Husprojekt 8×8

Design af huse. Design Lessons

Det individuelle design af huse er faktisk et must. Først takket være dette får du et layout til dine krav. For det andet skal layoutet tilpasses dit websted og tage hensyn til designfunktionerne. I sovjetiske tider, det samme hus layout 8 til 8 mødtes i hvert andet hus, og i dag er sådanne sammenfald en sjældenhed. Dette forklares ved, at mange udviklere til kunder en række planlægningsløsninger - klar eller ændret i overensstemmelse med ejerens ønsker. I mange år har arkitekter udviklet hundredvis af forskellige planlægningsløsninger, hvoraf mange er blevet standard. Du kan få bekendtskab med hele kataloget i afsnittet med lejlighedshusernes layout. Nogle af de mest succesfulde typiske løsninger er præsenteret nedenfor.

Enkeltageshuse - huslayout 8 til 8 I dette tilfælde skal der være mulighed for tilstedeværelse af grund- og hjælpefaciliteter på 64 m². Funktionsplanlægning fjerner tilstedeværelsen af ​​ubrugte områder og steder med dårlig naturlig belysning. Sådanne huse omfatter ofte følgende værelser: et køkken-stue, et badeværelse, et bryggers og to soveværelser. Hvis der er en anden etage eller et loft, flyttes soveværelserne ovenpå, og opholdsområdet nedenfor forstørres. To-etagers hus plan for 8 til 8 (sten eller træ) er mere interessant, da det har mere rummelige værelser. Vedhæftet til huset loftet, pejs, balkon eller garage giver dig mulighed for at gøre huset mere funktionelt og attraktivt.

Udlægning af huse 8 til 8 - et-etagers, to-etagers, med et loft

Således er de mest populære sådanne layouter:

 • Hus 8 til 8 - etagers etage;
 • Hus 8 til 8 - to etager;
 • Hus 8 til 8 - med loft, garage og komfur.

De fremlagte layouter er ikke løst - et 8-til-8-hus layout, du kan lide, kan ændres i overensstemmelse med kundernes ønsker.

Layout 8 til 8 - et-etagers med et loft, 4 soveværelser

Det store layout af huset er 8 til 8 med alle faciliteter og fire soveværelser. Stort køkken forbundet til stuen.

Husets udformning er 8 til 8 - to-etagers

I kælderen er der en garage og på loftet - soveværelser. På første sal er der et køkken forbundet til stuen.

Et-etagers hus 8 til 8 - grundplan

Det kan være fra ryzy materialer. Det lave hus er 8 til 8 meter, med et stort værelse på første sal og tre soveværelser på loftet.

Stort layout 8 til 8 - et-etagers hus med et loft

Meget godt layout med flere værelser, herunder vagtrum.

Plan 8 til 8 - en historie med loftet

Husets udformning er 8 til 8 meter med et loft og en pejs. Kan bygges af forskellige materialer.

Fremragende layout af huset 8x10: projekter

Husets størrelse på 8x10 meter er en meget populær løsning på grund af dens samtidige kompaktitet og rumlighed. Strukturen af ​​sådanne størrelser kan enten være et-etagers eller to-etagers: i begge tilfælde er der utvivlsomme fordele.

Husstørrelse 8x10 er perfekt til at leve en lille familie eller endda en person, der elsker komfort og plads. I artiklen vil vi overveje den bedste planlægning af et 8x10 lejlighedshus.

Størrelsen på lejlighedshuset 8x10 giver mange muligheder for forskellige indretninger. Når man vælger et projekt, er det nødvendigt at tage højde for antallet af fremtidige lejere i huset og omstændighederne - hvor mange værelser de skal bruge.

I princippet er det muligt at placere alle nødvendige værelser og endda bryggerier i rummet på 8x10 meter. Dette rum giver en god plads til forskellige muligheder for indretningsindretninger.

