Gipsplader partition foto

Varianter af gipsplader skillevægge i indretning: 35 billeder

Ved hjælp af skillevægge fra gipsplader er det nemt at zonere ethvert værelse. Formålet med enhver reparation er omformningen og renoveringen af ​​rummet. En god assistent i dette tilfælde er gipsvæg. Med sin hjælp kan du justere eksisterende vægge, lave lofter på flere plan og oprette partitioner. Glatte bøjningslinjer, forskellige former, usædvanlige skabe kan oprettes ved hjælp af GCR. Ombygningen af ​​lokalerne har altid været betragtet som et voluminøst og problematisk arbejde. I moderne tid er der masser af materialer til at skabe skillevægge fra gipsplader. I interiøret ser de godt ud og desuden er overfladen helt flad. Skillevægge fra gipsplader dekorere næsten kunstværker.

Dekorative skillevægge af gipsplader

Gipsvæg - et universelt materiale, det er meget udbredt i udsmykningen af ​​boliger og boliger. Skillevægge fra GKL kan ikke kun være rumskiltende konstruktioner, men ofte bliver de dekoreret til zoneinddeling.

Dekorative skillevægge af gipsplader kan helt have nogen form og monteres sammen med ekstra materialer.

Dekorative skillevægge har fremragende operationelle og æstetiske kvaliteter

Designet selv kan også have ekstra funktioner:

 • I skillevæggen kan du lave en niche;
 • Placer hylder til bøger;
 • Skillevæg med indbyggede skabe;
 • Placering af yderligere belysning i partitionens krop.

Smukke dekorative skillevægge har ikke en døråbning, det er ofte erstattet af en bue med de mest forskelligartede former. Gyro buede ark er ret fleksible og giver mulighed for at skabe mange unikke former for skillevægge, men de er meget tynde, og det er bedre at fastgøre et dobbeltlag af gipsplader. Blandt andet indenfor skillevæggen kan du skjule forskellige kommunikationer. Det er nødvendigt at gøre dette, når den ene side af rammen er helt dækket af plader af GKL. Gipspap - et materiale brandsikkert, det er sikkert for menneskers sundhed, der er et fugtresistent udseende af GKL, hvilket er særligt godt for vådrum.

Design af gipsplader partitioner

Udformningen af ​​gipspladerne er ganske forskelligartet. Alt afhænger af formålet med designet og deres egne ønsker. Skillevægge kan være diskontinuerlige og kontinuerlige. Opbygningen af ​​den faste partition er ret simpel, men det intermitterende kan være åbent eller lukket med ret komplekse elementer.

Udformningen af ​​gipsplader-partitionerne har følgende former:

 • Bølgete partitioner betyder bøjning af materialer før installationen;
 • Glat behøver ikke deformation af de anvendte materialer.

En fremragende løsning er installationen af ​​punktlampe i gipsplader partitioner

Forskellige skillevægge med åbent arbejde passer perfekt ind i det overordnede indretning. Dekorative bølgete partitioner er meget usædvanlige, dette design vil ikke blive efterladt uden opmærksomhed.

Foruden æstetiske kvaliteter har GKL's falske vægge mange fordele:

 • Hastighed af partition konstruktion;
 • Let vægt;
 • Evne til at skjule kommunikation;
 • Ideelt glat overflade;
 • Mulighed for selvmontering.

Glem ikke at gipsplader er et ret skrøbeligt materiale og at modstå tunge belastninger. Det er nødvendigt at styrke strukturen med yderligere profiler eller et dobbelt lag af GCR ark.

Vi laver dekorative skillevægge fra gipsplader med egne hænder: foto

Du kan ændre rummet med dekorative skillevægge. Originale og usædvanlige løsninger i interiøret hjælper med at lave forskellige designs fra GKL. Formålet med sådanne skillevægge er meget forskelligt, og smukke indstillinger er et indretning af interiøret. Dekorative skillevægge af gipsplader kan laves af egne hænder med de nødvendige værktøjer: skruetrækker, roulette, niveau og kniv.

