Loft af gipsplader på badeværelset

Vi laver loftet i badeværelset: installation af gipsplader med egne hænder

Hver af os søger at dekorere og forædle vores hjem. Men rummet kræver særlig opmærksomhed, hvor vi bruger en lille, men vigtig del af vores liv: det, hvor vi vasker. Når alt kommer til alt er det i dette lille rum særligt vanskeligt at skabe hygge, så loftet i badeværelset er først og fremmest opmærksom på. For at skabe en perfekt overflade er gipspladen perfekt.

Vær ikke bange for dette byggemateriale. For højkvalitetsafslutning af loftet i badeværelset vil der kun kræves fugtbestandige plader og yderligere vandtætning. Ellers vil arbejdsprocessen ikke afvige fra at arbejde i andre lokaler. Bortset fra at området er meget mindre, er det derfor, du vil færdiggøre reparationen før.

Forberedelse af basen i rummet

Antifungal løsning til beskyttelse af materialet

Under installationen af ​​loftet i badeværelset er det nødvendigt at tage sig af dens vandtætning. Til dette er den gamle belægning primet, og derefter påføres en særlig opløsning i to lag.

Det er også nødvendigt at tage højde for det faktum, at der i et rum med høj luftfugtighed er ventilation nødvendig. Hvis det ønskes, kan du behandle hjørnerne og den tilstødende del af væggene med en speciel svampeopløsning.

Næste fase er layoutet for fremtidige rammer. For at gøre dette, i en afstand af 10-15 cm fra loftet på væggen, er der trukket en vandret linje rundt om rummets omkreds ved hjælp af et hydroniveau. Takket være dette vil loftet på gipsplader i badeværelset se glat ud og ikke knække. Til fremtidig fastsættelse af suspensionerne for metalprofilen anvendes også mærker på overfladen.

Installere en ramme til loftet i badeværelset

Badeværelset er typisk lille, så materialerne skal bruge lidt. Men det er bedre at tage sig af alt på forhånd for at købe alt. Du skal bruge:

 • guide profil;
 • den største bærende profil;
 • suspensioner;
 • Stik krabbe;
 • Forankring dowels og til fastsættelse loftsprofiler;
 • skruer TN 25.

Mange vil rådgive dig, end at afslutte loftet på badeværelset. Nogen vil endda forsøge at afholde sig fra at bruge gipsvæg eller udføre arbejde med egne hænder. I praksis kan en nybegynder også montere rammen. Det vigtigste er at vælge egnede materialer og glem ikke om vandtætning.

Montering af rammen under loftet

Det første styr profil fastgjort til en væg langs en linje trukket før, med ankerdyvel hver 45 cm. Derefter loftmonteret holdere, afstanden mellem hvilke er typisk 60 cm. De tjener til fastgørelse af vigtigste bæreprofilen, som skal indsættes i guide profil. Designet er sikkert fastgjort med skruer, hvorefter du kan fortsætte til næste trin.

Elektriske ledninger til lysarmaturer

Før du installerer det hængende loft, tænk over, hvor lampene vil være placeret. For det første er det nødvendigt at føre til disse steder ledninger. For det andet vil dette give dig mulighed for at lave huller i arkene under lamperne på forhånd.

I et rum, hvor der er meget fugt, er det især vigtigt at levere komplet isolering til ledningerne. Derfor lægges de i bølgede rør og fastgøres inden i rammen. Hvis i badeværelset for første gang laver et loft fra gipspap med egne hænder, så kan du i dette stadium bruge en elektriker.

Fastgørelse af gipsplader til loftet

Før du installerer pladerne, anbefaler vi, at du foretager en indledende tegning, som gør det muligt at beregne, hvor mange og hvor mange ark GCR ark der kræves, nøjagtigt. På papir skal du også markere fastgørelsesmetoden for at undgå krydslignende arksamlinger. Nu kan du begynde at installere loftet fra gipspladen på badeværelset med egne hænder.

Hvert ark er fastgjort i en position, der gør det muligt at fastgøre det på kanterne og i midten. Dette gøres ved hjælp af selvskærere til metallængde på 25 mm. De er skruet således, at hætten fordybes i pap til en dybde på 1-2 mm. Trinet til skruerne skal være 20-30 cm. På dette betragtes det hængende loft i gipspladerens badeværelse at blive installeret. Det er kun for at afslutte.

Fastgørelse af plader på et dækker af et badeværelse

Før maling skal loftet i dit badeværelse være omhyggeligt behandlet. På leddene af arkene lim limstøbningstape, og derefter shpatlyuyut tyndt lag. Spatlevkoj proces og hatte af selvlukkende skruer. Efter tørring er overfladen formalet og dækket med en akrylprimer. Det øger overfladens vedhæftning og beskytter mod fugt.

