Gulvbelægning i Ikea

Gulvbelægningsbøjle (47 billeder): Alt til dine yndlings ting

Foto 1 - Korrekt udvalgt gulvhænger vil fungere som et æstetisk element af indretning

Opbevar tøj, så det ikke mister sin tiltrækningskraft, og det var altid nemt at finde det rigtige tøj. Men hvad vil det være - et par negle drevet ind i væggen eller en stilfuld og elegant gulvbøjle? Et gulvtøjsbøjle kan ikke bare blive et funktionelt objekt, men også et vigtigt element i interiøret, og tilføje noter af en bestemt stil og charme til den.

Fordele og ulemper ved udendørs bøjler

Den største ulempe ved gulvkonstruktionen er dens tvivlsomme stabilitet, især for billige produkter. Men hvis du på forhånd planlægger, hvilke slags ting den fremtidige hænger skal bruges til, er det muligt at vælge en kvalitativ, tilstrækkelig stabil og sikker model.

Foto 2 - Stilfuldt trægulvstativ i øko-stil

Fordele ved gulvbøjler:

 • Mobilitet. Denne del kan let flyttes til et andet sted. Hvis du har foretaget en omlægning, reparation, tilføjet et nyt element af interiøret til rummet eller omvendt - har frigjort plads fra unødvendige ting, måske nu vil bøjlen se mere harmonisk ud andre steder.

Foto 3 - En af de vigtigste fordele ved en udendørs hænger - mobilitet

 • Manglende installationsarbejde. Ved montering af væghænger kræves der ofte væghuller, der beskadiger den dekorative belægning. Ved demontering vil hullerne være synlige, og vægfragmentet skal repareres. Hvis gulvholderen af ​​tøj ikke længere er nødvendig, skal du bare gemme den i vaskerummet om få minutter.

Foto 4 - Pænt hvid gulvbøjle

Foto 5 - Laconic trægulvhænger

 • Bredt udvalg af modeller. Du kan vælge en udendørs hænger til enhver form for interiør, til enhver form for tøj, tilbehør og endda sko. De varierer i størrelse, fremstillingsmateriale, eksternt design.

Foto 6 - For at hente en gulvbøjle er det muligt under enhver stil i et interiør, til enhver form for tøj, tilbehør og endda fodtøj

Foto 7 - Usædvanlig gulvbøjle i form af en dummy bliver de originale elementer i dit interiør

Bøjle til tøj, gulv, træ

En træhænger er den mest populære mulighed. Træet er stærkt og holdbart, derfor er en sådan bøjle stabil og pålidelig. Til salg er der lakeret og malet produkter, udskårne modeller, samt de mest koncise, som i øvrigt kan gøres alene. Træstand til tøj vil være hensigtsmæssigt i mange stilarter - fra traditionelle klassikere til moderne loft. Dekorer en sådan bøjle og værelse i landets stil, samt et værelse i moderne ekostyle.

Foto 8 - Trægulvhænger kombinerer miljøvenlighed, stabilitet og holdbarhed

Foto 9 - Gulvbøjle af træ ser godt ud i byområdet

Bøjle til tøj, metal, metal

Denne bøjle har en imponerende vægt, så stabiliteten kan ikke tvivles. Oftest er metalbøjler lavet af forkromet aluminium, som kan males i en række farver. Separat er det nødvendigt at fortælle om smedede gulvbøjler. Disse er produkter, der ikke er ringere end de praktiske kvaliteter af konventionelt metal, men har forbedrede æstetiske egenskaber. Smedet hanger er en unik og elegant udsmykning af din gang eller veranda.

Foto 10 - Komfortabel og praktisk gulvbøjle

Bøjle til tøj, udendørs, IKEA

Holdere fra en række forskellige materialer findes i IKEA. IKEA hængeren kan også være en kombination af materialer. For eksempel er plastikbøjlerne på grund af deres lille vægt ustabile, så producenterne bruger en hybridplast med metal. Også metal- og træbøjler leveres med gummi- eller plastikkrogspidser (for ikke at ødelægge tøj) og ben (for at beskytte gulvbelægningen).

Billede 11 - Gulvbøjle fra IKEA - funktionel, praktisk og praktisk

 • Gulv - et generaliseret koncept, som omfatter flere sorter af dette møbel.

Foto 12 - Den uhøjtidelige udendørs hænger jeg i lyse farver

 • Stativ. Dette er et lodret monteret stativ med kroge til tøj og hatte øverst. Ofte har sådanne bøjler på båndets niveau nogle få kroge (til poser) eller en vandret placeret bøjle (til paraply-walking sticks). For stabilitet er bunden af ​​konstruktionen designet som et stativ eller forsynet med en flad base.