Installation af gipsplader udføres på en ramme af metalprofiler

Før arbejdet begynder, er det nødvendigt at bestemme, hvilken slags partition der skal installeres og for at studere metoderne til gennemførelse af elementerne:

 • Dannelsen af ​​nicher og hylder kræver forstærkning i rammen ved hjælp af metalprofiler;
 • Formning af åbninger begynder med installationen af ​​en stiv struktur og forberedelse til bøjning af profiler og gipsplader;
 • Bøjninger og buer er dannet af en buet profil eller ved at skære hovedet og forberedt til bøjning af gipsplader.

Gipsvæggen er trods dens styrke ret nemt at bøje takket være gipsbasis. For at gøre den nødvendige bøjning af gipsplader er det nødvendigt at gå på overfladen med en nålevalse og derefter dække med våde klæder til natten. Det våde ark er givet den ønskede bøjning eller form. Denne metode tager lang tid.

Der er også en tør metode til bøjning, arket er hakket på den ene side, indtil den krævede bøjningsstyrke er opnået.

Til fremstilling af små piers kan du bruge buet gipsplader, det svinger nemt uden forberedende forberedelse. Selvmontering af dekorative skillevægge er kreativt arbejde, men uden særlige færdigheder vil det stadig være problematisk at installere en partition. Før du begynder arbejde, skal du overføre dine designideer til papir og tegne en detaljeret tegning.

Skabetafsnit af gipsplader

Skabets opdeling af gipsplader vil være en glimrende mulighed for at dele rummet. Desuden kan kabinettet rumme de nødvendige ting, ting eller yderligere belysning. Det er ikke svært at konstruere et sådant kabinet, det er nødvendigt at beregne mængden af ​​materialer, det nødvendige værktøj korrekt og tegne en tegning på forhånd.

Skabets opdeling af gipsplader er velegnet til indretningen, lavet i minimalistisk eller højteknologisk stil

 • Med nicher;
 • Med vinduer og hylder;
 • Lukket type med døre;
 • Klædeskab-partition.

Enhver partition er lavet af metalprofiler. Rammen er fastgjort til gulv og loft ved hjælp af guideprofiler. Opdelingen med nicher udføres normalt til yderligere installation af husholdningsapparater eller akvarier i dem. Et skab med vinduer bruges til zoneinddeling og anbringelse af forskellige tilbehør på vinduerne.

Lukkede skillevægge med svingdøre bruges som et fuldt opbevaret opbevaringsskab. Det samme formål og skillevæggen i form af et skab.

Hvis det er nødvendigt, er det muligt at lave en kombineret konstruktion, for eksempel at kombinere en kabinet-niche og et skab i skillevæggen. Yderligere afslutning af skillevæggen udføres i henhold til det designede design. Måske simpel maleri eller wallpapering. Selvfølgelig er det nødvendigt at fylde alle sømmerne og fuldstændigt hele overfladen af ​​partitionen inden afslutning.

Varianter af gipsplader skillevægge i indretning (video)

Smukke skillevægge i indretningen vil give enhver lejlighed raffinement og unikhed. Funktionsskabe lavet af gipsplader gør det muligt at bruge den besatte del af skillevæggen.

Design af gipsplader partitioner (interiørfoto)

© 2017, homeli.ru. Kopiering er kun tilladt med en henvisning til kilden

Kopiering er kun tilladt med en henvisning til kilden

Billeder af smukke skillevægge lavet af gipsvæg

Skillevægge af gipsplader er utroligt populære blandt dem, der ønsker at lave en designer reparation af egne hænder. Ved hjælp af komplekse konstruktioner fra gipsplader er det muligt at give selv den mindste lejlighedskomfort, der effektivt rummer sin plads. Deres vigtigste fordele er lav vægt og evnen til at montere dem selvstændigt selv uden professionelle reparationsfærdigheder. Installationen af ​​gipsplader er ledsaget af et minimum af snavs og støv, og om nødvendigt kan de også let demonteres. Den eneste væsentlige ulempe ved dette design er dens komparative skrøbelighed: hæng noget tungt på det kun, hvis det er en stabil partition med dekorative nicher.

