Hæklede blomster

Hæklede blomster hækles og 10 mønstre til dem

Sommer forlader langsomt men sikkert. Og mens jeg endnu ikke helt har skiftet til efterårstemaet i mine poster, besluttede at samle alle hæklede blomster på ét sted. Selvfølgelig mener jeg dem, jeg strikkede i forskellige perioder af mit arbejde. Men jeg er sikker på at denne publikation til sidst vil blive genopfyldt med nye ideer.

Hæklede blomster hækles og 10 mønstre til dem

Hæklede blomster med hækle og diagrammer

Jeg har bemærket, at jeg ofte skaber ting, tegner ordninger, men deler dem mest i sociale netværk. Og der går alt meget hurtigt ind i "arkivet" og går tabt. Derfor er den endelige blomsterpost indsamlet fra ideerne i forskellige perioder.

Hæklet hæklet

Blandt de mange blomsterideer, jeg vil starte med dette. Jeg blev bare forelsket i resultatet. Jeg har flere sådanne bogmærker, de er alle i forskellige farver. Jeg bruger altid en i den bog, jeg læser lige nu. Andre venter på deres tid.

Hæklet hæklet [omrids]

Volumetrisk Hæklet Rose

Disse blomster fandt jeg ved et uheld i begyndelsen af ​​min opdaterede dillehækling. Så kom jeg til syne af denne ordning, og jeg kunne virkelig godt lide de blomster, der viste sig. Af en eller anden grund er ordningen ikke særlig almindelig, men roserne er sindssygt smukke.

Volumetrisk Hæklet Rose [disposition]

Lille blomst hæklet

Det er så lidt hengivenhed kan dekorere næsten enhver ting.

Lille blomst hæklet [omrids]

Jeg har altid elsket temaet af kopper til kopper. De strikker hurtigt og er virkelig en nødvendig ting derhjemme. Og resultatet overstiger altid forventningerne.

Strik stå under koppen - blomst [mønster]

Hver blomst i stien er stor nok, og sammen udgør de en smuk serviet på vindueskarmen.

Blomsterbindet hæklet [omrids]

Jeg brugte ofte disse blomster tidligere. Nu er kun ordningen og flere billeder blevet bevaret.

Volumetrisk blomsthækling [disposition]

Kridt med blomster

Diagrammet af selve blomsten er meget simpelt. Dette er en af ​​de ordninger, der sandsynligvis er den mest almindelige på internettet. Men ideen med ansøgningen jeg engang ved et uheld så i en blog.

Det er så nemt at dekorere en almindelig gren med blomster, efterårsblade eller snefnug. Det hele afhænger af dit humør.

Gren med blomster [master class]

Strikkede tusindfryd [mønster]

9. Volumetrisk blomst i en firkantet hækling

Nu en masse af de mest varierede bedstemors kvadrater. Men det er ikke så ofte med en voluminøs blomst, selvom den er meget smuk.

Volumetrisk blomst i firkantet hækle

10. Blomsterkopholdere

Denne ordning er den mest populære til support. Og selvfølgelig savnede jeg det heller ikke i min håndlavede hverdag.

Strikket stå for en kop - en monofonisk blomst

Og her er kredsløbet selv.

Hæklet står for en kop - en enkeltfarvet blomst [skitse]

Hæklet blomster hæklet mønster med beskrivelse - hvordan man binder en blomst

Strik blomster blev meget populære. Blomster strikkes hæklet, så indsmykke tøj, hatte, vi bruger som pynt på telefonen eller rygsæk. Meget smukke buketter kan skabes som gave: blomster som dekorationer passer til enhver pige eller kvinde!

På billedet nedenfor finder du mange muligheder for at bruge et sådant tilbehør. Men derudover kan en enkel μ (du kan se video på YouTube gratis) hjælpe dig med at forstå, hvordan du korrekt strikker, en detaljeret lektion med en beskrivelse og nyttige forståelige ordninger vil være meget nyttig for begyndere! Så lad os komme i gang!

Sådan binder du en blomsthækling til begyndere?

slips smuk blomst, tegning af diagrammer med billeder er meget enkel. Du kan ikke kun vælge den ønskede farve, men selve blomsten: liljer, roser, kamille. Sådanne produkter kan ikke kun fungere som en separat sammensætning, de kan bruges som dekorative element. Forresten kan du bruge perler til strikning eller dekoration af perler for at skabe unikke designer ornamenter.

I denne mesterklasse lærer du at strikke den nemmeste blomst for begyndere i denne slags håndarbejde. Vi vil have brug for et garn af to farver: en gul skygge til mellem og hvid for bladene. Du kan selvfølgelig gøre arbejdet i en farve - så vil du ikke se midten.

