Køkken Design

De bedste programmer til køkkendesign

Tænker på omplanlægning, ændring af køkkenmøblernes placering eller udskiftning af det helt, bør du være opmærksom på alle aspekter af denne vigtige begivenhed.

For mange reparationer er princippet om "syv gange mål" relevant, især når det kommer til et vigtigt rum for hver familie, som et køkken. Det er ingen hemmelighed, at det er her, hvor mange mennesker bruger det meste af deres tid, når de er hjemme. Køkkenet tjener til madlavning, hurtig morgenmad, familie middage og sammenkomster med venner.

Selvom køkkenlokalet kun bruges til espresso med kaffemaskine og indeholder et minimum af møbler, skal det se godt ud.

Visualisering som en moderne måde at planlægge

Det allerførste og vigtigste trin i ethvert reparationsarbejde er udarbejdelsen af ​​en plan eller en ordning, det skal under alle omstændigheder være sådan.

Den optimale måde at planlægge det fremtidige køkken korrekt på fra færdige moduler eller at bestille møbler i sin egen størrelse er køkkenets elektroniske design. 3D-program åbner de bredeste muligheder for at tegne tegninger, ordninger og tredimensionale billeder af forskellige grad af realisme.

Hvem vil bruge softwaren til projektudvikling

Det voksende behov for folk til at øge niveauet af komfort dikterer til markedet nye måder at møde det på. Således bliver programmer til køkkendesign stadig mere populære, som bruges til en række formål.

 • Ejere af lejligheder, huse og kontorer bliver det lettere at bestemme placeringen af ​​møbler samt at tegne en omtrentlig ide om omkostningerne ved det fremtidige køkken. Besiddelse af færdigheder i at arbejde med hjælpeprogrammer såsom programmet til design af køkkener Ikea eller Sweet Home 3D, hjælper dem selv med at navigere i processen med fremstilling og placering af møbler. Denne viden letter kommunikationen med repræsentanter for butikker og saloner, og giver dig også mulighed for at kontrollere kvaliteten af ​​deres arbejde.
 • Designere og medarbejdere i møbelsaloner kan hurtigt bygge tegninger, beregne omkostningerne og visualisere projektet i nærværelse af klienten. Enkelheden ved nogle programmer giver dig mulighed for hurtigt at lave konstruktive ændringer på tegningen, hvilket øger kundernes interesse for designernes arbejde og deres aktive engagement i den kreative proces.

 • Anvendelsen af ​​programmer letter også processen med at lave køkkenmøbler. Det drejer sig især om udviklere af designprojekter og køkkenfabrikanter at bestille. Elektroniske programmer bruges af dem til at bestemme de virkelige proportioner af fremtidige møbler, opbygningen af ​​højpræcisionstegninger, den rationelle fordeling af forbrugsstoffer, samt at bestemme muligheden for at oversætte forfatterudvikling til praksis.

Hvilket køkken design program skal jeg foretrække?

Blandt de mange forskellige softwareprogrammer, der er væsentligt forskellige i mange parametre, er det muligt at udstille programmer til at designe et køkken af ​​flere typer:

 • Simple.
 • Professional.
 • Brand.

Den første kan læres om få timer, de er ofte gratis eller har en tilgængelig demo.

Til professionel brug er der brug for mere seriøse tjenester, der gør det muligt at ændre parametre og konfiguration af møbler. Sådanne programmer er ofte russificeret, giver mulighed for betaling til brug og opdateringer, har omfattende biblioteker.

Mærket kan omfatte de tjenester, der blev udviklet af store møbelproducenter og giver dig mulighed for kun at betjene de prøver, der er tilgængelige i kataloget.

3CAD Evolution - for at hjælpe designeren

Efter bekendtskab med demoen bliver det klart, at de mange fordele ved denne service er værd at pengene, som du skal betale for retten til at bruge den. Dette program bliver uundværligt for designere og producenter, da det giver mulighed for at ændre mange parametre af moduler, har et stort udvalg af husholdningsapparater, og billedet er meget realistisk.

