Fyldning af gulvforbrug pr. 1 kvm kalkulator

Underjordisk etage. Forbrug pr. 1 m2 storgulv: praktiske beregninger

Det moderne marked for efterbehandling og byggematerialer giver en bred vifte af forskellige gulvbelægninger. På grund af de mange materialer og deres egenskaber kan du udføre alle designprojekter. En af de mest populære typer af belægninger er et bulk gulv, hvis enhed udføres af tør gipscement eller cementblandinger.

Disse er plastiske hurtigindstillingsmaterialer. På grund af en særlig struktur under indflydelse af deres egen vægt spredes de, fylder uregelmæssigheder i baserne og danner et ideelt plan.

Belægningen, som er defineret som et bulk gulv, har flere fordele:

 • glat og flad overflade;
 • hurtig indstilling
 • styrke og holdbarhed
 • modstand mod temperaturændringer;
 • let vedligeholdelse.

Fyldstofgulvet er en selvnivellerende blanding, der spredes meget let gennem hele rummet, hvilket danner en jævn og jævn overflade. Disse belægninger er opdelt i to typer: polymer og mineral.

Polymer selvnivellerende blandinger er opdelt i flere typer.

 1. polyurethan. Elastiske belægninger, modstandsdygtige over for slag, tåler tunge belastninger og anvendes i ikke-opvarmede rum.
 2. Methylmethacrylat. Sådanne gulve kræver streng overholdelse af teknologien, når den ligger, er resistent over for mekanisk belastning, har en skarp lugt. De bruges i godt ventilerede områder.
 3. Epoxy-urethan. Gulvene af denne type har elasticitet, slidstyrke, kemiske reagenser. Anvendes i garager, ramper.
 4. epoxy. Dette er en hård, hård, stødsikker belægning. Modstår høj temperatur og mekanisk belastning, nem at rengøre. Sådanne gulve hældes i lukkede rum.

Mineralcoating er selvnivellerende blandinger baseret på cement med modifikatorer og mineralfyldstoffer. Brug denne løsning, når du påfører overfladebehandling.

Polymergulve er klassificeret efter følgende faktorer:

Med hensyn til tykkelse er massegulvene opdelt i typer som følger:

 1. Tyndtlagsbelægninger. Deres tykkelse er 0,2-0,6 mm. Tåler ikke en meget høj belastning. Tilpas med rulle eller spray.
 2. Mellemtykkelse. Det påførte lag kan være 0,8-1,5 mm. Disse selvnivellerende belægninger modstår gennemsnitlige belastninger.
 3. Meget fyldte belægninger. Deres tykkelse er 2 mm og mere. Udseende afhænger af fyldstofets egenskaber. Anvendes til dekorative og specialiserede formål.

Afhængig af fyldningsgraden er materialet karakteriseret som følger: Jo mere fyldstof, jo mere overfladisk bliver overfladen.

 • vandtæt med dispersion - Belægningen er lugtfri, den kan påføres på vådbeton, da dens base er vand.
 • Harpikser uden opløsningsmiddel - Gulvet adskiller sig fra andre i lav viskositet, undertiden har en svag lugt, er praktisk i styling.

For at eliminere gulvbassens mangler, for at forbedre lyden eller varmeisoleringen, er det nødvendigt at udføre en hel række arbejde på hældningsrør eller selvnivellerende gulve. For at gøre dette skal du finde ud af, hvor meget den færdige blanding vil tage uden at tage hensyn til urenhederne. Hvis du laver et stort gulv, vil forbruget pr. 1 m2 i gennemsnit være 1 liter. Denne værdi varierer afhængigt af producenten. For at opnå mere præcise beregninger er det nødvendigt at formere belægningens areal med materialets massefylde og lagets tykkelse. Overvej flere populære blandinger og deres beregninger.

