Hylde til mikrobølgeovn

Hylde til mikrobølgeovn med hænderne - mobil, ventileret og alsidig

Forskellige køkkenapparater bidrager ikke til at forbedre kvaliteten af ​​mad, da det ikke er uheldigt. Tværtimod. Men efter min mening er der fra denne regel to undtagelser: et køleskab og en mikrobølgeovn. De deltager ikke i tilberedningen af ​​mad, så de ikke kan forkæle smagen af ​​allerede kedelige butiksprodukter. Det vil sige, deres tilstedeværelse i køkkenet er berettiget og endda nødvendigt. Hylde til mikrobølgeovn, monteret af egne hænder, hjælper med at forene sine dimensioner.

I dag vil vi se på flere muligheder for hylder til en mikrobølgeovn og gøre det bedste

Stedet i køkkenet er strengt fordelt. Nogle gange er det så stramt, at der ikke længere er plads til kokken - manglen på hjerner fra SOVEPOVs arkitekter og planlæggere af boligkvarteret påvirker. Derfor må designere af køkkenmøbler gå ud, som om jeg er på en stegepande.

Hyldeindstillinger til mikrobølgeovn

De mest almindelige løsninger er ikke altid de bedste - de er temmelig tvunget, som det ses i første figur. Her fortjener komfuret ikke de rigtige forhold og stod fast i et hængslet køkkenskab.

Mikrobølgeovn i det hængslede køkkenskab

At gøre den mest nøjagtige niche i et sædvanligt skab er simpelt nok. Det er nødvendigt at købe en møbelkiste i bygningens butik med passende farve og størrelse. For eksempel er et skab med en bredde på 600 mm standard. Den nederste hylde i den er 568x300 mm - standard, lukket af facader. Men det får ikke en mikrobølgeovn, fordi enhedens dybde (standard) er ca. 430 mm, og forbenene "kryber" foran for hyldernes dimensioner.

Men på store byggemarkeder sælges standardhyller til garderobeskabe med dimensioner på 568x450 mm. Hvad lægen i dette tilfælde og foreskrevet. Vi ændrer den nederste hylde, skær facaderne i højden - voila!

To hoved ulemper ved dette design:

 • Utilstrækkelig ventilation Mikrobølge er tilstoppet fra fem sider - og for uspecificerede modeller er det uønsket. Ikke kun at selve enheden kan mislykkes - så også den øverste hylde vil varme op med forfærdelig kraft.
 • Under denne hylde er ingen aktivitet mulig. Der er ubelejligt at skære mad eller hælde te - du hviler på dit hoved. Selv en el-kedel kan ikke leveres - damp er ikke særlig nyttig til elektriske apparater.

Hvis du nærmer dig problemet snedigt, kan det omformuleres. Og så fra spørgsmålet "Hvordan laver man en hylde til en mikrobølgeovn med egne hænder?" Vi får spørgsmålet "Sådan placeres en mikrobølgeovn, der kun bruger hovedet".

Brug af hylden under tv'et til en mikrobølgeovn

En hylde til et tv er løsningen for den dovne. Disse metalstrukturer sælges i alle hardwareforretninger. At fastsætte det i væggen er et spørgsmål om fem minutter. Der er dog stadig en ulempe, som passerede det andet punkt for den første mulighed.

Det giver mening at være meget opmærksom på det. Tydelige fordele:

 • Hylderen er mobil og ikke bundet til køkkenmøbler. Den kan hænges og derefter genvejes overalt uden at krænke køkkenredskabets integritet.
 • Ventilation - tilfredsstillende, hvis du borer yderligere huller i de nederste og øverste hylder.
 • Alsidighed. Du kan smide en mikrobølgeovn og efterlade en anstændig hylde.

Mobil, ventileret og universel hylde

Og hvis vi overvejer emnet "Sådan laver du en hylde til en mikrobølgeovn", så vil en detaljeret beskrivelse af fremstillingsprocessen være til denne mulighed.

