Gardiner til hallen foto

Design af gardiner til hallen

Gardiner fordybe, gøre værelset mere hyggeligt. Korrekt valgte design af det indre af emnet er med til visuelt udvide rummet, lysere eller mørkere rummet tværtimod gør det harmoni, sikkerhed, og sætte en bestemt stemning.

Gardiner skal fuldt ud svare til smag af værterne, understrege deres karakter, humør. Når du vælger et design og parametre, skal du være opmærksom på sådanne ting:

 • vinduestørrelse - indikatoren hjælper med at bestemme bredden af ​​lærredet;
 • Rummets højde er nødvendig for at bestemme gardinens længde i hallen;
 • Størrelsen på rummet, farvedesignen i rummet;
 • placeringen af ​​vinduer i forhold til verdens sider - mod sydsiden er tætte gardiner, der ikke giver lyset forbi, nødvendige, lette stoffer vil blive brugt til den nordlige side;
 • stilistisk design af rummet (de dominerende farver, tekstur af bløde møbler, væg farve) - en direkte indvirkning på udformningen af ​​gardiner til hallen.

Hvis din stue er lille, skal du vælge de enkleste lysgardiner. Komplekse designs vil vægte udseendet af hallen, de vil trykke deres volumen, visuelt reducere rummet. Med lave lofter er en god mulighed at installere loftet. For en hall med balkon bør du vælge mellem gardiner, ruller eller romersk persienner. De skal flytte let og ikke skabe hindringer, når de åbner døren.

Et stort antal gardiner giver dig mulighed for at vælge den perfekte mulighed for alle stilarter i interiøret. Mange er vant til klassiske gardiner - stoffer, der er fastgjort til kroge af cornice placeret over vinduet. Moderne varianter er meget forskellige og funktionelle, så det er ikke altid nødvendigt at vælge standarden. Designet af fashionable gardiner til hallen imponerer med dets design, originalitet og omtanke af detaljer.

Forkortede gardiner i stuen kan hænge, ​​hvis der ikke er noget opvarmning batteri under vinduet eller det er gemt bag dekorationspanelet. Selv sådanne gardiner er gode, når der er en sofa eller et skrivebord ved siden af ​​vinduet. Varianter af korte gardiner: Fransk, Roman, Østrigsk, Rulle. Gardiner "caféer" er hængt midt i vinduet, åbningen af ​​åbningen forbliver åben. Sidstnævnte mulighed passer godt ind i stilarterne Provence, Country, Eclecticism. Bambusprøver er en fremragende løsning til øko-stil og mennesker, der lider af allergier.

Gardinerens vandrette element, som er fastgjort over hovedvævet, er en udelukkende dekorative detalje. Lambrequinens længde er 1/5 eller 1/7 af gardinens længde. Især ofte fundet i sådanne stilarter af interiør: renæssance, moderne, barok, imperium. Detaljen bringer romets design til en notat af nåde, rigdom, luksuriøst liv. I moderne indretning som minimalisme har den også et sted.

Lambrequin maskerer en del af væggen imellem vinduet og cornice, ofte under sig selv og corniceen. Dette element kan syes af et blødt stof og tage forskellige former: lige, buet, bølget. Lambruck er også lavet af et stift stof. I dette tilfælde holder den en rektangulær form og er mere som et dekorativt panel.

Gardiner i hallen med draperi - dette er et lærred lagt ud af folder. Dette design er passende, hvis hovedgardinerne er lavet af let materiale, ikke for lyse farver. Fælles stoffer - organza, silke, taft, cambric, fløjl, velour osv. De vigtigste typer af draperier:

 • Lambrequins - de er allerede nævnt ovenfor.
 • Svagi, zhaboty - folder af stof, fastgjort på begge sider af tagene. Organisk se i den klassiske stil af interiøret, neoklassicisme, art deco, moderne, imperium.
 • Cascades - tekstiler, elegant hængende bløde bølger.

Hvis du vil hænge gardinerne til hallen uden gardiner, skal du vælge de originale modeller på eyelets. I den øvre del af lærredet er syede ringe (som en mulighed - trekanter, kvadrater) af en vis størrelse, de er gevindskåret på corniceen. Det viser sig at være et attraktivt langsgående træk. Design af sådanne gardiner til en hal kan være de mest forskellige, der giver mulighed for at bruge dem i alle stilarter af et interiør i små, store lokaler. En vigtig rolle i det overordnede billede afspilles ved udseendet af cornice og eyelets selv.

