Fritters uden gær på yoghurt

Fritters på kefir uden gær + 100 og 1 variation på temaet

Hej, mine kære larks og søde tand!

I dag vil jeg fortælle dig om vores families foretrukne morgenmad.

Og det handler om pandekager uden gær. Nogen troede, at morgenmad bliver nødt til at lave noget mere kompliceret end sandwicher vil skræmme, men det er ikke tilfældet.

Personligt har jeg mindre tid til at forberede dejen, end du har brug for at skære et stykke brød, sprede det med smør og læg et stykke ost ovenpå. Men hvad lækker hjemme, når til morgenmad har vi pandekager!

Til pragt i disse pandekager tilsættes sodavand, så der er ikke behov for gær i gær.

For klassiske fritters uden gær har vi brug for:

 • 1 æg
 • 0,5 kopper granuleret sukker
 • 1-1,5 kop yoghurt
 • 0,5 teskefulde sodavand
 • knivspids salt
 • 1-2 kopper mel
 • madlavning olie til stegning

Af disse produkter vil der blive produceret ca. 15-20 mellemstore pandekager.

 1. Bland produkter i den rækkefølge, som de vises (dejen skal have konsistens af væsken creme fraiche), varme op gryden, hvor vi planlægger at stege vores pandekager, hæld nok vegetabilsk olie (jeg kan lide smør lidt mere, denne forskel mellem dem og amerikanske pandekager er bagt tør) og sprede vores dej med en spiseskefuld i polstringens olie.
 2. Som browning, vend om. Brænde under stegepanden skal reduceres til et gennemsnit eller endnu mindre, således at pandekagerne ikke kun er brunede, men også brændt indeni. Pandekager er tynde og elastiske.
 3. Vi lægger vores bløde pandekager på en flad plade, der tidligere er dækket med et papirhåndklæde for at slippe af med overskydende fedt. Og alligevel, jeg nød virkelig at bruge silikone scapula, både til at blande dejen og til at dreje fritterne.

Og nu vender vi os til de lovede variationer.

Jeg, som en flittig værtinde, beslutter ofte, hvad man skal lave, baseret på de tilgængelige letfordærvelige produkter. I dette tilfælde handler det om produkterne af fermenteret mælk.

Som praktikken har vist, opnås også lækre pandekager ved at tilsætte cremefløde, mælk og endda cottageost til basen yoghurt.

Og her og begynde de samme variationer, fordi smagen af ​​vores pandekager helt ændrer sig afhængigt af de tilsatte produkter og antallet af ingredienser.

Foretag straks en reservation, at 1 æg, vi tager, selvom delen øges. Mængden af ​​salt og sodavand kan øges lidt, afhængigt af mængden af ​​andre ingredienser, men højst 1 te.

Hvordan ændrer vores pandekager, hvis vi tilføjer visse produkter eller ændrer proportionerne?

 • Hvis du elsker messenger eller vice versa, så eksperimentere med mængden af ​​sukker.
 • Hvis du lægger lidt mere mel (dej konsistens tyk fløde, ikke tykkere), så fritters vil være mere værdsat. Den samme effekt vil være, hvis yoghurt du har lang tid og lidt vandre.
 • I stedet for kefir kan du tage den syrnede mælk. Herved bliver dine pandekager ikke værre.
 • For dem, der stræber efter en sund livsstil, kan melet erstattes med havregryn: Til 1 kop yoghurt skal du bruge 1,5 kopp havregryn.
 • Hvis du tilføjer rømme og / eller mælk, taber pandekagerne deres surhed, men de får en særlig smag.
 • Hvis du tilføjer cottageost, bliver dejen tykkere, pandekager - smagere og i de færdige fritters er der lækre cottage cheese pellets. Vi blev for øvrigt forelsket i sådanne pandekager endnu mere klassiske.
 • For nylig forpligtede jeg mig til at lave disse pandekager, og melet var ikke nok, og jeg tilføjede manki (1 spsk mel + 2/3 stængler manki). Resultatet var skønhed! Frodig og meget velsmagende. Og smagen er så fri som den var.
 • Når huset forbliver uspist skiver af banan eller blot sorte bananer, som ingen fristes, kan du strække din gaffel og tilføje til den grundlæggende dej på kefir (i dette tilfælde, kan sukkeret sætte lidt mindre eller ingen plads, bananer og så sød). Vi får lækker pandekager med banansmag.
 • I princippet kan sukker i dejen slet ikke tilføjes (så bliver pandekagerne meget pyshnenkimi) og hæld klar medicin eller drys sukker på toppen. Det er bedre at gøre det med det samme, ellers bliver det stærkt smuldret.
 • Du kan også tilføje revne æbler på et stort rivejern, helst grønt (en gennemsnitlig æble pr. Grunddel) - det er så velsmagende.
 • Eller endda courgette (for en basisk portion har du brug for 2 mellemstore courgetter), mindre sukker og mere salt, og så har vi pandekager med squash.