Intet abstrusivt - alt er ekstremt simpelt. Vi har brug for:

 • Tre møbler skjold (jeg har i dag allerede udtalt ordet "standard"?) Med dimensioner på 600x450 mm. Sælges straks klistret og behandles. Du kan købe træ, men de er meget dyrere.
 • Baren fra butikken af ​​møbler tilbehør. Diameter 22 mm, der anvendes til forskellige designs, solgt overalt, sammen i den nødvendige armatur. I længden skæres som regel stykker af længde på 2200 mm, så det ene stykke er nok for os.
 • Flanger til stænger - 16 stk. Her omhyggeligt: ​​Komfuret er ret tungt, og du skal vælge stålflanger - siluminet knuser bare.
 • Hjørner 200x300 mm til vægbeslag. Næste billede viser en anden hylde, men princippet er det samme: under det nederste plan.

Hjørner til vægmontering hylder

Hyldeværktøj

Vi skal bruge et standard sæt værktøjer, med en undtagelse: en 22 mm boremaskine. Andet bør være i værktøjskabinet til enhver mester:

 • Boreskruetrækker, kraftig nok til at bore huller med stor diameter.
 • Roulette.
 • En blyant
 • Puncher.

Monteringshylde til mikrobølgeovn

Omtrentlige dimensioner af en mikrobølgeovn 500х410х300, fra dette vil vi fortsætte. Hvis din aggregering er mere omfangsrig, eller tværtimod - miniature, skal du genoverveje dimensionerne af delene.

På alle vandrette planer markerer vi centrene for fastgørelse af flangerne: 30x30 mm fra hvert hjørne. I mellemhyllen borer vi gennem huller med en diameter på 22 mm, og lidt "knuser" dem med en bor, så baren passerer frit. Vi fastgør flangerne til den vedlagte fastgørelse på mellemhyllen på begge sider.

Nogle gange kan selvdrejende skruer ikke inspirere tillid enten (hvis tilbehør er tysk) i stedet for de sædvanlige krydsninger er beregnet til en smule "asterisk". Dette "er ikke godt", så i stedet sætter vi indbyggede skruer 4x16 mm. På den mellemste hylde må du ikke få "selvdrejende skrue" fra to sider af materialets tykkelse - det er lettere at svinge flangen lidt.

Stangen er fastgjort til flangen med klemskruer - vend dem til "bagsiden" af den fremtidige hylde, udelukkende af æstetiske årsager.

Skær fra stangen fire lige stykker - den optimale længde for denne model er ca. 650-700 millimeter. Hylderne skal være elementære, som børneformgiver - det vigtigste er at justere højden på mellemhyllen og stram skruerne stramt.

En hylde til en mikrobølgeovn med dine hænder - ikke grænsen for dine evner, vi er sikre på det. Hvis du sætter et mål og udforsker en bred vifte af moderne materialer og fastgørelsesdele - kan du virkelig eksklusive ting, blot ved at ændre de gamle modeller.

I dette særlige tilfælde giver et spil med permutation og længde af barer et stort rum for kreativ aktivitet. Ved hjælp af dette princip er det muligt at montere strukturer fra forskellige spånplader eller farvet plexiglas, hvilket giver slående resultater.

Opdater dit køkken sæt dig selv

 • Skab til sko med egne hænder

 • Sådan laver du en hylde til tv

 • Hylder til sko med egne hænder - detaljerede instruktioner til fremstilling fra mestere

 • Hjørneshylde med egne hænder til effektiv brug af hjørneområdet

 • Vi foreslår at gøre os bekendt med rubrikker på vores websted:

  © 2013 Møbelcirkel

  Kopiering af materialer er kun tilladt med angivelse af kilden

  Hylde til mikrobølgeovn med hænderne - mobil, ventileret og alsidig

  Forskellige køkkenapparater bidrager ikke til at forbedre kvaliteten af ​​mad, da det ikke er uheldigt. Tværtimod. Men efter min mening er der fra denne regel to undtagelser: et køleskab og en mikrobølgeovn. De deltager ikke i tilberedningen af ​​mad, så de ikke kan forkæle smagen af ​​allerede kedelige butiksprodukter. Det vil sige, deres tilstedeværelse i køkkenet er berettiget og endda nødvendigt. Hylde til mikrobølgeovn, monteret af egne hænder, hjælper med at forene sine dimensioner.

