Gær stegt stegt i stegepande

sympati

Gærdej til tærter på stegepande

Patties med kartofler i en stegepande

Tærter på gær med kartofler.

Stek pattiesne i en stegepande.

Min opskrift på wienerbrød.

Hvordan laver tærter. Rådet.

Fried pajer er en forholdsvis billig og meget tilfredsstillende skål. Du behøver ikke bekymre dig om at nogen vil blive sulten.

Hvis du forbereder dejen og påfyldningen, er det nemt og hurtigt, efter en halv time kan du venligst gæsterne med varme tærter.

Stegte stegte pander er den enkleste skål fra gærdej.

Af den måde, i den gamle russiske kogebog "Eksemplarisk køkken" 1898-udgave siger, at stegt i en gryde eller dybstegte bøffer altid lækrere end bagt i ovnen. Det er selvfølgelig et spørgsmål om smag, men det er skrevet på den måde.

I min forældrehjem var bagning hver weekend. Ofte tærter i en stegepande med forskellige fyldninger. Derfor pokker jeg dem ganske ofte. Sandsynligvis har bilen allerede bagt i hele mit liv.

Pies jeg fik altid. I min kræsne smag nogle gange bedre, nogle gange værre. Men bemærkningerne, der aldrig blev hørt, forsvandt hurtigt.

Efter min mening er tærter så populære hos alle andre, fordi de normalt serveres i begyndelsen af ​​festet, når de sultne gæster begynder at trapeze. Og på en tom mave smager alt bedre.

På anmodning fra mine venner, som ikke er første gang uden succes at søge efter vores opskrift på mine tærter på vores hjemmeside, har udarbejdet denne publikation. Nyligt bagt tærter vejede alle ingredienserne. Nu kan jeg sætte det i tal.

Faktisk har jeg i lang tid blandet dejen til øje. Opskriften er virkelig almindelig. Det vigtigste er den nødvendige konsistens af dejen, som jeg som mange føler med mine hænder. Mængden af ​​væske kan være mere eller mindre. Og det er naturligt, fordi mel er forskelligt i fugt på forskellige tidspunkter af året. Og fra forskellige producenter, er det også forskelligt i evnen til at klæbe dejen.

Derfor er der i gamle opskrifter ofte "mel - hvor meget vil deje". For begyndere i køkkenet er et mysterium. Hvordan man ved, hvad der skal være testets tæthed?

Og det medførte mig engang forvirring, og jeg nægtede sådanne opskrifter. På grund af uerfarenhed vidste jeg ikke, at selv hvor det præcise antal produkter er angivet, kan det være nødvendigt at justere receptet. Madlavning, og så fornærmet, at opskriften er dårlig.

Forresten, med en pelmeniedeg er lettere, for ham er der en kendt standard. Pelmen dej til røret bør være som ørebenet.

Der er desværre ingen sådan benchmark for gærprøven. Og hvis der ikke findes nogen, der vil hjælpe, vise og give et strejf af dejen, bliver vi nødt til at søge sandheden ved erfaring.

En almindelig fejl er for stram en dej. Det er ikke så skræmmende, at tærter vil arbejde. De vil være meget lette at sculpt, men de vil ikke være ret blide.

Hvis dejen er mere flydende, mere klæbrig end nødvendigt, vil det være svært at skære. Men det er rigtigt. Jeg bliver nødt til at tilføje mere mel til bordet. Og alt vil vise sig.

For at undgå dette skal vi huske, at dejen efter at have stået op bliver meget blødere og mere flydende.

I starten er det nyttigt at registrere mængden af ​​væske og resultatet for at ændre noget næste gang. Så det vil være muligt at udvikle en optimal opskrift på et bestemt mel.

Det er ikke nødvendigt at vælge våde fyldstoffer til det første forsøg. Den sødeste ting er kartofler med stegte løg. Hurtig, nem og altid meget velsmagende.

Andre populære i min familie er simple fyld: kogt kål og æg med grønne løg.

Stewedkål skal udbrydes. Og til fyldning af kogte æg med grønne løg tilføjes nødvendigvis lidt vegetabilsk olie eller creme fraiche. Dette er nødvendigt for at binde fyldningen, ellers smuldrer den, når du spredes på dejen.

Forresten er stegte tærter et glimrende supplement til enhver fest. Hvis du er kronisk bekymret over, at gæsterne ikke har nok mad, bage kagerne og server dem sammen med kolde snacks. Måltider vil blive spist meget mindre. Dette er ikke kun økonomisk, men vil lindre værtinde for unødige bekymringer.

