Kælder lopper i lejligheden hvordan man slippe af med

Lopper i lejligheden. Lære at udskyde

For nylig hørte jeg en anekdote. Køberen på dyrebutikken beder ham om at sælge ham to dusin kakerlakker, hundrede insekter, hundrede lopper. Til det overraskede udråb af sælgeren svarer køberen:

- Jeg købte en ny lejlighed. Jeg fik at vide at give den gamle i sin oprindelige tilstand.

Anekdotet gav mig et ked af det triste smil: for mange år siden flyttede vi ind i en lejlighed, der sværmede med alle disse levende væsener. Rengøringen af ​​lokalerne tog meget energi og penge, men selv nu, når vand ophobes i kælderen i vores lejlighedskompleks, begynder kælderbeboerne at rejse rundt indgangen, og lopper i lejligheden er ikke længere en sjældenhed. Selv på de sidste etager. Det er godt, at jeg nu nøjagtigt ved, hvordan man udskyder ubudne gæster.

Så lopper i lejligheden. Hvordan slippe af med et uønsket kvarter? Det allerførste skridt er at appellere til offentlige forsyningsselskaber. Lopper er meget glad for rå varme steder, så indtil kælderen i huset er sat i orden, vil det være svært at slippe af med insekter.

Lopper i lejligheden bosætter sig i sprækker, husdyrs levesteder, under dræn og sokkler. Derfor skal de, der har en kat eller en hund derhjemme, starte med dem. Dyr, samt deres tæpper, legetøj, huse skal vaskes grundigt med loppe shampoo.

Derefter vaske lejligheden ikke mindre grundigt med rengøringsmidler: Domestos, Mr. Muscle, Shine, etc. Polstret møbler som det er nødvendigt, er det nødvendigt at vakuum. Hvis der er en dampgenerator, så behandle puder, madrasser, lænestole, tæpper ved hjælp af varm damp. Nå, hvis du kan hænge tingene i solen: Alle blodsukkerne kan ikke lide sollys, de forlader hurtigt vendingskasserne.

Den næste fase af kampen er behandlingen af ​​lejligheden med specielle midler. Du kan selvfølgelig købe et almindeligt "Dichlorvos" eller lignende middel til lopper i en lejlighed i en hardware butik. Men jeg foretrækker professionelle lægemidler, der sælges i ørkener: Chlorpyrimarck, Empire, Effektiv Ultra, Biorin og Minap. Imidlertid vil ethvert middel til bekæmpelse af krybende insekter gøre. Normalt angives anvendelsesmåden på pakken, hvor du også kan finde instruktioner om den korrekte koncentration. De skal overholdes. Hvis dosen er lille, kommer lopper tilbage snart. Hvis for store, kan mennesker forgiftes. Af den grund er det af denne grund, at hvis lopper har dukket op i lejligheden, er det bedst at invitere fagfolk. De vil lette ejerne af ubehageligt arbejde med kemikalier. Men hvis kampen foregår alene, behandler de forberedte forberedelser alle steder, der er mulige akkumulering af insekter: sokkel, revner, fjerne hjørner, polstret polstret møbler. Det er vigtigt at huske: En ubehandlet overflade giver blodsukkerne en ekstra chance for at overleve.

Behandlet lejlighed er bedst tilbage i flere timer for at undgå forgiftning. Tilbagevendende er det godt at ventilere. Det anbefales derfor ikke at vaske opløsningen i flere dage, og om nødvendigt gentage behandlingen.

Det var det, længe og flittigt, vi blev af med lopper før. Nu er lopper i lejligheden simpelthen ikke begyndt, fordi jeg ved, hvordan man udfører forebyggelse. Det tager ikke tid, det er minimal, og myg og lopper byder på min bolig.

Efter at have studeret den relevante litteratur fandt jeg ud af, at alle disse parasitter er bange for en skarp temperaturændring, kan ikke tolerere renheden og lugten af ​​nogle urter. Så jeg tog reglen hver uge til luftpuder, tæpper mv. Hængende dem ud af vinduet.

Støv bliver tørret dagligt, men jeg fugter serviet med skum eller et bittert malurt. Der er ingen spor på møblerne, og lopper i lejligheden med lugten af ​​disse urter vil aldrig leve.

Gulvene er også min infusion af malurt, skumtræ eller eukalyptus. Disse urter ikke kun afvise insekter, men også meget forfriskende atmosfæren i rummet. Ca. en gang om måneden sprinkler jeg disse møbler med bløde møbler. Det vigtigste her er ikke at overdrive det og blød ikke sofaen og lænestole for meget.

