Fyldning af tærter med kål og æg

Opskrift: Kålfyldning til tærter

Vi tilbyder at lave den mest populære - fra kål. Også du kan stuff pandekager med det - det vil også være meget velsmagende. Eller tjen det som garnering til kød, fjerkræ eller fisk. Brug ikke gammel kål til at gøre påfyldningen - det vil vise sig at være hårdt, tørt og smagløst.

Dejen til tærter kan være gær, bezdozhzhevoe eller puff, og dens opskrift, du kan finde på vores hjemmeside.

 • Kål - 1 kg
 • Kyllingæg - 4 stk.
 • Stor løg - 1 stk.
 • Salt - efter smag
 • Vegetabilsk olie - til stegning

Tilberedningstid - 0 h 30 min

Kålfyldning til tærter: hvordan man laver mad

Salt til smag, køle til stuetemperatur.

Hvis du kan lide gulerødder, så skal du grille den på en stor rist og stege sammen med løg.

Påfyldningen til tærter med kål er meget velsmagende - et overblik over opskrifter

Påfyldningen til tærter med kål vil altid være den mest populære, meget velsmagende, saftig, til alles favorit. Hjemmelavede bagværk er især efterspurgt om efteråret, og når du også kål fra dit websted, og selv den sure creme kommer, vil du ikke.

Populariteten af ​​kålfyldning er ikke sparsom, fordi den er så billig en grøntsag, foruden meget nyttig, og du kan blande sådan fyldstof med alt hvad du vil. Kål er meget kombineret med kød og med andre forskellige grøntsager. Min bedstemor selv bagt tærter med kål og æbler - lækker, jeg fortæller dig, usædvanlig.

Sådan tilberedes en fyldning til tærter fra kål

Kålkål er selvfølgelig anderledes. Jeg taler kun om hvidhane, fordi det er fra hende, at det er sædvanligt at lave en fyldning. Sommer, tidlig kål er mere saftig, men den har færre vitaminer. Det bedste ikke kun for tærter, men også for surt - det er middel sene Slava, mange mennesker ved og elsker det. Hovedet er stort, tæt, næsten hvidt i snit.

Smagen af ​​dine tærter vil ikke kun afhænge af den slags kål og tilsætningsstoffer, men også på vejen for at skære vegetabilsk. Ja, ja, du bør ikke gå glip af dette øjeblik. Sami forsøger at gøre en påfyldning fra kålplader og fint hakkede "i nudler" hoved. Forskellen vil mærkes med det samme.

For at hugge kål "som i en restaurant" er det fint ikke at skære fingrene, du kan bruge en speciel shredder med to knive, hvilket vil lette din opgave.

Vejen til at forberede vores påfyldning spiller også en vigtig rolle. Nogen kan lide friskkål, nogle surkål i tærter. Jeg elsker bare ristet med løg, men min mor sætter generelt råkål, kun lidt hæld med kogende vand. Nogle måder og opskrifter, jeg fortæller dig i dag. Forresten kan du forberede kålfyldning både i en stegepande og i en mikrobølgeovn er det altid lækkert.

Fyldning af tærter med kål og æg

Det kan kaldes en klassiker af genren. Den mest lækre påfyldning, som alle kan lide, godt eller næsten alt.

Vi vil tage følgende ingredienser:

 • Gennemsnitlig gaffelkål
 • To kogte æg
 • Solsikkeolie til stegning
 • Mellemstor pære
 • Salt med peber efter eget valg

Sådan tilberedes påfyldningen korrekt:

Dette kan sættes i stegt, og i bagt patties, endda ting en kål tærte. Kål tyndt shinkuyu, luchok skæres i halve ringe. Alt sammen husker vi lidt, uden omhu og lægger det på stegepanden opvarmet med olie. Steg indtil halvt kogt, hvis du ikke kan lide stegt, kan du reducere ilden og lægge ud. Derefter tilsættes de knuste æg til grøntsagerne og blandes.

Fyldning af tærter med kål og kød i en stegepande

Denne mulighed er mere munter for mænd, som i de fleste af deres tærter med kål anser fødevaren ikke alvorlig.

Vi vil tage sådanne produkter:

 • En lille gaffelkål
 • Halv kilo af kød, fileter, du kan tage en lever, det vil også være lækkert
 • To pærer - rober
 • Solsikkeolie til stegning
 • Salt med krydderier efter din smag

Vi vasker kødet og lader det koge, indtil det er mørt i let saltet vand. Når det er helt svejset, bliver det blødt, vi trækker det ud, vi skærer det og drejer det i en kødkværn.

