Kan jeg klæbe fliserne på gipsvæggen?

Sådan indsætter du en flise på en gipsplade

Flise - et uundværligt materiale til afslutning af badeværelset. Men inden du lægger fliserne, er spørgsmålet om udjævning af væggene akut. En enkel måde at løse problemet på er at bruge fugtbestandige gipsplader. En uerfaren mester på dette stadium kan tvivle: vil GKL stå en tung flise under forhold med høj fugtighed, kan fliser sikkert sammen med en glat pap? Vi foreslår at finde ud af, hvordan man korrekt klæber fliserne på gipsvæggen, og om det er muligt at lave det selv.

Er det muligt at flise overfladen af ​​GKL med fliser?

At klæbe keramiske fliser på gipsplader kan være kvalitativt og pålideligt, men omhyggelig forberedelse af overfladen bliver påkrævet. Denne proces vil tage meget mere tid og ikke mindre besværlig end direkte at lægge fliserne på gipsvæggen.

For at skabe en høj kvalitet fliser belægning, har du brug for en flad overflade. Tidligere blev dens mangler fjernet ved hjælp af gips eller kittet, men med fremkomsten af ​​GKL blev processen forenklet. Brug af GKLV - fugtbestandigt gipsplader grønt - giver dig mulighed for at udføre efterbehandling, også i badeværelset, toilet og bruser.

I sammenligning med traditionelle materialer, der anvendes til udjævning af vægge og skillevægge, har gipsvægten ubestridelige fordele:

 • Arbejdet kræver ikke særlige færdigheder og kvalifikationer, så det kan gøres selv.
 • Der er ikke meget snavs og støv - de uundgåelige konsekvenser af gips og kittens processer.
 • Reducerer tiden mellem udjævning af overfladen og dens forberedelse: Vent ikke, indtil gipslaget forsvinder.

Men uden tilstrækkelig dækning er fliser usandsynligt at holde sig godt på væggene. Det er også muligt at kæde gipspladens overflade under påvirkning af fugt, der siver ud af klæbemiddelopløsningen. Derfor er det vigtigt at korrekt klargøre gipsvæggen, inden du limer fliserne.

Nødvendige materialer og værktøjer

Til indledende forberedelse af GKLV og lægning af fliser,

 • Putty og forstærkningsbånd til tætning af leddene.
 • Primer produceret af et velkendt og pålideligt selskab: Knauf Tiefelgrund, Betonokontakt.
 • Tile. For at købe en flise er det nødvendigt med en vis margen, i betragtning af tab ved beskæring og mulig kamp.
 • Rulle eller børste til påføring af jord.
 • Et par spatler: enkelt og serrated. De er nyttige til plastering og spredning af fliser.
 • Bore udstyret med en mixer-mixer til blanding af kitt og klæbemiddel.
 • Fin nazhdachka til slibning af den jævne overflade.
 • Tile skære og plastik kryds.

Specielt omhyggeligt udvalgt klæbemiddel til fliser. At indsætte det på gipspap: Brug:

 • Cementbaserede løsninger, der overvejende sælges som en tør blanding. Sørg for pålidelig vedhæftning af flisen til kartonoverfladen af ​​GCR.
 • Klæbemiddelsammensætning med tilsætning af polyurethan. Opstår i form af en tør blanding eller klar til brug i opløsning i spande. Den har høj elasticitet, er mere pålidelig end cementblanding, men koster også mere.
 • Silikoneforseglingsmiddel. Det holder perfekt fliser på væggen, tolererer ændringer i temperatur og fugtighed, har en imponerende levetid.

Til noten: Det er muligt at udskifte fugemassen med et gennemsigtigt forseglingsmiddel. Med en lille bredde af sømmen vil væggen ikke skinne igennem dem.

 • De "flydende negle" udgør en pålidelig fiksering af flisen, men de bruges sjældent i store arbejder på grund af de høje omkostninger.

Før du køber lim, skal du sørge for at den er egnet til brug på GKL. Disse oplysninger skal angives af producenten på emballagen.

Forberedelse af gipsplader base

Teknologien til foreløbige værker består af følgende faser:

 • Forseglingssamlinger mellem ark GKL. Efter påføring af primeren er et forstærkningsbånd fastgjort til leddet, dækket af et lag af kitt på toppen. Efterhånden som den tørrer, bliver overfladen gnidd med fint smaragdpapir.

