Korridor design

Sådan arrangeres en lille korridor i huset: 7 måder + 45 billeder

Hjem »Indretning» Sådan laver du en lille korridor i huset: 7 måder + 45 billeder

En lille korridor i dit hus kan gøre meget mere end blot fusionere lokaler mellem hinanden. I denne artikel vil du se fantastiske korridorer-gange, biblioteker, garderobeskabe og gallerier, dekoreret med indbyggede møbler, hylder og stilfuld indretning!

Godt at vide: Når du vælger et passende korridor design, mener du, at den ideelle bredde til passage i et smalt rum er 90 cm. Ved at holde dem fri, opnår du ikke kun skønhed, men også komfort i korridorens design.

Hvis din korridor er forbundet med gangen, skal du også tænke over hallens design, nemlig hvordan man kompetent udfører en harmonisk overgang i designet af disse to rum fra den ene til den anden. Det er værd at nærme sig denne opgave meget alvorligt, så at dissonansen af ​​stilarter ikke opstår senere.

Vi præsenterer dig 7 måder at skabe et smukt korridor design!

1. Dekorer væggene med rammer med indretning

Malerier, kort, spejle og familiebilleder bruges ofte til at dekorere stuen og andre værelser i huset, så hvorfor ikke hænge dem i korridoren? Desuden viser effekten af ​​dette i det smalle, langstrakte rum meget usædvanligt: ​​en slags egen udstilling af kunstværker i dit hjem!

2. Sæt en smal bordkonsol

Smalle borde monteret i nærheden af ​​væggen (den såkaldte console9raquo;) kan bruges til ikke kun at sætte forskellige ting, men også som et utroligt smukt designelement.

3. At organisere et hyggeligt sted til læsning

Ideel til korridorer, hvor der er vinduer, som også kan være velegnede til almindelige værelser med indbyggede lys!

4. Installer hylder med bøger og indretning

Indbygget, hængende eller flydende hylder er en anden enkel måde at give korridoren et interessant og venligt udseende. Kan fås i forskellige størrelser, de kan stables oven på hinanden, f.eks. Stativer eller i et hvilket som helst andet forhold, for at vise smukt tilbehør eller lokke til at læse bøger.

5. Fremhæv vægge, gulv eller loft

Glatte belægninger eller farverige mønstre på væggene, smuk stukkestøbning på loftet eller et lyst gulvtæppe - der er mange måder at gøre korridoren mere sjov og interessant uden brug af besværlige møbler og andre fremspringende genstande.

6. Brug stilfulde belysningsarmaturer

En smuk lysekrone, et par sconces eller et elegant punktsystem kan give din korridor et raffineret og endog noget højtideligt udseende.

7. For at give korridoren yderligere funktioner

Endelig vil vi give dig nogle flere interessante måder at dekorere korridoren på, hvor han modtager yderligere funktioner, såsom et garderobe eller en vinbar.

Indretning af gangen: Foto-ideer og nyheder af sæsonen

Arrangement af gangen er en interessant og vanskelig opgave. Få af ejerne af lejligheder i gamle huse kan prale af store arealer. Her er det også nødvendigt at puslespillet: hvordan på et lille område for at placere alt nødvendigt, for at gøre det så det så stilfuldt ud. Det er dette værelse, der skaber første indtryk af en lejlighed eller et hus som helhed. Fordi udformningen af ​​gangen - et ansvarligt job: Udviklingen af ​​indretning kan godt sætte tonen til designet af alle andre værelser.

En af mulighederne for at dekorere en anteroom

Rigtigt tegne en smal gang, for at sige det mildt, er det ikke let. Afgørelser er få, men der er stadig et valg. Den første måde er at finde ud af, hvilken side der kan besættes med møbler. Fortrinsvis en, hvor dørene er placeret langt fra hinanden. Langs denne væg er det umagen værd at sætte møbler.

Tag den længste væg under møblerne i den smalle gang - den rigtige beslutning

Den anden mulighed er at bruge under kabinettet og hænge to tilstødende vægge - kort og lang. Også en god mulighed i funktionel og æstetisk forstand.

