LED Street Light Projektorer 100 W

100W LED projektørlys

I dette afsnit repræsenterer online-butikken "9 watt" LED-projektørlys 100 W, som er velegnet til installation og drift både indendørs og direkte på gaden.

Vores katalog giver dig fordelagtigt at købe model af belysningsenheden hos de bedste producenter - Feron, LEEK, Smartbuy, WOLTA, ASD, som har vist sig at være pålidelige leverandører af produkter, der opfylder de højeste kvalitetsstandarder.

Med sin højeffekt er 100W udendørs spotlights kendetegnet ved lavt strømforbrug. Deres brug gør det muligt at give lys belysning af en lang række genstande med minimale udgifter: stadioner, koncertplatforme, campingpladser, opbevaringsområder, garagekooperativer, forstæder osv.

 • St. Petersborg,
 • Rostov ved Don,
 • Krasnodar,
 • Nizhny Novgorod,
 • Ryazan.

Strøm (W): 100W

Mængden af ​​varerne angiver pr. Telefon.

Strøm (W): 100W

Strøm (W): 100W

Belysning Lm: 9500Lm

Strøm (W): 100W

Strøm (W): 100W

Belysning Lm: 10000 Lm

Fordele ved 100W LED-streetlights

Ved at vælge mellem de forskellige muligheder for en gadebelysningsenhed foretrækker et stigende antal købere en LED-spotlight på 100 watt, fordi de har en række værdifulde kvaliteter, nemlig:

 • Lavt strømforbrug
 • Signifikant lysstyrke, som kan justeres afhængigt af behovene
 • Bred vinkel belysning
 • En lille flimmerkoefficient, der sikrer den mest jævne fordeling af lys
 • Nem installation
 • Stort udvalg af lystemperatur, fra varme til kolde nuancer
 • Lang levetid
 • Fugt og støvtæt hus
 • Fabriksgaranti i mindst 2 år.

På grund af dette stopper selv de betydelige omkostninger ved en 100W LED-spotlight i sammenligning med halogen- og fluorescerende belysning ikke vores kunder, da alle omkostninger betaler sig ret hurtigt på grund af energibesparelser.

Sortiment af projektører i online butik

Virksomhedens katalog "9 watt" sælger 100 watt LED-projektørlygter, som har forskellige lysstyrkeindikatorer for det udsendte lys: fra 8500 lm til 10.000 lm. Dette gør det muligt for vores kunder at vælge den bedste version af belysningsenheden med fokus på områdets område, som skal give en jævn og lys belysning.

De præsenterede modeller er designet til standardspændingen i et vekselstrøms- eller likestrømsnetværk på 220-240 V. Lette vægt og højkvalitetsfastgørelser gør det muligt at montere strukturen både på stativet og på belysningsstængerne uden problemer.

Du kan købe belysningsenheder i vores butik til den bedste pris uden overbetaling!

Sådan bestiller du en spotlight i vores katalog

Virksomheden "9 Watts" tilbyder med nemhed at udstede et køb gennem vores online katalog. For at lave en ordre skal du bare tilføje varerne til indkøbskurven eller ringe til vores ledere på de telefoner, der er anført på webstedet.

Hvis du har brug for konsultation, vil butiksspecialisterne i detaljer besvare alle dine spørgsmål om modeludvalget af belysningsenheder og hjælpe dig med at vælge den rigtige model baseret på personlige ønsker!

Opkald i Rusland er gratis

Med min vilje og i min interesse accepterer jeg behandlingen, inkl. indsamling, lagring (opdatering, opdatering, ændring) ved brug af, overførsel til tredjepart, depersonalisering, blokering, ødelæggelse, mine personlige data, som afhængigt af dokumentet (spørgeskema, ansøgning mv. men ikke begrænset til følgende PDD: navn, fødselsdato, køn, pasdata (serie, nummer, ved hvem og når de er udstedt), adresse på registrering eller bopæl (faktisk opholdsadresse), kontakt telefonnummer, e-mail-adresse, begrænset ansvar LLC 9Watt »

(111524, MOSCOW CITY, ELECTRODE STREET, HOUSE 11, BUILDING 18, ROM 12, KOM 21,22) med det formål at forsyne mig med mine varer og tjenester (produkter), herunder men ikke begrænset til: levering, service, distribution af reklamemeddelelser (herunder om de gennemførte handlinger og specialtilbud via eventuelle kommunikationskanaler, herunder via post, SMS, e-mail, telefon, andre kommunikationsmidler).

