Håndlavet papir svane

Origami - vi laver en svane fra papir med egne hænder

Hvis du har længe tænkt på, hvad du skal bære væk dit barn, så prøv at gøre med ham origami. Fra papir kan du lave mange interessante ting, svane, fly, blomst og lignende. Et sådant erhverv vil lokke dig og barnet.

Fra kun et stort blad kan du lave en svane eller en figur af ethvert andet dyr eller en fugl. Hvis du tidligere ikke gjorde sådanne håndværk, så start med det elementære. Så du kan få erfaring, det vigtigste under arbejdet er at observere konsistens. Prøv at være pæne, så selv et sådant simpelt produkt vil behage dig og barnet. For at gøre dette, anbefaler vi at du følger vejledningen:

 1. Vi tager et ark med en firkantet form, den skal foldes fra øverste til nederste hjørne diagonalt. Så vi vil skitsere den linje, som vil fortsætte med at fungere.
 2. Rett nu arket og har en diagonal linje parallelt med dig. I kvarteret skal sidene foldes til diagonallinjen. Således får vi en forkert quadrilateral, der indeholder to tre trekanter.
 3. Vi vender denne figur over og gør nøjagtig de samme handlinger igen, så en endnu mere spids quadrilateral kommer ud.
 4. Nu ser vi punktet for en stor trekant, som skal forbindes med samme vinkel modsat. Prøv at være pæne.
 5. For at gøre en pæn og smuk halssvane skal du bøje det punkt fra en stor trekant.
 6. Et lille hjørne sving forsigtigt lidt ned, det bliver en næb.
 7. Nu kan du folde hele emnet i halvdelen.
 8. Nu er det afgørende punkt, vi skal trække to fingre lidt med nakken fremad, kroppen skal på nuværende tidspunkt holdes. Du kan ikke trække for meget, ellers vil alt gå galt.
 9. Nu er alt rettet, rette næb og vinger. Svanen er klar.

Dit barn vil virkelig lide denne lektion, og så kan en vidunderlig samling af forskellige svaner forekomme. For dem kan du oprette en sø, hvor en familie af smukke svaner svømmer. Små svaner er lette at lave fra små firkanter.

Lav en svane fra papirmoduler

Modular origami giver dig mulighed for at skabe bemærkelsesværdige og komplekse tredimensionale former. Det er nemt at gøre dem, men du bør forstå, at det vil tage meget tid.

Et modul er et ark papir, der er foldet på en særlig måde, og takket være en vis foldning af elementerne opnås en tredimensionel konstruktion. Det vil ikke forfalde på grund af friktion, men selv for styrken af ​​sådanne moduler kan limes sammen. Som et resultat får vi en vidunderlig artikel, der kan dekorere ethvert rum.

Der er mange trin-for-trin videoer om, hvordan man laver en svane ud af papir. Men i starten, før du gør det, skal du forberede et betydeligt antal flerfarvede moduler. Alle skal have samme størrelse. For et modul skal du tage et rektangel på 40x60 cm i størrelse, og papiret skal være stramt.

For at gøre elementet foldes emnet i halvdelen, vi pakker nu kanterne i midten og danner hjørnerne i en trekant. Vi har to lommer og to trekanter. Et sådant modul til at forbinde med et andet er indsat ved hjørner i lommerne i en anden del. For at lave en flerfarvet volumetrisk svane er det nødvendigt at forberede i forvejen 500 flerfarvede moduler, nemlig:

 • pink 136 stk;
 • orange 90 stk;
 • rød 1 stk;
 • grøn 78 stk;
 • blå 39 stk;
 • gul 60 stk;
 • lilla 19 stk;
 • blå 37 stk.

