Klistermærke til tapet på non-woven base

Sådan lim vinyl tapet på ikke-vævede basis

I butikkerne sælges hundredvis af slags smukke baggrunde. Ikke en papirudgave er meget populær, som er svær at bruge. Købere foretrækker præference for et reliefmønster med en tæt base. Samtidig erhverver denne tekstur, skal du vide, hvordan du lim vinyl tapet på et ikke-vævet grundlag. Der er flere tricks, der hjælper med at ændre designen af ​​rummet nemt og hurtigt, det er vigtigt at følge flere regler, og så vil alt vise sig, selv for begyndere.

Egenskaber ved limning af vinylbaggrund på ikke-vævet basis

Hvad er funktionen af ​​moderne wallpapers, hvor meget tapeter vinyl tørret på et ikke-vævet grundlag? De adskiller sig i deres tæthed, de er lavet af flere lag, visuelt ser de tykkere ud end papirerne. Denne funktion gør det muligt for weben ikke at strække, selv efter at den rammer limens overflade. Efter applikationen til væggen er de ikke strammet, og mønsteret deformeres ikke. Nogle tapeter kan vaskes, deres belægning er ikke bange for fugt. Vægten af ​​hver rulle er lille, og på væggene holder de mere fast.

Hvis du vælger tapet i kataloget eller i butikken, skal du forstå, at vinyl varmt stempling på en ikke-vævet basis ofte kræver justering. For eksempel kræver baggrunde nøjagtig docking, så billedet er harmonisk. Tapet med prægning er købt med en margin på 10-15%, fordi der er beskæring, når du opretter en enkelt ornament. På købstidspunktet anbefales det at sikre, at mønsteret er ens i alle ruller, og der er ingen forskel i farve. Vælg tapet er bedre fra en fest.

Er det muligt at male vinyl tapet på et non-woven grundlag? Nogle typer af disse belægninger er specielt lavet til maling. De er tætte, ikke være bange for vand og deformerer ikke fra maling. Malingsanvendelse er mulig op til 6 gange, men de er lidt gennemskinnelige, det nederste lag må ikke være mørkere ved maling for at opnå det ønskede resultat. Anvendelse til at ændre farven tillades kun belægningen til indvendig arbejde, for ikke at forårsage skade for dem, der bor i rummet.

Hvordan man limer vinylvinduet korrekt? Start processen med forberedelsen af ​​væggene. Det er vigtigt at fjerne den forrige belægning og niveauere overfladen. Jo større mønsteret er, desto bedre skjuler de ujævnheder af væggene, så det er ikke nødvendigt at lave perfekte vinkler. Hvis der er planlagt et enkeltfarvet dæk eller et fint mønster, er det værd at være mere opmærksom på væggens tilstand.

Hvordan lim vinyl tapet på en non-woven base, for at gøre alt perfekt? Det er nødvendigt at huske at tapetet er gennemskinneligt. Under dem ses billederne på overfladen, der skal limes. Hvis væggene er af forskellige farver, anbring et tyndt lag gips. Hvis væggene er mørke, anbefales det også at anvende et yderligere klargøringslag. Sådan uddannelse vil hjælpe med at undgå overraskelser.

Trin-for-trin arbejdsteknik

Planlægning til tapetlimning:

 • Indledningsvis måles højden af ​​væggen. Strimlerne med tilskud på 5-7 cm er afskåret. Strimlerne skal ideelt passe sammen, så skære dem lettere fra 2 forskellige ruller skiftevis. Det er nødvendigt at forberede mindst 4 lodrette strimler, inden du begynder limning. Nogle gange er det hensigtsmæssigt at afbryde alle de nødvendige bånd på en gang.
 • Hvordan lim vinyl tapet på et uvævet grundlag? Det er vigtigt at starte fra vinduet. Den første strimmel limes nøjagtigt lodret, hvis der er en lille forskydning, vil vinklen yderligere stige, så dette bør undgås. For at gøre det perfekt skal du tegne en lodret linie, som hjælper med at justere initialbåndet.