Takket være sådan "bedstefar9raquo; metoder, i mange år er vi blevet af med alle de problemer, der er forbundet med uønskede blodsugende naboer.

Kælder lopper i lejligheden og hvordan man kan slippe af med dem

Lejligheder og huse er foretrukne levesteder for mange insektsparasitter. En af deres typer er kælderen lopper, som formere sig hurtigt og aktivt opfører sig. Med sådanne ubudne gæster bliver det umuligt at leve. Derfor, hvis kælderen lopper blev plantet, er det vigtigt at vide, hvordan man kan slippe af med dem.

Hvem er kælderen lopper og hvor ser de ud i boliger

Faktisk er der ingen kælder lopper i naturen - det er et kollektivt navn for næsten alle typer af disse insekter, der kan leve i en lejlighed: hund, jord, katte og endda menneske. Et sådant navn blev givet til skadedyr for det, der ofte findes i kælderen gulve, kældre og kældre, hvor de foretrækker at leve i bunker af affald, gamle vådt ting, flokke af spirede planter.

De fodrer udelukkende på blodet af gnavere, katte, hunde, vagabond, som til tider kan overnatte på sådanne steder. Lopper i kælderen føler sig meget godt, fordi der er meget gunstige betingelser for deres levebrød og reproduktion, og når de hænger her, for eksempel med et dyr, tøver de ikke med at blive på permanent bopæl.

I lejligheden kan disse insekter komme med kæledyr, på sko eller tøj, især hvis en person gik ind i kælderen, kom igennem ventilationen, sprækker i gulve eller nederdel og endda hoppe ind i vinduet fra gaden. En gang i huset skjuler de sig bag skørtene, i sprækker, under møbler, i gamle murbrokker, i tæpper med lang lur, i polstrede møbler og andre vanskelige steder. Hvis husdyr lever i huset, sætter skadedyrene sig godt på dem, så den rastløse opførsel af kæledyret skal være den første klokke, at skadedyrene har bosat sig i huset.

Disse insekter kan angribe næsten alle pattedyr, deres eneste mad er blodet fra dyr og mennesker for at få det, de gennembler huden og kommer til selve blodåren.

Bites af kælder lopper er smertefulde, forårsager alvorlig rødme, hævelse og kløe. Med konstant kæmning kan sår begynde at feste.

Skader på bringe lopper og afføring tilbage på ofrene, komme på bid, de bidrager til forekomsten af ​​den infektion, som kan leve længe i kroppen af ​​skadedyr. På denne måde overføres alvorlige sygdomme som rabies, tyfus, hepatitis, pest, salmonellose og andre. Når en loppe først smider en syg vandrende dyr, og derefter en mand, er risikoen for infektion meget høj. Derfor opstår spørgsmålet, hvordan man kan slippe af med kælderlopper i lejligheden.

Kampen skal begynde med det samme, da hver dag vokser deres tal hurtigt.

Metoder til destruktion af skadedyr

For at fjerne disse insekter er det nødvendigt at tage omfattende foranstaltninger:

 • Ryd og tøm alle tæpper selv, eller send dem til rensning;
 • vask gulvet med en opløsning af vand med eddikesyre eller med ammoniak;
 • behandle alle revner i gulvet og baseboards med insekticider (Butox, Dichlorvos), og så forsigtigt dække dem;
 • at gennemføre omhyggelig bearbejdning af lejligheden og møblerne i en højde på op til halvanden meter med kemiske midler mod insekter, dikhlofos, Combat og Executioner vil være godt, og forebyggende foranstaltninger er vigtige;
 • vask sengelinned, tæpper, sengetæpper ved høj temperatur og damp derefter af med et strygejern;
 • puder, tæpper, madrasser til at behandle dampgeneratoren eller et par dage for at tørre i solen;
 • at komme ud på tøj og andre ting i skabene, hvis der ses tegn på infektion med skadedyr, så skal alt også vaskes ved høj temperatur;
 • slippe af med junk;
 • at behandle specielle midler til husdyr og lægge dem på krave fra lopper;
 • hvis skadedyrene skilt for meget, så er det værd at kalde en professionel service for at fjerne dem;
 • træffe foranstaltninger for at fjerne lopper i kælderen.