Pyshnenky pandekager med ost - det er sindssygt velsmagende i kombination!

Forresten, hvis du laver pandekager uden gær, så kan du bage dem i ovnen ved hjælp af vidunderlige silikoneforme, som vi gjorde med disse syrniki.

Som du kan se, tåler pandekager uden gær en bred vifte af eksperimenter og eksperimenter. Så prøv at ændre proportionerne, opfinde dine opskrifter og vær ikke bange for at eksperimentere!

Fidan Amirbekova var på telefonen.

Medforfatter af bloggen Sweet Chronicles.

 • Tak! Nu får du ferske opskrifter lige på din mail.

  Hej mine venner! Udenfor vinduet den 21. juni er den første sommerdag, sikrer Google ...

  Hej, piger og drenge! Hvornår siger de karneval? I slutningen af ​​februar ...

  Hej børn! Nå, vil vi fortsætte vores serie af master klasser? Hvad siger du, hvis ...

  Hej venner! Bored? Jeg virkelig, virkelig ærligt! Hele ugen i hovedet blev vendt ...

  Tak! Nu får du ferske opskrifter lige på din mail.

  Frodige pandekager med kefir uden gær

  Forberedelsestid: Ikke specificeret

  Ingredienser til 10 pandekager:

  - 200-250 g hvedemel;

  - 1 tsk sodavand

  - 1 tsk eddike

  - 1 spsk vegetabilsk olie;

  - 102 spiseskefulde sukker;

  - 4-6 spsk vegetabilsk olie - til stegning.

  Sukker i dejen kan lægges mere eller mindre - det afhænger af din smag og på hvad du vil tjene pandekager.

  Kefir bruges ved stuetemperatur, så det skal enten være mindst 1 time fra køleskabet eller lidt opvarmet. For varmt kefir bør ikke være, rumtemperatur er nok. Kefir hæld i en skål med en mixer eller en food processor (eller bare i en skål, hvis vi blander en visp). Gasime soda eddike og hæld i kefir. Kefir selv er i stand til at "slukke" sodavand, men det har stadig en lille smag i fritterne. For at undgå dette, anbefaler jeg stadig at slukke sodavand med eddike.

  Tilsæt salt og sukker. Stir. I dele, tilsæt mel, hele tiden røre godt.

  Tilsæt vegetabilsk olie og bland godt igen.

  Dejen skal vise sig at være meget tæt syrlig fløde. Hvis det ikke er tilstrækkeligt tykke pandekager i en stegepande raspolzutsya blive tynd og tung dej - vil modtage en høj, frodig. Afhængig af karakteren af ​​mel kan det tage mere eller mindre, så det er bedre styret af tykkelsen af ​​testen: hvis det viste sig ikke nok tyk, tilsæt mel, kun meget langsomt - på 0,5 spiseskefuld hver gang blande godt. Vi laver dejen til hvile i 10 minutter.

  I en stegepande opvarmer vi vegetabilsk oliebrønd. Vi spredes rundt pandekager og skriver dejen i en spiseskefuld. Vi spredes fritterne langt nok fra hinanden, så de let kan vendes og så de ikke holder sammen når de opvarmes, stigende i volumen. Stek fritterne i brand lidt under gennemsnittet i 1,5-2 minutter, indtil undersiden rødmer.

  Derefter omdannes pandekagerne forsigtigt, reducerer varmen og steges endnu et par minutter til en smuk gylden farve. hele tiden vi ser at i panden var der olie. Hvis olien er kogt og ikke tilsættes i tide, vil pandekagerne vise sig at være ubehagelige brune. Hvis du hælder meget olie på en gang, vil den blive absorberet i dejen, pandekagerne bliver for fede. Derfor skal du i stegningen tilføje lidt olie ca. 0,5 spsk efter behov.

