Indvendige døre, der er bedre at vælge et forum

Anmeldelser om indvendige døre: hvilke døre er gode?

Indvendige døre er et vigtigt element i enhver reparation. Forskellige gardiner og buer og kunne ikke blive en erstatning. Deres valg tages alvorligt. Læs anmeldelser på internettet, hvis du kan se live. Billeder på skærmen overfører ikke helt farven og tekstur. De fleste nærmer sig spørgsmålet om at vælge indvendige døre på et restprincip, efter loftet, væggene og hvis pengene forbliver på dem.

Det vigtigste, der styres af købet, er udseendet. Denne tilgang ved valg af gode døre er fundamentalt forkert og truer med store problemer i fremtiden. Materialernes kvalitet afgør ikke blot udseendet, men også holdbarheden. Når alt kommer til alt, hvem vil købe indvendige døre om 2 år, når de taber et godt udseende og begynder at smuldre.

Før du køber, skal du kende dimensionerne af døråbningen, 80-95 cm - standardstørrelse. Hvis åbningen er 110 cm eller mere, er svingning og glidning egnet.

Når du bogmærker skønnet for reparationer, skal du straks bestemme mængden for gode indvendige døre. Du kan ikke gemme her, kvalitet ting er dyre. Hvis du forventer at købe gradvist, da du akkumulerer de nødvendige midler, så vil du støde på en situation, at den nødvendige model ikke længere produceres af producenten. At være i efterspørgsel, virksomheder Opdater model serien ganske ofte. Priserne på byggematerialer vokser konstant, og hvis du finder en god mulighed, skal du tage imorgen, det vil ikke være billigere.

 1. Økologisk kompatibilitet. Giv fortrinsret til naturlige materialer, hvis du får økonomiske muligheder.
 2. Ekstern efterbehandling. Vægte, hak på ydersiden, tegn på dårlig ydelse. Tilbring en negle på lakbeklædningen, på et godt dække af spor forbliver ikke.
 3. Farve og maleri. En god overflade er malet i en farve uden ændringer. Hvis du ser, træets struktur - den ydre beklædning er korrekt påført. Beskidt, mudret farve, pletter, et tegn på dårlig præstation, et sådant produkt bør ikke købes.
 4. Pæne huller mellem lærredet og boksen, garantien for en lang, problemfri drift.
 5. En god fabrikants sæl er inkluderet i standardleveringen.
 6. Hvis lærredet er forskelligt fra boksen - et tegn på dårlig præstation.
 1. Efter målingerne på højde og bredde skal du kontrollere diagonalerne fra det ene hjørne til det andet. En uoverensstemmelse større end 1 mm indikerer en fejl.
 2. Korrekt tørret træ, glat fra forsiden.
 1. Hvis glasset i døren rattles med let ryster, er det forkert fastgjort. Og han taler om lav kvalitet.
 2. Godt frostet glas er rent, uden skilsmisse og pletter. Rengøringsmidler og andre metoder fjerner dem ikke. Fejlen elimineres ved at erstatte glasset med en ny.
 3. Jo højere omkostningerne ved glas, jo bedre er dets egenskaber og kvalitet.
 4. Seal, en vigtig del af døren, som fixerer glasset. Spørg sælgeren, hvad der bruges som tætningsmiddel.

Dørprisen påvirkes af det materiale, de er fremstillet af. Der er 3 hovedtyper:

Grundlæggende for døre (undtagen array) er sammensatte materialer - spånplader, fiberplader, MDF, OSB. De bruges til beklædning eller warp.

Indvendige døre lavet af massivt træ er et tegn på luksus. Til fremstilling af aske, alder, eg. Den stærkeste er eg. Sådanne døre vil være en udsmykning af dit interiør. Døre af blødt træ, den billigste, fra 5000 rubler. Eksklusiv mulighed koster 50 000 rubler. Fælles modeller koster 15.000-30000 rubler.

