Loftsbeslag

TV-beslag på loftet internt

Hvad synes du er den vigtigste teknik i huset? Et køleskab? Komfuret? Og måske en vaskemaskine? Langt fra det, fordi de fleste borgere ifølge opinionsundersøgelser ikke tror deres eksistens uden konstant adgang til fjernsyn. Og det handler ikke om målrettet visning af bestemte programmer, men om, at tv'et simpelthen skabte en atmosfære af komfort i huset og blæste kedsomhed, der arbejder fra morgen til aften. Det er derfor på hylderne i butikken der er flere og mere avancerede modeller af tv, hvis skærme ophører med at passe i små lejligheder.

Heldigvis kan det ønskede antal tommer ikke kun lægges på sengebordet eller kommode, men også sikkert fastgjort til væggen og endda til loftet. Om hvilke typer loftbeslag til fjernsyn er nu tilgængelige for forbrugeren, og hvordan de er monteret og vil tale i den aktuelle artikel.

Først og fremmest kan loftbøjlen til tv'et udformes til forskellige typer udstyr:

 • med et elektronstråle rør;
 • med w / w skærm;
 • plasma panelet.

Derudover er loftbøjlen i stand til at holde to tv'er samtidigt, eller fokusere på at fastgøre en. Nå er der altid mulighed for at vælge en enhed med evnen til at justere suspensionens højde, godt eller uden det. De mest moderne modifikationer af beslagene er motoriserede, hvilket kan ændre højden af ​​deres placering samt hældningsvinklen / rotationen. Hvis det er nødvendigt at overholde de strenge krav til det ultra-stilfulde design af rummet, er det drejningen af ​​loftet elevatorer, der skjuler tv'et i loftet.

Ved køb af beslaget til tv'et i loftet er det ønskeligt at overveje følgende tekniske kriterier:

 • den maksimale mulige vægt, som enheden kan modstå
 • alsidighed. Jo bredere størrelsesområdet diagonalerne på tv'et, som konsollen er orienteret på, desto bedre.

Montering på betonoverflade

Loftbeslag til LCD-tv er let monteret på betongulve. Til dette behøver du kun at følge de grundlæggende anbefalinger:

 • Identificer punkterne for fremtidig tilknytning;
 • Vælg ankerboltene med den ønskede længde og diameter;
 • Bor huller, hvis dybde skal være lig med fiksens længde og diameteren - deres tykkelse;
 • Lås møtrikkerne og kile boltene i deres positioner;
 • Trådede dele, der stiger over nødderne, skal skæres;
 • Nødder fjernes, hvorefter beslaget selv er hængt;
 • Monter de nødvendige ledninger;
 • Vedhæft enheden, tag den til strøm og antenne;
 • Juster den bekvemme vinkel for hældning, drejning og højde.

Hvis du er fast besluttet på at bruge et loftmontering til at suspendere dit fjernsyn, og du vil gøre det selv, så skal fastgørelsespunkterne planlægges, selv når du monterer loftet selv. Vi fortsætter som følger:

 • Vi gennemfører alle de nødvendige ledninger mellem den ophængte struktur og pladen;
 • På steder, hvor loftbøjlen fastgøres, er det nødvendigt at fastgøre de indlejrede dele, med andre ord træblokke;
 • Udfør installationen af ​​gipsplader, ikke glem at fjerne ledninger fra under dem;
 • Brug fastgørelsesboltene, brug selve beslaget, som derefter fjernes i løbet af færdiggørelsen;
 • Endvidere ligner den første instruktion: Vi hænger tv'et op, og vi justerer det på bekvem visning.

I tilfælde af at det hævede loft er blevet lavet, og beslutningen om at købe et loftbeslag til dit tv-apparat på 42 tommer blev taget den anden dag, kan problemet løses som dette:

 • På stedet for de kommende bolte bores små huller;
 • Efter at være sikker på, at der ikke er profiler bag dem, skal hullerne udvides til en diameter på 20 mm;
 • Nu indsættes stik af polypropylenrør med samme diameter i hullerne. De skubbes op til stopet og skæres af i henhold til loftets niveau;
 • Gennem rørene skal du bore en konkret overlap, skjult bag gipspladen. Til dette skal du bruge en boremaskine med den ønskede diameter og længde. Her er det nødvendigt at tage hensyn til et øjeblik: ankerbolten skal "drukne" i beton mindst 5-6 cm;
 • Så er alt simpelt: sæt boltene, drej møtrikkerne, lav noter og afskær den overskydende gevinddel;
 • Tag alle ledninger;
 • Monter det tidligere valgte loftmonteringsbeslag til et 42-tommers tv, juster enheden og brug den.

