Kombiner balkonen med værelset

Kombinere en balkon med et rum: ideer og beskrivelse af processen

Et ret almindeligt problem med de fleste moderne lejligheder er et underskud på boligareal. Hver ejer forsøger at løse dette problem på sin egen måde. Den nemmeste måde at gøre området på din lejlighed lidt mere er forening af balkonen med værelset. En simpel filistinsk mener, at det er ret nemt at realisere denne ide, men det er ikke sådan. Efter alt er der faldgruber under revisionen.

Hvad er foreningen af ​​balkonen? Det er dannelsen af ​​et enkelt rum med et rum og skabelsen af ​​behagelige levevilkår. For at gøre dette skal du tænke over ombygningen, få alle de nødvendige dokumenter til arbejdet, glasur balkonen og isolere det. Først skal du vurdere situationen, om du virkelig ønsker at gå ind i warpathen med de relevante myndigheder.

Hvis du vil forene balkonen med værelset, bør du gøre sig bekendt med boligkoden. Det hedder, at vinduernes glasering og forening er ombygningen af ​​det indre rum. Derfor skal du, før reparation, opnå en officiel tilladelse til sådanne aktiviteter. Dette vil gøre det muligt at foretage ændringer i passet i lejligheden og koordinere arbejdet med de relevante myndigheder.

Kombinationen af ​​balkonen med værelset skal ledsages af ejerens lejlighed til vinduesinstallationsservice. Specialister vil kunne udvikle et glasprojekt og gennemføre lys-og-klimatiske beregninger. Efter udarbejdelsen af ​​projektet skal det tilskrives arkitektonisk og planlægningsafdelingen. Hans specialister vil give tilladelse eller nægte at glasere balkonen eller balkonen.

Projektet er usandsynligt, at det bliver godkendt, hvis udseendet på balkonen vil skille sig ud fra baggrunden for nabostrukturer. Tilladelse er næsten aldrig udstedt, hvis der skal laves ruder af balkoner, som er en del af arkitektur- og historiske bygninger. Hvis godkendelse er modtaget, skal projektet vises af SES og MES. Specialisterne i disse tjenester kontrollerer, om brandsikkerhedsreglerne overholdes.

Projektet modtager ikke godkendelse, hvis balkonen ligger ved siden af ​​evakueringsruterne og brandtrappen. Hvis du startede balkonens tilknytning til værelset og alle tilladelser blev opnået, skal forsoning igen tilskrives boligbesigtigelsen. På dette stadium vil skriftlige fuldmagter blive knyttet til projektet, hvilket indikerer familiemedlemmernes samtykke til omplanlægning. Dette omfatter dem, der er midlertidigt fraværende.

Før du registrerer tilladelse til ombygning, skal du passe på valg af ruder. Du bør forstå, at balkonen eller loggia har deres egne designfunktioner, hvilket er hvad der skelner dem fra. Således er balkonen en betonplade, der rager ud over beboelsesrummet. Pladen styrkes med en cantilever metode. Det kan have forskellige tykkelser og størrelser. Det er ikke tilladt at installere dobbelt PVC-vinduer på den. Pladen kan simpelthen ikke modstå en sådan belastning, så det er ikke muligt at kombinere altanen med stuen.

Enhver ruder kan udføres, hvis boligarealet suppleres med en loggia. Det skyldes, at ovnen er inde i lejligheden og danner en niche med sidevægge og loft.

Hvis du beslutter at kombinere balkonen med værelset, skal billedet først overvejes. De vil gøre det klart, at arbejdet også skal ledsages af termisk isolering. Til sådanne manipuleringer kan ikke-brændbare faste materialer anvendes. Påfør polystyren er forbudt, fordi det brænder godt, mens frigivelse af giftige stoffer.

I et nyt rum er det forbudt at tage radiatorer af opvarmning. Gulvet kan ikke isoleres ved at installere varme- og varmtvandsanlæg. For at kombinere altanen med stuen er det nødvendigt at udføre varmekonstruktioner på forhånd. Denne dokumentation vil afspejle ændringer i ombygning, opførelse af skillevægge, nedrivning af vægge og valg af ruder.

