Håndværk fra genbrugsmateriale for hånd

Et andet liv for affald. Håndværk fra genanvendelige materialer

En masse skrald er produceret af det moderne samfund. Pakker fra mad, drikkevarer og ting blev fyldt med urner og dumper. Du kan medbringe en lille fordel for naturen. Mindst et håndværk fra genanvendelige materialer - dette er allerede godt. Som et materiale er næsten alt, der kasseres efter brug, egnet. For eksempel gamle magasiner.

Vase til slik fra farvede stykker papir

Farvesiderne skæres i små stykker på en sådan måde, at det viser sig meget konfetti. Dette er det vigtigste materiale til arbejde. Ud over papir skal der stadig opbevares:

 • luftballon;
 • mad film;
 • lim PVA;
 • skarpe saks.

Bolden skal opblæses til den ønskede størrelse og binde hullet, så luften ikke kommer ud, og den bevarer den ønskede form til slutningen af ​​arbejdet. Wrap madfilmen.

Derefter imiterer papir-mache teknikken, dække bunden af ​​ballonen i flere lag. Hver af dem skal tørre, før de anvender den næste.

Når alle lagene er hærdet, fjernes bolden fra den resulterende skål. Skarpe saks udskærer vaseets øverste kant fra konfetti, i form af en glat bølgelinje.

Skålen kan om nødvendigt dækkes af akryllak, udefra og indefra, for at give glans og ekstra styrke.

Håndværk fra genanvendelige materialer. Plast dækker

En ukompliceret og original ramme kommer fra plastikhætter. Det vigtigste er at lagre materialet i den rigtige mængde. Omslag kan være af samme farve eller forskellige nuancer.

For at lave rammen skal du også:

Rammens størrelse afhænger af antallet af lagrede omslag. Jo flere af dem jo bredere vil være et håndværk fremstillet af genanvendelige materialer. På et ark karton sæt et billede og cirkulere rundt om konturen. Ret lidt inden i den resulterende firkant eller rektangel på hver side og tegne en lignende. Skær med en linjal og en kontorkniv. Det indre vindue for billedet er klar.

Derefter skal et ark pap med et hul primeres. Brugt akrylmaling eller gouache med tilsætning af PVA lim. Dæk baggrunden med et ensartet lag og tør det. Når emnet er klar til yderligere arbejde, er lågene på omkredsen af ​​vinduet forudlagt. I en eller flere rækker afhængigt af deres nummer. Når ordren og placeringen er defineret, limes alle lågene til substratet. Nu kan du skitsere den ydre dimension og klippe ud af rammen.

Bagsiden er også lavet af pap. Det er nødvendigt at skære en geometrisk figur, der præcist gentager den første del, men uden et hul i midten. Tilsvarende dækker med maling, tør det. Vi klæber lim på den indvendige overflade på tre sider, kombinerer begge halvdele, limer hinanden og laver en støtte bagfra. Den oprindelige ting er klar.

Bijouterie fra aluminium cover

Nogle gange for et usædvanligt og spektakulært håndværk af genanvendelige materialer (til børn) behøver du ikke at lagre en stor mængde materiale. Til smukke øreringe er et par dæk nok. Metal, fra drikkevarer i glasflasker, vil gøre. Sådanne detaljer har en interessant korrugeret kant med dentikler og lav dybde, disse egenskaber er ideelle til sådanne kostume smykker.

Du skal også have to runde klistermærker, klargjorte håndtag og silikone krus eller lak. Det er nødvendigt at lave et hul i låget og indsætte en shackle til fastgørelse i ørerne. Indvendigt limes en smuk klistermærke og en konveks linse af silikone på klæbemidlet. Hvis der ikke findes sådanne detaljer, kan den udskiftes med et lag lak. For at opnå en konveks overflade kan den bruges flere gange, så det forrige lag tørrer ud. På bagsiden er drikkens logo eller et farvet klistermærke fastgjort. I stedet for billeder er det også acceptabelt at bruge farvet lak til farvning af negle.

Nytårs legetøj fra brugte løg

Moderne energibesparende lamper har egenskaben at brænde sig ud som de gamle. En lang tradition er at bruge dem i hverdagen efter udløbet af deres levetid. Bedstemor darn sokker på lyspærer, og børn maler med farvede maling. Af dem viser de smukke håndværk fra genbrugsmaterialer af egne hænder, glaslegetøj - ikke værre end fabrikken. For arbejdet bør være forbeholdt inspiration og nogle materialer:

Først skal du rette båndet på lampens bund og hænge det med pæren nede. Ellers vil anvendelsen af ​​malingen være vanskelig. Kunstobjektet kan dog holdes i hænder som en russisk dukke og males i dele.