I tilfælde af færdige gipsplader lofter, er det meget risikabelt at montere beslaget til et loft, vippe tv eller lige lige til pladerne, selvom det er to lag finishmateriale. Uanset hvilken type fastgørelsesanordning du anvender, øges chancen i den nærmeste fremtid overhovedet uden et tv-apparat til tider.

På byggepladsforeninger blinker nogle gange en underholdende ide gennem opdagelsen af ​​profiler ved hjælp af en magnet. Brugere insisterer på, at beslaget kan monteres direkte på profilen ved blot at bore et ark af GCR. Ifølge bygherrerne kan denne beslutning ikke kaldes pålidelig eller holdbar, men hvis det er et lille tv, kan du prøve lykken.

Selvom det overliggende skelet klare en ekstra belastning, begynder revner at forekomme ved leddene af de enkelte plader. Herefter bliver det nødvendigt at opdatere gipslaget og genflekke.

I tilfælde af stræklofter skal du handle på samme måde, kun hullerne i filmen skal laves af medarbejderne i det firma, der installerede strukturen. Endnu vanskeligere er selvmonteringen af ​​loftsløftere, som i forvejen er producentens eller dets officielle formidler ansvar.

Endelig vil jeg gerne bemærke, at tv-beslaget ikke længere er et indfald, men en presserende nødvendighed. Takket være det er beboelsesrummet frigjort, er det muligt at bruge husområdet mere rationelt for at beskytte barnet mod mulige skader og skabe et behageligt miljø for at se dine yndlings tv-shows.

Udskrivning af materialer er kun mulig med tilladelse fra administrationen og angiver et aktivt link til kilden.

Loftbeslag til TV - moderne mount

For nylig ændrer det moderne design i interiøret og nye tendenser i en række arkitektoniske retninger den sædvanlige opfattelse af stilisering af moderne lokaler. De eksisterende stereotyper, der er begrænset til montering af husholdningsapparater, på standard gulvskab er en ting fra fortiden. Takket være den nye teknologiske udvikling bliver beslaget, loftet for tv'et, stadig mere populært.

Jeg vil gerne understrege, at livet for en moderne person er umuligt uden et sådant fælles kommunikationsfag som et tv. Og i sammenhæng med ændrede tilgange til moderne indretning er konceptet med at fastsætte tv'et også blevet ændret væsentligt, hvilket skyldes et teknologisk gennembrud i fremstillingen af ​​moderne husholdningsapparater. Men selv et velkendt tv med en kinescope kan passe ind i den overordnede stilisering af det indre af rummet, takket være vedhæftningen af ​​sidstnævnte med beslaget til loftet.

Omfanget af loftmonteringsbeslag til tv

Hovedfokuset på placeringen af ​​placeringen af ​​objekter i ethvert rum er den rationelle brug af nyttig plads. I denne situation kan du bruge fjernbetjeningen til loftet til at frigøre ekstra plads uden at gå på kompromis med komforten.

Loftmontering til fjernsyn gør det muligt at bruge skærme som informationstavler i offentlige institutioner, såsom: lufthavn, togstation eller bank.

TV-skærm, høj kvalitet fastgjort i loftet, fundet bred popularitet som et interaktivt billboard i store indkøbscentre og hypermarkeder.

Sammenfattende vil jeg gerne understrege, at i forbindelse med anvendelsen af ​​et loft monteringsbeslag har brug for begge lejligheder, hvor brugen af ​​sidstnævnte tillader effektiv distribution af nytteareal, uden at ændre funktionaliteten af ​​enhederne, samt kommercielle bygninger, hvor brugen af ​​inventar til loft dikteret af sikkerhedskravene i forbindelse med beskyttelse udstyr fra utilsigtet skade.

Hvilke tv-apparater kan fastgøres ved hjælp af loftbeslag?

Til dato er tre hovedtyper af instrumenter brugt til at producere et fjernsynsbillede: fjernsynsmodtagere med en kinescope, LCD-skærme, ultraplatte LED'er og plasmapaneler. I dette tilfælde er loftet monteret i overensstemmelse med de tekniske og designmæssige krav til hver enkelt enhed.

Modellerne af tv-apparater med en kinescope er de tyngste og kræver en særlig stærk vedhæftning i sammenligning med lignende flade skærme. Udformningen af ​​loftbeslag til tv-apparater med en kinescope består af følgende specifikke elementer:

 • Ramme fremstillet af metal med forøget styrke, hvis dimensioner overstiger tv-størrelsen
 • en metalplatform, hvor tv'et vil blive installeret direkte (hvis konstruktion ikke forudsatte at fastgøre tv'et på væggen eller loftoverfladen);
 • hængslet mekanisme, som gør det muligt at justere tv-modtagerens hældningsvinkel.

Selv i betragtning af at moderne skærme er meget lettere end kinescope-kolleger, har de stadig stor vægt. Af denne grund er det vigtigt, at loftbeslaget opfylder de tekniske krav til den elektroniske enhed, inden du bestiller systemet til at hænge tv'et.