  I dag ser vi på nogle hylder til en mikrobølgeovn og gør det bedste.

  Stedet i køkkenet er strengt fordelt. Nogle gange er det så stramt, at der ikke længere er plads til kokken - manglen på hjerner fra SOVEPOVs arkitekter og planlæggere af boligkvarteret påvirker. Derfor må designere af køkkenmøbler gå ud, som om jeg er på en stegepande.

  Hyldeindstillinger til mikrobølgeovn

  De mest almindelige løsninger er ikke altid de bedste - de er temmelig tvunget, som det ses i første figur. Her fortjener komfuret ikke de rigtige forhold og stod fast i et hængslet køkkenskab.

  Mikrobølgeovn i det hængslede køkkenskab

  At gøre den mest nøjagtige niche i et sædvanligt skab er simpelt nok. Det er nødvendigt at købe en møbelkiste i bygningens butik med passende farve og størrelse. For eksempel er et skab med en bredde på 600 mm standard. Den nederste hylde i den er 568x300 mm - standard, lukket af facader. Men det får ikke en mikrobølgeovn, fordi enhedens dybde (standard) er ca. 430 mm, og forbenene "kryber" foran for hyldernes dimensioner.

  Men på store byggemarkeder sælges standardhyller til garderobeskabe med dimensioner på 568x450 mm. Hvad lægen i dette tilfælde og foreskrevet. Vi ændrer den nederste hylde, skær facaderne i højden - voila!

  To hoved ulemper ved dette design:

  • Utilstrækkelig ventilation Mikrobølge er tilstoppet fra femsidet - og for uspecificerede modeller er det uønsket. Ikke kun at selve apparatet kan fejle - så også den øverste hylde vil blive opvarmet med forfærdelig kraft.
  • Under denne hylde er ingen aktivitet mulig. Tamneudobno skære mad eller hæld teen - hviler hovedet. Du må ikke engang sætte el-kedlen - damp er ikke særlig nyttig til elektriske apparater.

  Hvis du nærmer dig problemet snedigt, kan det omformuleres. Og så fra spørgsmålet "Hvordan laver man en hylde til en mikrobølgeovn med egne hænder?" Vi får spørgsmålet "Sådan placeres en mikrobølgeovn, der kun bruger hovedet".

  Brug af hylden under tv'et til en mikrobølgeovn

  En hylde til et tv er løsningen for den dovne. Disse metalstrukturer sælges i alle hardwareforretninger. At fastsætte det i væggen er et spørgsmål om fem minutter. Der er dog stadig en ulempe, som passerede det andet punkt for den første mulighed.

  Det giver mening at være meget opmærksom på det. Tydelige fordele:

  • Hylderen er mobil og ikke bundet til køkkenmøbler. Du kan hænge det og derefter opveje det overalt uden at krænke køkkenindretningens integritet.
  • Ventilation - tilfredsstillende, hvis du borer yderligere huller i de nederste og øverste hylder.
  • Alsidighed. Du kan smide en mikrobølgeovn, og der vil være en anstændig hylde.

  Mobil, ventileret og universel hylde

  Og hvis vi overvejer emnet "Sådan laver du en hylde til en mikrobølgeovn", så vil en detaljeret beskrivelse af fremstillingsprocessen være til denne mulighed.