Til udformning og justering af mursten, beton og stengulve er en cement-sandplade, der passer over bunden, velegnet. Løsningen anvendes i alle typer lokaler som et vandtæt beskyttende lag. Det kan ikke påvirkes af naturlige olier, vand, opløsningsmidler, alkalier. Flowhastigheden af ​​påfyldningsgulvet pr. 1 m2 af pladen er 2 kg med en lagtykkelse på 1 mm.

Hurtigt hærdende gulv "Starateli9raquo; Det bruges til udjævning af uregelmæssigheder fra 0,5 til 8 cm. Denne coating har et kompleks af beskyttende egenskaber mod for tidlig slitage og udsættelse for ætsende stoffer. En fyldning af høj kvalitet kan modstå belastninger på over 70 kg. Det har ikke microcracks. Gulvet (forbrug pr. 1 m2) "Starateli" med en belægning på 1 cm lag vil kræve 16 kg tørt materiale. For at forberede opløsningen har du brug for 5-6 liter vand pr. 25 kg af blandingen. Produktionstiden er 40 minutter.

Blandingen "Will establish9raquo; for enheden af ​​gulve påføres manuelt eller mekaniseret. Det bruges til kontor-, industri- og boligområder. Fyldningsgennemstrømningen pr. 1 m2 "Found" med en lagtykkelse på 0,3 cm er 4,5 kg.

Dækning af "Unis9raquo; giver dig mulighed for at skabe en jævn og solid overflade. Den bruges til udjævning af betonbaser og -plader, når der er en betydelig afvigelse fra normen (op til 10 cm). Den tilberedte masse fryser hurtigt, så det er nødvendigt at bruge det i 30 minutter, ellers vil det miste dets egenskaber. Strømningshastigheden af ​​et gulvbelægning pr. 1 m2 "Yunis" med et tyndt lag på op til 1 mm tykt vil være 1,3 kg og 3,9 kg med en belægningstykkelse på 3 mm.

Ved anvendelse af en blanding af "Volma9raquo; overfladen efterlader perfekt glat. På grund af dets konsistens spredes blandingen let og fylder jævnt alle uregelmæssigheder. Fyldningsgennemstrømningen pr. 1 m2 "Volma", når der hældes et lag 0,5-0,7 cm tykt, svarer til 4 kg.

Forberedelse af overfladen til lægning af påfyldningsgulvet

Før du begynder at arbejde, skal du forberede overfladen: Rens den af ​​forskellige pletter og smør slibemaskinen, og fjern derefter skraldet med en støvsuger. Herefter behandles gulvet med en primer, det er godt tørret. Betonbelægning eller skræl kan have revner, så de limes med glasfiber og dækkes med kvartssand. Sømme på en betonbase er fyldt med tætningsmiddel. På en dag fjernes overskydende sand fra revnerne. Overfladen er primet med en polymerforbindelse for at forbedre vedhæftningen. Gulvets kvalitet afhænger af det hårde lag, og hvis grundlaget er korrekt forberedt under gulvet, vil forbruget pr. 1 m2 af primeren være 250 gram.

Efter en dag efter priming kan bundlaget påføres på betonoverfladen. Men først skal du beregne, hvor tyk gulvet bliver. Forbruget af de nødvendige materialer og blanding pr. M2 beregnes under hensyntagen til gulvforskelle og alle uregelmæssigheder. For at fastslå rummets rum bestemmer laserniveauet basens horisont, og fra forskellige punkter beregnes forskellene.

Den relative højde beregnes - størrelsesforskellen er divideret med 2. Belægningens mindste tykkelse beregnes ved at folde den relative og mindste tilladte højde.

Før gulvet er lagt, er væggene dækket af en film. For at forhindre, at blandingen strømmer under panelerne, er hele bunden omkring omkredsen af ​​rummet forseglet med et monteringsbånd. På substratet forberedt til hældning er det nødvendigt at gå ind i erstatningssko. På oversvømmet gulv anbefales det at gå i paintballs, som du kan gå til adskilte områder, udjævne overfladen og efterlade ingen spor.

