Husets udformning er 6 til 8 enkelt-etagers

Hus 6 til 8. Layout af et etagers hus 6х8

Moderne arkitekter og designere er i stand til at skabe fantastiske projekter af en-etagers huse, der måler 6 til 8 meter. Desuden er det disse strukturer, der er relevante for mange private udviklere, der ønsker at bruge den nyttige plads så meget som muligt med minimale økonomiske omkostninger. Projekter af enkelt-etagers huse er forskellige i layout af lokaler, arrangement af boliger og forretningslokaler, men konceptet er forenet - maksimal komfort i et begrænset område.

Grundlæggende huslayout 6 til 8

For det første skal du placere værelserne korrekt for at opnå maksimal komfort til lave omkostninger. Derfor kan du i et etagers hus uden loft og loftsrum bruge lette byggematerialer: mursten eller luftbeton til bærende vægge, en træbjælke til overlapning. Og så er der en række regler, som du skal vide, når du planlægger værelser:

 1. Boligvinduer er placeret på den solrige del af horisonten.
 2. Vaskerum og køkken kan være døve og omgivet af stuer.
 3. Lejervægge udgør op til 20-30 cm tykke, ikke længere nødvendigt. Sådanne vægge modstår takets last og stærk vind.
 4. Indvendige skillevægge er bedre at designe fra en gipsvæg, tykkelse 9-12 cm. Det er bedre at fokusere på tykkelsen af ​​dørbladet.

Den korrekte placering af et enkelt-etagers hus 6x8 på en grund går ud på at orientere stuerne mod syd for at give huset maksimalt solvarme og lys. Men dette er ikke alt, nemlig:

 • Hvis huset er 6 til 8 (planlægning er udført på ejernes vilje) vil blive bygget i en zone med stærke vinde, så skal du lave en vindskærm fra nord og vest. Også en fremragende løsning vil være brugen af ​​grønne områder med en tæt krone.
 • Det er bedre at placere stuen på den sydlige eller sydvestlige side.
 • Køkkenet er placeret på nord eller østsiden.
 • Layoutet i soveværelserne skal tage højde for deres indbyggers personlige ønsker, for det er deres personlige lejlighed. Det er nødvendigt at tage højde for muligheden for tidligt opsving, så vinduerne skal gå mod vest. Soveværelser har ikke på sydsiden af ​​huset.
 • De økonomiske lokaler er bedre placeret på nordsiden. Der er ikke behov for at installere et varmesystem der, fordi rummet selv vil blive en kunstig barriere for koldt.

Mange enkelt-etagers huse af kompakt størrelse giver mulighed for at arrangere en åben veranda eller terrasse. Det er bedre at sørge for det på solsiden.

En typisk liste over lokaler i et etagers hus er 6 til 8 (48 kvm)

Hus 6 til 8, hvis layout kan være meget anderledes, omfatter følgende værelser:

 1. Køkkenet.
 2. Korridor med tambur. Gå ikke direkte ind i stuen, det bliver svært at varme.
 3. Et bryggers. Området er lille.
 4. Et badeværelse og et badeværelse. De kan gøres adskilte, hvis området tillader det.
 5. Udformningen af ​​et etagers hus på 6 * 8 indeholder et eller to soveværelser med et areal på ca. 15 kvm.

Lokalisering og areal af lokaler skal beregnes ud fra situationen på byggepladsen.

Hvordan gemmer man rummets rum?

I starten er det nødvendigt at lave ekstern vandtætning og isolering. Væggene skal bygges så glat som muligt for ikke at tabe området på grund af udjævningen af ​​overfladerne. Højden på værelserne vil, men ikke under 3 meter. Vinduer er plastik, flerkammer, rammens tykkelse er lig med eller mindre end tykkelsen af ​​lejevægge. Du kan ikke bruge korridoren, men design straks overgangen fra rum til rum.

Et-etagers hus 6 til 8: layout

 1. Placering og udnævnelse af værelser spiller ikke en stor rolle.
 2. Opvarmning kan ikke udstyres, undtagen i ekstreme tilfælde.
 3. Højden er ubetydelig, op til 3 meter.
 4. Værelser af et vilkårlig område, en tambour må ikke være, en forholdsvis bred korridor på mindst 1,5 meter bred.
 5. Du kan forbinde dette hus med en terrasse eller veranda til hovedbygningen, fjerne køkken og bryggers, hvilket øger området af soveværelserne.

