Hjerte i landet med egne hænder foto

Hvordan man arrangerer et sted for ild i landet (55 billeder)

Pejs i landet med egne hænder: hvordan og hvad man skal gøre

Symbolet for hjemmet i landstedet kan med rette kaldes et sted for ild. For nylig er ilden ved dacha blevet ikke kun et sted hvor du kan forberede et andet gastronomisk mesterværk og have en god tid til en behagelig ubekymret i kredsen af ​​familie og venner, det er også et originalt element af landskabsdesign.

Ovenstående placering af et sted for en brand i landet

Før du arrangerer et sted for ild, skal du nøje tænke over områdets område. Hæren bør være placeret langt fra haven træer, et landhus og andre udhuse. Den optimale afstand til huset og bygningerne skal være mindst 3 meter og ikke mindre end 4 meter til kronerne på de nærmeste træer. Bare tag ikke et sted til ild i lavlandet eller på bakken. Det er bedre at vælge den gyldne middelværdi.

Efter at dacha'ens placering er fastslået, er det nødvendigt at forberede stedet: Fjern affald, planterødder, juster overfladen af ​​stedet og kortlæg stedet for ilden. Hjerden har som regel en rund form, en diameter på ca. en meter. Fra det påtænkte sted er det nødvendigt at fjerne laget af græs. Dette er nødvendigt for at senere hele stedet kunne lægges med belægningsplader eller sten. I midten af ​​stedet er placeringen af ​​ildstedet markeret. For at dekorere en pejs kan du bruge en jernfælge. På det sted, hvor installationen af ​​en metalfælge er planlagt, fjernes et lille lag jord, bunden af ​​den resulterende rille er nivelleret og fælgen er installeret.

Hvis konstruktionen vil have meget tynde vægge, vil den ikke være i stand til at yde den nødvendige styrke under drift. Derfor placeres betonblokke eller sten i flere rækker langs hele ydervæggen. Til dette formål er også belægningsplader eller granit brosten egnet. For murværk er det bedre at bruge en særlig murmørtel. Lerørmørtel er mere velegnet til lægning af natursten.

For at gøre stedet for ilden ikke omdannes til en dam efter voldsom regn, er det nødvendigt for ham at skære ud taget. En egnet metalafskæring kan anvendes som materiale.

over jorden konstruktion af ildstedet

Lav et sted til ild i sommerhuset er muligt og ved hjælp af en lille udgravet grøft. Udgravningsdybden skal være ca. 30-40 cm. Bunden af ​​den udgravede grøft er dækket af et lag af fint grus. For at ilden skal vare længere, skal indersiden af ​​kassen være belagt med et skåret metalplade. Ringen kan også opstilles ved hjælp af separate blokke. Det første lag af blokke er lagt på gruset. Installationens rigtighed kontrolleres af bygningens niveau. Alle uregelmæssigheder elimineres med en gummihammere. På den øverste overflade af den første række påføres en speciel lim til installation af brande og pejse, så kan du sætte den anden række af blokke. Den færdige struktur er dækket af fint grus, og den øverste del af ilden, der er egnet til dekoration af landskabsdesignet, er dekoreret med en sten.

Indbyggede brande pejs

Dekoration af området nær ildstedet

For at kunne lave et sted nær ildstedet, kan du bruge småsten, grus eller fliser til haven stier. Hvis du udvider området tæt ved ildstedet, får du et godt sted for en god hvile. En interessant mulighed er flade plader af uregelmæssig geometrisk form, som er lagt i et malerisk mønster. Disse stole er let anbragt stole, bænke eller andre forskellige havemøbler. En ideel mulighed for at arrangere et sted for ild i landet er en rund bænk med ryglæn. For at gøre stedet komfortabelt og hyggeligt kan området dekoreres med tæpper, og på bænken kan du placere dekorative puder og tæpper.

