Glidende seng til to voksne

Glidende seng (Transformers)

Sliding bed-transformere lavet af naturtræ er uundværlige i tilfældet med besøget gæsterne, hvilket gør det nemt at en enkelt seng i en dobbelt, som giver gæsterne mulighed for at arrangere med komfort.

Det moderne design af denne model er ideel til et barns eller ungdom soveværelser, og i dagtimerne sengen kan bruges blot som et sted at slappe af, udvide det puder for større komfort og bekvemmelighed.

Sammenklappelig seng (Bed-transformer). Hvad er dens fordele?

For nylig foretrækker folk i stedet for klassiske sengemodeller forskellige transformationsmuligheder. Senge med skuffer og løftemekanismer - alt dette bliver meget populært. En anden interessant model, som vores firma tilbyder, er "Ecodrime9raquo; - glidende seng I foldet form sover en person på den, men to eller endog tre personer kan passe i den adskilte form, hvis det er nødvendigt. Hemmeligheden bag dens design er som følger:

 • For at skifte en enkeltseng glidebord i en dobbeltseng, behøver du kun at skubbe bunden af ​​sengen og omdanne madrassen over hele området. Dette vil gøre sengen dobbelt så stor, og samtidig vil den ikke miste sine funktionelle kvaliteter.

Sammenklappelig seng eller en transformer seng er den ideelle løsning til små værelser. For det første har den ekstra funktioner, såsom skuffer til tøj, tøj og sko. Og i hverdagen er det så nødvendigt at have mulighed for ikke at kaste det personlige rum, især hvis det ikke er nok. Derfor vælger en seng en glimrende løsning på problemet med små lejligheder. På os kan du vælge en bed-transformer med ekstra muligheder, såsom kasser eller en løftemekanisme. Og som et materiale at forsyne. Alle senge er lavet af naturligt træ og passer perfekt ind i ethvert interiør.

Den anden fordel ved transformersengen er dens evne til at blive en dobbeltseng. I tilfælde af at det er nødvendigt, kan du altid nedbryde din seng og derefter indsamle og derved spare rummets samlede rum.

Når du vælger en glidende seng, bør du overveje hvem der vil sove på det, og hvor ofte vil du lægge det ud. Hvis du aktivt skal bruge den, så sørg for at studere demonteringsmekanismen. Det skal være nemt at håndtere og ikke producere ekstern støj. Og bare gør det ikke svært at omdanne sengen.

producenter

Kontakt os

Man - søn Fra 10,00 til 20,00

Værdsætter kvaliteten af ​​butikken på Yandex.Market.

Smukt og rationelt: 16 usædvanlige senge til store familier og små rum

Få en af ​​de mest læste artikler en gang om dagen. Bliv medlem på Facebook og VKontakte.

Fri plads - det er det, der er værd at sætte pris på, og hvis brug i huset skal næres med en vis bævelse. Det er derfor i den nye anmeldelse, at det handler om senge, der passer til ikke meget rummelige boliger.

En køjeseng, lavet i en moderne minimalistisk stil, hvorpå fire børn i vejret frit kan slå sig ned.

To almindelige senge til ældre børn og en hængende seng til de yngste - en original og stilfuld ide for folk, hvis børn er tvunget til at dele et soveværelse.

Bedøvelse vedhæng senge, der passer perfekt ind i soveværelset, indrettet i rustik stil eller i det indre af sommerhuset.

Et eksempel på en kompetent indkvartering af senge til tre børn i vejret: to standard senge og en hems.

Charmerende hængende senge, der passer perfekt ind i det lyse indre af to piger.

Et stilfuldt soveværelse interiør med to køjesenge, hvor fire teenagere kan blive.

En høj seng, der nemt bliver til tre køjer, er hvad du behøver for et meget beskedent soveværelse.

En rummelig køjeseng med trapper er en stilfuld og rationel løsning til dekoration af en piges soveværelse.

