Fritters fra courgetter uden æg

Sådan laver du courgette uden æg: opskrifter

Om sommeren er vores kost meget anderledes end det trivielle vintersæt. Og faktisk kan du lave mad så mange dejlige retter fra grøntsager! Lad os tale om, hvordan du kan lave courgettepandekager uden æg. Ja, vær ikke overrasket, selv uden æg, fungerer de meget godt. De er så lækre og ømme, men med sød fløde så generelt er smagen uovertruffen. Og med grønne får de stadig en ekstra smag.

Hvordan laver man madlavning uden æg? Faktisk er intet lettere. Æg til en sådan skål er ikke en obligatorisk komponent. Alt der er brug for: mel, krydderier, courgetter, salt, solsikkeolie.

For at forberede zucchini pandekager uden æg, skal du først forberede grøntsagen selv. Squash skal vaskes og hakket på et stort rivejern. Hvis de ikke er meget unge, er det bedre at fjerne skræl og frø. Derefter skal massen saltes og lade stå i ti minutter. Derefter skal det udbrydes, fordi vi ikke har brug for overskydende væske. Nu er zucchini-koden forberedt, de skal tilføje mel og krydderier. Mel skal være nøjagtigt nok til at få en temmelig tyk masse, men overdriv den ikke. På den ene side bør det ikke flyde, men på den anden - du skal kende foranstaltningen, fordi dejen kan vise sig hårdt og pandekagerne - hårde.

Stegepanden skal opvarmes og hældes i den med olie. Derefter sætte en dej på den med en ske. Det er nødvendigt at stege pandekager fra to sider. Brand skal ikke være stærk, ellers vil en gylden skorpe blive på toppen, men inden i dejen forbliver fugtig. Her og klar courgettepandekager uden æg. Bon appetit!

Courgetter pandekager uden æg: opskrift med ost

Jolle, saftig, med smag og lugt af dine foretrukne oste ... Sådanne græskar pandekager uden æg som ikke kun voksne, men også børn. Dette er formentlig den enkleste opskrift, men hvad en lækker og sommer.

Til morgenmad, aftensmad eller aftensmad kan du lave mad uden problemer kikspandekager uden æg. Opskriften på billedet er angivet i vores artikel, som du kan se, det er meget enkelt. Med en sådan simpel skål vil enhver nybegynder elskerinde klare sig. Sættet af produkter er minimalt, men resultatet er fremragende.

 1. Et hundrede gram ost (hollandsk eller russisk).
 2. Mel - 7 spsk.
 3. Squash - 1/2 kg.
 4. Salt.
 5. Hvidløg.
 6. Peber duftende.
 7. En flok grønt.

Først skal du rengøre courgetterne og grille på grøntsager. Som regel begynder en overskydende væske at blive frigivet, det er bedre at presse det ud. Ost skal også gnides, men på en medium rist. Grønne og hvidløg skal knuses. Alle ingredienserne skal blandes i en skål, tilsæt salt, peber, mel. Konsistensen af ​​dejen skal være ret tæt, men ikke flydende.

Derefter opvarmes stegepanden, hæld olie, spred pandekagerne med en ske. De skal brændes fra to sider for at få en gylden rødbrun. Når fritterne er klare, kan du lægge det på et papirserviet for at fjerne overskydende olie. Denne ret kan hældes med rømme, serveret med grøntsager og boghvede grød. Det viser sig dejlig lækker sommer mad.

Kan jeg lave courgetter uden æg? Selvfølgelig kan du. Og der er mange opskrifter. For eksempel, lad os regne ud, hvordan du laver ost-squash pandekager med grønne. De laver dem på basis af mel og ost, og på bordet tjener de med creme fraiche.

Marger mig, rengør og gnider. Vi maler også osten. I den modtagne vægt tilføjer vi et mel og yoghurt med sodavand (slaked). Tilsæt knust grønt, bland alt grundigt.

Varm vegetabilsk olie i en stegepande og steg fritterne på begge sider. Især lækker, når du får en skarp. Og kombinationen af ​​grøntsager med creme giver en unik smag.