To tilstødende vægge i en smal gang kan også bruges korrekt

At placere møbler langs to modsatte vægge i et smalt rum er helt forkert: man skal manøvrere mellem dem og støde konstant i hjørner. Til den anden væg ser ikke tom ud, det er muligt at fastgøre et spejl på det, hænge smalle væghyller, hvorpå man kan placere dekorelementer eller nogle småblade.

Varianter af møbler arrangement i en smal gang

Der er flere traditionelle designteknikker, der giver dig mulighed for at udvide visuelt grænserne, og nye udviklinger inden for lagringssystemer hjælper i et lille stykke med at sætte alt hvad du behøver.

For visuelt var værelset større, væggene skal være lette, helst - med en lille glans. For eksempel er der teksturerede maling eller plaster med en nem tilsætning af perlemor. Et blankt loft (en let udtalt glans er mere passende) er normalt en strækning. Det vil afspejle lyset og hvad der sker i rummet, hvilket gør det mere rummeligt. I den økonomiske udgave af den blanke effekt vil der være plastplader.

Hvis du slet ikke kan lide glans, kan du undvære det, men det er bedre at ikke afvise lyse farver. Og oftest vælger farverne varme nuancer.

Vægge med lys glans giver illusionen af ​​et større volumen

En vigtig rolle i udformningen af ​​gangen er lys. Det skal være meget: gange næsten altid uden vinduer. Sjældne undtagelser findes i rummelige hytter, og selv da ikke altid. Derfor betaler vi maksimal opmærksomhed på belysningen af ​​gangen. For at styre lyset var det muligt fra forskellige punkter i korridoren, bytterne bruger pass-through kontakter.

Det var ønskeligt, at der var både almindelig loftsbelysning og i nogle områder. For eksempel nær spejlet. Spejle generelt - en fantastisk måde at visuelt forstørre rummet, men korrekt fremhævet, de er også meget smukke.

Eksempel på multi-zone hallway belysning

En af tendenserne i de senere år er udsmykningen af ​​væggene med en dekorativ sten. Og nogle af væggene bliver glatte - normalt malet og kun en del er trimmet med en sten. På billedet ovenfor kan du se flere modtagelser på én gang, takket være den lille entré, der er mere rummelig. For det første giver en omhyggeligt designet belysningsplan tilstrækkelig lys og skaber en hyggelig atmosfære. For det andet trykker de spejlede døre på kabinettet, som afspejler situationen, på rummets grænser. For det tredje gør lodret kolonner af ubehandlet sten loftet højere end det rent faktisk er. Vigtig rolle er stadig valget af møbler - glans og spejloverflade ser ikke ud som "tunge", lægger ikke plads. Kommode er valgt af en lille bredde. Det forstyrrer ikke bevægelsen, men udfører sine funktioner.

Bemærk også, at gulvet sjældent bliver mørkt ved design af små værelser. Hvis dette er tilfældet, skal alt andet - vægge, lofter, møbler - være meget lys. De ser flotte detaljer om en mørkere farve, helst den samme nuance som gulvbelægningen.

Det mørke gulv i smalle gange er sjældent færdigt, og hvis de gør det, skal alt andet være lys

Efter med væggenes farve og tekstur blev alt afgjort, designen af ​​gangen fortsætter: det var valg af møbler. Den bedste mulighed er at bestille fremstilling af en garderobe og bøjler i gangen. Møblerne vil blive lavet efter dimensioner af dit værelse, vil udvikle en individuel påfyldning (bøjler, hylder, kurve osv.) Til dine behov. Men sådan en fornøjelse er det værd. En mere økonomisk mulighed er brugen af ​​modulære møbler. Integrale "gange" - kabinemøbler af visse dimensioner - mister denne nye type udstyr mere og mere i dag. Fabrikken er ved at udvikle en samling af hylder, frysere, skabe, blyantskuffer, bøjler, natborde, kommoder, bænke. Alle af dem udføres i samme stil og farve. Fra en sådan "designer" kan du samle, hvad der passer bedst til din mulighed.

To varianter af "samling" fra en samling af modulære møbler til gangene

Generelt kan du ikke blot bruge lukkede lagringssystemer, men også åbne systemer. Sandt, kun hvis du er klar til at opretholde en ideel orden: alt vil være i syne. Men for at tørre det ydre tøj bliver det bedre i de åbne møbler.