Hvis du vælger et interessant billede med tegnet og arrangerer det på arbejdspladsen, kan du tage i hænderne på maling og begynde at omdrage det tegn du kan lide på en af ​​deres høstede pærer. Form dikterer konturer. Fra langstrakte pæreformede pærer, sød pingviner eller frække hoveder viser sig, runde dem antyder ligheden af ​​traditionelle julkugler. Selv langstrakte løg kan findes ved hjælp af fantasi og kreativ fantasi.

Som ekstra dekorationer anvendes overhead skæg, hår eller tøj fra kludspåner.

Håndværk fra genbrug til skole med egne hænder. Indretning af plastflasker

En usædvanlig måde du kan bruge en tom beholder fra søde drikkevarer på. Til arbejde kræves der ikke mere end fem øvre halvdele af flasker, halveret. De er malet indefra med akrylmaling og sammenføjes med hjælp af perler indsamlet på en solid fiskelinie. Denne originale dekoration ser fabelagtig og mystisk ud.

Hver dag producerer samfundet en stor mængde affald, affald, som med rette brug ikke kun gavner, men også beundrer livet. Håndværket fra genanvendelige materialer giver et nyt, andet liv til ting, der var beregnet til frigivelse. Affald bliver et produkt af anvendt kunst.

Håndværk fra deres brugte materialer

Mange mennesker, uden at bemærke det, smider ud i skraldet mange interessante ting og materialer, hvorfra man kan lave rigtige mesterværker. Håndværk fra Recycled tillade at udvikle børns kreativitet, dette materiale er næsten gratis, og dets anvendelse i produktionen af ​​nyttige og interessante ting, bare hjælper det økologiske system renset for skadelige stoffer.

At lave håndlavede artikler fra dine egne genbrugsmaterialer, vil ethvert materiale, der er praktisk, hvilket er i overflod i huset, gøre. For eksempel kan det være plast ægplanter, hvorfra de laver:

 • Af 5 liter - en temmelig stor blomstervase. Du skal bare trimme den øverste del med halsen og dekorere det med farvede tråde på ydersiden eller blot male det i dine yndlingsfarver.

 • Flasker fra 03 til 2 l tjener til en multi-etagers vase til nøgler eller små genstande. Beskær bunden af ​​flasken i en højde på 5 cm, gennembor dem i midten, vi lægger på metal eller træstang i stigende rækkefølge og sætter eller hænger i gangen.

 • I sommersæsonen af ​​PET-beholdere kan gøres nemt synke, plastflasker kun nødt til at skære væk fra bunden til at knytte til et træ eller hegn på hovedet, hæld vandet og åbne proppen på et par omgange, så vandet flød en lille stråle.

Der er mange typer affaldsmaterialer, der kan bruges som sekundær råmateriale til håndværk, hvoraf den ene er plastikredskaber. Efter en ferie i naturen eller i andre lignende situationer er der altid et par plastplader eller bestik, hvorfra du kan lave mange interessante ting:

 • Sked er et glimrende materiale til at gøre en bud af en rose eller tulipanblomst, selv om det i det første tilfælde er nødvendigt at deformere dem lidt ved varmebehandling.

 • Fra pladerne kan du skære forskellige former og dekorere dem, det kan være: en grise; killing; halvmånen; mariehøne osv.

 • Gafler, der kombinerer en ventilator med et krumt håndtag, tjener som serviet stand.

Det mest enkle håndværk til skolen

Håndværk fra genanvendelige materialer for skolen kan laves meget hurtigt, og de vil være originale, da der er mange forskellige slags materialer, såsom:

I tilfælde af tekstiler, den kan bruges som en indpakningstøj til et stativ under blyanter og håndtag fra en beskåret plastflaske.

plast det har så mange forskellige former, at du kan gøre absolut noget med det, for eksempel:

 • bordskånere;
 • sparegris;
 • vaser;
 • lysekroner af flerfarvede flasker;
 • Skær og dekorér fra engangsplader af forskellige dyr og insekter.

træ Brug er allerede lidt vanskeligere, da det kræver et specielt værktøj. Men fra det kan du lave både et fuglehus og en hel skammel. For at gøre dette skal du selv trimme brædderne efter reparation.

Fra genbrugspapir Brug primært pap, da den er den mest robuste fra alle typer papiraffald. Fra papkasser og kasser kan du gøre:

 • skibets skrog og med et blødere papir sejl;
 • forskellige anvendelser;
 • skære og dekorere figurerne på nytårstræet
 • Slotte og paladser, med saks og lim.