Pandekager fra en courgette er bestemt en vegetarisk skål. Det skal bemærkes, at det indeholder mange mikronæringsstoffer og vitaminer. Det absorberes meget godt, mens det indeholder et minimum af kalorier og en masse væske. Af denne grund klassificeres zucchini pandekager som kostbare retter. Det kan spises af mennesker, der holder sig til en kost.

Pandekager fra en vegetabilsk marv kan varieres af mange komponenter, der introducerer alle de nye smagskilder.

Fritter fra en vegetabilsk marv uden æg kan ikke kun steges, men også bage i ovnen.

Til forberedelse er det nødvendigt at forberede vores grøntsager. Marger er mine, vi renser og tre er ikke revet. Løg er også rengjort og finhakket. Bland grøntsagerne. Hvis det er nødvendigt, presses overskydende væske ud af squashmassen. Tilsæt derefter mel, salt, krydderier og urter. Alle ingredienserne er blandet.

Derefter smøres bakkebakken med olie og spredes med en ske. Vi bage pandekager ved 180 grader i cirka tyve minutter. De bør erhverve en smuk rødlig farve. Under madlavning skal du vende produkterne over, så de er bagt på begge sider.

Fritters fra courgetter med kikærter og ost

Til sommermenuen er der intet mere lækkert end lette pandekager med ost og kikærter. Selvfølgelig er ost i denne opskrift ikke nødvendig. Det er bare, at det er meget mere lækkert. Indtil jeg forsøgte denne opskrift, ser det ud til, at pandekagerne er så lækre. Men med ost er det noget helt anderledes. Opskriften er så simpel og universel, at det helt sikkert må være i arsenalet af enhver elskerinde.

 1. Ost Adyghe - 200 gram.
 2. Kikærmælk - ½ kop.
 3. Eddike.
 4. Soda.
 5. To squash.
 6. Salt.
 7. Krydderier (italienske urter, koriander, peber, karry, spidskommen).
 8. Vegetabilsk olie.

Squash bør vaskes og slibes på et rivejern. Derefter tilsættes salt og lades i ti minutter, så de lader saften. Men i dette tilfælde bør det ikke kasseres. Vi har stadig brug for det.

I mellemtiden sår vi Adyghe-osten eller lader den gennem kødkværnen. Kvaliteten af ​​denne slags ost til alle producenter er meget anderledes, så vælg metoden til slibning afhængigt af konsistensen.

Yderligere i retterne forbinder vi alle ingredienserne. Hver gang du kan bruge forskellige krydderier. De går godt med courgetter. I denne opskrift kan du bruge kikærter eller ærter mel, det er mere nyttigt end hvede. Derudover er denne ret mindre kalorisk.

Det er stegt i vegetabilsk olie. Her og klar courgettepandekager uden æg.

Fritters fra courgetter uden æg

Opskrifter velsmagende og duftende oladushek zucchini i processen med at skabe en test for at ikke bruger æg blev populær blandt vegetarer og dem, der tilslutter sig en sund kost. Produktet har en lav kalorieværdi, har mange nyttige egenskaber.

Sådan laver du courgette uden æg

Teknologien til fremstilling af fritters fra courgetter uden æg har ingen komplicerede manipulationer. Den består af to faser: dannelse af dejen og stegning eller bagning. Du kan lave en skål i stegepande i en ovn eller multivark. I alle tilfælde kommer det ud velsmagende og godt. Grundlaget er taget revet grøntsag, hvor du kan tilføje forskellige ingredienser:

 • havre;
 • mel;
 • yoghurt;
 • semulje;
 • hvidløg;
 • hytteost;
 • søde æbler;
 • hård ost.

Et courgettebaseret produkt er let at forberede og har en bred vifte af nyttige egenskaber. Manglen på æg bidrager til et fald i kalorieindholdet i skålen, hvilket gør det nemt. Det er egnet til folk, der overholder reglerne for sund kost eller kost. Pandekager kan blive en del af vegetarmenuen, da det er tilladt at fjerne uegnede komponenter fra massens sammensætning til deres fremstilling.