Hvilket kemikalie er mest effektivt mod lopper:

 1. Raptor er et praktisk og effektivt værktøj. Sprøjten sprøjtes på overfladen forurenet med parasitter. Hold ballonen i armlængden. Behandlingen er underlagt: gulv, vægge, vindueskarme, døråbninger og vinduer. Efter 10-14 dage skal proceduren gentages.
 2. Ghetto er et nyt værktøj til tysk produktion. Resultatet af brugen er 98 procent efter den første behandling. Men det er nødvendigt at beskytte vejrtrækningsorganer og åbne hudområder, når de interagerer med stoffet. Nødvendig plus betyder - ikke forkæle møbler, fra minusser - høj pris
 3. Chlorpyrimar er et særligt nukleart præparat, der anvendes til ødelæggelse af Colorado biller. At arbejde med ham er vigtigt at observere ekstra pleje. Tilstedeværelsen af ​​beskyttelses tøj, handsker og åndedrætsværn er en forudsætning. Efter behandling skal du vaske hænderne grundigt og skyl munden med sodavand.
 4. Sinuzan er en fremragende moderne, men næsten ikke tilgængelig middel. Du kan kun bestille det på den officielle hjemmeside.
 5. Biorin - henviser til de professionelle værktøjer, som medarbejdere i SES bruger. Dens effektivitet er høj, men efter 10-14 dage er der behov for yderligere behandling.

Når du bruger disse lægemidler, skal dørene og vinduerne lukkes. Efter proceduren forlader du straks lejligheden i 2-3 timer. Herefter er det godt at flyve det i en time. Derefter gør en grundig våd rengøring.

Kom godt af kælderen lopper ved hjælp af folkemæssige retsmidler:

 • På gulvet, i hjørnerne, under møblerne, sættes malurt, blæse, løvblad, kamille, mynte eller hvidløg, er bedre knust. Du kan også afkoge disse urter, eller hæld kogende vand på hvidløg og drys på lejligheden. Skadedyr kan ikke tolerere skarpe lugte, de tvinger dem til at forlade lokalerne.
 • Udsæt huset savsmuld og fyrretræer, fyld dem med madrasser og sengetøj af kæledyr.
 • Til udvisning af skadedyr passer skind af citrusfrugter og forskellige æteriske olier også.
 • Spild over huset, især opmærksom på revner, hjørner, lister af sodavand eller salt, disse loppemidler kan ikke stå.
 • Skyl gulvene og alle overflader med en stærk saltvandsløsning, en spand vand skal tage et kilo salt.
 • Skyl gulv, vægge og tæpper med en opløsning af vand med tjære såpe.
 • For at behandle alle overflader med ølgær med hvidløg betyder det, at insekter er bange, som ild.
 • For at fryse tæpper, møbler og lokaler, er denne metode kun egnet om vinteren, men den er mindre arbejdskrævende. Lad døren og vinduerne stå i frostvejr i nogle timer, så rengør lejligheden omhyggeligt, støvsug møbler og tæpper. For nøjagtigheden af ​​proceduren er det bedre at gentage flere gange.

Forebyggelse af lopper i lejligheden

Når skadedyrene er ødelagt, er det værd at tage forebyggende foranstaltninger, så de ikke skilsmisse igen, for det har du brug for:

 • Tillad ikke at fange et kæledyr ved regelmæssigt at bruge specielle shampooer og lægemidler, efter håndtering, læg på en loppe krave;
 • opretholde orden, tørhed og god luftning i lejligheden
 • begrænsning af adgang til kælderen for gnavere og andre dyr
 • regelmæssig luftning af kælderen om vinteren
 • rettidig bortskaffelse af junk;
 • vedligeholdelse af sengetøj og tæpper i renlighed
 • nedbrydning af forskellige duftende midler i huset, som afviser skadedyr;
 • vaske gulve med eddike eller ammoniak;
 • At overvåge tilstanden af ​​tæpper og polstrede møbler.

Selvfølgelig er bekæmpelse af kælderlopper i en lejlighed en kompleks og temmelig lang proces, men at slippe af med dem er virkelig og nødvendigt for at bevare dit helbred og sundhed for alle familiemedlemmer, herunder kæledyr. Og overholdelse af enkle forebyggende foranstaltninger vil bidrage til at glemme disse skadedyr i lang tid.

min erfaring viser, at det er nødvendigt at ringe til bekæmpelse af skadedyrsbekæmpelse. Jeg prøvede mig selv: intavir, raptor spray fra krybende insekter, Delta Zone. Intet hjulpet, de kaldte skadedyrsbekæmpelsen og VOIL! bjergene af lig og ikke en eneste levende loppe! Plus giver servicen en garanti i seks måneder. Og hvis du ikke kan ætse det fra første gang - gå igen!