Derudover har udviklerne leveret træningsmaterialer, træning og teknisk support til deres produkt

Sweet Home 3D: interessant og gratis

Hovedformålet med dette program - en skematisk opførelse af bygninger og rum samt distribution af forskellige emner af kabinet og polstrede møbler. En af de vigtigste fordele er, at dette program til design af køkkenet på russisk (der er mulighed for at skifte til engelsk og omvendt). Derudover er det helt gratis. Der er dog ingen måde at lave dine egne møbler på.

Pro100 - hvad kunne det være lettere?

Et af de mest populære shareware-programmer designet til brugere af mellemliggende og avancerede niveauer. Dens funktionalitet er meget forskelligartet og giver dig mulighed for at skabe højpræcisionsprojekter, bruge moduler eller møbler af dit eget design, viser tekstur og type materialer. Visualisering er meget realistisk. Uden betaling kan du bruge en begrænset demoversion.

Veneta Cucine - et program til at designe køkkenet af italienske udviklere. I denne service kan du lave en plan for placeringen af ​​køkkenmøbler ved hjælp af de tilgængelige moduler samt variation af farver og typer af materialer foreslået i kataloget. Arbejdet er ret simpelt, men minus er på italiensk.

IKEA Home Planer - projekt på sofaen

Ved at oprette programmer til køkkendesign er det umuligt at omgå IKEA Home Planer.

Dette gratis værktøj giver dig mulighed for at designe et køkken af ​​enhver størrelse online eller efter at have installeret programmet på en computer. I biblioteket er der eksempler på møbler, der tilbydes af producenten. Interfacet er enkelt og funktionelt, samt mange tips.

Oprindeligt placeret af udviklere som "3D for alle", kræver derfor ikke særlige færdigheder eller faglig viden.

Det giver dig mulighed for at skabe forskellige muligheder for interiører og køkkener inklusive, indlæse og importere varer. Til ikke-kommerciel brug er der en evalueringsversion af dette program tilgængelig, der har en række begrænsninger.

Forethought og fremsyn - et løfte om lang levetid i køkkenet

Køkken møbler er designet til at blive brugt i lang tid. Ulemperne ved hurtige beslutninger eller ukorrekte målinger kan være fejl i valget af farver eller mismatch af dimensionerne af de enkelte elementer. Derfor skal dets design, fremstilling og installation overlades til virksomhedens ledere.

Uanset hvilken type køkkendesign program der vælges, tjener en tegning foretaget af en læge kun til at bestemme de omtrentlige omkostninger ved møblerne og bør ikke bruges som tegninger, da der kan kræves professionelle tilpasninger og præciseringer.

Hvordan opretter du et køkkenprojekt selv?

Hvordan laver man et køkkenprojekt, hvis området er begrænset og kun rummer et minimalt sæt af nødvendige møbler og udstyr? For at kunne bruge rummet i et lille eller ikke-standard værelse, er det værd at lave design af køkkenet og placeringen af ​​andre køkkenelementer selv, idet der tages hensyn til rummets egenskaber og præcist bestemmelse af placeringen af ​​alt nødvendigt. Til et lille køkken er en klassisk stil og elegant Infiniti-suite velegnet.

Infiniti Suite

Original design projekter af køkkener, udstyret med forskellige funktionelle moderne design, altid forårsage beundring.

Måder at udvide køkkenpladsen

Køkkenets design begynder med en vurdering af mulighederne for at udvide rummet på bekostning af tilstødende rum, korridor, spisekammer mv. Hvis køkkenvæggen ikke er en transportør, er den bedste måde at nedrive det og installere et moderne rummeligt køkken-spisestue.

Til visuel udvidelse af rummet skal du udskifte en konventionel dør til en bueskydning eller en skydedørstype. Ud over den visuelle forøgelse i rummet giver denne modtagelse et elegant og moderne udseende til værelset.

Køkken design

Et kvalitets køkkendesign skal nødvendigvis omfatte zoneinddeling af lokalerne. Zoning består i at dele rummet i en madlavningszone, et spiseplads og et hvilested. Visuelt kan zoner adskilles ved hjælp af forskellige farve løsninger (kombineret indbyrdes), variation af gulvbelægning, arrangement af møbler mv.