Nogle gange er gangen så smal at den åbne skabsdør helt blokerer den. Så er udgangen garderoben i rummet med skydedøre. De besætter næsten ikke steder. Men i dette tilfælde er det bedre at lave en indbygget garderobe: for et ligestillet område er funktionaliteten meget højere.

Klædeskabet kan optage hele væggen i gangen eller kun en del af det

Denne slags møbler er stadig god, fordi den kan rumme hele væggen, kan kombineres med et stativ eller en åben del - et kommode, en sko, en bøjle mv. Der er også hjørne modeller - de tillader brugen af ​​to tilstødende vægge, med hvilket kabinet eller modulære møbler normalt ikke kan klare. De er gode til lineære gange.

Hvis plads er tilladt, kan du lave et påklædningsværelse. Fra det indbyggede skab skelnes det med større dybde - 1-1,2 m er minimum. Men du kan bare ikke forestille dig, hvor mange ting der går, og hvor praktisk det er at bruge det.

Hjørne garderoben i gangen bruger alt ledigt rum

Separat er det nødvendigt at tale om stedet for opbevaring af sko. For at gøre dette er der specielle skokasser eller skoforretninger. De er af forskellige former, kan bygges i gangen eller stå separat. Hylder i dem kan være:

 • Folding. Skohylder med sådanne hylder er som regel smalle og bliver godt i små gange.
 • Nå. Sådanne møbler har en stor dybde, på grund af det, der ofte placeres i firkantede værelser eller indtager et sted i hjørnet, ofte - bag kabinettet.

Typer af hylder i fodtøj

For ikke blot at besætte et sted, sætter man ofte på toppen af ​​en frittstående sko. Dette er både et skab til sko og en bænk, hvor det er behageligt at bære sko.

Der er en anden version af den runde whirling regiment-sko, opdelt i sektorer. Kompakt og bekvem løsning.

Roterende sko - nye genstande i opbevaringssystemer

Hvis du bruger mindst et par ideer, vil designen af ​​gangen være stilfuld og komfortabel.

Lille hall: Funktioner af layoutet

Hvis området af gangen er kun 4 kvadratmeter. m, mange møbler i det, du ikke vil sætte, fordi de fleste af væggene er optaget af de døre, der åbner ind i det, mindst to eller tre af dem. Indretning af gangen af ​​et lille område er allerede fra kunstområdet. Vi skal bruge ethvert tilgængeligt område af væggene, fordi det er lidt. Og så er den bedste udvej at bestille møblerproduktion. Da udstyret vil være lille i størrelse, vil det ikke resultere i en stor mængde, men det vil være muligt at bruge hvert centimeter.

Eksempel på en hall fra modulære møbler

Først skal du finde et sted at placere hængeren. Tag et godt kig på værelset, find muligheden for at sætte et skab eller bare en bøjle og under den - en sko med sæde.

Skabet i hjørnet er en fantastisk måde at gøre fuld brug af det ledige rum

Anteroom område på 4 kvadratmeter. m - "arv" af små lejligheder som "Khrusjtjov". I dem er et frit område generelt en sjældenhed: selv for en person sker det ikke meget, men om familien og siger ingenting. Men i hvert fald afhænger møbelsammensætningen meget på dine ønsker og endda på layoutet. Der er flere anbefalinger, som du kan lytte til eller ej.

 1. Brug al tilgængelig højde. Hvis skabet, så under loftet, hvis hængeren, så over det kan du lave en hylde - åben eller lukket - vælg dig selv. På de øverste "gulve" kan du tilføje lavsæsonen tøj, men du kan f.eks. Installere en strømafbryder til tøj. Dette er et vandret rør, som takket være mekanismen kan sænkes fra under loftet.

Pantograph til tøj giver dig mulighed for at bruge plads op til loftet

Rum over døren kan også bruges

Arrangement af en entré i et privat hus

Hvis gangen er rummelig - opgaven er at ordne de ønskede møbler ordentligt. Selvom det bedste valg stadig er skabet, er mulighederne mulige både i størrelse og placering. Den mest optimale er vinklen. Det giver dig mulighed for at bruge pladsen til det maksimale, mens alle ting er på deres pladser og ved hånden.

Hvis det ønskes, kan du lave en separat bøjle - til "pligt" af tøj, som i den sejeste tid af årene har udsigt til gården, og under det - obuvnitsu med et sæde og en "duty" sko.

