Lære bas-relief på væggen

BARLEUCH COURSE

En anden variant af dekorative vægge i interiøret er forskellige billeder lavet i teknikken til bas-relief eller volumetrisk støbning.

Der er mange muligheder for sådan registrering. Det volumetriske arbejde kan være monokromt, malerisk eller forblive i den klassiske snehvid version. Det hele afhænger af ideen og stilen af ​​det indre, såvel som belysning. Hvis du vælger en snehvid volumetrisk støbning, så skal du tænke på lyskilder. Det er takket være det rigtige arrangement af inventar, at et sådant arbejde kommer til liv på din væg. For farvebilleder er der ikke behov for yderligere lys; alt skønhed af tekstur er fremhævet af farve.

Bas-reliefen udføres på den pudsede overflade eller på den færdige dekorative belægning.

Meget effektivt arbejde opnås i de kombinerede teknikker: bas-relief og maling med pensler, eller bas-relief, maling og airbrushing. Også i arbejdet kan bruges småsten eller skaller til indlæg. Designmulighederne kan være meget forskellige.

Indretning er altid en win-win mulighed. dette arbejde passer bedst til dit interiør. Det er ikke begrænset til rammen. Det kan være enhver størrelse. Kunstneren vil bedst skrive arbejdet ind i dit indre, fordi Farveskemaet vælges under hensyntagen til nyhederne i det omgivende rum og belysning.

Ethvert arbejde skabt af kunstnerens hænder er unikt og uopretteligt. Ligesom du og dit interiør er unikke. Der er ikke to identiske interiører, ligesom der ikke er to identiske mennesker. Sammen med dig vil vi gøre dit interiør ikke kun unikt og unikt, vi vil gøre det til din!

Kursets pris (den første mulighed): 30 tr. til 100% forskudsbetaling.

Kursets pris (anden mulighed): 5 t. X 7 dage = 35 st. når betalt i syv rater.

De første syv lektioner udbetales på lektionstidspunktet af 5t.p. De resterende 3 klasser er gratis.

Spørgeskemaer, spørgsmål accepteres på e-mail: [email protected]

Copyright © 2016-2017 | Drawing18.рф | Kopiering af en del af indholdet er kun tilladt med den indekserede aktive link

kurser

Kursus «Bas-relief "Stilleben med græskar" fra gips kittet »

Varigheden af ​​online kursus er 3 uger.

Først og fremmest er dette kursus for dem, der ikke har kunstuddannelse, og for dem der har det, men ønsker at mestre teknikken med bas relief.

Dette praktiske kursus vil dække sådanne emner som:

1. Funktioner af forberedelsen af ​​væggen til bas-relief.

2. Funktioner af arbejde med gips kittet.

3. Introduktion til forskellige metoder til overførsel af billedet til væggen.

4. Lær at kende forskellige metoder til styrkelse af bas-relief.

5. Værktøjer bruges til at oprette en bas-relief.

6. Introduktion til metoder til påføring af dekorative belægninger på væggen.

7. Udførelse af baseluften af ​​sig selv på en individuel tablet, der måler 50 x 70 cm.

8. Toning af den færdige bas-relief.

Kurset giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at lave dine bas-reliefs ved hjælp af gipsstikket.

I løbet af kurset, trin for trin, vil du oprette et tredimensionalt billede, forstå specifikationerne for at skabe 3D-paneler, og vigtigst af alt lære at skabe en bas-relief på væggen.

Kurset består af fire dele (20 opgaver):

Den første del giver dig mulighed for at opnå viden og færdigheder til at forberede forskellige baser til bas-relief, som svarer til moderne standarder; Kendskab til at arbejde med en skitse til bas-relief. Du vil lære at bruge værktøjer til at danne fakturaer.

Den anden del giver dig mulighed for at lære at arbejde på at skabe forskellige i højde reliefs.

Den tredje del er afsat til behandling af bas relief. På den lærer du hvordan du håndterer relieffladen og hvordan du laver en glat, hvordan man løser alle de unøjagtigheder i arbejdet, og hvordan man forbereder bas-reliefen til toning.