Fra min erfaring. Mange år bages for en ven på hendes fødselsdagskager. Engang besluttede hun ikke at læse mig og blev stresset, da hun så, hvor hurtigt bordet var tømt.

For at vinde gæsterne skal tærne være friske. Det er bedre, når de er varme, men også kølige på dagen for madlavning, forlader de ingen ligeglade.

For at servere friske tærter til bordet er det nødvendigt at sætte dejen om morgenen. Du kan tilberede dej og fyld fra aftenen og opbevare i køleskabet. Men ovnen skal være på festdagen. Dejen og fyld fra køleskabet skal komme mindst en halv time før skæring, så de opvarmes.

Og nu om selve opskriften. Når det var: 3 kopper mel, 10 gram pressegær, 1 æg og 2 spiseskefulde vegetabilsk olie, 1 spiseskefuld sukker, 1 tsk salt, 250 ml mælk.

Det har længe været bagt på tørgær "Saf-Moment" eller "Saf-Levur".

De adskiller sig i at "Saf-Moment" blandes med mel, og "Saf-Levur" skal først aktiveres i vand. Resultatet er det samme.

Gærmåling vær sikker på meget præcist. Overflødig gær spilder alle sine smag.

Jeg plejede at bage oftere på en blanding af mælk eller kefir med vand, jeg kunne godt lide det så meget. I lang tid bruger jeg kun vand fra væsken. Men i dejen tilføjer jeg sur creme. Alt er berettiget: i stedet for mælk kan du opløse et par teskefulde creme creme i et glas vand. Det viser sig endnu bedre end på mælk. Dejen er den samme hvide, men mere øm og smagen er rigere.

Æg bruger et æg og en æggeblomme. Jeg kan godt lide det så meget. Proteinet kan altid bruges i en anden skål. Hvis du kun bruger et æg, skal du øge mængden af ​​vand med en spiseskefuld.

Når man forbereder en stor mængde dej, for eksempel 1-2 kg, blander jeg det aldrig med mere end 500 gram mel. Det vil sige, jeg forbereder 500 gram mel af sine portioner, fordi det er meget vanskeligt at manuelt ælte en stor del af dejen med hånden. Så det er lettere fysisk, og dejen er bedre.

Gær tærter med kartofler.

 1. Mel - 500 g
 2. Gær høj hastighed "Saf-Moment" - 8 ml *
 3. Æg - 1 stk. + 1 æggeblomme **
 4. Vegetabilsk olie - 2 spsk - 25 g
 5. Surecreme - 25 g - 1 spiseskefuld med et dias
 6. Vandet er varmt - 210 ml
 7. Sukker - 1 spsk
 8. Salt - 1 tsk

* Du kan bruge to teskefulde uden et glidemiddel af tør gær, dejen vil stige hurtigere.

** Du kan ikke tilføje æggeblomme, så øg vandet med 1 spiseskefuld.

 1. Kartofler - 600-700 g
 2. Pære - 1-2 stk.
 3. Vegetabilsk olie til stegning løg
 4. Smør - 25-50 g
 5. Peber sort jord - til smag

1. Skræl kartofler, kog i saltvand, afløb vand.

2. Mens kartoflerne koges, steg løg i vegetabilsk olie.

3. Slib de varme kartofler, tilsæt smør, stegte løg og samtidig fedt til at stege. Pepper. Stir. Kontroller for salt. Fyldningen til patties skal være lidt mere salt end for kartoffelmos. Om nødvendigt tilsættes salt. Stir.

4. Afkøl fyldet.

1. Mål mel og gær, bland gær "Saf-Moment" med mel.

2. I en skål kombineres olie, cremefløde, sukker, salt, æg, blandes til en homogen masse med en gaffel eller en visp. Tilsæt varmt vand, rør.

3. Hæld væsken i skålen med mel, ælt dejen med en gaffel. Det bør ligge bag væggene på retterne. Sæt dejen på et let pulveriseret bord, dække med en skål eller en film, hvile i 10-15 minutter.

4. Knæk dejen på bordet med dine hænder, indtil det er blødt. Hvis den stikker, pulveres hænderne let med mel eller let olie med vegetabilsk olie.

Sæt dejen i en høj skål (jeg har en emalje gryde til 3 liter), sæt et varmt sted til løft. Dejen stiger efter 1,5-2 timer.

5. Sæt den tilberedte dej på et bord dækket med mel, flad det med dine hænder, fold det i et rektangel. Dæk med en folie eller skål og lad sidde i 10 minutter.

