Hvorfor plastikboksen sveder inde

Plastruderne sveder konstant - årsagerne og vores handlinger

Artikel Navigation:

Faktorer der påvirker tåget af PVC-vinduer indefra

Kilde på billedet: remontokon.irk.ru

I stigende grad kan du se i huse og lejligheder en trendy tendens til at installere eller udskifte traditionelle trærammer med plastvinduer, som hurtigt kommer til at erstatte dem, og gradvist fortrænger dem fra hverdagen. Du kan forstå valg af forbrugere til fordel for plastikvinduer: Det er berettiget af tilstedeværelsen af ​​en række fordele, der giver fremragende lyd- og varmeisolering. Men nogle gange har PVC-vindueejere en tendens til at få panik, når de står over for problemet med tågebriller. Det er helt uforståeligt, hvorfor plastvinduer sveder indefra? Hvad skal man gøre i dette tilfælde, hvordan man skal være? Er dette produktionsaffald eller en samvittighedsløs holdning fra installatører i forhold til forbrugeren og kvaliteten af ​​det udførte arbejde? Efter alt, bag træprecursorer af plastikvinduer, er sådanne hændelser ikke blevet observeret før ... Oy-y-yoy! Er alle anstrengelser brugt forgæves, og penge er simpelthen kastet i vinden? Kan plastikvinduer svede? Fortvivl ikke! Problemer skal løses, da de kommer! I starten er det nødvendigt at finde ud af de mulige årsager til fugt på plastikvinduerne. Så hvad er årsagen til tåget af plastikvinduer indeni?

Til at begynde med er der to typer fogging-vinduer på Windows:

 1. Kondensation af fugt inde i isoleringsglasset;
 2. Udseendet af fugt på det indre vinduesglas.

Vanddamp fra luften kondenserer på det termoruderede vindue som følge af høj luftfugtighed i rummet eller som hovedårsagen kan være en overdrevent lav overfladetemperatur på glasset. Hvis fugt ses inden for den termoruderede enhed, betyder dette en dårlig produktion eller installation af et vindue. Hvis du anser dig selv for at være et af ofrene for en sådan hændelse, så skal du absolut kontakte det firma, der producerer installationsvinduet og kræver udskiftning af glas (det bør ikke glemmes, at garantiperioden efter installation er fem år).

Situationer der bidrager til tåget af plastikvinduer

Oftest er der situationer, hvor tåge af vinduer opstår fra indersiden af ​​rummet. Årsagerne til deres forekomst er ret banale. Ifølge beskrivelsen af ​​betydningen af ​​"dugpunkt" forekommer i løbet af fysik, kan vi husker at dette koncept anvendes til at betegne en passende temperatur, ved hvilket indeholdte fugtighed i luften falder som kondensat. Påvirkningsfaktorer på dugpunktet er temperatur og relativ luftfugtighed.

Når vi regnede med situationen, hvorfor plastvinduer sveder inde, og sommetider er kondensationen stærk nok, du kan nemt finde måder at justere situationen på. Det vigtigste aspekt ved det ovenfor beskrevne problem er trods alt, at en grund er rettet, så det senere kan smertefrit korrigeres alle manglerne.

Først og fremmest må du ikke lade depression vinde over dine følelser, når du bemærker, at de nye vinduer inde havde fugt. Det er bedst at holde hånden i det øjeblik, at det er meget nemt at slippe af med kondens på glasset - det er nok at hæve luftens temperatur i rummet eller for at sænke fugtigheden.

For at øge niveauet af temperaturregimet, især med et lignende spørgsmål, står folk ofte over for vinteren, vil den primære faktor være omsorg for varmeisoleringen af ​​rummet. Løsningen på denne forhindring kan være måder at opvarme ydervæggene på eller installere et system med "varmt gulv".

Hvis det ønskes, Comprehensive drastisk ændre situationen ved den endelige disposition af kondensatet, det er værd at overveje relativt smal vindueskarm mulige anlæg, som ikke vil tjene som en barriere for at tjene blæse glas stiger varm luft batteri. Hvis der ikke er en sådan mulighed, bør du tænke på at skabe improviserede ekstra enheder til opvarmning af brillerne.