Kopiering af materialematerialer er kun tilladt, hvis der er et aktivt link til webstedet.

Kælder lopper i lejligheden og metoder til at håndtere dem

Den såkaldte kælder loppe - en fællesbetegnelse for næsten alle arter af lopper, der kan vises på den sædvanlige bylejlighed. Dette navn blev givet til dem af de mennesker for det faktum, at i de største mængder af disse parasitter blev fundet i underjordiske og semi-underjordiske etager i højhuse, kælder og kælder, og ofte - i kældre og kældre i forstadsområder. Lopper i kælderen lever i skrald dynger, gamle klude, bundter spirede græs, og lever af blod fra rotter, katte og hunde, samt vagabonder, gemmer sig i kældre fra vejret eller regelmæssigt sover ru der.

Blandt kælder lopper kan mødes rotte, hund, kat, menneske, og nogle gange endda ged og kanin lopper (lægmand visuelt skelne disse arter fra hinanden parasitter problematiske). Alle af dem kan angribe på mennesker og husdyr, og derfor loppe kælderlejlighed - i dag den hyppige og meget ubehagelig fænomen for beboerne i boligblokke.

Der er mange tilfælde, hvor beboere i tilsyneladende velplejede og velindrettede lejligheder blev bidt af kælderen lopper. Det er vigtigt at forstå, at på grund af disse parasitters evne til at tolerere farlige sygdomme, kan de ikke kun forårsage ubehag, men også udgøre en alvorlig trussel mod menneskers sundhed. Derfor, for at vide, hvordan man kan slippe af med kælderen lopper i lejligheden, borgerne bør helt sikkert, og ejere af private huse huske, at behandling af kældre fra lopper er ansvaret for ejerne af huset.

Basement lopper kan føre farlige sygdomme som pest (sikkert du ved, at i middelalderen er det aktivt overføres rotte loppe), hepatitis, brucellose, salmonellose, hjernebetændelse og andre. Derfor baiting lopper i kælderen - er ikke bare at bevare bygningen i god hygiejnisk tilstand, men også beskyttelse mod utilsigtet forurening af en alvorlig sygdom.

I fotokælder lopper af forskellige arter. Her - en loppekat:

Og i dette billede - kælderen lopper i lejligheden i et forsøg på at tjene på blod fra en mand:

I kældre er der skabt bogstaveligt drivhusforhold for lopper af forskellige arter på grund af overflod af ophobning af affald og et forholdsvis stabilt temperaturregime. Dette er svaret på spørgsmålet, hvor kommer lopper i kælderen fra? Når de kommer her med en rotte eller kat, forøges de her og bosætter sig for permanent bopæl. Og på grund af forurening af kældre er det meget sværere at fjerne kælderlopper fra selve kælderen end fra lejligheden.

Kælder lopper i boligkomplekser sætter sig bag skirtplader, i skabe, i blokeringer af gamle ting, under tæpper, i hunde og katte senge. Her forøges de.

En kælder loppe af enhver art kan angribe næsten alle pattedyr, der er større end en mus, som de vil se ved siden af ​​hinanden. Hendes eneste mad er dyrets blod (og mennesker).

For at suge blod punkterer loppen hud og væg i blodkarret med styloidlignende børster og kommer direkte til fartøjets kanal. Bid af kælder lopper er meget smertefuldt, forårsager rødme, hævelse og konstant kløe. Sammen kaldes disse symptomer på loppebid i medicin som pulicose.

Lopper er ikke til stede på ofrene konstant, men kun hopper på dem til fodring. Tilfreds, de forlader straks ejeren. Indtrykket af, at en hund eller katt lopper lever permanent, er skabt på grund af, at parasitter konstant ændrer sig.

Ved konstant kæmning af bid i sår og ridser kan infektioner registreres, hvilket ofte fører til suppuration.

Men langt mere farlige er infektioner, der kan bæres af kælderen lopper selv. De er mellemliggende værter af patogener af trypanosomiasis, hepatitis, pest, encephalitis, tularemi, salmonellose, tyfus i andre alvorlige sygdomme.