Erker - en del af værelset, som projekterer fremad fra facadeplanet. Ofte er denne side helt glaseret eller har flere vinduer. Det er vigtigt for ejerne at afgøre, om de vil hænge en separat klud til hver vinduesåbning eller foretrække en kontinuerlig gardin. Designmulighederne er mange - fra tunge gardiner til gardiner-tråde. Vinkelovergange er godt oplyst:

 • Romerske gardiner til hallen - ser godt ud i klassisk, moderne, etnisk stil;
 • Fransk - godt både til et lille karbadvindue og til et rummeligt lyst værelse;
 • Østrigske - tunge tekstiler, der i sin helhed viser rigdom og luksus;
 • Japanske gardiner - det optimale design til praktiske og funktionelle haller.

Designgardiner til hallen kommer direkte sammen med indretningen af ​​interiøret. Når du vælger et lærred, er du afhængig af generelle stilanbefalinger, tage hensyn til modetrends. De vigtigste råd - tekstiler skal lide dig, føre til harmoni, ikke forårsage følelser af ubehag. Gardiner i rummet svarer ikke nødvendigvis til canons af kun én stil. Selv hvis du tilføjer noget af deres eget, vil de ikke miste det.

Han foreslår at bruge en tung tung klud - et gardin. Sådanne gardiner beskytter mod lyst lys, gadestøj, skaber en hjemlig hygge. Klassikere er velegnede ikke kun til hallen, men også til soveværelset (nat gardiner). Det sædvanlige genstand for indretning er lambrequins. I de kolde nordlige lokaler hænger et lærred af varme farver, og på sydsiden er de kølige gardiner af smukke nuancer smukkere og funktionelle. Tilføjelse af gardiner er plukker, cyster.

De er brede lodrette strimler af stof (paneler uden folder), der er fastgjort til væg eller loft ved hjælp af en særlig mekanisme. De bruges i strenge interiører svarende til stilen af ​​minimalisme. Japanske gardiner er fremstillet af naturlige gennemskinnelige stoffer med mønstre eller uden, hvis vinduerne er på solsiden, i løbet er uigennemsigtige materialer, bambus strå.

Stofgardiner med vandrette stive lameller. Dette design er praktisk taget ikke ud over vinduesåbningen og falder ikke under vindueskarmet. Ved hjælp af en særlig mekanisme stiger romerske gardiner opad og danner en tværgående accordeon. Lerret er optimalt til haller, der har brug for beskyttelse mod den lyse sol. Gardiner må ikke tyngre interiøret. Velegnet til stil minimalisme, land, japansk, etno.

Elite gardiner til rige mennesker, der ønsker at omringe sig med luksus. Hvis du ser på fotogalleriet, vil du bemærke, at et sådant lærred var et uændret element i vinduernes design i de kongelige paladser. Lodrette snore er trådt ind i stoffet i samme afstand. De er strammet og modtager halvcirkulære volumetriske folder - draperier. De bedste materialer til franske gardiner i hallen er silke, kambric, organza, tyl.

Lys, frisk, multi-række. I mange tilfælde anvendes der til italiensk gardiner syntetisk stof, som sætter designet til originalitet. I kurset er malerier af forskellige teksturer, længde, stil. Lag er overlejret på hinanden, resultatet er et lyst, usædvanligt billede. Modellen flytter ikke helt fra hinanden, men monteres diagonalt. Vinduets øverste del forbliver lukket, og i bunden bliver synsfeltet for den eksterne verden gradvist stigende.

Andre stilarter og design muligheder

Designet af gardiner til stuen er multifacetteret. Nogle gange kan du se de mest utrolige kombinationer, men de ser også organisk ud, hvis de passer ind i interiøret. Flere andre design muligheder:

 • Østrigske - smukke gardiner til hallen, der minder om den franske stil. Den eneste forskel er, at stoffet ikke trækkes langs hele længden, men kun langs bundkanten.
 • Roller er den enkleste løsning. De repræsenterer et rektangulært lærred, der dækker vinduesglasets område. Ved hjælp af en kædelmekanisme vikles materialet på en vandret aksel.
 • Moderne stil (minimalisme, højteknologi) - kræver klare konturer, glatthed, praktisk og præcished i designet.

