Husprojekt 8 ved 8 to-etagers

Alt om planlægning af et hus 8 til 8: tips, ideer, projekter

Må ikke "swing" 9raquo; på et stort hus, hvis du bygger et hus til en familie med et gennemsnitligt budget. Alt der er mere end 150 kvadratmeter, vil blive betragtet som "elite9raquo; bygningen og vil blive beskattet i overensstemmelse hermed. Derudover vil der altid være problemer med opvarmning eller aircondition.

Grundlæggende om layoutet af et moderne gennemsnitshus

De grundlæggende forskelle, som du individuelt kan slå, i sammenligning med de huse, der er bygget i det tyvende århundrede, begyndende med midten er følgende:

 1. Antal, størrelse og form af vinduer.
 2. Anvendelse er ikke træ og mursten, men andre, forskelligt i dets egenskaber og kvaliteter af materialer til opførelse af vægge og tagdækning.
 3. Original design.

Et-etagers hus 8 til 8 - grundplan

Lad det være et hus layout på 8 til 8 med en etage til en familie med to børn. Forældre og børn har brug for to soveværelser, idet der tages hensyn til, at børn vokser op, og de får brug for borde til træning, skal børneværelse være mere end en voksen, og det vil ikke være helt soveværelse, og en multi-funktionel børneværelse. For en voksen soveværelse med et vindue vil kræve mindst 12 kvadratmeter, for et børnelokale på to vinduer - 18 kvadratmeter. m. I børnehaven, ud over senge og arbejdsborde, kan du placere multifunktionsskabe. For værelse kunne tildeles 20 pladser, så på så vigtige områder, ligesom køkken, badeværelse og korridor vil være 14 kvadratmeter. Køkken fundet sted tættere på indgangen, så fra korridoren (alias - forhallen) kan bære tre udgange: en i et fælles badeværelse, en anden - i køkkenet, og den tredje - i checkpoint stuen (Hall). Men hvis du vil gøre soveværelserne anbragt langt fra hinanden, kan du lave mad. Det sker, at en af ​​børnene, når han vokser op, flytter til stuen.

Distribuere optagelserne på denne måde, overvej hvad slags windows værelserne vil gå til. Dette skal ske inden konstruktionen begynder. Da der ikke er nogen sol på nordsiden, kan der være et forældres soveværelse og en indgang til huset med en korridor. Børn kan være placeret på vestsiden, siden om morgenen børnene først i skole, derefter i universitetet og så videre. Skal skønne køkkenet og stuen. Køkken kunne nemt overse øst, vil stuen være syd, og hvis dit hjem er i det sydlige område, i stuen også nødt til at installere klimaanlægget, hvis du bor i Sibirien eller nord, også overveje vindrose. Det er bedre, at de konstante vinde er rettet mod taghældningen, hvilket reducerer sejlet.

To-etagers hus 8 til 8 - grundplan

Hvis du har råd til en to-etagers hus, kan hver gøre et separat rum, og soveværelserne er traditionelt placeret på anden sal, koncentrerer sig om de første bryggers (kedel, påklædningsværelse, badeværelse, entre, etc.), og - stue og køkken.

Soveværelser på anden sal kan adskilles fra hinanden af ​​omklædningsrummet (i huset med to børn er der to omklædningsrum i rækkefølgen af ​​ting) og en del af hallen, hvor trappen fra første sal korridoren vil føre. Du kan lave det tredje soveværelse, og hver af børnene vil bosætte sig særskilt, og i tilfælde af ankomsten af ​​bedsteforældre skal der laves plads. Men "narrowness9raquo; i et to-etagers hus - en meget mere behagelig ting end et en-etagers hus. Derudover kan en del af pladsen reserveres til terrassen, hvoraf der er en balkon i bunden - indgangen til bygningen.

Standarder og muligheder

I et to-etagers hus er det meget lettere at overholde standarderne, hvorefter hver person skal have mindst 8 kvadratmeter. Den optimale form for rum skal være sådan, at forholdet mellem længde og bredde er to til tre, med en rumdybde på ikke mere end seks og en halv meter, da yderligere end disse naturlige kilder dårligt belyser rummet.