Hældningen af ​​det varme gulv starter på det højeste punkt. Den hældte blanding spredes med en spatel og suger. Hvis der dannes bobler, fjernes de med en nålevalse. I værelset, når man lægger gulvet, skal der ikke være fugt og træk. Gennem tørringen af ​​belægningen udføres alt arbejde ved en temperatur over 10 ° C.

Når du vælger et stort gulv, kan du reducere omkostningerne betydeligt. Før installationen læg et lag rent kvartsand. Efter at overfladen tørrer godt (efter 5-10 dage), er det muligt at påføre et efterbehandling gulv. Forbruget pr. 1 m2 er 0,5 kg af blandingen med en lagtykkelse på 0,1 cm.

Når gulvet er tørret, påføres en beskyttende film på overfladen. Det beskytter det mod skader og udskiftes hvert halve år. Det anbefales at gnide påfyldningsgulvet med mastiks hver tredje måned. Til rengøring af lokalerne med en sådan gulvbelægning brug: støvsuger, børste, varmt vand og mildt rengøringsmiddel. Gulvet har en ulempe - det er meget bange for tunge og skarpe genstande.

Kalkulator af selvnivellerende gulv. Beregning af en massegulvkalkulator.

Lommeregnerens beregning til gulvet pr. Kvadratmeter.

Reparation er altid forbundet med gulvbelægning. Hvis det er nødvendigt at lægge en ny parket eller linoleum, så er der ingen mening om at lægge et nyt gulvbelægning på et ujævnt gulv i revner.

Sammen med betonpladen anvendes forskellige væskeformede gulve i dag, hvilket hurtigt og effektivt kan udjævne ethvert gulv: Fyld revner, udligner konvexiteter. Dette er den enkleste, hurtigste og mest effektive måde at opnå et jævnt køn på.

Gulvkalkulatoren bruges til at bestemme mængden af ​​materiale, der er nødvendigt for at niveauere gulvet. Det vil sige, før du starter reparationsarbejdet for at bestemme, hvor mange poser du har brug for materialet først, skal du beregne alt på en regnemaskine, der fungerer online.

Regnen kan som regel bestemme gulvets strømningshastighed for alle væske gulve, der er til salg. I dag findes der sådanne typer af selvnivellerende gulve som:

For hver af disse typer af påfyldningsgulve kan flowkalkulatoren bestemme med stor nøjagtighed. I dag er den hurtigste og mest effektive måde at foretage alle beregninger på.

Brug af en lommeregner er meget mere praktisk end måling for øjet. Hvis du tager et dyrt gulv og køber et utilstrækkeligt antal poser, så bliver du nødt til at afslutte gulvet. Det er nemt at bruge en lommeregner. Du skal indtaste de ønskede data i felterne.

Angiv f.eks. Gulvtype, forventet tykkelse og størrelse på rummet. Tætheden og vægten af ​​den tørre blanding kan findes på emballagen. Regnemaskinen udfører hurtigt alle beregningerne og fortæller dig, hvor meget du skal fylde gulvet til et bestemt rum. Typisk tager beregningen kun få sekunder.

Du kan f.eks. Reducere mængden af ​​dyre gulve. Til dette formål kan du først lave en betonplade og læg gulvet på toppen. En anden måde er at sprede almindeligt sand. Det skal også bemærkes, at gulvbelægningen afhænger af materialets fluiditet. Hvis fluiditeten er stor, vil dette materiale blive krævet mindre.

Brug af en online regnemaskine til gulvet er meget praktisk. Dette vil spare tid og byggematerialer. Gulvet vil være glat, slidstærkt og smukt. Du kan til enhver tid bruge regnemaskinen.

Perfects Hældningsgulv "Normallayer" 20 kg universal hurtighærdning

Perfect's Hældningsgulv "Normallayer" 20 kg universal hurtighærdende pris til en sække, køb fra su ..

Vetonit 3000 efterbehandling selvplanerende gulv 20 kg Vetonit

Vetonit 3000 efterbehandling selvnivellerende gulv 20 kg Vetonit pris pr. Taske, køb fra levering ..