Årsag til kondens på plastikvinduer

Kilde på billedet: stroyara.ru

De mest almindelige ofre for kondensat er relativt billige (budget) versioner af dobbelt-vinduer med et rum. Hvorfor sker sådan en ubehagelig begivenhed? Dette er det mest almindelige tilfælde, når forbrugerne i deres flertal søger en relativt lav pris og ikke for høj kvalitet. Og trods alt, som det er kendt "miser betaler to gange", og selv i mange flere gange. I budgetdesign af termoruder er afstanden mellem vinduerne ikke større end 30 m, hvilket medfører et fald i varmeisoleringsevne og et væsentligt fald i temperaturniveauet på indervæggen.

For at opretholde en højere indre glas temperatur anbefales det at installere termoruder så vidt muligt. Den mest relevante og nyttige vil være en lignende installation af isolerende glas i rummet eller i madlavningsområdet (dvs. i køkkenet) eller i andre indre boligarealer med høj luftfugtighed.

Luftfugtighed er den anden determinative faktor, som har en enorm effekt på tåge af isolerende glas. Den største fordel ved plastikvinduer er deres udmærkede tætthed, men det er værd at tage hensyn til bagsiden af ​​mønten. Det er lufttætheden i et bestemt tilfælde, der kan være af dårlig service og kan være hovedårsagen til kondensatdannelse. Gradvis forringelse af niveauet af ventilation fører til en forøgelse af fugtighedsniveauet. Metoden til at sænke den vil bestå i at rengøre ventilationsgitterne eller ved hyppigere ventilation af rum. Det vil være nyttigt at åbne vinduer hver dag i ikke mindre end 10-15 minutter. Sådanne kortsigtede perioder med ventilation vil ikke være en væsentlig faktor for at reducere rummets temperatur om vinteren, men vil være et befordrende kriterium for at reducere luftens relative fugtighed.

Dekorative blomster dyrket på vindueskarme kan også spille en væsentlig rolle i dannelsen af ​​et højt kondensatniveau. Det skal bemærkes, at blomsterne stående i vindueskarmen, bidrager ikke kun til at skabe en atmosfære af hygge og komfort, men også tjene som en stabilisator dug, fordi de fungerer som en hindring for den frie cirkulation af varmt luft i glasset.

En stor fordel for den regelmæssige ventilation af vinduer om vinteren er installationen af ​​plastruder med funktionen mikroventilation. En sådan konstruktion skaber kun et lille hulrum langs vinduets omkreds, hvorigennem luften passerer direkte. I dette tilfælde kan vinduerne ikke være bange for nedbør eller stærk vind.

Hvad skal man gøre, når PVC-vinduerne er tåget op

Så lad os kort fortælle de vigtigste metoder og metoder til at håndtere fogning plast vinduer:

 1. Udskiftning af dobbeltkammer med dobbeltkammer med dobbeltkammer;
 2. Installation af en smal vindueskarm eller specielle improviserede indretninger for muligheden for at levere varm luft til glasset;
 3. Oprettelse af pålidelig og holdbar varmeisolering af rummet
 4. Regelmæssig luftning;
 5. Øjeblikkelig reparation af ventilationssystemet i tilfælde af akut behov;
 6. Afvisning af at placere prydplanter på vindueskarme.
 7. Montering af mikroventilationskonstruktion.