Håndværk fra genanvendelige materialer bringer ikke kun glæde til børn, men udvikler også konstruktiv tænkning samt fremhæver kreative personer. Denne type beskæftigelse giver dig mulighed for at bruge interessant tid, og forhindrer det også i forurening af det naturlige miljø, kemiske elementer indeholdt i plast eller andet affald.

Det er interessant - hvordan man tjener penge på plastflasker

 • Eco sektion (85)
 • Jord (59)
 • Klima (61)
 • Vandforsyning (22)
 • Sekundære råvarer (81)
 • Ernæring og sundhed (14)
 • Natur (111)
 • TOP-sektion (15)
 • Økologiske produkter (16)
 • Affald (74)
 • Økologi af regioner (31)
 • Moss (96)
 • Kakerlakker (76)

Kopiering af materialer er kun tilladt, når der placeres et aktivt link til webstedet Ecology-of.ru

Efter at have udfyldt formularen, vil lederen kontakte dig og besvare alle spørgsmålene.

Håndværk fra det praktiske materiale med egne hænder med en beskrivelse. Håndværk til sommerhus, til hus, til køkkenhave, til køkken, til legeplads

En lejlighed, et landhus, en plot, en have og generelt noget, du kan dekorere med din egen fremstilling. Mulighed, du ser lav budget og interessant, især hvis processen involverede børn. Håndværk fra det praktiske materiale med egne hænder - det er altid spændende, og nogle mennesker hæver dem generelt til kunstværdien. I løbet er absolut alt: flasker (plast og glas), naturlige materialer, gamle dæk osv Fortæl alle på en gang ikke er muligt, vil vi kun vise dig en retning, der er helt sikkert fortjener opmærksomhed ...

Vores svar er overalt! Absolut i ethvert hus kan du finde en skruetrækker, en hammer og tænger, aske, dåser, plast og PET-flasker, unødvendige diske, reb, knapper og så videre. Og måske er der et træ eller egetræ vokser i nærheden af ​​dit hus, så har du mange kegler og æbler hele året rundt. Alt dette er nok til at lave en håndlavet artikel af praktisk materiale.

Vis din fantasi, og du selv vil ikke mærke, hvordan de sædvanlige og almindelige genstande omkring dig bliver behandlet som råmaterialer. Tag de forskellige masterklasser i den retning du vælger, og udfyld dem med din forfatters ideer.

Det er ikke nødvendigt at gentage, at fantasi i princippet er ubegrænset, og du kan gøre alt, hvad dit hjerte ønsker. Og selv om glasflasker med polaritet er lavere end deres plastikmodeller, er håndværk fremstillet af improviseret materiale af denne type simpelthen fantastisk. Glas er meget mere indbydende og interessant og ser mere elegant ud. Vi tilbyder dig de 5 mest almindelige ideer.

1. Vaser. En smuk flaske farvet glas er allerede dekorativt af sig selv. Det kan males, og på to måder: internt eller eksternt, for at sy eller binde en smuk dækning, dække overfladen af ​​applikationen eller male farvede glas maling, indsætte over garnet, dekorere med perler, etc. Hvis du ikke kan lide halsen, det kan skære en særlig anordning eller .. opvarmning, kun omhu skal tages.

2. Lamper og lysestager. Besidder evnen til at skære på glas, kan du gøre genstande til indretningen af ​​utrolige skønhed - fra de mest elementære lysestager til hele designkompositioner.

3. Vaser til indendørs planter eller hængende potter. Denne mulighed for sekundær brug af råmaterialer er ekstremt populær.

4. Fægtning af senge og blomsterbed, stier. Sådanne håndværk til landhuset fra det praktiske materiale vil være meget praktisk. Hvis det ønskes, kan du sætte LED-kranser i flasken og lukke dem ca. 1/3 af højden. Om natten bliver dit websted forvandlet og spillet med lyse lys og blænding.

5. Arkitektoniske objekter. Og det er også muligt, og det viser sig bare fantastisk med et lille antydning af mosaik og antikviteter. Du kan gøre alt i den klassiske to-tone version, som det originale lysthus i billedet nedenfor, eller brug alle formater og farver.

