Ikeas brystkasse

En børns kommode med et skiftbord er praktisk for både mor og baby

En lille lille mand, lige født, er hjælpeløs og skrøbelig, og det er bedre at skifte tøj på et specielt skærebord med bump. Og det er praktisk og sikkert - barnet falder ikke ved et uheld. Det er bare for at holde dette bord et sted, du har brug for, og en lille. Derfor foretrækker mange mødre at købe et billigt barns skiftende bryst, hvor den øverste del tjener som et sted til at klæde barnet.

Disse produkter kan have et anderledes design, men de har en fælles ting - et sted til swaddling i den øverste del. Som regel er den udstyret med skinner. Derudover leveres sættet nogle gange med en madras. Hvis du vælger ret og køber en kommode, kan du beholde alt hvad du behøver for et lille på ét sted: bleer, tøj, hygiejneprodukter. Nå, bleer, selvfølgelig.

 • Plads til swaddling er ret rummelig, så det indeholder også kosmetik til babyen. Cremer, smør, pulver, bomuldsuld og pinde vil være til stede.
 • Den kompakte størrelse og lette vægt på brystet gør det nemt at omarrangere det på det rigtige sted. Derudover er der ofte hjul, der letter denne proces.
 • Disse produkter ser pæne og smukke ud, passer godt ind i børnehaveudformningen og kombineres med resten af ​​møblerne. Som regel er de lavet af træ, hvilket giver værelset en særlig hygge.
 • Når favoritbarnet vokser op, kan topbrættet foldes eller fjernes (afhængigt af modellen). Et kommode vil tjene barnet i lang tid: til legetøj, bøger, skolebøger og lærebøger. Forresten har IKEA en model, hvor brættet ikke engang skal fjernes - det bliver til et passende bord til førskolen.

Følgende video vil lære alle, der ønsker at lave børns kommoder med et skiftbord med egne hænder:

Producenter og modeller oversigt

I vores lille undersøgelse vil populære indenlandske virksomheder, der producerer kvalitetsbørnemøbler, deltage. Bemærk, at det ikke altid er nødvendigt at købe et kommode, nogle gange kan det gøres selv.

Fabrikken af ​​børnemøbler, der bærer et blidt pigenavn "Sonya", er i Nizhny Novgorod-regionen. Det har været i drift siden 2004 og har opnået anerkendelse fra forbrugere. De vigtigste retninger er krybber og swaddling kommoder, hvis modeller hedder "Sonya" og "Sonya-Butterfly". Den eneste forskel er, at deres facade er dekoreret med en elegant silhuet af en flyvende sommerfugl.

Virksomheden producerer kommoder med fire eller fem kasser, 60 og 80 centimeter lange, 93,5 centimeter høje. Skiftbordet folder som en bog. Hvis den er udvidet, er dens længde 75 centimeter. Rammen af ​​produktet er lavet af laminerede træplader, og facaden er lavet af MDF. Ved kanterne lavet kant af PVC, hygiejnisk, æstetisk og forlænger produktets levetid.

Bøjle kommode Sonia-Butterfly

En anden producent fra regionen Nizhny Novgorod er firmaet "Antel" fra landsbyen Tonshaevo. Specialiseret i barnesenge-transformere og kommoder med skiftbord. De modtog mærket "Ulyana", som er kendt for mange unge mødre.

Lavet af lamineret træ, med en facade lavet af MDF, kommoder fås i hvid samt i farver wenge, elfenben, en ahorn, boo, en møtrik Ecco. Produktets højde er 92 centimeter, bredden er 60 centimeter, antallet af kasser er fire. Ulyana-6-modellen har fem af dem - i stedet for en stor top skuffe er der to små. Toppanelet er foldet (den samlede længde er 75 centimeter).

Den nyeste model med en bredde på 80 centimeter kaldes "Ulyana-7". Det ser meget stilfuldt ud, og kombinerer to nyanser med succes - mørkt og let. Hun har tre skuffer med åben hylde over dem, fire hjul under og en let forstørret dybde på 45 centimeter.

Foto af baby skiftende værelse Antel Ulyana

Dette berømte firma er måske ikke nødvendigt at repræsentere - dets produkter er længe blevet respekteret af deres forældre og er blevet klassikere. Elegant kommode, der består af bøg træ og spånplader, står på stærke stabile ben, og bagud er udstyret med to hjul. Der er mange at vælge imellem - modellerne har forskellige højder og bredder (deres dybde er 44 eller 45 centimeter). Drejebordet er foldet, skufferne - fire.

