Håndvask med en bordplade til badeværelset

Bordpladen i badeværelset under vasken: valg og selvfremstilling

Som det viste sig, giver badeværelset rigelige muligheder for design. Der er mange interessante løsninger, der giver hygiejnekammeret et udsøgt udseende. Og funktionalitet og bekvemmelighed lider ikke, men tværtimod forbedres. En sådan løsning er bordpladen til badeværelset under vasken. I stedet for den sædvanlige piedestal er der kun et vandret plan, hvorunder du kan placere en vaskemaskine eller vaskekurv.

Bordpladen til badeværelset under vasken er lavet af forskellige materialer:

 • naturlig og kunstig sten;
 • Spånplade og MDF;
 • glas;
 • tømmer;
 • gipsplader, der står over for keramiske fliser eller mosaik.

En del af bordpladerne til badeværelset under vasken sælges færdigfremstillede, og det er nødvendigt at vælge mellem de størrelser og farver, der er. For mange tilbydes en håndvask med det samme - ikke alle materialer kan let lave huller. I sten og glas, dette er gjort uden specielt udstyr er ekstremt problematisk. Nogle gange tilbydes et sæt vandhane / mixer og sifon. Hele "påfyldning" er tydeligt synlig, og alt skal være i en stil, og køb af et sæt er berettiget.

Bordpladen til badeværelset under vasken er lavet af træ, herunder

Nogle bordplader i badeværelset - glas, træ, fra MDF og spånplader - kan bestilles fra producenten i sin egen størrelse. Det vil koste lidt mere end at købe en færdig, men den ideelle størrelse match er nogle gange vigtig.

Bordpladen i gipspladen er lavet "på plads", så den er altid hjemmelavet og er færdig med de samme materialer som væggene, men hovedsagelig med fliser eller mosaik. Denne mulighed er mulig for selvproduktion.

Der er også skaller med en solid top (de kalder det omvendt - et bordplade med en solid eller integreret skal). Disse VVS-produkter er lavet af porcelæn, fajance, kunstig sten. Deres anordning udelukker helt vandstrømmen, da der ikke er sømme - vasken er bare en forsænkning i flyet, alt er lavet af monolitisk materiale. Der er kun en åbning til installation af en sifon og en kran (for en kran er der ikke altid, da vægmodeller kan installeres).

Solidtop top med vask

Se lignende produkter er slet ikke værre, kun porcelæn eller porcelæn har ikke så mange valg af størrelser og former. Men produkter fremstillet af kunststen kan bestilles af individuelle foranstaltninger, og de kan være af usædvanlige former. For eksempel, som i billedet ovenfor, er der endda en fodsidevæg og en ikke-standardform - en kant allerede en anden bredere.

Sådan vælges en bordplade under vasken på badeværelset

At argumentere for, at det er muligt at være uendeligt bedre, fordi der stadig ikke er noget ideelt valg. Hvert materiale eller form har sine fordele og ulemper. Du kan vælge den bedste mulighed for denne situation, men for at træffe en beslutning skal du tydeligt kende egenskaberne, fordele og ulemper ved hver løsning. At funktionerne i operationen ikke var en ubehagelig overraskelse.

Der er meget usædvanlige muligheder

Både spånplader og MDF er lavet af trærester. Det er knust, så er pladerne dannet af dem. Forskellen er, at en større brøkdel anvendes til fremstilling af spånplader og et bindemiddel tilsættes for styrke. Dette bindemiddel frigiver formaldehyd, som i store mængder kan forårsage sundhedsskader. Denne parameter - adskillelsen af ​​formaldehyd - styres og foreskrives i dokumenterne. Den er betegnet af latinske bogstav E og tal fra 0 til 3. Den sikreste klasse er E0 - niveauet af emissioner er ikke mere end det for træ. E1 er sikkert - det kan bruges til fremstilling af møbler til børnehaven. De resterende klasser er ikke tilladt til privat brug. Derfor, når du vælger en bordplade under vasken, skal du være opmærksom på dette aspekt.

