Hængte billeder

Et endnu skridt

Udfyld sikkerhedskontrollen for at få adgang til znanija.com

Hvorfor skal jeg udfylde en CAPTCHA?

Afslutningen af ​​CAPTCHA viser, at du er et menneske og giver dig midlertidig adgang til webegenskaben.

Hvad kan jeg gøre for at forhindre dette i fremtiden?

Hvis du er i en personlig forbindelse, som hjemme, kan du køre en antivirus-scan på din enhed for at sikre, at den ikke er inficeret med malware.

Hvis du er på et kontor eller i et delt netværk, kan du spørge netværksadministratoren om en fejlkonfigureret eller inficeret enhed.

Cloudflare Ray ID: 3dfa92a7621e96dc • Din IP: 5.189.134.229 • Ydeevne & sikkerhed ved Cloudflare

Hvordan hænger billeder i en lejlighed?

I den moderne verden blev udsmykningen af ​​muren ved hjælp af forskellige plakater, malerier og billeder blevet moderne. Arbejder af flotte kunstnere eller fotografier af rigtige mennesker ser ikke kun smukke ud i indretningen, men lægger også vægt på de positive kendetegn ved indretningen og gemmer sine minus omhyggeligt.

Ofte til dekoration får folk dyre billeder, der viser deres ejeres status. Indretningsdesignere er mere tilbøjelige til moderne værker og mere fashionable muligheder. I dette er personens fantasi ikke begrænset på nogen måde, og kombinationen af ​​billeder af forskellige prisklasser i moderne tid ser godt ud.

Sådan hænges billeder i en lejlighed: grundlæggende regler

For korrekt placering af billeder og billeder af lejligheden skal følge visse regler. De vil hjælpe ikke kun med at skabe et smukt interiør, men vil også komme op imod nye ideer.

I indretningen er det tilladt at kombinere billeder og billeder sammen med møbler. Ved princippet om gensidig harmoni kan du smukt distribuere billederne og dermed opnå et elegant resultat.

Værelser med højt til loftet er normalt dekoreret med malerier, der danner et rektangel - dette vil fremhæve højden og elegansen i stilen på rummet. For en lysere effekt skal du placere dem bedre så tæt som muligt på hinanden. Så de vil se mere holistisk ud, og tynde rammer kombineret med et let billede hjælper med at skabe vinduets effekt.

Den anden regel er kombinationen af ​​forskellige former og størrelser. Bland dem både symmetrisk og asymmetrisk. Takket være denne metode til at ændre rummets design, bliver indstillingen original og uforglemmelig. Men selv med et sådant arrangement må man ikke glemme det generelle indhold og stilistik. Nogle stilarter i rummet vil se godt ud med kontrasterende billeder.

I tilfælde af asymmetrisk design anbefales det at tage billeder og billeder af helt forskellige størrelser, men med en plot. Afstanden mellem dem skal minimeres, så asymmetrien vil føje til rummets dynamik og friskhed.

Det symmetriske arrangement indebærer billeder af samme størrelse og storyline. Denne mulighed skaber en balance i det overordnede interiør, tilføjer rigor og laconisme.

For at visuelt justere billedet er det nødvendigt at tage højde for rammerne og passepartouten, som anvendes til dannelsen af ​​den samlede sammensætning. Det er bedst at placere billederne på en sådan måde, at matens overdel er lidt mindre end den nederste. For at placere billeder og billeder i et vertikalt format, er denne mulighed ideel. Denne stil vil øge effektivitetsniveauet og forbedre stemningen.

Ved hjælp af den rigtige placering kan du nemt identificere et rekreativt område i hjørnesofaområdet.

For visuelt at øge loftets højde er det bedst at placere billeder og billeder lodret. Og vandret placering giver den modsatte effekt - øger vægens længde.

Volumetriske møbler vil ikke forstyrre store billeder, der har en bredere og tykkere ramme. Små billeder vil simpelthen gå tabt i indretningen og vil ikke give en positiv effekt.

Kontoret vil ideelt set dekorere billeder og fotos i sort / hvid effekt. De skal placeres i kaotisk rækkefølge, men holder næsten samme afstand. Hængende lærredet over bordet kan du nyde deres synspunkter, mens du udfører kedeligt papirarbejde.

Under udstationering af billeder og fotos på et bestemt princip bør du være opmærksom på det vigtigste - at overveje, at de skal være praktiske. Her skal du henvise til museet - afstanden fra gulvet til midten af ​​billedet skal være ca. 1,5 meter.