Håndværk fra plastflasker

Sådant materiale er tilgængeligt i ethvert hus. Trods alt sælges løveandelen af ​​drikkevarer nøjagtigt i plastflasker, og det er meget længe at tale om, hvad der kan gøres fra dem. Temaet for børns legetøj og håndværk fortjener særlig opmærksomhed (i det følgende i teksten). Plast - materialet er universelt og holdbart, han er ikke bange for sol eller fugt. Hvor kan vi anvende dette råmateriale, som vi har i overflod? For det første er disse genstandene for konstruktion. Nu gør håndværkere og drømmere alt fra lette containere (fra væksthuse til lysthus og endda små huse), og det må siges, at der opnås meget interessante bygninger. Hvis dette er for globalt for dig, så prøv at lave nogle møbler: en lænestol eller en pouf. Sådanne håndværk fra det praktiske materiale vil ikke kun bringe nyhed til interiøret, men også overraske gæsterne.

Fra en række beholdere i form af vidunderlige tegnebøger, kasser, kasser og kister til opbevaring af forskellige baggrunde. Og nogle designere har i lang tid brugt plastik til at lave hele samlinger af smykker: armbånd, brocher, halskæder og så videre.

PET-flasker analogt med glas kan bruges til indhegning senge, skabe grænser, blomstervaser osv Desuden materialet har en meget betydelig fordel - smidighed og duktilitet deraf kan bogstaveligt "lepit9raquo ..; hvad du vil have.

Jeg er sikker på mange vil huske som barn med sine forældre gjorde hjorte og mænd af agern hængt på juletræet sande grankogler udgjorde paneler af ahorn blade. Nu kan det gøres ikke kun med børn, men også på et meget seriøst niveau. Håndværk fra det praktiske materiale med en beskrivelse af fremstillingsmetoderne er blevet ekstremt populær, der er mange mesterklasser og video tutorials. Det ser ud til at være svært ved første øjekast, se dig omkring, og du vil finde et stort antal smukke snags, kviste, kegler osv.

Gran eller fyrkegler er et hundrede procent egenskab af vinterindretning og jul, nytår. Perfekt i form og naturlige skønhed, de ser godt ud i boligindretning som separate (på træet, guirlander, sammensætninger og installation), og forskellige former for artefakter. Det er nok at strø dem med kunstig sne eller sølv eller guldmaling. På tærsklen til ferien kan du lave kranse på døren eller til stearinlys.

Ikke mindre original og interessant vil se i denne sammenhæng, agern, som også kan bruges til paneler med andre naturlige materialer (blade, skaller fra nødder, frø, og så videre. D.), kompilering Ikebana, indsætte fotorammer eller album, for eksempel. Disse originale og festlige kunsthåndværk fra materialet ved hånden med sine egne hænder magt alt for at gøre nok til at vise en brøkdel af tålmodighed og omhu.

Brug tørre grene og træer

Hvor mange fantastiske interiørgenstande kan skabes fra gamle tørre grene og lige træer! Det er nok at se sig omkring og se det fantastiske i det enkleste af ting. På billedet ovenfor kan du se forfatterens lampe, denne skabelse kan kaldes uden overdrivelse et kunstværk.

Bare slentre gennem skoven, være opmærksom på gamle snags eller stubbe, se på dem som et materiale til kreativitet. Måske er det en fremtidig stol eller bænk, bord eller hylde, eller måske bare et dekorativt element. Håndværk fra det hellige materiale af denne art vil harmonisk passe ind i ethvert interiør.

Elastiske pilgræsgrene eller vinstokke er nyttige til vævning af julkranser, kurve, vaser eller endda møbler.

Brugte dæk - et fælles materiale, det kan findes i store mængder og helt forskellige størrelser. Men hvad af dem gør, foruden de velkendte svaner og blomsterbed? Tag et eksempel fra den koreanske mester Yong Huo Ji, hans arbejde er imponerende og begejstret. Storslåede dyr med en klar struktur af hver muskel er lavet af en traditionel træramme og gamle dæk. Det er selvfølgelig aerobatics, men vi anbefaler også dig at undgå banaliteter og konventioner. Brug mere lyse farver og muntre ideer, fordi selv de enkleste kan være strålende.

At studere håndværk til huset fra praktisk materiale, det ville være uretfærdigt for ikke at nævne papir og pap. Det er umuligt ikke at huske den velkendte kunst af origami. Skalaen er fantastisk, og teknikken er fantastisk. Særligt populært i de seneste år er den modulære origami, hvor forskellige stykker er samlet fra de samme dele. Du kan begynde med de mest elementære, gradvist forbedre færdigheden. Det er usandsynligt, at nogen vil vende sin tunge for at kalde en sådan drage et almindeligt håndværk.