Hele processen med at arbejde på svanen vil bestå af faser:

 1. Vi tager 30 moduler med lyserød farve, fra dem danner vi den ydre ring og 30 mere af samme farve i modulerne, vi laver en indre ring fra dem. Den ydre ring vil stå på den lange side, vi forbinder disse ringe sammen, vi placerer hjørnerne af den indre række i lommerne på den ydre ring.
 2. I skakbrættet på den ydre cirkel fastgør vi 30 orange elementer i forskudt rækkefølge.
 3. Vi gør denne procedure to gange.
 4. Vi drejer det resulterende design, kontroller det for styrke, hvis det er nødvendigt, så retter vi bunden.
 5. Vi vender den del, der allerede er klar, og vi laver en række fra modulerne. Nu bruger vi til dette formål 30 elementer af gul farve.
 6. Vi vælger to tilstødende hjørner, vi begynder at indsætte 12 elementer på begge sider, og lad disse to hjørner være tomme.
 7. Grønne moduler er taget i tre rækker, med hver række i rækkefølge reduceret med et modul.
 8. Fra de blå elementer udføres to rækker på samme måde som de foregående.

Fortsæt nu til næste trin:

 1. På den blå er tre rækker blå stablet.
 2. Vi gennemfører nu vingerne med tre lilla elementer. Den sidste række består kun af et element.
 3. Der, hvor der skulle være en hale, laver vi fem rækker, der ligner vingerne.
 4. Til hoved og nakke skal du tage to hjørner af modulet og indsætte dem i lommerne på den anden. Du skal starte med næb (røde moduler).
 5. Vi har nu brug for at gøre halsen til en svane. Til dette vil vi opbygge modulerne og give den den nødvendige bøjning i processen.
 6. Først forlod vi to tomme hjørner, nu er vi vedhæftet dette design til dem.
 7. Til vores svanefugl er det nødvendigt at fastgøre øjnene, og buen bliver en udsmykning for ham.
 8. Vi yder en støtte. For at gøre dette skal du lave to ringe, de består af 36 dele og fyrre moduler. Vi forbinder dem på samme måde som de gjorde halsen. Når disse ringe er klar, vedhæfter vi dem omhyggeligt til selve svanen. Så vi vil have et pålideligt grundlag for det, og det vil ikke falde.

Hvis du bruger og træner, så vil en sådan øvelse være en rigtig god fornøjelse for voksne og også for deres børn. Ved hjælp af sådanne moduler er det muligt at lave forskellige dyr, figurer af tegneserieagtige eller eventyrkarakterer, alt efter ønske. Den største omhu og opmærksomhed og til arbejde anbefales det at tage sig af emnerne på forhånd.

Som vi kunne se, havde de brug for et tilstrækkeligt antal, og det vil derfor være godt, hvis du inden arbejdet har forskellige farvemoduler. Hertil kommer, at hvis du medtager din fantasi, kan du lave et originalt håndværk eller en gave til dine kære, et legetøj til et barn og så videre.

Ligesom artiklen - del den med venner:

Lære at lave en bulk papir svane

"The Swan Princess" og "Wild Swans", "Gæs Swans" og "Swan's Story" - hvor mange fortællinger om denne fantastiske fugl kender du? Og ved du hvordan man laver en svane ud af papir for at fortælle dit barn sin historie i billeder om en mytisk fjer? Men en elegant papirsvan, ikke så meget et legetøj til børn, som anerkendelse af slægtninge i de mest ømme følelser. Romantisk betydning blev givet til fuglen ved legender, hvoraf det meste er et symbol på troskab og endeløst hellig kærlighed. Præsentere en papir svane figurine som en gave, vi taler nu om det vigtigste uden at sige et ord. En symbolsk fugl vil sige om alt selv.

Før du lærer, hvordan du laver en svane ud af papir med egne hænder, knap vi bare tænker på betydningen af ​​en unik fugl i forskellige dele af verden. Så i Indien, for eksempel symboliserer en papirswand figur den universelle fødsel. Og slaverne så i en yndefuld fugl en sensuel feminin - en yndefuld charme af en familiehjerte. Kelterne betragte fuglen som en genfødsel af menneskelige sjæle, og i Grækenland origami svane papir og nu personificerer den guddommelige begyndelse. Europæere betragtede også den store svane et sandt symbol på udødelighed - et stadium af rensning af sjælen, før de vendte tilbage til den menneskelige udførelsesform. Generelt er der ingen sådan del af verden, hvor svanerne ville have forblev ufortjent glemt.