Jeg accepterer, at mine personoplysninger behandles på en måde, der svarer til formålet med personlig databehandling, inkl. med eller uden brug af automatiseringsværktøjer. Og jeg er også enig i, at det samtykke, som jeg har givet i elektronisk form på webstedet, er en aftale, som fuldt ud opfylder kravene i lovgivningen om personoplysninger og tillader at bekræfte faktumet af kvitteringen af ​​LLC "9Watt"

LED Street Light Projektorer 100 W

udendørs led spotlight eller spotlight

projektør Er et lyst elektrisk apparat, der yder stråling af høj lysstrøm inden for en lille solid vinkel.

street LED lys og søgelygter

Projektorer er med vilje:

 • Lang rækkevidde (bruges til at belyse objekter placeret i stor afstand).
 • Fyld lys (til belysning af store områder, f.eks. Stadioner, teaterområder).
 • Signal (til informationsoverførsel).
 • Accent (til lokal belysning af objekter).

Som lyskilder i gadearmaturer og lygter opstiller:

 • Lysdioder.
 • LED matrix.
 • Metal halide lamper.
 • Kviksølvlamper.
 • Xenon lamper.

Ved beskyttelsesklasse (IP) fra at falde i tilfælde af en gadelampe eller et søgelys af støv og vand, er de fremstillet til arbejde:

 • I lukkede lokaler (IP40).
 • Udendørs udendørs (IP64).
 • Under vand (IP68).

I moderne gade lamper og forlygter, i stedet for lamper, LED'er eller LED matricer er installeret, da de er mange gange bedre end nogen type lampe i alle tekniske egenskaber. Den største fordel ved LED-lyskilder er lavt strømforbrug og lang levetid. Takket være disse indikatorer er driftsomkostningerne på trods af den højere købspris på gade LED-belysningsprodukter lave, hvilket sikrer en stor pengebesparelse på lang sigt.

LED'er og LED-arrays har en smal lysemissionsvinkel (ca. 120 °) på grund af designfunktioner, hvilket gør det vanskeligt at entydigt klassificere lyse enheder. Hvis lysdioder eller LED-arrays er installeret på samme plan i LED-lyset, er det allerede pr. Definition et spotlight.

Med design er LED-spotlights:

 • Landskabspleje (bruges til at fremhæve grønne områder i parker eller forstæder).
 • Arkitektonisk (installeret til dekorative belysning af bygninger, bygninger eller monumenter).
 • Belysning (tjener til at belyse gårdspladsens territorier, åbne områder, fortove og motorveje).

Som LED-lyskilde i gadebelysning og lygter gælder:

 • Point LED'er.
 • LED matrix.

Billedet viser en række LED-lysarmaturer af DiUS-type, fremstillet ved brug af 1 watt LED'er. Disse gadelamper er udstyret med en chauffør, som er en forseglet enhed, som er forbundet til LED-enheden ved hjælp af et stik. Føreren er fastgjort til armaturhuset med skruer, og om nødvendigt udskiftes udskiftningen af ​​reparationen fra PCB'en med LED'er.

Gadelygter med LED dot let repareres, da der er en mulighed for hurtigt at erstatte driveren, og i tilfælde af svigt af en af ​​lysdioderne kan udskiftes uafhængigt brugbar som reparationen af ​​LED lys.