Foto 13 - Stativhænger

 • Bøjle kurv. Denne model ligner den foregående, men dens base er en kasse eller kurv. Det er bekvemt at opbevare paraplyer, måske passer du i en kurv til opbevaring af tøfler, tasker eller tasker, hundesnor, tøjplejeprodukter og sko.

Billede 14 - Gulvbelægningsstativ med kurv i bunden

 • Bøjle-stol. Modellen er virkelig som en bred stol med høj ryg. På sædet kan du sidde ned for behageligt at skifte sko, og under sædet kan der være en hylde til sko. På den såkaldte bagside af hængestolen er der vandrette stænger med kroge til tøj og sandsynligvis en hylde til hovedbeklædning.

Foto 15 - Bøjle stol

 • Belægningsstativ. I form minder en sådan bøjle bogstavet "P". Den øvre tværstang kan være udstyret med kroge eller være designet til at holde tøj på skuldrene. Selv om det er rimeligt at kombinere disse to typer lagring af ting på et system. En slags hængerestativ - "P" -formet bøjle på hjul. Hængereoler placeres sjældent i gange på grund af deres store størrelse og tvivlsomme æstetiske egenskaber. Men i omklædningsrummet skal sådan en detalje gå.

Foto 16 - Hængerestativ

 • Suitbøjle. Kompakt i størrelse, er denne model udelukkende designet til bukser og jakker. Normalt rummer ét produkt ét sæt tøj, men de dyrere versioner er designet, så flere sukker kan placeres på dem.

Foto 17 - Stykbøjle

 • Ikke-standard bøjler. Disse er designerprodukter lavet i form af et grenagtigt træ, en bunke af blyanter eller en multi-væbnet robot. Dette er en mulighed for dem, der elsker originale interiørartikler. Forresten vil det ikke være meget svært at skabe en eksklusiv hænger alene.

Foto 18 - Designer gulvbøjle i form af træ

Foto 19 - Original asymmetrisk gulvhænger

Bøjle til tøj udendørs med egne hænder

Du kan lave en udendørs bøjle fra en gammel gulvlampe. Fjern tråden, tag lampeskærmen ud - du har et stativ på stativet. Det er stadig at vedhæfte kroge til tøj. Hvis lampeskærmen var en trådramme, dækket af klud, vil denne tråd perfekt fungere som et materiale til fremstilling af kroge.

Foto 20 - Gulvbøjle med egne hænder

En anden mulighed er et gammelt grenagtigt træ, for eksempel en kirsebær, som ikke længere frugter. Skær ned træet, skræl det fra bark og kviste, behand det med sandpapir og styr det på den valgte base. Overvej længden og arrangementet af kvistene, som vil tjene som kroge til tøj. Du kan åbne hængeren med maling eller lak og endda dekorere med dekorative blade. Jeg vil gerne have et sådant tilbehør til børn.

Foto 21 - Gulvbøjle med egne hænder fra en trægren, malet i sølv

Foto 22 - Rustik håndlavet gulvbøjle

Lav en slags kostumehænger, og ret kompakt, du kan fra en gammel træstol. Det er det, vores video fortæller om. Behagelig visning!

Gulvbelægning i Ikea

Gulvstativ til tøj IKEA: Køb med levering

Produkter i denne kategori

Bredde: 46 cm, dybde: 46 cm, højde: 128 cm

Bredde: 52 cm, Højde: 167 cm

Bredde: 47 cm, Dybde: 59 cm, Højde: 182 cm

Bredde: 40 cm, Højde: 167 cm

Bredde: 48 cm, Dybde: 51 cm, Højde: 160 cm

Bredde: 55 cm, Højde: 170 cm

Bredde: 117 cm, Dybde: 59 cm, Højde: 148 cm

Højde: 185 cm, Diameter: 50 cm

Bredde: 85 cm, Dybde: 45 cm, Højde: 180 cm

Bredde: 71 cm, Dybde: 56 cm, Min Højde: 142 cm

Bredde: 99 cm, Dybde: 46 cm, Højde: 151 cm

Bredde: 43 cm, Dybde: 46 cm, Højde: 97 cm

Min bredde: 60 cm, Maks bredde: 90 cm, dybde: 26 cm

Bredde: 111 cm, Dybde: 51 cm, Min Højde: 126 cm

Bredde: 60 cm, dybde: 60 cm, højde: 193 cm

Bredde: 135 cm, Højde: 161 cm

"Varer fra IKEA" fra Albero Family® er en bekvem og hurtig levering

IKEA produkter i Blagoveshchensk. Vælg produkter direkte på

hjemmeside, udarbejde en ordre og vi vil levere alle de varer du kan lide!