Af det samme materiale, der blev brugt i indretningen af ​​ilden, er det muligt at udføre en støttevæg, den vil også tjene som ryglæn til bænken. For ikke at skulle gå langt til brænde, er en speciel doworker udstyret ved siden af ​​stedet for ilden, som er lavet i samme stil som pejsen.

Til pejsen kan du lægge ud en havesti, hvorigennem man skal installere små gadebelysning. Dette vil gøre hjemmesiden hyggeligt om aftenen og skabe en særlig romantisk atmosfære.

Ofte er området omkring ilden lavet i form af solen, og foringen er tegnet med improviserede solstråler.

Det vil være interessant at se på dacha-sektionen i ilden, lavet i form af et månekrater eller pejs, hvoraf man kan installere en lille figur af cricket-keeper.

En interessant ide om at dekorere et sted for en brand i landet

Lav et sted nær ilden i landet er ikke så svært. De vigtigste betingelser i arbejdet - tilgængeligheden af ​​alle nødvendige byggematerialer, klare beregninger, tilgængeligheden af ​​fritid, fantasi og lidt kreativitet.

Brand i landet: hvor vi vil sidde

Du har et sted til ild, og hvad er der næste? Stand og se da det brænder? Ligegyldigt hvordan det er, du gjorde det for at lave mad shish kebab, stege brød, bage kartofler og bare hvile om aftenen, og at sidde gør det klart mere bekvemt end at stå op. Hvordan udstyres et sted til at sidde ved en ild, og hvad kan der bruges til dette?

For en start kan du tage nogle stole, som du kan bruge på gaden. Det kan være som enkle lejestole, hvor du går til skoven eller træ- eller metalhave møbler - de samme stole eller store bænke, hvor det er så nemt at sidde sammen. Også passe pladser fra rattan.

Enkle stole til at sidde i nærheden af ​​ilden på stedet

Hvis du er fan af klassikere - hvorfor ikke fold den sædvanlige femkant fra logs, som det ofte gør i skoven? Men her kan du allerede trimme logerne og endda dække med lak og endda fastgøre et bagbord til at sidde det var mere bekvemt.

Klassisk pentagon af logfiler omkring ildstedet i landet

Og en stationær mulighed - du kan gøre sæderne omkring ildstedet i sommerhuset med dine egne hænder af sten - lavet af mursten eller andre sten til din rådighed. Tip: læg bænke ikke firkantede, men i en halvcirkel, da dette ser mere æstetisk attraktivt ud. Og at sidde var blød og ikke kold - læg puder på sædet selv og fastgør det på bagsiden, hvis du har det der.

Halvcirkelformet stenbenk i nærheden af ​​ilden

Brand i dacha af mursten med egne hænder

Og endelig er der to måder at lave en pejs i villaområdet med egne hænder. Til at begynde med er den mest populære version af en pejs lavet af mursten. Hvad har vi brug for? mursten og cement.

Der er flere måder at lægge en pejs fra mursten. Den første mulighed er, hvordan man bygger et hus, det vil sige ved at stable mursten fra ene til næste, skifte hver på hinanden følgende række til en halv mursten, bare læg vægge i pejsen med den ønskede højde. Nogle bygger direkte fra jorden, nogle - først graver et hul i jorden, som følge heraf bliver en pejs druknet i jorden. I så fald kan det være lige så højt med jorden, så det er bedre at lægge yderligere sten eller fliser omkring mindst en meter i diameter eller med vægge op - i dette tilfælde vil kulerne ikke falde ned. Men her er det nødvendigt at give åbninger til et luftindtag i en brand.

Bygge et hus til en brand lavet af mursten

Den anden vej - at lægge mursten i en cirkel, installere dem lodret eller vandret. Hvis du vil lave en lille ild - vil det være nok at have en række mursten foret med en cirkel med en vertikal installation. Hvis du ønsker at lave et stort rundt ild - mursten skal lægges vandret og glem ikke hullerne, hvorigennem luften kommer til ilden - det vil brænde meget bedre i dette tilfælde.

