Køkkenvask, hvor man skal vælge

Hvilket synker til at vælge køkkenet: egenskaber og forbrugeranmeldelser

Vask i køkkenet er en integreret del af køkkenudstyret. I nærheden af ​​hendes elskerinde bruger næsten en tredjedel af sin tid til at lave forskellige job (vaske grøntsager, tilberede mad, vaske op). Af mange grunde bør vasken være behagelig, det skal være behageligt i køkkenet. Det skal opfylde kravene til langvarig drift og lette pleje af det.

En skål valgt ved et uheld og ubehageligt i brug kan gøre køkkenarbejde til tortur. Om, hvordan man ikke skal forveksles med valget af køkkenvask, vil blive diskuteret i denne artikel.

Hvilke egenskaber skal en god vask have?

Man kan undre sig over, hvorfor kun gode egenskaber er afsløret, og ikke ideelle eller fremragende parametre for køkkenopvaskemiddel?

Så mange mennesker og smager, og med køkkenvaske, for hver værtinde er der et valg, men du kan generalisere og samle sammen krav til gode skåle:

 1. Vaskeskålens kapacitet, mange husmødre i denne parameter bestemmer en god vask, så den blev placeret ud over plader og en cirkel af improviserede køkkenredskaber (bagebræt, gryder, stegepande).
 2. Køkkenvaskens evne til at modstå høje temperaturer samt kemiske sammensætning af vaske- og rengøringsmidler. Det bør også være stærkt for mekaniske påvirkninger på det, skal have et smukt udseende, for ikke at forkæle køkkenets indretning, passe andet køkkenudstyr.
 • Vælg en vask i køkkenet efter at have bestemt, hvilken stil interiøret vil blive lavet i køkkenet. Dette vil hjælpe med at kombinere køkkenmøbler og dets udstyr med en vask.
 • Det er nødvendigt ifølge eksperter at tage hensyn til alle familiemedlemmernes kulinariske præferencer: hvornår og hvor meget værtinden forbereder mad, hvilke redskaber bruges oftest af familien.
 • Hvad vil der være ved siden af ​​vaskeskålen, hvilken slags mixer er der brug for, hvilket ekstra udstyr vil du sætte (vandfilter, affaldskværn).

Professionelle involverede i design af køkkenpladsen for at vælge en god vask, anbefales omhyggeligt studere sådanne parametre:

 1. Skålens form og størrelse.
 2. Hvor mange skåle (skaller).
 3. Fremstillingsmateriale.
 4. Installationsmetode (indlejret, faktura).
 5. Muligheden for at installere ekstra udstyr, hvilken blander.

Valget af vandhane til vasken er en vigtig faktor, det er besparelsen af ​​vand og dens korrekte forsyning.

Hvilken størrelse af vasken er bedre at vælge, dens dybde

Dybden og størrelsen af ​​køkkenvasken er ikke relateret til husmorens præferencer, men snarere til en rationel løsning, når det i et lille køkken ser den skumle skal ud i stykker. Specialister i denne sag rådes til at være opmærksomme på ikke køkkenvaske med to store skåle, men til et hjørne køkkenvask, der kan have en stor skål eller to små. I hjørnevaskekøkkener er drænene placeret i en vinkel på 90 grader i forhold til hinanden. Dette valg vil være bedst for et lille køkken.

Dybden af ​​skålen i udstyret er også et vigtigt aspekt, vælger en for dyb skål, ryggen bliver træt af hyppig bøjning, smerter i skuldre, hænder. Når skålen er lavvandet for din mængde retter, sprøjter vandet rundt og på køkkenets vægge.

 • Den optimale dybde af skålen er fra 150 millimeter til 180 millimeter. Praktisk til værtinden er skålen rigelig rummelig.
 • Vær opmærksom på afstanden fra skålens bagvæg til dens forvæg, den skal være mindre end dybden af ​​skabet for at vasken skal vælges.

Valget af skålens form til vask har også en design tilgang, det kan være:

 • Fælles form: rektangel, firkantet, cirkel.
 • Designform: ellipsoidal, uregelmæssig form, med udadgående vinger.

Forskellige skalformer det blev muligt at gøre med brugen af ​​nye materialer i deres fremstilling, det giver os mulighed for at anvende ergonomiens love til at vaske udstyr i køkkenet.

Ofte finder en køber i butikkerne en vask med en rektangulær eller firkantet form. Mindre ofte er runde skåle, og det er meget sjældent at imødekomme efterspørgslen efter trekantede skåle eller elliptiske kopper.

Eksperter siger, at valget af form for vask er påvirket af hovedfaktoren, dette er dens bekvemmelighed. Hvis køkkenet er mellemstore, kan det forsynes med runde dræn, de er mere rummelige end andre i samme størrelse.

Vigtigt! Valg af runde skåle, du skal overveje, bortset fra kapacitet, og fremtidens indvendige køkken, som skal have afrundede former, organisk kombineret med et sted at vaske tallerkener og grøntsager.

En god vask er ikke begrænset til en enkelt vask, normalt to, men der kan være mere, det afhænger af køberens pung og størrelsen på køkkenpladsen. Vasker med flere skåle er dyre sammenlignet med den traditionelle vask til køkkenudstyr.