Dette billede viser et klassisk LED-gadelys, hvor den lysemitterende diodematrix bruges som lyskilde. LED-matrixens effekt er typisk ikke større end 50 watt, så mere kraftfulde matrixarmaturer installeres flere LED-matricer. Føreren af ​​denne type armaturer er monteret inde i huset, hvilket i tilfælde af chaufførfejl kræver, at armaturet fjernes fra installationsstedet.

LED matrix er et substrat, hvor mange LED-krystaller er monteret, og i tilfælde af fejl i en af ​​dem bliver hele matrix ubrugelig. På billedet brændte den lysemitterende diode matrix fra overophedning fra LED-spotlightet, som jeg måtte reparere. Det viser tydeligt de kvadrater, hvori LED-krystallerne er placeret. LED-matrixen er dyr, derfor er det med hensyn til reparationsomkostninger gadebelysning med punktlignende lysdioder økonomisk mere rentable.

Billedet viser et LED spotlys, hvor smd LED'er bruges som lyssender. Anvendelsen af ​​LED'er i projektorerne i stedet for LED-matrixen tillader kun udskiftning af den blæste LED, og ​​ikke hele matrixen, hvilket reducerer driftsomkostningerne væsentligt.

Enheden af ​​gade LED matriselampe

Udseendet af LED-spotlyset på installationssiden af ​​LED-matrixen er vist på billedet ovenfor. Hvis du skruer de fire skruer ud og fjern beskyttelsesdækslet med det optiske glas og reflekterende reflektor, får du adgang til LED-matrixen.

Som du kan se fra billedet, er søgelyset en støbt aluminiumlegeringskrop, som samtidig tjener til at fjerne varme fra matricen. Matricen er fastgjort til kroppen med to skruer, selv om krops- og matrixdesignet giver fastgørelse med fire skruer. Det ligner producenten gemt på skruer. Fraværet af et mellemrum mellem søgerlysets og matrixsubstratets hus i kombination med den varmeledende pasta giver en god varmeafledning fra krystallerne og som følge heraf pålidelig drift af søgelyset som helhed.

Og det er sådan, søgelyset ser på bagsiden. Netledningen, komprimeret med en speciel møtrik til tætning, går ind i låget fastgjort med fire skruer gennem en silicone pakning til projektlampens krop. For at sikre søgerelyset på en stang eller væg, er der tilvejebragt en roterende beslag. På søgerlysets krop fremstilles lodrette ribber, som tjener til mere effektivt at fjerne den varme, der genereres af matricen.

Under baglygten af ​​søgelyset er der en driver, der omdanner netspændingen på 220 V til en spænding med den stabiliserede strøm, der er nødvendig for driften af ​​LED-matrixen.

Som du kan se, er LED-søgerelyset ret simpelt og består af et kabinet, en driver og en LED-matrix. Det er også arrangeret og enhver LED-gadelampe og adskiller sig kun i udseende og design.

Valg af et gade LED lys eller spotlight

For at vælge den rigtige gadelampe, som har arbejdet i lang tid og effektivt belyst det krævede område, er det nødvendigt at forstå dets tekniske egenskaber og parametre.

Den vigtigste tekniske egenskab, som først og fremmest bør være opmærksom på, når man vælger et gadebelysning, er klassen af ​​dets beskyttelse mod indgang af faste partikler og vand ind i kroppen. LED-lamper er markeret af alle fabrikanter, ifølge en enkelt international standard. Beskyttelsesklassen i mærkningen er udpeget i overensstemmelse med kravene i standarden for beskyttelse af elektrisk udstyr mod eksterne faktorer IEC-952.

Ved hjælp af data i tabellen er det let at bestemme hvilken klasse af beskyttelse fra eksterne faktorer, der skal have en LED-lampe og gøre det rigtige valg. Når du f.eks. Installerer en armatur på en udendørs søjle, kan faste partikler i form af støv og vand fra nedbør trænge ind i huset. Det er derfor nødvendigt at vælge en gadelygte beskyttelsesklasse mindst IP64, hvor tallet 6 betegner det uacceptable i støv ind i huset, og 4 betegner giver beskyttelse mod vandsprøjt i enhver vinkel.