Sådan hænges billeder i en lejlighed: ordninger

Mange foretrækker at dekorere værelserne i deres hjem i en bestemt stil. Til dette købes møbler og forskellige dekorelementer. Billeder og billeder kan også blive en god dekoration. Men for at visuelt se godt ud, bør du gøre dem lidt som. For eksempel er de samme rammer og en effekt for billedet nok. Takket være dette ser billederne perfekt ud og gæsterne får øjnene. Som du ved, kan du hænge dem helt i enhver rækkefølge - tilfældighed har altid været i mode, og en klarere fordeling af billeder kan afspejle selv ejerskabets natur.

Her er et par ordninger, der passer perfekt ind i ethvert interiør:

Hvordan man vælger billeder til indretningen af ​​lejligheden?

Når man udsmykker et værelse, står folk overfor et problem, når billedet eller billedet ikke passer perfekt til stilen, og det passer heller ikke ind i farveskemaet. Leder efter den ideelle størrelse, kvalitet og stil på billedet tager meget tid.

For at dekorere lokalerne i en klassisk stil bliver moderne magasiner gode assistenter, og et besøg på museet eller galleriet af malerier vil ikke være overflødigt. Takket være dette vil det være muligt at bestemme designteknikken mere præcist.

Lovers af moderne stil vil være meget vanskeligere at bestemme, fordi der nu er mange retninger. De er sammenflettet og har lignende elementer. At dømme efter de ukonventionelle stilarter, der kombinerer elementerne i flere retninger, kan du bare vælge de billeder, du kan lide. Moderne værker skal tiltrække en person fra det allerførste blik, ellers kan lærredet ikke passe ind i dit indre.

Billeder og fotos i det indre af lejligheden: foto

Hængende billeder på væggen af ​​lejligheden er en meget original måde at diversificere interiøret på. Ikke alle vil vove at gøre denne forretning, da det vil tage meget tid at bruge på det. Men det vil stadig være vidunderligt.

Nedenfor er nogle originale muligheder for at placere billeder og fotos på væggene i din egen lejlighed.

Hver kreativ person vil være i stand til selvstændigt at oprette et billedarrangement, der vil glæde alle, der passerer dem.

LiveInternetLiveInternet

-kategorier

 • (0)
 • 23. februar. (0)
 • Lydbøger. (9)
 • Ballet (2)
 • Perler (9)
 • Brugge blonde. (8)
 • I dyrenes verden (11)
 • Vintage (11)
 • Kraver. (7)
 • Alt for dagbogen (80)
 • Alt til computeren (65)
 • Alt nyttigt til strikning (85)
 • Andet kurser (125)
 • Kød og fjerkræ retter. (57)
 • Skåle fra grøntsager. (32)
 • Retter fra cottage cheese. (8)
 • Retter fra æg. (6)
 • Bagning (189)
 • Bagning i posten. (5)
 • Gryderetter (13)
 • ikke sødt (72)
 • Søde kager (95)
 • Brød. (3)
 • Broderi (24)
 • hækling (277)
 • strikning til børn (25)
 • hæklet til kvinder (122)
 • til huset. (78)
 • Til benene. (7)
 • kjoler, sarafaner, nederdele (36)
 • toppe, bluser, jakker (74)
 • Strikning med nåle (214)
 • Strikning med nåle til børn (38)
 • Strikning med nåle til kvinder (81)
 • Til hjemmet (12)
 • Til mænd (9)
 • til fødder (8)
 • Strikningsmønstre (64)
 • hovedbeklædning (43)
 • Dacha sager. (90)
 • Indre anliggender (84)
 • Nyttig rådgivning. (42)
 • desserter (19)
 • Børnelitteratur (6)
 • Nyttighed for småbørn (2)
 • Maleri. (79)
 • strikke magasiner (41)
 • Billets, konserves (70)
 • Snacks (49)
 • Legetøj. (65)
 • Indretningsdesign (32)
 • Irland (36)
 • kvadratiske motiver (26)
 • Biograf. (21)
 • Forestillinger. (1)
 • Indendørs planter. (9)
 • Skønhed og sundhed. (68)
 • Yoga. (1)
 • Runde motiver (4)
 • Madlavning (44)
 • Madlavning i mikrobølgeovnen (2)
 • Hjemmelavet slik (7)
 • Madlavningstip (24)
 • Design af retter (6)
 • Japansk køkken (1)
 • pita. (7)
 • Litteratur for voksne (2)
 • Magic, sammensværgelser. (47)
 • Simoron, ritualer (6)
 • Mode (57)
 • Bohho stil (28)
 • Tasker, håndtasker (2)
 • Bønner, ikoner (25)
 • Kloge tanker. (34)
 • Musik (167)
 • Multivark (17)
 • Drikkevarer (9)
 • Traditionel medicin (37)
 • Nytår (64)
 • Påske (5)
 • Første kurser (20)
 • Måltidskurser (3)
 • Sejrsdagen (6)
 • Naturen. (1)
 • Psykologi, relationer. (15)
 • Vi rejser sammen. (12)
 • Håndværk (207)
 • Decoupage, vævning, filtning, modellering. (67)
 • patchwork syning (14)
 • Master dig selv (60)
 • Remaking ting (41)
 • Fisk (28)
 • Seafood. (2)
 • Salater (27)
 • duge, servietter (20)
 • Saucer og krydderier (13)
 • Vers (46)
 • Tunesisk strikning (3)
 • hæklede mønstre (76)
 • Lektioner af strikning, MK og video MK (118)
 • Tegneundervisning (28)
 • Dukker - lektioner og MK på fremstilling (2)
 • filetstrikning (21)
 • Ineta billeder (13)
 • freform hæklet (2)
 • sjaler, stoles, ponchos (45)
 • Syning. (126)
 • Dette er interessant (133)
 • Humor. (17)