Den smaleste kommode er Aistenok mini. Dens bredde er 64 centimeter. Det er også produceret i en smart luksus version. Den laveste model er Alexandra (92 centimeter høj). Og hun har fem bokse, ikke fire (den øverste er opdelt i to). Den største kommode er Sylvia Lux, der har en højde på 1,02 meter og en bredde på 98 centimeter. Øget sin dybde - op til 48 centimeter. Bredde modeller "Irishka", "Aistenok" og "Alexandra" - 84 centimeter.

Kommode med skiftbord Gandylian

Dette mærke hører til producenten af ​​byen Volgodonsk. Denne IP Baryshnikov, der tilbyder kunderne praktiske, smukke og komfortable kommoder lavet af lamineret spånplade. De er kendetegnet ved en interessant og en bred vifte af farvenuancer. Udover modeller til bøg, lime, bøg, alder og andet træ produceres munter kombinationsprodukter, der kombinerer lyse farver med blå, orange eller lysegrøn.

Kister er ret høje og dybe - 103 ved 48 centimeter. Deres gennemsnitlige bredde - 78 centimeter. Tabel til svøb folder. Nedenfor er polyurethan hjul, til at styre de teleskopiske typen kasser anvendes ved enderne - PVC kant.

Skiftende værelse kommode Madagaskar

Det skandinaviske selskab Ikea tilbyder tre modeller af børns skiftende madrasser, forskellige i funktionalitet. De er lavet af fyr, dækket af akrylmaling eller lak. Lad os give en kort beskrivelse.

 • Leksvik-modellen 94 cm høj og 86 cm bred er udstyret med et aftageligt swaddlingbord (dens dybde er 78 centimeter). Når babyen vokser op, får vi en almindelig kommode med to skuffer.
 • Sundvik-modellen med åben hylde har en højde på 108 og en bredde på 79 centimeter. Hendes skiftbord er foldet, og skufferne, som den foregående model, er også to.
 • Stuva-modellen har fire små kasser og tre åbne hylder (to - nederst til højre, en - under skiftbordet, som ikke fylder op). Produktets højde er 1,02 meter, bredde - 0,9 meter. Når barnet vokser op, flyttes en stol til kommode - her er dit skrivebord.

Modeller af swaddling kommoder fra Ikea

Billede af kommode med skiftbord

I dette afsnit tilbyder vi en fotogalleri, hvor du i alle detaljer kan se et udvalg af skiftende kommoder. Nå, og så bliver det lettere at vælge en model, der appellerer til de fleste. Alle disse børns skiftende kommode kan findes i onlinebutikker.

Eksempler på kister med skiftbord

Veres-Bear I blå toner aflang Walter

Kan du lide artiklen? Abonner på opdateringer til webstedet i Kontakt, Klassekammerater, Facebook, Google Plus eller Twitter.

Abonner på opdateringer via e-mail:

Fortæl om denne artikel til dine venner i dit yndlings sociale netværk ved hjælp af knapperne nedenfor.

Bedre kommode med skifteskuffe. Hvilke af mine bekendte købte en sådan kommode, efter et stykke tid indså, at den ejendommelige toppen af ​​den i denne form er unødvendig. Ikke i alle modeller kan swaddlingdelen fjernes. Selvom barnet i de første måneder er meget behageligt

Klik her for at annullere svar.

Relaterede oplysninger

køkken

planteskole

Entré

arbejdsplads

Nyheder og tendenser

Vi er Vkontakte

Bedstefar Shura

Cool! Dette er hylden i sengen til briller, smartphone, afspiller.

Og jeg så en anden sådan variant: en seng med et podium, meget.

Tak for den værdifulde og detaljerede information! Meget nyttigt som.

0 resultater for skiftende bryst

Gem skiftende bryst for at få e-mail-advarsler og opdateringer på din eBay Feed.

Følg ikke længere skiftende bryst for at stoppe med at få opdateringer på din eBay Feed.

Du modtager email og Feed-advarsler, når nye genstande kommer.