Projekter af beboelsesejendomme med et areal på 8x10 meter er velegnede til bygning uden for byen, og på grund af kompaktitet er de ideelle til byudvikling. Desuden vil opbygningen af ​​sådanne relativt små dimensioner vise sig at være ret økonomisk, hvilket nu er en ganske vigtig nyanse.

Hus 8x10 vil blive placeret selv på et lille stykke jord, hvilket er vigtigt i en tæt bygning. Og på trods af dette, inde i et sådant hus vil blive fuldt fremlagt alle nødvendige faciliteter, der er nødvendige for et behageligt liv. Og her er hvad en-etagers huse med et fladt tag ligner, og hvilket husprojekt er det bedste og mest succesfulde, beskrives i detaljer i artiklen.

På video - huset 8х10 med en fremragende layout:

Materialer til opførelse af et sådant hus kan anvendes som: træ og mursten og skumblokke og sten. Derudover giver området af huset dig mulighed for at rumme endda en garage til en bil.

Terrassen eller verandaen i et sådant hus kan være både lukket og åbent. Det afhænger af, hvordan du vil bruge dette rum: udelukkende til sommerferie eller som et ekstra værelse.

På et ret anstændigt rum på en etage kan du faktisk implementere mange interiørløsninger og design ideer. Vi lærer, hvordan layoutet af 8x10 lejlighedshuset, som har en etage, er.

I dette tilfælde er det nødvendigt at opdele hele rummet af huset til en bolig og økonomisk zone: og fra dette begynder man allerede ved planlægningen. Det er vigtigt også at tage hensyn til udformningen af ​​private, private zoner for hver af husstandens medlemmer.

Et-etagers hus 8х10 med en fremragende layout

Køkkenet og spisestuen i dette tilfælde er bedre at forene: dette og stedet vil spare, og udseendet af interiøret vil give et mere moderne udseende. Området for dette fællesrum kan være 10-12 kvadratmeter. m, hvilket er ret nok selv for en familie på 4-5 personer.

Sørg for at give en stue ved siden af ​​spisestuen: Dette er midten af ​​huset, hvor alle husholdningerne skal samles. Sommetider er stuen kombineret med køkken og spisestue, hvilket også er helt acceptabelt og endda meget praktisk.

Rummet efter planlægningen af ​​private værelser er opdelt i badeværelser, garderobe, opbevaringsrum og kedelrum.

Husets udarbejdede plan 8x10 skal nødvendigvis indeholde al information om, hvor og hvordan alle kommunikations- og ingeniørnetværk skal bestå. At leve i huset var behageligt i ethvert klima og under alle vejrforhold sikker på det skal have sin egen individuel opvarmning, egen vandforsyning, kloakering besvær, ideelt set - og sin egen kraftkilde. Men sidstnævnte bekvemmelighed er i princippet fuldstændig udskiftelig af offentlige elektriske systemer. Men hvor godt det ser ud som et stelhus med tag med eget tag, vil disse oplysninger hjælpe dig med at forstå.

For dem, der ønsker at forstå hvordan man laver et tagtak hjemme med egne hænder, skal du gå til linket.

Måske vil du også være interesseret i at vide om den bedste måde at dække tag på huset.

Overvej funktionerne ved at planlægge et hus med et areal på 8x10 i to etager.

I dette tilfælde fordeles de interne rum oftest som følger:

Anden etage er taget helt til private værelser: dette er den såkaldte private zone. Gæsterne går normalt ikke engang derhen. Og på første sal er der fælles værelser og bryggers.

Det er mest bekvemt, når huset er et almindeligt rektangel: Det er meget bekvemt at planlægge interne lokaler i en sådan bygning, og det vil ikke medføre problemer. Men at designe indvendige rum i et komplekst hus er bedst for en erfaren arkitekt eller designer.

Du vil helt sikkert have brug for en høj kvalitet komfortabel trappe, sikker for børn: overvej omhyggeligt dette problem. Derudover skal der på anden sal være et badeværelse, måske ikke en.