Når der tages hensyn til anvendeligheden og bekvemmeligheden af ​​dræn med flere skåle, bemærkes det altid, at tilstedeværelsen af ​​flere skaller er praktisk:

 • I en skål vaskes grøntsager og grøntsager.
 • I en anden skål optøes dybfrosne fødevarer (kød, fisk).
 • I den tredje skål kan vaskene vaskes.

Selvfølgelig er udstyr med en skål lettere at vedligeholde, men med hensyn til bekvemmelighed er det underordnet udstyr med flere skåle. Nu den mest populære køkkenudstyr med to skåle. For landejendomme eller lejligheder med store køkkener, når du kan lægge en vask med tre eller flere dræn, skal du foretrække denne løsning. Udstyr med tre dræn har traditionelt to store skåle på kanterne og en mindre størrelse mellem dem.

Sådan vælges en vask ved hjælp af installationsmetoden

Der er Tre måder at installere vaskeskåle i køkkenpladsen, disse er:

 1. Mortice sink, som "skærer" i køkkenbordet i køkkenet, med andre ord, er sat i det rum der er forberedt på det. Eksperter anbefaler denne metode til lange bordplader og køkkener. Hylsteskallen kan placeres i tre positioner:
  • Over den fælles bordplade.
  • På bordet niveau.
  • Skålens niveau ligger under bordet.
 2. Overheadvasken er installeret ved at lægge oven på det forberedte køkkenskab. Denne metode til installation anbefales i køkkenaggregater med separate modulopbyggede skabe.
 3. Integrerede skiver, dette er når det er monteret på et niveau med bordpladen, med en høj grad af docking kanter. Denne type installation er ønskelig for specialister uddannet i denne type arbejde til køkkenmøbler.

Valget af materiale, hvorfra denne eller denne skal er lavet, påvirkes af mange faktorer. Hvad køberen lægger mærke til, og hvad eksperterne anbefaler:

 • Udseendet af køkkenvasken, da det passer ind i det samlede indre af køkkenpladsen.
 • Hvilke egenskaber er mest efterspurgte af værtinden.
 • Hvad er familiens budget for at købe en vask til køkkenet.

Eksperter anbefaler at vælge køkkenområdet, moderne indrettet, dræn Rustfrit stål eller kunstig sten.

Klassisk køkken er bedre udstyret med en skål kunstig sten (granitbase), keramisk materiale.

Designere anbefaler i køkkener udstyret med antikviteter at bruge dræn i bronze eller messing, det vil se godt kunstig granit eller keramisk vask.

Skål af rustfrit stål køkkenvask

Rustfrit stål er et populært materiale, hvorfra der laves forskellige slags skåle til vask i køkkenet. Dette materiale anvendes fremadrettet af førende producenter af køkkenudstyr. Højkvalitets moderne rustfrit stål indeholder:

Anvendelsen af ​​dette materiale i produktionen af ​​køkkenvaske giver et glimrende udseende naturlig glans, er pålidelige anti-korrosionsmidler. Det eneste, som brugerne af metalvasker siger, er at der er støj fra det under arbejdet, men producenterne tog højde for denne ulempe og begyndte at producere rustfrit stål dræn med en speciel silikoneabsorber placeret under skålen.

Købere tilbydes to typer skåle til køkkenet: rustfrit stål, en vask med en blank overflade, en vask med en mat overflade. På overfladen af ​​vasken kan der være en faktura.

Vigtigt! En rustfri stålrørvaske reagerer ikke på magneten.

Et interessant køkkenindretning, et usædvanligt design, kræver en original håndvask, der vil se godt ud, dette er en vask med en keramisk skål. Overvej kvalitative fordele ved keramiske produkter:

 • Modstand, overflade reagerer ikke på slid, ridser.
 • Høj modstand mod høje temperaturer.
 • Der er ingen reaktion på husholdnings kemiske rengøringsmidler og vaskemidler.
 • Nem vedligeholdelse af keramiske produkter.

Ulempen ved keramiske skåle er: tung vægt, skrøbelighed fra slag.

Skåle af dræn lavet af kunststen

Når man vælger skåle til dræn med en kunstig sten, er det nødvendigt at forstå, at der blandt dem er mindre markerede farver. Komposit køkkenudstyr, tilhører kategorien dyre produkter, kan dette tilskrives deres største mangel. Positiv feedback på disse skiver er meget mere:

 • Der er ingen skadelige emissioner i luften (miljøvenlig).
 • Fremragende udseende, som passer til ethvert indvendigt køkkenområde.
 • Vask nemt, på nogen måde.
 • Modstå overfladetemperaturen til 280 grader Celsius.
 • Har egenskaberne for lydabsorptionen af ​​en flydende vandstråle.
 • Modstand mod kemisk angreb på overfladen af ​​skålen af ​​ethvert vaskemiddel eller rengøringsmiddel.

Sammensatte skaller er lavet af de mindste brøkdele af stenkrummer, der er bundet af et specielt bindende materiale med anvendelse af pigmenter og harpikser. Dette materiale kan efterligne en natursten, har forskellige farver, mønstre.