 • Sørg for, at ord er stavet korrekt
 • Prøv at bruge forskellige søgeord
 • Fjern filtre for at udvide din søgning
 • Sælgere med de ældste ratings
 • Returnerer, pengene tilbage
 • Skibe på en arbejdsdag med sporing

Lær mere

 • Sælgere med de ældste ratings
 • Returnerer, pengene tilbage
 • Skibe på en arbejdsdag med sporing

Lær mere

Har du ikke fundet, hvad du leder efter?

Gem skiftende bryst for at få e-mail-advarsler og opdateringer på din eBay Feed.

Ændring af Ikeas kister

Bord og stole Ikea, der har? Hjælp afhentning!

Piger! Nu vælger jeg et bord og stole til et barn i Ikeya online, for at komme til butikken er der ingen mulighed. Fortæl mig, hvem har et bord som denne serie Flisat som det? Er det praktisk at tegne og sculpt det? .

Nogle køb for baby

Piger, god eftermiddag! Der er flere spørgsmål til mødre 🙂 Jeg ser Olga Parshikova, hun taler om at tørre rynker med oliven eller vegetabilsk olie (kogt). Der er allerede færdige olier til dette, ikke? Weleda, sandsynligvis? Rådgive, tak.

✔️Vognen er en rigtig træner til vores prins - Inglesina Classica, til hendes taske.

Siden her kan du skrive om køb - jeg skriver. Jeg vil købe ting til børn, men ikke et kommode og et skiftbord med et kommode - jeg kan ikke lide mekanismen af ​​kommoder. Hvad kan jeg gøre? Jeg vil have samme højde, men med døre og hylder. Der er en klassisk garderobe beige, og der er et hvidt kabinetskab under tv'et. Forlad billedet. Det er muligt at skifte, men de er alle med et kommode (Der er kun et kommode i kabinettet samlingen (Hvad skal du tænke på?

Jeg hader kommoder. Deres mekanisme. Jeg vil købe noget til børn, men ikke en kommode. Højden skal være ens, men kun to døre vi siger med hylder. Farve beige skab er en klassiker. Der er et kabinet af ikea under tv'et hvidt. Hvad kan jeg gøre? Billeder, hvis du kan sende. Jeg kan ikke finde. Det er muligt med et skiftbord ovenfra)

Som jeg skrev, har jeg en kommode Pali. Som mumier klarer at swaddle på det, er det et mysterium for mig. Smal, ubehageligt, væggen hindrer, der er ingen steder at sætte ting. Som følge heraf, når babyen vokser op, ændres bleer på moderens soveplads (Khans mor er tilbage). Så jeg besluttede at købe et andet skiftbord, fra Ikea. Det er det, jeg har kun en skuffe i bunden. Min højde er lille, så jeg sænkede bordpladen. Hvis du har et sted hvor dette mirakel cram - sæt uden tøven. Lille allerede. 11.

Et skiftende bryst: i badeværelset eller i rummet?

Hej alle sammen, jeg har købt en swaddling dresser Ikea, jeg planlægger at gemme børns ting i det og selvfølgelig at swaddle og massage. Jeg spekulerede på, hvor det ville være mere hensigtsmæssigt at sætte det? Ved siden af ​​sengen eller i badeværelset?

Itaak, 35 fulde uger, hvad har vi 🙂

35 uger! Og endelig ankom den skiftende kommode.

God eftermiddag! 35 uger! Hurra! I det sidste indlæg skrev jeg, at min lille averyuk vendte om i går aftes. Jeg følte mig meget godt, han skød benene mod livmodervæggen og gennemsøgte som en orm, en fed orm. Efter disse manipulationer blev det næsten umuligt at sove. Da vores hoved er i den ene side, og han strakte benene til den anden side gennem hele kroppen)))) Jeg lærer at sove mens jeg sidder. men det virker ikke. I dag sovede jeg slet ikke. Om morgenen blev jeg bragt et skiftbord.

For nylig kom jeg over nyhederne, at Ikea holder op med at udstede kister efter 3 barns død. Her besluttede jeg at skrive her, da hun ikke havde nogen idé om, at disse møbler er farligt, hvis nogen planlægger et puslebord med kommode køb. Vi har så, så komfortabel, men når barnet åbnede den øverste skuffe tog noget der, en kommode faldt lige på børnetilskud far datter formået at trække sig ud af hændelsen. På den ene platform med sin mor talte, siger hun også faldt, men at stoppe skuffen blev åbnet, og udløste stop.