Ved belysning på belægningsniveauet

I den næste fase af valget af en gadelampe er det nødvendigt at bestemme belysningen på belysningsfladen på baggrund af belysningsobjektet.

Belysningen af ​​overflader måles som regel i suiter, som kort angives lux og målt ved hjælp af et instrument kaldet illuminometer. At repræsentere overflade belysning i lux (ordet kommer af det latinske ord for lux, oversat til russisk - lys), kan du sammenligne det med den belysning, som giver en fuldmåne på en klar dag, det er bare 0,2 lux. Og direkte sollys skaber en belysning på 100.000 lux på jordens overflade. For at udføre fint arbejde, for eksempel smykker, er nok belysning 300 lux.

Surface belysning normer reguleret offentligt dokument: "Naturlig og kunstig belysning" - Snip 23-05-2010, som er aktualiseret redigeret 23-05-95 SNIP (Construction normer og regler, der er godkendt ved kendelse af Ministeriet for Regional Udvikling i Rusland og sat i kraft i 2011.). For at vælge et gadelys er oplysningerne i nedenstående tabel tilstrækkelige.

Tabellen viser, at hvis der er at give en belysning overflade på noget territorium, med undtagelse af fodgænger tunneller, og ikke mindre end 10 lux, vil SNIP 23-05-2010 krav opfyldes fører til dem trapper.

Når man vælger niveauet for belysningen af ​​overfladen, skal man tage højde for, at lysstyrken af ​​lysdioderne reduceres med tiden, og lysflødet fra armaturet vil falde. For at sikre, at belysningen af ​​overfladen opfylder kravene til SNiP i hele armaturets levetid, er det derfor nødvendigt at vælge en armatur med mindst to gange margenen for lysstrømmen. For eksempel, hvis bordet kræver en gennemsnitlig vandret belysning på 10 lux, så skal man beregne ved valg af en lampe 20-30 lux.

Tekniske egenskaber ved gadelamper

Efter at have valgt beskyttelsesklasse, at armaturet og belysningsniveauet skal matche, hvilket skal leveres på den belyste overflade, kan du fortsætte med valg af LED armatur til de resterende tekniske egenskaber.

Producenter i dokumentationen til LED-lamper giver ikke alle de angivne i tabelspecifikationerne, selvom listen ikke er færdig. Dette skyldes normalt ønsket om at skjule det sande kvalitetsniveau for en gadelampe. Jo flere parametre er angivet i passet eller den tekniske beskrivelse af lampen, jo mere trygt kan det hævdes, at det er af høj kvalitet.

Formel og online-regnemaskine til beregning af parametre

Når du vælger et LED-lys, du har brug for, skal du bruge den ønskede belysning af overfladen, som måles i suiter, bestemme mængden af ​​lysstyrken i armaturet, som måles i lumen. Og i dette stadium af armaturets valg er der normalt vanskeligheder, da ikke alle repræsenterer, hvordan disse fysiske mængder afhænger af hinanden.

Lysende Flux er betegnet af latinske bogstaver F, er udtrykt i lumen og bestemmer mængden af ​​lyskraft, der udsendes af en lyskilde, i en gadelampe er det en lampe, en LED eller en LED-matrix.

Overfladebelysning, er betegnet af latinske bogstaver E, målt i suiter og afhænger proportionalt af lysstrømmenes størrelse F. Jo mere lysstyrke i hvilken som helst armatur, jo lysere vil den skinne.

Belysning på en 1 m 2 overflade, der er ligevægtig fra en lyskilde, er 1 lux i tilfælde af en lysflow på 1 lumen, der falder på den. Når armaturet fjernes fra den belyste overflade, falder belysningen, omvendt proportional med afstanden. For eksempel er belysningen af ​​overfladen på en afstand af en meter fra lampen 900 lux. Hvis du hæver lampen i en højde på 2 meter, vil belysningen af ​​overfladen falde med 4 gange, og hvis den med 3 meter, vil den allerede falde med 9 gange og vil kun være 100 lux.