Så, vi har brug for en masse garn, du kan bruge rester. Og også - krogen nummer 3.

 • 1 R: 5 С.Б.Н. i ring amigurumi.
 • 2 R: (2 VP, PR fra SSN, 2 VP, SS i samme P.) * 5.

På denne måde første mængde af SBN. svarer til det resulterende antal kronblade. Hvis du ikke vil have fem, men seks kronblade - ring 6 С.Б.Н.

Således har vi fået en smuk blomst, der kan syes oven på børnenes panama, laver en broche til tøj, dekorere en børnetøj eller en lille bundet figur amigurumi, som i video-lessen nedenfor. Hvad man skal dekorere - du vælger dig selv, men hvordan man korrekt forbinder en sådan blomst vil fortælle vores video:

Hæklet Hæklet i faser

I mesterklassen ovenfor har du allerede lært at strikke blomster fra 5 kronblade. Og nu tilbyder vi dig opmærksomhed sød blomst af otte kronblade. Dette - en meget praktisk mulighed, det kan bruges til at dekorere kappen, i form af broche eller dekorere dem med gaveindpakning.

Vi valgte en rig grøn en skygge, hvorfra 10 V.P. og lukket i en ring ved hjælp af SS.

Blomster hæklede mønstre og beskrivelser

Hook og to eger kan være forbundet med absolut nogen elementer, servietter, gøre et smukt ting mønster. Det vigtigste er, at arbejdet var sjovt! For begyndere anbefaler vi at du prøver blomsterne hæklet. Enhver needlewoman vil klare dem!

Hæklede blomster i potter hæklet mønster med beskrivelse

En stor gave vil være blomster i vasen. De vil dekorere interiøret godt!

Vi valgte garn "iris»Lyserøde, gule, brune og grønne farver.

Vores arbejde begynder med vyvjazyvanija vaser. For hende tager vi krogen på nummer 0.9. Vi skriver i en brun skygge på 5 V.P. i kredsen af ​​SS.

blomster vi gør i mængden af ​​12 stykker. Med pink farve skriver vi 6 V.P. i kredsen af ​​SS.

1 stk.: 6 VP, 3 ufærdige SS2 N., bundet sammen i en ring, 5 VP, (SSN i ​​en ring, 5 VP, 3 ufærdige C . 5, 5 П.) * 4. SS

Midt i blomsten i antal 12 stk: gul ur 3 VP. i en cirkel. 1 R.: VPP. 10 S.B.N. SS Efterlad en tråd på 20 cm - klipp resten.

stamceller (12 stk.): Et stykke wire vikle garnet af gult, som vi lige forlod. Spred lim på pvam-m på toppen.6 stykker blade: grøn nummer 12 VPP. 1 R.: S.B.N., 9 S.B.N. i det næste. 9 VP, 2 VP, 8 SBN, i det næste. 8 V.P. 2 R: V.P.P., 7 S.B.N. i det næste. 7 С.Б.н. prev. R., 2 S.B.N. i buen, 2 VP, 2 S.B.N. i buen, 8 С.Б.Н. Yderligere følger vi ordningen direkte og omvendt R.

Vi indsamler omhyggeligt, alle detaljer nakrahmalivaem, Vi sætter en vase på en eller anden form, det er bedre end en plastik. Sådanne strikkede blomster i potter vil se meget smukke ud på skrivebordet på computeren.

En anden master klasse med en video tutorial om strikning roser fra den lyserøde tråd. Vi skriver 48 V.P.

Klip tråden, forlader 5 cm, sæt dem ind i nålen, sælg i løkken af ​​kædekæden. Vi trækker. Hvis beskrivelsen syntes for kompliceret for dig, foreslår vi at se på en enkel video lektion.

Volumetriske blomster hæklet: ordninger med beskrivelse af masterklassen

Oftest bliver bulkblomster sådan på grund af strikning ved hjælp af frodige søjler. Sådan gør du det rigtigt - du vil nu lære! Så begynder en blomst med frodige kronblade med valget af krogen (vi har nummer tre) og garn (rød, 100% bomuld).

 • Kæden på 6 V.P. i ringen ved hjælp af SS.
 • 1 R: VPP, 12 С.Б.Н., vi afslutter R. ved hjælp af SS.
 • 2 R: 6 buer fra 3 V.P. (konsolidere deres SNN gennem 1 P. pre.R.)
 • 3 R: i hver archechku. Som vi sad ovenover - 5 VP, 1 P. ST, 5 V.P. Mellem hvert resulterende kronblad glem ikke at binde SS.