Det er bemærkelsesværdigt, at eksperter bemærker tilstedeværelsen af ​​hver kendt fabrikant af dræn af denne slags kompositmateriale:

 1. Virksomheden Franke anvender "skræmmende".
 2. Virksomheden Blanco, Teka, bruger "tegranit".

For at vælge stenopvaskningsudstyr, rådgiver eksperter om det princip, der lægges til grund ved fremstillingen af ​​kompositmateriale. Grundlaget for akryl typer skåle ligger princippet om at bruge akrylharpikser, dette er en temmelig smertefuld proces, den resulterende sten kan ridses, men gør sig til slibning. Det anbefales ikke at hælde kogt vand i en sådan skal, og læg en varm pande i den.

Skåle lavet af agglomerat (granitkomposit) er mere hensigtsmæssige. De har høj styrke, æstetisk udseende, praktisk at betjene.

De tilbød en vask en gave, jeg ved ikke, hvilken man skal vælge. Der er valg mellem stålopvaskemiddel i køkkenet og to skåle eller fra claydite med en rund skål. Vi stoppede på en kunstig sten. Rådgivet, tilføjet og købt med to skåle fra "tegranita", i en vil vi vaske opvasken i en anden frugt. Denne mulighed for vores naboer, de har nydt og er tilfredse i mere end 5 år.

Min vask, skålen af ​​kunstig sten i mere end 6 år, er helt og smukt, selvfølgelig, hvis det ved et uheld fjernes fra en højde på to meter, vil det blive flået, men generelt tilfredsstillende, let at vedligeholde.

Hvordan kan jeg forbedre den valgte vask

Når du vælger en skål til en vask, skal du altid være opmærksom på tilstedeværelsen af ​​den nødvendige fender eller tørretumbler. Wing, dette er fortsættelsen af ​​skålen, hvor skålen ligger efter vask for en stak fugt. Den samme funktion bæres af tørretumbleren, vingen eller tørretumbleren er placeret, måske på den ene side eller på begge sider af skålen.

Vask i køkkenet kan forbedres med forskellige yderligere funktioner og tilpasninger:

 • Affaldshåndtereren, der er installeret under skålen, har et elektrisk drev, det forbinder med skålafløbet og kloakken.
 • Et sæt af thers.
 • Ekstra kurve til vask af frugt og grøntsager, tørring af dem. De kaldes også collanderen, den har et rektangulært udseende med huller i bunden.
 • Enhed til vaskemiddel (dispensere). Det flydende middel doseres i hænderne, fadene.
 • Hakning af ekstra brædder, især kopiering af vaskenes konturer.
 • Ventil er en automatisk maskine, der regulerer vandet, strømmer i vasken ved automatisk at dreje håndtaget. Dens fordel er at åbne eller lukke vasken uden at sænke hænderne i koppen.

Vi håber, at vores tip vil hjælpe dig med at vælge den rigtige skål til eget køkken.

Sådan vælges en køkkenvask og som er bedre - forskellige muligheder

Køkkenvask er et uundværligt element i ethvert køkken. Uden sin tilstedeværelse er det umuligt at udføre enhver form for arbejde i forbindelse med madlavning, vask af mad og retter. Det antages, at ved vasken elskerinde er endnu mere tid end end ved komfuret. Producenter af køkkenmøbler, sanitet og tilbehør i alle måder forsøger at gøre deres produkter mere brugervenlige, attraktive og funktionelle, så valget af forskellige modeller af vaskemaskiner i dag er gennem taget. Lad os se sammen, hvad en moderne køkkenvask er - hvad skal man vælge, hvad man skal gøre med det, og også studere ejernes feedback.

Hvilken vask er bedre at vælge til køkkenet, så det opfylder alle krav fra ejerne? Valget er lavet af flere kriterier:

Til salg kan du finde produkter med forskellige antal skåle. Vælg deres nummer skal baseres på bekvemmeligheden ved at bruge vasken. Hvis din familie har mere end tre personer, så er den mest acceptable løsning at købe en vask med to skåle. En af dem bruges normalt til at vaske op, og den anden skål vil være nyttig til at placere frugt og grøntsager i det, afrimning af produkter, andre handlinger. En vask med tre skåle bruges, hvis plads tillader det. Men denne mulighed kræver en kompleks installation og en speciel indtrækbar mixer.

Arbejdets komfort forbedres også af tilstedeværelsen af ​​yderligere udstyr på vasken: et skærebræt, et spiseplads, et opvaskemiddel.

Hvordan vælger vaskens størrelse til køkkenet, for at sikre bekvemmeligheden af ​​dens brug? Det er nødvendigt at være opmærksom på køkkenredskabets dimensioner samt køkkenet selv. I et stort køkken og en vask kan installeres helt og bredt.

Ved fremstilling af dræn anvendes:

 • rustfrit stål;
 • natursten;
 • fajance, porcelæn;
 • kompositmateriale. Basis for produktet er granit eller marmor chips, kvarts.

