Håndværk fra tørre blade

Håndværk fra blade

Efterår er en fremragende tid for et dybtgående bekendtskab med barnet med naturmateriale. Forældre kan invitere ham til at lave håndlavede genstande fra tørre blade.

Små børn med interesse vil samle fra jorden nedfaldne blade i forskellige størrelser, farver og former. Dette vil fremme udviklingen af ​​begrebet geometriske former, farveopfattelse. At skabe håndværk fra blade hjælper også med at udvikle fantasi og tålmodighed.

Som det anvendte materiale er tørre efterårsløv egnede. Ofte indsamler de dem på gaden, forbliver de stadig fugtige. I dette tilfælde kan de stryges. Hvis tiden lider, er det bedre at bruge den gamle måde - at placere bladene mellem siderne i en tyk bog og lukke den tæt.

Spektret for anvendelse af efterårstørre blade i barnets kreative aktivitet er forskelligartet: applikationer, rammer, billeder, bladbladets herbarium. Blade kan bruges til at skabe dyr eller fra selve bladet for at skære figurer.

Sammen med bladene kan du bruge bær, blomsterblad som improviseret materiale.

For en række egne billeder kan du oprette en ramme med efterårsblade fra barnet. Et barn over 4 år kan oprette en sådan artikel. For at oprette en ramme skal du:

 • lim;
 • blade af forskellig størrelse og form;
 • tæt karton;
 • matt lak.
 1. Det er nødvendigt at afhente bladene af den rigtige størrelse og tørre dem.
 2. Fra en tæt karton til at forberede to firkanter, i den ene at skære i midten et mindre firkant. Dette vil være et sted for fotografering.
 3. Så tag et billede, læg det mellem to ark karton og lim.
 4. Vi begynder at skabe en ramme. For at gøre dette skal du tage blade og dab dem i varmt vand for at give blødhed.
 5. Efter dipping spred limen på hvert stykke papir og lim det til rammen selv.
 6. I forbifarten glider vi de limede blade for at give dem en flad overflade.
 7. Bladets kanter skal pakkes i modsat retning.
 8. Når arbejdet på rammen er afsluttet, skal det være fastgjort med en bunke bøger for bedre limning.
 9. Efter fuldstændig tørring er det nødvendigt at smøre bladene med en mattlak. Det er ønskeligt at ventilere rummet aktivt for at undgå akkumulering af ubehagelig lugt.

Med ældre børn (fra 5 år) kan du oprette mere komplekse håndværk ved hjælp af tørre blade. For eksempel at lave hele billeder.

 1. For at oprette et billede skal du først lave en skitse af den fremtidige tegning, så du kan vælge den rigtige mængde, størrelse og farve på bladene. Så klart vil du se, hvilken slags billede du vil have til sidst.
 2. Efter påføring af prøven ovenfra lim de tørre blade af den ønskede farve.
 3. Vi forlader et stykke tid at tørre.

For at lave modulære malerier kræves et mere omhyggeligt valg af blade af den ønskede størrelse og farve.

Som anvendt teknik anvendes metoden til at påføre blade til hinanden.

Derudover kan du bruge grene, pinde, tørre blade af lille størrelse.

Et sådant arbejde er simpelt i dens gennemførelse, men snarere arbejdskrævende og kræver udholdenhed. Derfor bør du vælge, om denne måde at arbejde på er egnet til dit barn.

Den enkleste og nemmeste form for kreativ aktivitet er anvendelse. Det kan skabes sammen med de yngste børn, ved hjælp af skabeloner, på hvilke tørre blade er klistret.

For at skabe en simpel applikation er det nødvendigt at forberede på forhånd:

 • tørre blade af lille størrelse i forskellige farver;
 • lim;
 • saks;
 • hvide ark papir.

1. Tag et landskabsark papir og redraw en prøve af en løve eller en fisk.

2. Så spørg barnet om at oprette en løve:

 • at starte, skal du tage en lille mængde gule foldere af omtrent samme størrelse og chaotisk indsætte på et blankt ark papir, hvilket skaber en cirkel. Så det viser sig "løven" af løven;
 • så er du nødt til at klæbe løvehovedets præform ovenpå;
 • efter limning skal den være farvet med farvede blyanter eller feltpidser.

3. Lad os begynde at lave en lille fisk:

 • Først skal du lægge den eksisterende skabelon på bordet og male næsepartiet og øjet med filtpenne;
 • Tag derefter gule små blade og skiftevis oprette "skalaer" - indsæt bladene på fiskens trunk;
 • Fra de mørkebrune blade gør vi finen og halen på toppen.