Standarden er højden på de nederste moduler med en bordplade inden for 850-860 mm. Deres dybde bestemmes af en bordplade på 600 mm, hvorved modulet selv skal være en dybde på 500-550 mm. Desuden bestemmes dybden af ​​de nedre moduler af afstanden mellem deres bagvæg og rummets væg og formålet med tommelfingerne.

Det er nødvendigt at konstruere foringen af ​​kommunikationen korrekt, inden køkkenet designes. Mange uerfarne bygherrer leverer vand, kloaker og el-afsætninger direkte bag opvaskemaskinen eller vaskemaskinen, som efterfølgende bliver et problem, fordi bagudskillelsen i modulerne er ca. 10 mm.

Standard højde af køkken møbler

Højden på de øverste moduler svarer til et enkelt projekt og er kun begrænset af fantasien hos køkkenets ejere. Standardmålene er: 500, 600, 700, 800 og 900 mm.

Dybden af ​​de øverste moduler varierer mellem 320-450 mm. Modulernes længde er lavet i overensstemmelse med trinene 50 og 100 mm. For eksempel vil køkkenmoduler, afhængigt af deres område, have dimensioner på 350, 400, 450, 500 mm eller mere, men et af modulerne vil blive fremstillet i overensstemmelse med de nødvendige dimensioner.

Design af køkkenet vil ikke gøre uden at tage hensyn til placeringen af ​​det nødvendige udstyr.

Standardstørrelser af både indbyggede og frittstående plader: 450, 500, 600 mm.

Der er et stort antal typer dræn, men det mest bekvemme er overhead med skålen og vingen. Den moderne industri giver mange typer og størrelser af køleskabe. Det eneste der skal tage hensyn til køkkenets design og stedet under køleskabet, ca. 50 mm ekstra plads til nem installation.

Selve design køkken indeholder tegning. For at gøre dette skal du måle alle rummets dimensioner:

 • højde;
 • bredde på niveauet af de monterede moduler (2200 mm);
 • bredde på bordets niveau (850 mm);
 • bredde på basisniveauet (100 mm).

Køkkenplan

Disse dimensioner er angivet på planen. For en korrekt udvikling af projektet med egne hænder er det nødvendigt at planlægge planen og størrelsen af ​​kommunikationen:

 • Gitterets placering
 • Placeringen af ​​gasrøret, komfuret eller stikkontakten;
 • placering af tilførsel af vand og spildevand.

På diagrammet anbringes alle de fremtrædende steder på væggene (for eksempel ventilationsboksen) og vindueskarmenes størrelse.

Efter at have bestemt størrelsen, kan du begynde at designe udformningen af ​​det fremtidige køkken. Ifølge bygningskonceptet kan et køkken være lige, kantet, U-formet eller bestå af separate moduler på forskellige steder.

Ovenstående citerede vi standardstørrelser af køkkenelementer, der bruges af de fleste producenter, men selvfølgelig er køkkendesign en individuel ting, og du kan bruge ikke-standardstørrelser. Denne mulighed skelnes ved originalitet, men det vil også koste mere.

Tegning af det U-formede køkken

Arrangement af elementer på ordningen bør starte fra hjørnet af rummet. I de fleste tilfælde i køkkenhjørnet er der en vask. Ifølge reglen om "våd zone" ved siden af ​​vasken er der opvaskemaskine og vaskemaskine. Mange ved ikke, hvordan man korrekt placerer radiuselementerne. Mellem dem og væggen er det nødvendigt at forlade et hul på ca. 10 cm.

Når du placerer de øverste hylder, skal du også starte fra hjørnet. Der skal lægges særlig vægt på at kompensere for forskelle i bredden af ​​det øverste hjørne modul og den underliggende tabel. Dette skal gøres til placeringen af ​​pladen, da hætten skal være direkte over den.

Når køkkenet er færdigt, skal du afstemme alle dimensioner. Du skal også huske størrelsen på de centrale varmesystemer og vindueskarm.

Ifølge denne plan kan et enkelt funktionelt køkken udformes. Hvis det ønskes, kan du komplicere dets design ved at tilføje forskellige funktionelle og dekorative elementer: et barstativ, nicher, glasmosaik mv.