Metoder til bekæmpelse af svampeform på PVC vinduer

Foto kilde: blogstroiki.ru

Vi kan ikke ignorere det faktum, at siden indførelsen af ​​i vores liv af plastvinduer i tillæg til en række fordele vil være betydelige, undertiden opvejer antallet af positive aspekter, ulempe - manglen på naturlig metode til ventilation i rummet. Som følge heraf begynder mørke prikker at forekomme på væggene og hjørnerne af dockingen med vinduerne, som i løbet af tiden vokser i størrelse og bliver til store mørke pletter. Plastikvinduer bliver mugne over tid. Moldy svampe selv har en høj grad af levetid modstand og er en stor fare for kroppen. For ham er der ingen negative lufttemperaturer, fordi. han er i en "dvaletilstand". Svampesporer modstår selv høje temperaturer, fordi de kræver en lang og kostbar økonomisk proces af varmebehandling. Samtidige faktorer for udseendet af skimmelsvamp er et højt fugtindhold i stuen, lav effektiv ventilation, dårligt installerede vinduer, kendetegnet ved en hæslig forsegling. Hjemmelavede planter, der føles store i et fugtigt jordmiljø, tjener som en fremragende yngleplads til svampesporer. Til gengæld skal det bemærkes, at specielt capricious planter kræver vand, hvis leder er en særlig forstøver. Og vandspray virker som katalysator med et højt indhold af vanddamp i luften, hvilket også skaber gunstige betingelser for spredning af skimmel. Svampens sporer kan slå sig ned i forskellige dele af rummet og transportere virksomheden med luft og støv. For så vidt angår at finde gunstige klimatiske forhold for deres videre funktion, sporer fordybninger og spire i en lynhastighed. Svampesporer har en ekstremt negativ virkning på den menneskelige krop, hvilket fører til udvikling af svære luftvejssygdomme, allergier, glat flow i astma og barnediater.

Det er svært at bekæmpe skimmel, men det er nødvendigt og muligt. Til dette bør man tage hensyn til de effektive metoder og metoder til bekæmpelse af svampeforme, nemlig:

 1. Ventilér rummet efter vask, badningsprocedurer, madlavning, vådrensning, tørring af vådt tøjvask, vandsprayingsanlæg;
 2. Tilstedeværelse af naturlig eller kunstig ventilation (balsam, fortrinsvis med filter);
 3. En vigtig faktor er god og uafbrudt opvarmning i rummet;
 4. Fjernelse af svampesporer ved hjælp af biocider under anvendelse af hvilken man bør være yderst forsigtig, da de fleste er giftstoffer. Mulig bistand i kampen mod svampen kan have sådanne chlorholdige stoffer, såsom hvid, Domestos, Bluestone osv D. Heldigvis, der i øjeblikket spænder af svampemidler er fyldt med tællere i sin mangfoldighed. Find nu et svampedræbende middel er ikke den mindste indsats og vil ikke forårsage nogen problemer.

Den første fase i kampen mod skimmelsvamp er at bestemme årsagerne til dens forekomst og at vælge effektive metoder til kamp. Og først efter dette stadium vil det være muligt at fjerne de negative konsekvenser.

I fortsættelsen af ​​hverdagens emner anbefaler vi at læse artiklen "Hvad er hobbyen til?".

Video: Hvorfor tåler plastik vinduer op?

Sådan bestemmer man årsagerne til skimmelsvamp? Og så behandlede de vinduerne sidste år med vitriol, og hun viste sig igen en infektion.

Da vi begyndte at fremstå kondensat = begyndte vi regelmæssigt at ventilere rummet. overskydende fugtblade og så er temperaturforskellen ikke så kritisk for vinduet. Hvis der er kondens, vil vinduet om vinteren fryse 100%

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.

Kvinders magasin Huliganka.net lærer alle hemmelighederne i hudpleje. Lær hvordan du kan tabe sig med motion og kost. Om hvordan man leder en sund livsstil og uddanner børn.

Alt dette, og lidt mere på siden af ​​kvinders magasin.

Denne ressource kan indeholde materialer 18+

Indsamling af svar på dine spørgsmål

Med udviklingen af ​​markedet for byggematerialer spørger folk i stigende grad: hvorfor sved plast vinduer, hvad der kan gøres i denne situation Vi vil behandle dette problem.

Hvorfor sveder og græder plastvinduer?

Først og fremmest skal vi finde ud af, hvilken slags fysisk proces det er. Tåge af vinduer er en simpel kondensering af fugt fra luften på overfladen. Der er sådan en ting: dugpunktet. Dette er en bestemt temperaturforskel mellem overfladen og luften, hvor kondensatet begynder at falde ud. Duggpunktet skifter til en mindre temperaturforskel med stigende luftfugtighed.