  Klar pandekager spredes på skålen og serveres straks til bordet. Pandekager kan serveres med syltetøj, honning, creme fraiche, yoghurt ...

  Selv lækre og frodige får pandekager i mælk.

  Fritters på kefir frodige uden gær

  Mulighed 1: Klassiske fritters på kefir (frodige uden gær)

  Pandekager er stegt på en klassisk måde i en stegepande i olie, størrelse kan laves efter eget skøn, nogen mere som store kager, nogen kan lide miniaturebolde. Pandekager svarer oftest til en skedde dej.

  Steg-for-trin opskrift på klassiske frodige pandekager på kefir uden gær

  Æg til pandekager til at sende i en skål, tilsæt sukker og salt, pisk et minut med en visp.

  Kefir til kold dej er bedre at tage, lidt opvarmet. Tilsæt det en knivspids salt, hæld sodavand, rør godt. Når soda er slukket, hæld i æggene. Rør alle sammen med en visp.

  At falde i søvn et sammensat mel. Hvis pludselig kefir er flydende, kan det tage lidt mere produkt end angivet i ingredienslisten. Rør dejen til glat. Vi bringer konsistensen af ​​tyk creme fra. Når du skriver, skal du ikke skje massen skal langsomt afløb med en tyk jet. Lad minutter for ti.

  Vi hæld olie i en stegepande, sæt den på komfuret. Vi laver ild lidt over gennemsnittet, vi opvarmer. Kontroller fedtet er klar til en doughdough. Hvis det kommer ind i olien og begynder at boble og bevæge sig hurtigt, kan du fortsætte.

  Poser er lagt på en opvarmet stegepande med en spiseskefuld. Det er nødvendigt at straks give pellets en afrundet form, kan være oval, så de bliver pæne.

  Efter at pastillerne er stegt på den ene side, og på testen ovenfra vises der små tregner, vend om. Så snart den anden side er klar, fjern fritterne fra panden, læg de følgende dele af dejen ud.

  Tilsæt ikke mere sukker til dejen end angivet i opskriften. I dette tilfælde bliver det meget hurtigt brændt og brændt, pandekager kan forblive fugtige indeni. Det er bedre at bruge søde tilsætningsstoffer, når de serverer: honning, kondenseret mælk, syltetøj, fløde.

  Mulighed 2: En hurtig opskrift på fritters på kefir (frodige uden gær)

  En vidunderlig måde at blande dejen til pandekager om to minutter. Der kræves yderligere ti minutter til stegning. Som et resultat, kan du på mindre end en kvart time forberede en vidunderlig morgenmad eller en eftermiddagsmad til hele familien.

  Sådan koges du hurtigt pandekager med kefir uden gær

  I en skål, bryd æg, fyld med salt salt med sukker. Tilføj kefir. Dyp mixeren, slå det hele i et minut.

  At falde i søvn et mel med sodavand, at slå vægt på pandekager endnu et minut en mixer. Dejen er klar!

  Sæt stegepanden på komfuret. Hvis du bruger et skib med stor diameter, kan du stege alle fritterne to gange. Hæld i olien, tykkelsen af ​​laget skal være lig med en halv centimeter, varme op.

  Spred en almindelig muffin med en ske, steg fra begge sider til en rødlig farve. Vi skifter til pladen. Du kan sprede tørklæder eller engangspapirhåndklæder, der absorberer overskydende olie.

  Til fritter viste sig ikke at være meget fede og højt kalorieindhold, de skal stegte i en opvarmet olie. Hvis dejen spredes i utilstrækkeligt varmt fedt, vil det absorbere det, det vil vise sig smagfuldt, pragt vil lide.

  Mulighed 3: Havregryn på kefir frodige uden gær

  Opskriften på pandekager på kefir, frodige og uden gær, men med havregryn. En vidunderlig opskrift på en nyttig og ikke helt almindelig skål. Hvis der ikke er færdigt mel, så kan du male flagerne. Men så nødvendigvis sigt, så store partikler af havregryn ikke falder. Efter æltning er testen bedre at give en lille stand.

  Slog ægget med sukker og salt. Du behøver ikke at opnå et frostigt skum, bare bring massen til homogenitet.

  Kefir er blandet med sodavand. Vi venter et par sekunder. Så snart reaktionen stopper, blandes med de tidligere tilberedte æg.

  Tilsæt havre mel, ælt dejen. Vi sætter den til side, så det forbliver lidt længere. Du kan bruge en del af hvede, majs, ris eller boghvede mel.

