Håndværk fra efterårsgaverne

Håndværk fra efterårsgaverne

 • De mest populære typer af håndarbejde
 • Strikket blæksprutteapplique: trin for trin instruktion med billede
 • Valentines den 14. februar med egne hænder: TOP - 100 bedste ideer med master klasser
 • Trinket "Hund" med egne hænder. Steg-for-trin mesterklasse med billede
 • Vinter håndværk med børn. "Snemand-postman" af farvet papir: en mesterklasse

Når bladene spinder rundt om vinduerne, og i skovene og parkerne fulde af bær, ekko, kastanjer, er det bare en synd, der ikke bruger alt dette og skaber håndværk "Gaver til efteråret". Oprettelsen skabt af os kan dekorere vores hus, tjene som en gave til familie og venner eller deltage i skoleferien i efteråret.

"Gaver til efterår" håndværk billede vil ikke forlade dig ligeglad, du vil helt sikkert gerne gøre noget med dine egne hænder. Det enkleste kildemateriale er efterårsblade. Af disse kan du lave meget usædvanlige buketter, lyse og festlige. Vi skal bruge ahornblad og andre, men helst mørke, mættede nuancer. Først vil vi lave blomster. For at gøre dette, bøj ​​arket halvt vandret, altid med oversiden udad og rul det med en tæt rulle. Kernen er klar.

Derefter skal du tage det næste ark, og bøje det i halvdelen, men foldelinjen skal ikke være klar og stiv. Vi placerer os midt i vores kerne, så den øverste kant ligger lige under folden. Derefter pakker vi først den ene kant og den anden. Vi fik det første kronblad. På samme måde gør vi alle de andre kronblade, der skifter lidt efterfølgende ark i en cirkel. Antallet af kronblade afhænger af, hvor frodige vi ønsker at se vores blomst. Normalt er fem til syv blade nok til at skabe en rose. Vi sikrer rosettet med tråde i den nederste del, sæt det til side og fortsæt for at skabe den næste.

Når vi har produceret et tilstrækkeligt antal farver, skal vi fortsætte til den næste fase-wrap hver færdigblomst med et klart blad og genoprette det med en tråd. Klar til at hente roserne i buket og fortsætte med at dekorere. Vi gennemfører kompositionen med Kalina's grene. Hvis der stadig er huller, kan du tilføje lyse grønne vinca blade til dem. Det viser sig en meget smuk kontrast med en lys rød viburnum. Til sidst rammer vi vores buket med store ahorn blade. Glem ikke at ordne alt med en tråd. Det er stadig at vælge en smuk vase eller bare et farverigt glas og placere vores buket. Du kan lære at lave buketter fra andre materialer, for dette kig på vores masterclasses.

Og hvad smukt Håndværk på temaet "Gaver til efteråret" er fremstillet af druer blade! Dette er et ganske komplekst materiale, fordi druenes blade ikke er så fleksible og elastiske som ahorn, men det er svært at finde så mange skygger. Vi er fyldt med materialer og tålmodighed, fordi det endelige resultat er det værd. Vi vil have brug for grøn og blandet farve af bladernes blade, viburnumets kviste med blade. Derudover saks, lim, gummibånd til penge (de er i afdelinger for kontorartikler), tråd, maske til blomster af en gul skygge. Vi henter en passende vase, og du kan starte. Bøjt i halvt på den vandrette et blad af en vinstok omdannes til en stram rull. Pas på ikke at forkæle arbejdet, fordi bladene af druer er mere skrøbelige end ahornene.

Mellemsten af ​​vores rose vil blive flettet, og det første kronblad er lavet grønt. Sæt forsigtigt midten af ​​det foldede ark. Derefter skifte de grønne og fernede kronblade. Og kernen og hvert kronblad er fastgjort med tråde, så de ikke kan slappe af. Vi slutter med et grønt kronblad. Bemærk at vi kun opbevarer petiole af en eller to af de centrale blade, de andre skæres af inden foldning. Vi indpakker den forberedte rose med et grønt blad af druerne, så blomsten er indrammet med dentikler.

Antallet af blomster til en buket er valgfrit. Når vores roser er klare, skæres masken i stykker af denne størrelse, så netets kant ligger lige over blomsten. Vi sætter alle roser i et gitter og igen reparerer vi det med tråde. Separat fra grønne blade er det moderigtigt at rulle små knopper. Derefter opdele viburnum i små kviste, så de har bær og blade. Vi kombinerer knopper med roser ved hjælp af kontor gummi. Nu kan du begynde at placere sammensætningen i vasen. Vi arrangerer jævnt blomster med knopper, individuelle druer blade og stilke af Kalina. Som du ved er druer en meget lækker bær, vi har en mesterklasse med en original salatrecept med druer.