Vandtæt MDF badeværelse top

I produktionen af ​​MDF træ er opdelt i meget små fragmenter, i det væsentlige til fibrene og derefter under højt tryk uden fremmede tilsætningsstoffer den presses ved stikning grund af naturlig bindemiddel, som er indeholdt i træet (lignin). I den færdige form er træets fibre så tæt adhæreret til hinanden, at fugtigheden indvendigt næsten ikke trænger ind. Netop fordi hvis du vælger mellem en bordplade lavet af spånplader og MDF, skal du vælge den anden mulighed. Udover at være økologisk sikkert er det også mindre modtageligt for fugt. Til badeværelset - dette er en meget vigtig ejendom.

Selvom bordpladen til badeværelset under vasken er lavet af et fugtighedsbestandigt spånplader eller højtryks MDF og er dækket af en lamineringsfilm med et mønster på toppen, bør du ikke forvente et meget lang levetid. Det svage punkt ved sådanne produkter er kanterne og bagsiden. Kun den forreste overflade og kanten er lamineret. Resten forbliver uden beskyttelse. For at forlænge levetiden behandles alle åbne sektioner (udskæring til installation af vasken) med tætningsmidler. Til disse formål kan de hygiejniske fugemasser anvendes perfekt, silikone kan bruges til akvarier.

MDF og chipboard - økonomi mulighed

Men selv med denne behandling er levetiden flere år. Og den vigtigste betingelse er, at lamineringsfilmen på overfladen forbliver intakt. I pleje af sådanne bordplader er det let - med en glat overflade fjernes alt snavs let, men du kan kun bruge en fugtig lap, sørg for at vandet er på overfladen i lang tid, brug ikke slibemidler. Generelt er det ret problematisk.

Naturlig og kunstig sten

Faktisk er disse to forskellige materialer, men udseendet kan være ens. Toppen af ​​badeværelset under vasken lavet af natursten er lavet af en plade et par centimeter tykt. På de rigtige steder skal du lave huller og derefter male og polere.

Stenen ser rigtig flot ud, men det kræver store mængder

Disse er dyre modeller, der ser godt ud i rummelige badeværelser. De er holdbare, ikke bange for vand, men de vejer meget på grund af, hvad der er vanskeligheder med installationen. Stadig kan der være problemer med at forlade. Det er nødvendigt at vide, hvilken slags sten en bordplade er lavet af at vide, hvilke vaskemidler der kan bruges. For eksempel kan marmor ikke behandles med klorholdige præparater, granit kan modstå og ikke sådanne test. Så omhu bør vælges individuelt. Generelt dyrt, smukt, pålideligt, men med afgang kan det være et problem.

En kunstig sten er en natursten, knust til tilstanden af ​​små krummer, blandet med et bindemiddel (polyesterharpiks eller akryl). Denne blanding hældes i en bestemt form, efter størkning får vi en monolitisk plade med en integreret skal (eller uden).

Kunstig sten kan tage nogen form

Fordelene ved dette materiale er evnen til at få enhver form, en bred vifte af farver. Prestationsegenskaber i højden: Kunstig sten er ikke bange for vand, det er let at tage sig af, du kan bruge vaskemiddel uden slibemiddel (ikke at ridse) og våde klude eller svampe. Materialet er modstandsdygtigt over for belastninger, ikke slettet, for at beskadige det, er det nødvendigt at udøve betydelig kraft. Og kun i bordplader med brug af akryl som bindemiddel er en begrænsning - ved høje temperaturer kan den smelte. Men hvis der ikke forventes noget varmt arbejde i badeværelset, kan du bruge sådanne bordplader uden restriktioner.

Glasbordpladen passer perfekt til store og små badeværelser. Gør dem af tykt hærdet glas. Det kan være helt gennemsigtigt eller med lidt skygge eller endda kan farves. Fugtighedsbestandigheden af ​​dette materiale er uden tvivl, men mange frygter glasets skrøbelighed. Muligheden for at bryde dette glas er der selvfølgelig, men det kræver en stor indsats for at gøre dette. I familier med småbørn er det sandsynligvis ikke værd at installere, men i andre tilfælde er der ingen kontraindikationer.

Glas ser godt ud, men det bliver ofte gnides

Bare husk på, at eventuelle pletter på glasset er meget mærkbare. Jeg bliver nødt til at gnide overfladen hele tiden for at overvåge renheden. Generelt glaset bordplade til badeværelset under sinken - for dem, der kan lide rengøring.

Mange tror, ​​at træ i badeværelset ikke er det bedste valg. Måske er det sandt, men med kompetent behandling vil det tjene ikke mindre end fajance eller porcelæn. Ja, det kræver en mere grundig pleje, men denne mangel annullerer ikke træets dekorativitet.

