Laminatloft finish moderne og rationel løsning

Laminat på loftet: Billede af interiør. Hvordan laver man et laminat i loftet?

Laminat er et ret praktisk materiale, der bruges til indretning af lokaler. Folk er vant til at se det som en gulvfinish til forskellige formål. Men i de senere år har teknologien bredt spredt, hvilket giver mulighed for installation af dette materiale på loftets overflade. Som et resultat er det muligt at skabe et attraktivt og unikt indretning, der er kendetegnet ved hygge og komfort.

Et sådant loft i lang tid vil bevare et uberørt attraktivt udseende, derudover støder det slet ikke og er billigere sammenlignet med foringen af ​​foringen. Sidstnævnte er værdsat af dem, der ønsker at spare penge, når de udfører reparationer.

Metoden til at udføre arbejdet er meget enkel, med arbejdet vil kunne klare enhver mester, der mindst en gang i sit liv havde en hammer i hænderne. Loftet foret med laminat isolerer yderligere rummet, hvilket er særligt vigtigt for tilfælde, hvor skumplader placeres i lathens celler. Hvor riller skal fyldes med monteringsskum. Denne foranstaltning eliminerer akkumulering af kondensat i kassen af ​​kassen. Fortyndinger af et sådant system kan kun frygtes, hvis der opstår lækage ovenfra.

Laminat i dag er blevet ganske udbredt blandt moderne forbrugere, fordi det er langvarigt og ikke kræver behov for reparationer under drift. Dette er kun sandt, hvis betingelserne for brugen af ​​belægningen er opfyldt, og installationsarbejdet udføres i overensstemmelse med alle regler. Ved hjælp af et bredt udvalg kan du købe paneler med forskellige farver og tekstur, som passer til næsten ethvert interiør.

Laminat på loftet ser meget attraktivt ud. Hvis du også har besluttet at dekorere rummet med denne trim, er det vigtigt at sikre, at tagdækningen er lavet af moderne materialer og er pålidelig. Det anbefales ikke at reparere denne teknologi, hvis din lejlighed er på øverste etage af huset, og taget er lavet af tagmateriale.

Hvis du ønsker at se et laminat på loftet på et af værelserne i din lejlighed eller hus, kan du gøre installationen selv. For at gøre dette skal du bruge en hammer til en hammer, som gør det muligt at gøre pletteringen på kort tid. Med ham er det lettere at hamre negle. Sådanne værktøjer laves selvstændigt af mesteren, du kan bruge en stans til dette, hvis der ikke er en, kan du anvende en 8 mm metalstang. Den ene ende af den med en spiral cirkel skal skærpes på en afkortet kegle, det behøver ikke at være lige. Ved sin ende er det nødvendigt at danne en plaster på 4 millimeter.

Efter skæring af træblokken er det nødvendigt at bore et hul under stangen, så emnet ikke hænger i det. Det er vigtigt at udføre disse værker på en sådan måde, at elementet i træhåndtaget måtte poundes med en hammer. I hullet skubbes emnet op med en blyant. I den centrale del af den sidste skal du lave et mærke til boringen, og efterfølgende på maskinen eller en boremaskine med en lille hastighed er det nødvendigt at bore et hul 0,5 millimeter mindre end selve stiften. Under sømhovedet skal du bore et lille hul. Hvis du bruger en punch, vil det være muligt at udføre disse arbejder meget lettere, fjerne punktet på Emery, og derefter bore hullet som beskrevet ovenfor.

Ved hjælp af et sådant værktøj kan neglen hamres ind i det blinde hul til enden. Hvis du vipper tønderen, så kan fastgørelsesdæmperne køres helt. Imidlertid føres fastgørelserne i 2/3 før brug. For at gøre laminatet på loftet mest æstetisk glædeligt, er det meget bekvemt at bruge en hammer, som er nyttig til andet arbejde på huset. Hvis man sammenligner det arbejde, hvor samtidig fastsættelse pyntede paneler til laminat beklædningen system bruger parentes med fastgørelse klyaymerov til strøer med søm og angriber, vil den nyeste teknologi være nemmere.