Hjørne køkken layout

Individuelt køkken design, lavet med sine egne hænder, en stor mulighed for ikke blot at tage hensyn til alle de funktioner i rummet, og de personlige ønsker til funktionalitet og design, men også en mulighed for at lære noget nyt, og er stolte af at vise gæsterne køkkenet som en skabelse af sine egne hænder.

Men hvis du har brug for et design med komplekse elementer, er det bedre at kontakte en professionel designer. Du kan også bruge færdige køkkenprojekter, lavet med de nødvendige proportioner.

Lav et køkkendesign projekt selv

Køkken - dette er en af ​​de vigtigste og væsentlige lokaler i ethvert boligområde, uanset om det er en lejlighed eller et landhus. Der tilbydes meget tid af hvert familiemedlem samt modtagelse af gæster eller højtidelige festligheder. Det er derfor, at et køkkendesign er nødvendigt, så dets interiør opfylder kravene til alle, der bor i huset, såvel som gæster.

Hidtil er designløsningerne så forskellige, at alle, der ønsker at ændre boligindretningen, kan tilbyde mange af de mest originale, smukke og praktiske køkkenprojekter. Utvivlsomt kan de foreslåede muligheder være helt i overensstemmelse med de individuelle præferencer hos kunden og hans familiemedlemmer. Men i det tilfælde, hvor du stadig vil have projektet til indretning af dit køkken til at være autoritative, skal du tage højde for, at det ikke kun tager tid. For at indse, i den opfattede virkelighed er det nødvendigt at anvende en masse indsats og indsats!

Først og fremmest skal du tænke over og tage højde for i hvilken stil du vil dekorere interiøret. Overvej også området i rummet og det overordnede layout.

Ofte sker der, at køkkenet ikke kun er en genstand for direkte destination. Det bruges også som spisestue og som gæst. Med andre ord foregår ikke kun madlavningsprocessen i den, men også dens anvendelse og vennernes møde.

Det er vigtigt at udarbejde et projekt korrekt, så alle områder er tildelt (selv små). En sådan plan at være opmærksom er meget mere end bare et værelse, hvor mad er kogt. Der er visse nuancer i design af køkkener sådan en plan. Dette, samt variationerne i udformningen af ​​køkkeninteriør, vil blive diskuteret yderligere.

Udformningen af ​​køkkenet kombineret med stuen

Hvis køkkenet er kombineret med stuen, giver dette mulighed for at gemme en kvadratmeter af en lejlighed eller et hus. Desuden kan et sådant interiør skabes på den mest unikke måde. Men det vigtigste er, at der ikke er nogen måde at gøre uden fagfolk i denne virksomhed - designere.

For at kombinere stuen og køkkenet, skal du forny din dokumentation for at ombygge ejendommen, efter at der har udstedt et særligt dokument bemyndigelse til at udføre arbejdet.

For at udvikle et design til en sådan plan skal du også udvikle et køkkendesign.

Det er også vigtigt, at køkkenet i henhold til forskrifterne flyttes til en bolig - det er forbudt. Det vil sige, at hele arbejdsområdet skal være placeret i køkkenet. Hvad angår resten af ​​designet - kan du helt stole på dine fantasier! Du kan sammenligne fotos af køkkenprojekter - så vil du helt sikkert være mere klar, hvad er hvad.

Hvis du nærmer dig spørgsmålet om at organisere et nyt interiør på en original måde, kan køkkenet kombineret med stuen vise sig at være ret usædvanligt, lyst og originalt.

Design projekt af et køkken kombineret med en spisestue

Ofte er køkkenet kombineret med spisestuen. Dette design er gjort på grund af begrænsningen af ​​kvadratmeter i rummet, hvilket ikke tillader at organisere andre muligheder.

Men hvis det samlede areal i køkkenet f.eks. Er 12 kvm, så kan du nemt organisere en spisestue i det! I et sådant rum er ikke kun spisebordet meget originalt, men otte komfortable stole, alt nødvendigt køkkenkommunikation og andet tilbehør kan placeres til det.