Træbænken til badeværelset under vasken kan være af et fast stof - et enkelt træ eller måske - fra limede stænger. Den anden mulighed er billigere, men ikke mindre dekorativ. For beskyttelse mod fugt er træet dækket med flere lag vandtæt lak. Laken er blank, halvglans, halvmattet og mat, det vil sige med varierende grad af glans. Så belægning med lak er ikke altid en skinnende overflade. Men denne beskyttende film er helt vandtæt, og snavset er godt fjernet fra den glatte overflade.

Array lakeret

En anden metode til beskyttelse af træ fra fugt er imprægnering med oliebaserede beskyttelsesforbindelser. De er ikke værre beskyttet mod vand, men udgør ikke en film, men trænger ind i fibrene og tilstopper vandpassagerne. Træet behandlet på denne måde ser ud og føles som naturligt, men det er sværere at passe på den teksturerede overflade - riller er direkte skabt til ophobning af snavs og saltaflejringer.

Imprægnering viser træets struktur tydeligere

Træplader til badeværelset kræver periodisk renovering af den beskyttende belægning. Oliering nødt til at opdatere cirka en gang om året (blot for at dække den samme sammensætning igen), kan lak belægning vare i flere år, men dens tilbagebetaling - en besværlig opgave (for at fjerne gamle lag af lak påført nyt). Generelt, samme pleje som for træmøblerne, men vi skal sørge for, at vandet i lang tid på overfladen ikke forbliver.

Fra gipsplader med flise eller mosaik finish

Bordplader lavet af gipsvæg gør master-finishers, der sætter fliserne på væggene. Hvis du vil, kan du selv gøre det. Brug galvaniserede profiler (det er vigtigt, at de ikke ruster) og fugtbestandigt gipsplader. Også i stedet for gipsplader kan du bruge fugtfastgørende krydsfiner. Begge materialer er egnede til efterfølgende efterbehandling med fliser eller mosaik.

Denne slags bordplader under vasken i badeværelset laves normalt i form af et bord - du har brug for i det mindste en form for støtte, da vægten af ​​designet med finishen viser sig at være betydelig. Teknologien til at arbejde med profiler og gipsplader gør det muligt at lave både lige og buede overflader. Så formularen kan være enhver - på vilje.

Formularen kan være enhver

Egenskaber og pleje af denne type bordplader til badeværelset under vasken er de samme som for de færdige keramiske fliser eller mosaik. Efter fugning af leddene med en fugtbestandig forbindelse bliver overfladen vandtæt, modstandsdygtig over for mekanisk belastning og slitage. Pleje af kompleksiteten er ikke anderledes - du kan bruge et hvilket som helst rengøringsmiddel, selv med slibende partikler. Med kaustiske og klorholdige stoffer skal man være mere forsigtig, men ikke på grund af fliserne, men på grund af sømme - de kan blive lettere.

Der er tre måder at installere bordplader på badeværelset på:

 • Suspension på parentes. I dette tilfælde forbliver pladsen i bunden helt fri, først det letter rengøring, og for det andet giver det frihed til at placere ting eller udstyr. Denne metode til installation kaldes en ophængt bordplade.
 • Montering på benene. Designet viser sig at være mere pålideligt, men benene er en begrænsning og nogle gange påvirker de stærkt.
 • Montering på møbler. Lav flere hylder eller piedestaler i bunden, og toppen skal installeres på toppen - et af badeværelsesmulighederne.

Ved montering af beslag vælges kraftfulde moduler fra et hjørne eller et profileret (firkantet) rør med stivere. Ved installation af tunge bordplader beslag fra hjørnet, er det ønskeligt, at de havde en diagonal armering.

Beslag til montering væg-til-væg

Ud over beslagene i form af en trekant er der en rektangulær konstruktion. De er velegnet til hængende porcelæn eller fajancevaske med bordplader samt lettere muligheder.

Montering på metalrammer

Denne metode ser godt ud og det er også praktisk: du kan hænge et håndklæde på tværs af linjen. For at alle kiggede harmonisk sifon og disse anslag er valgt i en farve og oftest det er rustfrit stål, men kan være andre udformninger.