 • Vandtætning anvendes for at forhindre indtrængning af fugt i gipspladerne. Professionelle anbefaler at bruge Knauf Flachendicht. Denne fase kan udelades: Højkvalitets priming og forsegling af flisesømme forhindrer væske i at komme på selve pladen. Obligatorisk vandtætning almindeligt grå gipsplader, hvis det af en eller anden grund ikke blev brugt fugttæt.
 • For at udelukke udseendet af skimmelsvamp og svampe er det nødvendigt at behandle væggene med et antiseptisk middel.
 • Primer er nødvendig for at styrke basen, reducere absorberingen og sikre god vedhæftning. Primeren skal påføres i to lag og anvender den anden først, efter at den første er tørret helt.

Rummets dimensioner påvirker direkte valget af det sted, hvor flisen er lagt. "Referencepunkt" bestemmes efter den foreløbige beregning af antallet af fliser på en vandret linje korrigeret for hullerne mellem dem. Som et resultat opnås et helt tal meget sjældent. Arbejdsstedet afhænger af balancens størrelse:

 • Hvis det er mindre end halvdelen af ​​en flise, så start fra midten af ​​væggen. Så flisen vil ligge symmetrisk med de skårne elementer ved kanterne.
 • Hvis resten er mere end halvdelen af ​​fragmentet, bliver stuvningen udført, så klipene er mindre synlige: de starter fra det mest iøjnefaldende område.

Fastgørelsesguide, ælte lim

Selv erfarne håndværkere foretrækker at bruge på dette stadium en guide fra loftprofilen fastgjort til niveauet ved bundens nedre grænse. Dette vil i høj grad lette hele processen.

Rådet. Hvis gulvene ikke er nøjagtigt nede, anbefales det at starte fra anden række i overensstemmelse med niveauet for hvilken guiden er fastgjort.

Limen er fremstillet i overensstemmelse med fabrikantens anvisninger på emballagen. I en beholder omrøres den med en blender med en nøjagtigt målt mængde vand. Rør er nødvendig meget godt, indtil de mindste klumper forsvinder fuldstændigt. Volumenet af opløsningen skal omtrent svare til forbruget pr. 1 m2. Men det er bedre at lave mad mindre, især for begyndere, ellers vil limen tørre op, før de påføres væggen.

Nu kan du begynde at arbejde direkte med fliser:

 • På det sted, der er valgt til begyndelsen, anbring en lille mængde lim med en notet trowel. Det skal være en plet, der er lidt større end en enkelt flise.

Du kan anvende løsningen direkte på bagsiden af ​​flisen. Men denne metode er mere egnet til erfarne herrer.

 • Fliserne presses mod væggen. Indsatsen skal være tilstrækkelig. Nogle mennesker bruger en hammer med et gummichok.

 • Kontroller rigtigheden af ​​at plante flisen med et niveau, hvis det er nødvendigt, korrekt. Dette skal ske straks, indtil limen er hærdet.
 • Følgende fliser lægges i to retninger: til siden og opad. For at opnå glatte sømme er plastkryds indført mellem elementerne meget bekvemme.
 • Efter at have stablet fire eller fem rækker, lav en minimums time for at få fat i limen. Derefter kan du fortsætte med at fastgøre den næste række rækker. Og så - til toppen af ​​flisen.

 • Overskydende lim, der udstikker gennem sømmen, er bedre at fjerne straks.
 • Den belagte belægning får lov at tørre. Denne periode er angivet på emballagen af ​​klæbemidlet.

Hvis fliserne er lagt i et rum med høj luftfugtighed, vil en standard fugemasse til leddene ikke være nok. Vand trænger igennem det, hvilket i tide vil føre til ødelæggelse og forkørsel af selv fugtbestandigt gipsplader. Derfor påføres en speciel lak eller fugemasse til bad.

Hele processen er vist i detaljer i den næste video. Hvis du efter at have læst artiklen og har set klippet, viste det sig, at de enkelte øjeblikke ikke beskrives i tilstrækkelig detaljer, stiller du spørgsmål i kommentarerne. Du vil blive besvaret af en erfaren mesterfinisher.