Valget af hvordan man installerer vasken afhænger af køkkenmøblernes design. Vask kan integreres i møbler, indlejret i det, være under niveauet af kantsten eller stå oven på kantstenen.

Siden vaskens udseende kan dens stilistiske løsning være helt anderledes, er det vigtigt at sikre, at genstanden er i overensstemmelse med andre køkkenmøbler. Vaskning bør supplere det indre, det er organisk at passe ind i det.

Hvordan vælger man den rigtige vask til køkkenet, så den helt opfylder alle ejerens behov? Et vigtigt sted her er det rigtige valg af materiale, hvorfra produktet blev fremstillet.

Vi opregner de mest populære materialer, hvorfra moderne køkkenvaske er lavet.

Dette materiale er den mest populære, har en acceptabel værdi. Til fremstilling af dræn anvendes stål, hvor 18% af chrom er til stede. Sammensætningen indeholder også 10% nikkel. Tykkelsen af ​​stål kan være fra 0,9 til 1,2 mm. Overfladen kan være mat eller blank eller antigrafisk. Sidstnævnte mulighed er mest foretrukket, da en sådan overflade godt gemmer sporene af vand og forskellige ridser.

Standard rustfrit køkkenvask med en skål

De vigtigste fordele ved denne vask:

 • miljøvenlighed. Rustfrit stål er et sikkert madmateriale;
 • modstand mod meget høj temperatur, korrosion og syre. Hun er ikke bange for nogen opløsningsmidler og aggressive stoffer;
 • let pleje gives;
 • vellykket kombineret med alle køkken møbler;
 • holdbarhed;
 • har en lav pris. Det afhænger af skallens størrelse, tykkelsen af ​​metallet, tilgængeligheden af ​​yderligere enheder og en bestemt producent.
 • for støjende. For at eliminere denne ulempe placeres specielle pakninger under vasken;
 • hvis overfladen er blank, så over tid kan den blive dækket af små ridser, idet den har mistet sit oprindelige udseende.

Tip: For at kontrollere kvaliteten af ​​rustfrit stål skal du teste med en magnet. Kvalitetsstål vil ikke blive magnetiseret.

Sådanne produkter er lavet af granit, onyx, marmor og andre materialer. De er blandt de dyreste muligheder, så de bruges relativt sjældent.

Stone vask

Deres vigtigste fordele:

 • skønhed og unik design
 • høj grad af lydabsorption
 • holdbarhed;
 • slagstyrke, modstand mod mekanisk belastning;
 • valget af materiale, farve og design.
 • betydelig vægt;
 • behov for særlig pleje
 • meget høje omkostninger.

Porcelæn eller lertøj er dækket af et lag af emalje, som udfører beskyttende funktioner. Porcelænprodukter er dyrere end lervarer, men de er også ti gange stærkere.

Køkkenvask fra keramik

 • bredt udvalg af farver;
 • modstand mod ridser
 • evne til at modstå høje temperaturer
 • de har brug for minimal pleje.
 • for skrøbelig. Når en tung genstand falder ned i en vask, kan der forekomme revner.
 • tung vægt;
 • kompleksiteten af ​​selvinstallation.

Sådanne produkter er 80% lavet af naturstenskrummer og 20% ​​- fra en binderpolymerkomposition.

Vask af kunststen

Komposit har sådanne fordele:

 • det absorberer helt lyden af ​​rindende vand;
 • der er et valg af ethvert farveskema;
 • Materialets holdbarhed er flere årtier;
 • han er ikke bange for høje temperaturer. Det modstår nemt 280 grader;
 • kræver ikke pleje.

Blandt manglerne er meget vægt og høj pris.

Bemærk: Der er også akryl sammensatte køkkenvaske. Fra ovenstående er de mere vedligeholdelige, men på samme tid er de mindre holdbare og ikke modstandsdygtige overfor høje temperaturer.

Inden du vælger en køkkenvask, skal du bestemme, hvordan den er installeret. Der er dræn af følgende typer:

Sådanne skiver indsættes i slidserne lavet i bordpladen. Alle led er forseglet, så du kan tale om bekvemmeligheden af ​​dens brug. Bordpladen kan vælges fra ethvert materiale. Disse produkter er blandt de førende i deres popularitet.

Vasken er installeret på en separat kantsten, som normalt har en lidt lavere højde end bordpladen. Normalt bruges det, hvis køkkenet indeholder separate møbler. Nem at installere selv. Da der er huller mellem vasken og de tilstødende kantstener, kan vand komme ind i dem.

Denne type vaske anvendes relativt sjældent, da det kræver en professionel installation samt betydelige omkostninger. Sinken er ikke simpelthen monteret på en kantsten eller fastgjort over en bordplade, men skærer ind i bordpladen, der repræsenterer en enkelt helhed. Sådanne skiver anvendes i kombination med bordplader fremstillet af sten, komposit og plast. Passer ikke til denne bordplade lavet af spånplader og træ.

Den integrerede vask skal laves af samme materiale som bordpladen

Denne type vaske er installeret under niveauet af hovedbordet. Den mest succesrige variant af en bordplade er komposit, kunstig og natursten, plast. En sådan vask skiller sig ikke imod baggrunden af ​​bordpladen og fremhæver dens skønhed. Det var bemærkelsesværdigt at anvende en substrattype.

