Hylder til børnenes værelse

Funktionelle børns hylde: 6 ideer til at lave dine egne hænder

Børns hylde, som du selv kan gøre, er altid nyttig i rummet til opbevaring af små ting. Børns hylde bruges som ekstra lagerplads. Det giver dig mulighed for at sætte de ønskede eller smukke genstande på et fremtrædende sted. Ofte er disse små ting: bøger, legetøj, fotografier, forskellige souvenirs. Sådanne hyggelige små ting er ikke kun altid til stede, men også dekorere rummet. Og en hylde til dem kan laves med egne hænder fra improviserede materialer, idet de har brugt bogstaveligt en dag på arbejde.

Originale hylder i børnenes værelse: en samling ideer

Væghylden har et simpelt design, så når du laver det, skal du tænke på et interessant design. Selvfølgelig kan du gøre med et almindeligt bord, vedhæftede hjørner til overfladen, men et sådant produkt udsmykker ikke det indre af børnehaven og vil helt sikkert forstyrre barnet.

For at gøre bekendt med interessante varianter af børns hylder med lethed er det muligt på åbne rum på internettet

Før du begynder at lave hylder, skal du spørge barnet hvilket legetøj han ønsker at placere på det. Du kan stille spørgsmål om designets farve, dens form osv. Børn fra en tidlig alder har en fremragende fantasi, så produktet, der er lavet efter deres ide, vil være virkelig originalt.

Inspiration til at skabe dine egne hylder kan hentes fra et lille udvalg af ideer:

 • Figuren produkt. Ikke den mest praktiske, men meget smukke hylde, der er lavet med en jigsave.
 • Et hængslet hus. Pigernes foretrukne design til foldning dukker og bøger.
 • Suspenderet hylde, dekoreret med reb eller stropper. Et designelement, der bliver en rigtig dekoration til drengens værelse.
 • Design med kroge. Funktionshylde, som er velegnet til børn i alle aldre. Det bruges som en bøjle til tøj, medaljer eller ornamenter.

Til fremstilling af hylder kan du bruge improviserede materialer. For eksempel ark af krydsfiner, gipsvæg, kasser, gamle kasser, kister og endda skateboards. Jo mere uventede valget af materiale, jo mere originalt bliver produktet.

Det er vigtigt at overveje størrelsen af ​​rummet. Ideel løsning til et lille rum vil være selvfremstillede hjørnehylder, som giver dig mulighed for at bruge plads så effektivt som muligt.

En smal hylde til bøger med mine egne hænder fra planker

Bøger kan ikke kun berige menneskets indre verden, men også dekorere rummet. Lette dæk, der ligger på hylden, bliver et originalt element i indretningen, der tiltrækker al opmærksomhed.

Til opbevaring af små børnebøger er det muligt at lave en smal hylde fra plader

Den ideelle løsning til at placere bøger er installationen af ​​smalle stænger. Et særpræg ved sådanne hylder er deres bredde, som giver dig mulighed for at lægge bogen kun frontdækslet. Et sådant bibliotek vil nøjagtigt tiltrække barnets opmærksomhed og opmuntre til at skabe kærlighed til læsning.

Smalle stænger er konstrueret af tre dele: et understøtningselement, en hyldeflade og en lille kant. Vedhæftet til væggen ved hjælp af konventionelle skruer. En sådan bogreol kan også bruges til en udstilling af en samling skrivemaskiner eller opbevaring af souvenirs.

Formet krydsfinérhylder: en fantasi på temaet af bjerge

Figurerede hylder giver det maksimale plads til kreativitet. Fra en krydsfiner eller spånplader er det muligt at skære en sky, en lastbil og endda et helt landskab. Hylder i form af dyr eller blomster - enhver fantasi af barnet bliver en realitet. Du kan begynde at eksperimentere med enkle designs, for eksempel at lave et produkt med en silhuet af bjerge.

Lidt for at dekorere indersiden af ​​børnenes værelse vil hjælpe dig med en kreativ hylde af krydsfiner

 • Plader af krydsfiner eller flere plader af blødt træ;
 • Holdere af ubehandlet træ;
 • sandpapir;
 • Skruer, dowels;
 • bore;
 • Niveau, linjal;
 • Blyant og maling til træ med pensel.

Først og fremmest tegnes en tegning af bjerge på et bord, på den anden side - mærkning er lavet til savning. Arbejdstykkerne er fastgjort på bordet, og det skematiske billede skæres med et elektrisk stiksav. Før montage behandles dele med sandpapir.