 • Kun for nylig lavede jeg reparationer alene på badeværelset og toilet. Jeg gjorde alt selv. Væggene i mit panelhus giver meget at ønske. Hvis du siger at kurverne, betyder det ikke noget at sige. Gjorde med et fugtighedsbestandigt gipsplader. Mount det er meget enkelt. Belægningen er helt jævn. Der var et problem med flisen. Et par stykker var skævt, jeg bemærkede ikke, lagde, og den næste række begyndte at passe skævt. Dette er værd at være opmærksom på.

  Er det muligt at lægge en flise på en gipsvæg og hvordan man gør det korrekt

  Gipsvæg i form af skillevægge, mod vægge, buer, kasser og andre strukturer bruges ofte i byggeri og reparationsarbejde i dag meget ofte.

  Faktisk er det meget lettere at oprette en uigennemsigtig væg fra GCR end den samme, der er lavet af mursten. Og mursten skal også pudses, og gipsplankvæggen er flad, næsten klar til efterbehandling.

  Muligheden for at lægge fliser med påføring af lim på væggen af ​​GKLV.

  Men der er et naturligt spørgsmål, og om det er muligt at klæbe keramiske fliser på gipsplader eller en sådan overflade kun er beregnet til at male eller indsætte med tapet.

  Det er muligt at besvare dette spørgsmål positivt, det er kun nødvendigt at opfylde visse teknologiske normer og krav.

  Gipsvæg er tilgængelig i tre typer:

  Alle disse ark er velegnet til montering af fliser med korrekt forberedelse til denne proces. Derfor kan vi positivt svare på spørgsmålet om bekymring for os, om det er muligt at klæbe fliser på gipsplader. Den eneste forskel er i hvilket rum du skal lave fliser.

  1. hvis fliserne skal færdiggøre væggene i produktionsrummet, hvor der ikke er høj luftfugtighed, men der er en øget risiko for brand, så er det værd at bruge GKLO;
  2. hvis du vil anvende fliser til designformål i et boligområde, for eksempel til buer eller nicher, så kan du i tilfælde af høj luftfugtighed bruge en konventionel GCR;
  3. Fugtbestandige plader kan bruges i rum med høj luftfugtighed. For eksempel i badeværelser og køkkener kan du lægge en flise på gipsplader.

  En kasse af GKLV i badeværelset til fliser efterbehandling.

  Ved forberedelsen af ​​grundlaget for flisebelægning er det nødvendigt at følge en bestemt rækkefølge.

  Krav til installationsarbejde

  Alle de steder af mure, skillevægge, nicher og andre strukturer, som senere installeres keramiske fliser, er det nødvendigt at styrke.

  Hvis strukturen ikke er meget stor, f.eks. En kasse under badeværelset, skal disse handlinger ikke udføres. Og for store områder vil gipsvæggen forår og vibrere, hvilket kan føre til et flisefald.

  For at forbedre overfladerne udføres følgende handlinger:

  1. Under installationen af ​​søjler under arkene er afstanden mellem dem reduceret fra 600 mm til 400 mm.
  2. Vi monterer gipspap i to lag med sømnedbrud.

  Spørgsmålet opstår, hvorfor forsegle sømene? Kan jeg lægge fliserne på gipspladen uden at lukke sømmen, fordi sømmen er lukket med fliser og lim?

  Der kan kun være et svar på dette spørgsmål, og det vil blive negativt. Alle sømme skal omhyggeligt behandles, imprægneret med en speciel primer, limet med en slange og forseglet med kitt på den fælles teknologi. Vægens plan under flisen skal være en monolitisk konstruktion.

  Vi forbereder overfladen af ​​gipsplader til fliser som følger:

  1. vi forsegler alle docking sømme
  2. gå gennem hele overfladen af ​​den specielle primer to gange med en rulle, instruktioner til anvendelse af en bestemt primer vil fortælle dig om det skal være fortyndet eller klar til brug;
  3. Alle teknologiske huller til rør er forseglet på konturen med silikoneforseglingsmiddel.

  Det er vigtigt. Når der lægges fliser på gipsplader i våde rum, er det kun nødvendigt at anvende en vandtæt primer.

  Processen med at lægge fliser på gips.

  Lad os overveje i detaljer hvordan man limer en flise på en gipsvæg:

  1. Først og fremmest er det nødvendigt at mærke, sædvanligvis tælle fliserne fra toppen ned, og bunden er venstre beskæring. Under det niveau, hvor anden række går, indstilles vandret (ved at kontrollere niveauet) skinnen eller metalprofilen;
  2. lim er påført med en hakket trowel (det er muligt på flisen, og det er muligt på overfladen af ​​gipsvæggen, som du foretrækker, begge versioner er tilladt);

  At lægge fliserne begynder med den anden række efter installation af lamellerne på niveauet.