På samme tid som barnet vokser op, kan du komplicere opgaver og bruge mere komplekse tal.

At skabe håndværk fra efterårsblade sammen med barnet, skaber ikke blot følelsesmæssige og tillidsfulde relationer med barnet, men udvikler også dine kreative evner.

Kopiering af oplysninger er kun tilladt med en direkte og indekseret reference til kilden

Håndværk fra blade

Alle kan dekorere deres eget hus og hente faldne ahorn blade om efteråret. De kan sættes direkte i en armfulde i en vase eller gøre håndværk lavet af blade på temaet efterår. I dette tilfælde skal du bruge lidt tid. Men du vil stadig længe nyde skønheden i dit eget kunstværk.

Tag bogstaveligt 2-3 blade af ahorn, det er bedre, at de var forskellige i størrelse. Dæk den med en klar lak, og dypp den derefter ind i den smeltede paraffin (smelte den i et vandbad). Efter det skal bladene være bundet med en tråd, mens du er nødt til at lave en løkke, der er bekvemt ophængt fra loftet. Sådanne håndlavede artikler fra bladene kan hænge op, for eksempel i børnenes værelse.

De bearbejdede blade kan også samles i en krans. Derfra er der lavet et originalt mønster på væggen. på en cirkel af en smuk gren i en vase; eller det er placeret i en blomstret, stående krukke, og bladets håndværk vil hænge "ned" langs væggen. Du kan kombinere flere lignende kranser, og du får ikke kun et lyst og originalt håndværk lavet af blade på temaet efterår, men også et vindue gardin!

Meget almindeligt efterårshåndværk med egne hænder. En krans er vævet som en sommer, blomstervariant. Det kan smukt suppleres med egern, bånd, kegler osv.

I indretningen - lys og lysestager

For at lave en helt original lampe er det muligt at tørre bladene under pressen (jern) og dække enhver krukke (glas) med dem. Afstemning kan dækkes med en klar lak og inde i krukken for at sætte et lys. Og hvis du tager lyse farver med tykke stearinlys, kan du ligesom bankerne klæbe tørre blade, og du får det rigtige efterårshåndværk med dine egne hænder.

Roser og hele bunker af blade

Roser fra bladene af ahorn kan samles i hele buketter, samt at binde kranser fra dem eller dekorere dem med forskellige kurvearbejde. De, der foretrækker vintage stilen, kan perfekt skrive sådanne dekorationer i lokalernes interiører, mens blomsterne fra bladene er dækket med guld eller sølvmaling. Se også håndlavede efterårsbilleder.

Roser er nemme at lave. Det er nok at folde ahornbladene, bøje kanterne og pakke dem rundt om emnet.

Du kan lave en række håndværk fra bladene. Topiary er en af ​​meget interessante og originale ideer. Denne plan for håndværk efterårsbilleder kan ses på vores hjemmeside. For at klare det skal du lave en træpind i lodret stilling inde i blomsterkrukken (lille størrelse). På toppen af ​​denne tavle sætter du på en skumkugle (du kan bruge en blomster svamp). I dette tilfælde skal bladene være lige og ensartet indsat i svampen. Kronen forbliver afrundet. Dekorer træet med perler, som du pålægger på ledningen, og indsæt i svampen. Gryden er fyldt med sand og er også dekoreret med perler. Sådanne håndværk lavet af blade vil dekorere hvert hus med egne hænder og bringe et lyst, efterårsmode.

Du vil være interesseret i:

Ved at tage et nyt ark, skære sommerfuglens hoved i det og tørre det under pressen, så får du et godt stykke kunstværk fra de blade, du kan bruge til at dekorere interiøret! For eksempel lave et sådant ark i en ramme og placere det på væggen.

De samme tørt ahornblad kan lægges ud på en hvid baggrund i kaotisk rækkefølge. Og du vil have en smuk collage på efterårstemaet.

Dekorer med nogle lyse blade et billede. For eksempel kan du "væve" dem ind i pigens hår, som vil se originalt og ret usædvanligt.

Du kan også indramme uret, ramme med billedløn blade, klistre dem simpelthen på den valgte overflade, afskære alt overskud og dække overfladen med en klar lak.

En plade med ahorn blade dekorerer ethvert værelse. Pladen bliver til en tynd film, bladene smøres med lim og limes med flere "fortykkede" lag oven på filmen i form af en plade. Når limen tørrer helt, flytter bladene væk fra pladen, de skal dækkes med en klar lak ovenpå. Du kan bruge en sådan plade så hurtigt som du ønsker.