 • Limen påføres jævnt på vægoverfladen. Promazyvaetsya hvert centimeter, området med lidt mere end strimlens størrelse. Påfør limet med en rulle eller børste med et tyndt lag. Derudover placeres limen på kanterne af tapetet for at gøre leddene mere jævne. Det er ikke nødvendigt at tilføje en fikseringsforbindelse til hele stoffet. Derefter påføres den første strimmel på væggen, landemærket er den tidligere holdt lodrette linje.
 • Når tapetet på væggen skal du glatte overfladen med en rulle eller en blød klud. Der bør ikke være bobler, sæler eller ujævnheder. Samtidig er det let at justere billedet, så det ser perfekt ud. Ved leddene virker nogle gange som en lim, det rengøres med en fugtig svamp. Smør det på tapetoverfladen er forbudt.

 • Klæder er limet butt-free. Overflødige dele, der er dannet nedenfor eller over, afskæres. Hvis der er stikkontakter på væggen, anbefales det at fjerne dem, slukke for elektriciteten, lim linnedet og derefter forsigtigt klippe hullet til ledningerne og returnere strukturen til dens plads. Alle manipulationer skal gøres omhyggeligt. Og sidst men ikke mindst, forsegler de pladsen ved vinduet. Over vinduesåbningen og under den fastsætter små stykker tapet, der skæres fra resterne.

Video lektioner om flocking vinyl vægpapir på vinyl

Der er mange nuancer i wallpapering. For eksempel, hvad lim til lim vinyl tapet på en non-woven base, hvordan man fortynder det og for hvor lang tid at bruge det? Der er stadig spørgsmål om at dekorere komplekse områder: hjørner, plads bag et batteri, over vinduer eller døre. Disse funktioner kan let analyseres ved hjælp af video, som viser i detaljer hvordan man løser sådanne problemer.

Hvordan måler man højden af ​​væggen, skummende lim, skærer sengetøjet hurtigt og placeres på væggen? Denne video vil fortælle dig om de små tricks, der vil forkorte tidspunktet for at skabe et nyt interiør og tillader selv selv at lave reparationer om et par timer. Arbejde med ikke-vævet tapet er vist så meget som muligt, og tilbagemeldingen om denne lektion siger, at han hjalp snesevis af mennesker til at klare reparationer uden hjælp.

Væggene i huse og lejligheder er kendetegnet ved materialer, fladhed og farve. Men princippet om limning tapet til alle er det samme. En detaljeret lektion om udsmykning af værelset med moderne tapet viser, hvordan man ændrer vægge i et rum på kort tid. På de to masters eksempel er det klart ikke kun, hvordan man vælger tapet, placer forsiden, men også hvordan man laver perfekte led, forsigtigt indsæt stikkene og juster mønsteret.

Klæbning af loftet kræver særlig færdighed. Markeringen udføres ikke som en mur, og det er endnu vanskeligere at tilpasse en tegning. Finesserne af denne proces er nemme at beherske, de er detaljerede i videoen. Ved hjælp af råd vil det være muligt at skabe en jævn overflade selv over hovedet. Det er kun nødvendigt at overholde enkle regler, at gøre alt i etaper og ikke skynd dig.

Vinkler i rummet - dette er det sværeste område til limning. Væggene er sjældent strengt vinkelret, så i dette område er du nødt til at justere billedet og komme op med en masse tweaks. Til justering er det tilladt at udfylde, men for at gøre det perfekt, se videoen, hvor den detaljerede vejledning er placeret. Et trin-for-trin-show hjælper med at undgå fejl.

Sådan klæber du ikke-vævet tapet med dine egne hænder

Flizelinovye tapet har et solidt fundament, og er i dag et populært materiale til udsmykning af vægge og lofter i bolig- og kontorbygninger. De er lavet af økologiske råmaterialer, hvilket svarer til sanitære standarder. Lakker er stærkere end papir og kan modstå mekanisk stress. For at sikre, at en sådan belægning tjente i lang tid, er det nødvendigt at klæbe det ordentligt.