  Intet abstrusivt - alt er ekstremt simpelt. Vi har brug for:

  • Tre møbler skjold (jeg har i dag allerede udtalt ordet "standard"?) Med dimensioner på 600x450 mm. Sælges straks klistret og behandles. Du kan købe træ, men de er meget dyrere.
  • Baren fra butikken af ​​møbler tilbehør. Diameter 22 mm, der anvendes til forskellige designs, solgt overalt, sammen i den nødvendige armatur. Længden skæres som regel med stykker af længde 2200 mm, så det ene stykke er nok for os.
  • Flanger til stænger - 16 stk. Her omhyggeligt: ​​Pezkadovolno tung og du skal vælge stålflanger - sillyuminovyh enkel.
  • Hjørner 200x300 mm til vægbeslag. Det næste billede viser en anden hylde, men princippet er det samme: under det nederste plan.

  Hjørner til vægmontering hylder

  Hyldeværktøj

  Vi skal bruge et standard sæt værktøjer, med en undtagelse: en 22 mm boremaskine. Andet bør være i værktøjskabinet til enhver mester:

  • En bore-skruetrækker, stærk nok til at bore huller med stor diameter.
  • Roulette.
  • En blyant
  • Puncher.

  Monteringshylde til mikrobølgeovn

  Omtrentlige dimensioner af en mikrobølgeovn 500х410х300, fra dette vil vi fortsætte. Hvis din aggregering er mere omfangsrig, eller tværtimod - miniature, skal du genoverveje dimensionerne af delene.

  På alle vandrette planer markerer vi centrene for fastgørelse af flangerne: 30x30 mm fra hvert hjørne. I mellemhyllen borer vi gennem huller med en diameter på 22 mm, og lidt "knuser" dem med en bor, så baren passerer frit. Vi fastgør flangerne til den vedlagte fastgørelse på mellemhyllen på begge sider.

  Nogle gange nåede komplette skruer ikke tillidsvækkende enten (hvis beslagene tysk) i stedet for den sædvanlige kors designet af lidt "stjerne". Dette "er ikke godt", så i stedet sætter vi indbyggede skruer 4x16 mm. På den midterste hylde ikke falde "skrue skruen" på begge sider af tykkelsen af ​​materialet - lidt nemmere at krank flange.

  Stangen er fastgjort til flangen med klemskruer - vend dem til "bagsiden" af den fremtidige hylde, udelukkende af æstetiske årsager.

  Skær fra stangen fire lige stykker - den optimale længde for denne model er ca. 650-700 millimeter. Hylderne skal være elementære, som børneformgiver - det vigtigste er at justere højden på mellemhyllen og stram skruerne stramt.

  En hylde til en mikrobølgeovn med dine hænder - ikke grænsen for dine evner, vi er sikre på det. Hvis du sætter et mål og udforsker en bred vifte af moderne materialer og fastgørelsesdele - kan du virkelig eksklusive ting, blot ved at ændre de gamle modeller.

  I dette særlige tilfælde giver et spil med permutation og længde af barer et stort rum for kreativ aktivitet. Ved hjælp af dette princip er det muligt at montere strukturer fra forskellige spånplader eller farvet plexiglas, hvilket giver slående resultater.

  Mikrobølgehylde: Lær at gøre professionelt med egne hænder

  At lave en hylde til en mikrobølgeovn med dine egne hænder er let - bare sørg for, at mikrobølgeovnen er en nødvendig ting i køkkenet og allerede kendt. Desværre er sådan en nyttig ting på gården nogle gange svært at finde et sted i vores køkkener. Områder i rummet er små og steder hvor du kan placere mikrobølger, ikke så meget. Lad os overveje, hvad der er måder at løse problemet på og hvordan man bygger hylder til en mikrobølgeovn.

  Hylden til mikrobølgeovnen skal placeres inden for arbejdsområdet. Betydningen af ​​denne løsning er, at alt udstyr, der er involveret i madlavning, skal danne en trekant og altid være til stede

  Hvor kan jeg finde en mikrobølgeovn i køkkenet? Der er flere muligheder, som hver især har sine fordele og ulemper.