Montering af bordpladen under vasken i badeværelset på benene er ikke anderledes end at sætte benene på ethvert møbel. Markeringen af ​​installationsstedet er benene skruet fast med fastgørelsesdele, hvis dal er 3/4 af bordets tykkelse.

Montering af ben på bordpladen til badeværelset under vasken - standard procedure

Kompleksiteter kan kun opstå ved installation af porcelæn, sten eller glasprodukter. I dette tilfælde kan du bruge et tætningsmiddelforseglingsmiddel (baseret på MS-polymer eller polyurethan).

Ved installation af disse to fremgangsmåder er det ønskeligt at yderligere fastsætte strukturen på væggen. Fra bunden skrues et metalhjørne (i rustfrit stål eller galvaniseret) i krydset med væggen. Dette giver ekstra stivhed og forbedrer pålideligheden.

Montering på møbler er endnu nemmere: Tag aluminium eller galvaniserede hjørner, du kan - forstærket. Den ene side de er fastgjort til skillevægge møbler, den anden - til bagsiden af ​​bordpladen (afhængigt af materialet på skruerne eller selvklæbende tætningsmiddel).

Montering på møbler

Efter montering af leddet med væggen skal det forsegles. Brug kan være vandtæt fugemasse. Bedre - silikonehygiejne eller akvarier, meget godt stadig på basis af MS polymerer. Når du installerer træbænkplader, skal du kigge efter en sammensætning, der kan bruges med træ.

Hvis du stadig ikke beslutter, hvilken slags dit badeværelse bordplade skal ligne under vasken, kan billeder af interessante muligheder hjælpe dig.

I den raffinerede indvendige ubehandlede kant ... giver kontrasten en smag

Farveglas er en god mulighed

Træ, trods alt, "varme" indvendigt

Meget usædvanligt - for elskere af ekstravagante beslutninger

Badeværelsesskab under vasken til små badeværelser

Glas ser godt ud, men du bliver ofte nødt til at tørre det.

Fra gipspap og mosaik kan du lave den mest originale formular

Badevaske med bordplade: Praktisk udstyr til ethvert badeværelse

Badeværelse er utænkelig uden vask. Og det ser ud til, at der næsten ikke er alternativer til traditionelle "tulipaner" og konsoller. Det varierede design af moderne udstyr giver dig mulighed for at vælge den bedste mulighed for ethvert værelse. Stadig mere populær er vasken til badeværelset med toppen. Denne særlige symbiose af de to enheder viste sig at være meget praktisk, praktisk og desuden attraktiv. Hvad er hemmeligheden i det pågældende udstyrs tiltrækningskraft? Lad os forstå.

Fordele ved skaller på bordpladen ↑

Traditionelle "håndvaske", et værdifuldt alternativ til hvilket der er blevet udstyr med bordplade, mister væsentligt vvs-nyheden. Dens vigtigste fordele er:

 • Absolut stramhed, da der ikke er ledd, som kan betragtes som en potentiel kilde til lækage.
 • Let at rengøre. Helefladen er mindre snavset og lettere at rengøre.
 • Yderligere nyttigt plads. Det kan bruges til at opbevare forskellige baggrunde.
 • Let at installere. Det forudsætter ikke at såge en rede i bordpladen, som det er nødvendigt for overhead enheder. Der er heller ingen problemer med rørledninger.
 • Forskellige muligheder. Sink-bordplade badeværelse fås i forskellige størrelser, fra de mindste, 50 cm bred, op til en massiv, hvis bredde startende fra 90 cm Du kan finde ikke kun rektangulære, men ovale og hjørne versioner .. Også produceret er ikke kun enkelt, men også dobbelt og tredobbelt skaller, som kan være bekvem for en stor familie. Budgetmodeller af udstyr er lavet af traditionelle sanitetsartikler, bortset fra at de er produceret prøver af sten, specielt hærdet glas, akryl, metal mv.

Indstillinger for udstyrs placering ↑

Det kan forekomme, at sådant udstyr kun er beregnet til rummelige værelser, men i virkeligheden er det universelt. Overvej mulighederne for at placere forskellige modeller af sådanne enheder.

Udseendet af et lille rum vil med succes omdanne vasken øverst til badeværelset. Hovedbetingelsen - den skal være lille i størrelse. Selv om det virker som en meget god løsning at installere sådant udstyr "fra væg til væg", vil det kun "røre op" rummet. Men en miniature bordplade hjælper med at organisere den. Rum under enheden kan fyldes med hylder til nødvendige ting.