Overvej eksemplet: Du laver mad i lang tid med en gaskomfur, og efter et stykke tid bemærker, at alle vinduerne er i tåge. Der er flere forhold.

 1. Fugtighed stiger på grund af forbrænding af gas og fordampning af vand.
 2. Temperaturen i rummet stiger.

Hvis der er god ventilation i rummet, så sker det ikke , da fugtigheden ikke stiger. Men hvis ventilationen er dårlig og luftfugtigheden fortsætter med at stige, er der mange chancer for, at vandet bogstaveligt talt kommer fra glasset.

Det mest almindelige fænomen er Når tåge af vinduer opstår på overfladen fra siden af ​​rummet. Det vil sige, du kan tørre vinduet med en klud lige fra stuen. Dette er en fælles situation, forbundet med en forøgelse af luftfugtigheden indeni. Denne situation kan observeres med et stort antal mennesker i et lille rum.

Håndtere denne situation vil hjælpe ventilation eller klimaanlæg, da det reducerer fugtighed og falder temperaturen, hvilket også påvirker dugpunktet.

Tåge af vinduer inde i termoruder

Et komplekst problem, der kræver ikke-trivielle løsninger. Overvej de forskellige årsager til disse problemer:

større temperaturforskel mellem luften på gaden og i lejligheden.

Vent indtil opvarmning på gaden, eller ventilér regelmæssigt vinduet, hvilket vil reducere temperaturen i luften i huset.

Manglende tæthed Det termoruderede vindue forårsager en stor (lavere) temperatur inde i den, hvilket fremkalder kondens tab.

Fabriksægteskab. Eliminere, i de fleste tilfælde vil det ikke fungere. Midlertidigt kan det hjælpe med at lufte vinduet selv.

Vandkontakt indeni. Den nærmer dugpunktet til de kritiske temperaturfald.

Langsigtet ventilation kan hjælpe, men generelt vil problemet genoptages. Når vandet har ramt en gang - vil falde og mere. Det er nødvendigt Skift gummitætninger vindue.

For vidt glaseret. En stor mængde luft mellem glasene øger chancerne for at kondens falder ud.

I en stor mængde luft indeholder mere fordampet vand, så jo tykkere det termoruderede vindue - jo mere vand er allerede inde i det. Derudover øges temperaturforskellen også.

Sveden inde i glasenheden er et meget ubehageligt fænomen. det forhindrer synlighed og forhindrer lysets indtrængning i rummet. Som regel er det næsten umuligt at komme af med det hjemme og uden specielle værktøjer og færdigheder. Hvis vinduerne for nylig er installeret, så skal du straks kontakte virksomheden, hvis du har installeret disse vinduer, hvis du finder dette.

Dette sker når høj luftfugtighed udenfor vinduet. Det er næsten umuligt at påvirke dette fænomen. Det er som at falde ud af duggen om morgenen på græsset - et naturligt fænomen. Bortset fra tilfælde med kølerum, inden for hvilket temperaturen er meget lavere end på gaden.

Men for denne sag er der en metode - Særlige hydrofobe (vandafvisende) formuleringer til vinduebehandling. De forhindrer kondensatet i at falde ud på den behandlede overflade, og derudover forbliver regndråber ikke på glasset, og det er altid rent.

At behandle vinduet du skal gøre følgende:

 1. Vask glasset med en skyllemiddel med en affedtningseffekt.
 2. Hvis dette ikke er tilfældet, vil opvaskemiddelet gøre.
 3. Tør overfladen af ​​glasset tørt, det er bedst at gøre det med papir. Ideel til køkkenhåndklæder, de forlade ikke skilsmisse.
 4. Påfør en hydrofob forbindelse til glasset. Dette kan være en spray eller væske.
 5. Tør det jævnt med en tør, ren klud eller et papir.

Efter en sådan behandling dannes der en beskyttende hydrofob film på glasset, som ikke bliver befugtet med vand. Også det behandlede glas er ikke så hurtigt snavset. Teknologien bruges effektivt af bilejere.

Hvorfor sveder plastvinduer om vinteren, hvordan man fjerner dem.