Døren fra gruppen er en sammensat struktur lavet af guider, paneler, tværsnit. Dette design giver designere mulighed for radikalt at ændre udseendet og give enhver form. Den udvendige dekoration er meget forskelligt - perlemor, forgyldning, farvning med lak. Standardglas erstattes af farvet glas med krystaller og sten, hvilket giver dørene ekstra luksus og eksklusivitet.

Kvaliteten og holdbarheden af ​​dørene fra anlægget påvirkes af teknologi til behandling og tørring af træ. Hvis træet ikke var helt tørret og dækket af et laklag, vil en sæsonændring i fugt i miljøet medføre skader på lakeret. Denne ulempe er modtagelig for dørkasser og døre med knuder.

I en billig niche, fra 5000 rubler, Markedet er af hviderussiske producenter, og selv kinesiske fabrikker kan ikke give et sådant priskvalitetsforhold. Hviderussiske skove er rige på forskellige typer træer, og prisen på produktion og arbejde er billigere end i Rusland. Før du køber indvendige døre fra hviderussiske producenter, kigger man på anmeldelserne, er der håndværkfager.

Når du køber fra 35.000 rubler, kan du kigge mod de italienske producenter. Du får høj kvalitet og ingen problemer med opsvulmet lak og out-of-date hardware. Mange års erfaring og avanceret teknologi, garanti. Den eneste ulempe er den lange ventetid og manglen på mulighed for at købe det færdige produkt, kun under ordren.

Finerede indvendige døre er en god mulighed for en lavere pris sammenlignet med rækken. De er meget holdbare og er ikke udsat for fugtighed. Der er mange muligheder for udvendig dekoration. Prisen afhænger af finer, Jo dyrere træet er, jo højere er prisen. Kvaliteten af ​​dette ændres ikke. Den billigste løsning er en kunstig finer.

Finérbelægning er opdelt i fuld og fragmenteret. I det første tilfælde er foringen overlejret på hele overfladen. Herefter udføres bearbejdning på fræsemaskinen til en helt færdig type. Ved fragmenteret finering behandles enkelte elementer separat og derefter monteres.

Den gennemsnitlige pris på en god fineret dør 10000-15000 gnid, afhængigt af producenten. Der er mange russiske producenter i denne niche, men ifølge køberens anmeldelser står tre ledere ud: Volkhovets, Aleksandrovsky Doors, Framir.

"Volhovets" producerer indvendige døre, der koster fra 12.000 rubler. Ifølge købere er producentens pris fuldt berettiget. God kvalitet finer, flot udseende. I produktion bruger "Volkhovodets" askefiner, canadisk eg, mahogni.

"Alexander døre" - et kendt mærke blandt producenterne, prisen starter fra 15000 rubler. Men er den øgede omkostning berettiget? I dette tilfælde - helt. Virksomheden producerer ikke tomme døre, kun en limet matrix. Dette øger holdbarheden, og du behøver ikke bekymre dig om at bryde gennem faner ved et uheld. Modelintervallet er meget omfattende, der er sådanne designtendenser - klassisk, rococo, imperium, moderne. På internettet er der ikke et eneste dårligt svar på "Alexanders døre."

Petersburg selskab "Framir" konkurrerer i en lav pris kategori, fra 7300 rubler. Som det er skrevet i en anmeldelse: "For en sådan pris er jeg klar til at risikere det." Grundlaget er furuhoneycomb. Kvaliteten af ​​ydersiden er høj, kvalitet finer, vandtæt lak. Når du bestiller, skal du foretage en reservation i den mindste detalje. Dette sker med alle producenter i den lavere priskategori, spar på alt.