Den fjerde del er afsat til et meget vigtigt emne - farvning af baseluften ved hjælp af glasfremstilling. Her vil du lære at male farver selv og lave en bas-relief ved at tape.

Meget opmærksomhed i dette kursus er betalt til alle de finesser af arbejde med gipsfyldstoffer og dannelsen af ​​basiskræfter af høj kvalitet på væggen.

Kursus «Bas-relief "Landskab med et vandfald" fra dekorative gips".

Varigheden af ​​online kursus er 1,5 måneder.

Dette praktiske kursus vil dække sådanne emner som:

1. Funktioner af forberedelsen af ​​væggen under bas-relief fra dekorative gips.

2. Funktioner af arbejde med dekorative gips.

3. Værktøj og materialer, der bruges til at lave en bas-relief.

4. Kendskab til perspektivet i bas-relief.

5. En kort introduktion til metoderne til at påføre dekorative belægninger på væggen.

6. Udfør baslindring med egne hænder på en individuel tablet (størrelse 50x70 cm).

7. Toning den færdige bas-relief.

Kurset giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at lave dine egne bas-reliefs ved hjælp af dekorative gips.

I løbet af kurset, trin for trin, vil du oprette et tredimensionalt billede, forstå specifikationerne for at skabe 3D-paneler, og vigtigst af alt lære at skabe en bas-relief på væggen. Der lægges stor vægt på dette kursus i alle de finesser, der er forbundet med arbejde med dekorative gips og dannelsen af ​​basiskræfter af høj kvalitet på væggen.

Kursets pris: 0 rubler. KURSEN ER I UDVIKLING. Vi vil rapportere om åbningen. Følg nyhederne

Kursusprogram og detaljeret beskrivelse:

Kursus "Bas-relief panel "Sakura9quot; fra gips kitt og dekorative gips »

Kursets varighed - 1 måned

Dette praktiske kursus vil dække sådanne emner som:

1. Egenskaber ved klargøringen af ​​væggen til en bas-relief af dekorative gips og gips.

2. Funktioner af arbejde med gips kitt og dekorative gips.

3. Værktøj og materialer, der bruges til at lave en bas-relief.

4. Introduktion til forskellige metoder til overførsel af billedet til væggen.

5. En kort introduktion til metoderne til at påføre dekorative belægninger på væggen.

6. Udfør baslindring med egne hænder på en individuel tablet (størrelse 50x70 cm).

7. Maling af den færdige bas-relief.

Kurset vil give mulighed for hurtigt og kvalitativt at begynde at skabe deres bas-reliefs ved hjælp af dekorative gips og gips kit.

I løbet af kurset, trin for trin, vil du oprette en tredimensionalt billede, komme ind i detaljerne i skabelsen af ​​volumetriske paneler og, vigtigst af alt, lære at skabe et basrelief på væggen. Der lægges stor vægt på dette kursus i alle de finesser, der er forbundet med arbejde med dekorative gips- og gipsspidser, dannelsen af ​​basiskræfter af høj kvalitet på væggen.

Kursets pris: 0 rubler. KURSEN ER I UDVIKLING. Vi vil rapportere om åbningen. Følg nyhederne

Kursusprogram og detaljeret beskrivelse

Master klasse "basrelief "Magnolia Branch" fra gips kittet"

Mesterklassen er designet til et ubegrænset antal timer

Først og fremmest er denne mater-klasse for dem, der ønsker at lære alle de finesser og hemmeligheder at arbejde i virkelige forhold og forbedre deres faglige niveau.

Du vil lære, hvilke værktøjer og materialer, der bruges til at skabe et kunstværk, lære at skabe mængder basrelief, relieffer håndtere specialværktøj, professionelt tonet maling, anvende en dekorative gips og tonet færdige arbejde.

Mesterklassen er forsynet med skitser i vektorgrafik, som du kan udskrive i enhver størrelse.

Du kan se trailer til masterklassen i denne VIDEO.

På denne side kan du læse TESTIMONIALS om kurserne.