Vores børns! Detaljeret foto rapport

Så vores mand og jeg afsluttede forsøget på at reparere mit tidligere rum i hele året! Vi startede med ideen om at lave et studie her for min træning og prøver, men .. Hvad skete lykke, og projektet var blevet gjort deres justeringer) Alt arbejde er gjort, og fra min mand (undtagen stræk loft), og jeg uendeligt beundrer ham) Nå, det indre opfundet med hot disputes og uendelige visninger Google billeder) Hvad vi har:

Piger, så jeg tænkte, at det bedste baby puslebord - såsom IKEA - 4 fødder, to planer (hvilket betyder rent at sætte barnet og den nederste lag - bleer) eller stadig kan ændre sig kommode? Her er du og yashchichki med alle sager - og tøj og kosmetik og tidy. Men kommode er bestemt mere besværligt og dyrt. Og på den anden side kan du sælge senere. Vores situation er sådan, at vi har et separat børnehaver med en garderobe til tøj. Der er en søn.

Hej alle sammen! Piger sender deres indlæg om hvad der er købt, det er min erfaring. Den anden graviditet, så der allerede er en følelse af, hvad der er nødvendigt, og hvad der ikke er (dette er helt individuelt). Jeg vil kun skrive om at handle for babyen. 1. Barneseng. Jeg kan ikke lide pendler, så det blev besluttet at købe klassikere. Ikea Gulliver Madrassen blev efterladt fra det første barn. Madras med kokosdæksel, to grader af stivhed. I krybbe købt: 1.1 vandtæt afstødningsdyne Ikea Len 1.2 Shamtrol tæpper

I dekretet er der allerede to uger, og som det viste sig, har jeg næsten alt klar til fødsel)) heldigvis er der meget tilbage af sønnen. Så: 1. Kommode, besluttede jeg at tage det samme uforanderlige og almindelige, som så passer ind i interiøret. Sådan: Ikeja 6999 til handlingen 2. Også barneseng + madras er den nemmeste Ikea, tk. Det første barn i barneseng sov næsten ikke)) Sådan: 2199 seng + 1599 madras 3. Barnevogn brugt med avito. Dette er Hauck Malibu XL (3 i 1) med et bilsæde. På selve.

Godt tidspunkt på dagen) I dag vil jeg vise dig fortsættelsen af ​​projektet i denne lejlighed

Dowry for et barn. Del 2 - værelse

Hej dagbog! I dag har vi 24 uger, meget snart og 3 trimester, oh tiden flyver ..)

Hvid-hvid kommode - hjælp med valg

På udkig efter et hvide hvide kiste var der ikke en børnebutik rundt. Modellerne er billigere end kvaliteten af ​​vnutrianka meget limp, de, jeg kan lide i butikker, er ikke repræsenteret - kun onlineforretninger. Fra udvælgelseskriterierne - prisen er op til 15 tusind rubler, hvid, ikke spånplader (i det mindste rammen). Hvem har erfaring med at bruge skiftende stole? Rådgive, pliz, som er bedre fra mine muligheder. Eller måske tilbyde din. Jeg har lang tid, især ikke at shoppe. Så jeg glæder mig virkelig til dit råd! På forhånd.

Børn. Økonomisk og ergonomisk.

Når der er en finanskrise i landet, vil jeg gerne skrive mit arbejde på at skabe lidt dyre, men hyggelige børn. Nu, efter tre måneders drift med alt ansvar, erklærer jeg - det viste sig meget bekvemt!

Jeg køber et skiftende kiste eller Ikea bord i Moskva indtil 15.12

Kun Ikea og kun i hvidt. Fortrinsvis er sådan eller sådan faktisk 2 dage, mens manden er på forretningsrejse i Moskva.