Gulvhængere i gangen - mobil, funktionel, praktisk

En bøjle, der overtager belastningen af ​​frakker, paraplyer og poser, er en obligatorisk attribut på enhver gang. Afhængigt af rummets størrelse er udfyldning af møbler og generelt design, dets design og design valgt. Dette kan være et væg- eller gulvprodukt. Det skal bemærkes, at sidstnævnte mulighed for nylig er blevet ganske efterspurgt.

På fordelene og ulemperne ved sådanne produkter

Fem grunde til at købe i gangen gulvbøjle:

 1. Prisen på dem er ganske budgetmæssig - hvis du ikke jager mærker og dyre materialer, kan du ofte holde op til tusind rubler.
 2. Gulvkonstruktionen tager lidt plads, og det kan flyttes til ethvert hjørne af gangen. Dette kan være meget nyttigt, når du omarrangerer møbler eller opdaterer det.
 3. For at installere en sådan hænger behøver du ikke at bore en mur (hvilket er meget svært, hvis det er beton), køb dykker, skruer og skruer. Det er nok at samle produktet - og du kan bruge det.
 4. Der er mange variationer af gulvbøjler: fra metal, træ, plast og deres kombinationer. Der er design med spejle, barbells for skuldre, hylder til sko og endda bænke. Du kan altid vælge noget, der er mere bekvemt og ikke kun egnet til indretningen, men også dekorere det.
 5. Da gulvprodukter er lette og mobile, kan de flyttes til et andet rum, hvis det er nødvendigt. Og når der bevæger sig, er der ingen problemer med transport.

Vi vil dog ikke narre os selv - der var også nogle mangler. Specielt i forhold til vægkonstruktioner kan gulv tage mere plads, og også til rengøring er de mindre bekvemme. Hvis gangen er meget lille, er det nogle gange mere praktisk at hænge en vægmonteret version, der sparer plads.

Følgende video vil introducere dig til forskellige gulvbøjler til tøj i gangen, samt vise interessante billeder:

Selvfølgelig er købet at gå til onlinebutikken. Så billigere, mere praktisk, og valget af virtuelle hylder er undertiden meget mere.

Vil du købe en billig udendørs tøj hænger i gangen? Så er det fornuftigt at se på produktserien i Ikea:

 • Portis-modellen med en højde på 191 centimeter og en pris på 1.700 rubler er et klassisk bekvemt design lavet af en metalstang og kroge i dens øverste del. Det er baseret på fire krøllede ben.
 • Model "PS 2014" - en interessant model af metal til 2.5 tusind rubler, der minder om træ, med en base i form af en cirkel og kroggrene. Den har en lille højde (en og en halv meter), den er produceret i grønne og brune farver.
 • Variationer under navnet "Rigga" koster 1,3 tusind rubler har fire hjul nederst og en gitter hylde til sko, der forbinder to lodrette stænger. I den øvre del er der en tværstang til skuldrene.
 • En anden original variant er "Chusig" modellen med en højde på 191 centimeter, lavet af gummitræ. Den hviler på et kors, hvorfra i en vinkel går op fire lameller, skærende og divergerende i form af øvre kroge. Prisen er 3000 rubler.

Sortiment af gulvbøjler fra Ikea

En masse flotte og smukke bøjler kan tilbydes af den populære hjemmemarked Stolplit:

 • "Pico 1" -modellen er enkel og billig (1.300 rubler) mulighed. Nedenfor - "pandekage" lavet af metal, øverst på stangen - store komfortable kroge.
 • Model "D 6" har i bunden en buet rektangulær struktur lavet af MDF, hvorfra der er to stålrør, der er lidt divergerende ovenfra og fastgjort på to steder af hoppere med kroge. Og i toppen af ​​krogen meget, og de er lange - du kan f.eks. Hænge hatte. Prisen er 5.100 rubler.
 • Modellen "5474" er en sød buet metalkonstruktion, der ligner en dollar. Den er fastgjort på en stang med en basiscirkel. Kroge er fastgjort på siderne. Prisen er 3,5 tusind rubler.
 • Modellen "5468" har en træstand og kan rotere på den. Og ved hende nedenfor er der plads til paraplyer og over - et elegant serpentint design med kroge i enderne. Omkostningerne er 3,45 tusind rubler.
 • Meget bekvem model "5475" til 5,2 tusind rubler. To metalrør, der er fastgjort på en stabil rektangulær base, er forbundet med en bar, der er designet til bøjler. Derudover afviger kroge på yderbeklædning på et af rørene på toppen af ​​kronen, og omkring den anden er der en paraplyholder.