Ingen kan lide det, når vinduerne er kondenserede. Især når det sker om vinteren og skal ventilere rummet. Tåge på glasset om vinteren lettes af følgende omstændigheder:

 • Lav temperatur på gaden
 • Varm i huset
 • Høj luftfugtighed i huset
 • Lukkede vinduer

Det følger heraf, at denne proces i en eller anden grad er uundgåelig, selv om nogle punkter kan overvindes. For eksempel, for at reducere sandsynligheden for at svede vinduer, kan du at etablere ventilation, periodisk ventilerende rum.

For at fjerne fugtkondens på glasset kan du følge tips:

 1. Installer kun kvalitetsvinduer af dokumenterede producenter og med en garanti.
 2. Undgå at blokere ventilationsåbninger.
 3. Ventilér ofte alle interne rum.
 4. Bearbejd glasoverfladerne med hydrofobe forbindelser.

Med udviklingen af ​​polymermarkedet skifter flere og flere mennesker gamle trævinduer til at fordoble plastruder. Det er godt, hvad angår energibesparelse, stil, praktisk. Men dette har den modsatte side af mønten. Naturlig udstødningsventilation er reduceret. Årsagen ligger i udformningen af ​​ventilationssystemer i gamle højhuse.

Problemet er, at de gamle systemer blev designet med frisk luftstrøm gennem ikke vinduets rammer. Nu, med fremkomsten af ​​hermetisk lukkede ruder med dobbeltglas, er der ingen tætheder tilbage. sker stagnation af luften inde i værelser. Desuden er selv nye døre nu udstyret med et kvalitetsforseglingsmiddel, som ofte ikke taber pakningerne på køledørene. Denne isolering fører til en stigning i fugtighed, luftstivhed, svamp på væggene og svedning af vinduer.

Derfor er der et stort behov for tvungen ventilation. Eller det er nødvendigt at installere en luftindløbsventil eller et dyrt ventilationssystem.

Situationen er meget forenklet, hvis huset allerede er designet med avancerede forsynings- og udsugningsanlæg, der er designet til lufttætte værelser.

Moderne bygninger indeholder ikke kun udstødningsventilation, som er som i sovjetiske bygninger en vertikal ventilationskanal, men også forsyning. Det er På hvilken frisk luft fra gaden kommer ind i lokalerne. Luftcirkulation mellem tilførsels- og udstødningssystemet forhindrer stagnation og fugtighed, derfor lader ejerne af boliger fra de tilhørende problemer.

Moderne og sofistikeret indkvartering, bygget af alle standarder, er ikke at tvinge dig til at tænke over, hvorfor sved plastvinduer, hvad de skal gøre, hvordan man kan slippe af med det og så videre. Normerne for boligbyggeri omfatter endda sådanne baggrunde, så der er ingen problemer.

Video Tips: Hvordan slippe af med tågevinduer

Yderligere Sergey Plotnikov vise video lektion, hvor klart viser måder til bortskaffelse af kondens på vinduerne for at slippe af med dug:

 • Indsamling af svar på dine spørgsmål

  Brug af webstedsmaterialerne er kun tilladt med samtykke fra indehaveren af ​​ophavsret. Oplysningerne på webstedet er kun til orienteringsformål og er ikke en vejledning til handling. Rådfør dig altid med din læge, inden du bruger lægeord.

  Har du fundet en fejl? Lad os vide! Vælg den og tryk på Ctrl + Enter. Tak!

  Tåget af plastikvinduer: Årsagerne og deres eliminering (tips)

  Moderne renovering eller opførelse af boligkvarterer kan ikke uden installation af plastikvinduer. Og det er berettiget, fordi der til en overkommelig pris er en række fordele: støjisolering, stramhed, stigning i lysåbningen og æstetisk udseende. Men glæden ved at installere PVC-produkter kan ikke vare længe, ​​når der er et problem om vinteren som fogning af plastikvinduer. Årsagerne til denne situation vedrører ikke en person før udseendet af spor af skimmel på hvide skråninger. Og så opstår spørgsmålet: "Hvad skal jeg gøre?".