Mesterklassen består af tre dele (3 videoer)

I de tre dele af træningsvideoen er hele teknologien til at skabe en bas-relief af en magnolia-gren og en baggrund af dekorative gips beskrevet i detaljer: fra forberedelsen af ​​basen til farvning af det færdige arbejde.

Den første del giver dig mulighed for at få viden om, hvordan du forbereder en base til bas-relief og kendskab til at arbejde med en skitse til bas-relief; lær at arbejde på at skabe forskellige i højde reliefs og bruge værktøjer til at danne teksturer og bas relief.

Den anden del er afsat til behandling af bas-relief. På den vil du lære at håndtere glatte og relief overflader.

Den tredje del er afsat til forberedelsen af ​​en bas-relief for toning, korrektion af alle unøjagtigheder. Her vil du lære at male farver selv og lave en bas-relief ved at tape. Lær hvordan du laver en baggrund for en bas-relief fra dekorative gips og hvordan man beskytter det færdige arbejde med finishjakken.

Meget opmærksomhed i denne mesterklasse gives til information om, hvordan man skaber et harmonisk kunstnerisk arbejde. Hvordan man laver baggrunden for dekorative gips og baselydelsen af ​​magnolia-grenen ligner en helhed.

Du kan til enhver tid købe en mesterklasse her: https://bykovskayaschool.com

Anmeldelser er hentet fra gruppen i kontaktpersonen, emneanmeldelser af kurserne

Alina Bazhenova I lang tid drømte jeg om at lære at lave en bas-relief, og her er de efterlængte kurser, en gave til det nye år! Julia Bykovskaya du er en følsom person, en fremragende lærer! Teorier og praksis var nok til at begynde at gøre bas-relief allerede hjemmehørende hjemme! Alle oplysninger om materialer, metoder blev givet til optagelse og fotos, ikke en eneste lille detalje manglede! Og senest begyndte jeg at praktisere næsten autonomt og ikke blive dårligt! Tak, Julia Bykovskaya, igen! Du indså min drøm, det sidste arbejde dekorerer nu mit hus!

Katya Shingareva Endnu engang vil jeg gerne takke Julie for hendes kursus "Dekorative panel af gips fyldstof." Takket være dette kursus, jeg fik de grundlæggende færdigheder til at skabe basrelief, en masse værdifuld information om dette emne og tilfredshed var resultatet af arbejdet.) Julia, tak for din Takt i undervisningen, og et behageligt arbejdsmiljø for at dele uvurderlig erfaring!

Nastya Kovaleva Mesterklassen var bare super, for mig var denne teknik ny, jeg troede det ville være svært at mestre det, men det viste sig at alt er meget nemmere og sjovt, jeg kunne virkelig godt lide det! Alle de nødvendige oplysninger, teknikker og teknikker i en meget detaljeret og forståelig forudsat Julia, som hendes mange tak! Og jeg vil gerne sige, at den praksis, der blev præsenteret på kurserne, var mere end nok til at begynde at lave bas-relief selv alene hjemme! Mange tak for sådanne vidunderlige kurser!

Elena Fomenko På min ferie har jeg længe planlagt at deltage i kurser om oprettelse af bas-reliefs og vægmaleri. Som altid var jeg tro mod mit princip - at lære af de bedste 😉 Jeg fandt min lærer og begyndte at arbejde! Den anden uge var ved at være forbi, og så jeg færdig mit liv med græskar blev givet det til mig, er ikke let, men jeg gjorde det under streng vejledning af Julia Borisovna, og meget tilfreds med resultatet! Først syntes det, at skabelsen af ​​bas-reliefs ikke er sådan en vanskelig opgave, men hvor meget arbejde og omhyggeligt arbejde det kræver! Fremstilling af substratet, priming, overførsel af mønsteret, forstærkning af baseluften. Ooo !! Jeg lærte at bruge en skruetrækker og dygtigt skrue i skruerne og bøje ledningen og derefter arbejde med kittet, som var overalt)) og det sværeste og mest interessante var udskæringen. Ja, det er udskæring. Du står som billedhugger og skærer hver detalje, hvert blad, hver vene, form og skære et græskar og se hvordan det kommer til livet under dine hænder 😉 Efter toning er stilleben blevet så realistisk og levende! Glæde var der ingen grænse! Og i et andet panel med kirsebærblomster og en masse ideer, som vil blive gennemført i deres hjem 😉 Tak for de dejlige Julia Bykovskaya kurser og godt brugt tid) med te, pechenyuhami og taler om kreativitet og kunst 😉