Weber Vetonit 5700 base fyldstof 25 kg, Weber Vetonit

Weber vetonit 5700 base fyldstof 25 kg, Weber Vetonit pris pr. Taske, køb med levering ..

Kundesupport

111024, Moskva, 2 nd Street entusiaster, 5, bygning 6,

Sådan beregnes strømningshastigheden af ​​gulvet til 1 kvm M - funktionerne ved beregning og måder at reducere væskeblandingerne på

Ved ethvert byggearbejde er det nødvendigt at oprette projektet og foretage nøjagtig beregning af nødvendige materialer. Dette vil undgå omkostningerne ved overudgifter og forhindre mangel på byggemateriale. Gulvet, forbruget af blandinger, for hvilket der er en vigtig værdi, kræver installation med et interval mellem fyldninger - ikke mere end 10 minutter. Hvis materialet på dette tidspunkt ikke er nok, vil det påvirke belægningens kvalitet og dets udseende. Hvis det er nødvendigt at udføre beregningen af ​​blandinger, er det nødvendigt at bestemme, hvilken type væske gulve der menes.

Den anvendte type materiale og dens mængde afhænger af typen af ​​fyldstofbelægningen. Distribuere polymertypen og anvende en tør blanding. Den første type involverer normalt brugen af ​​et to-komponent materiale bestående af hærder og harpiks. Den er produceret i metal dåser.

Den anden mulighed er en tør blanding baseret på bindingsdelen. For eksempel gips eller cement. Fabrikanter frigiver det i papirposer.

 1. Overfladen skal udfyldes. Det er ikke svært at beregne det. Det er nok at måle siderne af rummet og formere de resulterende data indbyrdes.
 2. Fyldlagets tykkelse påvirker væsentligt beregningen af ​​påfyldningsgulvet. I dette tilfælde er det nødvendigt at tage højde for, at gulve skal udfyldes i samme plan i alle rum i huset. For at bestemme tykkelsen af ​​materialet skal du måle afstanden fra bundbunden til gulvet til efterbehandling. Det grove gulv er som regel en betonbund eller en stærk tidligere gulvbelægning. En endelig overflade er den endelige ansigtsbehandling.
 3. Arealet og kvaliteten af ​​forberedelsen af ​​bunden af ​​det hårde gulv påvirker væsentligt forbruget af blandingen. Jo større ujævnhed gulvet er og jo værre dets tilstand, desto mere vil det tage mængden af ​​blandingen. I dette tilfælde vil den bedste mulighed være en cement eller polyurethan-plade, som samtidig hjælper udjævning og skaber overlapning.

Billedet viser fremstillingsprocessen af ​​substratet, da kvaliteten af ​​blandingen af ​​påfyldningsgulvet afhænger af dens kvalitet

Beregning for tørblandinger

I metoden skal der tages hensyn til, at det er værd at anvende fyldstof i et trin. Den oprindelige grove ujævn fyldning er ikke tilladt og efterfølgende justering med et tykkere lag. Sådan laminering af gulvet vil føre til forringelse i kvalitet og tab af dets egenskaber af styrke og holdbarhed.

Hovedpunktet ved beregningen af ​​fyldstofgulvet af denne type kan kaldes tillægget for materialets massefylde. Forskellige blandinger har deres tæthed - gips, for eksempel ca. 150 kg / m³ og cementblanding - 220 kg / m³. Forbruget af gipsblanding vil i sidste ende være mindre end cement.

Nogle gange kan du finde beregninger af bulkgulvet ved hjælp af beregningen af ​​de nødvendige materialer i liter. En liter af blandingen er nok til at fylde 1 m2 gulv med en tykkelse på 1 mm. Brug denne metode er ikke særlig bekvem, da blandingerne sælges i kilo.