Flizelinovye tapet har et solidt fundament, og er i dag et populært materiale til udsmykning af vægge og lofter i bolig- og kontorbygninger.

Fordele ved ikke-vævet tapet

Baggrunden for tapetet er ikke-vævet, hvilket giver dem en række fordele:

 • høj holdbarhed og holdbarhed
 • evnen til at skjule uregelmæssigheder og andre fejl i væggens overflade
 • de er nemme at fjerne, der er ikke behov for blødning;
 • de falder ikke fra solen;
 • de kan vådt rengøres;
 • de er brandsikre;
 • du kan male dem mange gange.

Før limning skal man huske på, at ikke-vævet tapet (i modsætning til papir) ikke deformeres, deres struktur og dimensioner ændres ikke. Om limning af vinyl tapet kan læses her.

Før du begynder limningsprocessen, skal du forberede de nødvendige materialer og værktøjer.

At udføre det arbejde du har brug for:

 • linjal, roulette;
 • blyant, lommeregner;
 • spatel til tapet;
 • gummi rulle;
 • saks;
 • pensel;
 • ren beholder til lim;
 • blød svamp;
 • niveau eller plumb bob;
 • tørklæder
 • en spand rent vand.

til indholdet ↑

Preliminært forberedelse af vægge og tapet

Vægge skal frigøres fra det gamle dæk.

Vægge skal frigøres fra den gamle belægning, slibes, gør shpaklevku revner, huller og andre defekter. Overfladen skal være glat og tør. Herefter er væggene præget med en særlig sammensætning, der trænger dybt ind i overfladen. Dette gør det muligt at øge bindingen mellem væggen og tapetet. Primeren skal tørre helt inden limning. Brug ikke vandbaseret maling som primer.

For at forberede en limopløsning i en ren forberedt beholder, hæld koldt vand og dække klæbemiddelpulveret med en tynd dråbe.

Lim er bedre at bruge på grundlag af polyvinylacetat. For at forberede en limopløsning i en ren forberedt beholder, hæld koldt vand og dække klæbemiddelpulveret med en tynd dråbe. Hurtigt omrør og lad det stå et stykke tid. Bland derefter igen og fjern klumper.

Hvad angår antallet af tapet, der er behov for rummet, så kan du beregne det, kende væggenes omkreds og loftets højde. Beregn lettere ved antallet af krævede bånd. Bemærk venligst at standardbredden af ​​ikke-vævet tapet er 1 m. Rummets omkreds er opdelt efter bredden af ​​tapetet. Ved at dividere længden af ​​rullen til højden af ​​væggene, kan du beregne hvor mange strimler det vil være.

Det er bedre at skære blankerne straks på alle væggene.

Dernæst bør du forberede tapetet. Det er bedre at skære blankerne straks på alle væggene. Hvis der ikke er tegning, forårsager opskæring ikke komplikationer. Det er nødvendigt at måle loftets højde på forskellige punkter i rummet (for eksempel hver 40 cm) og skære strimlerne med en 10 cm tillæg. Hvis der er et mønster, skal det monteres langs hele lærredets længde. For at lægge polyethylen på gulvet ruller du rullefladen nedad. Mål den nødvendige længde og tag et kniv med en kniv. Tapetet skal foldes på en sådan måde, at kanten af ​​den bøjede del og den vigtigste nedre klud falder sammen. Skær gennem foldelinien.

Efter fremstilling af materialer kan du fortsætte direkte til limning. Det er bedre at arbejde om dagen, så der er en mulighed sluk for el (selv spotlights). Dette eliminerer muligheden for elektrisk stød, når der arbejdes i nærheden af ​​udløbene. Vinduerne skal være tæt lukket uden udkast. Værelset skal være varmt og tørt. En temperatur på + 20-22 ° C anbefales.