Kombinerer balkonen med værelset

Kombinationen af ​​balkonen med rummet, hvis koordinering blev udført, kan udføres på flere måder. Den første involverer ikke nedrivning af lejestrukturer. I dette tilfælde bør der ikke opstå særlige vanskeligheder, som ved udarbejdelse af teknisk dokumentation samt design. Over altanen i dette tilfælde vil det være nødvendigt at arbejde grundigt, isolere det og rude og desuden fjerne vinduesenheden. På vindueskabet vil det være muligt at bygge en bar tæller og kommunikation, mens du ikke går overalt.

Alternativ sammenslutningsløsning

I betragtning af mulighederne for at kombinere balkonen med værelset, kan du ty til en anden teknologi, som adskiller sig fra den første lidt. I dette tilfælde vil køkkenet blive forbundet med en smal loggia. Kolonnen, som er en del af lejestøtten, udfører en restriktiv funktion. Det vil opdele arbejdsområdet og spisepladsen, den eneste vil være luft og varmeveksling.

Den tredje metode indebærer delvis demontering af den bærende væg. En sådan kombination af en balkon med et rum, hvis udformning vil være væsentligt anderledes, giver mulighed for at opnå dannelsen af ​​det maksimale areal med ekstra plads. Dette vil imidlertid kræve tilladelser.

For at isolere og glasere balkonen er det nødvendigt at arbejde på at afskære nyt boligområde fra gaden. Desuden er strukturen forstærket med en metalramme. Væggene på nogle steder er dækket af et varmeapparat såvel som loftet. Hvis det er et spørgsmål om øverste etage, er det nødvendigt at installere et visir over balkonen.

Kombinationen af ​​en balkon med en stue sørger for den næste fase af demontering. Det bliver nødvendigt at slippe af med vinduesblokken og dørene. Afhængigt af, hvad genopbygningen er, skal du rive vinduesenheden og overføre radiatoren til den tilstødende væg. De laterale skillevægge kan også fjernes, og omkredsen er beklædt af kanalen for at kompensere for svækkelsen af ​​lejemuren.

Nu kan du foretage gulvbelægning. Ødelæg den konkrete tærskel på samme tid er uacceptabel, fordi den kan holde en betonplade. Overfladen af ​​gulvet er nivelleret, du kan bruge en cementplade til dette. Hvis du beslutter at kombinere balkonen med værelset, skal du være isoleret ved opvarmning. For eksempel kan højdensitetsskum anvendes til gulve. Det vil ikke kun niveauere overfladen, men også beskytte den mod lave temperaturer. Materialet skaber ikke en tung belastning, den er holdbar og letvægt. Derudover kan du bruge udvidet ler eller anden letvægtsisolering.

Uanset ideer om at kombinere balkonen med det rum, du bruger, er det vigtigt at gøre isoleringen. Der skal lægges særlig vægt på huller og revner, fordi de fleste af varmen taber dem. Processen skal starte fra loftet. Termisk isolering er fastgjort af dowels til overfladen eller til en præbygget mudring. Slots og ledd er fyldt med monteringsskum. Vægge opvarmes på lignende måde.

For gulvet kan du bruge en stråle, hvis tykkelse er 10 cm eller mere. Det er lagt langs hele længden og fastgjort med dowels. Efter at du kan fortsætte med at lægge isoleringslaget over spredningen "Isolerende", som sikrer en normal dampspærre. I sidste etape er arrangeringen arrangeret, det er bedre at bruge tørre systemer, som ikke giver en stor belastning til pladen.

Ideer til at kombinere en balkon med et værelse

Hvis du beslutter dig for at bruge teknologien, som indebærer demontering af vinduet og dørblokke, vil hovedopgaven være at designe åbningen. Det sted, hvor vindueskortet plejede at være, kan bruges som bordplade, hvilket er sandt, når arbejdet er færdigt i køkkenet. Hvis foreningen indebærer demontering af en del af væggen, kan logning udføres af regimenter, som vil gøre rummet mere luftigt.

Når du kombinerer en balkon med et værelse, skal du ikke glemme vægtbegrænsninger. Loggia bør ikke overbelastes, så placer ikke i det nye ledige rum af tunge møbler og hængslede elementer, der gerne vil blive forstærket på husets forvæg. Forsøg ikke at bringe gas til loggia. Dette kan medføre problemer. Det er meget mere interessant at organisere en spisestue i det frigjorte rum og sætte et bord og et par stole i det.

Vi kombinerer en loggia eller en balkon med et værelse - vi øger det anvendelige rum

Kombinationen af ​​en balkon med en stue er en af ​​de mest interessante og eftertragtede byggeprojekter. I små lejligheder kan du markant forøge rummet, i store familier - at arrangere et aflukket hjørne, en undersøgelse eller et ekstra soveværelse til gæstfrie ejere - at organisere en original spisestue.

