv.

Et interessant stykke til nytår

- små gran gren (bedre kunstig)

1. Først placeres bakken på en flad overflade. Tilføj gran gren på hver side.

2. Tilføj nu støt. De kan sættes på toppen af ​​kviste.

3. Fortsæt med at tilføje kegler til bakken, fordel dem som du vil.

4. Mellem keglerne skal du tilføje et par græsgrene.

5. Nu kan du tilføje nogle grene med kunstige bær.

* Hvis det ønskes, kan nogle dele fastgøres med varm lim.

* Du kan også drysses denne juledekoration med kunstig sne, salt eller gnistre, og for at holde denne "sne" godt, kan du lidt salve keglerne med PVA lim på toppen.

Hjemmelavet håndværk til nytår: elegant gran krans

- krans (du kan købe klar eller lave selv)

For at finde ud af, hvordan du kan lave en krans med dine egne hænder, kan du besøge vores artikler med detaljerede instruktioner: Krans til nytår med egne hænder og en julkrans med egne hænder

- dekorative sne (spray og som sædvanlig)

* Som et alternativ til dekorativ sne kan du bruge salt og PVA lim. Sæt en krans på bordet og top med lim, og drys derefter rigeligt med salt.

- stearinlys (du kan bruge dekorative stearinlys på batterier) af forskellige størrelser

- dekorative grene (helst hvid)

- runde bakke (du kan bord).

1. Læg en krans på en flad overflade og sprøjt dens øvre grene med dekorative sne. Efter det skal du vente til "sneen" vil tørre og hærde.

2. Sæt en krans med sne på en rund bakke, bord eller endda pap.

3. Sæt lysene i midten af ​​sammensætningen. Til lys så smukt, prøv at sætte et ulige tal - 3 eller 5, for eksempel.

4. Tilføj nu hvide dekorative kviste.

5. Til bunden af ​​lysene tilføjer dekorativt sne eller et par salt ærter.

Sjovt håndværk til nytår: borddekorationer

- super lim eller varm lim

- dekorative kviste og bær.

1. Fjern fikseren fra kuglen.

2. Påfør lim til kvisterne til de steder, der vil røre halsen på det nye års kugle.

* Du kan fylde bolden med vand, så du kan indsætte en rigtig blomst eller et par ægte fir kviste til lugt.

Idéer til håndværk til det nye år med egne hænder: En simpel stjerne fra båndet

- lille bord

- små negle eller skruer

- kridt, markør eller blyant

1. Tegn en almindelig 5-stjernet stjerne på tavlen.

2. Spænd eller fastgør skruerne på enden af ​​den malede stjerne.

3. Start fra øverste punkt, begynd at vikle neglene (skruer) med tape langs linjerne af den trukket stjerne. Fra oven kan du binde en bue. Sax skærer overskydende tape.

Praktisk på børnehave til nytår: is på juletræet

- Bølgepap eller tyndt indpakningspapir

- brunfarvet papir eller pap eller papirpose

- tråd og nål (om nødvendigt)

- tråd eller bånd (at hænge legetøj på træet).

1. Lav små kegler af papir eller pap. For at gøre dette skal du klippe en cirkel (i dette eksempel er cirkelens diameter 12 cm). Skær cirklen i halvdelen og fold hver af de resulterende halvcirkler ind i en kegle, lim enderne.

Mere detaljerede instruktioner om at skabe en kegle finder du i vores artikel: Papirkegle.

2. Smuld flere stykker bølgepapir eller tyndt farvet papir, så du får små bolde - det er bolle af papiris.

3. Hvis du vil hænge din udsmykning, træk du gennem midten af ​​papirboldtråden med en nål. Afslut trådens ender på deres steder med lim og afskær det overskydende.

* Hvis du vil bruge et bånd, så lim det kun til keglen og være i stand til at hænge det på træet.

4. Påfør lim til bunden af ​​papirkuglen og lim den til keglen. Du kan også anvende lim til keglens kant.

Is er klar, og de kan dekorere træet.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 − 16 =