Konstruktionen er monteret ved hjælp af selvlukkende skruer eller konventionelle negle. Det vigtigste er, at fastgørelsesstedene falder sammen med placeringen af ​​indehaverne, som dernæst skjuler de ubehagelige elementer.

Efter montage er produktet malet eller lakeret, efterladt til tørring helt. På dette tidspunkt fastgøres holdere til væggen: et hul er boret, dowels indsættes og skruer skrues. Arbejdsemnet i form af bjerge sættes ovenfra og skrues.

Sådan laver du en hylde på væggen med dine egne hænder: Et design på stropperne

Træhylder på bælter er egnede til opbevaring af legetøj, telefoner, bøger eller håndværk fra børnehave. Dette design vil være en god tilføjelse til det indre af drengens rum.

Hylderets originalitet og usædvanlige design, der er lavet af plader og bælter

Først og fremmest bør bestyrelsen af ​​den rigtige størrelse slibes til den fulde glathed. Så, hvis det ønskes, maling eller lak.

Med stropperne fjernet alle metaldele: nitter, spænder osv. Det er bedre at tage et læderprodukt - vedhæftningen bliver mere holdbar.

I begge sider af hvert bælte skal små huller bores og derefter foldes i halvt, der danner sløjfer. Fastgør til væggen, så afstanden mellem dem ikke er meget mindre end hylderets længde. Sæt derefter bordet parallelt med gulvet. For bedre fastgørelse kan bæltet fastgøres med flere skruer fra undersiden af ​​produktet.

Glødende træhylde med egne hænder

Lysende hængslet hylde - et design, der vil tilfredsstille et barn af enhver alder. For at gøre et sådant magisk produkt behøver du ikke engang at indsætte pærer eller lysdioder. Det vil kun tage et gammelt reliefkort med revner og hak, samt en blanding af polyesterharpikser og lysende pigmenter. Denne sammensætning skal hældes i materialets fordybninger og limes hullerne med tape.

En glødende hylde af træ, som du kan lave med dine egne hænder, er sikker på at behage både voksne og børn

Ved arbejde skal hylden være parallel med gulvet, og blandingen - hæld ikke forbi kanterne af revnerne. Dette bør overvåges nøje.

Efter tørring skal emnet slibes og lakres i 10 lag. Installer på en bekvem måde for dig selv over bordet eller sengen. Eller lav et helt system af sådanne hylder. Om aftenen vil bokhyllen gløder.

Hvordan laver man en hylde til legetøj med egne hænder

Hylle - de mest bekvemme og originale designs til opbevaring af børns ting. Du kan samle et sådant møbel på forskellige måder. For eksempel lim æsker eller kasser sammen. Eller skære flere stykker af samme længde og bredde fra krydsfiner, som derefter fastgøres og dekoreres med dekorative elementer efter eget valg. Færdigfremstillede design af forskellige former og størrelser kan købes i butikken.

Før du begynder at fremstille et trælegetøj, skal du på forhånd udarbejde de nødvendige materialer og værktøjer til arbejde

Et rack med firkantede rum (eller et helt system af dem) betragtes som en ideel mulighed for opbevaring af legetøj. Dette design er kendetegnet ved høj styrke og rummelighed, hvilket er meget vigtigt for møbler beregnet til et børnelokale.

Du kan supplere opbevaringssystemet med forskellige containere og skuffer. Takket være sådanne små elementer vil selv de mindste ting altid være i deres plads.

Pigens hushylde: mesterklasse på fremstilling

Et multifunktionelt dukkehus vil være en fremragende gave til en lille prinsesse. Dette design kan bruges til både at spille og gemme forskellige ting.

Usædvanligt hus vil være en fremragende gave til en lille prinsesse

For at skabe et hus skal du have:

Det første skridt er at beslutte om udformningen af ​​det fremtidige hus. Netværket præsenterer forskellige muligheder for tegningerne: Du skal vælge og producere dele fra træpanelet, som derefter er fastgjort med Euro skruer.

Skim ikke på interessante dekorative elementer. Skinner og åbninger i huset kan laves af træ linjaler, for hegnet du bruger færdige snoet dele. Vinduesrammer skal være dekoreret med hjørner. På grund af dette får produktet et komplet udseende.

Taget kan laves af krydsfiner ved at placere en pap "flise" ovenpå. Detalje trimme med speciel akrylmaling. For realisme på verandaen eller loftet derhjemme kan du tilføje en lommelygte, der gør det fra en lille lampe og lampeskærm. Batterier gemmer sig i en niche under loftet eller taget.