Derfor er det nødvendigt at kæmpe med lopper i kælderen, de bør ikke opfattes kun som en irriterende ulejlighed. Ødelæg parasitterne skal være vedholdende og til den sejrende ende, så de ikke kryber rundt om lejlighederne og ikke opdrættes i dem.

Ordren for fjernelse af kælderlopper

Kæmpe med kælderen lopper i lejligheden selv følger den planlagte og i overensstemmelse med den allerede velprøvede plan:

 1. Lopper bliver fjernet fra alle husdyr
 2. Samtidig behandles lejligheden eller huset med et kraftigt insektmiddel. Det kan være Carbophos, Get, Executioner, Tetrix, Combat - ethvert tilgængeligt middel, der bruges mod kakerlakker, bedbugs og andre husinsekter.
 3. Derudover kan de steder, hvor loppelarver kan leve, behandles. For dette er de samme stoffer, der blev brugt mod voksne insekter, såvel som insekticidstøv og endog kridt (herunder Meshenka-kridt, der anvendes fra kakerlakker) egnede.
 4. Derefter bliver lopper ødelagt i kælderen for at stoppe deres reproduktion her og forhindre genindtræden i lejligheden.
 5. Det er også nødvendigt at udføre forebyggende beskyttelsesforanstaltninger mod lopper af husdyr, kælderen og selve lejligheden.

Det er vigtigt, at ingen af ​​disse trin ikke kan gå glip af, ellers lever enten voksne lopper overalt i huset eller deres larver. På grund af dette er kampe med kælderlopper altid strengere end for eksempel med kakerlakker.

For at fjerne lopper i kælderen i dit hus skal du først og fremmest behandle kæledyr og dyr, der bor i kælderen og fodres i gården af ​​alle lejere af lejligheder. Følgende værktøjer kan bruges til dette:

 • Kraver fra lopper, der sikrer beskyttelse af dyret i flere uger eller måneder. Sådanne kraver er også gode, fordi tjenesterne til at fange svindende dyr ikke vil røre katte og hunde med dem.
 • Dråber på manken, meget effektiv og giver beskyttelse af dyret mod parasitter i flere uger.
 • Insekticidsprayer og shampooer til at udføre ødelæggelsen af ​​lopper i dyr, der lever i kælderen, vanskeligere og besværligere, men mere pålidelige.

Parallelt er det nødvendigt at kalde SES for baiting rotter og mus i kælderen. Ofte er de de største ejere af lopper.

Det skal huskes, at hvis i kælderen lever eller forekommer dyr, der ikke behandles af parasitter, kan de blive en kilde til gentagen infektion i kælderen.

Ødelæg lopper i huset, lejlighed, kælder

I de fleste tilfælde er det meget sikkert og sikkert at forgifte lopper i kælderen og lejligheden ved særlige brigader af skadedyrsbekæmpelse. Medarbejdere af dem til ret moderate penge vil behandle lokalerne, vælge det bedste middel for lopper i kælderen og give garanti for manglende parasitter inden for de kommende måneder.

Fjernelse af lopper i kælderen er et vigtigt skridt for alle beboere i lejlighedsbygningen (især for beboere på de første etager, der tager hovedangreb af blodsukker på sig selv). Hvis du kun fjerner parasitterne i lejlighederne, vil de om få dage igen infiltrere lokalerne fra kælderen. Og så vil det være indtil de er helt ødelagt i hele huset, herunder kælderen.

Hvis du vil, kan du selv behandle lokalerne. Fra lejligheden til at slettet alle de mennesker og dyr, alle de overflader, sprækker og møbler sprøjtet med særlige midler (som nævnt ovenfor, kan det være Malathion, bøddel, Combat, Hent, Raptor, etc.), og derefter lukke vinduet, og lejligheden er brygget om et par timer. I slutningen af ​​denne periode skal rummet være godt ventileret og vådt rengjort.

Men afhjælpning af kælderlopper til behandling af selve kælderen kan vælges kraftigere. Disse kan være Tetriks, Cucaracha, Diazinon - sådanne lægemidler, der kun bruges med store forbehold i boliger. Før kælderen forarbejdes, skal den fjerne affald, samle støv på gulvet og i hjørnerne, zapopatit slidser og huller gennem hvilke gnaverne kommer ind.

