Fra hvad plastikvinduerne græder

Hvorfor græder vinduerne?

Hvis du installerer et plastikvindue, skal du være forberedt på det faktum, at ved begyndelsen af ​​koldt vejr vil det ofte tåle op. Plastvinduerne flyder - det er med dette problem, at ejerne af PVC-strukturer gælder for de virksomheder, hvor de blev købt. Dialogen koger som regel ned til indignation: "Du solgte et produkt af dårlig kvalitet, de tidligere vinduer med træ har ikke forårsaget os så mange problemer, vær venlig at rette op på situationen." En person kan ikke gætte, hvorfor plastvinduerne flyder - han bebrejder alt det firma, hvor han købte. Dette er ikke helt korrekt. Der er mange årsager til, at kondensat akkumuleres på produktet. Hvorfor vinduer græder - vi vil svare på dette spørgsmål. Desuden lærer du fra denne artikel at håndtere dette fænomen alene. Du vil opdage, at reparation af plastikvinduer med egne hænder er muligt.

Hvorfor vinduer græder - årsager til kondens

Til at begynde med er det nødvendigt at ødelægge en langt etableret stereotype, at trævinduer ikke sveder, og dette er et problem udelukkende med plastprodukter. Et hvilket som helst moderne design med termoruder, uanset hvilket materiale det er lavet til, giver sig til "svedning" 9raquo; under visse betingelser. Det skal her bemærkes, at enkeltvinduer er underlagt dette mere end dobbelt. Dette skyldes det faktum, at dobbeltramme produkter har en øget varmeisoleringskoefficient. Da PVC-produkter hovedsagelig er enkeltrammer, akkumuleres kondensat på plastvinduet hurtigere.

 1. For det første skal du stadig røre kvaliteten af ​​plastikstrukturer. Ikke alle vinduer kan laves til samvittigheden. Så om vinteren, først og fremmest, de produkter, der var lavet af en tynd profil sved. Dette skyldes, at de ikke kan holde varmen i tilstrækkelig mængde. Som et resultat dannes et dugpunkt, og luften nær glasene kondenserer ind i væsken og sætter sig på dem. Derudover kan udseendet af fugt påvirke beslagets kvalitet, såvel som fraværet af specielle åbninger til sprængventilation. Under hensyntagen til alle disse faktorer skal vinduer bestilles fra velrenommerede og tidstestede leverandører for at undgå fremtidige problemer i fremtiden. Hvis der allerede er installeret et substandard-design, skal du kontakte servicecenteret for at få hjælp fra specialister.
 2. For det andet græder ofte plastvinduer på grund af deres tæthed. Dette observeres, hvis der ikke er noget normalt ventilationssystem i rummet. I dette tilfælde er det ikke nødvendigt at relatere stramningskoefficienten til ulemperne ved designet, tværtimod er dette den største fordel. Plastruder græder hovedsagelig på grund af et dårligt ventilationssystem. Under sådanne forhold akkumuleres fugtigheden på produktet kontinuerligt.
 3. For det tredje kan årsagen til kondens på glasset være bredden af ​​karmen. Uanset hvor underligt det lyder, kan dette design bidrage til dannelsen af ​​fugt på produktet. Dette skyldes det faktum, at den fremspringende vindueskarm fungerer som en slags beskyttende skærm, hvilket blokerer den varme luftstrøm. Som følge heraf stagnerer luften på grund af brud på konvektion. Som et resultat, vinduet hurtigt fogs op. For at udelukke en sådan sandsynlighed er det nødvendigt at fokusere herpå opmærksomheden ved bestilling af strukturen.
 4. For det fjerde græder plastvinduer ofte fra problemer med opvarmning af rummet. Hvis varmesystemet fungerer korrekt, vil det til en vis grad være en garanti for, at du ikke behøver at stå over for tåget af vinduerne. Den optimale temperaturregulering i rummet bidrager til dannelsen af ​​stigende strømme, hvilket forhindrer afkøling af luft til dugpunktet, som akkumuleres nær vinduet.
 5. Endelig er den mest almindelige årsag til kondens på glasset den øgede fugtighed i rummet. Det mest slående eksempel er køkkenet. Under tilberedningen dannes der regelmæssigt damp. Som et resultat sveder vinduerne ofte. Dette er dog ikke det eneste sted, hvor kondensat kan observeres på produktet på grund af høj luftfugtighed. For eksempel kan et sådant billede ses i badeværelserne.