For at bestemme armaturets lysstrøm skal således det ønskede belysningsniveau for overfladen multipliceres med dets areal, opnås følgende formel: Ф = E×S.

hvor: F - Lysstyrken, målt i lumen, betegnes ved lm; E - Belysningen af ​​overfladen, målt i lux, betegnes af lux; S - område af belyst overflade, målt i kvadratmeter, betegnet med m 2 ;

Ved at kende de ovennævnte love og skolens geometri er det let at lave en komplet formel til at estimere den nødvendige lysstrømstyrke baseret på den nødvendige belysning af overfladen, højden af ​​sin suspension og vinklen på lysfløften.

hvor: F - Lysstyrken, målt i lumen, betegnes ved lm; E - Belysningen af ​​overfladen, målt i lux, betegnes af lux; π - tallet Pi er 3,14; h - Afstanden fra armaturet til den belyste overflade målt i meter betegnes af m; og - strålingsvinklen for armaturets lysstrøm, målt i grader, betegnes med °;

Beregning af lyskilden er praktisk ved hjælp af en online-regnemaskine, som beregnes i overensstemmelse med ovenstående formel.

Formlen jeg ikke komme ind koefficienterne under hensyntagen til ujævn belysning, reflektans af det belyste areal og de genstande placeret på det, hvilket reducerer kraften i lysstrøm lampe med tiden, så hvordan kan du vide deres nøjagtige værdier kan ikke være.

Som du ved, jo bedre dækningen af ​​territoriet i mørket er jo mere behagelig personen. Derfor, for at tage højde for alle potentielle tab i lysstrøm, herunder reducere tiden lysstyrken på lampen lyskilde (producenterne mener, at lampen har nået sin levetid, når lyseffekt faldt med 50% fra den oprindelige) Jeg anbefaler at øge den valgte belysning af området mindst tre gange.

For eksempel er der en front veranda område land land hus eller garage areal på 10 m 2 Fra personlig erfaring bekræfter, at belysningen for komfortabel pad værftet kræver lampe giver belysning på ikke mindre end 10 lux, selvom de krav nok og snip 23-05-2010 2 lux. På baggrund af ovenstående faktorer, der påvirker belysning i stedet for 10 lux i online regnemaskine 30. foreskriver en bekvem beliggenhed på væggen i et hus på landet er i en højde på 4 m.

Vi erstatter dataene i de tilsvarende vinduer i online-regnemaskinen. Vi får det for en fremragende belysning af stedet, er der brug for en armatur med en strålingsvinkel på 120 °, hvilket giver en lysflow på 1508 lm. I dette tilfælde vil områdets område blive belyst med en stor margen på 50 m 2.

Hvis en sådan størrelse af overfladen er overflødig, er det muligt at reducere strålningsvinklen for en gadelampe, for eksempel op til 80 °. I dette tilfælde vil en armatur med en lysflux på 470 lm og et areal på 23,5 m 2 være påkrævet.

Hvis det er muligt, kan du vælge højden af ​​lampens ophæng. For eksempel at hænge armaturet i en højde af 2 m. Derefter vil det belyste område være 12,6 m 2, og strømmen af ​​lysstrømmen vil være 337 lm. Jo lavere lysstyrken af ​​en armatur er, desto mindre vil den forbruge elektricitet. Dette gælder især for lange timers drift af en gadelampe eller spotlight.

I gennemsnit i henhold til nedenstående tabel, LED lamper udsender lys flux af 100 lumen per watt (100 lm / W), så nemt største lampe lysstrøm estimat hvilken magt det vil kræve. For at gøre dette, den beregnede værdi af lysstrømmen divideret med 100. Eksempelvis sidste vinding 377 lumen 100 lumen / W = 3,7 watt. For en mere præcis beregning skal du bruge de tekniske egenskaber ved den valgte model af armaturet.