Processen med at kombinere disse områder er temmelig vanskelig og lang: du skal få tilladelser, nedrive unødvendige vægge og døråbninger, udvikle et design, forberede og udstyre en levende loggia. Men vi forsikrer dig - resultatet er det værd.

Kombinationen af ​​balkonen med værelset ser ofte meget imponerende ud

Fordele og ulemper ved at kombinere balkonen med værelset

Før du beslutter dig for en sådan global omstrukturering i lejligheden, skal du afveje alle fordele og ulemper. Ved første øjekast har udvidelsen af ​​boligområdet på grund af ikke-boligområder kun fordele, men der er også nogle nuancer.

 • stigning i boligareal (især vigtigt for 1- og 2-værelses lejligheder);
 • Lejligheden vil koste mere (hvis alle ombygninger er lovlige og aftalt);
 • ekstra naturlig belysning på grund af store balkon vinduer;
 • plads til design ideer.
 • processen med at behandle alle papirer kan tage op til seks måneder og vil kræve mange penge;
 • det er ikke altid muligt helt at fjerne dørtrinnene, sidevægge og vindueskarmen - det vil ikke være et stort rum, men en ekstra lille en;
 • isoleringen af ​​loggia og demontering af alle vægge og vinduer kræver særlige færdigheder eller et langt arbejde i bygningsbrigaden.

Krav til at kombinere loggia

Kombiner altanen med værelset først efter tilrettelæggelsen af ​​alt forberedende arbejde. Før genopbygning er det nødvendigt:

 • For at udføre balkon glasur - plast vinduer, to-eller tre-kammer termoruder. For at holde varmen, er det bedre at forlade kun en åbningsfolie, helst - fjern vinduerne på siderne.
 • Fuldt isolere alle overflader: loftet på loggia, væggene og gulvet.
 • Giv yderligere opvarmning: Hvis du ikke har planer om at overføre radiatoren til loggiaen, kan du montere en gardinkonvektor under vinduet, købe olie radiatorer eller sætte et elektrisk varmt gulv.
 • Monter støtterne fra væggen til kanten af ​​balkonbetonpladen i form af en trekant - hvis du planlægger at udsætte mange møbler og læse en balkon.
 • Find ud af, om væggen er i bærerens balkonåbning, i så fald vil det være umuligt at rive det. Det viser sig kun at fjerne døren og vinduet, og vindueskarmet skal placeres under et bord, en bar eller en dekorativ hylde.

Meget omhyggeligt er det nødvendigt at være med en bærende væg

Når man kombinerer beboelses- og boligområder, kan layoutet ændres dramatisk eller simpelthen gøre små detaljer til lejligheden. Og det afhænger ikke kun af ejerens designer talenter og familiens behov, men også på muligheden for at kombinere. Lad os overveje det grundlæggende.

 • Vi demonterer kun døren, der fører til altanen og vinduet. Sidevæggene og et stykke væg under vinduet er efterladt og dekoreret under et sengebord eller bord.

Denne måde at genopbygge giver ikke chancen for at få et fyldigt stort rum eller soveværelse, men du vil have et lille separat anneks værelse, som kan være usædvanligt arrangeret.

 • Vi fjerner helt døren og vinduesklodserne, væggene, niveauet, og vi får en bred døråbning.

  Den loggia, der er forbundet til rummet på denne måde, giver ekstra sollys og udvider rummet ikke kun faktisk, men også visuelt. Imidlertid er disse demonteringsarbejder vanskelige at forene og udføre.

 • Mellemliggende version - et stykke væg under vinduet er likvideret, og på åbningsstedet monterer vi en dekorativ bue. Med dette design er balkonrummet ikke en direkte fortsættelse af hallen eller soveværelset, men det kan ikke isoleres helt.
 • Koordinering af balkonens sammenhæng med værelset er kun nødvendig, hvis du vælger anden eller tredje variant af genopbygningen. Når døren og vinduerne fjernes, men loggia er godt isoleret, tæller replanlægningen ikke. Det eneste problem, du måske står over for, er, hvis den nye ejer vil returnere døren med vinduet til stedet, når du sælger en lejlighed. Sådanne problemer er imidlertid lette at løse privat.