Vi laver en børns regiment med egne hænder (video instruktion)

En børneshylde er ikke kun et opbevaringssted, men et fuldt udsmykket indretningselement, som helt kan omdanne et barns rum. Det er ikke svært at lave et originalt design med dine egne hænder. Det er kun nok at have de nødvendige værktøjer og ønsket om at oversætte ideen til virkelighed. Glem ikke barnets mening: Først og fremmest skal regimentet opfylde sine ønsker.

Hvordan laver børnes bogreoler, som vil appellere til små læsere

Hævning og bogreol i børnenes værelse vil være nyttig næsten fra de første år af barnets liv. Der er plads til legetøj, lyse børnebøger, litteratur til mor, mange andre nødvendige ting. Formen, størrelsen, udseendet af disse møbler kan variere afhængigt af barnets alder, køn. Men de skal altid have visse kvaliteter, være:

Nå, hvis hylden selv ikke kun er møbler, men et pædagogisk spilobjekt.

For at udstyre et værelse med 1-5 år gamle barn med en sikker og praktisk hylde til dine yndlingsbøger, er det ikke nødvendigt at lære snedkerarbejde. Faktisk kan enhver mor bygge sådan en original og nyttig enhed. At arbejde har brug for et stykke stærk stof, en symaskine, en gesims med beslag og et ønske om at gøre børnehaven mere tilgængelig for din baby, og det - uafhængig og organiseret.

En sådan hylde kan placeres sikkert på væggen ved siden af ​​sengen eller i legepladsen. Barnet selv kan få den ønskede bog eller et album, og så - sæt det på sin oprindelige plads.

Parametre slingolopki for børn afhænger af mesterens ønsker og størrelsen af ​​den frie væg, som den vil blive placeret på. Derfor kan alle korrigere længden af ​​stoffet og den anvendte cornice.

Hvad du behøver for at lave en boghylde af tekstiler

 • 1 træ cornice med en diameter på 19 mm med en længde på 122 cm;
 • 1 træ cornice med en diameter på 16 mm og en længde på 122 cm;
 • 2 dobbeltbeslag med huller svarende til hjørner af diameter;
 • ca. 120 cm naturligt (linned eller bomuld) holdbare tekstiler af lyse farver, hvilket er i overensstemmelse med situationen for børnenes værelse
 • symaskine;
 • saks;
 • Bor med boremaskiner;
 • skruer med dowels til fastsættelse af beslag på væggen;
 • bygning niveau;
 • roulette;
 • blyant.

Da hovedmaterialet til hylden vil være naturlige tekstiler, anbefaler vi dig at fugte det med varmt vand, før du starter arbejdet, tør det og klapp det.

 1. Forbered et sted til arbejde, pas på overfladen af ​​et stort bord eller rengør gulvet.
 2. Læg kludet på en flad overflade. Mål med et målebånd og skær et stykke med parametre på 1,14 × 1,067 m.
 3. Fold stoffet langs længden af ​​forsiden indad. Nu har du en dobbelt hylde blank, hvis størrelse er 11,4 × 53,4 cm.
 4. Gør sømmene 10-15 mm brede og sy stoffet langs to lange sider og en af ​​de korte. Resten af ​​den korte side sys kun halvdelen.
 5. Gennem et åbent hul skal du dreje det resulterende rektangel på forsiden. Brug en blyant til at rette hjørnerne indefra. Når du er færdig, fold de røde kanter indad og sy.

Слингополка til et børnelokale er næsten klar! Nu skal du lave lommer til at sætte tekstilerne på kurverne.

 1. På målebåndets længde måles målebåndet på flere steder på 50 mm, foldes det to gange og sy på symaskinen. Gentag de samme trin på den anden side.
 2. Placer tagpladerne i forberedte lommer til dem i stoffet.
 3. Beregn afstanden mellem fastgørelseselementerne, så tekstilbanen forbliver flad. Vi anbefaler at trække sig tilbage fra kanten af ​​cornice til 20-30 mm.
 4. Bor huller i væggen for at fastsætte beslagene. Placer dowels i dem, forsmurt med lim. Dette gør montering mere pålidelig. Fastgør beslagene til væggen med skruer.
 5. Placer cornicesne med hylden i hullerne på beslagene.