Særligt vellykket denne mulighed vil være for værelser, hvor vasken er installeret i mellemrummet mellem væggen og badeværelset. I dette tilfælde kan du endda lukke hylderne med døre og få en slags kabinet. Glem ikke om farven. Den generelle regel for små værelser: lyse farver. Derfor er det bedste udstyr til at vælge lyse farver og dekorere det i samme toner. Til afslutning er det ikke tilladt at bruge fliser af stor størrelse eller stort mønster. Alt skal være miniatur, så udstyret passer bedst ind i et lille rum.

En håndvask under bordpladen til et stort badeværelse kan danne grundlag for en slags "hygiejnisk kompleks". Oftere for sådanne lokaler skal du vælge modeller med en bredde på 100 cm af de mest forskellige konfigurationer. Kriterium her er den stil, der ligger til grund for designet af rummet. Mange designere anbefaler at installere sådant udstyr i en lille niche, der dækker enhedens sider. En sådan beslutning anses for meget vellykket hvad angår rumorganisation, da yderligere hylder kan placeres under udstyret.

Hvis nicher af egnede størrelser ikke er tilgængelige i lokalet, fremstilles det selvstændigt. Oftest anvendes der en speciel fugtbestandig gipsplade, som er meget praktisk at bruge. Til dette formål kan du også vælge et træ eller et specielt behandlet spånplader eller MDF. Et spejl er installeret over vasken i recessen, og baggrundsbelysningen er monteret. Meget interessant er en skjult version af højdepunktet, hvilket giver en usædvanlig visuel effekt. Men med en smagfuldt udvalgt og egnet i stil er belysningsarmaturerne også meget gode.

Egenskaber af shell-bordplader af forskellige materialer ↑

Luksuriøst ser det ud som en vask på bordpladen i badeværelset, lavet af natursten. Materialet, som det er fremstillet af, tilhører det naturlige. Det "ånder", selvrensende fra bakterier og udsender positiv energi. Og dets elegante udseende giver en særlig charme til rummet. Natursten er dog ikke resistent over for mekaniske skader, den er meget tung og dyr. Ofte erstattes det af en kunstig, som eksternt er næsten uadskillelig, men besidder ikke de angivne mangler.

En anden populær mulighed er glasudstyr. Det kan være af meget anderledes design og farve, men nødvendigvis lavet af slagfast glas. Oprindeligt var farvemodeller, der lignede en eksotisk blomst, særligt populære. I dag er mode hvidt glas med indbygget LED-belysning. Sådanne skaller er meget smukke. Deres største ulempe er problemer i pleje. Hårdt vand efterlader mærker på dem, bogstaveligt talt efter hver brug.

Vaskerummet kan betragtes som en af ​​de mest praktiske og praktiske muligheder for at arrangere et badeværelse. Til salg kan du finde modeller, der opfylder alle krav fra udviklere. Men på trods af denne mangfoldighed og det tilsyneladende enkle valg er det bedre at søge hjælp fra specialister. Kun de vil være i stand til at tage hensyn til alle funktionerne i lokalerne, vælge og korrekt indstille den mest egnede indstilling.

Top i badeværelset: TOP-100 smukke billeder af det perfekte design

Badeværelse er et sted, der har visse karakteristika, der adskiller det fra andre lokaler.

Hvis du ikke dykker i alle detaljer, er det værd at fremhæve de to mest betydningsfulde øjeblikke - små dimensioner af rummet samt konstant adgang til rørene.

Curbstones under vasken minimerer nogle af de ulemper, der er forårsaget af meget små dimensioner. Det bemærkes, at installationen af ​​en bordplade på badeværelset med dens kompetente udførelse løser en række problemer.

Det hensigtsmæssige med et dyrt køb er anslået fra dette øjeblik. Installationen af ​​et bordplade på badeværelset sker ved to metoder.

Udformningen af ​​suspensionstypen har følgende fordele:

Nem pleje. Fastgørelsen sker ved hjælp af beslag, der er fastgjort direkte til væggen. Der er ingen lodrette understøtninger.

Fordi der ikke er noget mellem gulvet og bordpladen, giver det mening at rationelt fylde rummet. Brugt bordplade på badeværelset under vaskemaskinen med en vandret vasketøj.