Limen påføres jævnt på væggen ved hjælp af en rulle. Det er ønskeligt, at bredden af ​​det udsmidede sted er større end bredden af ​​tapestrimlen. Det er bedre at undgå striber, på deres steder kan tapet rynke. Efter påføringen forlades limen på væggen i ca. 5 minutter for at fordampe overskydende fugt.

Hvis tapetet er dybt præget, så er det bedre at glatte dem med en rulle, og forsøger ikke at trykke meget stærkt.

Lim lærredet til væggen skal starte fra et vindue eller hjørne. Det første ark skal placeres tydeligt lodret. Hvis der er afvigelser, vil leddene i båndene være meget vanskelige at justere. Det er bedre at pre-markere blyanten for at undgå krumning under limning. For at fastgøre panelet tæt på væggen, skal du glatte det med en spatel. Overskydende lim er presset ud i retning af væggen, der endnu ikke er limet. Hvis tapetet er dybt præget, så er det bedre at glatte dem med en rulle, og forsøger ikke at trykke meget stærkt.

Overskydende lærred udskæres nedenfor, derefter over. Det er nødvendigt at overveje, hvor meget soklen kan dække linien af ​​cutoff. Limen på loftet vaskes af med en fugtig svamp. Nødvendigt at tørre hjørnesømmene for at slippe af med limsporerne.

Den anden strimmel limes ikke på en gang. Den ene kant skal holdes, den anden forsigtigt docket med et allerede limet lærred. Prosvetov burde ikke være. Du kan ikke klæbe skødet kategorisk. Rul panelet lodret ud fra bund til bund på overfladen, og følg elementets mønster ved at skubbe til den limede strimmel. Derefter glat fra midten til kanterne.

Samlinger skal nødvendigvis skylles fra limens rester, ellers kan det forblive uønsket, når det tørrer. Tør ikke-vævet tapet skal i konstant temperatur tilstand.

Det er ikke muligt at klæbe hele nettet på hjørnet. Den er skåret på en sådan måde, at kanten kommer frem på den næste væg i 2-3 cm.

Den mest tidskrævende del er stikkende hjørner. På dette tidspunkt afskalles sengetøj ofte, så inden hjørnerne skal være godt dækket med klæbemiddel. Du kan ikke lim hele lærredet på hjørnet. Den er skåret på en sådan måde, at kanten kommer frem på den næste væg i 2-3 cm. Den næste strimmel limes tæt på hjørnet. På dette sted opnås en lille overlapning.

Hvad angår loftet (læs om loftets tømmer her), er teknologien til at klæde dem med ikke-vævet tapet praktisk talt det samme som at holde vægge.

Men nogle nuancerne. Tøj på loftet er bedst placeret parallelt med den korteste væg. Det første ark er limet på stedet, hvilket er modsat udgangen.

Tapetet beskæres på forhånd til den nøjagtige størrelse og stiger til loftet. At lægge tapet på loftet uden hjælp vil ikke fungere.

At lim selve rummet med et samlet areal på 20 m² er muligt i løbet af dagen, forudsat at alle nødvendige værktøjer og materialer er til rådighed.

De mest populære er producenterne af ikke-vævet tapet Italien, Tyskland, Rusland, Sverige, Belgien. De højeste kvalitetsindikatorer er Tysk tapet. Blandt producenterne kan identificeres Erismann (fra 665 rubler / rulle), Rasch (fra 400 rubler / rulle), Marburg (fra 530 rubler / rulle) og andre.

De mest populære mærker: Sirpi (fra 616 rubler), Italreflexer (fra 1392 rubler). Fra russiske producenter - Palette, ART, Mayakprint. Omkostningerne til hjemmebaggrund starter med et gennemsnit på 400 rubler / rulle.

Hvis du udvej til hjælp fra herrer, når du klæber, kan omkostningerne ved arbejde variere afhængigt af regionen, tapetfunktioner, mesterens ry. Arbejdet betales separat for at udjævne overfladen af ​​vægge eller loft. I gennemsnit koster stiftet sig fra 100-150 rubler per m2. Omkostningerne ved arbejde, herunder udjævning af overfladen fra 350-400 rubler / m2.