  Hvis du planlægger at rense væggen mellem balkonen og hallen / soveværelset / køkkenet, er alt papirarbejde nødvendigt, og chancerne for at få et positivt svar, når redeveloping er ret højt.

  Nægt tilladelse kan kun af flere årsager:

  • demontering af udgangen til altanen kan føre til ødelæggelse af huset;
  • huset er et bymonument for arkitektur;
  • en stigning i boligareal i lejligheden kræver yderligere opvarmning, og den termiske kommunikation i huset tillader det ikke;
  • balkon / loggia er steder til evakuering i tilfælde af brand, og omdanne dem til en stue vil reducere chancerne for hurtig evakuering.

  Ved genopbygningen skal du selv genudstille

  Men hvis de to første punkter i din sag er fraværende, vil der helt sikkert ikke være nogen alvorlige hindringer, når man forhandler sammenhængen mellem balkonen og værelset. Så de vigtigste faser af at få tilladelse til at ombygge:

  1. Vi ansøger om det lokale BTI for udstedelse af et teknisk pas til boliger.
  2. Vi laver genopbygningsprojektet under hensyntagen til foreningen og koordinere med projektets forfatter i hjemmet.

  Du kan ansøge om et licenseret byggeri og designfirma eller direkte til et designinstitut, der har udviklet et projekt til dit hus (få et projekt og en aftale på ét sted). Hvis der ikke findes et institut, kan dokumentet aftales med den lokale ekspertorganisation.

  • I en række tilfælde er det nødvendigt at få tilladelse til et allerede forberedt projekt i en række afdelinger: Nødsituationen, Sanepidnadzor, administrationsselskabet, ressourceorganisationer mv.
  • Med alle de dokumenter, vi anmoder til Boliginspektoratet for tilladelse.
  • Efter demontering og byggearbejde kalder vi medarbejderne i boliginspektoratet (nogle gange BTI) til at udarbejde en handling, så vi forlader BTI til at udstede nye dokumenter til lejligheden.

  I dag er der specielle licensierede organisationer, der er klar til at påtage sig ikke kun udarbejdelsen af ​​projektet, men også designet af alle papirer til ombygning. I dette tilfælde koster poolen af ​​en loggia med en boligdel af lejligheden mere, men du vil slippe af med en masse besvær og spare tid.

  Risici ved ulovlig kombination af en loggia

  Et særligt organ, der opfordres til at straffe aktive ejere, der har besluttet at uautoriseret ombygning, er ikke i vores land. Du kan ringe til ansvar via en domstol på grundlag af en retssag til en person, der har lidt af dit arbejde (for eksempel oversvømmede naboer eller loftet på den nederste altan begyndte at knække) eller blot et opmærksomt seniorhus.

  Ifølge kodeksen for administrative lovovertrædelser skal ejeren af ​​lejligheden betale en bøde på 2 til 2,5 tusind rubler og returnere væggene med balkondøren til stedet. I tilfælde af afslag - gentagne bøder i en forhøjet mængde.

  En anden konsekvens - at sælge en lejlighed med ulovlig genopbygning vil være næsten umuligt, eller omkostningerne ved behandling af alle tilladelser skal trækkes fra lejeprisen. Derfor, hvis du i fremtiden planlægger at sælge eller bytte bolig, så tænk på alle de juridiske finesser på forhånd.

  Facing og opvarmning af balkonen

  For at gøre loggiaen til et virkelig varmt rum skal isoleringen være både udenfor og indeni. For dette er sidespor perfekt som et vendende materiale, det er bedre - med en speciel windbreaker, som vil beskytte mod udkast.

  Før demontering af balkonpassagen fra siden af ​​lejligheden skal du installere plastikvinduer og isolere rummet. Dette er en garanti for, at du ikke vil forblive i en åben, renset lejlighed under en kraftig rekonstruktion.

  Demontering og udsmykning af døråbningen

  Hvis du beslutter dig for at gøre med lille bygningsblod og bare fjerne altedøren med et vindue, vil der ikke være nogen problemer. Det er nødvendigt at ordentligt arrangere passagen, om nødvendigt installere lys skydedøre, drej et stykke væg under vinduesvinduet i et indvendigt element.

  Hvis ombygningen kræver nedrivning af væggene, vil arbejdet være langt og snavset, og du skal være så forsigtig som muligt for ikke at skade bygningen af ​​huset. I murhuse er det nødvendigt at adskille murværket, i panelhusene - for at fjerne betonen med en savbugger eller en perforator.