Dugpunktet er intet andet end den temperatur, som luften afkøles med efterfølgende mætning med vanddamp ved en given fugtighed og konstant tryk. Så snart dugpunktet er nået, kondenserer vanddampen i selve luften eller på genstande der er i kontakt med den. Hvis den relative fugtighed er mindre end 100%, forbliver dugpunktet under lufttemperaturen, og jo lavere den relative luftfugtighed er, jo lavere er dens temperatur. Ved absolut fugtighed vil den faktiske lufttemperatur falde sammen med daggpunktet.

Hvilke foranstaltninger skal der træffes, hvis vinduet tåger?

Her er alt grimt nok. Hvis vinduet tåger, skal du bare åbne det i 10-15 minutter for at ventilere. Når du lukker det, vil du opdage, at alt kondensat er forsvundet. Årsagen til dette ligger i fysik lærebogen for ottende klasse. Ved en given temperatur kan luft indeholde en strengt defineret mængde damp. For eksempel overstiger dampindholdet i et dampbad ved t = + 80 ° C dets mængde i tør luft tifoldet. Når vinduet åbnes, erstattes den fugtige luft i rummet med en tør fra gaden. Så snart temperaturen falder til normale grænser (

20 ° С), så falder luftens relative luftfugtighed, og kondensatet forsvinder.

Hvorfor græder plastvinduer?

Et sådant ubehageligt fænomen, som kondens på vinduer, kan fremstå uanset årstiden under påvirkning af forskellige faktorer. Metal-plast eller træprodukter tjener trofast i mange år, men lejere finder på en dag lejligheder på en vindueskarm af en pølle eller se dråber på overfladen af ​​briller. Væsken først ophobes gradvist, så begynder den at aftappe eller fryse, hvilket ødelægger udseendet af rummet og forhindrer også synligheden. For at eliminere alle årsager til kondens er det nødvendigt at forstå mekanismen for dets udseende.

Fysiske egenskaber ved kondensat

Det er kendt fra skolebane, at is bliver til vand ved opvarmning, og når temperaturen sænkes under nul, observeres omvendt proces. Det kaldes kondensering af fugt. Luft ved høj temperatur indeholder noget volumen væske i form af damp. Ved afkøling begynder situationen at ændre sig. Luft kan ikke beholde den forrige mængde væske, fordi den falder i volumen, og fugtighed sættes på steder med den laveste temperatur. Vinduesglas er det koldeste sted i huset, da det grænser op på gaden (hvor termometeraflæsningerne kan ligge langt under nul), så der dannes kondens på den. Ved ekstremt lave temperaturer udenfor vinduet bliver det til is.

Det lader til, at kondensatet ikke er farligt, selvom det er vildledende. Med det normale udseende af en væske er det muligt at vådbygge strukturerne, efterfulgt af en svækkelse af strukturens stivhed og udseendet af skimmelsvamp. Det er klart, at vi skal svare på spørgsmålet så hurtigt som muligt, hvorfor plastvinduer sveder og stoppe den ødelæggende fysiske proces.

Årsager til kondensation

En af funktionerne i træ- eller plastvinduer er at beskytte lokalerne mod frysning. Men ikke altid opfylder produkterne deres mission korrekt, fordi de ikke drives korrekt. Nedenfor er de almindelige årsager til kondensation:

 • en betydelig forskel i temperaturer inde og uden for huset
 • høj luftfugtighed i rummet
 • for bredt et vindueskarm over batteriet;
 • dårlig ventilation (tilstoppet)
 • manglende overholdelse af funktionsmåder for vinduer (nogle termoruder har to tilstande - vinter og sommer);
 • Værelset er sjældent ventileret (eller aldrig);
 • For et bestemt rum er vinduet ikke valgt korrekt;
 • Tilstedeværelse af planter på vindueskarme.

Der er en anden gruppe af grunde, der bidrager til dannelsen af ​​fugt på glasset. Vi taler om fejl i produktionen af ​​vinduer, såvel som unøjagtigheder under installationen af ​​isolerende glas. Yderligere vil disse faktorer blive overvejet mere detaljeret.

Selvafskaffelse af årsagerne til kondensation

Vågne op en morgen finder du vandpletter på vinduerne eller pytterne på vindueskarme. Hvad hvis plastikvinduerne sveder? Hovedmålet er at normalisere rummets mikroklima. Opgaven indebærer at reducere fugtigheden og den maksimale opvarmning af det indre glas (ved installation af en to-kammerpakke). For at gøre dette skal du udføre en række handlinger.