Flizeline tapet er ikke forgæves så populært i dag. Som du kan se, er processen med deres mærkning på overfladen ret overkommelig. Selve materialet er ret pålideligt og praktisk. Efter alle anbefalinger til vægpapir, kan du være sikker på, at de varer mere end et år. For pålidelighed er det muligt at invitere herrer, således at de kompetent og kvalitativt gjorde arbejdet.

Kan du lide artiklen? Abonner på opdateringerne via RSS, eller følg opdateringerne på VKontakte, Klassekammerater, Facebook, Twitter eller Google Plus.

Abonner på opdateringer via e-mail:

Hvilket tapet er bedst at vælge til maleri?

Hvad er det bedste tapet til at vælge en lejlighed vinyl eller ikke-vævet?

Sådan klæber du vinyl tapet korrekt uden hjælp fra specialister

Instruktioner hvordan man anvender flydende tapet selv

115054. Moskva, Kosmodamianskaya nab., 52, s. 11

Klæbende ikke-vævet tapet på vægge og loft

Tapet fra nonwoven bliver mere populært og efterhånden erstatter deres papirmodeller. Dette skyldes tilstedeværelsen af ​​en række positive egenskaber: Modstand mod deformation, holdbarhed, evnen til at skjule små defekter i substratet, muligheden for efterfølgende farvning. Som hjemmester og en professionel efterbehandler skal du vide, hvordan du korrekt limer ikke-vævet tapet.

Funktioner flocking tapet tapet

Kernen i dette færdigmateriale er et non-woven fleece non-woven stof fremstillet af cellulosefibre.

Før du starter, skal du lære flere vigtige funktioner i disse baggrunde:

 • webene strækker sig ikke og holder deres oprindelige størrelse;
 • Bredden af ​​rullerne er ofte 700-1400 mm, så et mindre antal strimler vil være nødvendige for at afslutte rummet, end når man bruger tapet af standard halvmåder bredde;
 • Lim linned fra nonwoven ende til ende, uden overlapninger. Den eneste undtagelse er limning af hjørnerne (men oftere gør lægerne en fælles med en dobbelt slot);
 • Lim spredes kun på væggene eller loftet, lærredet påføres i tør form.

Klæbende ikke-vævet tapet af egne hænder er lettere end dåser på papirbasis.

Værktøj og materialer til arbejde

De nødvendige tilpasninger og materialer er:

 • rulle til påføring af lim (helst med en lang bunke);
 • En børste eller børste til behandling af hjørner og vanskelige steder
 • en spand til fortynding af limen
 • Roulette 5-8 meter;
 • laser niveau eller konstruktion plummet (den enkleste enhed kan laves uafhængigt);
 • plastikspatel til udjævning af strimlerne;
 • kniv;
 • svamp til fjernelse af overskydende lim;
 • tør klud;
 • blyant.

Der skal lægges særlig vægt på klargøring af lim: Den skal være specielt designet til ikke-vævet tapet. Anbefalet af nogle konsulenter i butikker, har den universelle sammensætning som regel meget mindre vedhæftning til nonwoven. Når det bruges i fremtiden, kan dukevis begynde at afvige.

Til højkvalitets vægpapir skal væggene være tilberedt. Grundtrin:

 • Fjernelse af gamle lærred eller maling. Om hvordan man fjerner den gamle finish med minimal indsats, skrevet her. Alle metoder til fjernelse af maling er angivet i denne artikel. Hvis malingslaget er meget stærkt, skal overfladen behandles med mediumkornet sandpapir.
 • Plastering - udføres ved betydelige ruheder.
 • Primering ved sammensætningen af ​​dyb penetration.
 • Tilpasning af overflader med kitt.
 • Re-priming. Masters anbefaler, at i stedet for den sædvanlige primer anvende et tyndt lag tapetlim til væggene.

Flere detaljer om alle faser af forberedelsen af ​​vægge til vægpapir er beskrevet i denne artikel. Regler for klargøring af gipspapir vil være forskellige, trinvise instruktioner til GCR kan findes her.