Ved afslutningen af ​​reparationen af ​​loftet i badeværelset, udført af egne hænder, skal du vælge metoden til efterbehandling. Du kan bruge en fugtbestandig maling eller prøve moderne glas murværk. Ved udseende er dette et velkendt tapet, men til deres fiksering anvendes en speciel lim. Du kan vælge tapet med et designmønster eller indsætte solide farver.

Vi håber virkelig, at vores råd vil hjælpe dig med dine egne hænder til at lave loftet på badeværelset nøjagtigt som du altid drømte om. Og hvis du allerede har erfaring med at udføre et sådant arbejde, venter vi på dine kommentarer eller råd.

Loftet i badeværelset af gipsplader: om det skal gøres, og hvis det er gjort, hvordan

Mange eksperter på reparationsområdet mener, at det er ikke den bedste ide at lave et loft i gipsplader. Og faktisk installerer vi et gipsplankloft i badeværelset, vi sætter det med den mest alvorlige risiko for at blive våd.

Men hvis du er, desto mindre besluttede vi at gøre det i badeværelset gipsplader loft - ikke bare give op denne idé. Der er nogle nuancer, i betragtning af at vi kan, hvis ikke eliminere alle risici for gipsvæg, så i det mindste reducere dem til et minimum.

Suspenderet gipsplankloft på badeværelset

Loftet i toilet af gipsplader - at være eller ikke være!

Den første - og vigtigste! - hvad du bør være opmærksom på, når du designer et loft fra gipsplader i badeværelset er valget af gipsvæggen selv. Fra alle forskellige modeller gipsplader os passer kun vandfast gipsplade plade (GVL), tykkelsen af ​​9,5 eller 12,5 mm. Hvorfor denne gipsvæg?

 • For det første behandles kartonlagene på denne gipsvæg med en særlig paraffinimprægnering. Det drypper ind i dybden af ​​gipspladerne selv, hvilket forhindrer fugt og deformation.
 • For det andet underkastes gipslagret også en hydrofobiserende behandling for et kvalitetsfugtbestandigt gipsplader. På grund af dette deformerer gipspladerne ikke kun de - det modtager også beskyttelse mod indtrængning og udvikling af skimmelsvampe.
 • Tredje, ved at montere gipspladeloft i badeværelset, hvert ark drywall kan bearbejdes yderligere akryl gennemtrængende primer. Takket være denne behandling vil de fugtafvisende egenskaber af gipsplader øges væsentligt.

Forbereder badeværelset til loftinstallation

Og alligevel, uanset hvilken type gipsvæg vi vælger, er det en risikabel beslutning at installere et gipspladerloft på badeværelset.

Derfor skal alle mulige foranstaltninger træffes for at minimere risiciene ved forberedelsen af ​​plads til loftinstallation.

 • Først og fremmest skal vi sikre i badeværelset kvalitetsventilation. Sagen er at loftet på gipsplader i toilettet eller badeværelset kan "føle sig godt tilpas" med luftfugtighed på 80-90%.

Derfor skal badeværelset have et forholdsvis effektivt ventilationssystem for at holde fugt på et givet niveau.

For at ventilationen skal fungere effektivt er det nødvendigt at have ikke kun en hætte, men også en forsyningsenhed, for eksempel en vægventilation.

 • Det er også meget vigtigt at behandle væggene og loftet på badeværelset med en svampeforbindelse. Badeværelse i denne henseende klart er i fare, og vi skal gøre alt for at loftet i badeværelset gipsplader er sikkert smittet fra at blive smittet forme.

 • Ved at lægge ledningerne bag gipspladens loft i badeværelset skal du være opmærksom på dens vandtætning.

Dette er den situation, hvor alle ledningerne skal lægges udelukkende i bølgepapirør.

Bølgepap til ledninger

Når alle forberedende aktiviteter er afsluttet - kan du begynde at forberede dig til installation.

At lave et loft fra gipsplader med egne hænder i et badeværelse er lige så simpelt som loftet i et andet rum. Derfor nedenfor giver vi kun den grundlæggende sekvens af handlinger.

Loftets indretning omfatter:

 • Bestemning af niveauet for vores fremtidige loft og anvendelse på væggene langs omkredsen af ​​baseline badeværelset.
 • Placering på loftet markeringer i trin på 60 cm til fastgørelse af bøjler til hovedprofilen.
 • Et mærke på loftet på de steder, hvor de indbyggede lamper vil blive installeret.

Badeværelset er som regel ikke meget vanskeligt - i de fleste af vores lejligheder har badeværelset et lille område.