Beregning for polymerblandinger

Beregn forbruget af materiale på polymerfyldningsgulvet under hensyntagen til den teknologi, der skal bruges i installationen. En enkeltlagsversion forudsætter en enkelt udfyldning, og dens tykkelse skal tages i betragtning. Multilagsteknologi leverer fra 2 til 5 lag. Ofte hældes to lag ud - en af ​​dem er udjævning, og den anden er et ansigtslag. Tilsætningen af ​​lag er tilvejebragt til montering af 3D selvnivellerende gulve. For dem er det nødvendigt at bruge primerende, beskyttende og dekorative lag.

Der skal også tages hensyn til adskillige faktorer ved beregning af:

 • Hvis grundlaget for gulvet, der skal fyldes, er for porøst, vil dette kræve et yderligere fyldlag.
 • Glathed og overfladeforskelle. Hvis basen er for ujævn, vil der kræves yderligere materialeforbrug for at skabe en justeringsbase.
 • Kvaliteten af ​​substratet og tilstedeværelsen af ​​dets skader, chips og revner påvirker også mængden af ​​materiale, der kræves.
 • Forskellige mængder materiale vil blive påkrævet, når der skabes en absolut perfekt spejloverflade på gulvet eller blot fladt.

Når man overvejer tykkelsen, er det nødvendigt at tage højde for den type rum, hvor gulve vil blive hældt. For en stue er det nok at bruge maksimalt 7 mm af en bulkfaktura, men ikke mindre end 1,5 mm. På industrielle og industrielle steder udsættes gulvene for en større belastning, hvilket påvirker stigningen i fyldstoflaget til 100 mm.

Det er vigtigt at tage højde for, at gulvet kan være 2 mm tykt, polymere - mindst 8 mm og epoxy - mindst 5 mm ved anvendelse af polyurethanblandinger.

Måder at reducere forbruget af blandingen

Når alle foreløbige beregninger er afsluttet, er det nødvendigt at tage hensyn til alle faktorer, på grund af hvilket yderligere forbrug af blandingen er mulig og om muligt fjerne dem. I dette tilfælde er det uomtvisteligt ikke nødvendigt at spare på jorden og andre hjælpemidler, som hjælper udarbejdelsen af ​​basen udføres. Da selv mindre revner og hulrum kan øge strømningshastigheden. For at reducere omkostningerne kan du også følge nogle anbefalinger:

 1. Det underliggende lag er bedst lavet af vasket flodsand eller et stenbrud. Et sådant underlag påvirker ikke kvaliteten, typen og ydeevnen på gulvet på nogen måde, men det vil bidrage til at reducere forbruget af blandingen med 1m2.
 2. Polyuretanisolering eller en polymerfilm er nødvendig som tilsætningsstof ved tilberedning af substratet til hældning. Den er lagt på en betonbase, som hjælper med at undgå lækage af blandingen og dens absorption.
 3. Brug alle former for primere og imprægneringer, der forhindrer blandingen i at absorbere bunden af ​​gulvet.

Da tykkelsen på påfyldningsgulvet spiller en væsentlig rolle ved beregning af strømningshastigheden, er det nødvendigt at bestemme den belastning, der skal dækkes, for at undgå unødige omkostninger. Derefter skal fyldningen udføres i overensstemmelse med den anbefalede tykkelse:

 • En lille belastning - tyndtlagede gulve, 0,2-0,5 cm;
 • Lys og medium belastning - selvudjævning, 0,8-1,5 cm;
 • Medium og tung belastning - polymer, med fyldkvartsand, 2-4 cm;
 • Øget belastning - polymerskrabe mere end 6 cm.

I betragtning af disse indikatorer behøver du ikke at gøre forbruget af blandingen på gulvet mere end nødvendigt uden behov.

Hvis du tager højde for alle indikatorer og egenskaber, kan du opnå en meget præcis beregning af de krævede materialer til bulk gulvet. I alle tilfælde efter beregningen er det nødvendigt at tilføje til slutresultatet 10-15% af materialet. Dette vil medvirke til at reducere fejlen i beregningerne og undgå mangel på materiel på grund af skaden eller forekomsten af ​​yderligere faktorer under driften.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 + 4 =