Arbejdet er færdigt. Afslutningsvis - nogle nyttige anbefalinger:

 • Vi anbefaler at købe eller lave din egen spids 4 på skinnerne (2 for hver), så vil de ikke bevæge sig i de beslag huller, og selv de mest aktive barn ikke kan nå dem.
 • Ud over forsiden af ​​hyldebøjlen kan du sy et farvet stof elastik eller farverige små lommer til placering af blyanter.

Træ bogreol til dreng

Det er svært at sige, hvad der er vigtigere for børns indretning: deres funktionalitet, æstetik eller ønsket om at gøre alt til et spil og ting i legetøj. Under alle omstændigheder håndterer de hængende hyldehængere med alle disse krav. Desuden er de lyse, så dekorere rummet og skabe et godt humør for sin beboer.

Du bliver nødt til at arbejde lidt, men resultatet vil helt sikkert glæde både dig og den unge amatør af jernbanerne. Efter beskrivelsen af ​​dette projekt kan du straks lave tre børnes bogreoler med egne hænder. Dette nummer åbner en anden interessant mulighed - at skabe din egen sammensætning på væggen.

 • 2 træplader med en længde på 2,5 m med dimensioner 25x203 mm;
 • 1 bar længde 2,5 m 25x102 mm;
 • 1 bordlængde på 2,5 m 51h102 mm;
 • 1 træ dowel længde på ca 90 cm i diameter 50 mm (vil gå til hjulene til trailere, så du kan bruge træben i stedet);
 • 5-centimeter skruer;
 • elektrisk boremaskine;
 • 3-centimeter negle;
 • trimning eller cirkulær sav;
 • automatisk enhed til tilstopning af negle
 • emery klud;
 • målebånd, blyant;
 • lim til træ;
 • kitt til træ;
 • primer;
 • malinger af forskellige farver, der passer til det indre af børnenes værelse;
 • pensel.

Hvor godt du er forberedt på arbejde, afhænger kvaliteten og tidspunktet for samling af produktet. Fortsæt med at skære emnerne i henhold til følgende liste:

 • 6 laterale dele af hylderne 25h203 mm lang med 66 cm (hver være billedligt skære hjørner, der danner et rum til hjulene til lateral side vendt 15,9 cm);
 • 6 forhængs- og bagvægge på trailere (25x102 mm) hver 9 cm lange med en højde på 15,9 cm;
 • 3 stykker til bunden af ​​hver hylde 9x62, 2 cm;
 • 6 emner af platforme til montering af hjul 9 x 10,2 cm;
 • 24 element-hjul - en trædoller med en diameter på 5 cm skåret i tykke diske med 2 cm hver.

Vanskeligheder kan opstå i produktion af store dele af de laterale flanger (ved 66 cm). Til korrekt skære hjørner, tegne et rektangel 15 cm lang, 2,5 cm i højden. Udfør en anden lodret linje, afgående 114 mm, til vandret. Med denne tegning, trækker lysbuen fra skæringspunktet af den øvre til den nedre kant. Omhyggeligt puslespil så det overskydende. Derefter kan du bruge denne del som en stencil til at skære hjørner på alle biler var de samme.

Slib sandpapir i trædelene. Når hylderne er samlet, vil dette arbejde være vanskeligt at gøre kvalitativt.

Forbered arbejdspladsen før montering. Vælg en flad og ren overflade, læg ud emnerne og værktøjerne.

Trin-for-trin instruktion til montering af hylder

 1. Start samlingen ved at fastgøre sidestrukturens dele til slutstykkerne. Forbered 2-3 huller til boret, læg lim på siden med huller, og tilslut derefter dele med skruer. Kontroller den korrekte tilslutningsvinkel (90 grader) efter hvert trin.
 2. Installer bunden af ​​hylden ved at indsætte den mellem sidevægge og endevægge. Brug lim, skruer.
 3. Fortsæt med at installere bruskov-platforme, hvortil hjulene på bilerne bliver rettet. Forbor i fire huller i begge ender af bundpladen. Derefter vedhæftes blokke 90x102 mm ved hjælp af lim og også 5 centimeter skruer.
 4. Fastgør hylderets frontpanel på skruerne og skruerne.

Det sidste trin i forsamlingen bør være tilføjelsen af ​​hjul. Men så vil der være problemer med hyldeindretning af høj kvalitet. Så nu gå til mål.

 1. Fyld uregelmæssighederne, rillerne fra skruetilslutningerne med kitt.
 2. Når fyldstoffet tørrer, skal du også sand produktet.
 3. Dæk hylderne samt hjulene med en primer.
 4. På en tør overflade anbringes to lag akrylmaling skiftevis med en børste. Tænk på hvilken farvekombination der vil være mere harmonisk i dit barns rum.
 5. Fastgør hjulene med 50 mm skruer til deres pladser.