I betragtning af, at beregningen lagt en tilstrækkelig forsyning af overfladen belysning, for området på 10 m 2 foran veranda af et hus på landet fuld dækning, kan du roligt købe nogen LED gadelygte med et strømforbrug på 4 W på den betingelse, at han ville blive suspenderet i en højde af 2 m og har en udstødningsvinkel på 80 °.

Hvis det som følge af beregningen viste sig, at armaturets styrke viste sig at være stor, er det tilrådeligt at installere flere lamper med lavere effekt, hvis samlede effekt ikke burde være mindre end den beregnede. Således opnås mere ensartet belysning af overfladen, og i tilfælde af brud på en af ​​armaturerne vil området stadig blive belyst.

LED projektørlys

Farvetemperatur: 4500, 6500 K

Lysstyrke: 900 LM

Farvetemperatur: 4500, 6500 K

Lysstyrke: 1700 LM

Farvetemperatur: 4500, 6500 K

Lysstyrke: 2100 LM

Farvetemperatur: 4500, 6500 K

Lysstrøm: 3500 LM

Farvetemperatur: 4500, 6500 K

Lysstrøm: 4900 LM

Effekt: 100W.

Farvetemperatur: 4500, 6500 K

Lysstyrke: 7000 LM

Farvetemperatur: 2700.4500.6000 K

Lysstrøm: 6000 LM

Effekt: 100W.

Farvetemperatur: 6500 K

Lysstyrke: 9000 LM

Farvetemperatur: 6000 K

Lysstrøm: 2200 LM

Farvetemperatur: 4500,6500 K

Lysstyrke: 3300 LM

Farvetemperatur: 4500,6500 K

Lysstyrke: 5500 LM

Effekt: 100W.

Farvetemperatur: 4500,6500 K

Lysstyrke: 9000 LM

LED spotlights tilbydes i dag til køberen, har forskellige versioner af boligen, forskellige kapaciteter og garantiperiode.

De mest almindelige og populære er LED-projektører med en enkelt ultra-high-power LED,

Hovedsagelig brugte LED-klynger fabrikanter BrigleLux, Nichia? Epistar mv.

Power LED har en afgørende rolle, når du vælger en LED spotlight.

Designet af LED spotlight er ganske enkelt. Det består i grunden af ​​en lysdiode, en strømforsyningsenhed eller en chauffør og et hus, hvor der er opvarmet vask.

Kølelegemet på LED-spotlyset spiller en stor rolle, da lyskilden ikke er så god eller så dårligt afkølet, hvilket resulterer i en hurtig fejl.

LED-projektøret har i dag et stort antal kapaciteter: 10W, 20W, 30W, 50W, 70W, 80W, 100W og 150W. Dette kapacitetsområde vil opfylde de mest komplekse tekniske og designmæssige krav.

Lad os overveje de vigtigste steder for anvendelse af LED spotlights af forskellig kraft.

LED spotlight 10W, 20W, 30W - for det meste er sådanne spotlights brugt til at belyse ikke meget omfangsrige reklamestrukturer, butiksskilte, vinduesbelysning og belysning af små facader.

LED spotlight 50W, 70W - ideel til belysning af område, lagerplads, butikker, store reklamestrukturer og meget mere.

LED spotlight 80W, 100W, 150W .- Disse LED spotlights er designet til belysning af lager komplekser, udendørs belysning, facade belysning, hvor det er nødvendigt at placere lyskilden i en højde over 8 meter.

Når du vælger LED-belysning, er det også værd at være opmærksom på farvetemperaturen for de foreslåede søgelygter. Temperaturområdet starter fra 2700K til 3500K, det er en varm (gul) glød, 4000K-5000K dagslys, neutral hvid farve, 5500K-6500K kølig hvid farve.