Natalia Mikhaylenko Jeg har ventet på disse kurser i lang tid! Jeg har set videoer til YoyTube i lang tid og tænkt på, hvordan jeg ville lære af denne fantastiske kunstner! Hun drømte ikke om bas-relief, selv om hun studerede på skolens skole og konceptet havde om denne slags kunst. Nu efter at jeg har bestået dette kursus, kan jeg ikke engang forstå, hvorfor jeg ikke forsøgte at gøre det før!

Kursets tilrettelæggelse er så talentfuld! Aldrig opstår en følelse af irritation eller forlegenhed fra et givet dumt (måske) spørgsmål .. Alt på professionelt niveau! Der var ingen mumling eller arrogance, alt er klart,

forståeligt nok og føler et stort ønske om at formidle information! Konsulenten er altid i kontakt, hvilket var meget nyttigt i arbejdet. Jeg lærte en masse nye ting for mig selv og for materialer og værktøjer, såvel som i den åndelige plan. Julia er en meget flot, lys person, det er behageligt at se på hende og kommunikere med hendes skål!

På stedet var alt praktisk og nemt at lære en fornøjelse. Jeg udtrykker min store taknemmelighed fra hjertet af Julia Bykovskaya og alle dem, der hjalp hende i denne ædle sag!

Viktoria Timoshenko Jeg kan ikke engang huske, hvordan jeg mødte Julia, jeg synes at have fundet på Internettet sine master classes og gik til hendes side på VKontakte, hvor jeg så, at Julia afholder kurser for at skabe basrelief, så er jeg helt sikkert skuffet over, at afstanden er så stor, at helt sikkert komme og Jeg kan ikke lære. Men Julia trøstede mig ved, at hun snart åbner online kurser, og jeg vil være i stand til at deltage i denne træning. Tvivl var naturligvis stadig næsten ingen mester, der vil rette din fælles, men skridt for skridt blev arbejdet, vi altid holdt kontakten, alle fejl Julia mesterligt kunne forklare i ord og pile)))) ofte kaldt op på Skype. Arbejde alle viste sig store, hver indlejret karakter skaberen, og ikke bare som en form for silikone er alle de samme i online-undervisning i egentlig forstand plus, at skibsføreren ikke forstyrrer dit arbejde, er du nødt til sig selv. Prøv, uden at håbe på, at de passer til dig og retter dit arbejde.

Elena Popova Om kurser, jeg lærte tilfældigt på internettet, kunne jeg godt lide Julia's arbejde og gik til siden i VC. Frygt (det viser sig eller ej) var, men der er ingen tvivl om, at der ikke var behov for at studere på kurserne. Der var et ønske om at få viden og erfaring. Jeg studerede bas reliefen for mig selv (udsmykning af husets vægge er usædvanlig, smuk) og hvis min datter kan lide det for hende. Ved lektionen er tilgængelig, i detaljer er alt vist og fortalt. Det faktum, at træningen gik fjernt, måske endnu bedre - der er mulighed for at reflektere, samle og gøre som du ser og føler. Selvom jeg ofte troede, at Julia ville være omkring, og med en hånd af min hånd ville jeg rette op på alle mine fejl. Den meget "kursus for begyndere Bas-relief af græskar", generelt er opfindsomt opfundet. For hvad detaljer tager ikke i hver sin egen teknologi til skabelse, får du ny viden. For mig var alt nyt, hvilke værktøjer, materialer, i trin, hvordan og hvad man skal gøre - alt dette i de mindste detaljer, forklarede Julia, og sparer ikke hendes viden og styrke. Jeg fandt de rigtige ord (da det syntes at alt var en blindgyde, sker der ikke noget), hvordan man løser det og fortsætter. Jeg er meget glad for, at jeg fik min første erfaring i denne vanskelige og interessante forretning med Julia Bykovskaya - en kunstner og en smuk kvinde. Takket være hendes professionalisme, styrke og tålmodighed kunne hun afslutte sit arbejde.