  Mikrobølger kan placeres:

  At placere en mikrobølgeovn på skrivebordet giver mening, hvis arbejdsområdet er stort. Ellers vil ovnen ske til udskæring af produkter, og det vil være yderst ubelejligt at arbejde. Det samme kan siges om at placere ovnen på vindueskarmen. Derudover langt fra alle lejligheder er vindueskarmen så bred at den kan sættes på en mikrobølgeovn. Derudover om vinteren er der et skarpt temperaturfald, hvilket er grunden til, at glasset i nærheden af ​​mikrobølgeovnen kan knække.

  Placer kun ovnen på køleskabet, hvis den er lav. Ellers elskerinde mister evnen til at nå ud til ovnen, og kan normalt ikke bruge det. For nylig er det blevet populært at placere mikrobølger i kabinetter. Dette gør det muligt at skjule udstyr fra nysgerrige øjne. Særligt vigtigt er det sted, hvis designet af køkkenet er designet i den nationale stil af landet, hvor udbuddet af moderne teknologi distraherende fra den overordnede stil.

  Der er stadig en optimal løsning - placerer en mikrobølgeovn på væggen. Dette vil kræve hylder.

  Hylde til mikrobølgeovn på væggen og andre muligheder

  I denne egenskab kan flere typer konstruktioner virke:

  • beslag til husholdningsapparater;
  • hævede hylder;
  • stativer.

  vigtigt: Under alle omstændigheder er det nødvendigt at give luftadgang til ovnen. I mangel af ordentlig ventilation kan det hurtigt svigte.

  Beslag er en af ​​de mest succesfulde måder at fastgøre ovnen på. I dette tilfælde sikres korrekt ventilation, mens monteringsbeslagene i næsten alle kræfter.

  Hyljen kan laves i form af en bogreol. I dette tilfælde vil der være flere mere nyttige nicher, som i små køkkener er meget nødvendige Hylden kan fastgøres med en speciel beslag. I tilfældet som i billedet tager fastgørelsen mindst plads og passer perfekt ind i køkkenaggregatets design

  Den mest økonomiske måde at lokalisere ovnen på anses at være selvfremstillede hylder.

  Hvis du laver lukkede hylder med hængslede døre, er det yderst vigtigt at gøre siderne med ventilation. Derudover skal døren åbnes for at undgå overophedning af ovnen ved tilberedning.

  For selvstændigt at lave hylder på væggen behøver du ikke særlige færdigheder inden for tømrerarbejde. For at arbejdet skal være pænt, er det vigtigt at foretage omhyggelige målinger efter at have valgt et sted.

  Vi anbefaler at se videoen, hvor du vil se forskellige muligheder for at placere mikrobølge i køkkenet:

  vigtigt: Vi skal tænke på bevægelsen af ​​folk i køkkenet, inden vi vælger et sted at rumme hylden. Hyljen skal ikke forstyrre bevægelsen, den bør ikke være på hovedets niveau for at undgå skade. Efter at mikrobølgeovnen er anbragt, er det bekvemt at være i køkkenet og arbejde i køkkenet.

  Så skal du vælge materialer til designet. Hylde skal modstå belastningen, så det er nødvendigt at tage kvalitetsmaterialer med styrke og holdbarhed ved fremstillingen.

  Først og fremmest skal vi vælge materialet til hylden selv.

  Hylde til mikrobølgeovn fra metal passer perfekt til køkkenets design i jugendstil Det kan være:

  • træplader;
  • færdige møbelbrædder;
  • klare hylder, der sælges i butikkerne af byggematerialer.

  1 variant: Fremstilling af hylder fra klare elementer

  Dette er en af ​​de nemmeste måder at gøre hylder til en mikrobølgeovn. Det er nok at købe i butiksstandarderne for skabe. De har dimensioner på 568x450 mm. Dette er nok til at placere mikrobølgeovnen på væggen.

  En meget effektiv løsning er at frigøre plads i topskabet og konvertere det til en hylde til en mikrobølgeovn. Fordelen ved denne løsning er, at arbejdsområdet vil blive brugt fuldstændigt, og der vil ikke være nogen ekstra ting på den. Manglende løsning - det vil ikke altid være bekvemt at bruge mikrobølgeovn

  Du kan købe et klargjort hylde design med sideholdere og en øvre hylde. I dette tilfælde er det kun at hænge hylderne på væggen og fastgøre dem med skruer.

