Håndværk fra glasflasker med egne hænder

Håndværk fra glasflasker med egne hænder derhjemme

Hvad kom ikke op med dygtige hænder og et hoved fuld af kreative ideer: plast møbler, dekorative elementer af tråd, og selv tapet lavet af avisudklip! Men det er ikke alle mulighederne. I dag foreslår vi at du bliver bekendt med håndlavede artikler lavet af glasflasker. Og det er ikke kun maleri og dekoration, men ægte kunst.

Efter at have akkumuleret et tilstrækkeligt antal flasker derhjemme, vil en praktisk person tage dem til glasbeholderens modtagested og få tilbage nogle af deres penge brugt ved køb af drikke. Men kreative mennesker vil helt sikkert finde ud af, hvor de skal tilpasse flasker i husstanden, og måske endda dekorere dem med det indre af deres lejlighed.

Selvfølgelig bruger man oftest hele flasker til håndværk. De er dekoreret med forskellige farver, indsat med papir, klud eller bånd. Men nogle gange er der sådanne job, hvor det kun er nødvendigt at bruge kun halsen eller bunden af ​​beholderen.

Der er et helt naturligt spørgsmål - hvordan man kan skære en glasflaske hjemme? Der er et par muligheder:

 1. For det første kan du lave et snit i en cirkel med en speciel glasskærer. Derefter skal flasken flyttes fra det kogende vand til det kolde vand, og vente til det brister i det påtænkte sted.
 2. For det andet, igen ved hjælp af en glasskærer og en ild. For det første laves et snit på flasken med en glasskærer, og så opvarmes dette sted grundigt over en åben ild.
 3. Og den tredje vejs tråd, imprægneret med brændbare materialer. For at gøre dette, er tråden viklet rundt om flasken, den er overdådigt smurt med medicinsk alkohol og antændt. Så snart tråden brænder, sænkes flasken hurtigt i vandet med is.

Det er alle veje. Men husk, at når du arbejder med nogen af ​​dem, skal du følge alle eksisterende sikkerhedsforanstaltninger: arbejde i handsker, beskyttelsesbriller og i lukkede tøj.

Og lad os nu prøve at lave noget fra de modtagne materialer. Vi tilbyder efter eget valg to vidunderlige masterklasser: den ene til fremstilling af en loftslampe og den anden til vaseindretning. Hvilken er bedre, bestemmer du selv.

Processen med at gøre dette håndværk fra glasflasker med egne hænder vil kræve betydelig dygtighed og god viden inden for elteknik. Du skal selvstændigt opbygge ledningerne til lysekronen fra ledningerne, forbinde patronerne og behandle de endelige ender. Hvis din viden ikke er nok, er det bedre at give alt mesteren til mesteren.

 • 5 gennemsigtige flasker med høj hals;
 • varmebestandige akryl maling;
 • papir;
 • ledninger;
 • pærer;
 • 5 patroner;
 • handsker.
 1. Skær halsen fra hver flaske på en hvilken som helst bekvem måde for dig.
 2. På fælgen hældes en tilstrækkelig mængde maling og fordeles rundt om halsen.
 3. For ikke at plette hænder, møbler og andre indvendige emner er det bedre at udføre alt arbejde i handsker og over et ark tykt papir.
 4. Placer alle de malede flasker i frisk luft med nakken op og lad tilstrækkelig tid til, at malingen tørrer ud.
 5. Afskær den ønskede mængde ledning. Det vil være meget mere korrekt og mere bekvemt at overlade dette arbejde til en mand.
 6. Tilslut den ene ende af ledningen til stikket og skru i lampen. Den anden ende gemmer sig under fælgen fra den gamle lysekrone.
 7. Nu er det op til den lille ting: at tvinge manden til at hænge al denne skønhed på loftet i stuen, soveværelset eller gangen.
 8. Her er sådanne vidunderlige lamper, du skal komme til sidst.

Den enkleste løsning er at skabe et håndværk fra en flaske med akrylmaling. Her behøver du ikke at skære eller ringe til hjælp fra din mand, og alle handlinger er enkle nok og kræver ikke særlig indsats. Men resultatet er ikke mindre imponerende, især når efteråret langsomt begynder på gården, og det første bladfald er startet uden for vinduet. Sådanne farverige vaser vil bringe et specielt efterårstemør til dit hus.