Før klæbningen af ​​kluden på den ikke-vævede overflade skal overfladerne være helt tørre.

Arbejde starter fra ethvert hjørne af rummet. Tilladt at lime det første ark er indrykket, for eksempel hvis beregningen af ​​antallet af emner med et mønster omkring kanten af ​​rummet viste, at efterbehandling søm er bedre at gå i hjørnet, og vinklerne selv helt glat. Under alle omstændigheder skal du klæbe det første emne så præcist som muligt: ​​alt efterfølgende arbejde afhænger af dette.

 • Fra et hjørne afviger afstanden, der svarer til bredden af ​​tapet minus 2 cm.
 • Ved hjælp af et laserniveau eller en lodret linje påføres en lodret linje på væggen med en blyant.
 • Hvis tapetet er lys, bliver der ikke trukket en solid linje, men noter øverst, nederst og midt.

Ligeledes passere hele rummet. Selv om et eller andet sted i hjørnerne vil være overlapninger, vil disse linjer hjælpe dig med at orientere dig i klæbningens rigtighed, især hvis man vælger malerier med et mønster.

Denne proces ser sådan ud:

 • En rulle af ikke-vævet tapet rulles ud, og højden på et ark måles.

Det anbefales at gøre en ekstra godtgørelse på 3-7 cm, hvorefter remainders beskæres efter tørring.

 • Brug en lineal til at tegne en snit med en blyant. På det er lærredet bøjet og påfører en rulle ovenfra, og omhyggeligt glattes det.
 • Derefter skæres det første emne med en kniv eller en saks.

 • Mål højden på rummet på forskellige punkter, og tag det nødvendige antal ark i betragtning af det lille lager.

Hvis ikke-vævet tapet har et billede, som du vil dockke til, skal du vide størrelsen af ​​rapporten - højden af ​​det gentagende billede. Klippestrimlens længde skal være et flertal af dette tal, men det er nødvendigvis større end rummets højde.

 • Den nødvendige margen for højden giver dig mulighed for at skifte hvert ark til et præcist valg af mønsteret. For at forenkle arbejdet kan du med jævne mellemrum anvende to ark sammen for at kontrollere billedets korrespondance.
 • Skæring tapetet gøres altid sekventielt fra den ene side af rullen.

På dette stadium er det vigtigste ikke at begå en fejl i størrelse, så du ikke behøver at indsætte de manglende stykker.

Teknologi flocking wall wallpapering

Trinvise instruktioner til limning:

 • Den fortyndede lim påføres overfladen mellem to funktioner. Tag fat i behovet for en bredde, lidt større end størrelsen af ​​tapetet. Dette vil bidrage til at lette leddene godt.
 • Pensel over toppen, bundkanten og vinklen, da limet altid er mindre.
 • Det færdige ark af ikke-vævet tapet, som dets øverste hjørner forsigtigt påført væggen, starter på toppen, glat plast spatel, men behøver ikke megen tryk. Der lægges særlig vægt på den nøjagtige korrespondance med de tidligere lavede lodrette markeringer på væggen.

Hvis tapet med en dyb tekstur er det bedre at bruge en tapetrulle for at undgå skade på den.

 • Rester af luft og overskydende lim fjernes af en spatel fra midten til siderne.
 • Klæbemidlet skal straks fjernes med en fugtig svamp eller klud, og derefter tørres med en tør klud.
 • Det andet ark indsættes til den første.

Vær ikke bange for at der kommer huller i leddene: flizeline tapet ændrer ikke størrelsen efter tørring.

På lignende måde limes de øvrige ark.

Det er nødvendigt at sikre, at limen på væggen ikke tørrer ud, især på de steder, hvor kanterne på emnerne limes, ellers kan lærredet flytte væk.

Af denne grund er det tilrådeligt at arbejde hurtigt med ikke-vævet tapet. Når du ser at limen ikke er nok, er det bedre at straks sløre dette sted og bøje arket.