  1. Flise vi presser til en overflade med hænder, og så lyser vi lidt ved hjælp af en speciel træ eller plast hammer med en dyse fra gummi;
  2. For at opnå lige teknologiske sømme skal du bruge specielle plastkryds som i billedet.

  Brugen af ​​plastkryds for at opnå lige ledd, når du installerer fliser.

  1. det er uønsket at montere mere end 4-5 rækker på en gang, lad limen tørre
  2. Efter den fuldstændige tørring af rækkene med hele flisen kan du begynde at skære, afskære de nødvendige dele med en fliseskærer;
  3. i slutningen af ​​installationsprocessen er det nødvendigt at fugte fuger med en særlig fugtighedsbestandig fugemasse.

  Det er vigtigt. Inden arbejdet påbegyndes, skal du vælge materialer, der er kompatible med hinanden og er designet specielt til disse job og med de materialer, du har brug for.

  Dette gælder for det første primer, kitt, lim og fugemasse. Alle disse materialer skal være specialiserede.

  Nogle gange kan prisen på en bestemt lim skræmme og det ser ud til, at du kan tage en anden, billigere, selvom den ikke er skrevet på den, at den bruges til installation af fliser på GKLV. Lad dig ikke fristes til at købe en billigere analoge, du kan få resultatet af et ægteskab i dit arbejde.

  Enhver flittig ejer, som har lært, om det er muligt at indsætte en flise på gipspapir og have set, hvor meget det ikke er vanskeligt for selvstændigt arbejde, vil nødvendigvis udføre denne proces i hænderne og få et fint resultat.

  Det er kun nødvendigt at overholde hele teknologien, pas på og markér overfladen tydeligt. Hvis du har problemer, kan du altid se træningsvideoen på vores hjemmeside.

  drywall

  • nicher
  • kasser
  • Hylder, hylder
  • møbler
  • pejs

  Forberedelse før installation

  • Rim, ramme, profil
  • Værktøjsvalg

  mounts

  • skab
  • lysekroner
  • gesims

  Andre operationer

  • Forsegling led og samlinger
  • skråninger
  • Installation af ledninger, stikkontakter
  • fleksion
  • skæring
  • Arbejder med lim
  • maleri

  Typer af gipsplader

  • lamineret
  • fugttætte

  Kombination med materialer

  • Med fliser
  • med tapet

  Funktioner ved installation i værelser

  • Badeværelse, toilet
  • altan
  • Stue
  • Soveværelset

  Sådan limes fliser på gipsplader: trin for trin instruktion og anbefalinger fra fagfolk. Gipsplader på flisen: er det værd at lime?

  Specialister kalder gips karton en ægte snor. Med sin hjælp kan du lave skråninger, bygge en bue, oprette en skillevæg, hurtigt niveau overfladen. Og med fremkomsten af ​​vandtætte plader gips blev det muligt at udføre mange værker med brug i rum med høj luftfugtighed - i badeværelser, i køkkener, selv i bade. GKL kræver dog yderligere efterbehandling. Og i de værelser, der er beskrevet til disse formål, bruges oftest fliser. I den forbindelse har mange herrer et helt legitimt spørgsmål: "Er det muligt at klæbe fliser på gipsplader?"

  Vi vil ikke holde intrigen, men vi giver straks et positivt svar. Gipsvæg under flisen som base passer perfekt. For at sikre, at det endelige resultat var af høj kvalitet, og flisebelægningen var tilfreds med ejeren i mange år, kræves visse betingelser. Derfor foreslår vi at overveje i detaljer hvordan man limer fliser på gipsplader: trin for trin med en beskrivelse af alle nuancer af installation direkte til GKL og lægning af fliser. Og start med spørgsmålet om at forberede overfladen, der skal færdiggøres.

  Er det muligt at montere gipsvæg på flisen?