 • orange, hvid og gul sprøjtebeholder;
 • tomme flasker vin
 • pap;
 • kviste fra træer, friske blomster eller noget til dekoration.
 1. Først og fremmest bør du lidt bløde hver flaske i varmt vand, fjerne etiketten fra det og fjerne rester af produktionslimmen.
 2. På gulvet på balkonen, eller bedre på gaden, spredes der plader af tæt karton.
 3. Først måles hver flaske helt hvid. Han vil give produktet en harmonisk baggrund.
 4. Anvend derefter skiftevis orange, og derefter gulmaling.
 5. Hvis du vil give den færdige håndlavede mere stil og originalitet, kan du lave små pletter med hvid maling i nakken.
 6. Lad malingen tørre helt udendørs, og tilsæt derefter dekorative elementer til flaskerne.
 7. Her er så vidunderlige og sjove vaser bør opnås i løbet af alle eksperimenter.

Hvad mere kan du gøre med dine hænder fra glasflasker? Faktisk er mulighederne næsten grænseløse. Du kan vælge flere ekstra brede flasker og tage dem til et specielt værksted, hvor arbejderen vil give dem den ønskede form. Således vil du modtage et kreativt sæt håndklinkekroge med et moderat gebyr.

Du kan også skære halsen selv diagonalt. Derefter vil der være sådan en vidunderlig pelshænger til gangen.

Fra en lille og konveks vinflaske kan du lave et originalt lysestage, hvis du skærer en beholder på den ene side i form af en dråbe.

Og hvis du skærer en glasflaske sammen, får du en kreativ pot til dekorative blomster i landet.

Afskåret halsen kan limes til en stabil plast, og så bliver resultatet spektakulære glas til drikkevarer.

Prøv at gentage allerede færdige muligheder eller tænke noget helt alene. Og selvom håndværket ikke kom perfekt ud første gang, vil det andet eller tredje forsøg helt sikkert blive vellykket. Vi ønsker dig en masse inspiration og held og lykke!

Kære læsere, vi vil være glade for at acceptere din taknemmelighed, samt kritik og eventuelle kommentarer. Vi sammen gør dette websted bedre.

50 ideer til håndværk fra glasflasker

I ethvert hus, familie, især efter ferien, ophobes glasflasker, men de ønsker ikke altid at blive smidt væk. Og du behøver ikke at gøre dette. I denne artikel vil vi analysere hvad der kan gøres fra tomme og smukke glasflasker.

Hvad kan der gøres fra flasker til hjemmet

Til dato har mange flasker en ikke-standard form og en række af dem er meget store. Foretag nyttige dekorative genstande af glasflasker med deres egne hænder, der vil tilføje gejst til din indre eller ydre af huset og flasken vil ikke længere være for dig bare spild. Af tomme glasflasker kan gøre en stilfuld vaser, alle former for lysestager, lysekroner, glas, smukke vaser til blomster, terrarier til planter, hække, blomsterbede interessant emne i landet, og mere af det, kun fantasien vil være tilstrækkeligt.

Lige før du giver en anden glasflaske til tomme glasflasker, skal du bestemme, hvad du vil gøre, og vælge en række muligheder. Håndværk fra glasflasker kan opdeles i to store grupper:

 • Indretningsdesign - Denne gruppe omfatter håndværk til at fylde det indre rum og skabe et positivt humør (lysekroner, står, vaser, lysestager og meget mere).
 • udvendig - en gruppe håndværk til at skabe hygge i sommerhuset, i et landhus (stier, hegn osv.)

Vase fra flasker

Den enkleste og smukkeste ting i interiøret er en vase til blomster. Vaser med blomster skaber en hyggelig og varm atmosfære i huset. De kan placeres overalt, på borde, på gulvet, på hylder. Hele flasken er en færdig vase til blomster. Der er mange måder at mono dekorere en flaske på.

En vas af flasker. Akryl maleri metode

 1. For at gøre dette, tage en smuk flaske vin, usædvanlige former, dække den med en akryl maling eller en olie (for eksempel hvid), anvende en anden lag maling, hvis det er nødvendigt. En komplet vejledning om, hvordan man male en flaske akrylmaling i denne artikel.
 2. Så tag en smuk blonder, bredde på 10 centimeter og lim den i bunden af ​​flasken. (se billedet).
 3. Der var den sidste berøring, læg blomster i vasen. Og dit hus vil skinne med ømhed.