Først og fremmest skal du kontrollere ventilationen. Systemet er designet til at dræne fugtig luft. Når ventilationen er blokeret, akkumuleres den indvendigt og sættes senere på vinduerne. Måske ophobes meget støv og snavs inde i klimaanlægget; det gør det svært for hende at arbejde normalt. Det er meget nemt at vurdere graden af ​​forurening - det er nok at bringe den tændte kamp eller lysere til stikkontakten. Hvis ilden slukker eller svinger, er ventilationen normal; ellers bliver du nødt til at rense det.

En bred sill, der ligger over varmesystemet, forhindrer korrekt luftcirkulation. Den nødvendige varme strømmer ikke ud til vinduet, for hvilket der som vand afkøles vand på den. Du kan løse problemet på to måder:

 • Prøv at reducere silen så den varme luftstrøm fra batteriet går til vinduet;
 • Træk eventuelt radiatoren ud under vindueskarmen;
 • Find en anden måde at opvarme vinduet på.

Tilstedeværelsen af ​​planter på vindueskarmen komplicerer også den normale cirkulation af luftmasserne. Grønne organismer fylder rigeligt luften med fugt, hvilket forårsager senere misting af vinduer. Fjernelse af planter fra vindueskarmet, kan du eliminere den næste faktor kondensering.

En del af isoleringsglasenhederne har to driftsformer - sommer og vinter. Hvis overgangen fra en tilstand til en anden ikke udføres rettidigt, vil vinduerne "briste i tårer" i tide, da indersiden er stærkt afkølet. Før starten af ​​koldt vejr (oktober eller november) anbefales det, at strukturen skiftes til vintertilstand.

Især sker kondensering af fugt på glasset inde i de varme kærlige mennesker, der sjældent åbner selv vinduerne. Hvad skal jeg gøre for at undgå tågning? Ventil huset mindst 15-20 minutter dagligt. Dette sikrer ikke blot en god omsætning af luftmasser, der forhindrer dannelsen af ​​kondensat, men også tilstrømningen af ​​frisk luft, som har en gavnlig indflydelse på vejrtrækningen.

Det er også ret muligt at isolere rummet rundt om vinduet. Det er tilrådeligt at arbejde med en gipsvæg. Dette er et meget effektivt materiale med hensyn til varmeisoleringsegenskaber. Termisk behov vinduesskråninger, et sted under vindueskarmen, ydervæggen. Jo stærkere vil blive gennemført med gipsplader overflade, jo lavere er sandsynligheden for forekomst af kondensat. temperaturstigningen i hjemmet vil føre til opvarmning af rummet i nærheden af ​​vinduet.

Alle disse handlinger kan udføres uafhængigt meget hurtigt. Men det sker, at alle de ovennævnte punkter i betragtning, men vinduet sveder indefra som før. Derefter blev udseendet af kondensat påvirket af mere alvorlige faktorer.

Fejl i forbindelse med produktion eller installation af termoruder

Selvom installatører af plastikvinduer stiller sig selv som fagfolk, selv gør de nogle gange fejl. Nogle overvågninger foretages af lejere af en lejlighed, hvor pakkerne ændres. Til denne gruppe af årsager til udseendet af kondensering kan tilskrives:

 • fejl i design eller fremstilling af vinduer;
 • købe et ukorrekt dobbeltruderet vindue til et bestemt rum
 • utilsigtet installation.

Det er usandsynligt, at forbrugeren på nogen måde vil påvirke processen med fremstilling af en dobbeltglas. Desuden skal produkter af lav kvalitet omgående afhjælpes eller bortskaffes. Men køberen er i stand til omhyggeligt at vælge de rigtige vinduer til sin lejlighed.

Hvis du planlægger at installere produktet inde i værelserne eller på loggiaen (lokalerne, der grænser op til kold gadeluft), er det nødvendigt at stoppe valget på tokammermodeller. Vinduer med et kamera passer f.eks. Til et køkken, der grænser op på en indbygget loggia (det behøver jo ikke yderligere isolering). Nogle gange, på grund af økonomien, er forbrugeren afhængig af tynde briller (enkeltkammer), i håb om at de vil beskytte tilstrækkeligt mod kulde og ikke tillade kondens. Men det er kun en vildfarelse, og det er ikke nødvendigt at blive overrasket, hvorfor plastvinduerne på balkonen eller i værelset græder.