Galina Shevelko Det var færdigt, jeg fik et meget efterlengtet indledende kursus for dummies)))) Med værkerne fra Julia mødte jeg på hendes websted. Jeg så alle masterklasserne på bas-relief og maleri på væggene og undrede mig over åbenheden og klarheden i materialets præsentation, men online-uddannelsen oversteg alle mine forventninger, intet vand, alt er klart og forståeligt. Målet med kurset er at sikre, at du efter endt kan begynde at lave dine egne værker, og Julia deler sin viden, erfaring, konstant støtte og styring af hele processen og er næsten altid forbundet.

Elena Shabanova Endelig ventede jeg på kurser i bas-relief, jeg har længe set øje med Julias arbejde på internettet. Jeg forventer ikke, at dette skal være så tilgængeligt, træningsprogrammet er meget klart og Julia er altid i kontakt. Meget tålmodig holdning til studerende. Efter denne træning fik jeg selvtillid og viden til selvstændigt arbejde, selv om jeg stadig har planer om at studere med Yulia, er der stadig meget at lære. Der var informative online møder, hvor vi fik detaljerede svar på alle vores spørgsmål. Det er nødvendigt at lære af de bedste mestere og derfor råder jeg dig til at deltage i disse kurser.

Alexandra Petrova Jeg starter med et stort tak for online-kursus "Bas-Relief of Pumpkins", for alt det har. Foruden viden om materialevidenskab, værktøjer, teknikker, toning er der trods alt noget immaterielt, men meget vigtigt - kreativitet i sig selv, følelsen af ​​at være skaberen og uvurderlig Yulinas støtte i dette.

Der var ingen tvivl om erhvervelsen af ​​kurset, det var længe ventet! Jeg ønsker at være engageret i skabelsen af ​​bas reliefs professionelt og dette kursus anser jeg for den bedste måde at få bedre resultater på. På kurset kunne jeg godt lide alt, jeg på hvert trin bemærkede omtanke i alt. Der var meget levende kommunikation, forelæsninger. For at sige ærligt, forventer ikke engang, at det kunne være så sejt. Der var tillid til deres egne styrker og viden. Og selvfølgelig vil jeg anbefale dette kursus til alle.

LÆS MERE

Master klasse "Flerlags stencil på en glat væg"

Mesterklassen er designet til et ubegrænset antal timer

Denne master klasse er til dem, der ønsker at lave stencils i vektorgrafik, og derefter overføre dem kompetent til væggen.

Mesterklassen beskriver hvordan man opretter en flerlags stencil i form af tre grene på en glat malet mur. Hvilke materialer og værktøjer skal anvendes. Hvordan male farverne korrekt ved hjælp af professionelle farvestoffer.

Der lægges stor vægt på oplysningerne om udvælgelsen af ​​stencilfilmen.

Online-mødet beskriver, hvordan du opretter en stencil i vektorgrafik ved hjælp af CorelDRAW-programmet; Du vil modtage detaljerede svar på spørgsmål om dette emne.

Mesterklassen er forsynet med skitser i vektorgrafik, som du kan udskrive i enhver størrelse.

Påhængskøretøjet til masterklassen kan ses i denne VIDEO.

På denne side kan du læse TESTIMONIALS om kurserne.

Hvordan udføres træningen?

Læringen er ubegrænset! Efter at have betalt for MC'en har du adgang til træningsvideoen. Du ser det et ubegrænset antal gange, og du kan selv lave en lignende indretning til enhver tid, der passer dig.

I det lukkede klasseværelse er der lagt et online møde, hvor jeg vil fortælle dig om dette projekt og lære dig at lave stenciler i vektorgrafik.