Til brug i gadebelysning har LED-projektørens IP 65-beskyttelsesgrad, som følge af hvilken atmosfærisk nedbør ikke er skadelig for den. Temperatur drift mode har en rækkevidde fra -45 til +50 grader Celsius.

LED-spotlights RGB bruges i dekorativ belysning. RGB-projektørlys har flere farver glød hvid, rød, grøn, blå, som kan justeres ved hjælp af den fjernbetjening, der tilbydes dem i sættet. Konsollen giver dig mulighed for at vælge en masse lysdioder med LED-spotlys fra forskellige farver og slutter med automatisk skift af udvalgte farver.

LED-spotlights med linser kan ikke udskiftes på steder, hvor accentbelysning af ethvert arkitektonisk element er nødvendigt. På grund af spredningsvinklen på ikke over 50 grader er det muligt at fremhæve og fremhæve de nødvendige elementer på bygningens facade eller reklamestruktur.

Til den ubestridelige fordel ved LED spotlights er følgende faktorer:

Lang levetid, det er ikke mindre end 50 000 timer. Hvad gør det muligt at installere LED-projektørlygter i vanskeligt at installere og vedligeholde stedet.

Det minimale strømforbrug afhænger af armaturets effekt, kapacitetsreduktionen kan nå flere gange, idet der tages højde for den konstante stigning i elpriserne, dette er et stort plus.

LED-projektørlys er analoger af følgende halogenlygter.

LED spotlight 20W, analog halogen spotlight 150W

LED Spotlight 30W er en analog af et halogen-projektør 300W.

LED-spotlight 50W er en analog af halogenlampe 700W

LED Spotlight 100W, er en analog af halogen spotlight 1000W

LED spotlights kan købes hos os til en pris, der ikke overstiger de forældede og ineffektive spotlights med en halogenlampe. Altid i nærværelse af en spotlight kapacitet fra 10W til 150W.

Afhængig af producenten varierer garantien for LED-lyskilder fra 1 år til 5 år.

LED street light er præsenteret i et stort sortiment i vores katalog. De tilbudte spotlights opfylder alle tekniske specifikationer og har certifikater.

"Tid for LED-belysning, eller hvorfor du har brug for en LED-spotlight."

Det er svært at finde en person, der endnu ikke har hørt eller stødt på i sit liv med lysdioder og især LED-belysning. Kæmpe popularitet i flere år i Rusland bruger LED-spotlights, både blandt organisationer til belysning af bygninger, butikker, produktion, lagerbygninger mv. Og blandt almindelige mennesker, der har brug for at belyse grunden i landet, gøre belysning i garagen og meget mere ...

Indtil for nylig blev disse lyskrav opfyldt af spotlights med en halogenlinjelampe. Den mest populære effekt er 150W, 300W, 500W. Men de største ulemper ved sådanne armaturer er halogenlampens korte levetid og det faktum, at lampen fra lampen er meget varm. Ikke pålideligheden af ​​halogenlamper skyldes den kritiske holdning til spændings- og temperaturændringer.

I modsætning til det lunefulde halogen LED-lampe er ikke bange for kortsigtede spændingsfald og temperaturudsving fra -45 til +50 grader. I dette tilfælde har LED'er den egenskab, at jo koldere, jo lysere det brænder. LED-matrixens levetid er ikke mindre end 50 000 timer, men det betyder ikke, at søgerelyset vil mislykkes, det vil blot skinne mindre lyst. Læs mere.

Overvej mulighederne for brug af LED-projektørlys i industrielle, husholdnings- og kommercielle områder.

For at gøre bygningen unik, brug en LED spotlight. På grund af højkvalitets lysflow og pålidelighed kan LED-projektøret fremhæve alle funktionerne i den arkitektoniske struktur. Beskyttelsesgraden ikke mindre end IP 65 gør det muligt at modstå temperaturændringer fra -45 til +50, regn, sne og andre atmosfæriske fænomener.

Siden belysningen af ​​en bygning er en armatur installeret i tilstrækkelig høj højde, når man bruger LED-spotlights, kan man ikke bekymre sig om vedligeholdelse. Levetiden er mindst 50 000 timer.