  Hvis du husker de grundlæggende videnskaber, som beskriver naturens love, er det muligt at besvare spørgsmålet, hvorfor plastvinduet sveder indefra. I lærebogen for 8. klasse i fysik er der et emne om aggregerede tilstander af materie. Alt er klart: Ved forskellige temperaturer kan stoffet være i gasformig, fast og flydende tilstand. Og dette fænomen en person observerer dagligt, for eksempel ved at koge vand, når det begynder at fordampe ved 100 grader.

  Overgangen af ​​materiale fra gasform til væske kaldes kondensering. Dette fænomen forekommer, når temperaturen sænkes. Hvis du anvender denne viden til PVC-vinduer, bliver det indlysende, hvorfor vinduerne "græder"? Selve glasenheden er placeret i krydset mellem to miljøer. Om vinteren er det koldt udenfor, og værelset er varmt. I denne periode glasoverfladen indefra har en lav temperatur, hvorved væsken damp indeholdt i luft, begynde at ændre den samlede tilstand under indflydelse af temperaturforskelle og at sætte sig på kolde plan i form af dråber.

  Gamle trævinduer var bedre?

  Trærammer med glas, der ikke er lufttæt, bidrager ikke til udseendet af kondens på vinduerne. Du kan naturligvis lade de gamle træbygninger og ikke lider af den våde vindueskarmen om vinteren, men når mængden af ​​afgivne offentlige forsyningsvirksomheder for boliger opvarmning, vil være langt mere imponerende. Tross alt er skønheden i PVC-vinduer i deres tæthed og bevarelse af husets termiske energi.

  I sovjettiden bestod forsynings- og udsugningsventilationen af ​​ventilationskanaler og slidsede vinduesrammer, der udførte konstant luftcirkulation i lokalerne. Da folk begyndte at skifte vinduesblokke til hermetiske produkter, var der et så presserende problem, som at miste op plastikvinduer. Årsagerne og deres eliminering er indbyrdes forbundne: Hvis ventilationssystemet forstyrres, skal det genoprettes.

  En anden grund til dråbet af vand på ruderne er luftfugtigheden i rummet. Ifølge de sanitære normer bør denne indikator for et normalt mikroklima ikke overstige 45%.

  Hvis hygrometer til at måle niveauet af fugt i beboelsesrum om vinteren, og det vil vise en værdi på 60% eller højere, og det vil være en af ​​grundene til, at plast sveden inde fra vinduet. Fugtighed i lejligheden vises, når udstødningsventilen ikke er tilstrækkelig.

  Damp dannes under madlavning, vask, brusebad. For at undgå koncentrationen er det nødvendigt at justere ventilationskanalernes funktion, ventilere rummet oftere og kontrollere effektiviteten af ​​varmelegeme, som ikke bør blokeres af vinduesarmen med mere end 1/3.

  • Madlavning. Under madlavning frigives dampen i luften, som falder på det indre kolde glas, ligger i form af dråber.
  • Den konstante ophold af mennesker i rummet, uden periodisk luftning.
  • Dårlig luftcirkulation (lukkede batterier, ikke-fungerende udstødningskanaler).
  • Forkert varmeisolering af rummet.
  • Hængende våde ting i tørrerummet.

  Dugger plast vinduer, hvis årsager ligger i den høje luftfugtighed i huset indikerer en ugunstig mikroklima, som fugt - det er en stor miljø for udvikling af mug og meldug. Hvis du ikke er opmærksomme på den "gråd" af vinduet, over tid, skråningerne vil blive dækket med sorte pletter, og dette er en alvorlig signal om, at det er nødvendigt at gøre en grundig rengøring af overflader.

  Det ufarlige ved første øjekast bliver kvarteret til en mand med mugne vægge til problemer for helbredet. Usynlige sporer af svampen og skimmelsen trænger ind i luftvejen ind i menneskekroppen og forværrer dets velvære. Især i fare for personer med astmatiske sygdomme. Derfor er spørgsmålet om, hvordan man fjerner fogning af plastikvinduer, ikke kun relevant for at bevare rummets æstetiske udseende, men er også vigtigt for at opretholde et sundt mikroklima.