Fritters fra courgette uden æg i ovnen fremstilles ved hjælp af følgende ingredienser:

 • løg - 1 hoved;
 • rå zucchini - 500 g;
 • hvedemel - ½ st;
 • almindeligt salt
 • krydderier (nelliker, muskatnød).

Bagt kost pandekager fra courgetter - anvisninger til madlavning:

 1. Først skal du lave forberedelsen af ​​grøntsager. Det skal være godt vasket courgette, slippe af med skind og rist (eller slip i en blender). Skræl løgene fra skræl, skåret i små terninger.
 2. Bland grøntsagerne til en jævn konsistens.
 3. Tilsæt de resterende ingredienser til blandingen, bland igen grundigt. Hvis du vil give en sød smag, gnid 1 medium gulerod.
 4. Den færdige masse skal lægges på en bageplade, som først skal smøres med et tyndt lag af magert olie. Form pandekagerne med en ske.
 5. Vent, indtil ovnen opvarmer op til 180 grader, læg en bakkeplade i den. Bagpandekager med en simpel opskrift tager cirka en halv time. Halvfabrikata bør omstilles. Beredskabet fremgår af en behagelig gylden skygge af bagning.
 6. Lækker kostholdige courgettepandekager kan serveres med mayonnaise, kefir eller usødet klassisk yoghurt.

Opskriften på søde pandekager med æbler forudsætter følgende sammensætning:

Hvordan man laver courgettepandekager uden æg i multivarket:

 1. Hæld havregryn med kogende vand, lad flagerne dampe.
 2. Hvis du tager en ung courgette til fremstilling, skal du ikke skrælle den. For det gamle foster er denne procedure obligatorisk. Forberedt grøntsagsslib, ved hjælp af et rivejern.
 3. Friske frugter, skræl og del i kvartaler. Hver rist. Så at massen ikke mørkere, drys med saften presset ud af citronen.
 4. I en dyb beholder laves en blanding af æbler, bløde flager, sukker, ristet courgetter og mel.
 5. Hæld en skål med multivarkers med en lille smule solsikke eller olivenolie. Placer pandekager inde i køkkenapparatet og spred ud med en suppe.
 6. Indstil "Baking" på maskinen, marker timeren i 30 minutter.
 7. Klar overdådig delikatesse serveres med creme eller yoghurt.

For at lave pandekager med courgette i henhold til en simpel opskrift skal du tage ingredienserne:

Instruktioner hvordan man laver pandekager fra courgetter uden æg i stegepande:

 1. Tag rist og grønt courgette på den. I den resulterende masse tilsættes semolina, krydderier og syrnet fløde. Når æltningen testes, skal du placere bagepulveret indeni. Ved viskositet skal blandingen opnås som en tyk creme creme.
 2. Stek panden med lidt olie. Spred det med en stor skefuld pandekager.
 3. Steg opskålen i ca. 5 minutter for at danne en skorpe af gylden farve.
 4. Server med creme eller mayonnaise.

Opskrifter af diæt, lette, delikate og lækre kulinariske produkter, der er fremstillet af courgette, kan du finde et stort antal. For at give fadet en unik smag, vil aroma og originalitet hjælpe en bred vifte af ingredienser, der tjener som erstatning for æg. Pandekager kommer ud øm, lavt kalorieindhold og vil smag til alle familiemedlemmer. Masters vil være tilfredse med enkelheden ved at lave et vitaminprodukt. Alle hemmelighederne ved madlavning kan findes i videoen nedenfor.

Kostfri fritter fra courgetter

Lenten squash pandekager

© 2010-2017. KOPIERING AF MATERIALE GIVES KUN MED INDIKATION AF AKTIVE HYPERLINER PÅ SOURCE

Fritters fra courgetter opskrift uden æg

Ethvert produkt kan fremstilles på en million måder, fordi kød ikke altid er en bøf, og spaghetti er ikke det samme som pasta i marinen.