Laminerede indvendige døre, den billigste løsning. De har et godt udseende, en levetid på op til 10 år, men de tolererer ikke fugt godt. Før installationen er det nødvendigt at åbne flere lag lak og lad stå i en uge. På ydersiden er de dækket af akryl, melamin, polyvinylchloridfilm, med træstruktur. Godt gjort lamineret dørbelægning, i udseende kan ikke skelnes fra finer. Lamination bruges både til at efterbehandle stoffet med en ramme fra matricen og med en honningkage fyldstof. Overflade uregelmæssigheder glattes med et lag af MDF. I en billigere version er MDF udskiftet med melaminpapir imprægneret med harpikser.

Faser af fremstilling af laminerede indvendige døre

 • Montering af en ramme fra et træ af nåletræer.
 • Kernehuler er fyldt med MDF, fiberplader, spånplader.
 • Indsætning af MDF blank.
 • Anvendelse af dekorativ lamineret film.

Inden for fremtidens slot indsættes en ekstra stang til fastgørelse. I lyset er rammen pap, lavet i form af honningkage. Den resulterende kage limes ved hjælp af en presse. Og efter krympningen bliver døren solid og stærk.

Døre lavet med denne teknologi er ikke nok og har et godt udseende. Medium version af laminerede døre sammen med kassen vil koste 5000 rubler. Levetiden er væsentligt ringere end dørene i arrayet, men den lave pris og udseende gjorde dem populære. Produktionsteknologien bliver konstant forbedret.

Chelyabinsk selskab "Krasnoderevschik" producerer døre fra 5500 rubler. Produktionen foregår på europæisk udstyr samt tilbehør. Designet af de indvendige døre er lakonisk. Nyheden af ​​denne sæson er den ikke-lamellære glasur. Sortimentet er opdelt i grupper, hvilket forkorter tiden for udvælgelse. Hvis du har en døråbning med en ikke-standard størrelse, er det okay, pakken indeholder teleskop trim.

"Sofia" - en velkendt producent, aktivt annonceret på tv. Prisen starter på 11.500 rubler. Omkostningerne svarer til varernes kvalitet. Kundefeedback er kun positiv. Grundlag - fyrskelettet dækket af MDF. Dekorativ belægning - polypropylenfilm. Hvilket giver beskyttelse mod fugt, mekaniske skader og miljømæssige standarder. Briller bruges brudssikkert, når det er brudt, er der fået blanke stykker.

Husk at døren ikke er et ark, men også en boks, trim, tærskel, møbler. På udstillingsudstillinger tiltrækker virksomheder købere med lave priser. Men så viser det sig, at prisen kun omfatter dørbladet, uden resten. Omkostningerne ved det komplette sæt koster 2 gange dyrere. Og hvis du tilføjer her også installationen, så vil det endelige beløb overstige udstillingsprisen. For at undgå forvirring ved køb multipliceres omkostningerne ved dørbladet med 2. Døren og dens komponent (kasse, tærskler, clypeus) skal være fremstillet af et materiale.

Har en god indvendig dør Har et teknisk pas, hvor det er beskrevet detaljeret, hvordan døren blev lavet, med overholdelse af hvilke normer og regler. Faste virksomheder leverer sådanne papirer på alle deres døre. Du behøver ikke at vide, hvad disse GOSTs og regler betyder. Tilstedeværelsen af ​​pas til produkter reducerer risikoen for at få dør af dårlig kvalitet. Håndværksproducenter gør det ikke, tiltrækker køberen en lav pris og forventer, at grådighed vil dække deres øjne.

Jeg fortæller dig mit eget tilfælde. Efter eftersyn var der næsten ingen penge tilbage på døren. På byggemarkedet valgte jeg dørene til Verdu. Sammenlignet med en dyrere mulighed, Jeg så ikke den visuelle forskel. Jeg besluttede at bestille direkte fra producenten, da det viste sig, at han ikke er langt væk. Ved bestilling af en dør blev jeg fortalt om 2 typer clypeus. Til mit spørgsmål: "Hvad er forskellen mellem dem." De svarede mig: "Og intet, kun i størrelse." Faktisk viste det sig, at billige platbands skal savnes uafhængigt, men i dyre er alt allerede blevet gjort. Umiddelbart efter afviklingen blev den eksterne film på pladen strippet. Og efter 2 års drift skrællede diamanten på glasset. Forfølg ikke billighed eller være klar til forfining.