-Abonner via e-mail

De grundlæggende regler for hængende billeder i interiøret.

Billeder, fotografier, plakater og paneler til enhver tid tjente som de vigtigste dekorationer af ethvert interiør. Det ser ud til, at et smukt billede er godt i sig selv, uanset miljø og beliggenhed, men i praksis er denne erklæring langt fra altid sandt. Er det altid nødvendigt at dekorere interiøret med maleriske mesterværker eller kan du lave med "lille blod"? Hvilken væg på værelset skal du vælge for at hænge billeder? Hvordan arrangeres og arrangeres flere billeder eller tegninger i en enkelt sammensætning? I hvilken højde er det bedst at hænge dem? Vi vil forsøge at besvare alle disse vigtige spørgsmål i detaljer.

På væggen kan du ikke kun placere oliemalerier, men også spejle, reliefs eller en favorit samling tegninger og postkort. Det vigtigste er at vælge dem en værdig ramme, Ballards Designs

Indretning og tilbehør i indretningen spiller en vigtig rolle, der skaber imageets integritet og atmosfæren i et hyggeligt og beboet rum. Selv når finishen er færdig og møblerne har taget pladser, ser rummets vægge ofte for tomme og kedelige ud, og så er der behov for at dekorere dem med billeder, plakater mv. Det er fantastisk, hvis du allerede har flere maleriske eller grafiske malerier, der er værd at dekorere interiøret, men hvis du ikke har en samling kunstværker, er det ikke en undskyldning at lade væggene være tomme. Familiebilleder i pæne rammer, digital udskrivning af ethvert billede på lærred, indvendige collager, der kan laves med hånden osv. kan godt blive en original og stilfuld udskiftning af de sædvanlige billeder. Derudover er lærredene ikke mesterværker, kombineret på væggen til en fælles gruppe, skaber en ganske attraktiv og interessant sammensætning, som du kan indstille en vis rytme eller brug i indretningen som en manglende farveaccent.

Vintage og ikke meget kort kan også være en interessant mulighed for indretningen af ​​værelset, Pottery Barn

Rådet: Hvis du vil justere billedstørrelsen, skal du bruge en matte. Med sin hjælp kan du for eksempel få et lille billede til at virke større.

Sammensætningen af ​​hængning af malerier i indretningen er direkte påvirket af geometrien i det omkringliggende rum, mens billeder på væggen kan visuelt rette fejlen i rummet. Så for eksempel kan vertikalt placerede malerier næppe gøre loftet højere, men tværtimod hang vandret - dens bredde. Hvis opgaven er at få et smalt og langt rum til at virke kortere, er det nok at placere et stort og lyst billede på sin endevæg.

Menneskelig opfattelse er ekstremt følsom over for vandrette linjer, og derfor bygger en sammensætning af flere billeder, forsøger at gøre deres nederste del rettet vandret.

Billeder og billeder kan ikke kun hænge, ​​men fx på hylderne, men denne mulighed er ikke egnet til interiør i strenge, klassiske stilistik

En vigtig rolle er spillet af rummets funktion. Store og lyse lærredens dekoratører anbefaler ikke at placere i soveværelset, ligesom dramatiske og kampbilleder, som uden tvivl vil forstyrre hvile og afslapning.