Nu vil vi mere detaljeret beskrive processen med strikning P.ST.: vi begynder som S.S.N. (N., P. træk), 2 p. (Totalt 2 p.), Gentag endnu en gang H. Træk P, vi strikker 2 p (totalt 3 p.), Vi slutter at binde 3 ST. (kun 6 varer). Vi binder sammen 5 P., så de 2-nd, der opholdt sig.

Lad os lave en mere volumetrisk blomst. Det vil afvige fra det foregående, idet det vil være flerlagede. For ham tog vi et tyndere garn og en mindre krog.

 • Vi starter med 5 VP, som vi samler i en ring med hjælp fra SS.
 • 1 R: 8 С.Б.Н. i ringen.
 • 2 R: i hver P. 2 SSN, den første P. - 3 VP, lukke med SS. I alt opnåede vi 16 p.
 • 3 R: 8 archek fra 5 VP, 2 S.B.N. i S.S.N. Forrige R. strikke i henhold til følgende skema: bue, 2 SBN, archka, 2 SBN ....
 • 4 R: i buerne af SNN, 5 SSN, SBN, og på de steder, hvor buerne går sammen med hinanden - gulvet i ST.
 • 5 R: 8 archek fra 7 V.P. en relief-konkav søjle med en hækling (RVSSN) bag bagvæggen. fra 2 R. (RVS.S.N.) gøres som følger: N. Sparva til venstre introducerer vi en krog under forgængeren R's PSSN, så hele ST er bag hæklet, P. stræk - fortsæt som SSN)
 • 6 R: i hver archek - SNN, 7 SSN, SBN, m / u kronblade - semi ST.
 • 7 R: 8 buer 10 V.P. ved hjælp af S.B.N.
 • 8 R: i alle buer - SNN, 10 SSN, SBN, mellem kronblade på gulvet i ST. Hver af dem på kanten af ​​at binde VP. og semi ST.

Hæklede blomster hæklet master class video

I masterklassen nedenfor viser vi hvordan man skaber unikke mesterværker!

Hæklede blomster til dekoration - Hæklet tilbehør

Ofte nålvenner strik blomster ikke som et element dekoration, men som tilbehør til det, At sy på børns hatte eller jakker. I dag venter du på ordningen og beskrivelsen af ​​strikning nøjagtigt disse blomster!

Hvordan hækles en blomst på en hat?

Volumetrisk rose på hovedet med en rød tråd.

 • Type 9 V.P. i ringen.
 • slips hans 18 SNN, så skemaet nedenfor.
 • kronblade: S.B.N., semi-ST., S.S.N. (antal SSN se i diagrammet), semi ST, SBN. I 4 og 6 R. - RSKSN.

Således er rosen meget volumen og smuk og meget velegnet til at dekorere hovedbeklædningen!

Til tøj tilbyder vi at lave en smuk broche af relaterede stedmoderblomster fra mørk lilla og lilla garn. Stadig brug for lidt gul til midten af ​​blomsten. Så tag krogen på nummer 2. Lav en ring fra VP, så strikker vi efter ordningen.En anden mulighed, allerede mere kompliceret for erfarne needlewomen med en beskrivelse i billederne.

Familieklyngen

Et websted for mødre og bedstemødre - Klipper af familiehunder

kategorier

 • 8. marts (11)
 • Ikke kategoriseret (4)
 • Smykker med egne hænder (4)
 • Valentinsdag (8)
 • bagning og bagning (7)
 • strikning til børn (2)
 • strik til hjemmet (5)
 • strik dig selv (2)
 • strikning (1)
 • strikning (3)
 • gæster på døren (1)
 • land håndværk (23)
 • landejendomme (24)
 • fødselsdag (3)
 • Børn kommunikerer (1)
 • interiør design (26)
 • spil til fods (1)
 • hvordan man klækker stilfuldt (46)
 • vi maler negle (søm kunst) (23)
 • nytår (41)
 • omeletter og gryderetter (6)
 • gaver (9)
 • papir håndværk (19)
 • håndværk fra stof (4)
 • naturligt materiale (23)
 • Arbejd og Erhverv (1)
 • reparation (1)
 • have og have (1)
 • salater (1)
 • bryllup (9)
 • lære at tegne (3)
 • syning af babyer (1)
 • syning til børn (2)
 • syning til hjemmet (5)
 • annonceenhed 1

  hjælpe børn

  Hæklet hækling (48 billeder + diagrammer og lektioner)