Hvilken slags stof og farve foretrækker du?

Den nordlige side elsker lyse, mættede farver: orange, smaragd, beige, gylden. De lyse sydlige haller er dekoreret med gardiner af blå, blå, grå nuancer, hvide materialer. Farven kan vælges til tapet, møbelbetræk, gulv, i tone af det største indvendige objekt. Hvis rummet er lyst, køb et monotont lærred. og den mere reserverede hal er dekoreret med et farvet gardin med et usædvanligt design for at fremhæve det.

Når du vælger et stof, orienter dig på verdens sider og indretningens stil. I et rummeligt, meget lyst værelse ser tunge materialer som fløjl og satin godt ud. I små og mørke lys gardiner af bomuld, linned. Naturlige stoffer er ikke altid gode, fordi de kan strække og miste deres oprindelige udseende. Vælg gardiner, hvor procentdelen af ​​naturlige og syntetiske fibre er den samme.

Hvor kan man købe og hvor meget koster gardinerne til stuen?

Et stort udvalg tilbyder online shopping. I dem vil du ikke mærke materialet med dine hænder, og du kan ikke se gardinens ægte farve, men læse alle egenskaber og sandsynligvis spare. I din landsby, se efter gardiner i tekstilbutikker, specialiserede salgssteder, byggeri hypermarkeder. Udgifterne til lærredet er forskellige - fra 600 til 32 000 rubler (pr. Sæt).

Gardiner til hallen (150 billeder)

Værelset er hovedrummet i huset. At skabe en særlig komfort i stuen er mulig, når man tænker på alle de mindste detaljer. Selvfølgelig er gardiner - en integreret del af interiøret, som får særlig opmærksomhed.

Gardiner til hallen - det er en særlig indretning, der tager højde for stilen på værelset. I dag angiver valget enkelhed i gardinerne, jo tyngre ser bedre ud i klassikerne, af højkvalitetsstof. Et par tips:

 • Massive og tætte stoffer harmonerer perfekt med vægtløse tulles;
 • Farvepaletten er afstødt fra farvebeslutninger.

Designere tilbyder en kombination af dag og nat gardiner. Disse variationer er med fordel afhængig af tidspunktet på dagen.

Moderne stil gardiner til hallen

Nem let. Høj smag af alsidige mennesker. Det anbefales ikke at bruge tunge maling og stoffer.

Minimalisme, superfunktionalitet, praktisk, pålidelighed, forskellige kombinationer, brug af metal tilbehør skaber en moderne stil.

Materialernes elegance, for eksempel silke, fløjl eller brokade skaber et klassisk udseende.

Klassikere antager en jævn stil eller strømpe med snørebånd, buer, i nuancer af gardiner. Udsmykningen i stoffet strimler, lambrequins, er stor.

Tallene, en jævn overgang fra komponent til komponent, en række indviklede billeder og blomster afslører perfekt den modernistiske stil.

Lette ædle stoffer, folder, alle slags draperier, asymmetriske lærred, lys nuancer.

High-tech bringer praktisk, udførelsen af ​​æstetik og bekvemmelighed. Strenge i denne stil indebærer fraværet af dekorationer, geometriske mønstre er uønskede. Indretningen er domineret af klarhed. Den mest ideelle løsning til denne stil er persienner og skodder.

Forskellige stoffer af nyeste udvikling, maksimal tilbageholdenhed, Teflon, anti-glare stoffer, brandsikker imprægnering, fibre med metallisering.

Denne stil i dag er lige på toppen.

Roughness af elementer, enkelhed af dekoration, blomster ornament, enkelhed af design legemliggør denne stil. For at opnå en speciel atmosfære anvendes en øko-stil, som bomuldsudskrivning, bomulds- og linnedæsker, kameraer, tøj imitering, der fylder rummet med lys og luft.

Provence giver en række pasteltoner.

Særlig frihed fandt sig i minimalisme, baseret på dekoration af vinduer, skabt blød belysning. Lyse og modley retninger er krydset ud. Kontrasterende kombinationer af mørke og lyse toner, brune, beige, grå, creme er bedre egnet til denne retning.