Hvilket er bedre for køkkenvasken ved installationsmetoden - det er op til dig. Vi giver kun anbefalinger om udvælgelse og drift af disse produkter. Valget af en bestemt type afhænger af funktionerne i dit headset såvel som på dine personlige ønsker.

Køkkenvasker er forskellige i form og design samt i størrelse. Lad os dvæle mere om dette:

Når køkkenvasken er valgt, hvilken form skal jeg vælge? Det kan være:

Valget af formularen er lavet i forhold til køkkenets størrelse og form. De mest populære er firkantede og rektangulære konstruktioner. De har lille plads, ser godt ud i kombination med køkkenmøbler. Runde figurer er de mest rummelige.

Vi opregner de vigtigste typer af dræn ved design:

 1. Med en skål. Disse er de mest løbende strukturer, der optager lidt plads. De mest populære er runde og firkantede produkter. Normalt ikke udstyret med yderligere enheder.
 2. Flere skåle. Der er som regel to, men måske tre. De kan arrangeres i en række eller være en kompleks konstruktion.
 3. To skåle af forskellig størrelse. Gælder i tilfælde af at det ikke er muligt at forbinde en vask med to fuld størrelse skåle.
 4. Hjørne vask. Ofte leveres komplet med et hjørnesæt. Vask til køkkenhjørne, som kan vælges separat, bruges normalt i små køkkener. Den kan bestå af en eller to skåle. Hvis der anvendes 2 skåle, kan de placeres i en vinkel eller på en linje.
 5. Sink med en fløj (vinger). Sådanne vinger er et ekstra arbejdsområde, og kan bruges til ethvert formål: skære mad, lægge vasket bestik og sætte på dem eventuelle vask tilbehør. I vingenes design er der tilvejebragt riller, langs hvilke vand sendes til afløbshullet i vasken.

Sink med store og små skåle og med en fløj

Mine dimensioner er påvirket af køkkenets størrelse. En stor håndvask kan installeres i det rummelige køkken. Det kan endda have ekstra vinger til retter og skære mad. Hvis køkkenområdet er lille, ville det være hensigtsmæssigt at have en rummelig rund eller kompakt hjørnemodel. Overvej også dybden af ​​vasken. Men det bliver dybere, det vil være mere bekvemt at arbejde med det. Den optimale dybde er 15-20 cm, fordi du bruger dybere skaller, skal du bøje sig over, hvilket ikke er behageligt.

Tip: Hvis kabinettet til montering af vasken er af stor størrelse, anbefales det at udstyre det med ekstra enheder: et skærebræt, kurve til vask og tørring.

Når man tænker på en vask til køkkenet, hvilken man skal vælge, kan anmeldelser af forskellige mennesker have en betydelig indvirkning. For eksempel gives der anbefalinger til at købe et køkkensæt med en vask samtidig, så du ikke behøver at kigge efter enheden separat. Hvis du har en stor familie, og du ofte skal vaske store bakkebakker og ovne, skal skalens størrelse vælges, så den kan gøres uden problemer.

Når man taler om hvordan man vælger en vask til køkkenet, skal det bemærkes, at mange producenter nu producerer kvalitet og smukke køkkenvaske. De er tvunget til denne høje konkurrence på markedet for hygiejneprodukter. Ikke desto mindre vil jeg gerne notere nogle fabrikanter fra Tyskland, Spanien, Holland og Italien, hvis produkter opfylder de højeste standarder i internationale standarder. Dette er Smeg, Villeroy&Boch, Franke, Foster, TEKA, Ukinox, Blanco, Polygran, Alveus, Schock, Florentina, Reginox, Longran.

Når man beslutter, hvilket køkkenvask der skal vælges, kan ejerens feedback være nyttigt.

"Jeg har længe drømt om en keramisk vask. Det ser rigtig godt ud, komfortabelt, plus det er et naturligt materiale. Jeg er tilfreds med min model: en dyb skål, ved siden af ​​en ribbet overflade (det er hensigtsmæssigt at tine kød på det). Efter flere år med at bruge det ser det ud som en ny!

Men der er også et par punkter, som du bør være opmærksom på, når du vælger. Jeg valgte mørk (asfalt), og jeg beklager, at den ikke er beige, da skummets spor er mere synlige, er det nødvendigt at skylle mere grundigt. Og selvfølgelig må du ikke blæse på det med en gryde med potter, briller. "

Oksana, Moskva-regionen

"For flere år siden satte køkkenet i en ny lejlighed og stoppede ved en rustfrit stålvask. Det forekommer mig, at denne type er den mest optimale til både pris og pleje. Hovedbetingelsen var dens bredde og dybde. Valgte fra den foreslåede i butikken, tog en ensidig lakskive med en vinge størrelse på 70x50.

Nu er tiden ikke er tilfredsstillende til vasken, men hvis jeg køber nu, ville jeg have taget en model med en længere vinge - hængende over det til tørring af retter og det er længere end vingen.