Placer "dressing" zonen så tæt på døren som muligt - den rigtige løsning

Nu om hvor man skal lægge en garderobe eller en bøjle. Svaret er simpelt: så tæt som muligt på indgangen. Så du kan straks fjerne dine yderbeklædning og sko. For denne zone er det nødvendigt at tilvejebringe et gulvbelægning, der er let at rengøre, og på samme tid vil ikke lade skraldet falde. Normalt ved indgangen til en keramisk flise eller noget lignende, og på toppen - mudder beskyttelsesmåtter.

Designet af gangen i et privat hus kan være i enhver stil, men det er ønskeligt, at det falder sammen med den grundlæggende designstil i hele huset

Hvis det under planlægningen af ​​huset blev besluttet ikke at opblåse de tekniske lokaler og gangen viste sig at være lille, men trappen går ind i den, vil det være problematisk at placere alle nødvendige ting. Især hvis familien er atletisk, og du har brug for et sted at placere sportsudstyr - ski, skøjter, ruller, skateboards osv. Hvis stigenes design tillader det, er det mest rimelige valg at arrangere en slags garderobe.

I nogle hjem bruges denne zone til at opbevare køretøjer til både små og små barnevogne og cykler. Hvis der stadig er cykler i skuret eller i garagen, er det simpelthen umuligt at gøre det med en barnevogn. Og ofte for dette "transportmiddel" er det mest bekvemme sted under trappen.

Under trappen kan du sætte cykler eller klapvogn

Indretning af gangen i forskellige stilarter: foto

Hallen kan indrettes i enhver stil: klassisk, provence, minimalisme eller hi-tech. Valget er dit. For at gøre det lidt lettere, for at forstå, hvad der er mere egnet til dig, indeholder dette afsnit fotografier af gange i forskellige stilarter.

Overfladen af ​​spejle forvandlet den lille gang til et rummeligt værelse

En lang korridor er opdelt i zoner ved belysning og buer fra gipsplader - så det ser ikke så kedeligt ud og monotont

Det elegante interiør understreges med veldesignet belysning, tapet i korridoren efterligner dekorative gips

Mørke møbler i en smal gang kompenseres med lysende belysning, men indretningen giver stadig et dyster indtryk

En lang garderobe i hele væggen er en god mulighed. Men så det passer "og ikke trykker massivt, skal dørene være lette, men bedre med spejlindsatser. Selvom højdepunktet i dette interiør er det specielle design af døren - et fremragende designbevægelse

Glade ejere af rummelige korridorer og vestibler, der kan passe til en lille sofa

Sort og hvid gamma - strengt, men altid relevant

Usædvanlig form af kabinettet, bløde farver af beige og brun. Indretningen af ​​gangen er blød og rolig

En meget enkel løsning - til opbevaring af tøj

At spille med lys og farve er en fantastisk måde at gøre udsmykningen af ​​gangen usædvanlig

Brugen af ​​hver kvadratcentimeter til rådighed er en rimelig løsning

Minimalisme - han vil lære at bestille))

Spejle i en træramme - et smukt interiør, usædvanlig servering

Delikate farver, semi-luft skillevæg, som gør det muligt at trænge ind i entreen til naturligt lys

Ulemper ved planlægning kan altid omdannes til interessante designfund

Stilfuld, smuk, funktionel - dette er følelsen af ​​denne hallway design. Dekorativt gips på væggene i gangen giver praktisk funktionalitet uden at beskadige designet.

Korridor i lejligheden: design, fotogalleri af originale løsninger

Design korridor er ikke mindre vigtigt end designet af resten af ​​lokalerne i lejligheden. Dette er et værelse, der giver dig mulighed for at skabe et første indtryk af resten af ​​boligen. Ved hjælp af nyttige tips kan du oprette et stilfuldt og originalt design. Korridoren i lejligheden, hvis billede kan ses i vores anmeldelse, bør kombineres med indretningen af ​​andre værelser. Samtidig er du nødt til at kombinere funktionaliteten i rummet og dets dekorative karakter. Korrekt tilrettelæggelse af gangens design vil gøre det smukt, komfortabelt og moderne.