Vi vil vise, hvordan man laver origami svaner i overensstemmelse med den klassiske, almindeligt anerkendte metode (ikke at forveksle med kranordningen). Det vil tage et almindeligt firkantet ark af enhver ønsket farve (klassisk - hvid og sort til et svanepar). Størrelsen på arket bestemmer, hvor stor din illustration vil være. Almindeligt papir kan erstattes med bløde bølgepapir - silhuetter af figuren bliver mere realistiske, næsten animere. Det er muligt at lave en svane fra bordsservietter, velsignelsen i deres farver nu også er ikke til stede mangel. At gøre øjnene og linjene i vingen (ikke nødvendigvis) kan være en simpel felt-tip pen eller akvarel maling.

Faktisk er materialevalget udelukkende bestemt af dig. Hvis du vil, skal du tage en folie eller et stivet firkantet håndklæde (det er praktisk at folde, mere almindeligt i europæiske hotelgæster). Du kan øve på avisens skrot. Glem ikke, at en svane normalt ikke er færdig, for ikke at forårsage ensomhed. Fuglen er dampende, så planlæg den straks for den anden halvdel. Du kan samle en svane i et større antal og derefter dekorere produkterne i en enkelt suspension eller desktop dekorative sammensætning, samt bruge tallene som detaljer om det oprindelige spisebord.

Overvej hvordan man laver en origami svane i henhold til den grundlæggende ordning. Det vil være en voluminøs fjer 3D, der kan stå på benene og sprede spektakulære vinger. En klar trin-for-trin instruktion vil tillade at folde figuren i trin uden vanskeligheder, selv for begyndere, der arbejder i origami teknikken. Sørg for at involvere børnene i processen. Lad os starte vores oplysende mesterklasse? Arbejde dristigt, uden at fortryde papiret, og alt kommer til at vise sig første gang.

 • Som du kan skelne mellem en firkant fra et standard A4-arkark, ved du sikkert: Bøj dens lille kant til det større, danner en hjørnefold og afskær overskydende med en saks. Derefter arbejde med arket trin for trin uden hastværk;
 • Klem de kvadratiske diagonale folder af firkanten (begyndende geometriske markeringer) for at gøre det lettere at folde yderligere. Dernæst vil vi arbejde gennem arket på en af ​​diagonalerne. Arranger emnet foran dig, som vist i fig. 1;
 • Ved hjælp af instruktionerne i billederne foldes de diagonale hjørner ovenfra og orienterer ansigterne langs midten af ​​arket. Øvre hjørne af emnet bliver skarpere end dets nederste del. Du kan fortsætte med at folde ordningen eller ændre ordresekvensen lidt (se nedenfor);
 • Drej bunden nedad med den forreste del, og skærp derefter den smalere vinkel på emnet med bøjningerne på de øvre planer med ansigter til midten igen. Nu skal vi folde bunden horisontalt næsten i halvdelen, men uden at reducere de øvre og nedre hjørner sammen (ikke "holde" 2-2,5 cm);
 • Skarp "næse" bøjer sig til dig selv - dette er lederen af ​​en fremtidig papirfugl. Nu foldes hele strukturen langs den lodrette akse halvt fra sig selv. Forbliver kun for at lede og rette nakken (og hovedet), udfolde svanenes vinger og læg fuglen på "ribbenbenene".

Den trinvise samling af den basale model af den ædle fugl er blevet gennemført. Det er på tide at gøre et værdigt par en elegant svane. Denne gang tager du papirservietter i gang og skærper evnen vilkårligt - proportionerne pr. Øje. Dette vil være nyttigt ikke kun for værtinderne for æstetisk tiltalende bordet, men også for unge på en romantisk dato er altid nyttigt - at modtage en sådan improviseret gave vil være behageligt for hver pige. Og så vil unge dads have noget at undervise i deres baby.