Men der er ingen problemer med udnyttelsen af ​​problemet - det vaskes med noget rengøringspulver og igen som en ny. "

Elena Alekseevna, Skt. Petersborg

"Sink er en integreret del af det moderne køkken. Med min mand besluttede at det var på tide at flytte fra sovjetiske stereotyper, og i stedet for rustfrit stål valgte vi en kompositvask! Vi har brugt Teka-mærket i et år nu, vi har valgt farven på champagne! Aktivt bruge det, pletter på det forbliver ikke, ret stærke ting! Fra plusserne kan jeg bemærke, at vandklangen ikke kan høres, og den passer ind i næsten ethvert interiør, dybden og splatteren på bordpladen er meget mindre end det rustfrit stål, der plejer det som en almindelig vask! "

Fordele og ulemper ved stræklofter i badeværelset

Mekanismer til transformering af sofaer - hvilken er bedre at vælge?

Hvad hvis naboerne blev oversvømmet ovenfra og hvor de skulle hen?

Jeg har en vask lavet af akrylsten. Denne ting, jeg fortæller dig! Det ser bare smukke ud, tilsyneladende uvidende om det naturlige. Kun jeg vil give råd - vælg gode herrer til installation, nakosyachit i dette tilfælde er det umuligt. Jeg har fyre fra kapitlerne af akryl sæt, glad. Og venner har sparet, og albuerne er bidt nu ..

Har din håndvask ud af bordet allerede faldet af eller holder den stadig? Den værste variant af en vask fra en acryle, klistret til en bordplade. Ikke alene er det ikke pålideligt, men også økologisk farligt. Og eksperter her har intet at gøre med det.

Sådan vælges en køkkenvask

Med moderne dræn er meget mere kompliceret end støbejernsmaladeforgængere, og rækkevidden af ​​vvs-udstyr, der tilbydes, er simpelthen enorm. Det er ikke overraskende, at udvælgelsesprocessen i dette tilfælde er et ægte puslespil. I sidste ende skal den købte vare være praktisk, praktisk og holdbar. Desuden skal den harmonisere med køkkenets indretning. Kombinerer alle de vigtige parametre, du vælger, og køb nøjagtigt den enhed, der fungerer bedst, artiklen vil hjælpe.

De bedste køkkenvaskeproducenter - hvilket firma at vælge

Det vigtigste apparat i køkkenet, undtagen køleskabet, er en vask. Fra denne kop afhænger ikke kun renhed i rummet, men delvist stemningen hos familiemedlemmer efter morgenmad, frokost og aftensmad.

Hvis du skal købe det, skal du derfor vælge omhyggeligt, og du kan starte denne begivenhed ved at producere virksomheder - de skal være en af ​​de bedste:

Efter at have fået kendskab til de førende virksomheder, læs denne artikel og vælg model af køkkenvasken, der passer bedst til dig.

Design og drift princippet i køkken vasker

Vaske - VVS enheder installeret i køkkener af lejligheder og private hjem, samt kantiner, restauranter og andre virksomheder, hvor der tilberedes. Beregnet til vask frugter og grøntsager, skyl salat og persille, den optøning af kød og fisk - er "alvorlige" konkurrenter til opvaskemaskiner.

Er lavet i form af skåle af rustfrit stål og ikke-jernholdige metaller, naturlige og kunstige sten, keramik og polymere materialer, glas og lige træ. Fås i forskellige størrelser: kvadratisk, rektangulær, rund og ikke-standard, herunder vinkelformede former. Udstyret med ekstra rum, vinger, automatventiler, overløb, shredders, kolanderami og skærebræt.

Betjening af produktet efter samling, som kan overlejres, mortise og integreres, efter åbningen af ​​armen-1 eller 2-ventil blander udstyret med et valg belufter Brusehoved og et separat udløb med et filtersystem. På vingerne sætte ren retter med udsigt over stakken med sit vand. ekstra skål giver nem afrimning.

Slibemaskiner forhindrer tilstopning i rørene med madaffald. Ved hjælp af den automatiske ventil åbnes / lukkes afløbsåbningen. Apparatets arbejde er kun muligt i forbindelse med vandforsyning og kloakledninger.

Køkkenvasker af rustfrit stål

Højeste tilbud, salg og installation - formet skål af rustfrit stål legering, den legering, som indeholder typisk chrom (≈ 18%) og nikkel (≈ 10%). Afhængigt af producenten og teknologien af ​​nogle af de specifikationer er forskellige.

Rustfrit stål anvendes af høj kvalitet mad med et indeks på 304 eller industriel lav kvalitet med betegnelsen 202 - nikkel her erstattes af kobber og mangan; produkter fremstilles på en enkelt måde eller svejsning - den første metode er mere foretrukket; tykkelsen af ​​arket varierer mellem 0,4 og 1,2 mm - kvalitetsmateriale bør ikke være for tyndt.

Desuden påvirker æstetikken i opfattelsen og graden af ​​pleje af pleje materialets overflade. Det afhænger af typen, er blank, mat og antigrafisk - sidstnævnte har i det væsentlige fordele ved drift, fordi det ikke viser ridser og vandmærker. Materialets kvalitet kontrolleres af en magnet - det skal glide af arket, i stedet for at holde fast ved det.