Når plastikvinduer udskifter træ, er det værd at være klar til en drastisk ændring i ventilationsfunktionen. Hvis PVC er et meget hermetisk materiale, som pr. Definition øger fugtigheden inde i huset, så har træet huller i strukturen, hvorigennem luftudveksling ikke er dårlig. Sammenligning af plast og træ sæt af to-kammer vinduer, vil det være indlysende en forskel - det indre glas af den første har en lavere temperatur end den anden. Følgelig er det lettere at kondensere.

Konstruktionsfejl er opdelt i tre kategorier:

 • Ukorrekt krakning af revner
 • udseendet af en "kold bro" - områderne af anlæg af plast eller træ til væggen med en negativ temperatur;
 • blæser murværk - opstår, når de vandrette eller lodrette sømme mellem murstenene bliver ødelagt.

Hvis forbrugeren ønsker at få et varigt design, skal han følge alle trin i installationen af ​​vinduer. Behøver heller ikke at bestille en bred sill.

Egenskaber ved kondensering af trævinduer

Som det blev sagt før, er træet meget bedre end PVC, der tillader luft; På anden måde er det mindre modtageligt for kondens. hvis du sveder ruder, for at rette problemet, skal dog starte fra det faktum at de er isolerede.

For at normalisere mikroklima i huset, hvor der er vinduer lavet af træ, anbefaler vi følgende:

 • Fjern gummibåndet fra toppen af ​​rammen (hvis det er tilgængeligt) og monteringsskumet, følg glasets tilstand. Hvis kondensatet stadig dannes, er det nødvendigt at forlade vindueskassen uden de fjernede elementer, indtil det tørrer helt. For at fremskynde processen er det muligt at bruge en blæser fra en varmepistol, en ventilator med varm luft.
 • Kondensation kan opstå på grund af ukorrekt installation af radiatorer eller deres dårlige kvalitet. Sommetider sveder vinduerne og græder, fordi det termiske udstyr er placeret langt fra dem. Før eller senere for at fjerne kondensat skal de flyttes tættere på de termoruder.
 • Træet er mere følsomt for luftstrømme end plast. Kondensation opstår selv på grund af sådanne små ting som en lukket dør til rummet, lækker køkkenhaner. Det er nødvendigt at undgå sådanne måder at få fugt i luften.
 • Slettet genstande, der tørrer på batterierne, har også en negativ effekt på vinduerne.
 • Tætte gardiner dækker rummet og øger sandsynligheden for kondensation.

Det er værd at bemærke, at trævinduesæt er mere foretrukne end PVC, da de danner mindre fugt på glasset på grund af overfladestrukturen, som transmitterer og jævnt fordeler varme.

Nå, hvis forbrugeren regelmæssigt overvåger de dobbelte ruderes tilstand, træffer han foranstaltninger for at stabilisere mikroklimaet. Når han forsømmer henstillinger, græder selv tokammerede og mest pålidelige vinduer om vinteren som i andre årstider.

Hvis du kort fortæller de vigtigste tips til eliminering af kondensat, opnås følgende liste:

 • Kontroller regelmæssigt ventilationssystemets effektivitet;
 • dagligt et par gange i 10-15 minutter for at ventilere rummet
 • Forsøg ikke at spare på enkeltkammer kits;
 • at følge den forsigtige skumdannelse af rammens og væggenes samling og også til andre trin i installationen;
 • undgå brede vindueskarme helt dækker batteriet;
 • hvis der er flere tilstande til glasenheden at ændre dem på baggrund af årets tid;
 • være opmærksom på forsigtig forsegling af vindueskråninger;
 • opretholde en normal fugtighed derhjemme (45-60%).

Efter ovenstående anbefalinger er det meget nemt at udrydde kondensat, hvis vinduerne sveder på balkonen, i stuen eller i køkkenet. Briller, der giver dig mulighed for at se verden omkring dig, skal altid være rene og smukke. Gør dem så magtfulde for hver person.

En gang om ugen sender vi en fordøjelse med de mest populære artikler.

Kopiering af byggematerialer er mulig uden forudgående aftale, hvis der installeres en aktiv indekseret link til vores hjemmeside.