  Efter ca. femten minutter skal du sætte en stegepande på komfuret, tilsæt den raffinerede olie, varme den op, men ikke til dråbe.

  Dej med havregryn omrøres omhyggeligt, ske og spredes i forvarmet fedt. Stek fritterne på begge sider. Du kan også servere havregryn wienerbrød med sure creme, syltetøj eller kondenseret mælk.

  Kostfri fritters fremstilles nøjagtig samme måde for denne opskrift, men til stegning er det ønskeligt at anvende en stegepande med non-stick coating. Det er olien, der signifikant øger kalorieindholdet i opvasken. Hvis forvirrende tilstedeværelsen af ​​granuleret sukker, så i stedet for det kan du tilføje honning, brug andre erstatninger.

  Mulighed 4: Pandekager på kefir frodige uden gær (med æble)

  Opskriften på enkle æblepandekager, der er tilberedt uden gær, bliver rosenrød og duftende. Æbler kan bruges helt efter eget valg. Der er opskrifter baseret på puré, men her lægges nøjagtige stykker frugt, ingen foreløbig varmebehandling er ikke nødvendig. Hvis kefir ikke er eller ikke er nok, kan du fortynde produktet med creme fraiche, mælk, fermenteret mælk.

  Skræl æblet, skær det i små terninger på 0,5 centimeter. Hæld saften fra citrons tredje del, lad den blive imprægneret. Du kan desuden sprinkle pulver med kanel.

  I en skål til æltning af dej til pandekager, send æg, sukker, tilsæt og slå lidt op. Hæld i kefir. Hvis produktet er koldt, opvar det derefter op, men følg det omhyggeligt, det skal ikke udstråle. Rør alt sammen.

  For at udfylde mel og ripper, som om ønsket erstattes af bagepulver, behøver du ikke at slukke nok, nok mælkesyre. Knæ tæt, strækker sig til en skeddej.

  Fyld dejen tilberedte stykker æbler i citronsaft, rør igen, du kan begynde at stege pandekager.

  Sked dejen med æbler i en stegepande, lidt fladt ovenfra, så tykkelsen er ensartet. Stek på begge sider. Kog pandekagerne, indtil dejen løber ud. Hæld jævnligt olie i stegepanden, da mængden vil falde.

  Tilsvarende kan du forberede frodige rooks med tilsætning af rosiner. Men det er bedst at vaske det først og suge det i vand for juiciness. Tilsæt ikke i store mængder, for denne test er det nok 80-90 gram.

  Mulighed 5: Græskarpandekager på kefir frodige uden gær "Min sol"

  Opskriften på lyse, gule pandekager. For at ælte dejen har du brug for et græskar, mere præcist en masse papirmasse. Du kan svejses det specielt på opskriften eller tage det færdige produkt. Med dette princip kan du lave pandekager ikke kun fra et græskar. Dejen kan være æltet med æble, pære, banan og enhver anden puree.

  Renset pulp af græskar skåret i skiver, hæld i en gryde, tilsæt et par skeer vand. Kog under låget, indtil det er blødt. Cool og slib. Du kan gnide eller blender.

  Knead den sædvanlige dej til pandekager: Bland kefir med æg og sukker, ryst indtil homogen, tilsæt. Først da for at komme ind i græskarpuré, og derefter rippe med mel. Vi opnår tætheden af ​​cremefløde. Det kan tage mindre mel, hvis kartoffelmos er tyk.

  Varm olien i stegepanden. For at gøre fritterne bløde og bløde, hæld laget om et centimeter.

  Sked græskarpandekagerne. Stek på den sædvanlige måde på begge sider, behøver ikke at dække stegepanden.

  Eventuelle pandekager vil blive mere lækre med tilsætning af duftende ingredienser: vanilje, zest, malet kanel. Hvis du kan lide den rige smag af krydderier, så kan du hælde lidt ingefær ind i dejen, tilsæt knuste nelliker, knivspids af safran. Vanille og kanel kan bruges til at sprøjte færdige pandekager. I denne version er det bedre at først blande smagsadditiver med sukkerpulver.

  Mulighed 6. Opskrift på pandekager på kefir frodige uden gær

  Måske drømmer hver elskerinde at lære at bage overdådige og bløde pandekager. Og for at lave mad bare sådan, er du nødt til at beherske nogle få enkle regler og finesserne ved stegning eller bagning af dessert. Hjælp i dette kan være en klassisk opskrift, hvor sammensætningen af ​​skålen indeholder et minimalt antal ingredienser. I fremtiden kan opskriften ændres med fokus på deres smag præferencer.