"Vi i det private hus løst længe, ​​end at behandle en kælder fra lopper. Vi har en kat der sker ofte, og anlægget kan komme ind i lokalet. De stoppede ved Carbophos, primært fordi de var bekendt med bugs, og på grund af prisen. En dag sprøjtede de alt, lukkede døren og ventilationen, den dag det lækkede, så var det ventileret, jeg vaskede alt, og en anden dag fik katten lov til at gå der. Som lopper endnu ikke har set, er katten konstant ved at købe kraver. "

Varvara Petrovna, lille fyrtårn

Sådan fjerner du larverne og ødelægger løgens æg

Normalt alle papirkurven du vil fjerne for ødelæggelsen af ​​æg og larver af lopper og støv i kælderen her, slippe af med de rotter reder og huler, og efter - at sprede på hjørnerne og i bunden af ​​væggene i form af insekticid støv (ud over de vigtigste behandlingsanlæg). For at gøre dette, vil Clean House duster, Phenaxin, Pyrethrum pulver, selv borax, borsyre og landbrugsinsekticider arbejde.

Sådanne foranstaltninger garanterer ødelæggelsen af ​​den yngre generation af parasitter.

Beskyttelse af lokaler fra kælderlopper

At vide, hvordan man lægger lopper i kælderen og trækker dem ud en gang, betyder ikke at glemme for godt, hvad det er. Hvis en kat bor i kælderen, vil afhente et eller andet sted et par parasitter, og bringe dem til kælderen, med stor sandsynlighed, alle procedurer for destruktion af kælderen i lopper skal gentages.

For at forhindre dette skal du:

 1. I den varme periode af året, alle dyr, der besøger kælderen, håndterer lopper eller har specielle kraver på dem.
 2. Holde konstant i kælderen renlighed, pas på dets isolering fra gnavere, ryd op affald.
 3. Om vinteren ventilere rummet regelmæssigt.
 4. Lad ikke udlændinge komme ind i kælderen.
 5. Du kan sommetider sætte i kælderbuketterne af malurt og skumplanter - lopper undgå nærheden af ​​lugtene af disse planter.

For maksimal pålidelighed i kælderen kan du regelmæssigt udføre forebyggende desinfektion. Hvis hele lejlighedshus "Skynet" til en sådan procedure, ville det koste hver beboer i en ganske lille mængde, men i dette tilfælde vil alle beboerne i huset beskyttes mod dårligt kvarter med kælder parasitter.

Interessant video om valget af tjenesten til desinsektion for ødelæggelsen af ​​lopper til huset

Lopper angriber lejere højhuse

Rotte lopper er parasitter, der let tilpasses til meget forskellige eksistensforhold. Parasitologer anser dem for at være en af ​​de farligste fjende.

Lopper i huset vises altid uventet, især når ejerne ikke holder kæledyr. I sådanne tilfælde er der normalt forvirring: ka.

Mange tror på det rolige, at lopper kun lever på dyr, for eksempel på katte og hunde, og uden dem dør de hurtigt uden fødekilde.

Hvis du beslutter dig for at kæmpe mod lopper alene, anbefaler vi at bruge kun dokumenterede i praksis værktøjer, der har vist deres høje effektivitet:

Din telefon er blevet sendt.

Snart vil vi ringe til dig.

Problemet med lopper fra kælderen er bare vores svøbe. Hvert forår angriber de hæren. I kælderen, vinter kat, ondt af dem, der ikke forfulgt, men så snart den varmere udenfor og katte er på vej til at leve i den friske luft - horder af lopper klatre fra alle slots, er at hoppe på gulvet, møbler, bare sidde - alle ben i sorte pletter, børn bidt, fordi de også hopper i seng til dem. Men for få år siden fik vi vores kat. Det blev forarbejdet af lopperne af Barsom, og jeg troede det var muligt, og han ville redde lopper fra kælderlopper. Så det er det. Så snart de sorte bidende dyr begynder at galoppere over tæpperne - tager jeg sprayflasken Barer og bruser dem. For en dag forsvinder alle. I en uge gentager jeg sprøjtning og alt. Stille og glat. Og tidligere end bare ikke at blive behandlet ... husk hurt ligesom gennemsøgning på gulvet med en svamp dyppet i blegemiddel, derefter i syre, derefter drysset dichlorvos, men effekten var lille. Nu, tak Gud, alt var fint.

Fortæl mig, når lopper fra lejligheden kan gå tilbage til kælderen? Hvad er temperaturen?

© Copyright 2013-2018 klop911.ru

Kopiering af webstedsmaterialer er kun tilladt med angivelse af et aktivt link til kilden


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 − 6 =