  God eftermiddag, i dag vil jeg vise dig, hvordan du kan lave blomster med egne hænder i hækleteknikken. Jeg indsamlede i denne artikel de mest enkle og forståelige lektioner Hæklede blomster. I dag skal vi strikke liljer, tusindfryd, valmuer, pansies, orkideer, og jeg har også lavet en artikel om hæklede roser (som også blomstrede i knopper). Jeg vil vise bindingsmetoden smalle kronblade, Jeg vil give ordningerne ηvetov med ovale kronblade, Jeg fortæller dig, hvordan du opretter forbindelse tredimensionel blomst med flerlags kronblade og meget mere Denne artikel henvender mig ikke kun til avancerede herrer, men også til begyndere i denne sag. Så jeg vil forklare så detaljeret og forståeligt som muligt selv for selve starten af ​​pettifogging.

  Her vil jeg overveje flere måder at skabe blomster på krog. Og i den næste artikel vil vi strikke roser hæklet. Men før jeg begynder at give diagrammer, beskrivelser og instruktioner - vil jeg have det ELSKER dig i denne ide. Jeg vil have dig til at forstå, hvordan smukke blomster kan hækles. Jeg vil gerne vise, hvilke muligheder der åbnes for dig, når du indser at du kan knytte en blomst med en hækle og endda i et billede (uden diagram og beskrivelse) for at forstå, hvilken teknik den er forbundet med.

  Så lad os se, hvad perspektiverne åbner for dig, når du skal strikke forskellige slags blomster.

  (som kan dekoreres med blomster hæklet)

  Strikkede blomster kan bruges som dekorationer, når de serverer et bord.

  De kan sættes simpelthen i midten af ​​hver plade (som i venstre billede nedenfor) eller dekorere med en strikket blomst en servietring (højre billede nedenfor),

  Strikkede små blomster kan dekorere et lykønskningskort (selvfølgelig skal tråden og krogen vælge en mindre), så blomsten lavet var egnet til vores lykønskningskort. Også sådanne hæklede blomster kan være dekorere gaveindpakninger - bind en streng og fastgør en blomst hæklet på toppen.

  Dit første arbejde med at strikke de enkleste farver kan bruges som bogmærke til den bog, du læser.

  Strikte blomster kan bruges som dekorative elementer til strikkede smykker. For eksempel på billedet nedenfor ser vi brede hæklede armbånd dekoreret med blomster i forskellige størrelser og farver.

  Når du forstår, hvordan du blot binder en blomsthækling, vil du være i stand til at tro på din evne til at strikke sådanne armbånd.

  Blomster hæklede kan dekorere en taske lavet af egne hænder (som i billedet nedenfor).

  Og hvis du strikker blomster med små hæklede og tynde tråde, så får du et job af smykkekvalitet, og sådanne blomster kan bruges som en del kostume smykker, hæklet.

  Evnen til at strikke hæklede blomster kan være nyttigt for dig og når du dekorerer et bryllup. Fra strikkede blomster kan du sætte dette tredimensionelle blomst hjerte (som i billedet nedenfor).

  også en bryllup buket kan hækles. Dette er et godt alternativ til levende blomster. En buket, der aldrig vil falme og vil altid blive holdt af den, der vil fange den i flugt.

  Du kan gøre gave buketter hæklet egne hænder for kære.

  Strikkede voluminøse blomster bruges som et ornament på hatte og hatte til piger.

  Her kunne jeg godt lide at dekorere med strikkede blomster, ikke kun hatte, men også hætter med et visir. En smuk lys hovedbeklædning til en blid pige.

  I boligindretning finder du anvendelsen af ​​de farver, der er forbundet med dig. For eksempel dekorere dem med puder.

  Eller du kan lave her en sådan mat til dit barn (eller en cape-sedushku på en skammel).

  Du kan sætte hæklede blomster i en ramme i formularen tredimensionale elegante panelbillede. Og dekorere stuen med dem. Nedenfor illustrerer flere billeder denne idé på den mest overbevisende måde.

  Og nu, når du allerede har set det fulde potentiale i skønheden i strikkede blomster, lad os starte vores arbejde og skabe vores første blomsterhæklet. Vi vil starte med det enkleste i at lave farver, og så vil vi gøre ordningerne mere komplicerede.

  Så den nemmeste blomsterblomst hækles.

  Mest simpelt blomstrer

  Den enkleste ordning af en blomst - dette er middelalder (en ring af luftløkker bundet med stænger) + kronblade (skifte mellem lave og høje søjler).