Installation af en falsk strøm i et badeværelse

 • På væggen fastsætter vi basisprofilen. For at løse profilen bruger vi ankre med en plastmuffe, som vi slår i forborede huller.

Fastgørelse af basisprofilen

 • Til loftet monterer vi ophængsmaterialer af galvaniseret stål. De laterale dele af bøjlerne er bøjet lodret nedad - strengt i en vinkel på 90 0.
 • Til suspensions og basisprofilen fastsætter vi hovedprofilen. Typisk er et typisk badeværelse nok til en eller to profiler.

Vi kontrollerer rammens vandrethed ved hjælp af niveauet. Hvis alt er i orden - kan du fortsætte til næste trin.

Montering af gipsplader til rammen

For at lave lofter i gipsplader i badeværelset skal du først trimme gipsvæggen i overensstemmelse med de dimensioner, vi har brug for. Til skæring gipsplader bruger vi en konstruktion kniv eller en lille sav med små tænder.

Dernæst er huden:

 • Hæv gipsplader og anvende det til slagtekroppen - så at kanten af ​​arket er blevet lagt på den grundlæggende profil for gipsvæg loftet.
 • Gipsplader ark lægges "ukontrolleret", dvs. således at sømene mellem dem ikke falder sammen.
 • Ved hjælp af en skruetrækker fastgøres gipsplader til rammen med selvlukkende skruer til metal (med boremaskine) 25 mm lang. Vi forsøger at dreje skruerne på en sådan måde, at de ikke går gennem toplaget.
 • I det færdige hus med en dyse på boret borer vi huller til de indbyggede armaturer. Vi fører ledningerne ud og sørger for, at kontakterne er sikkert isoleret.

Tip! Huller til armaturer kan også laves før installationen, da du er mere komfortabel!

Efter at pletteringen er afsluttet, er det nødvendigt at lave den endelige finish af vores loft.

 • Sømme mellem plader af gipsplader, og også - alle hatte af selvlukkende skruer behandles med kitt. Efter kittet på loftet på gipsvæggen tørret helt op - vi sliber det, indtil vi får en ideelt glat overflade.
 • Vi behandler loftet med en akryl primer endnu engang - yderligere fugtbeskyttelse til loftet i badeværelset vil ikke være overflødigt.
 • Vi maler loftet med indvendig maling designet til bad - kun denne maling kan klare konstant eksponering under høje fugtighedsforhold.
 • Installer og tilslut det indbyggede lys.
 • Glem ikke installationen af ​​et loftslisterplade - det skal beskytte enderne af gipspladehuden mod fugtindtrængen.

Selvfølgelig gør lofter i gipspladens badeværelse en besværlig forretning og på mange måder endda risikabelt. Men hvis du følger ovenstående anbefalinger, kan du opnå det ønskede resultat!

drywall

 • nicher
 • kasser
 • Hylder, hylder
 • møbler
 • pejs

Forberedelse før installation

 • Rim, ramme, profil
 • Værktøjsvalg

mounts

 • skab
 • lysekroner
 • gesims

Andre operationer

 • Forsegling led og samlinger
 • skråninger
 • Installation af ledninger, stikkontakter
 • fleksion
 • skæring
 • Arbejder med lim
 • maleri

Typer af gipsplader

 • lamineret
 • fugttætte

Kombination med materialer

 • Med fliser
 • med tapet

Funktioner ved installation i værelser

 • Badeværelse, toilet
 • altan
 • Stue
 • Soveværelset

Loft i badeværelset af gipsplader: forberedende fase, materialer og værktøj, mærkning, installation og kropsbelægning

For et badeværelse er et gipsplankloft lige så godt en løsning som for andre værelser i huset. Ved hjælp af en hængende struktur kan du skjule uregelmæssighederne i hovedbetonbundet, arrangere smuk spotbelysning.

Hvordan vi kan lave gipspladens loft på badeværelset med egne hænder, vil vi overveje i denne artikel.

Badeværelse med ophængt loft fra gipsplader

Ligesom ethvert andet opført bygningselement kræver lofterne i gipspladebadeværket visse forberedende foranstaltninger.

Først og fremmest skal du vælge den rigtige gipsvæg, der vil blive dækket af et falsk loft. Til badeværelset er den bedste løsning et fugtbestandigt loftsgipsplader. Sådant materiale, selv med den sædvanlige finishmaling, vil ikke være bange for at fordampe og kondensere på loftets fugtighed.

Derfor er det bedre at give ham præference.

Et ark fugtbestandigt gipsplader har en karakteristisk grønlig eller blålig farve af pap

Hvad angår materialer til konstruktion af rammen og fastgørelseselementer, vil deres liste være som følger:

 • Vejledning og hovedprofil.
 • Lige suspensioner.
 • Selvdrejende skruer og dowels.