Opbygning af et hus 6 til 8 (planlægning nogen), du skal huske at det vigtigste er maksimal komfort, hygge med den kompetente brug af området af huset.

Husplanlægning 6 til 8

Husplanlægning 6 til 8 er den mest populære i opførelsen af ​​billige og kompakte huse. Værelserne i dette hus kan næppe kaldes rummelige, men det rummer nemt tre soveværelser, en stue og et køkken. Der er plads til et kedelrum, et badeværelse og et påklædningsværelse. Et stort antal typiske løsninger præsenteres i c hytteplanlægningen.

Et-etagers hus med en stue på 48m² er ideel til et par eller en lille familie. Normalt her er de sædvanlige placeret til en to-værelses lejlighed (soveværelse, stue, køkken og stue), samt et kedelrum og endda en sauna. For at gøre pladsen mere ergonomisk og praktisk er det muligt at have vedhæftet huset en veranda - i dette tilfælde får ejere en fin sommer spisestue. Husets layout er 6 til 8 med loftet vil der være flere flere værelser. Anden etage er normalt givet til et soveværelse, og den første er udstyret med et rummeligt køkken-spisestue og en hal. Hvis planen af ​​huset er 6 til 8 (træ eller sten materialer) to-etagers, på toppen ofte placere badeværelset (og toilettet er i bunden), kontor og soveværelse.

Hus 6 til 8 er billigt, tager lidt plads, men samtidig er pladsbesparende og praktisk til permanent ophold. Et kompetent layout af huset 6 til 8 giver dig mulighed for at lægge maksimalt funktionelle områder, der ikke blot leverer de vigtigste lokaler, men også hjælpemidler, såsom: et kontor, et påklædningsværelse, et vaskeri.

Gulvplaner 6 til 8 - katalog

Nedenfor er nogle af dem:

 • hus 6 til 8 - etagers etage;
 • Hus 6 til 8 - to etager;
 • hus 6 til 8 - med et loft, garage og komfur.

Et-etagers stenhus 6 til 8 meter med komfur

Meget simpotichnaya layout af et stenhus 6 ved 8 meter. Hovedfacade med rund terrasse og udendørs pejs. Velegnet til et lille område.

Layout 6 til 8 med en to etagers etage

En temmelig god planlægningsløsning med flere værelser, herunder: et garderobe, en stor hal og en veranda. Derudover er køkkenet meget funktionelt - det er stort og forbundet med en stor spisestue.

Layout 6 ved 8 meter - to-etagers hus

En god variant af layoutet på 6x8 meter, udgangen fra køkkenet lige overfor trappen, køkkenet selv nær stuen. Sandt badeværelse på første sal lige ved afkørslen, men et sted skal han være, men på anden sal er der et sekund lige over badeværelset på første sal.

Layoutet er 6 til 8 meter - et-etagers med et loftsgulv

"Rigtigt" layout på 6 til 8 meter i et to-etagers hus, mere præcist, det er en plan med et loft. Det huser en sauna, swimmingpool, garderobe, køkken og stue - alle i stueetagen. Loftet er forbeholdt soveværelserne.

Plan 6x8 - et-etagers med loftsrum

Første sal er opdelt i funktionelle områder. Anden sal er 6 til 8 mansard.

Katalog over gratis projekter 6 på 8

I en tæt byudvikling er et af de mest almindelige og populære muligheder hus projekt 6 med 8 meter. Små hytter er bekvemt placeret på små grunde, har et ergonomisk individuelt layout.

Et-etagers hus projekt 6 til 8

Et-etagers hus projekt 6 til 8 med fremragende layout - En af de mest budgetmæssige typer, der giver mulighed for at kombinere lave omkostninger med høj kvalitet og pålidelighedskarakteristika. Foretrukker et hus på 6 til 8 meter med en etage udvikler designeren en bygning, der opfylder alle kundens krav.

Enkeltageshuse 6 til 8 har en række fordele, blandt hvilke man kan skelne æstetik, en hurtig byggeproces, en lav belastning på jorden, muligheden for at bygge på jorden med nogen bærende kapacitet.

Valg af et to-etagers hus projekt for permanent ophold, det er nødvendigt at tage højde for en række faktorer, blandt hvilke det primære sted er besat af udformningen af ​​lokaler, deres størrelse og beliggenhed. Design af et hus med kompetent indkvartering af værelser og strukturelle elementer - trapper, døre, vinduer - vil løse en række vigtige punkter og vil spare betydeligt nyttigt plads.