I sin nye lejlighed dør valgte lang tid, kiggede gennem en række muligheder, stoppet ved Profile Dors. Ved bestilling viste det sig at prisen på stedet er 5000 rubler, kun for lærredet. En kasse, kuglepenne, sløjfer, tærskler, købes separat. Alt sammen koster omkring 11000 rubler. Og det fandt jeg en billigere løsning. For det første fik jeg 16.000 rubler. Som et resultat bestilte jeg en dør i en onlinebutik.

Efter levering af døren deltog jeg i installationen. Og så var jeg chokeret, priserne for installation af døren var 2 gange højere end omkostningerne. Men der var ingen steder tilbage til at bestille. Gentag ikke min fejl og bestil installationen af ​​døren straks fra sælgeren. Om døren kan ikke sige noget dårligt, det er ikke lang tid.

Jeg bestilte det på internettet, 5 stk. Jeg valgte finer, lys eg, uden glas. Udgifterne til lærredet er 5000 rubler. Med arbejde og alt andet kostede det 12.000 rubler for en. Installation blev lavet af ikke meget professionelle mennesker, geninstalleret 2 gange. Selv under installationen lykkedes det os at adskille hjørnet af finer på den ene side. Efter mine kommentarer tilbød en rabat på 1000 rubler. Dørene blev leveret i en stor kasse med et pas. Efter opdagelsen blev det klart, at producenten havde sparet på kappematerialer. Generelt var jeg tilfreds med købet. Men på tidspunktet med clypeus vil jeg være opmærksom på næste gang.

Jeg vil dele min erfaring, måske vil min feedback hjælpe nogen. Han tog sig af dette, før reparationen begyndte. Jeg så meget på internettet, læste anmeldelser. Først ville jeg tage firmaet "Sofya". Men læs anmeldelserne og kryber i tvivl, men for en sådan pris bør de ikke være. I en af ​​forretningerne blev jeg rådgivet af den lokale producent "Rumax". Jeg kiggede på modelens hjemmeside og kontaktede butikken. Der svarede de mig: "Men der er ingen sådan model, vi bestiller kun den mest populære."

Jeg var nødt til at finde den model, jeg havde brug for i hele byen. I en af ​​butikkerne blev aftalt at bringe på bestilling. Der er ingen anmeldelser til denne model på internettet, det var forfærdeligt at bestille en kat i en taske. Men alt sluttede godt, sikkert leveret og installeret. Ulemper i forsamlingen bemærkede jeg ikke. Udseende - hvid eg med to striber på siderne. Uden glasindsatser ser det meget stilfuld ud. Det eneste, der ikke kunne lide, tykkelse, lidt tynd. Men der er ikke noget du kan gøre, at købe via internettet har sine ulemper.

Rådgive indvendige døre

Vi har en have-maker. Meget meget. De købte i deres firma salon.

Næsten 4 år siden. Siden da kender problemerne med dem ikke.

Installeret i juni og august. Comfort House på Amundsen, de har en tredje dør som gave (selve lærredet). Vi har et væld af fyrretræer. Installation og døre davolny

fra mere

Og at døren til mere end 20 tusinde allerede er en økonomiklasse!

Om Framram serie quatro.

gik til webstedet, de har døre til 6-8-10tys.

for 20 er det muligt hos mere anstændige producenter at finde.

undskyld, men ja det er aldrig sket for mig, at i 20tys kan du overveje en ukendt ukendt producent.

De tidligere døre af nouveaux stod med vilje, men moralsk forældet.