I det indre af hallen ser rullegardiner, romerske rullegardiner, japanske dem godt ud. Overvejelsen af ​​en, højst to farver. For det meste stopper valget af naturlige materialer.

Modetrends i gardiner af 2016

Når man vælger gardiner til stuen, er relevansen vigtig. I 2016 bliver gardinens farve endnu mere saftig og mættet, for eksempel nuancer af lilla, lilla, lilla. I variationer er brugen af ​​grå farve mulig. Mulige sammenslutninger af farverige med blomstermønstre. Sammensætninger med hårde eller lige lambrequins, ruches.

I nogle huse, hvis der er en balkon, så er der spørgsmål om praktiske gardiner. At tage højde for parametrene for et værelse og en balkon er simpelthen nødvendigt. Her kan idealen være rulle eller romerske gardiner, mellemgardiner.

Når du designer et stort vindue eller to, baseret på klassikerne, bør du overveje flere udsmykningsregler:

 • Identisk stof på alle vinduer
 • Samme hjørner
 • Identifikation af fastgørelsesmetode
 • Fuld match i udsmykningen af ​​vinduer

Den ideelle løsning til design af to vinduer kan være en klassisk stil, lavet i en blød tyll, en gennemsigtig organza med tunge gardiner.

Vigtigt! Ved valget af et gardin er det nødvendigt at tage højde for interiørets design generelt.

Lambrequin tjener som en indretning, der ligger foran gardinet, lukker cornice.

Lambruckens løfter visuelt loftet, ændrer vinduernes parametre. Alsidighed i ethvert stof, når du laver lambrequins, bortset fra tynd og delikat. Blød lambrequin er egnet til klassisk stil, provence. Hard - universal.

Hidtil skal den populære designløsning til korte gardiner i deres valg tage hensyn til rummets generelle atmosfære. Godt oplyste rum egnede lyse farver, mørk farve er at foretrække for arbejdsområdet.

En ring lavet af plast eller metal, indsat i stoffet, hvorigennem kronen selv er gevind og der er et øje.

Lewers giver gardinerne luftighed og elegance, hvilket skaber folder, der flyder i luften.

Sy gardiner til hallen med egne hænder

Nålerne kan selv skabe smukke gardiner til hallen. Før du begynder at sy, skal du lave alle de nødvendige målinger, bestemme længden og typen af ​​gardiner.

Syning selv afspejler fantasien, din individuelle smag og indre verden.

 • Forfatter: zikapo
 • Udskriv dette

© 2018. Alle rettigheder forbeholdes.

Kopiering er kun tilladt, når du bruger et aktivt link til dette websted.

Gardiner til hallen: Nyheder af design

For at dekorere vinduerne i hallen - rummet hvor de samles med hele familien og modtager gæster, er det nødvendigt at tage alvorligt. Gardiner sætter tonen for hele interiøret, opdater det, giver det personlighed.

I denne artikel har vi samlet dig råd fra designere til design af gardiner til hallen samt fotos med nyt design i 2017.

Mode til gardiner er næsten lige så foranderlig som på tøj. Hvert år er der interessante nyheder og ikke-trivielle designløsninger: usædvanlige farvekombinationer, nye typer stoffer, interessant tilbehør. For ikke at drukne i denne informationsstrøm, lad os prøve at finde ud af, hvilke gardiner til hallen er de mest fashionable i år.

Hvis du vil have vinduer til at se faktiske, skal gardinerne til dem vælges i overensstemmelse med de nyeste modetrends.

1 I en trend er alt naturligt. Dette gælder ikke kun de råmaterialer, hvorfra der er lavet stof til gardiner, men også dets farver. De vigtigste materialer i sæsonen er silke, linned, bomuld, organza, jute bambus, malet i naturlige naturlige farver. Især populære gardiner af linned og bambusstof, med tilsætning af syntetiske tråde, hvilket giver dem holdbarhed. Men den moderne mode sætter kun retningen, og hvis du kan lide andre naturlige gardinstoffer: fløjl, taft, pest, Jacquard, brokade, chiffon, kan du også bruge dem i din stue. Det vigtigste er, at de passer ind i interiøret.