Mange designere hævder, at opførelsen af ​​et to-etagers hus kan "spare 9raquo ;, fordi dimensionerne af taget er ens, det for en en-historie, det for en to-etagers historie. Hertil kommer, at hvis huset begynder at vokse udvidelser, skyldes dette reduktionen af ​​infieldets område. Samtidig hævder erfarne forældre, at børn vokser op, forlader, og et stort hus er tomt, hvilket kræver unødvendige udgifter til energi. Bestem, hvem der har ret, virker ikke sandsynligt, fordi hver familie har sine egne forhold.

Der er altid sådan en "intermediær 9raquo; planen, som opførelsen af ​​et etagers hus 8 til 8 med et loft, hvis areal vil være mindre end arealet på anden sal, dog vil det være større end området i et etagers hus, og det tredje soveværelse på loftet er en meget attraktiv løsning. Eller et to-etagers hus med en penthouse, som er lidt mere end opførelsen af ​​et to-etagers hus med hensyn til byggearbejde. I dette tilfælde kan loftet rumme et bibliotek, et motionsrum, et billardrum. Denne mulighed diskuteres og løses af alle familiemedlemmer. Måske vil nogen beslutte at stedet er en elite dovecote! Alle har ret til at realisere deres drømme!

Projekter af 8x8 huse: designfunktioner og fotos

Det er svært at forestille sig begyndelsen af ​​opførelsen af ​​et privat hus uden først at designe det. Selv et landhus er bedre at pre-embodyere på papir, før man starter sin erektion i virkeligheden. Fordelene ved byggeplanlægning og populært husdesign (især 8x8) fra forskellige materialer vil blive beskrevet detaljeret nedenfor.

Ethvert husdesign består af tre hoveddele:

 • Konstruktiv. På dette stadium er der planlægning af trappernes placering, forskellige hoppere. Det beskriver også væggens materiale og sammensætning af fundamentet, tagmaterialerne og placeringen af ​​skorstenen.
 • Arkitektonisk. Denne del planlægger layoutet af værelser, vinduer og døråbninger. Den indeholder tegninger af huset i en sektion og facadedelen med præcise dimensioner.
 • Engineering. Dette er den tekniske del, som visuelt bygger kloak, vandforsyning og el systemer. Her kan du tænke på placeringen af ​​radiatorer og ventilationskanaler.

Helt forskellige i størrelse kan være husdesign: 8x8 meter og 10x6 meter, med loft eller anden etage, lavet af træ eller mursten.

Design er nødvendig for bedre at kunne forestille sig det overordnede billede af huset, tegne et omtrentligt skøn for opførelsen, spare penge og bygge bygningen sikkert. Udarbejdelse af projektet kan udføres uafhængigt eller overlade dette til fagfolk.

Funktioner ved at designe et privat hus

Ved design af et privat hus skal flere ting overvejes:

 • Hvis projektets design indebærer en faglig organisation, så er bygningen bedre betroet den. Ellers kan du få en misforståelse af projektet af bygherrerne og som følge heraf et dårligt bygget hus.
 • Det bør tage højde for lindringen af ​​det sted, hvor huset vil blive placeret, og tilgængeligheden af ​​yderligere bygninger (bade, garage, lysthus osv.).
 • Placeringen af ​​huset på stedet. Du kan placere det i dybden eller bygge tættere på kanten af ​​plottet og dermed lukke resten af ​​gården.

I dag er projekterne af 8x8 huse meget populære. Dette skyldes det faktum, at et sådant hus med et lille område af lokalerne vil blive et praktisk sted for en standardfamilie på 4 personer. I dette tilfælde vil opførelsen af ​​et sådant hus ikke være meget dyrt. Anvendelsen af ​​individuelle projekter vil gøre det muligt at realisere selv de vildeste drømme.