Og prisen på Sofia for en dør på 80 tusind! Det er en skam

Jeg er enig. Men dette koster kun for lærredet. En anden kasse, trim, tilbehør. Generelt er Framram en velkendt producent, og kvaliteten er meget god, men kun servicen er lam.

Tak. Jeg vil helt sikkert tjekke det ud.

slyshte, ja, jeg har den mest enkle ulv, lærredet var værd 10 eller 12 eller 12.

sættet gik ud på 16.

quadro klud koster 6-7, ja hvad er 20? aldrig tilføjelser i beløbet kostede ikke mere end lærredet. medmindre du tager udskårne platbands og skjulte hængsler til 4tyschi.

Endnu engang er det et økonomisk segment med relevante anmeldelser, godt, betale for dette er 20? det ville være en skam for mig.

og det er rigtigt, det er lettere at tage havet, det bliver billigere

fortæl mig, og det komplette sæt til døren, hvor meget koster det?

16800₽, med forsegling. Bredden af ​​lærredet er 2000 * 600 (badeværelse). Tætningsmidlet er 3100₽. I rummet er døren bredere, et sted omkring 1960 * 800. Derfor er prisen anderledes.

prater

Babes

Vi venter på barnet

Om webstedet

Kvindernes verden

Babes

Hjem og Familie

prater

Hjem og Familie

Babes

Om webstedet

Kvindernes verden

Hjem og Familie

hobby

Enhver brug af U-mama.ru materiale er kun mulig med forudgående skriftligt samtykke fra LLC "NKS-Media". Site Administration

er ikke ansvarlig for indholdet af meddelelser indsendt i fora, opslagstavle, i anmeldelser og kommentarer til materialer.

Anbefalinger fra erfarne masters på forummet: hvordan man vælger indvendige døre i lejligheder

Ved ændring af indretningen Der kan være vanskeligheder med valget af kvalitet og præsentable døre. Selvfølgelig spiller funktionaliteten en vigtig rolle udover designet.

Vær opmærksom på nyttige tips, der hjælper dig med at forstå, hvordan du vælger indvendige døre til lejligheden.

Så hvilke indvendige døre er bedre at vælge en lejlighed? Selvfølgelig er der mange modsatte meninger på fora. Derfor skal du overveje de vigtigste typer af produkter.

Ved åbningen de kan være:

 • Swinging maskiner. De giver fremragende lydisolering, men kræver tilstrækkelig plads.
 • Glidende og glidende. De er usynlige på den overordnede designbakgrund og sikrer maksimal beskyttelse mod kulde og støj.
 • Foldedør. Disse produkter er kompakte, men har ikke tilstrækkelig lydisolering.
 • Rotary. Grundlaget er rotationsprincippet omkring centralaksen. De er ikke efterspurgte blandt købere, da de tager meget plads.

Af antallet af klæder skelne mellem følgende typer produkter:

 • ensomme - bestå af et ark suppleret med hængsler til venstre og højre
 • dobbelt - består af identiske klæder
 • en og en halv - består af en enkelt web af standardbredde og en anden smalere.

Hvilken dør vælger en lejlighed? Omkostninger til produktet afhænger af både funktionalitet og materiale.

vigtigste sorter af materiale:

 1. Træet. Miljøvenligt materiale med lang levetid. Det er slidstærkt og ser meget smukt ud. Det er vigtigt, at træet tørres, hvilket vil påvirke produktets kvalitet positivt.
 2. MDF. Materialet er ikke bange for fugt. Hvis finishen er lavet af laminat eller finer, vil prisen være højere.
 3. Fiberplade eller spånplader. Disse er almindelige materialer. De er vandtætte og har en acceptabel pris. Den eneste ulempe er skrøbelighed.
 4. Masonit. Letvægtsdesign har en rig palet af nuancer, men varierer lidt i lydisolering.
 5. Plast eller aluminium. De har gode driftsmæssige egenskaber.