  Det er vigtigt at dekorere døråbningen smukt og korrekt

  Når du øger rummet på bekostning af loggiaen, vil de fleste mennesker gøre niveauet af gulvet det samme i hele rummet. For at gøre dette skal du stramme altanbunden til niveauet af lejligheden - læg et ekstra lag af isolering, for eksempel.

  Men hvis udjævning af gulvet er urealistisk af tekniske årsager (det kan beskadige huset) er der altid en chance for smukt at slå denne overgang. Det vil være interessant at se ud som en rampe eller et dekorativt skridt.

  Den loggia, der er forbundet med værelset, giver en stigning i opholdsrummet, så du skal passe på opvarmning af rummet. Hvis du ikke rører væggen fra balkonvinduet, forbliver radiatoren normalt også på plads. Ved fuld omplanering er batteriet bedre til overførsel under et gadevindue eller til etablering af en elektrisk konvektor og et varmt gulv.

  Hvis gulvet på balkonen er træ, der normalt er isoleret med mineraluld eller polystyrenskum. Med en betoncoating anbefales det at lave et skræl med ekspanderet ler på toppen - et dyrt isolerende linoleum eller et godt laminat. Du kan montere og elektriske gulve, hvis du kan oprette forbindelse til netværket.

  Hvis layoutet af en ny stor lejlighed indebærer et forretningskontor eller et sted, hvor du vil læse og arbejde, skal du passe på belysningen. For at gøre dette kan du medbringe strøm til loggia eller installere armaturer og forbinde dem via en forlængerledning.

  Idéer til planlægning af kombinationen af ​​altan og stue -

  I det frigjorte hjørne kan du placere alt, hvad du vil, og oftere afhænger det af hvilket rum du forbinder loggia med.

  Dette er den hyppigste form for ombygning. Det er ligegyldigt, om du rydder væggen helt eller skyder kun balkondøren med et vindue - der er mange muligheder. I den gratis loggia kan du lægge et påklædningsrum eller et drivhus, arrangere et lille soveværelse til et barn eller arrangere et hvilested.

  Denne mulighed er mindre almindelig, men design ideer til et stort rum er simpelthen uudtømmelige. Du kan arrangere et arbejdsstue eller bibliotek på de viste firkantede meter (hvis du har styrket balkonen), bryde en vinterhave eller organisere et sted med en bar tæller, hvor du vil modtage gæster.

  Hvis familien har mange børn, fra den opvarmede loggia får du et fremragende børns soveværelse eller et legerum. Du kan også organisere et lille motionsrum, installere en svensk mur eller sætte på balkonen et par lette simulatorer.

  Et eksempel på en kombination af en balkon og en stue

  Det giver mulighed for at få en ekstra seng, hvis der er flere børn i familien, at udstyre et spil eller skolehjørne.

  Også en temmelig almindelig mulighed. I det befriede område kan du placere en spisestue, flytte et par frysere og endda en elkomfur. I nogle huse er der endda en mulighed for at bringe rør til loggiaen og lægge en vask.

  Uanset om du laver en komplet kombination eller blot udarbejder en åben passage til loggia - som et resultat får du et nyt rum, der kan bruges på en original måde.

  Abonner på de mest interessante på obalkone.dk

  Personligt kan jeg godt lide ideen om at udvide rummets arbejdsområde på bekostning af balkonen / balkonen på grund af opnåelsen af ​​normal naturlig belysning. Det er ikke en hemmelighed, det er værd at glasere balkonen, som i rummet, bør lyset tændes selv om dagen. Enforening giver dig mulighed for at nærme vejlyset. For mig er dette nok den vigtigste ting.

  Vi bor på første sal og vi har en anstændig nok loggia, men ikke isoleret. Jeg har i flere år drømt om at øge stuen, ved at kombinere med loggiaen. Vi ønskede at nedrive væggen mellem rummet og loggiaen. Men med barnets fremkomst måtte min drøm justeres. Vi forlod muren, lige fjernet døren og vinduerne, isolerede og reparerede loggia, i stedet for vindueskarmet organiserede vi en bordplade. Nu har vi et helt spilrum til datteren på loggiaen. Når vi vokser op, planlægger vi at tage sin seng der.

  Spørg. Du får lige fjernet balkonen blok og balkonen blev isoleret-som beskrevet ovenfor. Og hvad med aftalen og hvordan man isolerer?