Korridorens design er i stand til at indstille tonen til hele lejligheden

Korridor i lejligheden: design, foto-eksempler og indretning

Ved hjælp af dette værelse kan du forene alle andre værelser, mens du skal tænke over det ergonomiske design af korridorer og gange i lejligheden. Et billede af individuelle ideer hjælper dig med at vælge den rigtige mulighed for dit eget hjem.

Alle mulige kombinationer bidrager til visuelt at forøge rummet

Særlig opmærksomhed kræver små værelser. Det indre af små og smalle korridorer bør løse følgende opgaver:

 • udvidelse af rummet. Det er værd at bruge spejle, lyse farver på vægge og korrekt organiseret belysning;
 • funktionalitetsrum. I korridoren kan du placere praktiske opbevaringssystemer: stande, hængende hylder og indbyggede skabe;
 • Oprettelse af en stilfuld mellemzone mellem resten af ​​værelserne. Væggene kan indrettes i neutrale nuancer, som kombineres med den generelle stil af boliger.

Individuelle elementer i indretningen fremhæver den valgte stil i interiøret

Når du planlægger indretningen, bør du undgå mørke toner, massive lamper, store møbler eller et stort antal mønstre på tapetet.

Nyttige oplysninger! Du kan udvide rummet ved at fjerne unødvendige døre. Døråbningen til køkkenet ligner en bue.

Væg uden mønster er alsidige og giver dig mulighed for at kombinere plads

Design af små korridorer i lejligheden: foto farve løsninger

Det er nødvendigt at tage højde for farvepaletten, når der udsmykes korridoren i lejligheden, billeddesign i Khrusjtsjov demonstrerer interessante stilistiske teknikker. Da standardkorridorerne ikke afviger i størrelse, er det værd at dekorere væggene i lyse farver.

Lys farver og vertikale elementer øger visuelt rummet

Til smalle korridorer anvendes mellemfarver: lys oliven, kaffe, mælk eller beige.

Hyggelige beige og kaffe toner er gode til at dekorere korridoren. En stilfuld tilsætning er fresker og paneler

På en lang gang er tapet med store mønstre bedre at bruge på kortere sider. I vægens miniaturekorridor er det nødvendigt at dekorere i lysegrønne, blå eller lyse lilla nuancer. For dette værelse vil den ideelle mulighed være vinyl eller kork tapet.

Lysegrøn farve opfrisker interiøret

Baggrunds tapet kan tilføjes med striber i striber. Det er interessant at se i indersiden af ​​et panel eller et billede. En interessant løsning er klæbningen af ​​vægge med fotobaggrunde. Følgende interessante løsninger kan bruges:

 • hvide vægge med brune møbler og lys træ, hvide møbler kombineret med lysegrå tapet i spejle, hvide vægge i harmoni med mønstrede fliser med mørke nuancer;
 • lyseblå vægge er perfekt kombineret med hvide og chokolade nuancer;
 • Kaffe og mælk farver kombineres med krom finish;
 • En win-win-mulighed betragtes som en fersken baggrund i kombination med koral, terracotta tints eller med farven på mahogni.

Nyttig rådgivning! Når du bruger hvid i gulv eller vægge, er det værd at bruge mørkefarvede møbler.

Kombinerede varianter af mørke og lyse nuancer er populære

Baggrund til korridoren og gangen. Foto-eksempler på vellykket interiør, dekorationsteknikker og nyttige designtips i en separat publikation af vores portal.

Funktioner af loft og gulv dekoration i en lille korridor

Gulvet og loftet er af stor betydning i udformningen af ​​korridoren i lejligheden. Et billede af usædvanlige løsninger hjælper dig med at vælge din egen stil. For en lang gang er brugen af ​​forskellige belægninger til forskellige zoner en god mulighed. Ved indgangen er der en flise, og i indgangspartiet er der en parketbræt eller et laminat. Ved at lægge gulvbelægningen diagonalt kan du tilføje volumen.

Gulv og loft kan fremstilles i lignende farver som accentindbyggede lamper

I korridoren er det bedre at bruge fugt-resistente belægninger, der er lette at passe på. Loftet på en smal gang er bedre at dekorere med nuancer i flere toner lettere end vægfladerne.