2 Et vigtigt kendetegn ved gardindesign i indeværende år er laconisme og enkelhed. Som allerede nævnt, i toppen af ​​popularitet, naturlige nuancer. Mest foretrukne farver: valnød, brun, blå, grøn, grå. De blågrønne gardiner til halldesignerne tilbyder deres kunder oftere end andre. Disse farver passer til de fleste interiører og opfrisker værelset. Ikke mistet hastigheden og den hvide farve. Det giver atmosfæren airiness og ser godt ud i små værelser, visuelt hæver lofterne og skubber væggene fra hinanden. Ideelle - hvide gardiner og tyll på en hvid cornice.

3 Eclecticism - blandingen af ​​stilarter i dag er også i trenden. Og hvis du ikke kan lide monotone, kan du fortynde den med lyse store udskrifter. Det kan være brede strimler, blomster, blade, geometriske former, efterligninger til dyrehud og slangehud, futuristiske motiver. Som altid gardiner med print, der gentager farven på de vigtigste gardiner. For eksempel grønne gardiner og udskriver fra grønne cirkler på snødekte gardiner.

4 En anden populær trend i sæsonen - kombinationen af ​​løfte gardiner og klassisk lige. I dag er en kombination af næsten enhver form for gardin velkommen. For eksempel gardiner og romerske gardiner, persienner og gardiner, østrigske gardiner og tyll.

5 Fashion kommer stadig ikke ud blinds i stil med "colorblock". Dette design af gardiner åbner op for store muligheder i en kombination af farver og passer perfekt til et moderne interiør i en hal.

6 Moderigtigt og stilfuldt i år ser gardiner ud med en finish på kanten af ​​et andet materiale. Vertikale bånd øger visuelt lidt højden af ​​loftet og gør gardinerne mere interessante. Denne kombination giver også et stort felt for kreativitet.

7 Fremkomsten af ​​innovative teknologier - billedgardiner med 2D og 3D-effekt, uden overdrivelse, den mest aktuelle nyhed i 2017. Fotografiske billeder anvendes til lange gardiner af simpel rektangulær form, rulle og japanske gardiner og lodrette stofgardiner. Foto-persienner er et meget stærkt dekorativt værktøj. De tiltrækker opmærksomhed og sætter tonen for hele interiøret. Populære stoffer til dem er tæt silke, satin, gabardin, blackout. På billedtrykets stof anvendes på vedvarende maling ved hjælp af udstyr af høj kvalitet.

8 På mode er også langstrakte gardiner, som elegant foldes ned til gulvet. For at opnå denne effekt er det nødvendigt, at gardinerne er 5-15 cm længere end den sædvanlige højde.

9 Gardin tilbehør, især plukker, børster og frynser i år oplever en anden fødsel. I dag er de ikke kun dekoreret med gardiner, lambrequins og gardiner, men også romerske og østrigske gardiner.

Fringe - dekorative fletning med tråde syet til det, pomponer, kvaster, perler, bugles. Tidligere blev det brugt primært i klassisk og orientalsk interiør, men denne sæson bruges i de fleste kendte stilarter. For eksempel ser frynsen med metalliserede pletter stor ud i højteknologisk stil, trimmet med blonderfletning - i landstil, skaller og kunstige perler - i det maritime indre.

Børster, samt frynser i denne sæson får lov til at dekorere næsten alle typer gardiner. Små børster kan sys selv på bunden af ​​forkortede modeller af japanske stofpaneler, selvom det traditionelt menes, at de "japanske kvinder" ikke tolererer overskud.

Pick-ups er det mest brugte gardin tilbehør. Med deres hjælp er det bekvemt at holde gardinerne åbne og smukt draperede. Der er mange pick-ups: magnetiske klip, snore med børster, gardiner. Det er umuligt at opregne alt. Derudover kan de let fremstilles uafhængigt af improviserede materialer: perler, fletninger, snørebånd, bånd, bælter, reb og sy også af samme stof som gardinerne.

I år rådgiver designerne for indretningen af ​​hallen designere os om at vedtage seks hovedtyper af vinduegardiner. Alle er alsidige og har de karakteristiske fordele, der gør hver model til en prioritet for et bestemt interiør. Lad os betragte dem mere opmærksomt.

Gardinerne og tyllen gik aldrig ud af mode. Undtagelsen - en kort periode med historie, da alle de sædvanlige ideer om verdensorden kollapsede og mange nyttige smukke ting begyndte at blive betragtet som filistiske.