Hylderen er klar. Resten af ​​hylderne du kan samle på samme tid som den første eller efter færdiggørelsen af ​​arbejdet på den første.

At give bilerne et autentisk udseende vil blive hjulpet af tal, indskrifter, små attritioner. Brug stencilen til at anvende numrene. Udskriv på printeren og lim logoet. I sidste ende skal du gå let langs facadens kontur med et sandpapir.

Hylderne er klar, hæng dem på væggen. De vil vare længe, ​​glædeligt øjet, der er et sted at være vært for dine yndlingsbøger, album og magasiner.

Babyhylder kan have det mest usædvanlige udseende. Det er ikke nødvendigt, at de hænger på væggen. Det kan være en lille stativ, natbord, hylder og endda et hus. Hyldehus, som er installeret på gulvet, er mere tilgængeligt for barnet. Dette er også et objekt til opbevaring af bøger, legetøj, et interessant sted for selve spillet. Realiser dit barns drøm - bygg dit eget hus.

Opførelsen af ​​vores projekt er perfekt til drenge og piger. I den nederste gryde kan du bosætte dine yndlingsdyr eller biler, og på de øverste etager er der plads til bøger, skrivematerialer mv.

 1. 3 træplader 25 × 305 mm lange med 2,5 m;
 2. 2 laths 25x51 mm med en længde på 2,5 m;
 3. små lameller 25x150 mm, længde 15 cm;
 4. halvplader 6 mm krydsfiner i slutningen af ​​hylden;
 5. 50 mm skruer;
 6. 20 mm skruer til lommehuller;
 7. 20 mm negle.

Brug værktøjer: roulette, blyant, konstruktionsniveau, leder til lommehuller, borer, cirkelsav; slibemaskine, indretning til fastgørelse med negle. Forbered et rent, glat sted til arbejde. Glem ikke om beskyttelsesmidlet: specielle briller og hovedtelefoner. Ifølge listen skal du forberede hylderne på huset.

Af træ 25 × 305 mm:

 • 4 stk. ved 68,6 cm;
 • 1 stk. - 30,5 cm;
 • 1 stk. - 72,4 cm, begge ender afskæres ved 22,5 grader, ikke parallelle med hinanden;
 • 2 stk. ved 41,3 cm afskæres begge ender af hvert stykke med 22,5 grader og ikke parallelt med hinanden;
 • 1 stk. - 45,7 cm, begge ender afskæres ved 22,5 grader, ikke parallelle med hinanden;
 • 2 stk. - 25,4 cm, begge ender af hvert stykke er afskåret med 22,5 grader, ikke parallelle med hinanden.

Fra lamellerne 25x51 mm:

Af træ 25x150 mm 2 emner på 5,7 cm med beger i enderne på 22,5 grader. Stykke af krydsfiner til bagvæggen 114,3x74,4 cm.

 1. Start med at oprette en hylde base. Indsamle udformningen af ​​sidevæggene og de to nedre flanger 68,6 cm. Brug en 50 mm forsænkede skruer, lim (i denne forbindelse anvendelsen af ​​søm anbefales ikke). Kontrollér forbindelserne i vinkler på 90 grader.
 2. Tilføj til toppen af ​​designet en hylde med 22,5 grader skråkantede kanter.
 3. Tilføj nu en separator mellem de øverste og mellemste hylder. Brug skruerne, fastgør forbindelsen med lim.
 4. Tilføj en facade stribe til bunden. Du kan bruge lim og negle som et fastgørelsesmiddel.
 5. Fra topkanten af ​​taget langs den indre kant måles 34,9 cm. På dette niveau tegner en linje. På den fastgøres til den afskårne kant af den øverste hylde med skruer og lim. Juster denne linje med den øverste hylde. Fastgør med skruer og lim.

Kontrollér, at tagdelene er korrekt installeret og installeret. Sørg for, at dimensionerne opfylder kravene, vinklerne er de samme.

 1. Tilføj en detaljer, der er gulvet på loftet. Overvej billedet nedenfor, hvordan du installerer delen korrekt. Brug lim og skruer.
 2. Lim og fastgør på neglene de endelige detaljer på taget.
 3. Tag målinger og skåret ud 2 trekantede dele, som vil bidrage til at styrke taget. Føj disse elementer til konstruktionen, fastgør dem med lim og skruer.
 4. Tilslut endelig krydsfiner til bagsiden af ​​hylden. På leddene, applicer lim, søm panelet med 20 mm negle.
 5. Form barrene i nederste etage fra lamellerne.
 6. Fyld alle åbninger med et fyldstof, lad det tørre. Sand det færdige produkt. Fjern alle rester fra slibning fra hyldefladerne. Tør det af med en fugtig klud. Påfør et lag primer. Efter tørring maler du huset med farven på den valgte farve.