Det er værd at først tænke over det funktionelle formål med en sådan væg, inden den installeres. I lokaler, der kræver mere grundig rengøring og med høj luftfugtighed (såsom køkken eller hall), skal skillevægge kun laves af fugtresistent gipsplader. Den mest populære indstilling er krøllede bueskruer, som giver mulighed for radikalt at ændre formen på døråbningen eller helt demontere døren. Støtteelementer til en sådan skillevæg kan tjene som vægge eller specielle dekorative bjælker. Når zoning lejlighed-studio eller en-værelses lejlighed vil være nyttigt yderligere vægge-partitioner af gipsplader, som samtidig tjener som en skærm og skydedøre.

Billede af smukke gipsplader skillevægge til køkken og stue

Et af de problemer, der opstår, når man deler rummet af en rummelig studielejlighed i funktionelle områder, er adskillelsen af ​​køkkenet fra stuen, som i dette tilfælde opfylder spisestuen. Til dette formål er figurer med nicher og hylder bedst egnet til at skabe yderligere belysning i køkkenet og dekorere stuen med originale dekorelementer.

Figurpartition - en niche, der tjener som bar-tæller

Opdeling med funktionelle nicher til køkkenet

Lav partition, der virker som stangtæller

Figuren dekorative stråle til zonering stuen

Skillevæggen i køkkenet, konverteret fra balkonen

Ellipsoidal bue mellem stuen og soveværelset

Rektangulær skillevæg adskille stuen fra soveværelset

Separation af stue og lille køkken

Yderligere væg-skærm mellem stue og soveværelse

Foto af indvendige skillevægge fra gipsplader i børnenes værelse

Indvendige skillevægge i børnehaven bruges oftest til at adskille et individuelt rum for flere børn. Dette er især vigtigt, hvis børn har en stor aldersforskel: for eksempel en junior skolepige og en nyfødt. Det andet vigtige tilfælde er adskillelsen af ​​det overordnede soveværelse og barnets rum.

Figurpartition i rummet med tvillingpiger

Kombinationen af ​​en skolepige og et barneværelse

Værelse til 3 børn i forskellige aldre med en krøllet skillevæg

Baby til drenge med en partition-niche

Skillevæggen - buen adskiller resten fra sportsområdet

En ekstra væg mellem resten og arbejdsområdet

Rektangulær bue for det nyfødte rum

Billede af dekorative krøllede skillevægge af gipsplader i interiøret

Dekorative krumme skillevægge bruges oftest i stuen eller i gangen. Komplekse former for kolonner, figurerede nicher med belysning eller hylder, lyse og praktiske hylder i nogle tilfælde, selv i stand til at erstatte de indbyggede skabe eller mezzaniner.

Figurafsnit mellem stuen og køkkenet

Yderligere væg af glas og gipsplader

Halvcirkelformet skillevæg mellem gangen og køkkenet

Figured arch med nicher

Halvcirkelbue i stuen

Ellipsoidal buen i stuen

Radial bue med nicher i børnehaven

Foto design af gipsplader skillevægge med nicher og hylder til soveværelset

I soveværelset udfører gipspladerne en dekorativ funktion i stedet. Ligger i sengens seng, hjælper de med at tegne en accentvæg, og som en ekstra væg adskiller resten fra hjemmekontoret.

Gipsplader accentvæg med nicher og baggrundsbelysning

Partition-niche mellem soveværelse og stue

Halvcirkelformet niche til plasmapanelet

Niche for omklædningsrummet

Elegant niche med hylder

Radial dobbelt niche med hylder

Rektangulær niche med hylder

Rektangulært zoningstativ

Yderligere væg med en niche

Foto skillevægge fra gipsplader til en-værelses lejlighed

Indvendige skillevægge i en lille en-værelses lejlighed vil give mulighed for maksimal udnyttelse af boligareal. Med dygtig planlægning kan du endda omdanne en rummelig en-værelses lejlighed til en to-værelses lejlighed. Således fra et rums rum er der en fuld stue og et soveværelse.