Laminat på loftet vil se godt ud, hvis korrekt udført det forberedende arbejde. Gipset fjernes, hvis dets lag er opsvulmet, og tykkelsen er mere end 6 millimeter. Dernæst kan du fortsætte med at beregne afstanden mellem lathens elementer, idet der tages hensyn til størrelsen på det eksisterende laminat. Kappe skinner kan have en tykkelse på 15 millimeter. For en bredde på 30 millimeter er det nødvendigt at udstyre kassen, så kanten af ​​hvert panel falder på den centrale del af rammesystemelementet. I dette tilfælde skal dimensionerne af en celle være 500x500 mm.

Lathens celler må ikke nødvendigvis være firkantede, de kan være rektangulære. På loftets omkreds er der lagt rake, hvis bredde er 50 millimeter. Hvis loftet er lavet af beton, og ledningerne i den er lagt ind mellem pladerne, skal systemet stå uberørt. Hvis ledningerne er dækket af gips, og efter at de er fjernet, er ledningerne udenfor, så skal de være dækket af små plastikbokse, som styrkes hver 12 centimeter med dråber bygnings silikone.

Afsluttende forberedelsesfase

Loftet kan færdiggøres med laminat først efter forberedelsen. På dette tidspunkt skal du også markere fortovets fremtidige system med blyant og derefter bore huller til montering af negle med en diameter på 4 millimeter. Afstanden mellem fastgørelseselementerne kan variere fra 400 til 600 millimeter. Neglernes længde skal beregnes som følger: 30 mm skal lægges til tykkelsen af ​​skinneskinnerne.

Hvis du ikke ved hvordan laminatet ser på loftet, kan billedinteriør overvejes i artiklen. Først efter det anbefales at starte arbejdet. I næste fase er det muligt at begynde at fastgøre balleelementerne. Til at begynde med er lags lagt. Tæt på rækken af ​​huller skal du vedlægge en skinne, hvorpå der laves mærker. Elementet går ned for at bore hullerne under neglene. Dernæst stiger emnet op til loftet, og neglene kan hamres til mål. Efter at bjælkerne er blevet styrket, er det muligt at fylde tværstykkerne. For at lægge ledningerne i kasseelementerne, er det muligt at skære gennem rillerne i rillen.

Lægning af laminatet i loftet udføres i næste fase. Samtidig er det nødvendigt at trække sig tilbage i hele omkredsen på 20 millimeter, til dette formål er der brugt brede skinner langs kanterne. Intet værelse er beskyttet mod dæmpning, det er fra loftet. Afslut materiale fra virkningen af ​​fugt kan svulme, det har ingen steder at gå til siden, sprækker vil begynde at dukke op. laminat fra loftet kan gøres på mange måder, når det kommer til pyntede, kan du bruge klyaymery eller små søm, som er sat skråt i rillen af ​​dyvel. Det skal du gøre før du installerer det næste panel. Hvis du beslutter at gøre et laminat belagt loft, som har en enkel kant, kan du bruge små søm, indstille dem hver 25 centimeter, afgående fjerdedel af bredden af ​​stativet fra kanten.

Steder til montering af fastgørelsesanordninger skal mærkes på forhånd på gulvet. Neglene drives ind i panelets tykkelse. Gør dette arbejde en baldakin vil være meget vanskeligere. På stedet er spånene flush med flushen. Et par dage senere, når hatte bliver mørke, vil de ikke længere være synlige. Hvis du tænker på, hvordan man kan styrke laminatgulve i loftet, anbefales det at smøre det relevante afsnit kappe flydende negle, kan du bruge montage lim til træ, der føjes til savsmuld, før du installerer den næste panel. Ved hjælp af det vil det være muligt at smøre sømmen, hvis der ikke er efterligning af bjælkerne. Når laminatet anbringes på loftet i et træhus, bør vælges flydende søm til stikprøven plet på låget af krukken.

Anbefalinger til arbejde

Som en anden metode til fastgørelse af laminatet til overfladen af ​​loftet er installationen af ​​understøtende træbjælker. Hvis vi tager højde for det faktum, at små negle vil være usynlige, er fremgangsmåden beskrevet ovenfor mere fordelagtig. Når loftet skal installere bjælker med lamper, under dem, skal du bringe ledningerne gennem hullerne i panelerne i huden. Til dette formål er det muligt at bruge noter langs deres kanter.