  • kefir 1 eller 3,5% fedt (skummet er ikke egnet) - 550 ml;
  • to æg;
  • 6 håndfulde mel
  • bagepulver - 25 gram;
  • bagepulver til en dej - en halv teskefuld
  • 20 gram salt og sukker;
  • olie til stegning - 250 ml.

  Steg-for-trin opskrift på fritters på kefir frodige uden gær

  I en stor beholder opløses sodavand i en lidt varm kefir.

  I en ren skål, slå æggene, arbejde med lav hastighed i et par minutter.

  Æg, sat i kefir, rør med en ske.

  Sæt i sukkeret, bagepulver, salt, forsigtet mel, rør godt indtil en tyk pasta. Sørg for at tilføje bagepulver og sodavand, så pandekager vil vise sig at være mere storslåede.

  Forvarm gryden, hæld i olien, varm lidt og spred dejen med en stor ske i form af små pastiller, steg først på den ene side i 1 minut og derefter på den anden for samme tid. Under æglægning af fritters på panden blandes ikke dejen ofte, ellers vil pandekagerne slå sig ned og vise sig ikke storslåede.

  Sæt papirservietter i for at opsuge overskydende olie.

  Spred på plader, hæld syrdecreme eller en slags marmelade.

  Sæt ikke mere sukker end angivet, så pandekagerne ikke brænder. Hvis du vil have desserten at komme ud sødere, hæld de færdige produkter med kondenseret mælk eller honning. Du kan også drysse pandekager med pulveriseret sukker og møtriksmuler.

  Mulighed 7. En hurtig opskrift på fritters på kefir frodige uden gær og æg

  Hvis der ikke var æg i hjemmet, er det ligegyldigt. Der er en vidunderlig og hurtig opskrift på luftige pandekager på kefir uden dette produkt, de er de samme lækre og frodige.

  • Frisk kefir - to 200 gram briller;
  • mel - ca. 300 gram;
  • sandsukker - 2 teskefulde;
  • bagepulver - en ske;
  • salt;
  • olie til stegning - 180 ml.

  Sådan koges du hurtigt pandekager med kefir frodige uden gær

  Forvarm kefir i en mikrobølgeovn, hæld i en dyb kop og opløs sukker og salt i den.

  Sæt forsigtigt kefirmasse et par gange sigtet gennem et sigmel, rør det med en bordkvist.

  Tilsæt sodavand og rør godt.

  Sæt den resulterende masse af en lille skål på en opvarmet stegepande i smør, steg på begge sider i ca. fem minutter.

  Overfør de færdige fritters til en skål, ved siden af ​​en separat skål, sæt sur creme eller marmelade.

  Det er meget vigtigt ikke at overdrive det med magert olie. Det skal hældes så meget, at pandekagerne var halvt nedsænket, men svømmede ikke i den.

  Mulighed 8. Pandekager på kefir frodige uden gær med æbler

  En anden opskrift på bezdozhzhevyh pandekager. De adskiller sig fra resten med en usædvanlig sur sød smag og ubeskrivelig aroma af æbler. Fans af en række bagede varer med frugtfyldninger vil være glade for sådanne delikatesser, og smag af dessert vil blive værdsat af små børn.

  • 2-3 kopper mel
  • sure æbler - 2 stykker;
  • en og en halv til to kopper 1% kefir;
  • bagepulver - en fjerdedel af en spiseske
  • 15 gram salt
  • 1 æg;
  • 1 tsk sukker.

  I en lille kop skal du bryde ægget, hæld i salt, sukker og piske indtil det er frodigt.

  Tilsæt kefir, forblandet med kogepulver, vis det igen et par minutter.

  Sæt mel i æg-kefir-massen med kontinuerlig piskning.

  Beat i ca. fem minutter indtil en tykk konsistens. Sørg for at gøre dejen tykkere, så fritterne bliver endnu mere storslåede.

  Vask æbler, tørre tørret med et håndklæde og slip på enhver rist, tilsæt til dejen, rør.

  Pulping stegepanden, sæt dejen i den i form af kager, steg til guld, drej fra side til side til den anden.

  Serveres, læg på en skål, sæt derefter en skål med fløde.