For at vælge et kvalitets loftmontering til skærmen, skal du overveje visse parametre:

 1. Skærmens diagonale.
 2. Enhedens vægt.
 3. Skærmfastgørelsessystem.

Kun ved at kende alle parametrene i den elektroniske enhed, kan du ubesværet vælge beslaget. Hvis parametrene på tv-skærmen, af en eller anden grund ukendt, kan du vælge beslaget til fjernsynet i loftet med et universelt design.

Egenskaber ved montering af loftbeslag

Ved montering af loftbeslag til tv er det mest almindelige problem de materialer, der anvendes i understøtningsstrukturen. Hvis transportøren er lavet af beton, træ eller andet stærkt materiale, er der ingen problemer med montering af loftbeslaget.

Men i den seneste tid, som foret anvendes gipsplader, som trods de mange positive egenskaber - enkelhed installation, evnen til at skjule ledninger, den relativt lave pris af materialet osv .. har én væsentlig ulempe - en lille maksimal belastning. Når du monterer beslaget på gipsplader, brug derfor specialplader til jævnt at fordele belastningen over en større overflade.

Loftbeslag er den mest populære armatur til LCD-skærme

En af de mest almindelige måder at formidle information til en person er et LCD-tv på loftet. I store butikker, hospitaler og sportsfaciliteter, hvor lofthøjden tillader brugen af ​​et loftbeslag til fjernsynet, er denne mulighed den mest hensigtsmæssige. På grund af den lave vægt af LCD-tv'er, gør deres installation det muligt at kommunikere de oplysninger, der vises på skærmen, fuldt ud til potentielle seere.

Hertil kommer, et loft mount for LCD-TV har mange fordele: reduceret til et minimum sandsynligheden for ansøgning engineering mekaniske fejl, besøgende snuble gennem kabel, på stedet, hvor vi var nødt til at installere en kantsten under et chipkort, kan du sætte en anden ikke mindre vigtigt udstyr. Derfor er installationen af ​​et loft-tv en original og funktionel designløsning til alle typer lokaler.

Hvordan installerer jeg tv-holderen i loftet?

Loftbeslag KSL

Udviklingen i interiørdesign ændrer sig konstant. Og for at erstatte de veletablerede stereotyper kommer innovationer, for 20 år siden ville have syntes vanvittigt for os. Dette gælder for husholdningsapparater, eller rettere, dets placering. For eksempel, hvis før TV var kun på bordet, men i dag det holder loftet beslaget.

Da tv'et er den mest populære informationskilde, forsøger de at fordele et sted, der er bedst egnet til visning. Men i små lejligheder er det svært at gøre, især hvis man tager højde for nye tilgange til indretning. Så begyndte de at producere loftbeslag som et alternativ til natbord, vægge og skabe.

Først loftbeslag stål, der anvendes på offentlige områder - togstationer, lufthavne, forretninger og hotel lobbyer. I første omgang blev de brugt til fastsættelse af informationsbrædder, men over tid flyttede disse enheder til vores hverdag.

Så loftet beslag til tv dukkede op i boliger og lejligheder.

Alle moderne enheder, der gengiver billedet, er opdelt i tre typer:

 • Tv med konventionelle kinescope.
 • Flydende krystal modeller, plasma og LED. De har alle et fladt panel.
 • Computer skærme.

Takbeslaget har derfor en række tekniske egenskaber ved montering. Der er ingen andre divisioner. Den eneste nuance med hensyn til pålidelighed af denne eller den pågældende model vedrører tv-apparater med kinescoper. De har store overordnede dimensioner, en massiv form og tilsvarende en stor vægt. Derfor er kravene til parenteserne af denne modifikation mere alvorlige og stive.

Loftkonstruktionens konstruktion omfatter:

 • Metalramme, hvis dimensioner overstiger dimensionerne af tv-enheden selv.
 • Metalpladen, som fjernsynet er installeret på.
 • System til justering af hældningen op og ned og side til side.

De fleste moderne tv'er har en lav vægt, så de er lette nok. Men stadig - ved at vælge et loftbeslag til tv, er det nødvendigt at måle pålideligheden med vægten af ​​tv'et. Dette er et meget vigtigt punkt.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

 1. På diagonalen af ​​tv'et.
 2. Vægten af ​​panelet.
 3. På bjerget i henhold til standarden.

Hvis du kender alle disse parametre i en fjernsynsenhed, bliver det ikke vanskeligt at lave et valg. Forresten var der på markedet et universelt loftbeslag, der passer til ethvert mærke og model af tv. Og dette letter i høj grad valget. Sandt nok er prisen på en sådan enhed højere end modellen.