Laminat på loftet i badeværelset etableres ganske sjældent, men hvis du vælger at ty til denne metode, skal du vælge et fugtighedsafvisende materiale. I sidste etape er rummets omkreds dekoreret med planker. Disse elementer er installeret ved hjælp af flydende negle, til skørt vil det være nok. Fastgørelseshoveder i hullerne skal forsegles med flydende negle eller efterladt som dekorative elementer.

Funktioner af loftet finish med laminat: nye ideer og fotos

Laminatets popularitet på byggemarkedet forklares af dets tilgængelighed og anvendelighed. Ved hjælp af modeller af en række farver, forvandler teksturer og design det indre af ethvert rum uden anerkendelse. Moderne måder at færdiggøre bryde den sædvanlige opfattelse af et laminat, som en klassisk gulvbelægning. I stigende grad anvendes den ikke kun til beklædning af gulve, vægge, men også fastgjort til loftet. Det er et forsøg værd: lyse billeder overbevise originaliteten og adelen i en sådan dækning.

Originale ideer i loftets design

Skønhed og naturlighed af laminatgulvet er kendt og indlysende, men i loftet ser det ud til at være usædvanligt. Fordelene ved belægningen:

 1. Lav pris. Ved hjælp af laminatbelægning får loftet en luksuriøs udsigt over træoverfladen.
 2. Praktisk udførelse. Laminat er ikke rustled med fugt og vil ikke tørre ud, når temperaturen stiger. Han er perfekt i rengøring og pleje.

Rådet. Laminat i loftet oplever ikke betydelige belastninger, så det bedste valg vil være et billigt materiale. Hovedfunktionen i dette design er dekorativt.

Laminat er bange for unødigt fugtige steder, så det er ikke egnet til et badeværelse.

Loft og laminat: hvor succesrig er kombinationen?

Interiøret viser ofte interessante og unikke varianter af loftdesignet ved hjælp af et laminat. Hvorfor er sådanne sammensætninger en god løsning?

 • Nem pleje. For at give overfladen skinn og renhed hjælper det regelmæssigt med en fugtig klud.

 • Laminering af overhead ser rig og luksuriøs ud, og en speciel "træagtig" struktur gør det til at ligne et naturligt materiale. I matt præstation ser laminatet roligt ud, glansen fylder rummet med lys, gør det lyst og højtideligt.
 • Passer perfekt til enhver stil.

Egenskaber ved valg og installation af et laminat i loftet

Til laminatgulvet er alle vant til det, men brugen til loftbehandling kræver en særlig tilgang. Egnede lette lameller af lille tykkelse. Når man vælger størrelser, er det værd at overveje, at jo færre led der er på overfladen, jo mere nøjagtige og interessante vil det se ud.

Tip! For bedre fastsættelse af konstruktionen er kassen lavet.

Et stift laminatplade er ikke let at fastgøre til loftet, derfor er nøjagtigheden i beregningerne ekstremt vigtig under installationen. Chamfer vil give loftet en unik accent, især i værelser med højt til loftet.

For at sikre, at den nye belægning ikke bliver til en nichepresse, vælges farven særligt omhyggeligt. En win-win mulighed for værelser med ethvert område - lyse nuancer af bleget eg, arktisk træ, karelisk birk. Mørke, mættede farver passer ikke til miniatureværelser, men vil være en glimrende måde at afslutte store haller på. Rummelige værelser komplementere rosetterne til lysekroner, ornamenter på loftet, mønstre. Sådan udsmykning ser perfekt ud i spisestuer, stuer, store gennem haller.

Ved indretning af gulve, vægge og lofter med laminat er det vigtigt at vælge materialer i forskellige nuancer, idet man undgår farvefarvepræparater. For at skabe en harmonisk, unik dækning er to toner tilstrækkelige.

Ved hjælp af et laminat til efterbehandling vil loftet gøre atmosfæren original og usædvanlig. Brugen af ​​et slidstærk materiale, der indeholder alle fordelene ved naturligt træ, giver en sikker og holdbar belægning med høje dekorative funktioner. Gør interiøret korrekt!

Gennemførelsen af ​​loftet fra laminatet - enkelt og smukt

Man mente altid, at der var mest opmærksomhed på væggene og gulvet, men loftet kunne efterlades i slutningen. Men denne holdning er ikke helt korrekt. Når alt kommer til alt, takket være den rigtigt valgte loftsfinish, kan du omdanne interiøret markant. Selvom ikke alle materialer kan være effektive til sådant arbejde. En fremragende og moderne løsning anses for at være et loft lavet af laminat.