Måske har du allerede set billeder køkken design projekter, hvor en usædvanlig smuk og harmonisk defineret er den grænse, der adskiller køkkenet til spisestuen og dele kogezone. Og denne distribution er lavet ganske interessant og har god funktionalitet.

Vi har samlet en samling af de 10 bedste køkkenlayouter i lejligheden, herunder du kan se deres fotos. For at forstørre billedet skal du blot klikke på det:

Takket være en kombination af bestemte stilarter og lyse farver bliver køkkenlokalet det mest, der hverken er et kunstværk!

Til dato er der ikke så mange krav til køkkener. Det vigtigste er, at det nemt kan rengøres og sættes i orden, og også - maksimal bekvemmelighed og funktionalitet. Det er vigtigt, at køkkenprojektets design er designet på en sådan måde, at der er en sund appetit og motivation til at skabe kulinariske mesterværker.

Køkkenet er kombineret med stuen (spisestue)

Taler om design design af køkkenfaciliteter kombineret med en stue eller en spisestue, det vigtigste spørgsmål er din vision om, hvordan rummet vil se ud? Men en af ​​de mange færdigbyggede fotoutformninger af køkkenprojekter er helt mulig og bliver indretningen af ​​dit køkken, hvilket passer perfekt ind i dit overordnede layout og indretning.

Bemærkelsesværdigt er designkøkkener skabt, indrettet i tysk stil eller i stil med minimalisme, samt moderne traditioner.

Da køkkenpladsen skal bruges mest funktionelt, er alt tænkt ud i indretningen meget grundigt. Der bør ikke være unødvendige ting og detaljer. Dette får dig til at føle sig komfortabel og komfortabel.

Vær opmærksom på køkkenbelysningen. Det skal ikke være for skarpt, men samtidig lyst - det er i kogezonen. I den del, hvor mad finder sted, kan belysning organiseres spredt eller dæmpet.

Oprettelse af et hjørne køkken projekt kombineret med en stue, møbler kan bruge en bred vifte. Herunder hjørne, bløde sofaer. De bedste køkkener til bestilling er her. Med den oprindelige fordeling bliver der en fantastisk variant af køkken-stuen, som vil glæde både ejerne af huset og alle sine gæster.

Også, hvis du har besluttet at kombinere køkken med en spisestue, vælge en varme farver, og dem, der skaber en hyggelig, komfortable omgivelser og stimulere appetitten.

Hvis du selv opretter et nyt interiør, skal du se på fotoprojekterne i køkkenerne oprettet af professionelle designere. Det er muligt, at du vil kunne vælge selv færdige muligheder, der matcher dine ønsker og krav. Det er meget bekvemt, når designeren opretter et køkkendesign med dimensioner! Dette giver hver ejer mulighed for at navigere, hvordan og hvad der kan udstyres med et af de vigtige lokaler i ethvert hus.

Varianter af indretning af køkkenindretning

Husk at overveje at køkkenet ikke kun skal være nødvendigt for alle - køleskab, opvaskemaskine, tørretumbler og komfur. I den skal du placere bordpladen, på hvilken du vil forberede og servere retterne før servering.

Hvad angår moderne husholdningsapparater, kan det indbygges i forskellige møbler, uanset stilen i dit interiør.

 • Vælge teknikken i køkkenet, overveje dens pålidelighed og funktionalitet.
 • I vasken skal du installere en chopper - dette vil gøre livet lettere for hver husmor.

Overvej også afstanden fra køkkenet til andre varer, herunder når du åbner skabe. Hvis du har et lille område, er det bedre at bruge køkkenfaciliteterne i hele højden. Den optimale afstand fra pladen til vasken vil være en meter.

Køkken design er slet ikke svært. Det vigtigste er at rette op på dette problem, og så får du et behageligt og originalt interiør!

Vi tilbyder også en interessant Master Class af en erfaren designer til at oprette et køkkenprojekt ved hjælp af specialprogrammer. Behagelig visning:

TOP-100 billede af køkken design muligheder

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

© 2018. Alle rettigheder forbeholdes.

Kopiering er kun tilladt, når du bruger et aktivt link til dette websted.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

88 − 78 =