  Det vil sige at få kronbladet til at vise sig som en halvcirkelformet form, vi laver lave stolper langs kronbladets kanter og høje stolper med en hæklet midt i kronbladet.

  Ofte i en enkel blomst ser LIPS ud som søjler med en hæklet bundet DIRECT SEVEN PIECES i en luftkreds i den nederste række (som i billedet nedenfor). Slutningen af ​​hvert kronblad er en forbindelsessøjle (svarende til en kolonne uden hækling, men kun med en øjeblikkelig binding af hele søjlen til en sløjfe).

  Efter at have lært at strikke en blomst ved en sådan ordning, vil du kunne bruge denne færdighed til at skabe hyggelige små ting til dine døtre eller indfødte. For eksempel er her nogle strikkede sandaler til børn.

  Og hvis vi ønsker at have et hul midt i hvert kronblad ... så skal kronbladets række startes som en alvorlig krølle fra luftfartøjer, der er forbundet omkring midtcirklen. (I nedenstående diagram er denne hulformende serie markeret med rødt).

  Dette princip er ROUND MIDDLE + LEPESTOCK fra høje og lave kolonner ER BASERET PÅ ALLE LEPOSTKOVYH COLORS. Og hver ny hæklet blomsterordning er en lidt mere kompliceret version af dette princip, der er fælles for alle farver.

  Her på billedet nedenfor har vi det samme princip om blomstring, men lidt modificeret (der er dentikler tilføjet langs kronbladets kronblade). En yderligere detalje til SKEMAETS GENERELLE PRINCIP - og vi modtager allerede en blomst af anden form.

  (hvordan man strikker flerlags blomster)

  En masse hæklede blomster har mere end en lag af kronblade - når kronbladene af større størrelse ser ud fra under de mindre.

  Her på billedet nedenfor ser vi et eksempel på en så stor, flerfarvet blomst.

  Her vedhæfter jeg MASTER CLASS i trinvise fotos. Fra denne lektion kan du se, hvordan nøjagtigt sådanne cirkulære lag med kronblade oprettes. hver lag af niveauer af kronblade Det er forbundet med tråde i forskellige farver, så det er umuligt at se, hvordan og hvad man skal gøre for at forbinde en tredimensionel blomst.

  Og så videre ... strikning hver tier bag den forrige tier af kronblade.

  Og nu, når vi forstår de grundlæggende principper for strikning af en simpel blomst, lad os begynde at komplicere opgaven. Og overveje, at blomsterne er mere interessante.

  Enkel beskrivelse

  For at starte mestere, vil strikning være mulig Flower Pansies (se billedet nedenfor).

  Han strikker for simpelthen - et rundt kædecenter (bundet med forbindende stolper). Og kronbladene - med høje indlæg i nogle få cusps.

  Denne blomst strikning passerer i 3 faser.

  Den første fase er oprettelsen af ​​midten (gul kæde, dækning med forbindende indlæg). Så strapped midt i den mørke violet ..

  Den anden fase - to violet kronblade (første 2 buer fra luftens løkker - i den øverste del af kernen) Og derefter over hver af de to buer opbygger vi selve kronbladet (kolonner med to hæklinger på hver side og tre ledninger i kronbladets centrum).

  Den tredje fase - vi strikker tre lyse lober - normalt som andre kronblade (det vigtigste er at opdele cirklen selv, den midterste, i tre lige dele - og binde hver del i form af et kronblad.

  Pansies kan knyttes og ifølge en anden ordning - Sådan er det i billedet nedenfor.

  Eller du kan komme med dit eget design og hækling af denne blomsterhæklet. (eksempler på billedet nedenfor).

  Dernæst i enkelhed er en blomst narcissus.

  påskeliljer hæklet.

  Her på billedet nedenfor ser vi ved hvilket princip blomstret af narcissen er forbundet. Her er det først strikket gul (eller orange) MEDIUM-CUISINE... og derefter fra DON i denne midte skrives kronblade.

  Hvert kronblad er kolonner med forskellige antal cusps... på kanterne af kronbladene uden hækler - og jo tættere på midten, jo mere nakidov på søjlen. Og i centrum af kronbladet, Én luftcirkel (for at kronbladet har et akut hjørne).

  For eksempel beskrivelsen af ​​strikning et sådant kronblad kan se sådan ud - forbinder stang + st. uden hækling + kunst. med hæklet + kunst. med to hætter + st. med tre dæksler + en luft + st. med tre omslag + kunst. med to hætter + st. med en hæklet + kunst. uden en hæklet + forbindelseslinje. Det er for det første at vi øger antallet af nakids - og efter midten af ​​kronbladet går vi til nedstigningen af ​​nakidene i søjlen. Og vi får et spids aflangt kronblad af narcissus. (fra venstre foto nedenfor).