  Denne metode har en række bemærkelsesværdige ulemper:

  • Hylderne giver ikke den nødvendige grad af ventilation. Hvis der er en øvre hylde, vil den opvarme under mikrobølgeovnen.
  • En sådan hylde kan ikke installeres i nærheden af ​​arbejdsområdet, da det vil forstyrre operationen.

  Men dette design kan installeres meget hurtigt uden at have nogen færdigheder i tømrerarbejde. Dette er et stort plus ved denne metode.

  2 variant: hylde fra parentes

  En anden ekstremt enkel måde at placere en mikrobølgeovn på en væg. Beslag til husholdningsapparater, der sælges i enhver isenkræmmer - som regel er de designet til tv, men med den samme succes de passer, og for at imødekomme den mikrobølgeovn.

  En sådan hylde er fastgjort i henhold til den færdige instruktion til beslagene. Særlige færdigheder og viden er påkrævet.

  Beslag kan bruges på forskellige måder: du kan indstille mikrobølgeovnen direkte på dem, men du kan først installere hylden, og derefter sætte det på mikrobølgeovn Fordelen ved at bruge beslag til mikrobølge er alsidighed. Beslaget kan fastgøres hvor som helst på væggen og efter installationen vil det være næsten usynligt

  Ulempen ved en sådan placering er, at designet måske ikke passer ind i køkkenets overordnede udseende. I dette tilfælde er det bedre at være opmærksom på hylderne lavet af egne hænder fra træet.

  Sådan installeres brackets til mikrobølgeovn (video)

  Hvis du har mange forskellige teknikker i køkkenet, vil hyldehylderen med flere nicher hjælpe med at løse problemet med at bruge plads. For eksempel på øverste hylde kan du lægge en mikrobølgeovn og på bunden multivarku. Eller gør som i billedet - sæt 2 mikrobølger Metalhylderhyllen er forskellig fra den træ, der ligner "lettere, det er derfor det kan bruges praktisk taget i ethvert køkken uden at forårsage ubalance. Derudover kan du sammen med det bruge rækværk til opbevaring af bordobjekter. Således er en metalhylde til mikrobølgeovn en af ​​de bedste muligheder

  Meget original og behagelig hylde.

  • det kan opvejes;
  • det kan bruges til at rumme andre ting;
  • det ødelægger ikke interiøret;
  • sikrer korrekt ventilation.

  Til fremstilling af hylder er hylder påkrævet:

  • tre møbelbrædder af standardstørrelser 600x450 mm, som sælges i byggematerialer butikker;
  • metalstænger med en diameter på 22 mm;
  • stålflanger til stænger - 16 stk.
  • hjørner stål 200x300 mm.
  • På de vandrette plan møbelkomponenter (boards) markere de steder af fastgørelsesorganer flanger, som er anbragt i afstand fra hvert hjørne en afstand på 30 til 30 mm.
  • I mellemhulet bores huller 22 mm i diameter;
  • Fastgør flangerne til mellemhyllen på begge sider;
  • Fra stangen skæres fire identiske segmenter - hvert segment skal være 650-700 mm;
  • Fastgør stængerne med en klemskrue på flangen;
  • Hylderne er knyttet til hinanden;
  • Hjørnerne er fastgjort til bagsiden af ​​strukturen;
  • Hylderne hænges fra hjørnerne til væggen med skruer.

  Sådan laver du en hylde til en mikrobølgeovn med dine egne hænder (video)

  Vi anbefaler også at se videoen om installationen af ​​hylderne på en lidt anderledes model:

  Hylde under mikrobølge, lavet med deres egne hænder, kan blive en ægte perle af et køkken, fordi materialet er valgt uafhængigt præcis den stil og farvesammensætning i rummet.


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 + 7 =