Overvej nu en praktisk anvendelig mulighed - lad os tage et papir fra en svane, der vil tjene som en spektakulær servietstativ eller en lille slikestang (visitkort, skraber - uanset hvad du vil). Denne svane foldes fra papir med egne hænder er næsten lettere end den første "base" -model af en ædle fugl. Brug et farvet ark med en firkantet form og handle i overensstemmelse med trin-for-trin layout:

 • Klem et firkantet ark på diagonale landemærker, skær vinklen langs en af ​​diagonalerne ved at bøje ind i 2 planer (også som i vores første skema), og drej derefter produktet på hovedet.
 • Kombiner de fjerne hjørner ved at bøje emnet halvt langs den vandrette akse. Igen skal du ændre forsiden og derefter udvide (og klemme) de originale lommer nedenunder. Figuren vil nu have 2 koniske hjørner - skarp og endnu skarpere modsat;
 • Igen skal du ændre forsiden og placere emnet med en spids vinkel nedad. Fra oven vil du se et vandret bend-landmærke. Det øverste hjørne (hvilken som helst af 2) bøjer til bend-landmarket, der markerer en ekstra kant af markeringen;
 • Den nedre, spidse vinkel på emnet er bøjet opad og bringer det op til en yderligere markeringsribbe. Mens du fortsætter med at arbejde på den nedre bøjning, bøj ​​din "næse" mod dig selv med fokus på konvolutions centrale akse - dette er den fremtidige fugles planlagte hoved;
 • Fold hele strukturen langs den lodrette akse fra dig selv - origami fra papir "svanebindet" er næsten afsluttet. Rett halsen og fuglens hoved, nedenunder, buk fuglens støtte i begge retninger;
 • Hvis du vil, giv vingernes lommer en kompleks geometrisk form (vilkårligt) - boksene vil blive udtænkt.

Det er fortsat at åbne vinger-bokse og fylde dem med en spredning af søde piller eller indsæt i vinger-lommer bordservietter - efter eget valg. For at dekorere bryllupbordet, kan sådanne svaner være lavet af hvidt papir. Ved en sådan fest bliver de billigt til prisen, men meget fordelagtige i æstetik tilbehør. Samt fuglefugle kan laves af flerfarvet folie - det vil være bedre at holde formen, hvis familien har mange kærester, hvor svanen naturligvis vil have stor interesse. Vær ikke ked af det, hvis en sådan søde snart bliver værdiløs. At lave en ny for dig er ikke længere et problem. Desuden vil tallene med hver ny svane blive endnu mere vellykkede - en færdighed vil blive udviklet.

Nu ved du hvordan man laver en lille svane fra et improviseret serviet til en symbolsk gave eller til at tilføje en fuglefigur til køkkenudstyr. Dette er selvfølgelig ikke en grund til at hvile på vores laurbær - vi har mange andre interessante origami-hjemmelavede varer, som du også vil lægge ned med dine egne hænder. Vil du fortsætte? Så venter du på et papirfly, en klassisk origami-båd, en utrolig to-rør dampskib og andre håndværk er villige til at genopbygge din samling på hylden. Og sammen med det bliver din personlige pengeskab af færdigheder i origami kunst genopfyldt. Lav papir svaner med børn undervejs og inddriv i den yngre generation et ønske om skønhed og nye nyttige færdigheder, suppleret med værdien af ​​den gamle filosofi i øst.

Svaner fra papir med egne hænder: en mesterklasse

Papir er et universelt bøjeligt materiale, hvorfra du kan gøre de mest usædvanlige ting. For eksempel er den lavet af armbånd, hatte, øreringe, perler, møbler, samt unikke håndværk, ved hjælp af origami teknikken. Det kan være blomster, dyr, sommerfugle, drager og andre repræsentanter for flora og fauna. Den smukkeste og yndefulde er svaner lavet af papir. Det er meget nemt at gøre dem med egne hænder. Hvor skal vi begynde, vil vi diskutere i denne artikel.

Hvis du aldrig tidligere har behandlet origami, skal du starte med den enkleste - fra en klassisk papirsvan. For at gøre det skal du tage almindeligt papir omkring 10x10 eller 20x20 cm i størrelse (vælg størrelse afhængig af svanens størrelse).

Derefter foldes den diagonalt, så der opnås to trekanter. Dernæst udfold firkanten og fold den med en padle (som for frø). Der er to trekanter, der stammer fra en stor trekant og en lille trekantet hale på bagsiden.