  Og hvis vi ønsker at forbinde påskeliljerne med det rigtige billede på billedet ovenfor, så beskrivelsen af ​​strikningen af ​​kronbladet vil se sådan ud:

  FØRSTE HALVLOB (vi er på vej)

  fælles søjle + 2 luft (til løft) + st. med hæklet + kunst. med 2nakidami + st. med 3 hætter + st. med 4 nakidami + 2 luft (for et ubehageligt hjørne på toppen af ​​kronbladet) ...

  Anden halvdel af LOBBY (vi går til nedstigningen, så den samme veksel, men i omvendt rækkefølge)

  Art. med 4 hætter + st. med 3 hætter + st. med 2 nakidami + st.s nakidom + tilslutning

  Meget sjov idé at give nogen en buket levende påskeliljer, blandt hvilke diskret mistede masse strikkede blomster - Jeg tror den begavede ikke straks bemærke, at ikke alle blomster er lavet af naturens hænder.

  BLOMMER AF LANDSKAP

  Og siden vi lærte at strikke en central kop på påskeliljer, kan vi binde en flok liljer i dalen - koppene af liljekalmblomster strikker ligesom kopperne inde i narcissen. Også vi strikker i en cirkel ... og tilføj så mange sløjfer, at vores cirkel ikke var flad, men indpakket i en dyb kop.

  Det forbliver kun at forbinde bred lilje af dalbladet. Nedenfor på billedet vedhæfter jeg et mønster for at strikke liljen af ​​dalbladet.

  Og her er en anden model for at strikke en lilje af dalen blomsten. Allerede med flere rækker i blomsterkoppen, fordi trådene er tynde og krogstørrelsen er mindre. Men princippet er klart og fra billedet uden ordninger - vi klatrer en blomsterkop og langs kanten af ​​calyx klemmer vi små ARKI KRUZHEVA for at lave en lille fælgformet ribben på kanten af ​​blomsten (KAEMKA matches efter samme petalprincip for tilsætning og subtraktion af nakids).

  MED NARROW LEGEST.

  Her i diagrammet nedenfor ser vi ved hvilket princip blomster med frynset skære af kronblade er skabt. Hvert kronblad af en sådan strikket blomst er kæde af luftløkker UP og nedstigning fra forbindelsesstolpen på denne kæden ned til midten af ​​blomsten.

  Kronblade af et kamille Strik på samme princip - kun hvert kronblad er en dobbelt indtrængning af kolonner - to rækker på hver side af kronbladet.

  Og som du kan se på fotograferet mesterklasse - kronbladene strikker ikke rundt om den allerede færdige midten. Og lige på kæden af ​​luftløjfer - og kun da bliver denne kæde en cirkel, og kronblade flytter fra hinanden i en cirkel som stråler.

  Du selv kan vælge formen på lapel, bestemme hvor mange kronbladets etikier skal være omkring midten, selvstændigt bestemme kronbladets længde ...

  Under alle omstændigheder vil du få en smuk daisy ... og vær ikke bange, at du strikker anderledes end i diagrammet. Du er din egen mester - Du prøver det selv, og se hvad der sker. Flere kronblade - så er de tættere lagt ned (billede 2 billeder nedenfor). Mindre kronblade - så mellem dem er afstanden (billede 1 foto nedenfor).

  Og når du lærer at strikke kamillehæklet - kan du så gøre dem til smarte coasters - bare binde dem rundt i en cirkel med en kontrastfarve grøn farve (som i billedet nedenfor).

  Eller du kan binde blomsterkrukken med tusindfryd. Køb en lille blomsterkande, sy en lille volumetrisk pude - sådan at den stramt fast i blomsterkrukken. Derefter binde tusindfrydene og de grønne grene - og sy dem over puden skubbet ind i gryden. For større tyngde og stabilitet i puden kan du hælde en sand (vægtet gryde falder ikke).

  Ved den samme "kamille" -princip strikkes kronblade på liljen. Kun begyndelsen af ​​strikning er ikke flad midt, og volumencenteret i form af en kop. Og så, omkring denne kop, ses kronblade som kamille. Og vi får liljen som i billedet nedenfor.

  MED BREDE LIPPER.

  Til blomster med brede kronblade er det muligt at bære valmuer og orkideer. Lad os se på, hvordan man binder sådanne blomster.