  Se, at der er kondens på de koldeste overflader inde i lokalerne - en rude, vil du indse, at hvis man reducerer den termiske ledningsevne af den isolerende glasenhed, vil chancerne for dråber være lavere. På grund af termisk isolering af de termoruder, er det muligt at øge temperaturen på indersiden af ​​vinduet.

  Ledere af vinduesvirksomheder problemet: "Sådan forhindres kondens på vinduerne?", Foreslå at løse installationen af ​​specielle termoruder. Mindst to-kammers design bør vælges, med energibesparende belægning og argonfyldning af mellemrummet mellem ruderne.

  Det sker, at efter installation af metal-plast vinduer, selvom det er en premium klasse, vinduer og skråninger "græde". Denne situation er på grund af tilstedeværelsen af ​​"koldbroer". Disse er steder, der udsættes for samtidig udsættelse for kulde og varme. Disse broer vises ved kontaktpunkterne mellem profilen og ydervæggen.

  For at undgå kondens i nærheden af ​​vinduerne foretages nogle beregninger ved hjælp af isotermer under bestemmelsen af ​​installationsstedet. Så med en monolitisk væg er vinduesenheden installeret midt i hældningen.

  Det er svært at spore den korrekte installation af metalplastekonstruktionen til lægmand, så når man vælger et vinduesfirma, er det vigtigste at finde professionelle installatører.

  At kende årsagerne til at svede plastvinduer i lejligheden, kan du nemt identificere måder at løse problemet på. Det er vigtigt at ventilere rummet for at fjerne den varme og fugtmættede luft. Når vinduerne åbnes, især i koldt vejr, er varm luft fra rummet forvitret, og rummet bliver køligt, men fugtigheden falder. Nok kortvarig luftning.

  Efter bad og vask anbefales det at bruge tvungen ventilation. Og hvis der ikke er nogen, er det nødvendigt at løse problemet med dets installation. I gamle lejlighedskomplekser bliver udstødningskanalerne ofte blokeret af byggefirmaet. For at teste funktionaliteten af ​​ventilation, nok til at bringe hende et stykke papir: Hvis trykket er, et stykke klamrer sig til søjlerne, eller skal skrive en erklæring i boliger og kommunale tjenester anmodet rengøring tilstoppet kanal. Det vil sige, emhætten skal være til stede i huset, på steder med høj luftfugtighed: badeværelse, toilet, køkken, swimmingpool (i et privat hus).

  Efter at have sovet, madlavning, brusebad, vask og et stort folkemængde på ét sted, skal du ventilere rummet! Og det løser ikke kun problemet: "Sådan slipper du af tåge plastikvinduer?" Men det vil også skabe det rigtige mikroklima, der er nødvendigt for helbredet.

  Hvad hvis formen gennemsøges?

  Indtil da forklarede artiklen årsagerne til udseendet af kondensat og måder at forhindre disse "tårer" på. Hvad skal man gøre, hvis der ikke var nogen ordentlig opmærksomhed på de våde vinduer, og situationen blev forsømt - mugne skråninger?

  Tåget af plastikvinduer, hvis grunde ikke er så forskellige, men kræver deres påvisning, er den vigtigste kilde til skimmeludseende. Når pisterne allerede er dækket af sorte pletter, er det ikke nok at påvise nogle faktorer i deres dannelse, nu skal du slippe af med pladen.

  Hvis dette sker om vinteren, sikres daglig regelmæssig luftning af rummet. Hældninger behandles med klor, alkoholiske opløsninger. Ved starten af ​​sommeren er det nødvendigt at demontere skråningerne: fjern de berørte områder af gipset. Derefter er det nødvendigt at behandle dem med et antiseptisk og vandtætningsmiddel efter tørring af reparationsområdet.

  Sørg for at ventilere rummet grundigt efter svampeprocedurer. Når konsekvenserne af høj luftfugtighed fjernes, og skråningerne repareres, er det vigtigt ikke at lade årsagerne til de "græde" vinduer igen vises. Og det betyder, at det hele tiden er nødvendigt at flyve en forudsætning og at bruge absorptionsmidler med fugtighed.


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 + = 8