Håndværk "Efterårsgaver"

Efter en tur i skoven er der normalt nok forskellige materialer til fremstilling kunsthåndværk "Efterårsgaver". Det kan være nødder, acorns, lyse bær, usædvanligt malet græs og blade. Lad os prøve at lave en krans. For ham har vi brug for følgende: pap til basen; valnødder; agern; kastanjer; pinjekegler; egeblade; fyrretræer; små kviste med blade; lim og sakse.

Fra kartonen skar vi basiscirklen af ​​vilkårlig størrelse, men ikke for lille, så det ville være bekvemt at placere alt på det. Smør cirkelbasen med lim "Moment9raquo; og skiftevis placere det på blade af egetræ og fyrkegler; kastanjer; nødder og egern.

Vi forsøger at placere det jævnt. Kranens bund er klar, nu fylder vi hullerne med alt, hvad der står ved hånden: fyrretræer, hatte, kviste osv. I stedet for lim kan du bruge en termo-pistol, hvis du har en. Skynd dig ikke for at få arbejdet til at se godt ud og godt til øjet. Før du fastgør materialet på limen, skal du fastgøre det på substratet og sørge for at alt er lagt godt. Tålmodighed vi har brug for, men hvordan øjet vil tilfredsstille resultatet. For fuldstændig tørring af kranse, lad være med på en dag på bordet. Hvis alt er fast, kan du hænge det på væggen som et ornament. Ellers er vores skabelse bedre at dekorere bordet - du får et glimrende lysestage. Derudover kan du som en smuk dekoration lave et træ fra kaffebønner.

Ingen er nu overrasket af forskellige blomsterbuketter af roser, liljer, krysantemum og endda eksotiske orkideer. Hvis du skal gå til en fødselsdag, men stadig vil overraske, så prøv at lave sådan en usædvanlig buket. Materialer til ham, du kan samle på en tur i skoven eller i byparken, og måske på hans egen dacha. Foruden blade og kviste af bjergaske eller viburnum skal du bruge jutetråd og limpistol.

Fra jute tråde danner grundlaget for buket. For at gøre dette opblæser vi den oppustede bold med tråde og smører tapetlimmen. Når alt er tørt, lad luften komme ud af bolden og fjern det. Først vil vi lave blomster fra lyse askeblader. Fold blade fra midten og reparer smelten i løbet af arbejdet. Vi har brug for omkring 15 storslåede roser. Klare roser placeres jævnt på bunden og fastgøres med lim. De resterende huller er jævnt fyldt med bær af bjergaske. Vridtrådene skal ikke være synlige. Klar til at sætte sammensætningen på den dekorerede flaske.

Kan du lide masterklassen? Fortæl dine venner - klik på knapperne nedenfor:

Nøgle nyhedstagere:

 • Efterårshandværk i skolen: de bedste ideer med et billede
 • Håndværk fra tørre blade. Steg-for-trin master klasser
 • Roser fra papir med slik: en trin-for-trin mesterklasse med et billede
 • Hvordan laver man kanzash-fælge? Floral bezel: trin for trin mesterklasse
 • Efterår kranse med egne hænder: trin for trin
 • Efterårsbuket med dine hænder: de bedste ideer til at skabe
 • Topiary Autumn med egne hænder: Step-by-Step mesterklasser med foto
 • En gave til min mor med mine egne hænder: en nåleseng, broderet med bånd
 • Ornamenter fra bånd. Blomster ved egne hænder
 • Sådan laver du en buket penge: en trin-for-trin mesterklasse med et billede

 • Smukt håndværk lavet af pap til nytår
 • Valentines den 14. februar med egne hænder: TOP - 100 bedste ideer med master klasser
 • Perler med egne hænder. Steg-for-trin master klasser
 • Trinket "Hund" med egne hænder. Steg-for-trin mesterklasse med billede
 • Håndværk til 2019 med egne hænder. Årets symbol er et gris, en grise. 100 ideer med turn-baserede billeder
 • Strikning nederdele til piger. TOP - 20 ideer med billeder, diagrammer og beskrivelse
 • Smukt mønsterstrikning: honningkage. Top 10 strikning ideer + beskrivelse
 • Armbånd "Pandora" med egne hænder: trin for trin instruktion
 • Funktioner af strikning tøj til dukker af forskellige slags
 • Håndværk fra papir med dine hænder: TOP-10 ideer med billeder

Genudskrivning af materialer er kun tilladt med skriftlig tilladelse fra redaktionen!