Arrangementet af et soveværelse, hvor to børn sameksisterer, er et helt problem for familien, og hvis rummet er opdelt fem eller flere? Sådanne glade forældre bør være opmærksomme på de indbyggede senge, hvilket vil spare plads så meget som muligt og give hvert barn en separat seng.

En kompakt køjeseng til fire senge er et vidunderligt eksempel på lettere brug af børns rum.

Snehviden køjeseng, der passer til både, og til fire børn, og dets moderne udseende perfekt supplerer det indre af teen soveværelset.

En køjeseng, hvor du komfortabelt kan rumme, både børn og voksne - en ikke-standard løsning til et værelse eller et teenage soveværelse.

Sengene på podier udstyret med skuffer er et vidunderligt eksempel på lettere placering og maksimale besparelser i dyrebare kvadratmeter.

Et originalt eksempel på brugen af ​​lodret rum i et landhus, indrettet i loftet stil.

En kæmpe seng til tre børn er en ideel løsning for familier, hvor børnene følger godt.

Det moderne møbelmarked gør det muligt for alle at vælge den bedste model for deres lokaler. Moderne udtrækssenge og sengetransformatorer kan ikke være bedre egnet til arrangement af et børnehave, hvor et par børn vokser op.

Kan du lide artiklen? Så støtte os, PUSH:

Soveværelset

Design, reparer og afslut dit soveværelse

 • kategorier
 • Møbler til at sove
 • senge
 • Glidende seng: til børn og voksne

Glidende seng: til børn og voksne

Ved beslutning om køb af møbler i soveværelset er det nødvendigt at tage højde for mange forskellige faktorer. Først og fremmest, er du nødt til at beslutte, om dette rum er udstyret med et barn eller to voksne, hvad enten de anvendes lokalerne til andre formål (såsom en stue eller kontor), og uanset om efterfølgende bidrage til det indre af eventuelle ændringer, der er nødvendige. For eksempel bør børn fra 3 år straks sørge for muligheden for at skifte seng til en mere rummelig.

Derudover er en vigtig parameter området i rummet. Når alt kommer til alt, er det meget vanskeligere at købe et godt og komfortabelt møbelsæt til et lille soveværelse end for et rummeligt værelse.

At løse flere opgaver på én gang hjælper omforme møbler. Således glidende køjeseng til voksne, der indtager foldet minimal plads, kan komfortabelt rumme hendes par. En børns skydeseng giver komfort til dit barn uanset alder og højde.

Der er et stort antal modeller af disse møbler, som adskiller sig fra hinanden, både prisen og mange andre parametre. Nogle af disse senge er vist på billedet. Derudover er der altid mulighed for at lave det design, du har brug for med dine egne hænder.

Opgaven med dette materiale er at hjælpe med at forstå denne mangfoldighed, som vil gøre et rigtigt og rimeligt valg.

En af mulighederne for en glidende seng

Varianter af transformerende mekanismer

Uanset om det er en dobbelt fold-ud seng eller pull-out sovesofa, den væsentligste forskel mellem en model fra hinanden er ikke opførelsen af ​​en kaj, som i mekanismen for transformation af produktet. Herved afhænger både ergonomi i brug og levetidens levetid.

En af de mest pålidelige er "book9raquo;" mekanismen. Det har været brugt i lang tid og har vist sig godt siden da. For at aktivere det er det nødvendigt at hæve bunden af ​​sengen og at folde ryglænet i en vandret position. Samtidig vil forkanten komme lidt fremad.

Strukturelt sengen med transformationsmekanismen "book9raquo; består af to trærammer, der tilsluttes sammen af ​​en særlig beslag og fjedre. På et sådant fundament kan du om ønsket lægge en ortopædisk madras, hvilket øger komforten hos en person, der sover på den.

Den mest almindelige variant af transformationen er euro-book9raquo; Dette er en mere avanceret ændring af den foregående mekanisme, som er kendetegnet ved dens enkelhed og pålidelighed. Derudover vil ingen del af sengen, når de bevæger sig fra en stilling til en anden, røre væggene eller møblerne omkring den.