Minus er - installationen er begrænset. På trods af alle de attraktive tæppe, er det ikke i hvert badeværelse kan installeres.

På væggene reduceres belastningen ved hjælp af en lodret understøtning. Der er typer af bordplader, der ikke fastgøres til understøtningerne.

Benene er lidt komplicerede rengøringsprocessen, derudover er rummet "skummet". Bordpladen på badeværelset er en interessant, stilfuld og smuk indstilling, men ikke altid praktisk i drift.

Plusser af faste fliser:

 • Produktet er "hygiejnisk". Monolitisk konstruktion, det vil sige, den har en skal. Der er ingen revner, der er ingen forbindelsespunkter, og derfor vil der absolut ikke være nogen ophobning af snavs.
 • Enkel installation, fordi der ikke er behov for at lave en side af skallen, udfører dens installation.

ulemper:

 • Prisen er meget høj.
 • Lav vedligeholdelse - vasken kan ikke ændres.

Tæppet under vasken af ​​overhead-typen har følgende fordele:

 • På hylden sæt ethvert apparat VVS.
 • Du behøver ikke lave en sideskal.

Minusser, som anmeldelser viser, er der absolut ingen.

Bordpladen til den indbyggede vask har følgende ulemper:

Det tager tid at genoprette ordren, fordi snavs ophobes på steder, hvor hylden er i kontakt med VVS.

 • Ikke en simpel installation. For at gøre resultatet perfekt skal du have færdigheder i arbejde og et særligt dyrt værktøj. Hvis der er et stort indryk, så er det muligt, at der vil være huller, og vil ikke blot udføre forseglingen.

  Natursten - granit, marmor, dyre og vægten af ​​bordpladen er passende. Og alle de plus, der har en bordplade lavet fra sten til badeværelse touch design.

  De væsentligste ulemper er den urimeligt høje pris for produktet og dens vægt. Desuden kan installationen kun udføres af et team af fagfolk.

  Den kunstige bordplade på badeværelset er mere acceptabel og mere overkommelig mulighed. Dens fordele:

  • Maintainability. Der er mange midler, hvormed "maskering" af ridser er lavet.
  • Valg af farver.
  • Nem vedligeholdelse.

  Den største ulempe i omkostningerne, stadig over gennemsnittet på byggemarkedet, såvel som dets deformation fra temperaturudsving.

 • fordele:

  • Nem at håndtere materiale, og derfor er der ingen problemer med installationen.
  • Lav pris.
  • Valg af nuancer og også tekstur.

  Minus kerne - øget absorption af fugt.

  Det er nødvendigt at tage højde for laminerede kanter. Det er bedre at vælge indstillingen, når der laves en tur på undersiden.

  Hvis bordpladen i badeværelset under vasken ikke er en standard form, vil der være led i enderne.

  I dag er træbordpladen på badeværelset mere end nogensinde i mode på grund af dets økologiske kompatibilitet. En masse fordele ved denne mulighed, men der er også ulemper. Hvad skal man se efter i udvælgelsesprocessen?

 • Badeværelse ved dets egenskaber er lidt som et bad - temperaturændringer, høj luftfugtighed. Pleje skal være forsigtig - bordet er gennemblødt regelmæssigt med et antiseptisk middel.

  Det er bedre at bestille en top med et træ som lærk.

  Bordpladen lavet af glas har sådanne ulemper:

  • Kun tykt hærdet glas anvendes, derfor er vægten af ​​strukturen betydelig.
  • Håndvasket på bordet på badeværelset er komplet, og derfor kan du ikke vælge en anden mulighed.
  • Brug bør være yderst forsigtig, fordi glasets skrøbelighed er kendt.
  • Skilsmisser på overfladen.

  Hvis der er en niche på badeværelset, er det bedst at bruge det til at installere den indbyggede bordplade på badeværelset, og åbningerne skal lukkes med skabe.

  Måske har du dine egne udvælgelseskriterier? Eller kender du andre funktioner i bordplader?

  Du har altid mulighed for at se massen af ​​fotopladeplader i badeværelset på internettet for at se, hvordan denne eller den anden mulighed ser ud, og efter at have vejet alle fordele og ulemper, kan man sikkert vælge dit valg.


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  − 1 = 1