  Normalt anvendes GCR i tilfælde, hvor udjævning ved den traditionelle metode - ved plastering - synes at være ret arbejdskrævende og dyr økonomisk. I enkle ord, når væggene er så skæve, at bygningens blandinger til deres forberedelse kan beregnes ikke kun ved sække, men bogstaveligt talt næsten ved dumpere. Som regel findes sådanne overflader i huse af gammel konstruktion. Og hvis vi taler om badeværelserne, så er de ofte på reparationstid allerede overlaid med gamle fliser. Og så er husmesteren tvunget til at tænke på om det er muligt at montere gipsvæg på flisen - den gamle overfladebelægning? For at besvare dette spørgsmål, skal vi lave en lille undertrykkelse.

  Ved placering af gipspladerens overflade anvendes to metoder: installation af plader på rammen og direkte limning til væggen. Lad os først tale om den første mulighed. Hvis den gamle beklædning er i en mere eller mindre acceptabel tilstand, så kan gipspladen efter en passende forberedelse, som vi diskuterer nedenfor, installeres på en flise ved hjælp af en wireframe-metode. Hvis det er besluttet at montere GKL direkte på væggen, vil svaret være utvetydigt negativt. Den gamle beklædning skal rengøres. Selvom det ved første øjekast synes at det er stærkt nok. Faktum er, at efter enden af ​​proceduren vil en meget alvorlig belastning falde på ham. Og hvordan den opfører sig bagefter er ukendt. Så regel nummer et: Du kan ikke lim gipspladen på flisen! Næste - om forberedelsesproceduren.

  Lad os tage den mest almindelige variant til startere: der er en flise på væggen. Der er to måder. Enten fjerne alt, eller forlade den gamle beklædning. Det er værd at sige, at proceduren for at slippe af med fliser er meget beskidt og tidskrævende. Og ikke hver mester ønsker at kontakte hende. Derfor, da vi var enige om, at hvis der er en flise, kan GKL kun installeres på en skelet måde, flisen kan efterlades. Men på samme tid udfør en grundig revision af hendes tilstand og fjern alle de elementer, der ikke holder sig godt på væggen. Det er ønskeligt at belægge de resulterende hulrum med en gipsopløsning. Hvis størstedelen af ​​den gamle overflade er i beklagelig tilstand, skal flisen fjernes. Og alt sammen. Regel nummer to: Alle fliser fra væggen fjernes, hvis mere end 40% af belægningen er beskadiget.

  Yderligere om hvad der vedrører de næste trin. Hvis du planlægger at klæbe gipspladen på væggen, skal overfladen blive plasteret. Og ikke bare så, men så meget som muligt. Hvis wireframe-teknologien er valgt, er det tilstrækkeligt at behandle væggene med en antiseptisk primer efter fjernelse af fliserne. I de samme tilfælde, hvis overfladen ikke var fliser, men maling eller bare gips, kan du komme forbi med lidt blod. Det er kun nødvendigt at rense væggene og gå langs dem med en jord, der indeholder antimikrobielle additiver.

  Det næste skridt er køb af materialer. Også her har sine egne nuancer.

  Når fliserne på gipspladen limes i badeværelset, i køkkenet, i andre rum, med forbehold for temperaturændringer og fugtighed, skal det huskes: Basen til den skal være af den passende type. Det er i enkle ord, passer den sædvanlige GCR ikke til. Du skal købe fugtresistent gipsvæg. Og for ikke at være forkert, er den bedste måde at navigere efter farve. Sådan GCR har en grøn farvetone. Den tredje regel: flise lagt kun på vandtæt basis.

  Bogstaveligt talt i en nøddeskal. Nogle hjemmeproducenter, i deres ønske om at spare penge, vælger de sædvanlige træstænger som ramme. Hvis det i et almindeligt værelse er uønsket, er det muligt, men i de lokaler, hvor det er planlagt at efterfølgende flise vægge med fliser, er det nødvendigt at følge den fjerde regel: Rammen skal kun konstrueres af metalprofilen!

  Med hensyn til design, farve og andre eksterne komponenter, her vælges valget efter ejerens skøn. Det eneste værd at være opmærksom på er, at det stadig anbefales at købe kun højkvalitets materiale. Det er stærkt modløs til at spare penge. Men med hensyn til typen af ​​fliser skal du følge den femte regel: Du må under alle omstændigheder ikke købe sine vægtede muligheder såsom porcelænstentøj. På samme måde er gipspladerne ikke en stationær væg, så belastningen på den skal være minimal. I virkeligheden er det også nødvendigt at lægge også lim under en flise, der kun vil gøre tyngre et design.