Brand i dacha af mursten med egne hænder

Du kan også vise en fantasi og tilføje noget usædvanligt ild, ikke rundt eller firkantet, men absolut ikke symmetrisk. Og her kan du ikke kun bruge mursten, men også andre sten - det bedste af alt, naturligt, uforarbejdet.

Vi laver et ikke-standard sted for et bål på stedet

Hvis du kan lide at lave mad i en kedel på staven, f.eks. Ægte pilaf, dampede grøntsager eller kød, så skal du finde ud af, hvordan du lægger kedlen på den, inden du begynder at folde i heden. Den første mulighed er at lave et lille sten af ​​sten, hvor en stor kedel kan placeres på toppen. Hvis du har brug for mere plads til ild - lav en metalkonstruktion, der kan sættes i brand, og på toppen af ​​det er du allerede nødt til at placere kedlen. Eller du kan lave et ildsted fra en gammel bildisk. Sådan gør du det - læs nedenfor, og Kazan og så uden problemer vil stige ovenfra.

Vi laver et ildsted ved sommerhuset under brazeren

Et sted for ild: brazier fra en gammel bil disk

Hvis du ikke vil tilføje mursten, kan du bruge en simpel og velprøvet måde at lave et lejrbål på, som jeg tidligere nævnte - brug en gammel bildisk (stempling, ikke støbning!). Det er ideelt til dette - en rund form, høje vægge, luftindtag huller og nem installation. Du kan begrave det i jorden, arrangere et nivelleringsstedniveau med jorden, og sæt det, og toppen med mursten for at give et mere attraktivt udseende.

Vi laver et ildsted fra en bildisk

Af den samme måde kan du fra den samme skive ikke kun gøre ilden, men også brazeren - på stålbenene, så det var mere bekvemt at se madlavningshish kebabene, grillen (tilføjer en rist af den rigtige størrelse), grill og meget mere.

Og hvis du i stedet for en bilkørsel har i din garage eller i kælderen fundet en anden metalskål eller anden kapacitet - kan du helt og bruge det til at lave en pejs i forstæderne. For resten vil det gamle stålbassin også passe - hvem har ellers holdt det fra sovjetiden?

Vi laver et ildsted i en del af en metalskål

Et sted for ild: en pejs i landhuset foto ideer

Så vi regnede med, hvordan man laver ilden med egne hænder, hvilke materialer der skal bruges til dette, hvordan man udstyrer området rundt og hvilke pladser der passer til en sådan ferie. Lad os nu se på billedet - som andre mennesker har gjort for at låne derfra nogle af de bedst tænkelige ideer, som allerede er værd at sætte i gang på deres eget websted.

Vi udstyre et sted for ild i landet: en gadehede med egne hænder

Opholdet ved dacha er en særlig fornøjelse, der ikke er tilgængelig for os i en bylejlighed. Efter at have lavet en gadehærde med egne hænder, kan du ofte nyde ildkampen, lave noget lækkert på grillen nær ilden, bare nyd varmen i de kolde aftener.

For at bålet kan se harmonisk ud i haven, er det bedre at udstyre det med et fast sted, der ville sørge for passende brandbeskyttelsesnormer og give komfort.

Og selvom gadefokuset på billedet kan se ganske luksuriøst ud, fordi dets konstruktion ikke har brug for betydelige tids- eller materialekostnader.

Du kan nemt vælge selv den mulighed, du kan implementere i et par dage.

Hvordan man laver en gade pejs ud af sten.

For at lave en gadehård med en naturlig stenfinish, skal du først markere hegnens kenneler og fylde en lille betonpude under murværket.

Murværket består af to lag. Internt - et murstenslag og det ydre lag - lavet af natursten.

Den øverste del af ilden kan også trimmes med en sten.