I dag danner den traditionelle kombination af tætte lange gardiner af mættede farver og snehvid eller i tulle-ton ofte hallerne, der er lavet i klassisk stil.

Men da der er tale om variabilitet, kan man vælge passende gardiner og tyl til andre indretninger. Et sæt gardiner i farven af ​​smeltet mælk passer til det skandinaviske eller middelhavsinteriør, hvide gardiner og sorte tyll til interiøret i højteknologiske, ternet gardiner og tule dekoreret med blonder til landets indre.

De vigtigste måder at designe gardiner af vinduesåbninger udbudt af designere i dag er som følger. Tulle udfører en baggrundsfunktion til gardinerne. Hans opgave er at understrege deres skønhed. I dette tilfælde synges gardinerne fra et mættet farvet stof, og for tullen vælger de falmede pastellfarver, det er muligt med et vævet mønster af samme farve eller diskret broderi.

Tulle er det vigtigste dekorative element i tandemet. I dette tilfælde vælges farverne til gardiner til det modsatte: Gardinerne bliver usynlige, og de gennemsigtige gardiner syes af et smukt, lyst stof og suppleres med farvet blonde eller stort mønster.

Hvis behovet for at oprette en komplet blackout ikke er på vinduet, kan du kun hænge ud i tylgardinet. Det er generøst dekoreret med svagami, folder, draperier. På cornice er etableret lambrequins af samme stof eller materiale af samme farve, men med en anden nuance.

Tulle er hængt over gardiner. Hvis gardinens farve er mørk og mættet, og tyllen er farveløs, vil den muffe sin juiciness og give interiøret et mysterium. Hvis du vælger lysgardiner og mørk tyl, vil gardinerne se større ud og skabe indtryk af en dybde uden for vinduet.

Et fremragende design til gardiner til hallen bliver "farveblok". For at sy sådanne gardiner skal du bare forbinde stoffet i de to farver sammen, og du får meget stilfulde gardiner. Da valget af farver kan være absolut noget, så vælger du nemt de rigtige farver, hvilket vil være i harmoni med indersiden af ​​hallen.

En interessant mulighed kan også være en indretning i form af kontrasterende striber, som simpelthen syes på gardinerne. Ved hjælp af denne metode kan du genoplive enhver one-color gardiner.

Der skal lægges særlig vægt på dagens supermode fotoprint. Gennemsigtig tyll af glat chiffon, organza eller slør, som om det er specielt lavet til at anvende billeder på ham.

Til salg er der en bred vifte af fotoglide, men du kan altid bestille i et specielt studie unikke gardiner, i dit billede.

Tulle med fotoudskrivning behøver ikke gardinpartnere og yderligere dekorationer. Det tjener som en klar accent i interiøret, tiltrækker opmærksomhed og sætter tonen for hele situationen.

Hvis vi snakker om at fastgøre gardinerne til corniceen, så er de mest populære i dag - øjne. De er ringe af metal, plast eller træ indrammet af huller i den øverste del af gardinerne.

Øjerne tråden på en rund eller snorret cornice og takket være dem, er gardinerne samlet i glatte, lodret foldede folder.

Ørn på gardiner og gardiner ser meget pæne og stilfulde ud. Til salg er der en bred vifte af færdige produkter med denne vedhæftning, men den kan installeres uafhængigt.

Da installationen af ​​metalringe kræver en speciel punch, kan du i hjemmet kun lægge gardiner på plastikögler. Kvaliteten er ikke ringere end metalfastgørelserne, og i modsætning til det gør de ikke støj under glidning langs corniceen og oxideres ikke, når de vaskes. Derudover findes plastikringe i forskellige farver. Derfor er deres dekorative egenskaber højere.

I starten var lambrequin et blødt, frodigt vandret draperi, der hængende langs corniceen. Det var dekoreret med frynser eller dikkedarer og lavet af samme stof som hovedgardinerne. Og bruges mest i kombination med lange gardiner.

I dag syntes ideen om, hvordan lambrequin skulle udvides, og et stort antal varianter af dette dekorative element optrådte.