  Du kan sætte fliser på gipsplader på to måder: til flydende negle eller til fliser lim. Den første mulighed er bare perfekt. Hurtig, ren, minimal belastning på konstruktionen. Men meget dyrt. Så ofte vælger mestrene den anden metode. Hvis du er en af ​​dem, følg den sjette regel: Ingen selvforberedte mørtel af cement og sand! Få kun specielt og højkvalitets flise klæbemiddel. Især da det ikke er så dyrt. Domestic "Lux9raquo;, for eksempel, er god og nem at bruge, har en overkommelig pris og har fremragende fliser.

  Når alle materialer er købt, kan du gå videre til næste trin - konstruktion af rammen og installation af gipsvæg.

  Gipsvæg vil ikke være i stand til at dække væggen med gipsplader. Hvis det er besluttet at klæbe det til væggen, så er der til dette formål en speciel lim, som GCR'en er fastgjort på. Til pålidelighed fastsætter nogle herrer også det med skruer. Med hensyn til skabelsen af ​​en ramme fra metalprofilen er det her nødvendigt at observere den syvende regel blandt de der skal følges ved at lægge fliserne på gipspladen. Metal guider skal indstilles i en afstand på mindst 40 cm fra hinanden, så bunden er så stærk som muligt. Alt arbejde skal udføres under kontrol af byggeniveau. Hvad angår selve gipsvæggen, er den fastgjort til styrene med selvdrejende skruer. Efter installationen behandles den færdige overflade med en primer. Når det er tørret, kan du gå direkte til lægeprocessen.

  Det er værd at bemærke, at den egentlige procedure til lægning af keramiske fliser på GKL adskiller sig lidt fra den, der anvendes til en mere konventionel beton- eller gipsbase. I dette tilfælde spiller selve processen med fremstilling og udvælgelse af materiale en meget vigtig rolle for at opnå det ønskede resultat. Disse trin er de grundlæggende. Og så forsøgte vi at give dem så meget opmærksomhed. Nu går vi videre til næste trin - direkte til foringen selv.

  Sådan lim en flise på en gipsvæg

  Begynd arbejde fra den mest fremtrædende vinkel og fra bunden. På niveau med anden række ved brug af bygningens niveau udføres mærkning, og stykkerne af den resterende profil fastgøres med selvdrejende skruer for at understøtte GKL under den trækede linje. Dette er nødvendigt for at fastgøre den første række af keramik. Limen påføres ikke flisen, men til gipspladens overflade. Dette regel nummer otte. Hvorfor er det sådan? Fordi så bliver det fordelt jævnt over væggen, vil keramikken ligge fladt. Den niende regel: limlaget skal være så tyndt som muligt, da jo mere du anvender det, desto større er belastningen af ​​gipspladerne. Dette er yderst uønsket. Lim er opdrættet i små portioner, da tiden for dens kongealing er begrænset. Tilsæt vand til tørringsforbindelsen er strengt forbudt! Rest af lim fra under fliserne skal omhyggeligt presses ud og rengøres med en fugtig klud. I tilfælde af trimning er det bedst at bruge en fliseskærer.

  Regel ti: Når du lægger fliser på gipsplader, udføres alt arbejde med mellemrum. Det er umuligt at revet hele væggen på en gang. Har lavet fem tal - hvile. Giv gipsvæggen "vænne sig til 9raquo; til lasten, for at tilpasse sig de nye betingelser! Derudover udføres alt arbejde kun ved hjælp af niveauet. Hver flise skal ligge fladt. Det er heller ikke nødvendigt at skynde sig! Husk at fejlfinding er ret problematisk, da de limede fliser kun kan fjernes med et stykke gipsplader. Afslut arbejdet ved at lægge den sidste række.

  Det sidste stadium er fugemasser. Det er ønskeligt at bruge det efter en tid - mindst en dag. Det er nødvendigt at give limen en god udtørring, og gipspap - vænne sig til belastningen. Med hensyn til injektionsmidlet skal materialet købes med antibakterielle fyldstoffer, som forhindrer mugg på sømene.

  Vi forsøgte at svare så meget som muligt på spørgsmålet om, hvorvidt fliserne er limet til gipsvæggen og hvordan de gør det. Hvis du omhyggeligt følger alle anbefalingerne i gennemgangen og følger omhyggeligt de trinvise instruktioner, kan proceduren til udsmykning af gipspladen med keramiske fliser gøres hurtigt og effektivt.


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  − 2 = 3