Så i dag laver vi ikke kun courgette, men ægte frodige og duftende, men samtidig vegetariske fritters fra courgetter uden æg. Alt, hvad vi har brug for, er grøntsager, en håndrist og 15 minutter, og derfor får du en lækker sideskål eller en uafhængig skål.

Brug af courgette giver ingen tvivl. Grøntsager indeholder et stort antal mineraler og næringsstoffer, forbedrer fordøjelsen, normaliserer tarmens arbejde og har en gavnlig effekt på huden og nervesystemet.

Selvfølgelig lyder opskriftens navn noget usædvanligt, fordi vi er vant til at pandekager kun er æg, yoghurt og mel, men det er langt fra let og sund mad.

Vi forsikrer dig dog om, at når du prøver, og du ikke vil have noget mere svært. Så kog på vores trinvise opskrift og nyd fordelene ved denne vidunderlige grøntsag oftere.

Pandekager fra Courgettes: Opskrift uden æg

 • Courgettes - 5 stk + -
 • Hvede mel - 3 spsk. + -
 • Salt og peber - Til smag + -
 • Vegetabilsk olie - til stegning + -
 • Grøn - flok + -

Sådan tilberedes pandekager uden æg

Som det er let at gætte, er det fra courgetterne, at smagen af ​​pandekager primært afhænger. Grøntsager bør være unge, elastiske, med en tynd hud og små frø, nu kan de købes næsten hele året rundt.

Hvis der ikke er noget valg, og vi har en moden kopi, skal vi rydde den af ​​frø og grov hud.

 1. Nå min, og gnid derefter den forberedte courgette. Brug en stor eller lille rist - afhænger kun af din smag. Den lave vil give blødhed og ekstra luftighed til fritterne, men store stykker vil understrege smag og tekstur af grøntsagen.
 2. Nu skal courgette give 15 minutter at stå. I løbet af denne tid vil de slippe ud saften, som skal omhyggeligt skrues ud. Jo mindre juice vil forblive, jo mindre mel vil være nødvendigt, hvilket betyder, at pandekagerne bliver endnu mere nyttige.
 3. På dette tidspunkt er greensne vasket godt og tørret med et håndklæde, og derefter skåret. Dens beløb kan endda øges, det vil ikke være overflødigt.
 4. I zucchini tilsættes salt og peber til smag, grønne, samt 3-4 spsk mel med et dias. Volumenet kan variere lidt, det afhænger af grøntsagens juiciness, og selvfølgelig på størrelse, så se på konsistensen: Basen til pandekagerne skal vise sig at være ret flydende, men samtidig holde formen.
 5. Tør op på stegepanden og hæld lidt vegetabilsk olie på den.
 6. Ved hjælp af en ske udgør vi vores pandekager og sætter dem på stegepande. Stek på lav varme indtil bruning, det tager ca. et øjeblik. Derefter vendes og på samme måde steges på den anden side.

Pandekager fra courgetter uden æg er klar. Intet er svært eller tidskrævende i denne skål, men de vil være gode både i varmt og i kold form. Sådanne pandekager vil smage som vegetarer, og dem, der besluttede at supplere hovedretter med en usædvanlig sidefad.

I sidstnævnte tilfælde skal du servere dem med magert creme eller naturlig yoghurt og nyde en sund frokost!

Abonnement på portalen "Din Povarenok"

For at modtage nye materialer (indlæg, artikler, gratis informationsprodukter), angiv din navn og e-mail

Kan du lide opskriften? Del med venner:

Efterlad en kommentar Annuller svar

Modtag via mail opskrifter fra kokken

Nyheder fra Cook

Vi offentliggør regelmæssigt nye interessante opskrifter. Og aktivt genopfylder team af forfattere, ødelægger vores hjemmeside med tankebrygende fotoreceptioner.

Hold kontakten, og din menu vil blive uforglemmelig!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

25 + = 34