  På billedet nedenfor ses det, at i første omgang omkring den sorte midte strikkes tre kronblade. Og så kommer krogen under dem, og de næste tre kronblade strikes allerede fra bagsiden af ​​blomsten (så de ser ud på grund af de første kronblade).

  Men du kan gøre det valmuer med et fladt arrangement af kronblade i en række. Som i dette billede nedenfor (det vil stadig være smukt).

  Du kan lave kronblade klatrede oven på hinanden. Sådan lapping af kronblade på hinanden viser sig i sig selv - fordi hvert nyt kronblad begynder sin ligament fra midten. For det første er blomsterns center (den centrale del) knækket, og så er dets kanter omkring denne midter bundet. Og så stikker deres kanter ud - overlapper til det nærliggende kronblad. Diagrammet nedenfor viser, hvordan denne blomst passer sammen.

  Men skema strikning af brede kronblade er en blomst af en orkidé.

  Her er større hvide orkidé blomster med billedet ovenfor.

  Hvis du ikke har en skematisk, men du vil binde den rigtige blomst, så skal du begynde med PILING FROM PAPER. Først skærer vi kronbladene af den ønskede form ud af papiret, så lægger vi dem i en papirblomst. Og hvis billedet af denne blomst - størrelsen og proportionerne af kronblade i forhold til hinanden vi kan lide - så kan vi begynde at strikke.

  I en orkidé med et billede ovenfor - 2 nedre kronblade og centrale kronblade - det er enkle ovaler (diagrammet er i vores artikel).

  Men de to sidelobber har form af "ører". De strikker let. Vi skal nøje se på billedet, og så vil det være muligt at forstå, hvordan mesterens hånd bevæger sig, hvor begyndelsen strikkes. hvor fortsættelsen, og hvad han gør i sidste fase.

  Kronbladet knytter i 3 trin.

  1 trin (rødt) -en lige kæde af luftløkker (i figuren en rød linje - jeg tællede 12 luftveje i træk)

  2 trin (grøn) - omkring denne kæde rundt om cirklen strikkes maskerne uden at hækle for at få en glat oval (på billedet, en lysegrøn linje). Ved ovalens drejning - vi strikker 2 søjler i en luft i den nederste række (det ovale skema i denne artikel er).

  3 trin (grøn) - Nu er det nødvendigt, at den flade oval vokser til venstre og højre for ørerne ... det vil sige udvidelsen af ​​kronblade af orkidéen. Først strikker vi "ingen øre" - se hvordan den mørkegrønne linje går til bunden - og hvordan den zigzag vender til venstre, hvilket øger rækken af ​​dette øre til højre.

  Og så går vi op og stikker det øvre øre - det samme zigzag arrangement af rækkerne ...

  Afslutningsvis binder vi hele kronbladet i en cirkel - for at gøre det til en glat kant.

  Til strikning af blomster.

  Hvis du stikker en simpel cirkel - men i hver række tilføjes stort antal løkker... så vores cirklen begynder at vride og bekymre sig - og vi får en rund, flygtig blomst. For eksempel, en valmue blomster i billedet nedenfor. Der er ingen separate kronblade i den. Det er kun en cirkel - som i sig selv er blevet vredet af bølger, på grund af den overdrevne tilføjelse af kolonner i hver række.

  Prøv det selv - bare et hvilket som helst antal kolonner - for eksempel tre søjler i hver sling i forrige række ... eller fire (for at gøre bølgen brattere) ... eller fem søjler pr. slynge (så bølgen bliver meget tæt). Her på billedet nedenfor er et eksempel på en valmue med en lille waviness på kronbladene.

  Og du kan gøre Waviness af kronblade meget stærk. Ved dette princip med stærk vridning er bølger strikket tredimensionale blomster CLOVES ...

  For det første krøller en rynket, bølget cirkel. Så en anden cirkel. Og du kan få en mere. Og så sættes disse cirkler sammen (ikke i hinanden, men ved siden af ​​hinanden) - i en skrumplet masse organer. Denne bundt svamp er skubbet inde i cupperen - en grøn kop af blomsterstanden. Og det viser sig en nellikerblomst, hæklet.

  med OVAL kronblade

  Du kan stadig lære hæklede ovaler. Og så kan vi strikke blomster med ovale blade og kronblade. For eksempel er her strikket tulipaner eller crocuses eller vandliljer.

  For sådanne ovale blomsterblad hækling nødt til at lære at strikke en oval. Han strikker bare - sådan er det. Begyndelsen af ​​kredsløbet er den centrale række - kæden af ​​luftveje og den første række af kolonner på den.

  Det er først vi strikker den ovalste CENTRALRÅDE ... og så strikker vi i en cirkel - omkring denne centrale række.