Færdige husprojekter på 8x8 m kan findes på tematiske ressourcer, men uden yderligere forfining vil det være svært at bruge sådant materiale.

Husets træ vil sandsynligvis aldrig miste sin relevans. For det første takket være materialets miljøvenlighed. For det andet på grund af den hurtige konstruktion. At bygge et træhus vil tage et minimum af tid.

Projekter af træhuse med et loft (især 8x8 meter) har en række fordele i forhold til de andre:

 • huset har et lille tomtområde, mens det nyttige område selv er stort nok;
 • det anvendte materiale har gode lyd- og varmeisoleringsegenskaber;
 • en stigning i området af huset sker med minimale omkostninger.

Normalt indebærer projektet med et loft at placere soveværelserne på den øverste del af huset og i den nederste del - et opholdsstue, et køkken og et badeværelse. Når man kontakter et byggefirma, forventes et standardtilbud sandsynligvis at blive forberedt med mulighed for at ændre eller supplere det. Så som regel foruden at ændre standardlayoutet, foreslås det at tilføje et karnap, en våbenhus eller endda en kælder til den eksisterende løsning.

Design af et etagers hus fra en bar

Mister ikke deres popularitet og projekterne af en-etagers huse fra træet. 8x8 meter (hus) - en god mulighed for sæsonbestemt bopæl i det en lille familie.

Husets udformning består af fremtidige lejers ønsker, men der er en standardindstilling, som omfatter et soveværelse, en stue, et køkken, en hal og et badeværelse. En fremragende tilføjelse i dette tilfælde vil være et separat spisekammer eller en ildkasse. Ved at reducere arealet af værelserne kan du lave 2 soveværelser.

Udenfor huset kan du vedhæfte en veranda eller en vinterhave.

Mange private hus elskere drømmer om at bygge fra et tømmerhus. De opnås bogstaveligt som i et eventyr, og den træagtige lugt bringer en særlig atmosfære til værelserne. I konstruktion anvendes runde logs og logs. Håndlavede logs er dyrere end afrundede logs, men de har en række fordele før dem, for eksempel længere levetid og modstandsdygtighed mod fugt. Hertil kommer, at huset fra hakket tømmer mindre revner, og du kan samle det selv.

Projektet af et hakket hus 8x8 m adskiller sig ikke meget fra et lignende hus, fx fra en mursten. Men den særlige opmærksomhed ved udarbejdelsen af ​​systemet skal være på systemet for kommunikation siden. den har sine egne egenskaber.

Udkastet log hus kan sørge for både to etager og en. Eller en etage, komplet med et loft.

Mange store virksomheder, når de bestiller deres opførelse af et hakket hus projektdokumentation, er gratis.

Huse lavet af træ eller bjælkehus er selvfølgelig gode, men de har nogle ulemper ud over deres minusser. Især loghuset vil ikke være for billigt. Men at bygge et hus af blokke i dag er ret overkommeligt.

Projekter af 8x8 blokke af huse er gode både til sommerbolig og for permanent ophold. Skum- og gasblokke behandles let, så du kan realisere deres indviklede design i form af tårne ​​eller karrevinduer.

Blokkehuset antager forskellige versioner af beklædningen, så når man komponerer projektet, er det nemt at vælge mere rentabelt materiale til en pris.

Det er normalt det mest interessante planlægningsstadium at lave værelseopstillinger. Alle familiemedlemmer kan deltage i det.

Designet af huset 8x8 med et fremragende layout forudsætter tilstedeværelsen af ​​et loft, selv om det på en enkelt etage er helt muligt at rumme en almindelig familie. Så på loftet er det bedre at lave soveværelserne. Hvis børnene er af forskellige køn, er det bedre at lave tre separate værelser på én gang. Og forældrenes soveværelse tager normalt mindre plads end børn.