I kommentarerne, i klasseværelset, kan du stille spørgsmål, du er interesseret i, og jeg vil give svar om dette emne. Du kan se dette møde et ubegrænset antal gange.

Du kan til enhver tid købe en mesterklasse her: https://bykovskayaschool.com

Master klasse "Bas-relief af en rose på en separat tablet"

Mesterklassen er designet til et ubegrænset antal timer

Denne master klasse for dem, der ønsker at lære alle de subtiliteter og hemmeligheder at skabe en bas-relief fra gips kitt på en separat tablet.

Mesterklassen beskriver teknologien for at skabe en glat baselindring på en separat tablet med en tykkelse på kun seksten mm. Du vil lære at danne bas relief relief volumener, hvordan man behandler dem med specialværktøjer og bringe overfladen til en perfekt jævn tilstand.

Der blev lagt stor vægt på udvælgelsen af ​​materialer til maling af en glat bas relief. Processen med overførsel af det færdige arbejde og dets installation i interiøret er vist.

Mesterklassen er forsynet med skitser i vektorgrafik, som du kan udskrive i enhver størrelse.

På onlinemødet modtager du detaljerede svar på spørgsmål om dette emne.

Du kan se trailer til masterklassen i denne VIDEO.

På denne side kan du læse TESTIMONIALS om kurserne.

Mesterklassen består af tre dele (tre videoer)

I tre dele af træningsvideoen beskrives hele teknologien for at skabe en bas-relief af en rose på en separat tablet i detaljer: fra forberedelsen af ​​basen til installationen af ​​det færdige arbejde i interiøret.

Den første del giver dig mulighed for at få viden om, hvordan du forbereder en base til bas-relief og kendskab til at arbejde med en skitse til bas-relief; lær at arbejde på at skabe forskellige i højde reliefs og bruge værktøjer til at danne teksturer og bas relief.

Den anden del er afsat til behandling af bas-relief. På den lærer du, hvordan du håndterer en glat overflade.

Den tredje del er afsat til udarbejdelse af bas-relief til maling, korrektion af alle unøjagtigheder. I den lærer du, hvordan du korrekt male en glat baselindring. Lær at transportere og pålideligt installere den færdige bas-relief på en separat tablet i indretningen.

Meget opmærksomhed i denne mesterklasse gives til information om, hvordan man skaber et harmonisk kunstnerisk arbejde.

Du kan til enhver tid købe en mesterklasse her: https://bykovskayaschool.com

webinar "Kreativitet er din virksomhed: en trin-for-trin-plan".

Webinar "Kreativitet er din virksomhed: En trin-for-trin-plan eller hvordan man tjener kunstnerisk udsmykning af et interiør"

Jeg modtager meget ofte breve fra mine abonnenter og studerende, hvor de rapporterer, at der allerede i voksenalderen er et stort behov for kreativitet, der er et stærkt ønske om at lære denne forretning.

Og de vil have en hobby til at vokse til en måde at tjene penge på. Men de har en enorm MEN, men hvordan man holder op med deres arbejde, selvom det er hadsk, men kan jeg, men vil det vise sig, og meget mere frygt og frygt.

Og der er en anden kategori af breve, hvor unge kunstnere skriver til mig, som drømmer om at realisere deres valgte erhverv, men de ved heller ikke, hvor de skal starte.

I dette foredrag vil jeg dele med dig meget vigtige oplysninger, som vil hjælpe dig med at tage det første skridt til din drøm, til dit nye kreative, lykkelige liv!

Jeg vil give dig en trin-for-trin-plan. Hvad og hvad der skal gøres for at gøre din drøm til virkelighed.

Skarpt ændre mit liv, mit arbejde, konkluderede jeg, at en person kan være glad, kun inden for hans skæbne i livet! Og vi skaber vores egen skæbne! Valget er altid vores!

Hvis det viste sig for mig, så vil du helt sikkert lykkes!

Det vigtigste er ikke at være bange og tage det første skridt!

Abonner på webinaret og skift dit liv til det bedre!