 • modstandsdygtighed mod oxidation, høj temperatur og kemisk aggressive medier;
 • økologisk kompatibilitet - rustfrit stål udgør ikke fare for menneskers sundhed;
 • enkel og nem pleje, eliminering af brugen af ​​stoffer med slibende indeslutninger;
 • design kompatibilitet med forskellige køkken møbler;
 • et godt valg og en anden smag;
 • æstetisk udseende;
 • relativt lave omkostninger ved de fleste modeller;
 • holdbarhed med korrekt vedligeholdelse.
 • øget støj - for at reducere brugen af ​​specielle pakninger;
 • Den glatte overflade mister hurtigt sit udseende, da det er ridset.

Instrumenter af rustfrit stål installeres i stort set ethvert køkken. Praktiske, holdbarhed og hygiejne er kriterierne som følge af, at der ikke er nogen begrænsninger for disse produkter. Støjproblemet løses effektivt ved hjælp af pakninger, for eksempel bil.

Køkkenvasker fra kompositmaterialer

Instrumenter lavet af kompositter, sammenlignet med rustfrit stål, anses for mere prestigefyldte. Materialet kaldes også en kunstig sten - afhængigt af det specifikke selskab, udføres produktionen ved hjælp af unikke teknologier, der bruger forskellige komponenter i forskellige proportioner.

Strukturen omfatter: fyldstoffer - omkring 80% af sand, granit eller marmor chips; bindemidler - ca. 20% polymer eller acrylharpiks; Pigmenter, der giver produkterne et farveskala - normalt op til 10 varianter. Sidstnævnte i højkvalitetsprodukter anvendes ikke på overfladen, men blandes med andre ingredienser lige før begyndelsen af ​​støbning og tørring.

Hver respektabel virksomhed har sin egen sten med en patenteret sammensætning og unikt navn: SILGRANIT PuraDur (Blanco), Lonstone, Rock (Longran), Fragranite DuraKleen Plus (Franke), Florengran, Florensil (Florentina), Artgranit (Omoikiri), Kerasilgranit (Alveus) . Sådanne kunstige materialer, sammenlignet med det naturlige, ofte gavn på mange måder.

 • et ædelt udseende, som er velegnet til mange stilfulde løsninger;
 • Ingen støj i kontakt med streaming streamen;
 • Ingen brænding i solen, når du installerer ved vinduet;
 • kemikalieresistens, varme, skarpe genstande;
 • hygiejne - svampe og andre mikroorganismer multiplicerer ikke;
 • række model serien;
 • der er ikke behov for særlig pleje
 • Materialets holdbarhed er adskillige årtier.

Ved hjælp af en vask fra en kunstig granit eller en marmor er det altid muligt at arrangere et unikt interiør i et køkken. Med hjælp fra en sådan enhed vil atmosfæren af ​​luksus og rigdom blive tilvejebragt.

Moderne keramiske enheder er skabt i 3 typer. Lergods - har mange porer som følge heraf absorberer hurtigt væske og er dækket af mikrokasser; porcelæn - er fremstillet af en blanding af ler, spar, sand og tilsætningsstoffer, hvilket resulterer i en relativt mere tæt, stærk og høj kvalitet; ceramogranitnye er en hybrid af keramik og kompositter - de er de mest populære, fordi de har præstationsegenskaber, der overstiger de tilsvarende første 2 modifikationer.

Når du vælger sådanne anordninger pragmatisme går i vejkanten, fordi disse produkter er meget tunge, ganske skrøbelig og vanskelig at installere. På det første sted er den æstetiske komponent stammer fra individuelle præferencer - keramiske håndvaske er hvide, sorte, med pynteudstyr, derudover de kombinerer godt med landlig stil, retro, Provence, moderne og klassisk. Den mest populære model mortice og overliggende rektangulære 1 og 2 skåle er ofte installeret ved vinduet.

 • fuld miljøsikkerhed
 • modstand mod temperaturændringer, ridser og aggressive vaskemidler;
 • ekstravagant udseende;
 • manglende absorption af lugt og snavs;
 • lydisolerende egenskaber - der høres ingen støj ved brug
 • interessante farve løsninger, herunder mosaik;
 • regelmæssig, men minimal pleje
 • langt liv med omhyggelig brug.
 • tung vægt, hvilket medfører forskellige ulemper
 • skrøbelighed - når en pande falder i en skål, kan der opstå et spræng eller chips.
 • kompleksiteten af ​​selvinstallation.

Keramiske instrumenter har deres kønnere og beundrere - de er ombygget med økologi, æstetik og hygiejne. Men de skal håndteres med omhu. De er dyrere end modifikationer fra rustfrit stål, men billigere end versioner lavet af natursten.

Køkkenvask valgmuligheder

Da skiverne er budget, middelpris og dyre, er det specifikke beløb for køb først tildelt. Den oprindelige størrelse er også størrelsen af ​​køkkenet og dets design. Derudover er en liste over de bedste fremstillingsvirksomheder præ-kompileret.