  Æbler kan erstattes med stykker bananer eller enhver tørret frugt. Tørrede frugter inden fyldning af dejen skal gennemblødes og skæres.

  Mulighed 9. Kost fritters på kefir frodige uden gær i ovnen

  Ikke mindre velsmagende, blød og luftig opnås pandekager på kefir, bagt i ovnen. Og takket være det medtagne i sammensætningen af ​​fedtfattig kefir, er de mindre kaloriske og nyttige. Ideel til kost af unge børn og mennesker, der ser deres vægt.

  Først sigt melet, bland det med bagepulver.

  I en ren kop bryde ægget, hæld sukker og pisk, hæld opvarmet til stuetemperatur kefir, bland godt.

  Hæld i mel med hyppig whisking.

  Rør til en tyk, blid konsistens. Hvis der ikke er nok mel, læg lidt mere. Sørg for at bringe dejen til konsistens, som tyk creme.

  Smør stegepanden med olie og læg dejen med en koge med små kager.

  Placer i en varm ovn i et par minutter.

  Tag fritterne i en skål. Næste placere en creamer med fedtfattig creme creme.

  På samme måde kan du bage pandekager med yoghurt og mælk.

  Mulighed 10. Pandekager på kefir frodige uden gær med grønne løg

  En fremragende variant af storslåede pandekager på kefir uden gær, det er umuligt at bryde væk fra dem. De er så frodige, nærende og saftige, at det simpelthen ikke er muligt at bringe dem til din daglige liste over lækre, originale retter. Og hvis du stadig smukt dekorerer med grøntene, så vil de være en perfekt ferie snack.

  • seks håndfulde mel
  • fedt yoghurt - 250 ml;
  • 6 fjer af grønne løg;
  • æg;
  • 5 g salt;
  • bagepulver - 25 g;
  • 130 ml olie til stegning.

  Skyl de grønne løg, tør dem med en ren klud, hugg og hæld i en skål af passende størrelse.

  Hæld kefir 5%, rør.

  Sæt ægget, drys sodavand, visp med et køkkenkvist.

  Tilsæt sigtet mel, rør med en ske.

  I den forvarmede olie skal du sætte en spiseske dej på pandekagerne og stege over en lille ild og dreje fra side til side.

  Spred pandekagerne på små tallerkener til fire stykker pr. Portion, og sæt derefter en spiseskefulde creme fra.

  Hvis det ønskes, sammen med løg, kan du tilføje hakket persille og dillgrønne, lidt frisk basilikum og koriander til dejen, og tilsæt krydderier eller tørrede provencalske urter for større smag.

  Mulighed 11. Squashpandekager på kefir frodige uden gær

  Ikke mindre pompøse er pandekager med kefir og zucchini. Det er vigtigt, at de er forberedt næsten øjeblikkeligt og virkelig nemt. Og hvidløgens aroma bevirker en alvorlig appetit. En fremragende start på dagen: hjertelig og lækker.

  • 2 små courgetter;
  • fem fed hvidløg;
  • et par æg;
  • 130 ml solsikkeolie;
  • 180 g mel
  • 1 tsk salt
  • bagepulver - 25 g;
  • 2 løghoveder;
  • frisk dill - 1 flok;
  • 5 stykker persille.

  Skrællet courgetterhak og hugget kødkværnen. Hvis courgette er ung, så kan frøene ikke fjernes.

  Analogino i en kødkværn hugge skrællede løg og hvidløg.

  Bland alt i en masse.

  Skyl og hak fersk dill.

  I zucchini massen tilsættes æg, sigtet mel, sodavand, salt, tilsæt dill, rør godt.

  Steg på den ene side og på den anden side indtil rød på en lille ild.

  Fried pandekager spredt på servietter for at slippe af med store mængder olie.

  Sæt i en dyb plade et dias, dekorér med persilleblade, sæt creme i en separat kop.

  For en mere udtalt smag zucchini ikke kan male i en kødhakkemaskine og gnid på enhver rivejern, sønderdele løg krummer og hvidløg passeret gennem pressen. Og også at hælde forskellige krydrede urter på en knivspids.

  © 2016-2018 "Kogens spisesal."

  Redaktionel adresse: Presnenskaya dæmning 6, bygning 2

  Redaktionskontorets telefonnummer: +7 925 3175370

  Redaktør: Samsonova Olga Gennadievna


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 + 2 =