Den originale version af maleriet på easel, Pottery Barn

Rådet: Hvis du ikke er sikker på, hvordan betonen kan passe ind i interiøret, skal du placere den først på pyletten eller på eliten og se, hvordan den kombineres med indretningen. Den samme metode er egnet til at placere billeder i lokaler, hvor det på grund af nogle omstændigheder er umuligt at ødelægge væggene og føre negle ind i dem.

Det er vigtigt at vælge den rigtige højde til hængende billeder, så de kan ses tydeligt. For at blive styret i dette tilfælde er det nødvendigt på en imaginær linje, der passer præcist gennem midten af ​​billedet. Klassisk, "museum9raquo; Vægten af ​​vejebilleder er 152 cm fra gulvet til denne mellemlinie. Ved at placere en gruppe malerier skal vi tage højde for rammerne, passet og mellemrummene mellem malerierne. Således skal billedets centrum være placeret lige under øjeniveauet for en person, der står (dvs. ca. 150 cm). Små billeder og billeder kan hænges lidt lavere, så de var let at se, større - over 160 cm over gulvet.

påmindelse: billeder i spisestue og køkken er bedre at hænge lidt lavere, fordi du sandsynligvis vil beundre dem, ikke stå, men sidder ved bordet.

Asymmetrisk sammensætning af billeder af forskellige formater

Hvis du ikke har planer om at lægge et stort lærred eller en plakat direkte på gulvet (dekorativ modtagelse, nogle gange brugt med moderne maleri og grafik), hæng billeder, under 60 cm anbefales ikke.

Malerierne i indretningen er ikke en del af det tomme museumsrum med hvide vægge, men supplerer rummet allerede fyldt med forskellige møbler, som de skal interagere med organisk. Hængende billeder, bør du være opmærksom på tilstedeværelsen af ​​fremspring og nicher, niveauet af den øverste kant af døre og vinduer, placeringen af ​​møbler.

Enkle tegninger eller ornamenter, som kan gentages af næsten alle, kan organisk dekorere interiøret. Et eksempel på en symmetrisk sammensætning fra værker af samme format, Pottery Barn

Rådet: Det anbefales ikke at hænge billeder ved siden af ​​høje frysere, men et stort billede selv over en lille pejsportal vil se meget imponerende ud.

Den klassiske udgave af at placere malerier i stuen - over sofaen eller andre store men lave end møbler

De fleste af billederne er grupperet på en af ​​væggene i rummet, for eksempel over en pejs, et lavt bryst eller en sofa. I dette tilfælde er det vigtigt at tegne en imaginær linje fra møbelkanten og arrangere billedet på en sådan måde, at der er ledig plads mellem dem og denne linje.

Som allerede nævnt kan selv de mest enkle billeder blive en imponerende tilføjelse til interiøret, hvis du kombinerer dem i en enkelt sammensætning og placerer dem korrekt. Antallet af billeder, størrelse og format kan være helt vilkårlig, hvilket igen gør opgaven med deres arrangement endnu vanskeligere. Du kan gruppere billeder efter teknik (for eksempel akvareller eller graveringer), farver (for eksempel sort / hvid fotografier), temaer (udskrifter med dyr eller stilleben).

Variant af symmetrisk sammensætning over sofaen

påmindelse: hvis du ikke ønsker at stoppe værelset i museumshallen, for at placere billederne er det bedre at vælge kun en af ​​væggene.

Nogle dekorative paneler kan placeres både lodret og vandret, forbedringer

Varianter af at gruppere billeder i en enkelt sammensætning:

 • omkring en billedformatet og størrelse kan hænge symmetrisk "setkoy9raquo;, dvs. samme stof hang i en linje med lige store intervaller derimellem
 • små billeder kan grupperes rundt om et større billede eller justeres på en akse, mens et større billede forskydes fra midten af ​​kompositionen til venstre eller til højre med ca. 30 cm
 • hvis du har to billeder af forskellige størrelser, kan den større være hængt lidt højere for at lette sin opfattelse (midt i billederne vil i dette tilfælde falde sammen)

Et vigtigt aspekt af opfattelsen af ​​malerier i interiøret er deres belysning. Det er selvfølgelig ikke altid muligt at markere hvert lærred individuelt, så det er bedre at vælge den veloplyste del af værelset til maleriet. De mest værdifulde og attraktive elementer i samlingen kan fremhæves separat ved hjælp af f.eks. Rammer med indbygget belysning eller specielle lamper. Til belysning anbefaler eksperter at bruge halogenpærer, da deres hvide lys ikke påvirker farveopfattelsen. Lampene skal rettes direkte til lærredet og justere deres position, indtil alt overskydende blænding og blænding forsvinder fra det.

Del 10 - De grundlæggende regler for hængende billeder i interiøret.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

86 − 78 =