Med lambrequins er det nu muligt at kombinere selv romerske gardiner og østrigske gardiner, på trods af at de i form af form selv ligner lambrequins. Men stadig er klassikerne endnu ikke blevet annulleret, og kombinationen af ​​gardiner - gardiner - lambrequin anses stadig for at være den mest vindende.

Modeller af lambrequins til hallen er næsten mere end sorter af gardiner, men stadig blandt dem er der flere grundlæggende typer:

1 Blødt syet af et godt draperet stof. Denne slags lambrequin er lavet af et sæt af alle mulige elementer, såsom tamburiner, jabos, svagi, bånd, kokil'e, klokker og rigelige gardiner.

 • 2 Hårdt fremstillet af tæt materiale, plantet på en klæbende stofplade: kork, fleece og lignende. Dekorativiteten af ​​en sådan lambrequin opnås ikke med rigelige gardiner, men af ​​form. Det kan være lige, trekantet, regnet eller syet fra flere, overlejret på hinanden med overlappende detaljer.

 • 3 Kombineret - kombinere individuelle elementer af hårde og bløde lambrequins, som kan gentages eller veksles i forskellige sekvenser.

 • 4 Openwork - lavet af limet på en hård base af gardinstof ved laserbehandling. Ved hjælp af en laser skæres alle slags ende-til-ende blomster-, blomster- eller geometriske mønstre ud på stoffet.

 • Smukt dekoreret lambrequin dekoreret med frynser.

  Roman persienner - en af ​​de populære i denne sæson version af gardinerne. I den samlede tilstand samles de i flade horisontale folder af accordeon typen.

  Da formene af sådanne gardiner er ret strenge, forsøger de ikke at pryder noget, og den dekorative farve bliver overført til dem.

  Romersk persienner betragtes som universelle, der passer til de fleste interiører.

  De er nemme at kombinere med gardiner eller gardiner.

  Takket være det faktum, at de ligesom alle løfte gardiner ikke "spiser" plads og ikke tager meget plads, kan de bruges i lokaler af enhver størrelse.

  Farvede og lyse farver er ikke egnede til romerske gardiner, men nutidens trendy, naturlige, dybe matfarver er ideelle til dem

  En af de seneste trends i gardinmode er brugen af ​​helt forskellige men gardiner syet af samme stof på et vindue. Denne ide kan implementeres ved at hænge sammen romerske gardiner og klassiske gardiner, fx fra tæt hørmøtrik eller græsfarve.

  På billedet fremstilles romerske gardiner af jute, der ser godt ud i hallens moderne interiør. De er også perfekt kombineret med klassiske gardiner.

  I år er alt naturligt og naturligt mode, designerne anbefaler at se nærmere på de romerske gardiner lavet af jute og bambus. I denne forestilling vil de perfekt harmonere med de meget fashionable "naturlige" interiørtyper: etniske, koloniale, japanske og afrikanske.

  Østrigske gardiner er en anden type løfte vinduesgardiner. De kombinerer fransk elegance og sværhedsgraden af ​​romerske gardiner. Fra den første kendetegnes de af mindre storslåede folder og tilstedeværelsen af ​​en løftemekanisme, og fra den anden er glatte linjer.

  Ser ud som disse gardiner er både søde og udsøgte, mens de optager meget lidt plads og passer godt ind i små værelser. De er bedst egnet til lyse og lyse interiører, såsom Shebi-chic, Provence, Middelhavet.

  Horisontale folder er lagt på østrigske modeller ikke i fuld højde, men kun i bunden af ​​lærredet. De bruges både i trimmet og løs form og er undertiden suppleret med lambrequin og dekoreret med gardinindretning: frynsede, satinbånd, buer, kunstige blomster.

  Klassiske østrigske gardiner er lavet af et stof af blide farver, sort / hvid eller med et lille blomstermønster. Et stort mønster er uønsket, da det vil blive forvrænget i folderne, og gardinerne vil se ud til at være sjusket. Men denne sæson er et lille print ikke velkommen, så for "austriek" er der kun en farvevalg.

  I øst, musselin (reb gardiner), ikke lavet af stof, og fra uensartede blandede eller fuldsyntetiske spundne garner er blevet anvendt i flere hundrede år, men vi havde for nylig. På vinduerne ser sådanne gardiner ud som en tråd af et vandfald, der præcist falder ned til gulvet.