Figuren bue mellem stuen og køkkenet

Ekstra væg med rektangulær niche

Opdeling med hylder mellem soveværelset og køkkenet

Afskærmning - hylder: Forældres værelse og børnelokale

En ekstra væg til at omdanne et enkeltværelse til et to-værelse

Bue med en niche mellem soveværelset og børnehaven

Radial bue med nicher

Du så på et udvalg af fotos af gipsplader partitioner. Flere billeder kan ses i afsnittet Lejlighed.

Foto wallpapers til stuen

Billede af et børnelokale til piger

Billede af et lille badeværelse design

Billede af indvendige buer

Billede af omklædningsrummet

Et stort udvalg af smukke billeder af gipsplader skillevægge i god kvalitet.

Gratis katalog med billeder af naturen, kvinders skønhed og interiør af lejligheder.

Du kan se billedet online, samt lægge et billede på dit skrivebord eller på et fly.

Alle rettigheder forbeholdt og beskyttet ved lov.

Enhver gengivelse af materialet på webstedet uden vores skriftlige samtykke er FORBUDDET!

Dekorative skillevægge af gipsplader | Fotokatalog

Fordeling af gipsplader med egne hænder

Dekorative gipsokartonnye skillevægge bruges i indretningen til at identificere områder af rummet eller at adskille et værelse fra et andet. I moderne lejligheder anvendes i stigende grad dekorative skillevægge af åben type, det vil sige ikke helt dækker den rumlige grænse mellem rum.

I vores fotogalleri af gipsplader skillevægge vil du se en række forskellige typer af lignende strukturer. Dekorative gipsplader skillevægge, er dette ikke nødvendigvis buen i døråbningen, kan det være kompliceret konstruktion af en flerhed af dele, der er dannet integralt ved hjælp af gipsplader. Alle gipsokartonnye skillevægge består af en gruppe af flere grundlæggende figurer, for hvilke der er deres egne metoder til konstruktion. For eksempel er der på skillevæggen en bue del, en hjørne del og en lige del. For at gøre den bue form af gipsplader kræves bøjning teknologi gipsvæg og profil, som for vinklen, er det nødvendigt at vide, hvordan man laver hjørnerne i gipsvæg. Direkte områder af partitioner er ikke vanskelige at gøre, hvis du overholder den relevante teknologi.

Gipsgipsplader frister først og fremmest enkelheden i konstruktionen. Du skal installere en ramme, der er lavet af profiler af standardstørrelse og konnektorer, og derefter ramme rammen med gipsplader, alt. Men det er kun ved første øjekast, alt er enkel, men i virkeligheden, hvis du ønsker at gøre en virkelig enestående gipsplader væggen for skønhed, bliver du nødt til at arbejde hårdt. Først skal du udvikle et projekt, hvor du ønsker at aktivere position partition i et rum, lave en detaljeret layout, lave en plan for rammekonstruktion eksploderede. For det andet er det nødvendigt at markere, både på rammen vil blive installeret gipsvæg og det skal gøres meget nøjagtigt at beregne mængden af ​​materiale, der kræves, for i sandhed, regnemaskiner at beregne gipsvæg er ikke beregnet til beregning af materialet i komplekse designs.

Udsmykning af skillevægge fra gipsplader kan være alt, i vores fotogalleri sørger du bare for det. Alle slags lamper og lysdioder vil dekorere gipsplademuren og tjene som lyskilde i rummet. Hylder, der er lavet på gipsplader skillevægge anvendes på forskellige måder, men deres anvendelse skal præciseres mere i rammen projekteringsfasen, fordi installationen på gipsplader mur af tunge genstande såsom akvarium, kræver udvikling af en forstærket ramme af metalprofiler. Overfladen på hylden selv kan dækkes med en bordplade, da kittet og gipspladen ikke er beregnet til sådan drift.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 3 = 10