Hvis du laver tærter for første gang, tager du halv dejen. Den anden går i opvasken, men allerede ikke på et varmt sted.

6. Til bagning i stegepande er testafsnittet den mest primitive. Der er absolut ingen grund til at skære dejen med en tallerken. Dette er til bagning i ovnen. Og til en stegepande er det overflødigt.

Så rul dejen ud med en kagerulle til en firkant en tykkelse på omkring 0,5 cm. Og gør det hurtigt, uden at tænke over den skønhed og glathed af overfladen, ikke meget at forsøge at nå disse 0,5 cm. Den tynde pandekage rullet ud med det samme begynder at tage på i vægt, er det ligegyldigt. Rullepunktet er at fladde dejen. Af den måde, kan det gøres, og uden en kagerulle, blot ved at klappe hænderne, især hvis du arbejder halvdelen af ​​dejen.

7. Skær al knivdej i rektangler. For hvert rektangel skal du sætte en dessert eller en spiseskefuld af påfyldningen. Beløbet afhænger af størrelsen af ​​de fremtidige tærter.

8. Form tærterne. Læg sømmen ned på melhældet bord. Dæk med et håndklæde, så de ikke tørrer.

Det ser ud til, at alle i børnehaven ved, hvordan man laver tærter. Faktisk, hvad kunne være lettere. Men til min overraskelse viste alle dem, som jeg lærte at bage tærter, først at være lange og smalle.

For at få pattyen vist sig at være en storslået, puffy, ikke lang, smal båd, skal pattens længde være den korte side af rektanglet.

Vi ser på billedet. Sidene, hvorfra pilene møder hinanden, er forbundet. Det viser sig, groft sagt, et rør. Enderne af røret er manipuleret med. Mellem palmerne klatrer du let på pattyet, så sømmen er i midten.

Jeg laver små tærter. Først skærer jeg den rullede dej i strimler omkring 7 cm bred. Så hver strimmel på tværs til rektangler. Tærter på bordet under håndklædet i processen med korrektur og derefter i panden vokser meget stort i størrelse.

9. Nalepili tærter, i løbet af denne tid svulmede den første allerede adskilte. Du kan bage. Spred tærerne i en stegepande tæt (som det viser sig) at de vokser op.

Hvis det sker, at tærterne limes til bordet, forsynes forsigtigt, for eksempel en bordkniv eller en træspatel.

10. Bages i en opvarmet stegepande med forvarmet vegetabilsk olie til en sprød skorpe på begge sider.

Hvordan ved du, om olien er opvarmet? Kast det i bogstaveligt talt en knivspids mel, olien skal koge.

I hvilken pande er ovnen? Kan være nogen, men bedre tykvægget. Med al respekt for de nyfangede stegepander tror jeg, at det er bedre at bage tærter på støbegods. Jeg har det ikke. Jeg bage tærter og pandekager på en gammel sovjetisk tykvægget aluminiumspande med et gitter kaldet The Enchantress. Forresten, mange anser dem for at være støbejern, fordi de er tunge.

11. Vi lægger de færdige tærter på plader, dækket af papirservietter eller håndklæder, så de giver noget af fedtet.

12. tjene varmt Opbevares i en bakke eller gryde med låg. Men det er bedre ikke at gøre meget. På den tredje dag er tærter, såvel som brød, ikke længere en fornøjelse.

På billedet er et snit af gårsdagens patty, så fyldningen er klumper.

Beregning af kalorieindholdet i skålen

"Gærdej til tærter"

Patties stegt i en stegepande

Hvem kan ikke lide traditionelle patties stegt i en stegepande, hvilke mødre og bedstemødre kokken så ofte. Hvis du mener at dette er for kompliceret en skål, så er denne opskrift kun for dig.

 • Mælk 1 Glas
 • Tør gær 1 stykke
 • Æg 1 stykke
 • Sukker 1 tsk
 • Salt 0,5 tsk
 • Vegetabilsk olie 4-5 Art. skeer
 • Flour 3-4 briller

1. Opskriften på madlavningspatties, stegt i en stegepande, begynder selvfølgelig med dejen. Mælk skal opvarmes lidt og tilsæt sukker og en pak tør tør gær til det. Rør omhyggeligt, indtil sukker og gær opløses og send til en skål med en lille mængde mel.

2. På dette stadium skal du sende dejen til et varmt sted, der tidligere er dækket med et rent håndklæde. Den skal stå i 15-20 minutter.