  Hvis vi vil, er vores ovaler på den ene side indsnævret, og på den anden side EXTENDED - så kan vi strikke mindre end en kolonne i et hjørne - og fra den anden side af de ovale flere stænger.

  Sådan er det vist i diagrammet nedenfor.

  På samme måde strikkes arkene med en spidsform. Lad os se på bladene i bladene. Lad os se på master-klassen at strikke et hjerteformet kronblad.

  (master klasse og ordninger for begyndere)

  Her nedenunder vedlægges en foto masterclass af strikning et akut blad (det passer til lilla, rosen og andre blomster hæklet).

  Strikning denne blad starter fra midten (som i en oval) - serien skal have en buet form, så vi begynder at strikke med lave søjler (uden sc) og i midten af ​​en række høje provyazyvaem søjler (med 2 og 3 fm).

  Eller en skarp lille hjerteformet blad kan være forbundet i en cirkel ... der er først gøres ring af vozdushek. Og så i en cirkel, uden sc alternative søjler (i den nederste del af bladet) og barer med en masse fm (i den udvidede del af bladet. Og så i en cirkel gør selen rundt om hele bladet (for at skabe en grøn ribben, ud af hjørnet.

  Og her er diagrammet af kløverbladet nedenfor.

  Og jeg har også samlet billeder af foldere af forskellige former ... hvor du kan se, hvordan de er bundet.

  Her er mesterklassen nedenfor viser, hvordan du opretter et af de komplekse hæklede blade.

  Disse er ideerne til hækling af blomster og blade. Jeg håber, at de masterklasser og diagrammer, der er beskrevet her, hjælper dig med at forstå og mærke at strikkede blomster med dine egne hænder - det er nemt, det er hurtigt, og det er sådan et rum for fantasi.

  Bliv forelsket i denne ide ... Tænk på en hat med blomster til datteren, pintochki med blomster til sit barnebarn. Lav en varm og smuk for dine kære. Og må alt fungere for dig.

  11 kommentarer til posten "VYAZANIE COLORS hæklet (48 billeder + diagrammer og lektioner)"

  Tak! Alt er super! Jeg forsøger at forbinde alt.

  meget interessante prøver, men meget uklar beskrivelse af arbejdet.

  Blomster super! Tak! Hvis nogen ikke er klar, kan jeg visuelt vise i skype.

  Tak! Det er det!

  Blomster hæklet - super. Øjnene flygtede: alle ønskede at gentage og binde, men desværre er der næsten ingen beskrivelse eller i det mindste diagrammer. Det er en skam, måske gætter jeg på, men jeg skal bruge meget tid, men jeg kan ikke opnå et så godt resultat. Men tak for ideerne!

  Cool Jeg lavede en blomst, men jeg forstår ikke, det er alle dine fotos eller nogle af internettet? Tak på forhånd!

  Så vidt jeg ved, er billeder fra internettet (jeg modtager dem fra webstedsadministrationen, og jeg opretter en artikelsammensætning for trin med de mest detaljerede forklaringer)

  Jeg lagde dem ud i rækkefølge - fra den enkleste til den mere komplekse.

  Så du kan starte med lette indstillinger og gradvist nå de udsøgte farver med flerbladede kronblade.

  Hvis noget ikke er klart eller vil have en detaljeret trin-for-trin beskrivelse af blomsten - lad mig vide i kommentarerne, og jeg vil forsøge at lave en detaljeret mesterklasse på den hævdede blomst.

  Med venlig hilsen Olga Klishevskaya

  Mange tak for dit arbejde. Kan du venligst mere detaljeret beskrive orkidéblomsterne, der er i dit billedhvide. De kunne virkelig godt lide det. Tak

  Alain, her på linket - der er mange mesterklasser på disse farver.

  Du kan vælge dem der passer til størrelsen af ​​dine tråde og zamylsi - hvad enten det vil være en blomst i en gryde eller du har opfattet et hårklip.

  Det hele afhænger af størrelsen eller smykker miniature strikning.

  Og i artiklen tilføjede jeg en forklaring på smidigheden ved at strikke denne hvide orkidé. Prøv at følge det - og du får dig selv bare den samme blomst. Det er nemt. Selv uden et kredsløb.

  Fuld glæde fra billederne. Alt virker ret forståeligt. Ser simpelthen spændende ud. Jeg vil, jeg vil prøve alt. God tak. Måske er dette en af ​​de mest komplette og forståelige anmeldelser på teknikken for farvehækling og hæklet blade.


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  75 − = 66