I mellemtiden tipper vi tyndt kålen, bland det med de skårne løgringe og steg det til halvt klar, så kålen er knap. Solim og peber, som du har brug for.

Den næste, sidste fase - Blanding af kål og kogt hakket kød. rør det godt for at få jævnt. Nogle mennesker kan gerne tilføje frisk grønt til denne fyldning.

Fyldning af tærter med kål og ris

Vi vil bruge sådanne produkter:

 • Halv kilo kål
 • Et hundrede og tyve gram ris
 • Salt med peber til din smag
 • En lille gulerod
 • En pære

Sådan forbereder du sådan fyld:

I starten vil vi koge risen næsten til klar, så den er lidt fugtig, så fyldningen bliver frisk og velsmagende. Vi skal høste kålen og stege den i en stegepande og tilsæt den knuste gulerod og løg. Efter stegning blandes med ris og straks salt.

Påfyldning af tærter fra surkål

Ærligt, jeg foretrækker tærter med friskkål, men nogle elsker bare surkål. Forresten, hvis du ikke vil have for surt fyld, skal du bare suge kål eller i det mindste skylle under vandhanen.

Vi vil tage sådanne ingredienser:

 • To hundrede gram surkål
 • Mellempære
 • To spiseskefulde solsikkeolie
 • Hårdt kogt æg
 • Salt om nødvendigt

For det første en lille stegt hakket løg, så tilsæt kål og læg den under låget i omkring fyrre minutter. Til sidst tilsættes det hakket æg og saltet.

Kan du lide artiklen? Del det med dine venner!

Hvordan - i lang tid har jeg ikke spist tærter. Jeg elsker med kål og kød)) Vi skal lave mad!

Fyldning af tærter med kål og æg

Kan der være noget mere lækkert end hjemmelavede kager, kærligt kogte af moms eller bedstemødre? Boller, kager, kager og selvfølgelig skal tærter være i stand til at lave mad til enhver elskerinde. Meget ofte vælger man en ideel opskrift på tærter for sig selv, mange kvinder bruger ofte opmærksomheden på dejen, og nogle gange glemmer man stuffing. Og forgæves, for uanset hvor let og luftigt den ydre skal var, er det indre indhold meget vigtigere. Fyldning af kål til tærter er en af ​​de mest almindelige muligheder for at fylde hjemmelavede kager.

Der er mange muligheder for at forberede det. Nogen bruger friskkål, nogle surkål, nogen tilføjer tomatpuré, og nogen bruger almindeligt vand og grønne, man foretrækker kål og kødfodring, og en person kan godt lide blandingen med friske grøntsager og svampe.

Meget lækker er påfyldningen til tærter med kål og æg. Forbered det meget enkelt. For at gøre dette har du brug for følgende produkter:

Fyldning af tærter med kål og æg: opskrift

Løg og gulerødder rengøres og vaskes. Løg skæres i små terninger, rist gulerødderne på et medium rist. Send grøntsagerne til en dyb stegepande og steg ned over lav varme indtil gyldenbrun.

Kål finhakket og overført til stegte grøntsager. Salt, tilsæt krydderier efter smag.

Dæk og gryderet indtil kogt. På dette tidspunkt vil juice blive tildelt, hvis det er for lidt, kan du tilføje lidt vand.

Vær opmærksom! Tilføj til kulden koldt vand kan ikke. Det vil forkæle smagen, gør den træg. Hvis der er behov for ekstra væske, er det bedst at bruge kogende vand.

Æg kog, chill, skræl og skåret i terninger. Rør med den færdige kål, lad blandingen afkøles.

Kålfyldning til tærter er klar!

Prøv det og tilsæt salt og yndlings krydderier efter smag. Undgå at blande grønne løg eller persille. Påfyldningen til tærter fra friskkål vil erhverve en helt anden smag, hvis du tilføjer det under slukning af en lille tomatpasta.

Det er kun at ælte dejen til denne opskrift og forberede en fantastisk godbid for dine slægtninge.

Med venlig hilsen Svetlana Soroka.

Step-by-Step opskrift med et billede specifikt til webstedet En velfødt familie.

09/26/2017 | 3:49 pm

Kan jeg få en pekinka til en påfyldning?

09/26/2017 | 7:56

 • 30/09/2017 | 6:42 pm

  En god opskrift, beskrevet detaljeret, hvordan man laver en fyldning. Jeg har kigget efter dette i lang tid, tak.


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  − 8 = 1