Sådan monteres loftsbeslagene korrekt

Beslag til montering af produkter

Det største problem i denne proces er at sikre styrken og pålideligheden af ​​den struktur, der vil holde loftbøjlen.

Hvis enheden er monteret på beton, træ eller metal, opstår der ingen problemer. Og hvis der er en suspenderet struktur lavet af gipsvæg i huset eller lejlighed? Hvad skal man gøre i dette tilfælde? Den belastning, som dette færdiggørende materiale kan klare, er trods alt meget lavt.

I dette tilfælde skal du bruge en af ​​to muligheder:

 • Selv under opførelsen af ​​den ophængte ramme til gipsokartonnye ark til at installere på stedet af TV yderligere metal profiler. De skal monteres separat på bundloftets overflade.
 • Udnyt de seneste udviklinger. For eksempel distributionsplader. Disse er originale adaptere, hvorved belastningen er jævnt fordelt over et stort loftareal. De mest kendte på markedet i dag er pladerne fra firmaet "Kromax".

Nu om hvordan man monterer en konventionel loftbeslag på en betonplade.

For at gøre dette skal du bruge en puncher og metal dowels. Hvis bundloftet er lavet af træ, så kan du i stedet for dowels tage lange selvdrejende skruer. Konsolet sættes på loftet med en beslag og mærker laves gennem de gennemgående fastgørelseshuller med en simpel blyant. Det er gennem dem, at perforatoren uddanner huller til dowels. Alt andet er simpelt.

Så du kan fastsætte loftbøjlen til tv'et.

Loftsbeslag til LCD-skærme

Beslag kan være drejelige og stationære. I dette tilfælde afhænger populariteten af ​​en bestemt model af, hvor og under hvilke betingelser tv'et vil fungere.

Hvis i stuen, så vil der være en roterende model til stedet. Det er trods alt et rum i et stort område, så du kan sidde på forskellige steder. Og for nemheds skyld er tv'et let at dreje i enhver retning. Forresten er der underarter med rotation rundt om aksen for 180 eller 360 grader.

Der er en delmængde af modellen, som ikke kun giver mulighed for at dreje tv'et rundt om stativet, men også at vippe det op og ned. Denne loftbøjle er god til brug i værelser med komplekse geometrier, hvor det er svært at placere tv'et korrekt. Forresten er hældningsvinklen af ​​sådanne strukturer ikke mere end 20 grader, hvilket er ret nok.

Et fast loftbeslag er designet til små rum, hvor du ikke behøver at dreje tv'et fra side til side - for eksempel til køkkenet.

Et loftbeslag til to tv-apparater tilhører samme kategori. Dens design er helt oprindelige - fikseringsplade og stativet vist i en enkelt kopi, og suspensionen monteringsbeslag til tv, en på hver side. Derfor anvendelse af en sådan struktur kan monteres direkte to tv enhed skærme vender i modsatte retninger.

Men i lejligheder, især små, vil det ikke kun være svært at bruge dem, men også urentable.

Loft enkeltstående beslag til LCD-paneler

Disse enkle tips hjælper dig med at undgå fejl ved valg af model:

 1. Før du vælger, skal du sørge for at strukturen er stærk. Bestem passet, hvilken vægt kan klare denne enhed og måle den med vægten af ​​tv'et.
 2. Et meget vigtigt punkt er tilgængeligheden af ​​en garantikupon. Sørg for at du får det.
 3. Vær opmærksom på roterende analoger - deres dele skal være sikre at betjene.
 4. Før du køber, skal du tjekke kittet - i stedet for ledninger, kasser, rejer, fastgørelseselementer, rouletter. Listen skal være i pas eller i vejledningen.
 5. Efterspørgsel fra sælger et kvalitets- og sikkerhedscertifikat. Disse er to forskellige dokumenter.
 6. Vælg en enhed, der har en Autolock-mekanisme, der er ansvarlig for uautoriseret frakobling af adaptere fra tv-panelet.
 7. På markedet er der automatiske beslag, som roteres ved hjælp af kontrolpanelet.
 8. Og den sidste - vælg en enhed fra mærkeproducenter. Dette er en garanti for kvalitet, pålidelighed og sikkerhed.

Af den måde, anbefaler vi dig at vælge beslaget som en særskilt post til TV, men i form af komplekset, hvor du også kan indstille optageren, dekorative paneler med en ekstra hylde til cd'er, magasiner og andre. Denne tilpasning løser mange problemer forbundet med at se tv.

I betragtning af, hvordan man hænger beslaget til tv'et i loftet, rørte vi på en bred vifte af problemer. Fra alt dette kan man drage en konklusion - dette design har stået ind i vores liv.

Men som med ethvert produkt skal du holde øje med. Fordi loftbøjlen understøtter tv'et. Og selvom denne enhed i den moderne version har en lille vægt, bør den ikke blive en fare for menneskelivet.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 + 6 =