Bøjle fra Stolplit (model 5474)

Multifunktionelle produkter fremstillet i Malaysia:

 • Produktet hedder "VT-CH-47" producenten kaldte mini-hallway. Det ligner meget på modellen "5475" af Stolplit. De samme to lodrette stænger af metal og en vandret, et stativ til paraplyer og øvre kroge på en af ​​stativene. Omkostningerne er 4.7 tusind rubler.
 • Model "VT-CH-54" er udstyret med hjul og en nedre trellised hylde. Den øverste bar, der er designet til bøjlerne, kan justeres i højden. Der er ingen kroge. Prisen er 1,35 tusind rubler.
 • Model "DK-5138" er ikke kun en bøjle på en metalrunde bund. Den er kombineret med et stort ovalt spejl, i bunden, øverst og på hver side der er kroge til tøj. Prisen er -5 tusind rubler.

Meget interessant og fashionabelt udseende smedet gulvbøjle i hallen:

 • Model "K-110" fra den indenlandske producent Avest koster 10.2 tusind rubler. De har noget at give - designet er grundigt og smukt. Støbte smedeformede mønstre rammer sine kanter, og i nederste del er der lavet to hylder, hvis øverste kan tjene som bænk. Ovenpå er der to rækker kroge.
 • Model "MT-7911" af kinesisk produktion - tre smukt buede smedede kviste, forbundet i et stiliseret træ. Prisen er 3,35 tusind rubler.
 • Eller en anden kinesisk smedet hænger-træ-model "MT-7912" til 3,65 tusind rubler. Hun har endda stiliserede rødder og holder en lige kuffert. Kroge er placeret i den øvre del.
 • Fra den samme fabrikant model "MT-3417" til 5,85 tusind rubler er kendetegnet ved et smukt åbent smedet rum til paraplyer. Øverst på produktet er også dekoreret grasiøst, kroge har en original form.

Gulvbelægningsstativ "MT-3416"

Foto og priser på gulvbøjler i gangen

Vi præsenterer et galleri af gulvkonstruktioner fra forskellige materialer, dekoreret i både klassisk og moderne stil. Valget er fantastisk - til enhver smag og lomme.

I øvrigt er det muligt at opdele bøjlerne af denne type i tre kategorier:

 • Økonomisk, enkelt og billigt - fra tusind rubler. I så mange vil koste produkter fra indenlandske producenter, nogle muligheder fra Ikea, kinesiske bøjler er ikke meget komplekse design. Som et eksempel vil vi citere de økonomiske modeller af "Azhour" serien fra det russiske firma Titan - deres pris er kun 980 rubler.
 • Flere elegante eller multifunktionelle bøjler (for eksempel lavet af træmasse, færdig med smedning, udstyret med yderligere detaljer såsom en kurv til paraplyer eller hylder) vil have en pris fra 3-5 tusind rubler. Eksempel: modellen "В 2Н" fra den russiske fabrik Mebelik, der er lavet af en bøgmasse, ser solid og dyr ud. Prisen på hendes 6 tusind rubler. En model af "Tun" fra fabrikken Titan, der minder om lanternes design, dekoreret med en polymer belægning. Dens pris er omkring 3.000 rubler.
 • Meget dyrt er design kreative gulvbøjler i gangen fra Europa - for eksempel italiensk. For eksempel koster en usædvanlig brudtbøjet træstruktur med en hylde fra fabrikken mere end 45 tusind rubler. Endnu dyrere er modellen "Appiglio" fra Porada næsten 140 tusind rubler. Det er en rund base, hvorfra stødstråler med afrundede elementer på enderne går opad.

Billede af udendørs tøj hangers i gangen

Azhur Titan Alliance-M Sejl I 2H Møbler Tong Titan

Kan du lide artiklen? Abonner på opdateringer til webstedet i Kontakt, Klassekammerater, Facebook, Google Plus eller Twitter.

Abonner på opdateringer via e-mail:

Fortæl om denne artikel til dine venner i dit yndlings sociale netværk ved hjælp af knapperne nedenfor.

Efterlad en kommentar

Møbler til anteroom

navigation

Soveværelset

Stue

Polstret møbler

badeværelse

Kontaktpersoner:

Nylige diskussioner

Cool! Dette er hylden i sengen til briller, smartphone, afspiller.

Og jeg så en anden sådan variant: en seng med et podium, meget.

Tak for den værdifulde og detaljerede information! Meget nyttigt som.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

34 − = 25