De nærmeste datoer for webinar er på siden SKEDULE

Bas-relief på væggen med dine egne hænder til begyndere

De fleste mennesker satser i dag på tilstedeværelsen af ​​en vis højdepunkt i interiøret. For eksempel blev anvendelsen af ​​dekorative bas-relief på væggen i dag en meget populær innovation, hvilket gør det muligt at bruge ubegrænset fantasi til design og indretning af en lejlighed. Gennem et sådant kunstværk, udført af sig selv, kan du oprette hele voluminøse malerier i væggen, som vil ligne et rigtigt panel.

Ofte er denne design teknik brugt til at dekorere private huse, hvor layoutet omfatter tilstedeværelsen af ​​en pejs. I dette tilfælde kan indretningen fungere ikke kun i form af et billede, men også som et mønster der omgiver pejsen. Desuden vil denne indretning se godt ud i dør- og vinduesåbningerne. Det vigtigste her er at vælge den rigtige størrelse og tekstur. Aerobatics - en dekorativ bas-relief, som vil omfatte tilstedeværelsen af ​​belysning. Det vil gøre billederne mere voluminøse og skabe indtryk af 3D-grafik.

Et vigtigt punkt ved at bruge en reliefindretning på væggen er for ham ikke nødvendigvis tilstedeværelsen af ​​forskellige farver, som det er tilfældet med et konventionelt maleri. Det vigtigste er her at vælge belysningen intelligent. Dette giver dig mulighed for at vælge forskellige ansigter på billedet ved kun kunstig belysning som vist på billedet.

Der er en fejlagtig opfattelse af, at udsmykning af et hus med elementer af bas-relief indsatser er for dyrt en fornøjelse. Faktisk, hvordan man laver en bas-relief på væggen med dine egne hænder er ret overkommelig for begyndere. Det er nok at følge trin-for-trin vejledningen, som præsenteres nedenfor. Det suppleres med en video, der giver dig mulighed for at besvare mange spørgsmål, der opstår i løbet af arbejdet.

Bas-relief er en mesterklasse for begyndere

Folk, der er langt fra reparation, tror ofte fejlagtigt, at en sådan kunstnerisk indretning er en sammensat struktur, hvis elementer er støbt af gips. Faktisk er den lavet for hånd, og i virkeligheden er et virkelig originalt og unikt kunstværk. Hver bas-relief er unik i sig selv, selvom samme skitse bruges til oprettelse. I princippet kræver oprettelse af en tredimensionel tegning på væggen visse færdigheder og omhyggelig observation af teknologien, selvom begynderne vil være i stand til at klare opgaven.

Bas-reliefs malerier på væggene design foto

Til at begynde med skal du bestemme materialet for at skabe indretningen. I denne proces kan du bruge forskellige muligheder, for eksempel gips, gips, alabast og endda ler. Ikke desto mindre, hvis du er en nybegynder i denne aktivitet, er det bedre at starte arbejdet hidtil udelukkende med gips. I ekstreme tilfælde - gips på gipsbasis.

Når du har valgt materialet, skal du begynde at oprette en såkaldt base, hvor en dekorativ bas-relief på væggen vil blive oprettet. For at gøre dette skal du samle en trækasse med lave sider, hvilket vil kræve flere stativer og krydsfiner som bund. Dimensionerne af den modtagne boks falder sammen med dimensionerne af den fremtidige indretning, hvilket skal tages i betragtning ved montering. Kassen kan erstattes af enhver kasse, der vil have stive vægge og en base.

Bunden af ​​boksen skal være dækket af en film, det er nødvendigt, at den helt mangler folder, eller du bør forsøge at gøre deres mængde minimal. Derefter er det nødvendigt at håndtere forberedelsen af ​​løsningen, som udelukkende skal udføres i henhold til producentens anvisninger. Opløsningen hældes i formen. For høje figurer kræves ledning til forstærkning. Hæld blandingen i kassen, lad den stå alene til den oprindelige tørring, varigheden af ​​denne periode afhænger helt af producentens anbefalinger.