I næste fase af arbejdet vender vi vort emne og tilføjer gradvist sine nederste hjørner og bevæger dem til midten diagonalt. Nu bøj den resulterende model i halvt og omhyggeligt behandle alle linjerne i folderne med fingrene. Øverst har vi en trekant, som skal bøjes nedad. Dette vil være en lille fuglens hoved. Bøj derefter figuren igen i halvdelen. Vi hæver og spreder svanehovedet opad. Vi laver en lille bøjning til nægen (i overensstemmelse med konturerne af små folder dannet). Så et enkelt stykke papir er klar - en svane. Det er meget nemt at lave en sådan figur med dine egne hænder. Det vigtigste er at følge alle vores anbefalinger.

Hvordan laver man en svane fra et serviet?

En simpel svaneordning kan også bruges under bordlayout. For eksempel er det med sin hjælp virkelig muligt at lave en levende variation i udsmykningen af ​​et festligt bord. For at gøre dette skal du lave en svane fra serviet.

Tag serviet. Fold den i halvdelen. Re-lay og forbinde med folden. Vend om serviet og tryk det med dine fingre halvt. Sæt hjørnet til halsen og fold det igen i halvdelen. Træk så lidt fuglens hals. Ret og ret dit hoved. Raspushit hale, der gradvist løfter lagene af produktet. Det viser sig en smuk svane lavet af et almindeligt papirserviet.

Nu ved du hvordan man laver en svane ud af papir med egne hænder. Det er simpelt, sjovt og lærerigt.

Hvordan laver man en svan ud af håndklæder?

At overraske og give et godt indtryk på en elsket du kan ved at lave en kreativ svane fra et håndklæde. Hvad er der brug for for dette? Tag et stort badehåndklæde. Fold dens ender i en trekant (fra den ene side til den anden side fører op til midten af ​​produktet). Sæt derefter den ene og den anden side i to rør. Vi sætter dem sammen. Løft den øverste halvdel af de to rør opad og form halsen og hovedet fra den. Drej forsigtigt halen og svanens krop. Produktet er klar.

Du kan gøre sådanne svaner et par. Så bevæg dem tættere på hinanden og bøj forsigtigt næbene i form af hjertet. Det oprindelige dekorative element til en ensom romantisk aften er klar.

Hvordan laver man en modulær svane lavet af papir?

Hvis du allerede har lært at lave enkle stykker papir, så er det tid til at prøve din hånd på at skabe noget mere kompliceret. For eksempel er den modulære origami-figur perfekt. Hvad er der brug for for dette?

Det er bedst at bruge belagt farvet eller hvidt kontorpapir. For at lave en svane har vi brug for mange små trekantede moduler. På hvordan man laver en svane ud af papir med egne hænder, beskriver vi nedenstående i teksten.

Når du laver modulet, skal du tage et lille stykke papir, der måler 7x5 cm, bøj ​​det ene og en anden gang i halvdelen. Så unbend vi arkarket, tager de to nedre ender og fører til midten, skaber to trekanter.

Vi vender det lille blad, bøj ​​to trekanter på den resulterende hale, skjul den ekstra. Det viser sig helt lukket på alle sider af trekanten-modulet. Det er fra sådanne detaljer, at vi får svaner lavet af papir. Med egne hænder er det mere bekvemt at lave sådanne trekantede elementer efter ordningen.

For at tallene skal have samme størrelse, kan du gøre følgende:

 • tag et albumark, linjal og blyant
 • Tegn et tomt arkfelt, så du får tilsvarende kvadrater med en størrelse på 53x74 mm;
 • Skær de resulterende rektangler;
 • Lav hver figur en trekant.

Og endelig skal du kun indsamle alle elementer i en.

Hvordan tilslutter du elementerne korrekt?

For at produktet skal kunne se æstetisk glædeligt og sikkert fast, er det nødvendigt at tilslutte alle de små detaljer af denne ejendommelige volumetriske mosaik korrekt.

Med disse enkle regler vil du have smukke og elegante svaner lavet af papir. Med dine hænder kan du lave en spektakulær svane af klassisk hvid farve eller bruge flere regnbuefarver i et håndværk. For eksempel, for at skabe en lys svane, skal du:

 • rød trekant for næb;
 • 136 stykker af rosa trekanter;
 • 90 stykker orange triangler;
 • 60 stykker gule detaljer;
 • 39 stykker blå elementer;
 • 78 stykker grønne detaljer;
 • 36 stykker af blå trekanter;
 • 19 stykker lilla detaljer.