Den anden mest populære retning er vævning af gamle aviser og blade. Willow stænger - alt det samme, materialet er lunefuldt og noget svært at håndtere, hvilket kræver visse færdigheder i arbejdet, men papir vil være et glimrende alternativ til dem. Det er ret simpelt, hurtigt og meget variabelt. Du kan væve almindelige kurve, gulvvasker, lette møbler til dukker, flotte dekorative detaljer. Et andet plus - papiret overfører malingen perfekt i enhver farve, du kan lide.

Bestik, serveret deres tid, kan deltage i udsmykning af huset. Af disse opnås ekstraordinære og lyse håndværk til køkkenet. Fra det praktiske materiale laves en fantastisk lampe eller gulvlampe.

En lille gammel kedel eller sukkerskål bliver let omdannet til kasser. Og designere og professionelle herrer klarer at lave hele skulpturer fra skeer og gafler, der ser lidt efter apokalyptiske, men mister ikke deres storhed herfra.

Håndværk til landet fra det praktiske materiale

Som du ved, er dacha det sted, hvor alt, hvad der er unødvendigt i lejligheden, er bragt. Så hvorfor gør mindst halvdelen af ​​det improviserede materiale ikke noget nyttigt og interessant?

 • Flasker af plast og glas er velegnede til stier, blomsterbed og små dekorative bygninger.
 • Naturlige naturlige materialer vil være på den bedste måde harmoneret med det naturlige miljø uden at forstyrre balancen. Gamle grene og træer, logs og logs - alt er i gang. Ved hjælp af råd fra rådførerne kan du væve fantastiske dyrfigurer, som i billedet nedenfor. Store runde spils passer til stien.

 • Gamle redskaber (kedler, gryder, spande og endda et badeværelse, vask eller toilet skål) - alt dette vil gøre dit websted "alive9raquo; og usædvanligt.
 • Sko. Gamle støvler eller gummigaloscher er usandsynligt at være nyttige til dit direkte formål, men du kan bruge dem på blomsterbed, og det viser sig meget sjovt og passende.
 • Gamle møbler er en anden almindelig teknik. Kister og skabe med letåbnede kasser og en kaskade af blomster der vokser fra dem, vil dekorere enhver have. Eller for eksempel en gammel vogn som en blomsterkrukke, der drukner i saftige og lyse farver.

Ikke altid i vores værfter af højhuse har vi det, vi ønsker. En legeplads er nogle gange kedelig og begrænset til et par jernstrukturer. Situationen er let at rette, hvis du lægger en lille indsats. Forskellige håndværk fra det praktiske materiale til legepladsen vil glæde udseendet ikke kun for de små besøgende, men også for deres forældre. Handlingsskalaen afhænger helt af din fantasi. Det førende sted blandt materialerne er besat af gamle dæk. På kortest mulig tid kan du lave noget fra dem, som du kan lide: blomsterbede, figurer, tunneler mv. For det andet er plast og træ efter vores mening mere interessant og sikkert. Du kan lave figurer af tegn fra tegnefilm og endda et nytårstræ, men selv begynderen kan klare de oprindelige fuglefodere.

Dette er ikke kun en måde at tilbringe tid, men også dyrebar kommunikation og udvikling. En masse muligheder for børns kreativitet tilbydes af materialer som pap og farvet papir: fra elementære applikationer til komplekse figurer og låse. Med ældre børn kan du gøre quilling.

Håndværk fremstillet af improviseret materiale, lavet sammen med forældre (fra de samme plastflasker), bliver ofte mere interessant end butikken. Disse kan være komplekse robotter, der er samlet fra mange elementer af flerfarvet plast eller enkle pingviner malet med akrylmaling. Og hvis du har evnen til at sy, er pladsen til kreativitet endnu større. Eventuelle børnehåndværk fra håndlavet materiale med egne hænder - det er altid sjovt og interessant.

På tærsklen til nytårsferien af ​​de samme plastflasker, kegler, perler, papir, pap, bånd mv. Kan du oprette julelegetøj, kranser og kompositioner.

De kan ikke kun være dekorative, men også meget funktionelle. Tag i det mindste plastflasker - det er ikke en hemmelighed for nogen, at de får et godt system med vanding i små områder. Og anvende dem papmache teknik, vil du få gnomer og miniature svampe, titter ud under træerne. Af gamle ting og halm - fugleskræmsel, flet - .. Fence (hegn, som vil være en rigtig højdepunkt), osv Eventuelle håndværk til haven af ​​materialet ved hånden vil det være bemærkelsesværdigt træk.

Omkring os er mange gamle og nogle gange unødvendige ting, som du kan bruge til at skabe nye forfatterobjekter, interessante, usædvanlige og helt unikke.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 2 = 7