Et andet interessant.

Originale ideer til en barneseng til din baby

Næsten en tredjedel af livet bruger mennesker i søvn, og nyfødte sover næsten døgnet rundt. Derfor er det så vigtigt, hvor du sover.

De seneste ideer om havemøbler fra paller

Palletmøbler er ideel til hjem, have og terrasse. Det passer nemt ind i et moderne udvendigt. Så i dag.

Alt du ønskede at vide om foldedøre

Tidligere var det let, dørene i hvert skab var de samme, uden "lotion". Og nu er det ikke klart, hvilken slags løsning.

5 bedste modeller af foldende metalstole

Metalfoldestole er populære som en praktisk og æstetisk mulighed for gård og marchemøbler, de behøver ikke specielle.

Instruktioner til montering af en gyngestol med egne hænder af træ

Blandt de møbler, der skaber en hyggelig atmosfære i huset, er en gyngestol med egne hænder af træ, kan dette objekt gør.

Vi skaber møbler for livet med egne hænder!

Delvis eller fuldstændig offentliggørelse af materialer fra webstedet kun med et aktivt og indekseret hyperlink til den nævnte side. Alle rettigheder forbeholdes. Copyright © 2017

Usædvanlige hængende hylder til børnenes værelse

For børnenes værelse er altid relevant for tilgængeligheden af ​​lagerplads. Hængslede hylder kan medvirke til at øge dette rum ved hjælp af opbevaringsvægge. Ud over den dekorative komponent har væghylderne også et funktionelt formål. De er nemme at gemme legetøj, børnebøger og andre ting, som børn gerne vil se på deres værelse. Men standardhængende hylder er ikke altid det bedste valg til et børnelokale. Dette værelse skal fyldes med en stemning af sjov og glæde, der passer til ejeren. I eksemplerne nedenfor finder du flere interessante ideer til selvfremstillede hængslede hylder, som vil matche denne atmosfære.

Hylder af geometrisk form

Disse hylder ser rigtig sød og hyggelig ud. Selvom de ikke er egnet til opbevaring af et stort antal ting, men det er et ideelt sted til at placere bløde legetøj og dukker.

Hertil kommer, at hylderne af geometrisk form har et attraktivt udseende og skaber en hyggelig atmosfære i børnenes værelse.

Hvad kan være mere egnet til børns fag end en swing. Dette er en af ​​børnenes favoritunderholdning. Og hylderne lavet i form af en swing er perfekte til opbevaring af bløde legetøj og dukker i børnenes værelse.

Der er mange forskellige muligheder for at gennemføre denne ide. For at gøre dette kan du bruge træstænger, reb eller stykker af båndstof.

Brug din fantasi og skab et rum til sjov og underholdning.

Hylder fra kurve og gryder til blomster

Som hylder kan du bruge plastikpotter eller metalkurve, som oprindeligt var beregnet til at placere blomsterpotter. De er ideelle til opbevaring af legetøj og bøger og har et smukt attraktivt udseende til børnenes værelse.

For at forbedre visuel opfattelse kan de males i lyse farver.

Hvis du kan lide mere strenge geometriske former, men de sædvanlige firkanter og rektangler forstyrrer dig, så prøv at lave hylder i form af sekskantede honningkager.

De er bekvemme til opbevaring af bøger, materialer til håndarbejde og legetøj. Du kan bygge hylder i forskellige konfigurationer, hvilket giver rummet et moderne og kreativt udseende.

Denne ide er især populær blandt drenge. Hvorfor ikke bruge deres yndlings legetøj som en dekorativ del af børnenes værelse?

For at gøre dette kan du købe billige skateboards og oprette med deres hjælp kreative hylder. De er perfekte til opbevaring af bøger, forskellige små genstande og legetøj.

Hvis du allerede har hængende hylder, men du vil gerne give dem et originalt udseende, brug din fantasi og lav noget specielt. Og du kan gøre det ved hjælp af malinger.

Tegn et smukt træ på væggen, og fastgør hylder til sine grene. Børneværelse med sådanne hylder vil se lyse og originale ud.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 9 = 1