Hvis der ikke er børn i huset, kan du udstyre kontoret eller et kreativt værksted på anden sal. Du kan også udvide din personlige omklædningsrum betydeligt for at få nok plads til alle de mange udstyr, hvis det er nødvendigt. Men hvilken slags fundament er der brug for til rammen hus på dette antal etager, er detaljeret i denne artikel.

Overvej funktionerne ved at planlægge en sommerhus 8x10, designet til sæsonbestemt ophold.

En sådan struktur kan konstrueres med maksimalt åbent og frit indvendigt rum. Da du vil tilbringe tid på dacha kun i sommersæsonen og i weekenderne, er tilgængeligheden af ​​fuldt udstyrede personlige lokaler til hver husstand i det ubrugeligt.

Dacha 8x10 med et fremragende layout

Til hoveddøren blev det ikke straks åbent ind i boligkvarteret, der var en særlig vestibule, der hegnede boligområderne fra gaden. Men hvis der er en overdækket veranda, kan en vestibule ikke gøres.

Vær mere opmærksom på den centrale stue. Ferieboligen er nødvendig for hvile og tilbringe tid med venner, familie, så det meste af dagen vil du være i stuen. Dette værelse skal være rummeligt, lyst og hyggeligt. Det er bedre at kombinere stue med køkken: i dette tilfælde kan værtens værtinde samtidig lave mad og kommunikere med venner, familiemedlemmer. Udstyr også et eller to soveværelser, forsyne og et gæsteværelse.

Et badeværelse til et feriehus 8x10 vil være nok. I stedet for et fuldt bad kan du installere en brusekabine: dette er nok til at vaske støvet væk efter haven fungerer. At vælge et husprojekt, det er værd at være opmærksom på de typer af fundament under huset.

Den første ting før bygningen præciserer præcis det sted, hvor fremtidens hus vil blive placeret. Fra valget af dets placering afhænger af, hvordan vinduerne vil blive placeret, samt nogle nuancer af layoutet.

Af antallet af mennesker, der lever permanent og ofte kommer til at besøge, afhænger det af hvor mange soveværelser og toiletrum der er lavet. Det er selvfølgelig klart, at størrelsen af ​​huset 8x10 ikke giver mulighed for permanent ophold på sit område et stort antal mennesker.

På videoen - udformningen af ​​2 etagehus 8 til 10:

Hvis bygningen er planlagt historie, er det bedre, at vinduerne i hans soveværelse ansigt øst eller syd: når du kan vågne op om morgenen med den opgående sol, som havde en gavnlig virkning på psyken og sundhed. Stuen og børnenes værelser er bedre at se syd eller syd øst: i dette tilfælde vil værelserne altid være solrige, lyse og sjove. Fælles værelser er bedre at gå mod vest. Dette arrangement af interiøret vil have en gavnlig indvirkning på husets mikroklima og vil fremme god luftudveksling. For ethvert hus har du brug for et pålideligt fundament, mens du skal være opmærksom på slabgrundlaget for huset.

Et par nyttige punkter, der hjælper med området af huset 8x10 gør det indre rum mere rummeligt.

Generelt er området af boligkvarteret strengt taget 80 kvadratmeter. meter - dette er mere end en standard urban tre-værelses lejlighed. Det synes, et ret anstændigt område. Men den brugbar plads "forbruges", som der er behov for kedel udstyr, bryggers, måske - verandaer og andre nødvendige faciliteter: hvert enkelt projekt. Derfor er der i sidste ende ikke opnået 80 meter nyttigt plads, men mindre.

Tilstedeværelsen af ​​en kælder gulv vil dog medvirke til at øge husets areal betydeligt. Tænk på denne mulighed for at udvide rummet, og læg det helst omgående, når du planlægger. I dette tilfælde vil du have plads til et kedelrum, et opbevaringsrum, bryggers, og du behøver ikke tage dette rum væk fra stuer.

På videoen - hvordan man udvider rummet:

Tilstedeværelsen af ​​et loftsrum vil også medvirke til at øge boligarealet. Hvis du foretrækker denne mulighed, læg muligheden for at opbygge et loft i husets projekt. Og hvis du beslutter dig for at opbygge et loft, skal det bemærkes, at lokalerne af en sådan halvklassetype har en særlig charme og bliver et yndlingssted for børn at bo.