Beskær tapet er mere praktisk, når de allerede er tørre. Teknikken til glat trimning er som følger:

 • En bred metalspatel holdes næsten lodret og presses mod toppen eller bunden af ​​væggen;
 • Kniven fører strengt parallelt med spatelen uden at rive den væk, kun spatelen bevæger sig.

Med ideelt glatte vægtsamlinger i rummet kan du lime det ikke-vævede tapet med et tryk på den tilstødende overflade. Men det sker sjældent. Oftere i hjørnerne anvender teknikken med en dobbelt slot:

 • Pladen er limet overlappende (2-5 cm er nok).
 • En metal spatel påføres til krydset af emnerne.
 • Med en papirvarer kniv, er begge ark skåret.
 • Derefter fjernes den afskårne øvre strimmel. Fugen vil være glat og næsten usynlig.

Det er vigtigt at presse kniven er ikke for meget, for ikke at skære fyldstof på væggen, som kan smuldre, men ikke for svag, eller skæres kun det øverste ark.

 • Når proceduren er afsluttet, presses begge emner fast mod væggen, om nødvendigt påføres yderligere lim og leddet glattes.

Når billedet er sammenføjet, specielt stort, skal du undertiden lime tapetet fra hjørnet i modsat retning. I dette tilfælde er overlapninger mulige afhængigt af arbejdsstykkets bredde.

I forvejen er hullerne til stikkontakterne og skifterne i lærredet ikke, da det er vanskeligt at beregne placeringen af ​​deres placering, og det vil være sværere at klæbe arket. Det vil være mere korrekt at gøre det:

 • Fjern først plastikhuset og sluk for strømmen.
 • Lim emnet på emnet og træk forsigtigt lærredet i midten af ​​stikkontakten.
 • Udfør små stykker kryds-tværs og bøj stykkerne.
 • Efter færdiggørelsen af ​​det færdige arbejde i kroppen, skal du sætte det på plads.

Hvordan limes tapet fra nonwoven på loftet?

Teknologien til limning af ikke-vævet tapet på loftet adskiller sig ikke i princippet fra arbejdet på væggen.

 • Når du lægger et loft, er det ønskeligt at have en assistent, der vil støtte arkene.

Til noten. Fazelinovye tapet - den bedste mulighed, hvis du arbejder alene. Tørre strimler kan vredes i små ruller og ruller dem simpelthen over overfladen.

 • For at markere loftet anvendte snor eller reb, der strækker sig mellem indrykningsbredden af ​​tapet fra væg til væg.
 • Hullet under lysekronen er udskåret på samme måde som under roset: gennembor i midten og lav et krydsformet snit. Enderne af kluden foldes ind i hullet, og ledningerne slipper ud.

Hvis det sker så, at tapet fra nonwoven ikke vil klæbe godt og falde bag loftet, skal du selv lime sengetøjet med lim.

Når du kan male tapet til maleri

Malingen af ​​ikke-vævede stoffer udføres efter at de er helt tørrede 48 timer efter limningens slutning.

Malinger bruger forskellige: vandemulsion, latex, vanddispersiv. For hver af dem skal du vælge den relevante rulle.

Efter påføring af det første lag skal du vente et par timer og male overfladen igen og om nødvendigt - tredje gang.

Hele processen med limning af ikke-vævet tapet er præsenteret i følgende video.

 • Limet sådan flizininovye tapet i soveværelset, fornøjelsen er ikke billigere, men de er det værd! Faktisk er arbejdet praktisk, limet til tider med speciel lim, deformeres ikke, ingen sprækker har dukket op. Bedre end almindeligt papir, holdbart, ikke falme, skimmel opstår ikke. Jeg vil gerne vide, om de kan vaskes? Nu renser vi den sædvanlige støvsuger. Eller er det uønsket?

  På selve tapetets etiket skal der være information om, hvorvidt tapetet kan vaskes eller rengøres. Der er baggrunde, der endda kan børstes med sæbe og flere gange. Alt dette er på etiketten!


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  + 70 = 80