For at bruge pejsen som en brazier, sørg for det en rist i overensstemmelse med størrelsen af ​​ilden.

Et smukt sted til ild kan placeres på terrassen foran huset, hvor du kan tilbringe rigtig uforglemmelige aftener på dacha.

Faktisk kan det enkleste gadefokus bestå af almindelige betonblokke.

For at maksimere beskytte jorden mod ild og til en mere bekvem rengøring af ilden, er det bedre at sætte betonblokke på en mursten.

Hvis toppen af ​​denne ild er dekoreret med en natursten, vil den se ret respektabel ud.

Ved at placere et sted for en brand nær sommer køkkenet og et lysthus, vil du få endnu et vidunderligt rekreativt område i haven.

Hjerte af halvcirkelformede skæg og fortovfliser.

Betonblokke fremstilles ikke kun i form af rektangler. - Halvcirkelformede betonbukker bruges normalt til hegnende træer.

Sådanne betonblokke er perfekte til at skabe en lille udendørs hede.

Hvis halvcirkelblokke ikke kunne findes, skal du være opmærksom på belægningspladen. Det viser sig at bruge det som en mursten, du kan også lave en pejs til en dacha.

For dem, der ikke er en tilhænger af overdreven kreativitet, er det nemmest at bruge mursten til at skabe en pejs.

Vi spredes fra murstenens rette størrelse, markerer konturerne og graver en grube på højden af ​​murstenen. Vi pålægger konturerne af ilden og hælder grus på bunden. Rådgivning: Hvis gruggets vægge er let vippet udad, vil designet være mere stabilt.

Smukt pryder øvre del af ilden, vil du få en hyggelig og smuk pejs i hytten. I ilden kan du lægge et metalstativ og lave en kulesh. For kærester af kød kan du installere et simpelt spyt og forberede en fugl helt på en spyt.

Hvordan laver man et bål i landet.

For at passe en pejs i det overordnede design af haven, kan du gøre for ham et særligt område.

Et sådant sted for en brand vil være mere hyggeligt og bekvemt, fordi en stenkande kan bruges som en bænk, og den glatte form af området vil tilføje et elegant touch til landskabsdesignet af hele haven.

Street fokus fra improviserede materialer.

For fans af at bruge improviserede materialer er der også smukke varianter af et gadefokus.

For eksempel kan du lave et så smukt ild fra det gamle bækken og rester af sten og metal.

Faktisk er der for indersiden af ​​ilden et hvilket som helst fast metal egnet.

Dette metal kan blive en tank fra en vaskemaskine.

For dens funktion er det nok at svejse dens ben til det.

Og du kan tilføje et minimum af murværk. Der er lidt arbejde, men forskellen er palpabel.

Sommetider er der et sted for en brand i depression på stedet - denne teknik bruges til et blæsende eller støjende område, så der skabes en mere støjsvage og mere støjsvage atmosfære nær pejsen.

Rester af husholdningsapparater er ikke nødvendige for en kop ild.

Du kan bare købe et ark galvaniseret metal og svejses det fra et simpelt design til ilden.

Den eneste ulempe ved dette design er, at dets vægge er seriøst opvarmet, og det er nødvendigt at isolere fokus fra brændbare overflader.

Gadefokus fra bildisken.

Derfor er det bedre at lægge en pejs ude ude med en mursten eller dekorativ sten.

Som grundlag for dette center blev der taget en skive fra traktorhjulet.

Hvordan man laver en pejs ud af beton med egne hænder.

For en beton pejs, er det nødvendigt at gøre formen i overensstemmelse med størrelsen af ​​pejsen. For styrken af ​​strukturen, derudover sætte metalforstærkning i fordybningen.

Efter at betonen har størknet, skal du fjerne fordybningen og skrælle haardens udside.

Hæld små grus inde i ilden, installer en metalskål til ild og ovenpå tilsæt småsten eller et større grus.

