Køkken Design Ikea

Online køkken design

- se dit projekt i 3D-format,

- Nyd planlægningsprocessen.

Software til design

Planlæg dit køkken med vores online design software.

Har du brug for hjælp til planlægning? IKEA specialister hjælper dig med at planlægge køkkenet i butikken eller online.

Har du brug for hjælp til planlægning? IKEA specialister hjælper dig med at planlægge din garderobe online.

Har du brug for hjælp til planlægning? IKEA specialister hjælper dig med at planlægge opbevaringssystemet BESTO online.

Har du brug for hjælp til planlægning? IKEA-specialister hjælper dig med at planlægge ALGOT-opbevaringssystemet online.

Computer køkkenplanlægger Ikea

Hvad er Ikea køkkenplanlægger? Dette er et computerprogram, der giver dig mulighed for nemt at sammensætte et ideelt køkkendesign af enhver form og et område. Planen lavet med denne software giver dig mulighed for at tænke på de mindste detaljer.

Hver bruger, som foretrækker denne planlægger, kan ikke kun oprette et individuelt projekt, men også prøve på design af designeren. Systemet kræver ikke særlig viden og speciel teknisk træning fra kunden. Alt hvad der er nødvendigt for normal modellering er lyst og ide.

Beregning af anvendeligt område og måling

Før du begynder at udvikle dit eget projekt, skal du gøre dig bekendt med de, der allerede har designmuligheder. Efter erfarne specialists mening, inden man påbegynder arbejdet og realiserer, hvad der blev opfattet i livet, er det nødvendigt at bestemme den omtrentlige front af arbejdet. Samtidig begynder de ved at måle rummet i rummet og fjerne alle nødvendige foranstaltninger:

 1. Placering af alle afsætningsmuligheder.
 2. Tilstedeværelse og arrangement af vindueskonstruktioner. Deres overordnede dimensioner.
 3. Placering af varmeanlæg og overordnede dimensioner af varmeelementer.
 4. Placering af døråbningen.
 5. Hvor der er en åbning til ventilation, og hvordan i fremtiden vil det være muligt at installere udstødningsstrukturen.
 6. Bredden af ​​vægpanelet.
 7. Højde på værelset.
 8. Placeringen af ​​de kommunale motorveje.

Med andre ord, før du begynder at reparere køkkenet eller spisepladsen, skal du gøre alle målene så omhyggeligt som muligt. I tilfælde af at selv den mindste detalje er gået glip af, kan der i fremtiden være problemer med placering og nogle uoverensstemmelser.

Og du skal forstå, at du skal bruge standard roulette, når du udfører alle målinger.

Kun på denne måde vil det være muligt at opnå de mest nøjagtige dimensioner.

Mennesker, der er involveret i design, har deres egne specifikke hemmeligheder. De omfatter brugen i udformningen af ​​et koncept som "design trianglen" eller som det også kaldes "arbejder trianglen". I hjertet af denne trekant er tre hovedretninger: et sted til madlavning, plads beregnet til almindelig vask og et sted til opbevaring af mad.

Det er placeringen af ​​disse tre "hjørner" i forhold til hinanden og er en indikator for rummets funktionalitet. Den mest optimale variant af placeringen af ​​zoner er en ensartet trekant. Og det skal bemærkes, at det er bedst, hvis der mellem disse "hjørner" opretholdes en afstand på 0,9 - 1 meter. Betingelserne for moderne køkken tillader ikke nogle gange at skabe et projekt af en forudsætning i overensstemmelse med alle reglerne. Hvis du ikke får den rigtige geometri til at virke, fortvivl ikke. Der er mange tips, der i høj grad kan lette værtens liv:

 1. Foreløbig beregning af placering og antal el-afsætningsmuligheder.
 2. Det er nødvendigt at stoppe valget på glidestrukturerne og ikke på de foldende.
 3. Forlad ikke brugen af ​​vinduesrum. Så det vil ikke kun spare værdifuld plads, men også maksimalt funktionelt arrangere alle de nødvendige husholdnings tilbehør.
 4. Den ideelle variant af at placere arbejdsfladen er mellemrummet mellem komfuret og vasken.

Når man opretter et projekt, er det nødvendigt at være opmærksom ikke kun på de funktionelle egenskaber ved alle elementer, men også på deres visuelle kombination. Harmonisk interiør er en garanti for godt humør hos enhver elskerinde.

Før du begynder at arbejde i dette computerprogram, skal du kontrollere, om det er kompatibelt med den enkelte computers software. I øjeblikket har planlæggeren fra Ikea-handelsselskabet nogle funktionelle funktioner i hver enkelt browser. For at sikre, at den potentielle køber ikke har nogen problemer, skal du bruge den mest almindelige browser Int. Explorer. Programmet kan bruges online.

Det skal bemærkes, at de funktionelle funktioner i dette program giver dig mulighed for at skabe en indvendig model af ethvert køkken. Og den største fordel ved programmet er, at alle disse layouts vil være virkelige og fuldt implementable. På ethvert trin kan brugeren nemt beregne prisen for det valgte projekt.

En anden funktion af tjenesten er en regelmæssig opdatering i overensstemmelse med udgivelsen og udseendet af nye produkter i selskabets kataloger. Layouten på grund af dette vil altid være relevant.

Alle, der har brugt denne service, kan få det, de ønsker uden at forlade hjemmet. Alle varer i katalogerne kan bestilles via Ikea Corporation's officielle hjemmeside. Produkter vil blive leveret hurtigst muligt til enhver by, hvor der er en service udstedende Ikea.

Bemærk også, at prisen for hele online-projektet (rækkefølge) kan styres på scenen af ​​modellering. I tilfælde af overskridelse af den antagne pris vil det være muligt at erstatte et dyrt interiør med en mere overkommelig pris.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

26 − 24 =