3. Slå et lille æg i en separat skål og tilsæt salt. Send ægget til dejen.

4. Nu kan du tilføje vegetabilsk olie og blande dejen grundigt.

5. Tilsæt gradvis mel, omrøring dejen. Når dejen begynder at blive tykkere, kan den flyttes til bordet og omhyggeligt knædes.

6. Færdiglavet dej kan sættes til side i et stykke tid og give det lidt "hvile" eller straks fortsætte til yderligere arbejde.

7. Skær dejen i små stykker af samme størrelse med en skarp kniv.

8. Hvert stykke skal forsigtigt udspændes og danner en rund kage. Spred de resulterende kager bedre på den melhældte overflade.

9. Nu er det tid til at sende dejen til dejen. Det kan være alt - Mos kartofler, stuvet kål, ris med hakket kød, frisk eller konserveret frugt. Læg forsigtigt påfyldningen i midten af ​​dejen og dækk kanterne.

10. Hæld vegetabilsk olie i en stegepande og varm det godt. Pies at sende til stegepanden med en søm ned.

11. Når patties bliver gyldne, drej dem over og steg dem på den anden side. Pies stegt i en stegepande, derhjemme er klar. De kan lægges på et papirhåndklæde for at lade overskydende olie afløb og afkøle lidt. Så kan du tjene til bordet.

Fried kager - overdådigt wienerbrød i stegepande

Stekt patties er ikke bare lækre kager, men også en hyldest til de århundreder gamle traditioner af russisk køkken. Selvfølgelig kan en stegepande næsten ikke sammenlignes med en ægte gammel ovn, men denne metode til madlavning er helt acceptabel til moderne madlavning. Pies alle de samme vise sig meget storslået, blid og duftende, og øjeblikkeligt indsamle ved et bord hele familien.

Dejen til tærter er oftest brugt gær, især når det kommer til madlavning i stegepande. Til dato sættes det i tør eller frisk gær. I dette tilfælde er tørre endda at foretrække, da de med dem passer meget hurtigere. Foruden gær tilsættes mel, æg, salt, sukker og vegetabilsk olie. Dejen kan knædes på mælk, vand eller kefir (i dette tilfælde kan du bruge sodavand i stedet for gær).

Den største fordel ved tærter er, at selv med en opskrift kan du tilberede en ny skål hver dag og eksperimentere med fyldstoffer. Kartofler, kål, svampe, kød, lever og mange andre yndlingsfødevarer bliver en fremragende påfyldning til stegte patties. I dette tilfælde sættes påfyldningen indeni allerede færdig, så retterens opvaskningstid tager et par minutter.

Server kager på en fælles plade. De kan bruges som hovedretter eller en behagelig tilsætning til en varm skål. Til tærter enhver salt sovs, ketchup, mayonnaise, creme creme osv.

Hemmeligheder til at lave de perfekte stegte tærter

Stegte tærter er en lækker og meget hjemmelavet skål, som vil være en fremragende lejlighed til en fælles middag med alle husstandsmedlemmer. En række forskellige varianter af dejen og påfyldningen giver alle mulighed for at finde deres perfekte opskrift. Sådan laver du stegte tærter for deres kære vil erfarne kulinariske eksperter spørge:

Stekt patties med kartofler på yoghurt

Denne dej er ideel til kartoffelpåfyldning. Puree kan koges den mest enkle, eller tilføjer lever, svampe osv. Mel må måske lidt mere. Det er nødvendigt at regulere mængden allerede under madlavning.

 • Bland i smør, kefir, æg, sukker og salt i en dyb skål.
 • Soda bør slides med eddike, tilsæt en skål.
 • I den resulterende blanding tilsættes gradvist mel.
 • Knæ ikke for stram dej, rull ud.
 • Skær jævn krus fra dejen med et glas.
 • I midten af ​​hver runde lægger du fyldet op og laver en patty.
 • Stek pattiesne i vegetabilsk olie til rød.

Stekt patties med kål på vand

Tærter med kål på denne opskrift er meget bløde og delikate. Fyldningen kan spares - kål i tærter sker ikke meget. Det er vigtigt, at vandet til dejen er varmt, men ikke med kogende vand.