Det konkrete ildsted kan dekoreres med en sten eller bare efterladt som det er - så det vil få et mere moderne lakonisk udseende.

Den udendørs ild er bekvemt placeret i et åbent lysthus - et sådant sted kan blive centrum for tiltrækningen af ​​alt dacha liv.

Hvis du ikke er en stor fan af lejrbål og aftensmad på åben ild, vil en lille mobilskål til ild være mere egnet til dig.

Det kan ligesom haard, både bruges til dekorative formål og til madlavning af retter på rist eller stativ.

Runde eller firkantede sten- eller betonblokke, uanset hvilken stil du vælger, vil der altid være en gadepejs, der passer til din dacha. Små eller store - næsten alle ildsteder er en budgetmulighed, som er i stand til at tilføje et strejf af ægte luksus til din have!

Udbrud på hytten (39 billeder): sommer køkken og organiserede pejse

En dacha er ikke kun et sted, hvor du kan arbejde fint i haven eller på havepladserne, men også have en god hvile i frisk luft væk fra byens bekymringer og besvær. Og hvem vil afstå fra at smag duftige retter kogte i brand, knitrende chips og varme, hvor du kan varme op om aftenen? Vi hjælper dig med at udstyre ilden i dit land med egne hænder af mursten, og du behøver kun gøre dig bekendt med nedenstående oplysninger.

Et lille stykke jord omkring ildstedet skal også være dækket af ubrændbart materiale

Alle ser sin egen version af "komfuret" til madlavning shish kebab, grill, bagning af fisk og grøntsager i forstæderne under åben himmel.

Der er mange muligheder for at arrangere en madlavnings- og hvilzone i et stort venneliv:

 • Sommer åbent køkken med en stor shashlyk mursten.
 • Metalgrill eller grill installeret på terrasser, terrasser.
 • Pejse med arrangement af en zone for hvile og fest.

OBS! Faktisk er hovedkriteriet selvfølgelig din materielle base, det er de midler, der begrænser os i vores ønsker og behov.

Det er også værd at nævne, at køkkenet i frisk luft kan være:

 • Vedhæftet til hovedhuset (bygning).
 • En stand-alone mulighed er dyrere, da det er nødvendigt at foretage kommunikation med en ny bygning.

På billedet er der ikke en kloakluke på stedet, men en skjult haard - det er værd at fjerne pladerne og i en særlig uddybning kan du tænde en brand

At udstyre en seriøs ild, er denne sag besværlig, men meget taknemmelig. Prisen på en sådan konstruktion er ret stor, men forestill dig dig selv i dette område af madlavning og absorbere mad i det åbne rum. Hver almindelig morgenmad eller aftensmad bliver til en rigtig ferie, hvor selv enkle brød eller kartofler, stegt bagt, meget mere end nogen delikatesser.

I et lignende køkken udstyret med det nødvendige udstyr med vand og elforsyning, vil det desuden være muligt med mere komfort end i huset:

 • At lave mad.
 • Konserverede grøntsager og frugt til vinteren.

Duften, som normalt gennemsyrer alle boligkvarterer, vil spredes langs tilstødende steder, der forårsager misundelse og appetit.

Hvis du ikke er interesseret i nogen grund til at arrangere en solid pejs ud af murstenene i landet, kan du bruge bærbare strukturer - metalgrill eller grill:

 • Klar samlet fabrik produktion.
 • Lavet af egne hænder.

Interessant! Hver selvrespektende sovjetisk sommerboer, der kun har 6 hektar "for alt", har nødvendigvis erhvervet en hjemmelavet grill. Han fik det til tidspunktet for madlavning shish kebab og igen sat væk for opbevaring (så at sige for ikke at forstyrre).

At etablere en metalhårdhed for landet, bør være på et særligt udstyret område eller et lysthus, foret med brandforanstaltninger.