Den knude, der er ansvarlig for hele processen, er så enkel, at den næppe vil mislykkes. Derfor er det mekanismen for "euro-book9raquo; Det anbefales at udtrække senge, der drives i intensiv tilstand. De anvendte fjedre mister ikke deres elasticitet selv med daglig brug. Sengene er ofte udstyret med ekstra skuffer, så du behøver ikke at kigge efter et sted at lagre sengelinned.

Der er andre mekanismer, men de bruges sjældent i sengetøjsdesign, oftere er de udstyret med en glidende stol-seng, sofa eller andre polstrede møbler.

Der er forskellige typer transformationsmekanismer

Ud over at omdanne systemer til voksne bliver børns glidebede stadig mere populære. En særlig mekanisme giver dig mulighed for at øge soveværelsens størrelse, når barnet vokser.

"The growing9raquo; seng har mange fordele:

 1. Gemmer familiebudgetet. Når du har købt en seng, skal du i fremtiden ikke købe en ny. På grund af de moduler, der er inkluderet i dets sammensætning, er det muligt at nemt øge miljøets længde, så det fuldt ud svarer til barnets vækst. Ved udformningen af ​​det indre af børnenes soveværelse skal gives og den efterfølgende stigning i senge. Du behøver ikke at røre rummet ved foden af ​​genstande eller tilbehør. Ellers vil det være nødvendigt at foretage en omlægning af møblerne i rummet før omdannelsen.
 2. Komfortabel og sund søvn. I modsætning til de foldende sofaer giver glidebedtaget i enhver position en jævn overflade til at sove. Uanset dens længde er det nok at lægge en ortopædisk madras på toppen og dit barn vil sove fredeligt.
 3. Sikkerhed og overholdelse af sanitære standarder. Ved sengetøj anvendes kun højkvalitetsmaterialer, som svarer til alle accepterede standarder i branchen, som er bekræftet af de tilsvarende certifikater. Ved at købe en seng, kan du være sikker på, at barnet ikke bliver forgiftet af skadelige dampe, og MDF bordet vil ikke bryde under dets vægt.

Glidende seng til børn

Typer af børns skydestole

Afhængigt af materialer og designfunktioner er der to hovedtyper af senge:

 1. Wood. Som regel er disse brede og pålidelige møbler fremstillet af massivt træ af forskellige racer. Afhængigt af børns rums farveskema kan de males med forskellige nuancer eller belagt med lak, der bevarer træets naturlige skønhed. Af manglerne bør det bemærkes, at det er lidt svagt udseende, hvilket kan medføre dissonans i indersiden af ​​planteskabet og tilstedeværelsen af ​​seks (i stedet for fire) ben, som vil forstyrre rengøringen.
 2. Metal. Som regel er de lavet af stål af høj kvalitet, pulverlakeret. Sammensætningen dækket med sådanne produkter indeholder særlige tilsætningsstoffer, der udelukker chips og beskytter belægningen mod ridser. Ofte er krybben lavet blonder. Dette giver dem lys og luftighed. Tilstedeværelsen af ​​abstrakte mønstre udvikler barnets fantasi, uanset om det er en dreng eller en pige. Sengen vejer som regel lidt og er bekvem i transport.

Der er dog fare for, at barnets håndtag sætter sig fast i mellemrummet mellem mønsterstykkerne. Overvej dette, når du vælger et sådant design.

Princippet om glidende seng til børn

I betragtning af at de pågældende emner har nogle designforskelle, skal madrassen for dem også erhverve en speciel. Den består af flere sektioner, som indsættes i sengen, når den adskiller sig i længden.

Når du køber en glidende seng i dit eget soveværelse eller et børnerum, er det bedre at give fortrins til modeller af kendte producenter. Kun sådanne produkter har den nødvendige kvalitet og holdbarhed.

For at gøre sig bekendt med eksisterende modeller af glideborde, vil videoen i denne artikel hjælpe.

Ingen problemer fundet

 • For at kommentere artiklen skal du logge ind. Bare rolig, det er hurtigt.


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  − 3 = 4