For at sikre, at gipspladens lofter i badeværelset er glatte og pålidelige, og deres installation ikke er svært, skal du have det nødvendige sæt værktøjer:

 • Bygningsniveau.
 • Roulette.
 • Markøren.
 • En perforator eller slagboremaskine.
 • Skruetrækker eller skruetrækker.
 • Hacksave til metal.
 • Stationery kniv.

Montering af loftet i badeværelset af gipsplader

Loft i badeværelset og installation af rammen

Gipsplader i loftet på badeværelset kan arrangeres i henhold til følgende skema

Layoutet i badeværelset til installation af gipspladens falske lofter er som følger:

 1. Ved hjælp af et bygningsniveau og en markør langs omkredsen af ​​badeværelset påføres en linje svarende til fikseringspunktet på føringsprofilen.

Fra loftet skal linien påføres i en afstand på 10-15 cm.

 • Styreprofilen påføres af den nederste del flush med linjen og fastgøres til væggen ved hjælp af dykker og selvskærende skruer. Fastgørelseselementer i profilen er installeret i trin på 30-40 cm.
 • Derefter anvendes mærket til montering af hovedlejeprofilen. Badeværelse, hvis dimensioner er næsten altid ganske beskedne ramme til loftet af gipsplader kan gøres ikke i form af et gitter med langsgående og tværgående profil beslag, og et ensrettet parallelle profiler.

  Mærkelinjerne på loftet skal svare til det yderligere arrangement af akserne af profilerne overlejret langs linjerne.

  Trinet mellem linjerne skal være 60-61 cm (under et gipsplader med en bredde på 120 cm).

 • Yderligere strop basisprofil udstyret med en nedstryger en længde (eller bredde) af badeværelset bliver enderne indføres i hulmure parallelt styreprofilerne og i overensstemmelse med markeringer, og fastgøres derefter til vejledning med skruer.
 • Princippet om fastgørelse af hovedprofilen til loftet ved hjælp af suspensionen

  1. Til gipspladelofter let vedligeholdt eget design og finish, profilen er genstand for yderligere styrke rammen gennem suspensioner stift forbinder profilbåndene til loftet og er i virkeligheden, de vigtigste bærende elementer framing system.

  Suspensioner er fastgjort til loftet ved hjælp af dykker og skruer med et trin på 40-60 cm langs hovedprofilens lameller.

  Således hang planet af det fremtidige hængende loft i badeværelset ud.

  Efter montering af rammen i mellemrummet mellem overlapningen og bunden af ​​rammen lægges ledningerne til det fremtidige belysningssystem. Ledninger er som regel isoleret med specielle ærmer og fastgjort til suspensioner.

  Ved afslutningen af ​​installationen af ​​rammesystemet og installationen af ​​elektriske ledninger er loftet i gipspladens badeværelse underlagt plettering.

  Fremgangsmåden er som følger:

  1. Gipspladerne skæres i størrelse, hvis det er nødvendigt. Dimensioner af stykker skal være sådan, at det var muligt at fastsætte dem så pålideligt som muligt omkring omkredsen og midten, men samtidig var der et minimum af ubrugelige stumper.

  Opdelingen af ​​gipsplader i dele udføres med foreløbig markering og efterfølgende skæring ved hjælp af en kontorkniv.

  Princippet om fastgørelse af gipsplader til rammen

  1. Loftet på gipspladen i badeværelset skal have huller til installation af inventar.

  Til dette foldes de forberedte stykker af gipsplader sammen på gulvet, markeres på stedet for den fremtidige forstyrrelse af armaturerne, og hullerne laves på de tilsvarende punkter i gipspladen.

 • Og så er endelig gipspladen fastgjort til rammen. Arkene påføres således, at de falder sammen med den fælles akse af profilstrimlerne og derefter fastgjort med skruer på kanten af ​​pladen (indrykket ca. 1 cm) i intervaller på 20-30 cm.
 • På en meget lignende måde kan du oprette et loft på toilettet.

  Forskellen i teknologi er kun i muligheden for at bruge konventionel gipsvæg i stedet for fugtbestandig samt i en mindre arbejdskrævende proces på grund af det meget lille areal af loftet i toilettet.

  Loft af gipsplader på toilettet

  Endelig gipsplader forberedt til efterbehandling, som leddene gipsplader, og installationen placering af skruer indlejrede fyldstof og aligned (se. Spartelmasse lignende gipsplader). Efter det skal du afslutte og installere forsænket armaturer.

  Instruktionen til at afslutte loftet i badeværelset med egne hænder, på trods af dens storhed, er ret simpelt at gennemføre, så uden frygt tager du sagen alene.


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  + 21 = 29