Så, for at forbinde elementerne, start små. Tag tre detaljer: to af dem skal røre hinandens vægge, og den tredje - reparere dem i to af deres indre lommer. Det er sådan, at svaner er lavet af papir med egne hænder.

I det næste trin skal du tage resten af ​​detaljerne og tegne en cirkel efter et lignende mønster. I alt vil oprettelsen af ​​en cirkel tage op til 30 små elementer. I hver af de følgende cirkler vil der også være 30 trekanter af samme farve.

Således vil vi lave en cirkel efter en cirkel, og til sidst vil vi have en modley svane lavet af papir. Det er bedre at forsøge at gøre origami med egne hænder, idet man tidligere har studeret specialiseret litteratur.

Når vi er klar til den fjerde og femte række, er det kun for forsigtigt at trække enderne af den store tredimensionale detalje, som har en rund form, og forsøger at dreje den indvendigt ud. Med den rigtige bevægelse får du en smuk vase, som visuelt ligner et fodboldstadion.

En svan af papir med egne hænder: en mesterklasse (vi danner vinger)

Dernæst fremstiller vi de sjette og syvende rækker af de resulterende elementer. Og samtidig skaber vi forberedelsen af ​​fremtidige vinger. For at gøre dette, i den syvende række, skal du forlade to små huller ved omhyggeligt at vælge unødvendige dele. Det er på grund af dette i den syvende række vil ikke være 30, men 24 trekanter.

I næste fase laver vi en ny og efterfølgende serie, hver gang vi fjerner to moduler (trekanter) fra hver af dem. Derfor vil der i ottende række være 22 elementer i den niende - 20, i den tiende - 18, i den ellevte - 16 osv. Halen er også lavet ved hjælp af taktikken til at reducere en trekant i hver række. Det er præcis, hvordan en svane er lavet af papir med egne hænder. Hvordan man laver en næb og en hals for det, vil vi fortælle videre.

Det næste skridt er at sammensætte elementerne til fuglens hoved og hals. I modsætning til den tidligere metode, skal denne gang to hjørner af en trekant indsættes i begge lommer på den anden. I dette tilfælde, hvis du ikke ønsker at se din svane med en splittet næse, kan begge dele af modulet limes sammen med konventionel PVA. Derefter fastgør fuglens hals en passende bøjning og form, og fastgør den nøjagtigt mellem vingerne.

Desuden kan produktet være dekoreret med marionet øjne og en bue. For at opnå større synlighed og skønhed skal du også lægge din svane på en piedestal. For dette skal du separat lave to cirkler bestående af 36-40 stykker trekanter. I dette tilfælde skal modulerne til stativet gøres på samme måde som vi tidligere havde nakke.

Hvis du følger vores råd, vil du have en smuk svane lavet af papir. Med dine egne hænder (produktets billede er vedhæftet) kan du lave en 3D origami-figur, som kan præsenteres eller bruges som en lys dekoration af dit interiør.

Hvordan kombineres farver, når man arbejder på et produkt?

Når du laver en svane, skal du prøve at følge mønsteret og kombinere farverne korrekt. De skal kombineres og harmonisk integreres i produktets overordnede billede. For eksempel kan sekvensen af ​​farver være som følger:

 • Den første og anden række er trekanter med lyserød farve;
 • den tredje, fjerde og femte række er orange detaljer;
 • den sjette og syvende rækker er gule trekanter;
 • den ottende, den niende og den tiende grønne moduler;
 • den ellevte og tolvte er blå trekanter;
 • trettende, fjortende og femtende - blå detaljer;
 • den sekstende, syttende og attende er lilla trekanter.

Lav halen af ​​tolv elementer af grøn og tre blå detaljer. Til halsen skal du bruge en rød, syv lilla, seks blå, grønne og gule elementer. Således vil du have en farve svane lavet af papir. Med dine egne hænder (diagrammet er vist nedenfor) kan det laves af enhver størrelse. Farveskalaen kan altid ændres, hvis det er nødvendigt.

I et ord, hvis du vil lave et smukt dekorativt element, kan du altid huske MK om svaner. Og de kan laves af papir, servietter, postkort og endda badehåndklæder.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

67 − = 57