Bas-relief i det indre af billedet i lejligheden

Nu kan du gå videre til at lave bas-relief selv. Hovedbetingelsen her er at skabe en kontur af det fremtidige ornament, som derefter skal fyldes med en blanding, som igen vil blive forberedt på ny. Volumenet af den fremtidige indretning skal øges trin for trin, hvilket giver hvert tidligere lag, hvordan man tørrer ordentligt. Tegn konturerne på overfladen ved hjælp af en film, der dækker den med en overflade, hvorefter filmen fjernes.

Meget godt materiale vil være gips, fordi det er meget bekvemt at arbejde med det, mens det er vådt. På grund af materialets duktilitet er det muligt at fjerne overskydende gips, og også at justere formen på den fremtidige tegning. Gipset, der ikke er tilstrækkeligt tørret, er let udsat for slibning. Forsøg ikke at udføre flere lag med det samme, fordi hærdningen af ​​hvert segment er en forudsætning.

Derudover indeholder vejledningen "at skabe en kunstnerisk bas-relief på væggen til nybegyndere" muligheden for at skabe riller i det fremtidige vægpanel. Uddybning er skabt på to måder:

  • Skæringen af ​​materialet og fjernelse af en del af dens del fra det færdige layout ved hjælp af en mejsel.
  • Forøg baggrunden omkring et bestemt punkt, hvilket som følge heraf er lavere.

Ofte vælger du på basis af billedet på bas-reliefen en blomst, som regel en lilje eller en tulipan. Oprettelse af en lilje med egne hænder kan i første omgang virke for vanskelig opgave, faktisk er denne proces inden for kraften til selv en begynder. Det er vigtigt at følge hvert trin i processen, hvilket garanterer oprettelsen af ​​en vellykket lindring.

Bas-reliefs malerier på væggene design foto

Ofte anvendes liljer direkte på væggen uden at skabe en base i form af en kasse. I dette tilfælde er det obligatoriske øjeblik fuldstændigt at lukke de resterende elementer af interiøret ved hjælp af maltebånd for at undgå skade. Dernæst skal den fremtidige base af billedet dækkes med kittet, og derefter, efter at have ventet på, at den tørrer, anbring en primer. Det er ønskeligt at bruge som primer såkaldt paint-primer, fordi det takket være dens egenskaber giver dig mulighed for at få den maksimale kobling med elementer af dekorativ bas-relief i fremtiden. Denne sammensætning tørrer op i ca. tre timer.

Trowel påførte Marseille voks, som er et hurtigt størkningsmateriale, der er egnet til udgangstrinnet. Ved hjælp af en film fastgjort på hele overfladen af ​​den fremtidige bas-relief, er det nødvendigt at tegne detaljer. Når du fastsætter filmen, glem ikke at være i stand til at bøje det frit, for den ene kant skal være fri.

Bas-relief på væggen i det indvendige billede i lejligheden

For at skitsere formen af ​​fremtiden tegner filmen på en markør. Efter at have bøjet filmen er det nødvendigt at tegne den fremtidige lilje med hjælp fra den samme Marseilles voks, som vil være det mest succesfulde materiale, hvis maleriet går direkte på væggen uden brug af et substrat.

Den voks der bruges i arbejdet er normalt hvid. For at sprede bas reliefen kan du senere dække den frosne blomst med en bestemt sammensætning. Ikke desto mindre er masterens hovedopgave at give baseluften den maksimale realisme. Akrylmaling kan bruges som et sidste lag dekorativt lily dekoration. Du kan ikke glemme finishlaget, som du skal tegne hvert element af sammensætningen.

Som det fremgår af manualen ovenfor, er bas-relief på væggen en interessant proces, men besværlig at skabe det selv. Begyndere vil have brug for en smule forsigtighed og opmærksomhed, såvel som nøjagtig opfølgningsteknologi. Det er vigtigt her - at opbevare opmærksomheden og de nødvendige værktøjer.

Kan du lide bloggen? Fortæl os om ham!

Lejlighed reparation af egne hænder

Enhver kopiering af materialet uden at angive et aktivt link til kilden er forbudt!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 70 = 77