1. Ved hjælp af monteringsmetoderne adskiller sig i mortise, overhead, integreret. Den første er installeret i de savne "landings" steder, som følge af fælgen kan kopperne være på samme niveau med toppe såvel som over eller under dem. Den anden er simpelthen overlejret på suiterne af de tilsvarende dimensioner. Endnu andre er fremstillet på fabrikken og repræsenterer en enkelt enhed med bordplader - sådanne designs er de dyreste - de er bestilt til bestemte størrelser og designs.

2. For at skabe enheder anvendes mange materialer - de mest populære: rustfrit stål, kunstig sten (komposit), keramik (fajance, porcelæn). Udover disse anvendes andre halvfabrikata, der har et udsøgt udseende og er vandtætte: dyrt efter behandling af natursten; rustfrit kobber og messing; Det forstærkede glas i kombination med metalindsatser. Valget i dette tilfælde afhænger af indretningen af ​​lokalet, købernes smag og tilgængeligheden af ​​midler.

3. Vaskene er fremstillet i forskellige geometriske former. De mest almindelige er rektangulære modeller - de er praktiske og praktiske; højtydende modifikationer af pladsen; runde versioner installeres normalt midt i store rum; Den bedste mulighed for små køkkener er et hjørneapparat. Hvis du vil implementere en ikke-standardiseret løsning, bestilles et eksklusivt asymmetrisk produkt.

4. Køkken VVS inventar er udstyret med en lang række "bekvemmeligheder". I et design fra 14 til 140 cm bredt kan der være 1 universalskål med en dybde på 19 til 90 cm eller en anden 1 eller 2 skibe med mindre dimensioner. I sidstnævnte tilfælde er det næsten muligt at vaske opvask, skylle grøntsagerne og tine kødet.

I tilstedeværelsen af ​​vinger er det hensigtsmæssigt at tørre fra dråber af rene, men våde retter; Ved hjælp af filtre og strimler forhindres "stikpropper" i rør; Ved brug af automatventiler er midlertidige afløbshuller midlertidigt lukket; Takket være kalenderen aflader væsken fra de optøede produkter hurtigere.

5. Køkkenvaskens funktion er umuligt uden en mixer, som er valgt i en enkelt stil med en VVS-armatur. De største krav i dette tilfælde pålægges tuden - den skal være drejelig, behagelig højde og funktionel længde, samt med ejektor eller et glidende brusehoved.

En visuel inspektion udføres før køb. Vi tager højde for varigheden af ​​garantiperioden og tilstedeværelsen af ​​servicecentre i regionen - deres placering og omdømme. Pass og tilhørende dokumentation for produktet skal være i overensstemmelse med standarderne.

Mistresses i deres flertal bruger meget tid i køkkenet - for at vaske op og lave mad syntes det ikke hårdt arbejde, bør bilvasken harmonisere i interiøret og se attraktivt ud.

Derudover bør det være rummeligt og bekvemt:

1. I et lille rum vil en hjørneanordning af rustfrit stål eller kompositsten med ekstra rum og en vinge passe godt.

2. Til mellemrummet er en god mulighed: et snit eller et overlappet produkt bestående af 2 skåle og 2 vinger - fremstillingsmaterialet er det samme. Et alternativ kan være en hvid faience model installeret i nærheden af ​​et stort vindue.

3. For et stort område egnet integreret sten modifikation nær væggen eller en rund version i midten.

4. I en ung familie, der foretrækker stilen med højteknologi, vil det være godt at se og betjene en enhed fremstillet af glas med stål.

5. For tilhængere af antikken er en kobber eller messingskål med en blander, for eksempel fra Omoikiri, perfekt.

Omkostningerne til køkkenvaske, som er meget populære blandt brugerne:

1. Rustfrit stål - Alveus (Elegant 110): 0,81 / 0,51 / 0,9 m, mortise, rektangulær, med en primær og en yderligere bøtter, med vingen 1, med ventilen-maskine. 9,9 ... 14,2 tusind rubler.

2. Af kunstig granit - Longran (Ultra ULS 615.500): 0.615 / 0.5 / 0.2 m, mortise, rektangulær, med 1 skål, med 1 fløj. 7,9 ... 13,2 tusind rubler.

3. Fra keramik - Blanco (Axon II 6S): 1,0 / 0,51 / 0395 m, mortise, rektangulær, med en primær og en yderligere bøtter, med vingen 1, med ventilen maskinpistol. 69,1 ... 81,7 tusind rubler.

4. Fra natursten - Omoikiri (Michishio OMI-78-1-GR): 0,78 / 0,5 / 0,4 m, mortise, rektangulær, bægeret 1, med vingen 1, med et hul til blanderen. 18,9 ... 94,8 tusind rubler.

5. Fra kobber - zorg (ZC 505 NA-L Usov NATURAL kobber): 0,51 / 0,51 / 0,405 m, talje, runde, med en skål, med 1 hul mixer. 25,3 ... 40,1 tusind rubler.

Priser angivet fra 2017 er kun relevante for Moskva og regionen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

84 − 83 =