Vi undersøgte layoutet af huset 8x10. Som du kan se, kan denne størrelse af en boligbyggeri have et tilstrækkeligt stort antal forskellige layouter, løsninger, projekter. Vores artikel vil hjælpe dig med at beslutte om det fremtidige huss layout og prompte en kompetent løsning.

 • Loading.

Informationsportal om landskabsdesign. Vores forfatteres opgave er at fortælle i detaljer, med foto- og videoinstruktioner, hvordan du kan udstyre webstedet.

Projekter af 8x8 huse: designfunktioner og fotos

Det er svært at forestille sig begyndelsen af ​​opførelsen af ​​et privat hus uden først at designe det. Selv et landhus er bedre at pre-embodyere på papir, før man starter sin erektion i virkeligheden. Fordelene ved byggeplanlægning og populært husdesign (især 8x8) fra forskellige materialer vil blive beskrevet detaljeret nedenfor.

Ethvert husdesign består af tre hoveddele:

 • Konstruktiv. På dette stadium er der planlægning af trappernes placering, forskellige hoppere. Det beskriver også væggens materiale og sammensætning af fundamentet, tagmaterialerne og placeringen af ​​skorstenen.
 • Arkitektonisk. Denne del planlægger layoutet af værelser, vinduer og døråbninger. Den indeholder tegninger af huset i en sektion og facadedelen med præcise dimensioner.
 • Engineering. Dette er den tekniske del, som visuelt bygger kloak, vandforsyning og el systemer. Her kan du tænke på placeringen af ​​radiatorer og ventilationskanaler.

Helt forskellige i størrelse kan være husdesign: 8x8 meter og 10x6 meter, med loft eller anden etage, lavet af træ eller mursten.

Design er nødvendig for bedre at kunne forestille sig det overordnede billede af huset, tegne et omtrentligt skøn for opførelsen, spare penge og bygge bygningen sikkert. Udarbejdelse af projektet kan udføres uafhængigt eller overlade dette til fagfolk.

Funktioner ved at designe et privat hus

Ved design af et privat hus skal flere ting overvejes:

 • Hvis projektets design indebærer en faglig organisation, så er bygningen bedre betroet den. Ellers kan du få en misforståelse af projektet af bygherrerne og som følge heraf et dårligt bygget hus.
 • Det bør tage højde for lindringen af ​​det sted, hvor huset vil blive placeret, og tilgængeligheden af ​​yderligere bygninger (bade, garage, lysthus osv.).
 • Placeringen af ​​huset på stedet. Du kan placere det i dybden eller bygge tættere på kanten af ​​plottet og dermed lukke resten af ​​gården.

I dag er projekterne af 8x8 huse meget populære. Dette skyldes det faktum, at et sådant hus med et lille område af lokalerne vil blive et praktisk sted for en standardfamilie på 4 personer. I dette tilfælde vil opførelsen af ​​et sådant hus ikke være meget dyrt. Anvendelsen af ​​individuelle projekter vil gøre det muligt at realisere selv de vildeste drømme.

Færdige husprojekter på 8x8 m kan findes på tematiske ressourcer, men uden yderligere forfining vil det være svært at bruge sådant materiale.

Husets træ vil sandsynligvis aldrig miste sin relevans. For det første takket være materialets miljøvenlighed. For det andet på grund af den hurtige konstruktion. At bygge et træhus vil tage et minimum af tid.

Projekter af træhuse med et loft (især 8x8 meter) har en række fordele i forhold til de andre:

 • huset har et lille tomtområde, mens det nyttige område selv er stort nok;
 • det anvendte materiale har gode lyd- og varmeisoleringsegenskaber;
 • en stigning i området af huset sker med minimale omkostninger.