I stueetagen er der en rummelig stue med køkken, badeværelse og hall. Hvis du kombinerer køkkenet og stuen, og gør hallen lille, så kan du om nødvendigt lave en anden lille stue. Det er nyttigt, hvis familien ofte besøger familiemedlemmer (venner), der overnatter. Eller i stedet for et lille gæsteværelse kan du lave et spisekammer. For fans af et rummeligt badeværelse er der også mulighed for at øge badeværelset på grund af køkkenet.

Hvis stedet planlægger at bygge en garage, kan den placeres direkte ved siden af ​​huset. Dette vil spare plads på webstedet og midler.

Hvis udformningen af ​​huset er besluttet alene, så skal alt omhyggeligt gennemtænkes. I mangel af erfaring i denne sag er det bedre at stole på fagfolk. Rigtigheden af ​​at udarbejde en plan afhænger trods alt ikke kun på at spare penge, men også på boligsikkerheden.

Huslayout muligheder 8 til 8

Tegning og layout af en muret to-etagers hus 8 til 8 med et køkken og en kombineret stue, badeværelse og to soveværelser.

Husets layout er 8x8 med en hjørne terrasse

Indgangen til huset begynder med en lille vestibul (3,3 kvm.), Som vil holde varmen i de følgende rum i huset.

2-etagers privathus projekt 8x8

Dette to-etagers hus starter med en rummelig entréhal (6,7 m²). Brug dette sted kan være som hall hall, det vil sige at installere en garderobe, en sko rack. Til hovedfarven på designet kan du tage en lysfarve, selvom den ikke er helt praktisk. Hele huset vil blive lavet i en elegant stil, så selv om gangen skal støtte den.

Køkken og stue på første sal

I tegningen og udformningen af ​​huset 10x10 er der et køkken kombineret med en stue, den er opdelt i zoner - et køkken-spisestue på 14 kvm. m og en stue (14 kvm). Dette store rum skal forsynes med smag, ellers vil hele huset se dyster og uinteressant ud. Det blev sagt ovenfor, at der er et elegant layout, og disse værelser bør udtrykke det så meget som muligt. Hovedfarven er hvid, pastel. Til fortynding kan du bruge tilbehør i sort, for eksempel en mælkfarvet sofa med sorte puder.

Planen på første sal i et to-etagers hus 8х8

Køkkenet skal indrettes i en moderne stil. Husholdningsapparater i en række glatte overflader, metalelementer - alt dette passer perfekt til det overordnede design. Ualmindeligt vil dette layout af huset betragtes som følge af, at grænsen mellem køkkenet og stuen mangler.

Som regel skal disse to rum afgrænses indbyrdes, men ikke på dette plan. Denne kombination ændrer helt ideen om standardløsninger.

Derudover er der et badeværelse på gulvet (1,3 kvm.). Badeværelset er på anden sal. Til registrering registreres specielle efterbehandling materialer, belysning og spejle.

Også på gulvet er der et gæsteværelse hvor du kan læge dine gæster samt et opvarmningsrum, som i det kolde vejr vil varme huset og skabe en hyggelig atmosfære i den.

eksempel på indretning af gæsteværelset 12 kvadrat. m.

Anden sal starter også fra en lille hal. Hallen er tilstrækkeligt belyst, så der er ingen problemer med yderligere belysning. Designet af dette sted kræver ikke meget opmærksomhed, så det kan ikke stoppes. Fra hallen kan du gå til to soveværelser.

Det første værelse (15,4 m2) har adgang til en meget lille balkon. Det er indrettet i samme stil som alle værelser på første sal. En stor seng, en spejlet garderobe, et moderne skrivebord og lænestole - alt dette er tegn på elegance og skønhed. Som tilbehør kan du bruge begge billeder og usædvanlige souvenirs.