Lidt om laminatet og hvordan man løser det

Det skal bemærkes, at laminatet er et ret ungt materiale, som vinder stigende popularitet. For få år siden var det en stolthed hos enhver ejer. Nu kan den findes overalt. Men ud over det faktum, at laminatet anvendes som gulvbelægning, udvides anvendelsesområdet for dets brug konstant. Det bliver i stigende grad brugt i indretningen til at afslutte loftet.

Afslutning af loftet med laminat er en måde at bringe en fremhævning til interiøret

Der er to hovedmåder, som du selv kan gøre installationen til:

 1. Frameless. Dette er en forholdsvis bekvem løsning, men kræver tilstedeværelse af en jævn belægning.
 2. Ramme. En enkel metode, der kun er kompliceret ved at oprette kassen i en højde.

Dette materiale præsenteres på markedet ved forskellige klasser af slidstyrke, farver og teksturer. Ved at vælge et laminat i loftet kan du udelukkende fokusere på dets dekorative egenskaber. Efter alt vil han ikke opleve nogen mekanisk påvirkning.

Når man vælger et laminat til loftet, er der ingen grund til at betale for en høj klasse slidstyrke af belægningen

Der er en hovedregel, der vedrører teknologiske aspekter. Navnlig - arbejde med laminat begynder først, efter at han har tilbragt mere end to dage i rummet, hvilket vil blive underkastet efterbehandling. Dette er den eneste måde at undgå deformation efter installation.

Rammeløs monteringsteknik

Denne metode er ikke den mest populære, da det tager meget tid at forberede overfladen. Der er flere muligheder, der bruges til denne teknologi. Men før du starter direkte på arbejde, skal du forberede alt, hvad du har brug for.

 • kitt eller gips
 • glutinøs sammensætning;
 • primer og værktøj til dens anvendelse (rulle);
 • fugemasse;
 • spatel.

Dette er den primære liste, i hvert enkelt tilfælde kan det variere betydeligt.

Der er en slags laminat, som er fastgjort ved limning. For nylig er det blevet stødt mindre og mindre, giver plads til chateau varianter.

Laminat med limede paneldamlinger

Så loftet er færdigt med laminat som følger:

 1. Fra overfladen fjerne alt unødvendigt. Fjern straks alle lysarmaturer. Alle gamle belægninger skal fjernes. Det vigtigste er at forsigtigt forberede basen til efterbehandling med gips og kittemixer. Hvis loftet er relativt fladt, kan du gøre med en kitt.
 2. Forbered primeren. Den hældes i en bekvem beholder til rullearbejde. Dette er en obligatorisk procedure, med hjælp af det er det muligt at rette nivelleringslaget meget mere pålideligt.
 3. Kittet påføres i to lag. Den første er start-en, som justerer hovedfejlene, den anden - finishlaget, som giver overfladen den endelige glathed. Dette gøres ved hjælp af en regel og forskellig størrelse spatler. Arbejde i højden er ikke helt praktisk, så du bør levere et pålideligt støttesystem, hvorigennem du kan flytte.

Justere loftoverfladen med et kit

 • Et kommunikationssystem tænkes igennem. For at gøre dette, før finish trim er brugt strobilenie.
 • Når kittet tørrer, er det godt poleret. Det er meget ubehageligt at gøre med dine hænder, fordi du skal presse op og være i en ubehagelig stilling. Det er bedre at bruge en mølle.
 • Overfladen tørres og en anden primerpåføring påføres. Så begynder forberedelsen til montering af loftet på laminatet.

  Priming loftet er en obligatorisk sidste fase af overfladebehandling til laminering af laminatet

 • Tip! Det er bedre at beregne i forvejen placeringen af ​​alle lamineringsladerne. De kan endda spredes ud på gulvet. Så det vil være muligt at spare en betydelig mængde tid og forenkle alt arbejdet.

  Forbered en speciel lim, den skal være designet direkte til dette materiale. Det skal bemærkes, at giftige ingredienser kan indgå i dets sammensætning. Derfor udføres arbejdet i et ventileret rum, helst i en åndedrætsværn.