Håndværk "Gaver til efteråret" med egne hænder af naturlige materialer: ideer, instruktioner

Efteråret er en opfindelse. Alt i det eller hende i lyse maling. Et håndværk "Gaver til efteråret" med egne hænder kan laves af mange forskellige materialer. I kurset er blade faldet fra træer af alle farver, kastanjer og egern, fyrkegler og gran, frø, grøntsager fra senge.

Mens du går med børn, kan du samle de faldne blade og lave en smuk "blomster" buket fra dem. Hvordan gør man det? Vi vil nu fortælle.

Tag det gulede ark ahorn, bøj ​​det halvt og rull ind i et rør. Tilføj kronblade fra andre ark. Lav en knopp, bøj ​​kanterne og join bladene i en enkelt rosenblomst. Derefter skal du samle blomster i en buket. En sådan gave vil være behageligt for mor og bedstemor.

Grape cluster - et interessant børnebåd

Efterårsgaver kan bruges til at skabe forskellige produkter. En fin flok druer opnås fra egern. Dette håndværk skal udføres sammen med voksne. Saml acorns fra hatte, tør og lav huller i dem. Så skal du lægge ledningen i dem og rette dem i den ene ende. Derefter skal den indsættes med papir og dækkes med akrylmaling, lak. Tilføj blade, der kan skæres i papir og formes af færdige "bær" 9raquo; drue klynger.

Håndværk "Gaver til efteråret" med egne hænder og gøre børn i børnehaven og elever i skolen. For at gøre interessante ting skal du have et valg i materialet. Og efteråret giver generøst alt, der kan bruges i håndværk. Indsamling af materiale kan begynde med kegler, småsten, nåletræ. I kurset vil der gå bærer rowan og hundrosen, tørrede blomster, mos og fuglefjeder.

Tørre blade er perfekte til voluminøse figurer og ægte malerier. Du kan forsøge at skabe et fantastisk træ. Følgende materialer vil være nødvendige: en brun papirpakke, plasticin, egblade, hatte fra egern, rowanbær og ahornfrø. En sådan artikel udelukker traumatisk fare for barnet, som for fremstilling af træ er der ikke brug for knive og sakse. For det første skal du kollapse pakken, så den er snoet fra begge sider i forskellige retninger. I den nederste del af træet er det nødvendigt at vedlægge ler, hvilket vil sikre dets stabilitet. Det øverste skal løsnes. Dette vil være kronen af ​​træet. Til hende fastholder egenblade med lim eller plasticine. Hatte af ekko er øjne og næse. Lav en smilende mund af røde bær.

Håndværk "Gaver til efteråret" med egne hænder er let at lave. De er efterspurgte på en udstilling i alle førskole- og skoleinstitutioner. Lever fornøjelse og selve processen.

Du kan gøre håndværk "gaver til efteråret" fra grøntsager. Selv om de ikke kan efterlades permanent til dekoration af interiører, som de er vant til hurtigt at forværres. Men sådan håndværk ser altid godt ud og samler et stort antal tilskuere.

Kartofler er en fremtidig pindsvin. Tag en aflang vegetabilsk. Det kræver også ler til at forbinde dele og tandstikker. Fra den ene side af kartoflen skal du vedhæfte øjne, næse og ovenfra for at danne nåle fra tandstikker. Og læg et æble eller svampe på nåle.

Den næste skabelse indeholder ægte gaver til efteråret. Håndværk lavet af naturmateriale er godt, da de altid er naturlige. Du kan f.eks. Lave en kurv. Dette håndværk hjælper med at udvikle børnenes fantasi, opmærksomme holdning til den omgivende natur. For arbejdet er der brug for: cedertræer, birk, fir kviste, bær af bjergas og sne leopard, plasticine, saks, børste og lak.

Du bør starte med modelleringen af ​​kurven. Derefter skal du adskille skalaerne fra keglerne og fastgøre dem på den plastikbaserede kurv. To birk twigs twist og fastgøres til hoveddelen af ​​produktet, så håndtaget viser sig, som sammen med skalaerne på kurven skal lakse og tørre. Nu skal du tage de høstede bær. Rowan er midt i en blomst, og kronblade er en snedækkede bær. En gren af ​​en birk er en stilk af en blomst. For at fuldføre billedet, tilføj gran og rowan grene.