Planen på anden sal i et to-etagers hus 8х8

Det andet soveværelse (14,7 m²) har et klassisk design. Da farveskemaet anvendte alle de samme sengens farver, nogle steder fortyndet med lyse farver. Møbler og dekorationsmaterialer forbliver de samme. Skønhed og raffinement bør ses absolut i alt, selv i tynde, glatte designlinjer. Det er derfor, at selv belysning supplerer denne harmoni.

eksempel på interiør design soveværelser med et areal på 15 kvadratmeter. m. i pastelfarver

Dette layout af en to-etagers 8 til 8 hus er virkelig elegant og luksuriøst. Hele alt, fra færdigbehandling af materialer til tilbehør og møbler, formidler denne atmosfære af komfort, men samtidig skønhed. Absolut alt er i harmoni med hinanden, hvilket skaber en unik farvning af farver og designelementer. En familie bestående af tre eller fire personer kan bo i huset.

Design og layout af et to-etagers træhus 8x8

Der er et stort antal projekter, der giver dig mulighed for at opbygge funktionelle og komfortable boliger til levevis. Et af disse er husets layout med en garage i to etager, hvilket kan være interessant ikke kun for facade løsninger, men også for ydre dimensioner (8x8).

På grund af dette kan strukturen placeres selv på et smalt sted med opfyldelsen af ​​alle nutidens krav, herunder brandsikre garantier fremlagt af byplanlægningen. Selv på trods af den lille størrelse af huset, er det funktionelt forberedt til 4 personer.

Indgangen til huset starter med en lille veranda (4,7 m2), hvis område kan bruges til mange formål. En af disse er placeringen af ​​blomster, et lille bord. Husets veranda er velisoleret, der er mange vinduer i det, du kan gemme planter her og slappe af på baggrund af naturen på varme sommeraftener. Næste er hallen (4,8 kvm.), Hvor det anbefales at installere et skab, en kantsten, stativ til overtøj og sko, spejle.

Første sal og enkle design ideer

Fra hallen kan du gå til køkkenet, kombineret med stuen (10,1 m2). Denne køkken-stue er indrettet i en simpel klassisk stil, som vil appellere til alle familiemedlemmer. I køkkenområdet er et P-headset til mere praktisk arbejde. Med ham vil værtinden altid føle sig godt tilpas, og alle de nødvendige ting vil blive placeret ved hånden. Farverne kan vælges af lejere selv, da dette layout af huset kan komme op med et farveskema.

planen for første sal af huset er 8 til 8 med en veranda

Den næste zone i dette værelse er spisestuen. For at understrege den klassiske stil kan du sætte et langt bord og stole med høj ryg, der ligger på bordets omkreds. Alle produkter skal være dekoreret med forgyldning, udskæring eller andre elegante dekorationselementer. Som kilde til lys er det bedst at bruge en stor voluminøs lysekrone, der ligger direkte over bordet. Mere i stuen bør ikke være noget, undtagen gardiner, samt tilbehør på vægge.

Og den sidste zone er stuen. Det skal være hyggeligt og behageligt for at modtage gæster og holde aftener med familien. Kræver tilgængeligheden af ​​polstrede møbler, et skab med åbne sektioner, et fjernsyn (andet udstyr) osv. Når du vælger farver, er det bedst at forblive på en let version af designet, det vil øge rummet visuelt og gøre det mere behageligt for samtale og kommunikation.

Derudover er der et lille rekreative kompleks i stueetagen (13, 9 m²). Bygningen af ​​dette kompleks omfatter et badeværelse på 4 meter kombineret med skabsrummet, et hvilestue, som ejerne kan dekorere og bruge på egen vilje samt et dampbad. Alle brandsikkerhedskrav er nøjagtigt opfyldt.

Stort soveværelse på anden sal af huset

For at komme til anden sal kan du bruge trappen. Du falder straks ind i soveværelset. Et stort soveværelse på anden sal (28,8 kvm.) Har ikke en bestemt stil med dekoration. Lyse farver til en mere behagelig hvile, bløde møbler og god belysning er hovedkomponenterne i dette rum.

Planen på anden sal af huset for en smal sektion

Så layoutet af et to-etagers hus 8 til 8 har alle de tekniske standarder. Det er således muligt at sikre et sikkert og sikkert leveforhold for mennesker. Dette projekt er godt til permanent ophold.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 + 4 =