Nå, børnens sidste. Hallen er slet ikke Ikei, men i soveværelset er det nødvendigt at foretage en omlægning, fordi Jeg plejede at sove der med den yngre, og for nylig flyttede med ham til børnehave til min bror. Og så

Mere præcist, babyens hjørne i vores soveværelse

Så endelig fundet tiden til at falme alt, at de havde tid til at lave mad til babyen. Det ser ud til, at de lavede op på listen, men det samme gør de selvfølgelig overdimensionerede, så det er nok til at skryte end anbefalinger. Mange fotos under skåret!

glad mama i 2016

Piger, alt det bedste af dagen! Jeg vælger medgift for vores baby. Vi har en lille lejlighed, men vi vil købe en kommode. børns ting at gemme overhovedet ingen steder. Jeg har tendens til at vælge brystet i Ikea SMALL med 6 skuffer. Dimensioner: Bredde: 80 cm Dybde: 48 cm Højde: 123 cm

Bragging vores dowry til min lille søn. Del 1)

Piger alle hellou)) Jeg besluttede jeg endelig dele vores pokupochkami til søn) købte næsten alt, er nu tilbage på jagt efter den krybbe (men jeg ved, at jeg vil have lidt hvid), re-buy alle mulige ting fra medicinskabet, og jeg kan ikke beslutte med lunkent af en kuffert og en kuvert. Men der er stadig tid, vi vælger)) Ændring kommode vil ikke tage, for det har en stor skab med skuffer, vil det være praktisk! Generelt børnetøj, det er sådan en glæde, jeg ønsker at købe alt igen og igen)) Alle sådanne mimishnoe)) Alle disse kombeziki, bodykit, shtaniki.

Måske er jeg udmattet, det kan være for tidligt, men noget jeg brød hovedet med disse kommoder. Jeg vil vælge og roe ned. Tal med mig, fortæl mig om dine indtryk af din kommode. Hvad jeg vil have: Sødt hvide svadet kommode. Uden børns elementer vil TK stå i fællesrummet (jeg vil ikke have alle disse hjorte, bamser og andre ting overhovedet). Jeg vil ikke sælge det om et år eller to. Før eller senere vil det gå til de yngre (ttt), og så forbliver det i børnehaven. Han skal indeholde et maksimum af ting.

Startet 31 uger, og det er på tide at lave en indkøbsliste. Vores baby forventes i midten af ​​oktober, så vi regner med varme tøj. For mig selv har jeg defineret flere kategorier, så jeg ikke kan glemme noget. Større indkøb (tekstiler, møbler) 1. Cot 2. 3. Madras Madras - Ikea 4. 2 ark med en elastik, Bedding, kofangere, tæppe - sy selv 5. tæpper og puder (i handy senere, men vi tror at tage på en gang) 6 Ændring af bordkjole - Internetbutik 7. Sovepose - Soshu selv 8. Barnevogn.

Så jeg modnes på listen .. på 31 uger)))) 1. Barnevogn. 2. Vugge-vugge 3. Bilsæde 4. Chaise longue lille kærlighed. 5. 6. suspension mat udvikler legetøj til bryst pad 7. 8. kuvert Demiseason (bestilt) 9. vinter kuvert 10. 11. ergo stol http://www.babyblog.ru/community/post/sale/4094947 12. damper og blender 13. dresser pelenalnikom 14. 15. Langering boards IKEA Baby skala 16. rangle 17. IKEA pude til fodring (bestilt) i bås: (. ark 5 stk) 1. sengetøj 2. vandtæt ble IKEA 3 Plaid Fleece IKEA.

har brug for oplevelsen hos moms, der ikke har en kommode med et skiftbord (der var ikke, der vil være) med den første datter var en kommode, alle procedurer blev gjort der, klædt. det voksede vi solgte det, vi købte en triple-jumbo Ikea. vopros-på hvad man skal bære, for at udføre procedurer everyones med den anden? bryst med skiftemåtte, vi ikke vil købe. hvor man kan gemme tøj tøj-der er

Så jeg modnes på listen .. på 31 uger)))) 1. Barnevogn. 2. Vugge-vugge 3. Bilsæde 4. Chaise longue lille kærlighed. 5. mat udvikle 6. legetøj hængende til maden 7. brystpumpe 8. konvolut demi-sæson. 9. Konvolut vinter 10. Ergo 11. Highchair 12. Steamer-blender? 13. dresser pelenalnikom 14. 15. Langering boards IKEA Baby skala 16. rangle 17. IKEA pude til fodring (bestilt) i bås: (. Ark 5 stk) 1. sengetøj 2. vandtæt ble IKEA 3. plaid fleece IKEA 4.