Hvilken dør er bedre: lamineret eller fineret

Hvordan vælges efter kvalitet? Fineerprodukter er en robust konstruktion bestående af en leddelt massiv. Den er behandlet med finer, såvel som specielle fugtbestandige forbindelser. Obligatorisk fase - produkt belægning et eller flere lag lak.

 • holdbarhed og pålidelighed,
 • modstandsdygtighed mod tørring,
 • naturlige miljøvenlige komponenter,
 • et bredt udvalg af modeller, forskellige former,
 • lille vægt sammenlignet med hele arrays.

Ulemper ved konstruktion fra finer:

 • tab af skygge under påvirkning af sollys,
 • vanskelig restaurering,
 • Utilstrækkelig modstand mod vådt miljø.

Lamineret konstruktion - Dette er en glat klud, hvor der er en hak. På toppen af ​​produktet er dekoreret med et lag af laminat, hvilket skaber interessante mønstre, der ligner træ. Det sidste stadium - Anvendelsen af ​​en speciel toningsforbindelse og lak, hvilket gør strukturen stabil.

 • let vægt,
 • fugt modstand,
 • evnen til at supplere produktet med en tegning til din smag,
 • nem rengøring,
 • overkommelig pris.

Ulemper ved laminerede strukturer:

 • manglende valg af modeller,
 • vanskeligheder med at reparere chips,
 • ustabilitet til alvorlige belastninger
 • svag lydisolering.

Kombination med indretning

Sådan vælger du den rigtige indvendige døre i lejligheden? Først og fremmest bør du tage højde for de særlige forhold i stilen i lejligheden Vær opmærksom på udformningen af ​​gangen, gangen, korridorerne og andre værelser.

Det er meget vigtigt at vælge identiske designs, for ikke at forstyrre det harmoniske interiør i alle boliger.

Optimal løsning - En naturlig skygge, der passer til enhver stil, for eksempel land, barok eller klassikere.

Klassisk stil kan suppleres med et produkt lavet af lys eller mørk farve. Forresten, jo mørkere design i rummet, desto strengere er stilen.

Kolde nuancer relevant for moderne design. Også her kan du installere mønstre af mørkt træ.

Til universelle muligheder bære hvide indvendige døre. Desuden skaber de en følelse af renhed og rummelighed. Hvide designs klart vil ikke være i konflikt med det overordnede design.

Anbefalinger fra specialister ved valg af indvendige døre hjælpe dig med at navigere i denne sag. Dørens farve:

 • behøver ikke nødvendigvis at matche gulvets farve,
 • kan kontrast med parketets farve,
 • Det behøver ikke at blive kombineret med møblernes farve,
 • kan kombineres med vinduesrammer.

Vare du kunne lide skyggen, kan du Tilføj skørtbræt.

Hvilken interroom døre er bedre at købe? Kundefeedback angiver, at det første sted i produktionen af ​​kvalitetsprodukter er firmaet "Sofya". Fabrikanten bruger I sit arbejde er stærke film og finer af massivt træ. Det er også muligt at udskille Volkhovets fabrikken, hvor kun naturlige materialer anvendes, nemlig: en række fyrretræer, en kirsebærfinerfinish - alt sammen med et usædvanligt design.

Ikke mindre populært "Alexandrine dørene." Ved fremstilling af produkter bruger producenten en række af nåletræsarter og finerbehandling. Fabrikken trækker erfaring fra italienske mestere og producerer fremragende produkter.

Nu ved du, hvordan du afhenter indvendige døre til interiøret, og det vil ikke være et problem for dig. Det vigtigste, overveje ovenstående tips. Hvis det er nødvendigt, still spørgsmål til personer, der er kompetente på dette område. De vil være i stand til at rådgive gode indvendige døre.

© 2017-2018 - Den førende byggeportal

Kopiering og citering er kun tilladt ved brug af et aktivt link til dette websted.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

80 + = 88