  Ved første øjekast kan det forekomme, at sådanne gardiner er dårligt beskyttet mod solen. Faktisk er deres lysafskærmningsegenskaber højere end for solide gennemsigtige materialer, og de er ganske i stand til at skabe en behagelig skygge på en solskinsdag.

  På billedet, et eksempel på hvordan man kan kombinere muslin og romerske gardiner med succes.

  Derudover interfererer muslinen ikke med luftstrømmens passage, og i varmt vejr er det svært for den at finde et tilsvarende alternativ.

  Billedet viser et eksempel på en kombination af muslin og klassiske gardiner i indretningen af ​​hallen.

  Hovedtyperne af muslin, anbefalet af designere til hallen, er opdelt i enkelt stof og lavet med solide dekorative elementer.

  Den første type er en tynd vævet tråd, hvis ender er frie, og baserne er sammenflettet. Afhængigt af typen af ​​materiale kan en sådan fryns være:

  • Enkel - lavet af almindelige tråde af forskellige farver. Det kan være monofonisk, tofarvet eller i form af en regnbue.
  • Med tilsætning af metaltråde eller lurex. Denne gasbind ser luksuriøs ud og har en karakteristisk glans.
  • Nudler - gardiner af en tråd fra en fletning.
  • Chenille er en gasbind fremstillet af Chenil garn.

  Den anden slags muslin-thread gardiner, lavet med brug af paljetter til guld og sølv, glasperler, farvede og monofoniske perler eller anden indretning.

  Kisei åbner vinduesåbninger ikke kun som grundgardiner, men også i kombination med andre typer gardiner. I sidstnævnte tilfælde udfører den tylens funktion. Derudover er trådgardiner meget bekvemme for zoneinddeling.

  De ser godt ud i klassisk europæisk og orientalsk interiør, men nogle af deres sorter kan harmonisk kombineres med mere avantgarde designs.

  Sort og hvid eller metalliske tråde passer til high-tech stil, malet i en regnbue af farver til den stil af pop-art, garn af naturlige træ toner for et land eller øko-stil, dekoreret med gennemsigtige glasperler eller små skaller til stilen i en ånd af Middelhavet.

  Hvis dit værelse eller stue indrettet i sådanne stilarter som minimalisme, moderne, højteknologisk, hems, eklekticisme, selvfølgelig, japansk, eller neutral, men har tendens til minimalisme indvendige udsmykning vinduer sikkert vælge japanske frontplader.

  Taler om japanske gardiner, meget ofte vil du udtale selve definitionen. Den mest funktionelle, praktiske, økonomiske, elegante, stilfulde. Mange kan tilføje: "Og det mest enkle!" - og det vil faktisk være rigtigt. Men denne enkelhed er kun et udseende.

  Faktisk er det ikke så nemt at oprette rigtige japanske paneler. For at de skal se godt ud, skal deres overflade være helt jævn, strakt som en tromle.

  Og for at de skal fungere ordentligt - glidende glidende langs vinduerne, skiftende steder og omlægning i forskellig rækkefølge, har du brug for et flersproget cornice og en speciel montering.

  Men hvis alt fungerer som det skal, vil resultatet overgå dine forventninger. Med japanske paneler vil selv det mest almindelige interiør blive forvandlet, og det vil se på mode og stil.

  På billedet, et eksempel på hvordan man kan kombinere japanske paneler af to typer stof.

  Vælg et stof til japanske gardiner i dag kan du enhver: tæt og gennemsigtig, sort / hvid og farve og endda med fotoudskrivning. Men siden vi taler om modetrends i år, vælger du teksturens struktur og farve bedre ud fra ovenstående anbefalinger.

  Moderne gardiner har en seriøs funktionel belastning, men samtidig er der i interiøret samme fulde dekorative element som et interessant billede eller en stilfuld vase.

  Derfor vælger du den rigtige model, er du nødt til at overveje ikke kun dens praktiske værdi, men også modetrends af sæsonen. Hvert år vil alle kendetegnende for skønhed og komfort være i stand til at finde deres egne gardiner, da de ideer, der tilbydes af fagfolk, adskiller sig i forskellige teksturer, stilarter og farver. Og for at forenkle det endnu mere, se nærmere på fotografierne af færdige designprojekter.


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  82 − = 77