  • Installation af laminatet på loftet begynder med installationen af ​​første række. Det er nødvendigt at tage højde for, at der på alle omkredse af væggene skal være et hul på mindst en centimeter.
  • På bunden af ​​laminatet påføres lim. Laget bør ikke være tykt. Det fordeles jævnt på hele webstedet. Dæk ikke et stort område, for hver strimmel må du male et nyt lag.
  • Steder af ledd er desuden smurt med lim. For større pålidelighed behandles alle ledd med tætningsmiddel.

  Tip! For at fastgøre hver række korrekt og forhindre afmontering - brug afstandsstykker (rekvisitter). Det kan være en stråle af den nødvendige længde, som er installeret fra gulv til loft. Det trykker pålideligt materialet. Men du bør lægge en blød klud under den, det vil ikke beskadige produktet.

  Det gør det muligt at fiksere laminatet til loftet meget hurtigere. I dette tilfælde sker justering med ark af OSB eller krydsfiner.

  Justere loftet med krydsfiner

  • Pladen er forboret. Hvis basen er lavet af beton, skal du overføre markeringen til den. Dette er gjort for installation af dowels.
  • Efter at have fastsat et websted, fortsæt til næste. Mellem krydsfiner er der efterladt huller, som derefter dækker med elastisk fyldstof. Fra væggen tilbagetog på 1,5-2 cm.
  • Ifølge den ovenfor beskrevne fremgangsmåde er der desuden installeret et dekorativt overtræk.

  For at skabe et loft af laminat med denne metode, skal du arbejde med en partner. Det er temmelig vanskeligt at fastsætte arket af OSB eller krydsfiner til en.

  Du kan hurtigt lave et loft på laminatet med dine egne hænder, hvis du bruger kasseens metode. For at gøre dette behøver du ikke at basere bunden, hvilket forenkler arbejdet meget. Der er dog en anden hitch at lave et skelet på loftet, bliver nødt til at prøve hårdt. Det vigtigste er at rette guiderne (træ eller metal dem) - til dette bruger bygningsniveauet.

  Men under alle omstændigheder er det nødvendigt at forberede overfladen:

  1. Fjern de områder, der er blevet beskadiget eller flakket.
  2. Alle revner er dækket. Hvis arbejdet udføres på et loftsrum, er der tilvejebragt et lag af vandtætning.
  3. På forhånd sørge for lægning af kommunikation. Det er ret simpelt, du behøver ikke at gøre stunt.
  4. Træmaterialer behandles med brandsikre forbindelser.

  For at lægge laminatet på loftet med træbatterierne kræves følgende materialer og værktøjer:

  • bjælker 50 * 50, lameller 20 * 30;
  • bore og skruetrækker;
  • øvelser og bits;
  • en hammer;
  • håndsav eller elektrisk stiksav;
  • stepladder og bedre geder
  • roulette og niveau
  • en byggepistol og en kniv;
  • blyant.

  Montering af laminat

  I princippet er det ikke så svært at oprette et loft fra et laminat. Det vil være særligt nemt for dem, der er bekendt med installationen af ​​gipsplader på en metalramme. Det vigtigste, uanset hvilken valgmulighed der vælges, skal du lave et lige grundlag.

  • Indvendig finish
   • loft
   • vægge
   • Paul
   • Døre, buer
   • vinduer
   • Komfur, pejs
  • Afslutning af lokaler
   • køkken
   • Badeværelse, toilet
   • Korridor, entré
   • Balkon, loggia
   • Andre værelser
  • Afslutning af bygninger
   • Sommer og private huse
   • Træhuse
   • Badehuse, saunaer
  • Efterbehandling materialer
   • gips gipsplader
   • Facing paneler
   • Baggrund, kork
   • flise
   • Laminat, linoleum
   • Dekorative gips
  • Afslutningsarbejde
   • gips
   • underuld
   • caulking
   • Maling, hvidvaskning
  • Udvendig finish
   • facade

  I færdiggørelsen er der mange spørgsmål, der forårsager en ret bitter polemisk. Så er dilemmaet om det.

  Indretning af balkonen er en begivenhed, som bruges til at skabe en behagelig atmosfære i dette.

  Korrekt vægindretning i stuen er nøglen til et vellykket interiør. Stuen er hjertet af huset, her.


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  27 − 17 =