At de termoruder ikke flyede og ikke græd

På skolen i fysikundervisningen studeres et begreb som dugpunktet. Det er nøglen til at besvare spørgsmålet om, hvorfor plastruder græder. Dugpunktet er en bestemt temperatur, hvorved vanddampen i luften kondenserer. Ved en plus temperatur dannes vanddråber, der kaldes dug. Med negativ krystalliserer dette vand. Og hvad sker der med vinduerne? Lad os overveje mere

Fugt på vinduerne, tågespejle og rør med koldt vand i badeværelset, der falder ud af duggen om morgenen, har lignende årsager. Uanset hvor meget menneskeheden ønsker at opnå perfektion i ethvert produkt, gør virkeligheden hele tiden sig selv. Ændring af de gamle vinduer til plastik, glade ejere af moderne præstation, drøm om varme og komfort i deres hjem. Men ofte falder deres forventninger ikke sammen med virkeligheden.

Er brillerne og vandet på vindueskarmen sørgende? Er det værd at starte analysen af ​​flyvninger med sælgeren af ​​"substandard" produkter? Ja, faktisk er fremstillingsvirksomheder klar til denne begivenhed. De kan hurtigt afklare alle problemer i forbindelse med forbrugernes utilfredshed.

Provokatorer til dannelse af overskydende fugt på brillerne

Hvad skal være et plastikprodukt:

a) uden synlig skade

b) uden støv, fugt og lækager i midten af ​​glasenheden

c) den svejsede søm er i samme plan som profilen eller maksimalt 5 mm i bredden og 1 mm i dybden er tilladt

d) et enkeltkammervindue har 2 glas og et tokammervindue - 3. Dette er let at kontrollere. Du skal tænde en kamp eller en lighter, bringe den til glasset og se fra siden, hvor mange refleksioner der er. Deres antal vil svare til antallet af briller.

Sådan installeres vinduet korrekt:

1) produktet skal installeres i vinduesåbningen i overensstemmelse med beregningerne (i virksomhedens styrker ansvarlig for dette arbejdsområde, bestem dugpunktet for en betydelig reduktion i mængden af ​​kondensat i fremtiden);

2) Afstanden mellem rammen og væggen er fyldt med monteringsskum, en speciel isolerende tape er fastgjort udenfor;

3) produktet skal være niveau, forvrængningerne er ikke tilladt

4) vindueskarmet skal gå under rammen i maksimalt 1 cm.

5) vindueskarmens led og rammen er forseglet med silikone;

6) Vindueskarens kanter skal komme ind i væggen med ca. 2 cm.

De første tegn på dårlig installation:

a) tæt åbning / lukning, beslaglæggelse

b) løs lukning (blæser)

c) når vinduet åbnes / lukkes rammes rammen;

d) åbne mellemrum mellem rammen og væggen er synlige;

e) Når lukningen lukkes, lader bladet.

Dette kan være direkte relateret til udskiftning af gamle vinduer med nye. Tross alt er moderne design lufttæt og tillader ikke luft fra gaden at komme ind i lokalet. Det viser sig, at de gamle trævinduer var en del af ventilationssystemet!

På grund af ombygningen af ​​en lejlighed eller et hus er ventilationen 100% ude af stand til at udføre sine funktioner. Det kan også ske i gamle huse på grund af slid. Hovederne i husene er som regel kun i køkkenet og i badeværelset. Ideelt set bør de være i alle rum.

Jo højere luftfugtigheden i rummet er, desto højere dugpunktet er. For eksempel:

 • fugtighed 60%, lufttemperatur +20 grader - dugpunkt - +12 grader;
 • fugtighed 80%, temperatur +20 grader - punkt - +16 grader;
 • fugtighed 40%, temperatur +20 - punkt - +6 grader.

Dugpunktet i dette tilfælde er temperaturen på rudenes overflade.

For at løse dette problem med minimal tid, penge og nerver skal du finde årsagen til ulejligheden. Og så målrettet løse dem, måske med hjælp fra specialister.

1. Kontroller integriteten ved omhyggeligt at inspicere strukturen. Hvis der opdages skade, kan du kontakte firmaet, der solgte og installerede produkterne. Der er mulighed for at få garantiservice, hvis den leveres. Hvis ikke, er det muligt at modtage en erstatningsrabat.

2. Kontroller installationskvaliteten. Det er bedre at invitere en specialist i denne sag. Eller prøv at definere det selv, afhængigt af de tilsvarende emner i underrubrikken ovenfor.