  Jeg kunne godt lide ideen om at øge området på bekostning af balkonen. Men hvis jeg vidste, hvor mange nerver dette ville koste mig, så tro mig, det ville jeg ikke gøre. Det tog mig et halvt år at klare alle papirerne, jeg er allerede tavs om pengene. Endvidere var alt simpelt, teamet revet alt overflødigt, godt isoleret balkonen. Jeg lavede reparationer af høj kvalitet, og jeg fortæller dig sandheden, alt viste sig perfekt.

  Kopiering af byggematerialer er mulig uden forudgående aftale, hvis der installeres en aktiv indekseret link til vores hjemmeside.

  Vi forener balkonen med værelset med egne hænder

  Alle ønsker at øge deres boligareal, fra ejerne af private huse med disse ingen problemer. Men udvidelsen af ​​lejligheden er allerede problematisk. Meget ofte udfører de sådanne machinations som kombinationen af ​​en balkon med et værelse. Takket være det kan du tilføje et par dyrebare kvadratmeter til dit værelse. Således er den kombinerede altan en fortsættelse af rummet, og ved hjælp af designdesign passer meget harmonisk og smukt ind i interiøret.

  Den første operation, vi skal gøre, er at forberede torget for yderligere vores handlinger. Husk, at altanen og rummet har separat klima, kombinerer dem, du skal balancere og justere på et niveau, som du føler dig komfortabel.

  Ordningen med isolering og forbindelse af balkonen med værelset

  Det betyder, at tilsætningen af ​​loggia til værelset ledsages af yderligere isolering og isolering udefra.

  Hvilke stadier indgår i forberedelsen:

  • Demonteringsarbejde. Komplet rengøring af balkonen til selve betonbasen.
  • Installation af nye elementer på balkonen. Det vil sige installationen af ​​en ny pvc boks.
  • Maksimal isolering og isolering af den resulterende struktur.
  • Primær indvendig finish.

  Nu skal du fjerne barrieren, der adskiller rummet og balkonen op til dette punkt, nemlig blokken i vinduet og døren. For at starte sådan en proces bør være med demontering af termoruder og alle bevægelige elementer.

  Når rammen er tilbage, skal du bruge nogle værktøjer:

  1. Skrot eller Fomka.
  2. Så et træ (hacksaw).
  3. En hammer og en lille hatchet.

  Såg rammens bund- eller sidegummi, og begynder at dreje om at fjerne bjælkerne. Hvis du ikke får en fomka, så kan du bruge en hatchet. Du sætter det med et blad til strålen og hammer med en hammer. Lidt underminere designet, du kan prøve at bruge en kuglebjælke. Hvis der er metalelementer, kan du se dem med en mølle.

  Skynd dig ikke til at rive vindueskarmen, det kan omdannes til en luksuriøs bar tæller.

  For at forårsage mindre skade på åbningen, fjern den øverste stråle ved at dreje, så brudene vil være minimal. Efter alt arbejdet med demontering af vinduesenheden kan vi antage, at tilslutningen af ​​balkonen til værelset var vellykket. Som du kan se, er der intet super kompliceret i dette arbejde, men kun et ønske og en smule færdighed er nødvendig.

  Med hjælp til at gøre udsmykningen af ​​åbningen

  I de fleste tilfælde, for at producere en særlig udsmykning af den resulterende åbning, skal du ikke søge unikt designdesign. Lad det være som det er, uden at ændre nogen form for konstruktion. Den jumper, der var under vinduesrammen, bruges som en bar tæller. Flyt kun opvarmningsbatteriet til et andet sted, eller arranger det efter situationen.

  Hvis du ikke har brug for en jumper, og du ikke vil tilføje yderligere elementer, skal du fjerne den. Så du øger det ledige rum i rummet, men hvilke ekstra ting som bar tælleren, får du ikke. En meget interessant og ofte smuk løsning er brugen af ​​en buet døråbning. I dette tilfælde bliver det resulterende rum udformet og omdannet til en bueform.

  Men når du laver denne form for arbejde, bør du vide, at ingen bærende strukturer er strengt forbudt at falde sammen. Inden du starter et sådant arbejde, har du brug for en aftale med en specialist for at kende nøjagtig alle risici, og hvad der ikke kan gøres.