Vi anbefaler at se en video af håndværk lavet af blade:

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

© 2018. Alle rettigheder forbeholdes.

Kopiering er kun tilladt, når du bruger et aktivt link til dette websted.

Håndværk fra tørre blade

Efteråret er rig på sådant naturligt materiale som tørre blade. Enkel og smuk håndværk fra tørre blade meget enkelt og tilgængeligt for alle børn. Applikationer fra blade af forskellige former og farver er de mest almindelige barndoms efterårsklasser.

Håndværk fra træernes blade er meget interessant og nyttigt til udviklingen af ​​barnet! Når alt kommer til alt kan du lave sådanne interessante applikationer, kranser af dette naturlige materiale.

Så rart at se det forvandlede efterårslandskab! Løvet, som har ændret sin farve, glæder øjet og øger stemningen. Efterårstid er en kilde til kreative ideer til mange digtere og kunstnere.

Lyse farver i efteråret især tiltrække børn. Børn elsker at samle blade og bringe store buketter hjem. Men hvad skal forældre gøre med denne "skat"? At kaste dem væk er en skam, og at samle hele huset af sådanne buketter er også ubrugeligt.

Heldigvis er der en vej ud af en så vanskelig situation! Træn ud med dit barns kreative udvikling!

Håndværk lavet af efterårsblade er en vidunderlig mulighed for børn til at udvikle og vise deres fantasi. Derudover udvikler et sådant kreativt arbejde omhu og opmærksomhed.

Når du opretter en smuk applikation, kan du bruge den samme pap, udskæring nogle dele af kalven af ​​dyr eller planter. Og dekorere deres allerede tørre blade, matchet med farve og form. Sådanne aktiviteter vil udvikle en associerende opfattelse i barnet.

Og håndværk fremstillet af tørrede blomster er en spændende aktivitet, der vil bringe dit barn utrolig glæde! Han vil spille og skabe, for at underholde sine forældre med sin kreativitet, dekorere værelset med håndværk.

For at opbygge en interessant sammensætning på temaet efterår, vi har brug for disse materialer: blade og blomster i forskellige farver og størrelser, agern, kogler, papir, saks, ler, lim og farveblyanter.

Pladematerialet kan anvendes til forskellige formål og på forskellige måder. Så de kan bruges som et dekorelement eller til at skabe en baggrund. Det er også muligt at skære forskellige former eller lim dem helt. Børn kan lave panoer, herbarier, applikationer eller lave alle slags kompositioner.

Bladene er egnede både til at lave origami og til at bygge voluminøse skulpturer. Dette plastmateriale åbner store rum for fantasi.

Der er så mange ideer til kreativitet ved hjælp af tørre naturlige materialer. Denne artikel præsenterer flere interessante og originale ideer til håndværk, hvorfra du og din baby kan trække inspiration til at bygge deres egne kreative værker.

For at gøre uglen, trække på en solid pap ugle silhuet og omhyggeligt klippe det. Også zagotovte ovale detaljer for øjet (2 stykker af sort og gul), til fødderne (2 stk af rød farve) og en trekant til næbbet.

Derefter limer de tørre blade på skulpturen af ​​den udskårne silhuet, der starter fra bunden. Under en ugles "fjerning" glem ikke at skifte farvefarve af blade af en gulbronsfarve.

Derefter skal du indsætte dine poter og øjne. Pote bør limes over bladene. Først lim de gule ovaler til øjnene, og på toppen - sort.

Også under øjet skal du holde en næb. Vælg nu bladene i den aflange form og indsæt dem på toppen af ​​uglen - ørerne er klar!

Tegn en silhuet af en fisk på en solid pap og skær den ud. Også fra papen skal du klippe ud cirkler for øjnene og en kontur af hovedet. Derefter lim blade af fisken med blade, så lim hovedet og øjnene på det. Glem ikke at også lim halen. Klar fisk kan hænges på en streng.

Saml sammen med barnet mange forskellige blade, sorter dem ud. Vask forsigtigt og lad tørre, det ville have gået fugt. Alt dette kan gøres med barnet eller betroet ham, men passe stadig på ham.

Tag en tyk pap, zagotovte 2 pladser, den ene af dem i midten markerer omridset af den mindre firkantede og skære det ud. Efter det tager et smukt billede og sætter det mellem firkanterne og lim dem.

Ramme rammen med blade. Og arbejdet er klar!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

99 − 92 =