LED spotlight har et bredt nok valg af farvetemperatur. Læs mere.

"LED Spotlight: Spar elektricitet i rubler!"

Halogen projektør 1000 W

100W LED Spotlight

9 timers drift

1 kW. x 9 timer og 365 dage. = 3285 kW.

0,1 kW. x 9 timer og 365 dage. = 328,5 kW.

Omkostningerne ved elektricitet (beregnet til 3,90 rubler pr. KW)

3285 kW x 3,90 gnid. = 12.811 RUB50 cop.

328,5 kWh 3,90 = 1281 rubler. 15 kop.

Besparelser fra udskiftning af en halogen spotlight på LED i år-

12 811.50rub. - 1 281,15 gnid. = 11 530 gnid. 35 cop.

Lampeskift per år

LED spotlight er et ikke-udskifteligt alternativ, når du udskifter forældet lys eller når du installerer en ny. LED-projektørlys i Moskva, du kan købe ved at kontakte vores firma, mens du vil modtage varer af god kvalitet og til en rimelig pris. Vi tilbyder LED lygter engros og detailhandel. Det største sortiment af kapaciteter opretholdes altid i vores lager. Efter at have adresseret til os, kan du modtage alle nødvendige høringer, og vores eksperter vælger til dig LED-streetlights, som vil være som alle de nødvendige parametre.

Med den gradvise udskiftning af lygteprojektorer begynder købere at vise interesse ikke kun i standard LED-projektorer med en effekt fra 10 W til 50 W, men der er også en efterspørgsel efter LED-spotlights med høj effekt. Kraftige projektører omfatter 100W, 150W, 200W, 300W. Sådanne LED-spotlights kan erstatte selv meget lyse metalhalogenlampe, men om dette i rækkefølge.

Brug af energibesparende belysning, og især LED-projektørlys, bidrager til at reducere energiforbruget og spare driftsomkostninger. Halogen- og metalhalogenpladebelysning erstatter med succes energibesparende LED-spotlights. Medium-power LED-spotlights op til 50 w kan findes på gaderne i enhver by, de belyser butiksvinduer, facader, reklamestrukturer og meget mere.

Men for ikke så længe siden begyndte højdrevne LED spotlights fra 100 w og højere at være i høj efterspørgsel. Vi vil analysere alt lysstyrkenes magt:

LED spotlight 100 W - Lysstyrken på denne projektor er gennemsnitlig 9.000 lm, som kan erstatte metalhalogenlampen med 150 W uden tab i lysstyrke, da lamperne fra den påståede lysstrøm har en tabsfaktor på ca. 0,8

LED spotlight 150 W - projektorens lysstyrke fra 15 000 lm, det er i stand til at udskifte en halogen halogen lampe med en effekt på 250 W

LED-spotlyset 200 W - lyskilden på 20 000 LM, det erstatter også metalhalogenlampen med 250 W og vil skinne endnu lysere!

LED-projektør 300W - en lysflux på 30.000 lm, kan nemt erstatte en metalhalogenlampe med en effekt på 400 watt.

I stedet for LED spotlights med COB LED'er (gul matrix) kommer SMD LED spotlights. Denne type projektorer er kendetegnet ved forbedrede tekniske egenskaber med samme økonomiske forbrug af elektricitet.

For at forstå forskellen mellem disse LED spotlights, lad os give et kort eksempel.

LED-spotlights baseret på SMD-LED'er har mange LED'er, direkte fra spotlysets kraft, afhænger antallet af LED'er, da en LED har en effekt på 1W. Hvis projektørlyset har en effekt på 50W, så er antallet af lysdioder 50 stk. Lysdioden fra en LED er 110 lm, så SMD LED-spotlyset med en effekt på 50 W har en lydudgang på 5500 lm.

© «Salg af LED-belysning», 2010 - 2018


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 + 7 =