Når klasser begynder i skole, bærer gutterne og lærerne deres "Efterårsgaver" artikler i skole. Du kan prøve at lave en ansøgning i form af en majskål. Følgende materialer er nødvendige: hvid karton, grøn plastin, ægte kornkorn. Fra ler, lav basen af ​​cob og bladene. På dette grundlag skal du holde kornkornet. Sådant arbejdsløst arbejde udvikler sig godt til gode motoriske færdigheder.

De mest usædvanlige håndværk af "Gaver til efteråret" med egne hænder fås ved tegninger på almindelige blade af forskellige træer. Du kan male og male blade i form af insekter, dyr. Fans af dukketeater fra bladene skæres ud, maler figurer. Ved hjælp af almindelige tørre blade opnås ualmindeligt indrettede gamle akvarier, lysestager, lamper. Til konservering er tørre blade dækket af PVA lim. Med denne ekstra behandling forbliver farverne lyse og saftige i lang tid. Børn er meget glad for at lave forskellige dyr fra egne hænder.

Håndværk på "Gaver til efteråret" ser ikke altid ud som normalt. Nogle gange kan man ikke engang forestille sig, at et ægte mesterværk vil blive skabt af almindeligt naturmateriale. Meget smuk er tredimensionale figurer. Ofte gør dyr - cubs, hedgehogs, katte eller kantantereller. Men du kan lave en båd, et hus eller noget eventyr tegn. Vær kreativ!

Det er sværere at beherske tallene end at gøre applikationerne. Derfor har barnet brug for hjælp fra en voksen.

Tema "Gaver til efteråret": håndværk fra naturligt materiale

Af keglerne er smukke bjørne. Kegler, egern og pap - og et par musikere er klar. Kalkuner, kameler, fugle, hjorte og svane - du kan finde ud af, hvordan du laver et stort udvalg af fugle og dyr fra naturmateriale. Alt det naturlige materiale, der fortæller børnenes fantasi og hvad en voksenhjælps færdighed kan gøre, vil vise sig fantastisk!

Hvilke slags naturlige materialer vil gøre smukke håndværk

Vidunderlige og holdbare håndværk "Gaver til efteråret" fra grøntsager opnås, hvis grundlaget for at tage konditorer. To vidunderlige "summer9raquo; en snemand fra dem vil dekorere enhver udstilling. En sød lille hund kan laves af et blomkål og ananashoved, en melon er en fremtidig pindsvin. En vildsvin, pingviner og en zebra kan laves af aubergine, en puddel kommer fra blomkål, fra den - en hel besætning Romanov får. Her er ikke en komplet liste over, hvad håndværkere kommer med! Alle ideer til at lave kunsthåndværk på temaet "Gaver til efteråret" kan ikke listes!

Af papir og pap er også smukke håndværk

Smid ikke kartonemballage fra æg. Fra det kan du se smukke svampe af fly agaric. Ikke ligefrem naturligt materiale, men også interessant.

Og hvem vil gerne lave et nyt legetøj til børn fra en gammel brugt plastflaske? Få en smuk pølse eller killing. Du kan oprette en hel land ejendom med hele husstanden - kyllinger, grøfter, køer og grise. Du skal bruge plastikflasker af forskellig størrelse og form, pap cylindre fra papirhåndklæder, tykt papirkap, lim og maling.

Og ved hjælp af kosmetiske bomuldsknopper kan du lave et fluffet hvidt lam. Her har du brug for forsyninger som hvid karton, sakse, lim, bomuldssnopper, tøjpinde, tape, markører. Skær fra to karton to elementer i form af en ellipse. Dette vil være bagagerummet og hovedet. Skær toppen af ​​bomuldsspringene og lim til kroppen for at få et "frakke". Et par toppe fra stængerne limes oven på dyrets hoved, som et smør. Det er stadig at trække øjnene. Fra båndet lav en bue til lammet. Tilslut begge dele. Fra tøjspidserne få benene.

Hvilken artikel om emnet "Gaver til efteråret" at lave en børnehave?

Du kan lave denne søde lille larve kun på 5 minutter. For at gøre dette skal du have kastanjer - et sted 6 stykker, bedre lige i diameter. Stadig brug for en flerfarvet plasticine og 2 kampe.

Til en start skal du holde bolde af forskellige farver fra plasticine, de skal være lidt mindre i størrelse end kastanjer. Og forbind dem med kastanjer med hinanden.

Blind et par små bolde af plasticine og brug dem og to kampe gør cirri af larven. Øjne, en næse, en mund er også støbt af plasticine.

Fra kegler og plasticine kan du også lave forskellige pindsvin. Vedhæft egern til ryggen, for eksempel.