Også vaser kan ikke kun være desktop, men også væg. Lav en træbase, fastgør den på væggen og læg midt i hendes vas med blomster.

Sæt med vaser til bordindretning

Vase vase fra en flaske vin

Vase og lysestage fra en flaske vin

På Collybri er der en hel samling af masterclasses - Sådan laver du en vas fra en flaske, se linket!

Ingen lampe, der udsender kunstigt lys, giver ikke en sådan effekt af romantik som lyset af et smolende lys. Lysets ild kan gøre atmosfæren i ethvert rum ud over det mystiske og spændende, men samtidig mere roligt og hyggeligt. Den mest ideelle løsning er at lave et individuelt lysestage med egne hænder.

Originale artikler lavet af glasflasker

Akkumuleringen af ​​glasflasker og deres efterfølgende bortskaffelse er et ret alvorligt problem for miljøet. Nu er mange flasker har en ikke-standardformular, og derfor ikke egnet til indsamlingssted af glas og hører under lossepladsen. Derfor er mange designere og amatører at gøre noget med deres egne hænder skabe originale og interessante artikler fra glasflasker, som tilføjer smag til det indre eller ydre af huset, samtidig i det mindste delvist være med til at løse problemet genbrug af glas. Vi foreslår med et dusin retninger at tænke på, hvad du kan gøre fra glasflasker med dine egne hænder.

Sådan skæres en glasflaske

For mange kunsthåndværk anvendes flasker helt, men i nogle tilfælde er det nødvendigt at skære en glasflaske. Der er flere muligheder for hvordan man gør dette, og hver har sine egne fordele og ulemper. Det skal straks siges, at det vil være ret vanskeligt at opnå en helt flad skærekant med selvfremstillede skæreanordninger. Du må muligvis ødelægge mere end en flaske, og prøv ikke på en måde, før du opnår det ønskede resultat. Varianter af følgende: anvendelse af et specialværktøj eller stekloreza nemlig til vinflasker, flaskerne ved hjælp af en skæreflamme opvarmning eller kogende vand under anvendelse af brændende tråd nichromtråd under spænding.

Glasskærer og kogende vand

Glasskærer og brand

Nichrom wire, imprægneret med en brændbar væsketråd

Sørg for at overholde alle sikkerhedsforanstaltninger, når du arbejder med ild, strøm og nazhdachka, når du skærer kanterne på skæret. Husk at fint glas støv kan flyve rundt i lokalet eller komme ind i øjnene. Til slibning kan du bruge en stang til slibning af knive og slibning under vand. Eller, på sandpapiret, hæld lidt vand og flyt flasken hurtigt langs den.

Der er en anden måde at håndtere flasker fra glas. Men det kan gøres i specielle glasblæsende værksteder. Flasken opvarmer op til 600-1000 ° C, bliver blød, plastisk og dermed giver mesteren en unik form, for eksempel kan den fladere ved at lave en plade.

Så hvad kan der gøres fra glasflasker?

Bordservice (glas, briller, plader) fra glasflasker

En flaske skåret i to dele kan blive et glas og et glas! Det er vigtigt at polere skiverne perfekt for ikke at skære dig selv. Som et ben til et glas, brug en kork eller et glasben fra et knust glas.

Flad fad i hjemmet kan ikke lade sig gøre, men hvis du har venner i glaspusteri studie, kan din vin eller øl flasker blive forvandlet til et sæt originale retter.

Vaser og gryder af glasflasker

Hele flasken er en færdig vase til blomster. Der er mange måder at dekorere flasken på: Maling, maling med mønstre, indpakning af tråde, lav decoupage. Også vaser kan ikke kun være desktop, men også væg. Hvis du skærer flasken i to dele, så i nakken kan du hælde jorden (på nettet) og plante planten og hælde vand i bundglasset.

Lysestager fra glasflasker til hjem og have

Lys i indretningen skaber altid en særlig atmosfære af romantik og hygge. Fra glasflasker kan du lave dine egne hænder forskellige versioner af lysestager.

Lamper fra glasflasker

Som lofter til bordlamper og lysekroner er vin og ølflasker også fremragende.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

82 − = 75