Hvis der opdages fejl, kan du kontakte det firma, der installerede vinduerne. Og afregne kravet. Hvis mesterens kompetence er tvivlsomt, er det bedre at finde en mere pålidelig organisation til geninstallation.

3. Kontroller fugtigheden i rummet. Det mest præcise instrument til måling af fugt er et hygrometer. Den optimale luftfugtighed for en person er 40-60%. Vinduerne er mindst svedende med minimal luftfugtighed. Derfor anbefales det at overvåge denne indikator og justere det for at undgå ubehagelige konsekvenser.

For at reducere fugtigheden i rummet skal du ofte ventilere det og fjerne eventuelle genstande, der er kilderne. For eksempel, i blomstermusikere, der vokser i store mængder på vindueskarme, er kondens på vinduerne et permanent fænomen.

Efter reparation er der øget fugtighed. Dette skyldes brugen af ​​en stor mængde vand, f.eks. Ved limning af tapet eller pålægning af fliser. Dette fænomen ses også i nybyggede huse. Det er også bevist, at en person frigiver omkring 2 liter fugt i en drøm. Her er fakta om lukkede døre, hvor der ikke er nogen luftbevægelse, vigtig.

4. Kontrollér ventilationsstatus. Åbn vinduet, tag et ark papir til udluftningen. Hvis papiret er tiltrukket, er alt fint. Hvis ikke - du skal forstå årsagerne. Måske var kanalen blokeret, eller naboerne murede op i røret.

Hvis ventilationen fungerer korrekt, trækkes den lette fugtige fugtige luft ud af rummet. Og erstattet af frisk. Ideelt set skal ventilationssystemer rense forurenet luft og mætte det med næringsstoffer.

I sidste århundrede blev ventilation brugt, baseret på naturlig luftcirkulation. Installation af moderne ventilation er dyrt, så ikke alle har råd til en fornøjelse.

Alle kan gøre følgende:

Ventil ethvert opholdsrum mindst adskillige gange om dagen i 15-20 minutter, mens vinduerne åbnes åbent.

Gardiner forhindrer også bevægelsen af ​​luft fra radiatorerne til vinduerne. Derfor anbefales det ikke at bruge dem eller samle dem i den kolde årstid, så de ikke forstyrrer luftcirkulationen.

Hvis store vindueskarme er installeret, anbefales det at sætte brændende stearinlys. Det er bedre at bruge tyk, som brænder langsomt.

Køb moderne midler til at tåge vinduerne. De bruges oftest af bilentusiaster, selvom ingen forbyder at afhente noget til huset.

Sæt en blæser, der flytter varm luft fra batteriet direkte til svedvinduet.

Fremstil eller køb specialanordninger i form af plader, der er fastgjort til karmens kant, og led luften fra batterierne til vinduet.

For at undgå problemer forbundet med PVC-vinduer af dårlig kvalitet eller deres installation, har du brug for:

Vælg omhyggeligt et firma, der implementerer og installerer plastikvinduer. Dokumenter i organisationen skal undersøges. Certifikater til fremstilling og installation af relaterede produkter skal være tilgængelige. Kvaliteten af ​​installationen af ​​Windows anbefales at kontrollere, før du underskriver godkendelsescertifikatet. Krav i nærværelse af et dokument, der er certificeret af underskrifterne, accepteres ikke.

Hvis der er synlige mangler i produkterne eller fejl under installationen, anbefales det ikke at underskrive handlingen, før alle fejl er elimineret. Efter geninstallation vil vinduerne tage meget tid og penge. Taler ikke om det forkælet humør og de knuste nerver.

Det er bedst at bruge tjenester fra seriøse firmaer, der giver garanti på deres varer. Jo længere sigt er, desto højere er kvaliteten af ​​vinduerne. Garantien gives separat for montering, tilbehør, profil, forsegling af gummi og termoruder. Vilkårene kan være forskellige. Alle nuancer vises på garantikortet.

Hvorfor giver de mig ikke Nobelprisen i matematik?

Hvorfor kysser en elsket mand aldrig

Dejlig gave til hendes mand med egne hænder "Liste over 100 grunde til kærlighed"

Alle oplysninger på vores hjemmeside udgives til orienteringsformål og er ikke vejledning til handling uden at konsultere en læge.

Kopiering af materiale fra webstedet er forbudt.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 33 = 34