Normalt indebærer projektet med et loft at placere soveværelserne på den øverste del af huset og i den nederste del - et opholdsstue, et køkken og et badeværelse. Når man kontakter et byggefirma, forventes et standardtilbud sandsynligvis at blive forberedt med mulighed for at ændre eller supplere det. Så som regel foruden at ændre standardlayoutet, foreslås det at tilføje et karnap, en våbenhus eller endda en kælder til den eksisterende løsning.

Design af et etagers hus fra en bar

Mister ikke deres popularitet og projekterne af en-etagers huse fra træet. 8x8 meter (hus) - en god mulighed for sæsonbestemt bopæl i det en lille familie.

Husets udformning består af fremtidige lejers ønsker, men der er en standardindstilling, som omfatter et soveværelse, en stue, et køkken, en hal og et badeværelse. En fremragende tilføjelse i dette tilfælde vil være et separat spisekammer eller en ildkasse. Ved at reducere arealet af værelserne kan du lave 2 soveværelser.

Udenfor huset kan du vedhæfte en veranda eller en vinterhave.

Mange private hus elskere drømmer om at bygge fra et tømmerhus. De opnås bogstaveligt som i et eventyr, og den træagtige lugt bringer en særlig atmosfære til værelserne. I konstruktion anvendes runde logs og logs. Håndlavede logs er dyrere end afrundede logs, men de har en række fordele før dem, for eksempel længere levetid og modstandsdygtighed mod fugt. Hertil kommer, at huset fra hakket tømmer mindre revner, og du kan samle det selv.

Projektet af et hakket hus 8x8 m adskiller sig ikke meget fra et lignende hus, fx fra en mursten. Men den særlige opmærksomhed ved udarbejdelsen af ​​systemet skal være på systemet for kommunikation siden. den har sine egne egenskaber.

Udkastet log hus kan sørge for både to etager og en. Eller en etage, komplet med et loft.

Mange store virksomheder, når de bestiller deres opførelse af et hakket hus projektdokumentation, er gratis.

Huse lavet af træ eller bjælkehus er selvfølgelig gode, men de har nogle ulemper ud over deres minusser. Især loghuset vil ikke være for billigt. Men at bygge et hus af blokke i dag er ret overkommeligt.

Projekter af 8x8 blokke af huse er gode både til sommerbolig og for permanent ophold. Skum- og gasblokke behandles let, så du kan realisere deres indviklede design i form af tårne ​​eller karrevinduer.

Blokkehuset antager forskellige versioner af beklædningen, så når man komponerer projektet, er det nemt at vælge mere rentabelt materiale til en pris.

Det er normalt det mest interessante planlægningsstadium at lave værelseopstillinger. Alle familiemedlemmer kan deltage i det.

Designet af huset 8x8 med et fremragende layout forudsætter tilstedeværelsen af ​​et loft, selv om det på en enkelt etage er helt muligt at rumme en almindelig familie. Så på loftet er det bedre at lave soveværelserne. Hvis børnene er af forskellige køn, er det bedre at lave tre separate værelser på én gang. Og forældrenes soveværelse tager normalt mindre plads end børn.

I stueetagen er der en rummelig stue med køkken, badeværelse og hall. Hvis du kombinerer køkkenet og stuen, og gør hallen lille, så kan du om nødvendigt lave en anden lille stue. Det er nyttigt, hvis familien ofte besøger familiemedlemmer (venner), der overnatter. Eller i stedet for et lille gæsteværelse kan du lave et spisekammer. For fans af et rummeligt badeværelse er der også mulighed for at øge badeværelset på grund af køkkenet.

Hvis stedet planlægger at bygge en garage, kan den placeres direkte ved siden af ​​huset. Dette vil spare plads på webstedet og midler.

Hvis udformningen af ​​huset er besluttet alene, så skal alt omhyggeligt gennemtænkes. I mangel af erfaring i denne sag er det bedre at stole på fagfolk. Rigtigheden af ​​at udarbejde en plan afhænger trods alt ikke kun på at spare penge, men også på boligsikkerheden.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

53 + = 61