 • 600 g mel
 • 300 ml vand
 • 1 ½ tsk. tør gær
 • 40 g smør;
 • 1 tsk. salt;
 • 1 tsk. sukker;
 • 2 spsk. l. vegetabilsk olie;
 • 1 kål;
 • 1 løg;
 • 1 tsk. tomatpasta.
 1. Opvarmet vandet, fyld det med salt, sukker og gær, stop.
 2. Hæld melet i en skål, hæld vand med gær i midten.
 3. Smelt smør, hæld til mel sammen med grøntsag.
 4. Knæk dejen med en ske eller spatel, skift derefter til bordet og ælt i 7-10 minutter med hånden.
 5. Overfør dejen i en skål, dække med et håndklæde og sæt det på et varmt sted i 2 timer.
 6. Skal kål, skær løg i halve ringe.
 7. Læg løg i stegepande med vegetabilsk olie og steg til transparent.
 8. Tilsæt kål, rør og lages også let.
 9. Tilsæt i kogepanden lidt kogt vand (ca. en tredjedel af glasset) og lad kogen koge i 15 minutter.
 10. Tilbered kål og sæson med tomatpasta, lad det køle af.
 11. Knippe af et lille stykke dej og rul det i en flad kage.
 12. I midten af ​​den flade kage sættes en spiseskefuld af fyldning, knuste kanter.
 13. Stek pattiesne på mellemlang varme i store mængder olie indtil gyldenbrun.

Lækker gærstegte tærter på stegepande

En simpel opskrift, der passer til enhver påfyldning. Dejen stiger meget hurtigt, og tærterne steges om et øjeblik. Hvis dejen viser sig at være for stram, skal du blot tilføje 1-2 skeer vegetabilsk olie.

 1. Gær opløses i varmt vand, tilsæt salt og sukker.
 2. Hæld 3 kopper mel i samme plade og rør.
 3. Få dejen dækket med et håndklæde og sæt et varmt sted i en halv time.
 4. Tilsæt det resterende mel og smør, knead igen.
 5. Sæt patties på standard måde med enhver påfyldning, steg på begge sider, indtil de er kogte.

Stegte tærter med kød på mælk

Pies med kød kan nemt blive en fuldgyldig frokost, især hvis du ikke fortryder fyldningen til påfyldningen. Kød til ham kan du tage noget, men sørg for at bringe det til beredskab i stegepanden.

 1. Bland i skålen følgende ingredienser: mel, mælk, salt, sukker, smør, æg og gær.
 2. Dejen er godt æltet og sat i varme i 2-3 timer.
 3. Skær løget i terninger og steg i en gryde.
 4. Når løget bliver gennemsigtigt, læg en fyld til det.
 5. Steg indholdet af stegepanden, peber og bring til beredskab.
 6. Rul dejen i pølse, skåret i små lige stykker.
 7. Hvert stykke ruller i en kage, sætter på en fyld og laver en patty.
 8. Steg i en stor mængde olie i 2-3 minutter på hver side.

Dej til stegte tærter på tør gær

Med tør gær er meget lettere at klare, så moderne husmødre foretrækker denne slags testopskrift. Med ham er tærter altid bløde og frodige. Det er vigtigt, at alle ingredienser er omkring samme temperatur.

 • 12 g tør gær
 • 1 æg;
 • 2 spsk. l. sukker;
 • 1 tsk. salt;
 • 3 kopper mel;
 • 1 kop mælk;
 • 6 spsk. l. vegetabilsk olie;
 • 3 kopper mel.
 1. Bland æg, mælk, smør, gær, salt og sukker.
 2. Sigtemel, 2 kopper til at sove i en skål med mælk, rør.
 3. Gradvis tilsætning af det resterende mel, lav en dej, der let falder væk fra hænderne.
 4. Dæk dejen med madfilmen.
 5. Tænd ovnen i maks. 3 minutter.
 6. Sluk for ovnen og læg en skål dej i den i en halv time.

Nu ved du hvordan man laver stegte patty pajer med et billede. Bon appetit!

 • Inna
 • 25. juli 2016, 13:26
 • Olga
 • 8. marts 2016, 11:01
 • Helen
 • 13. januar 2016, 12:38

РРЭцепт det er skrevet som det ikke er klart, en dej i en ovn i 30 minutter hvad for? Det viser sig som en skorpe og ppirozhkit firma, og ingen buede ((((

Lær hemmelighederne af kokke, hvordan man laver mad stegte tærter på recept med et foto derhjemme.

Lækker opskrifter til madlavning af kød, grøntsager, fiskeretter med fotos.

Enkle opskrifter til madlavning med forskellige tilsætningsstoffer og kulinariske tricks.

Alle rettigheder forbeholdt og beskyttet ved lov.

Enhver gengivelse af materialet på webstedet uden skriftligt samtykke fra redaktionen er FORBUDT!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 19 = 22