Eller bare pindsvin, men sæt dem på et kuld farverige efterårsblade.

Du kan lave nogle enkle appliques fra efterårsblade.

Gulerødder kan findes i hvert hus og du kan lave en giraffe eller en hest

Og her er en mus fra en pære. Øjne - fra græskar eller courgettefrø. Hale - til din smag.

Guld af kartofler

En maur fra tomater, halvdelen af ​​en agurk og fjer af en grøn løg

Og hvis sjælen beder om noget mere ambitiøst og grandiose, så er det AUTUMNEN

Og sådan et sæt frugter / grøntsager til efterårsporren er almindeligt

Uden problemer og anstrengt. Hurtigt, sjovt, ikke dyrt, med barnet, hvilket er meget vigtigt og for hånd, alt hvad du behøver. Stryg ikke jernet, og fastgør dem, minimum af udskæringer, og så må du ikke visne håndværk i lang tid.

Efteråret er rig på høst, hvorfra det er muligt at lave bizarre fakes med børn. Selv fra almindelige acorns, kan du lave en artikel i form af en smuk dekorativ drue druer.

Samlede æbler, der adskiller dem fra hatte, er det godt at tørre ud i frisk luft. Med en skarp aske, lav et gennemgående hul i dem. Forbind kablet, ved enden bøje en lille krog og brug den til at fastgøre tråden. Sådanne emner skal laves ret meget afhængigt af størrelsen af ​​bunken. Wire zadekorirovat - okleit papir eller tape tape. Og egern - bær til at male med akrylmaling, når malingen tørrer, dækker også med lak. Vinbladene kan skæres af papir. Vinogradtki væves flot sammen.

Her er en kaktus lavet af aubergine

dejlige pindsvin af kartofler

I de varme dage i den indiske sommer, der går med et barn i skovparken, kan man skrive sammen løv, æbler, kegler og sammen med familien sammen og fantasere at lave forskellige applikationer og håndværk til børnehaven.

Og for en række børn gør man håndværk fra grøntsag og frugt til børnehaven.

Vi tog bare med barnet et underligt job i en børnehave om emnet: "Gaver til efteråret".

Som sædvanlig måtte vi huske noget, som vi skulle gøre på søndag aften. Naturligvis, især forberedt eller hvad der ikke var, godt i det mindste i forvejen blev bladene tørret. Vi besluttede hvad vi ville gøre fra det, vi har.

Det første der kom til at tænke på er et billede af blade.

Tag et landskabsark, tegne en gren, og til dem en god lim fikse bladene, i hvilken som helst rækkefølge, hvis det kun var smukt.

Det er bekvemt og enkelt malet her.

Hvis du har et lille dekorativt græskar, kan du lave en lille mands hoved fra det eller skære en kurv ud. I kurven sætte svampe, grøntsager, frugter - de kan støbes af plasticine, du kan sætte ægte (på størrelsen afhænger). Du kan lave en ansøgning "Efterårsfelt" eller "Efterårskov" fra de ægte flerfarvede blade. Du kan lave en sammensætning ved hjælp af ler og naturlige materialer "Vores have".

Vi lavede et træ med frugter. I en plastikburk fra syrnet fløde blev der lagt sten, en kvist (med blade) var fast i det, det var vores træ. På sine grene hang forskellige frugter - bær af bjergaske, egern, små kegler, rannets. Bærene blev båret direkte på grene, de gennemborede dem simpelthen, resten blev hængt på tråde. Bunden af ​​træet var dækket af mos.

Jeg kan godt lide alle slags håndværk og med største glæde vil jeg dele ideer med dig: barnet kan lave en børns applique med blade i form af et træ,

Min søn og jeg lavede en dekorativ kurv af ekkerner fast sammen. Den er lavet meget simpelthen, rækken efter rækken limet acorns, som mursten spredes, udvider opad. Håndtaget blev lavet af en almindelig kvist, vævet ind i en pigtail. Inde i kurven satte to pindsvin på et lyst ahornblad, lavet af store kegler og plastik. Det viste sig ganske flot og nemt. Det er synd, at jeg ikke fotograferede, jeg troede ikke, at jeg ville møde dette spørgsmål.

Den enkleste ting du kan gøre med et barn i børnehaven er pindsvin fra ahorn blade. For at gøre dette skal du bøje bladet i halvdelen, fastgøre næsepartiet fra egern og lime øjet og næse fra plasticine. Du kan plante den på et ark karton, der er dekoreret med rowan, frø og juletræsgrene.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 50 = 60