Hus 6 til 8 med to etager giver mulighed for at give en balkon, som vil være et hyggeligt sted for afslapning og afsondrethed.

Download projekthus 6 til 8 med loftet

Reducere omkostningerne ved byggeri, opnå holdbarhed og brugbarhed af bygningen, skab et unikt interiør i interiøret - alt dette kan gøres ved hjælp af et husprojekt 6 til 8 med et loft.

Gulvet på loftet øger beboelsesrummet i huset. Hus 6 til 8 med et loft Se mere attraktivt og interessant, deres udseende er mere udtryksfuldt end i huse med almindelig loftsrum.

Husets projekt er 6 til 8. Layoutet på en-etagers og to-etagers huse er 6 af 8

Træt af byens trængsel og travlhed, er borgerne i stigende grad ivrige efter at udstyre deres hjem uden for det. Små hytter 6x8 er bekvemt placeret på små grunde. Design af huset kan tildeles enten kvalificerede specialister eller udføres selvstændigt. Der er mange typiske projekter til opførelse af huse, der kan opfylde kravene til de mest strenge og sofistikerede udviklere. Lignende ejendomme bygges på et eller to etager.

Projektet med hus 6 på 8 betragtes som det mest populære, når man bygger kompakte og billige bygninger. Et-etagers bolig på 48 m² er ideel til en lille familie eller et par. Værelserne i dette hus er ikke meget rummelige, men du kan nemt rumme tre soveværelser, en stue og et køkken. Der er også plads til et badeværelse, et kedelrum og et påklædningsværelse.

Etagers hus projekt 6 8 har en række fordele, blandt hvilke er opførelsen af ​​en hurtig proces, æstetik, lys belastning på jorden, muligheden for at bygge videre på grund af at have nogen bæreevne.

6x8 huset er billigt, der er få steder på stedet, men det er ret pladsbesparende og praktisk til midlertidig og permanent opholdssted. Med et velplanlagt layout kan du lægge det maksimale antal funktionelle områder, hvilket sikrer, at der findes grund- og hjælpepunkter, såsom en undersøgelse, vaskeri og et omklædningsrum.

Hus 6 til 8 er et-etagers rum, der er karakteristiske for en to-værelses lejlighed: et soveværelse, en stue, et køkken samt et kedelrum og endda en sauna. Gør plads mere bekvemt og ergonomisk, det er muligt at have knyttet en veranda til en forudsætning - så ejerne får en fremragende sommer spisestue.

Projektet af et 6th-8th hus med en mansardgulv giver mulighed for at reducere omkostningerne ved bygning af en bygning for at opnå holdbarheden af ​​bygningen, for at skabe et unikt og unikt interiør af interiøret. Loftet rummer betydeligt lejepladsen i huset. Sådanne huse med et loft ser mere interessant og attraktivt ud, og deres udseende er meget mere ekspressivt end husene med en almindelig loft.

Tag på lofter kan laves i forskellige former: skråt, trekantet, brudt, symmetrisk eller asymmetrisk. Samtidig kan de være placeret på hele bredden af ​​huset eller på den ene side af den.

Blandt fordelene ved mansardgulve kan man identificere:

 • Stigningen i husets anvendelige område er næsten todelt.
 • Fravær af ekstraomkostninger til opførelse af fundament og vægge.

Fans af udendørs aktiviteter på loftet kan udstyre et billardrum, et motionsrum osv. For kreative naturer er dette et glimrende sted at skabe et værksted (tømrer, kunst, skulptur ...), et skab eller et bibliotek. Praktiske ejere bruger ofte dette område til at arrangere en børns, gæst eller soveværelse.

Når man vælger et to-etagers hjemme-projekt for permanent ophold, er det vigtigt at tage højde for en række faktorer, hvor hovedstedet er udformningen af ​​lokaler, deres beliggenhed og størrelse. Design med velordnet indkvartering af værelser og grundlæggende strukturelle elementer - vinduer, døre, trapper - løser mange vigtige punkter og vil også spare værdifuldt rum.

Projektet af et hus på 6 til 8 i to etager kan have en balkon, som vil være et hyggeligt sted for ensomhed og afslapning.

På første sal i et to-etagers hus 6x8 er der et køkken, en entré, en stue, et badeværelse, et toilet. På øverste etage er der to soveværelser og en undersøgelse.

En anden mulighed er, at der på første sal ikke kun er fællesarealer, men også soveværelser. Stuen flyttes højere.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 10 = 18