Zoning af plads kan udføres både ved hjælp af et falsk loft, og med anvendelse af kombinerede gulvbelægninger

Klassisk design indebærer brugen af ​​en hvid eller glat overflade til loftet. Du kan bruge en multi-level version af loftet.

Nyttige oplysninger! Det er muligt at anvende en monokromatisk flise af lyse og hvide nuancer til udformningen af ​​en lang korridor i en lejlighed. Billeder af de bedste løsninger hjælper dig med at vælge flise, som kombineres med farven på tapetet.

Stilfuldt ser ud på flere niveauer i flere farver

Hvilken belysning mulighed for at vælge en smal korridor i lejligheden: design, foto

Korridorer er mørke værelser, så det er så vigtigt at etablere den korrekte belysning i rummet. Det er værd at overveje lysarmaturer med retningslys.

Ved at vælge den rigtige belysning kan du opdele et lille rum

Ved smalle lofter er det muligt at vælge lysekroner med flade nuancer. Hvis der anvendes ophængte strukturer, kan de indbyggede lamper placeres rundt om omkredsen. Stræklofter er dekoreret med LED stripe.

Flere smukke lamper kan med succes supplere indretningen

Det er interessant at se på gulvet med indbyggede lyskilder eller med en belysningsbord. Du kan altid understrege interiøret ved hjælp af spotlights.

Hvordan vælger man møbler til en lille hall?

Der er mange interessante måder: hvordan man visuelt gør en smalere korridor, design. Billeder i lejligheden viser, hvordan man placerer et lille område af funktionelle møbler.

Åbne hylder gør plads mere luftigt

Den bedste løsning er modulære møbler, som er valgt efter størrelsen. En lille plads kan ikke overbelastes med møbler. Hjørne skabe af lille dybde, originale bøjler og coasters til sko er passende. På dørene på kabinettet kan du hænge spejle, der gør det lettere at konstruere. Åbne hylder skaber også en effekt af lyshed.

Hjørneskabet er færdigt med et skab og åbne bøjler

Ved hjælp af smukke spejle kan du dekorere korridoren i lejligheden. Foto design projekter giver dig mulighed for at se usædvanlige muligheder.

Spejle giver dig mulighed for at formere et rums rumfang

Ovale spejle overbelaster ikke pladsen og tillader en lille stigning i rummet. Hvis spejlet er lille, kan du placere et sengebord eller kommode under det. Under en vis indretningstilstand kan du vælge en stilfuld ramme.

Malerierne og belysningen kan være den vigtigste accent i interiøret

Som indretning kan du bruge tematiske typer af overflader, gulvvasker, holdere til paraplyer eller usædvanlige bøjler.

Gryder med blomster og tæpper kan også blive en fremragende indretning til gangen

Vægge på en lang gang kan dekoreres med billeder i rammer, malerier eller paneler. Nogle detaljer kan påvirke den visuelle opfattelse af rummet:

 • vandrette mønstre;
 • lamper med lys rettet opad;
 • Vægpapir, der giver mulighed for at ændre en konfiguration af rummet.

Stil til indretning i korridoren

I korridorens design anvendes en række forskellige stilarter, hvilket hjælper med at skabe en vidunderlig atmosfære af komfort og komfort. Det er værd at overveje følgende muligheder:

 • I gangen i den klassiske stil bruges den nederste vægs overflade, og toppen er dekoreret med fotografier og malerier. Egnet lodret foring af træ og hylder til bøger;

Klassisk interiør omfatter bænke, spejle og paneler

 • hi-tech og modernisme foreslår en minimal mængde af indretning og møbler samt brugen af ​​sort / hvid fotografier, plakater og paneler;

Til registrering anvendes lakoniske lamper og armaturer

 • Hallen i landets stil er lavet ved hjælp af paneler af træ og mørke gulve.

Udsmykningen i rustik stil indebærer brugen af ​​kurveindretningselementer og møbler med virkning fra antikviteter

Ved hjælp af højkvalitets finish, møbler og indretning kan du skabe et unikt og stilfuldt interiør i korridoren, som vil sætte tonen for hele boligen.

Svarede vi på dit spørgsmål? Annuller svar

Rubrikator for værelser

Månedens afstemning

Alle rettigheder forbeholdes.

Ved fuld eller delvis anvendelse af materialer på dette websted kræves et aktivt direkte link.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

67 − 58 =