  Ved at tilslutte sig en loggia til rummet medfører udseendet af en vis forskel i gulvet. Siden i begyndelsen er gulvet på balkonen noget lavere end i værelserne på grund af de forskellige tykkelser af lejepladerne. Selvfølgelig, med et ønske og et par muligheder, ophører dette med at være et problem.

  For at niveauerne skal niveauer, når du samler en loggia med et værelse, skal du bruge gulvet. Men en sådan måde at afbalancere niveauet er ikke særlig velegnet til denne type lokaler. Den bærende balkonplade er designet til en vis belastning, og denne form for gulv vil presse basen for meget.

  Du kan niveauere gulvet på denne måde, men du skal være sikker på, at bundpladen har en tilstrækkelig sikkerhedsfaktor. Kun under sådanne forhold er det muligt at udføre denne type arbejde.

  Ordningen med gulvisolering på loggia

  Hvis dit hus allerede er helt gammelt, er det bedre at afholde sig fra betydelig ekstra arbejdsbyrde. Det skal bruges med lettere og ikke mindre praktiske materialer, f.eks. Lave et trægulv. Til isolering kan skum eller skum anvendes i højeste tæthed. Derudover er det ønskeligt at installere et varmesystem til gulvene.

  I tilfælde af at pladen er meget ødelagt, så kan du lave den mest tynde plade eller bare forsegle de største huller og gynger. Således trimmer du pladen og skaber ikke en betydelig belastning.

  En god måde at skjule forskellen på er at tilføje en lille padle til dropkanten. Således vil du oprette en unik tilføjelse og opdele dit værelse ikke i sektorer. Takket være tærskelværdien vil dråbet være usynligt og visuelt niveau rummet.

  Fordele og ulemper ved betonbeklædning

  En af de vigtigste fordele ved et bulk- eller betongulv er den ideelle endeflade af gulvet. Dette er meget godt, når du installerer varmeapparater eller afslutter overfladen. Beton passerer ikke fugt, og udfører en meget god vandtætningsfunktion. Det beskytter det også godt mod indtrængen af ​​lyde fra både naboer og naboer fra dig.

  Trods sine fordele har denne slags køn sine egne, ret betydelige ulemper. Den har en meget stor vægt og skaber stort pres på bundpladen. Lang tørretid, fra tyve dage og mere afhængigt af tykkelsen.

  Typer af opvarmning til sådanne lokaler

  Kombineret rum kræver et forhøjet niveau af opvarmning på grund af det øgede område og specificiteten af ​​balkonen.

  Ordningen med arrangement af varme gulve (vand eller el)

  De mest almindelige isoleringsmetoder anses for at være to:

  1. Ved hjælp af radiatorer.
  2. Brug af "Warm Floor" -systemet.

  Lad os se nærmere på dem. Forening af loggia med værelset kræver selvfølgelig god opvarmning, og på den gamle måde kan rummet opvarmes ved hjælp af en række radiatorer. De installeres under vinduerne eller i de nærmeste punkter nær vinduerne. Den gamle radiator sandsynligvis ikke passer, at tilføje en loggia vil trække sammen og øge radiatorens størrelse. Og det er bedst at tilføje endnu en ekstra.

  Kombinationen af ​​en balkon og et værelse kan opvarmes af et mere moderne system, der opvarmer dit gulv i hele rummet. Der er ingen grundlæggende forskel mellem vand og el systemer, valget afhænger af dine præferencer og muligheder.

  Hvis du gør matchningen på den rigtige, så skal du få tilladelser og lave et genopbygningsprojekt. Kun at have sådanne dokumenter, vil du være i stand til at gøre foreningen af ​​balkonen med værelset.

  Fuld kombination af balkon med hall, soveværelse eller ethvert andet rum kræver et dokumentarisk design, da det passer til begrebet "ombygning".

  Afstemningen og modtagelsen af ​​dokumenter er en ret lang proces og kostbar.

  Arbejdet kan gøres på en stille måde, og sandsynligvis vil ingen af ​​agenturerne finde ud af om din ulovlige ombygning. De fleste mennesker gør bare det.

  Generelt er at kombinere et værelse og en balkon ganske simpelt, men det har en vis specificitet af handlinger. Det er nødvendigt at tage hensyn til faktorer som belastningen på lejestrukturerne og de øgede krav til isolering og opvarmning af rummet.

  Du skal kun have lysten og muligheden for at gøre ud af dit lille værelse, rummelige palæer, hvor du vil bruge din tid.


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  34 − = 29