Stor popularitet i de seneste år, og i udlandet, og vores landsmænd har fundet en hotbed for en brand i landet. Dette er måske en af ​​de enkleste måder at udstyre gadelandskabet på forstadsområdet med, med de mindste udgifter til finansiering og arbejdskraft.

Fortæl dig hvordan man bygger et retrofokus i løbet af få dage:

 • Vi vælger et egnet sted til arrangement af et rekreativt område.

Sådan laver du en glat cirkel: Kør en pinde i jorden, bind et reb til det og brug en ballon eller børste til at tegne et vartegn

 • Roy huldybde på ca. 300-400 mm.
 • Hvis du ønsker at bygge en side for ilden over jordoverfladen, langs udgravningens kontur, hvor ildstedene er, så laver vi en grøft.
 • Vi hælder en grav og en grøft på bunden med et lille grus. Arbejdsområdet i højden skal være mindst 150 mm langt fra skinnerne eller 250 mm fra jorden (fokus uden flanger). Dette er nødvendigt for at forenkle rengøringen af ​​det brændte materiale.

Når du bygger vægge, skal du bruge bygningens niveau, men det gør du selv

Enheden af ​​ilden ved dacha begynder med opførelsen af ​​væggene, den kan udføres i to variationer:

 • Væg uden kant er lagt ud indefra med en mursten udsat for rumpen. Endvidere er det kun for at dekorere kaminens frynser med natursten, fliser eller andet ikke brændbart materiale efter eget valg. På denne måde er det muligt at bane et større område og udstille havestoleene, der basker i heden i umiddelbar nærhed, idet man udskifter hænder og fødder for varme.
 • Vægge med brædder er opstillet af betonblokke, mursten eller støbt monolitisk beton med fordybning. Betonvæggen udefra og indersiden kan dekoreres med sten, knust glas, keramik eller malet. Men det er bedre at bruge ildfast mursten, det er ret holdbart og pålideligt, plus alt, kræver ikke ekstra ydre efterbehandling.

Tip! Fremragende vil se ud i en stil med en butiks ildsted. Hvis haardrunden er meget effektiv og praktisk at gøre bænke halvcirkulær form. Sæt betonbænken med træ eller tag aftagelige bløde sæder. I en designløsning står og et bord med stole til sommerhus.

Jo færre lige linjer, de lettere objekter opfattes

Endelig et par anbefalinger om, hvordan man laver et rekreativt område med en åben ild sikker og komfortabel:

 1. Placeringen af ​​et sådant fokus bør vælges væk fra:
 • Fra alle bygninger.
 • Overhængende træer og buske.
 1. Ikke egnet til opførelse af pejse som lavland og højder, bedre fladt terræn, og hvis det ikke er tilfældet, skal det arrangeres.
 2. Normalt laves et lejrbål rundt. Den optimale diameter er 1000 mm. Folk, der er samlet omkring ilden, vil være i en sikker afstand fra en åben ild og tæt på hinanden.

Som du kan se det uendelige antal muligheder, forbinder din fantasi og gør dit sommerhus udvendigt unikt. De siger, at du uendeligt kan se på det strømende vand og ilden. Fornæg dig ikke fornøjelsen af ​​kontemplation.

Hvil resten, men glem ikke at alt skal rengøres bagefter, især det drejer sig om bål, da vinden let vil forbrænde aske omkring stedet. Og hvis det ikke er forfærdeligt for planter, så er det ikke det mest behagelige at opdage sod på vinduerne i et lejlighedshus, fordi du skal vaske alt væk. Derfor er det bedre, hvis stedet under ildstedet også vil have en lille baldakin med midlertidige vægge (se også artiklen "Pæne græs på dacha, skabt af egne hænder").

Omkostningsstøtte med klud eller presenning og få et varmt og behageligt telt

I de indsendte videoer i denne artikel finder du yderligere oplysninger om dette emne.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 + 1 =