1. Barneseng og alt i krybbe - Ikea krybbe

- Barnevogn - Kørestolslås

piger, nakatala liste, jeg vil gerne kommentere, råd og kritik) At c + allerede er købt, og med? Jeg beder dig om at hjælpe med at gøre et valg!) Tak !!

Alt sammen for 25 000 gnid. Pickup

Sælg alle på én gang for 25 000r fra undergrunden Southwest en 5-10 minutters gang, alle de B / C i god stand, er beskrevet i detaljer :. To senge, kommode, to madrasser, to myggenet på sengene. (Perfekt til en dobbelt klapvogn), Alex Scales (ny tilstand), sengelinned, barriere og to barnesenge. IKEA (en ny, den anden er indrettet til hegnet)

God eftermiddag, piger! Hjælp venligst find en barneseng til barnet. I første omgang ønskede at tage SUNDVIK fra Ikea (der er allerede skiftende kommode), men det er ikke til rådighed, og det er uklart, hvornår det vil være. Plus, alle dem, der fødte mig, modvirkede mig. En stemme siger, at der er brug for et pendul. Således er de krav: 1) Hvid 2) ligner Sundvik Ikea (der kombineret med en kommode), 3) pendul (jeg ønsker at rock fra side til side i stedet for op og ned Dette er et pendul) 4) Det er tilrådeligt ikke meget gromozdskaya (.? 120x60) Jeg bliver umådeligt.

Den store seng er den mest almindelige, har forblevet fra den første, og vi vil bruge den kun måneder til 6, og mens vi vil have

køb en Henswick og lyt til råd om denne serie

kære Ikea elskere))) Jeg ved, har du sikkert et rack af hanswick? med glæde vil jeg købe, helst med et swaddling bord. Jeg tænker på hylderne og skabet fra samme serie, men ikke helt sikkert. generelt som dig selv en serie, hvem kan rådgive hvad, foto i et rigtigt interiør lay out? Vi har følgende sammensætning: 2 tvillinger 8 måneder vil sove og spille i dette rum og den senior treårige dreng vi hænger ud (han sover i et andet rum). kan det ellers rådgive om arrangement og opbevaring af legetøj til den ældre.

Et hjørne til vores baby eller som vi elsker IKEA. Dejlige babyer, her samlet de et hjørne til vores baby, fulgte princippet om "simpelt og smagfuldt". Til hvem det er interessant, spørger jeg подкат =)

Dowry for baby 1: stor størrelse og tilbehør.

Hvor er den klapbare garderobe, så de ældste kan stirre på barnet?

Jeg har allerede brudt hovedet, hvor jeg hængte den hængende swaddler Ikeya. når en søn blev født (forskellen 2g 2mes) pelenalnik hang i et rum over en kommode med små ting, alt er stor, men min datter var meget interesseret i, hvad jeg er der dlayu, hun hang på ham, gråd, og bedt om at se maksimal bror-i slutningen swaddle os 10 dage og flyttet på skiftende pude i sofaen. Jeg skiftede det så indtil det var for næsten et år siden, så det var forbrændt, halsbrand fra skråningerne, jeg vil ikke så meget mere. Nu venter vi på en bror i juni (forskellen bliver 4 år og 1 år 10 måneder), jeg tror, ​​at senioren vil være meget interessant.

Endelig samledes billedet næsten, og hjørnet for min dreng er klar! Vær venlig, under skåret! Pas på, mange fotos.

Jeg er moden til et problem, hvor man kan swaddle et barn. Gå fortælle min opfattelse, at overfladen til swaddling er nødvendig, fordi jeg tror, ​​at der på sengen ikke er spædbarn, der ikke er behagelig, og min ryg synes ikke at holde mig. Jeg finder det meget bekvemt at have et særskilt sted til alle hygiejneprocedurer, hvor alt kommer til at være til stede. Så det er hele problemerne. Vi bor nu sammen med sin mand i en enkeltværelse lejlighed, og stedet er ikke så meget, og da jeg elsker rummet, vil jeg virkelig ikke.

Piger, råd, tak, skiftbord, bred nok og stabil. Ikke en kommode. Kan foldes. Tusindvis for 3 rubler. Ikea så - det syntes smalt, hvordan har du det?

Piger, råd, tak, skiftbord, bred nok og stabil. Ikke en kommode. Kan foldes. Tusindvis for 3 rubler. Ikea så - det syntes smalt, hvordan har du det?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

25 − = 15