Maling vægge med vandbaseret maling af egne hænder

Hvem sagde at maleri vægge med vandbaseret maling er svært?

Efterspørgsel og popularitet af vandbaserede maler af høj kvalitet skyldes flere ubestridelige fordele og brugervenlighed.

I de senere år har de oftest brugt kategori af vandbaserede maling, hvilket er meget demokratisk værdi.

5 fordele og 1 mangel på vandbaseret maling

Efterspørgsel og popularitet af vandbaserede maling af høj kvalitet skyldes flere ubestridelige fordele:

 • hurtig tørring
 • miljøvenlighed og sikkerhed;
 • fravær af en skarp og lugt-specifik maling;
 • høj combinatoriality og evnen til at få den ønskede nuance;

Populariteten af ​​vandbaserede maling af høj kvalitet skyldes den enkle og lette anvendelse.

Ulemperne ved denne kategori af maling er små, og de er baseret på manglende evne til at udføre maleriarbejder ved temperaturer under plus fem grader.

Vær opmærksom, når du vælger maling til disse øjeblikke

Et betydeligt antal forskellige vandbaserede maling kan forvirre enhver forbruger. Til maling af vægge og loftoverflade har du brug for Brug kun højkvalitetsmaling og når man vælger at være opmærksom på følgende funktioner:

 • maling sammensætning;
 • standardforbrug
 • grad af viskositet
 • specifik gravitation
 • holdbarhed og opbevaringsregler.

De optimale parametre, der kendetegner et højkvalitetsmalingmateriale, er som følger:

 • sammensætningen bør præsenteres med latex, fyldstof, fortykningsmiddel og antiseptiske additiver;
 • standardmalingforbruget til udførelse af et malingslag er fra 150 til 200 ml pr. kvadratmeter overflade;
 • Det optimale viskositetsindeks ved påføring af maling med en pensel er 40-45 s. og ikke mere end 20-25 - når man bruger en malingssprøjte;
 • en god indikator for tyngdekraften - inden for 1,35.

Tiden for fuldstændig tørring afhænger i højere grad af temperatur- og fugtighedsniveauet, hvis basisværdier er + 20 ° C og 65%. Enhver forskydning fra dette niveau gør det muligt at opnå et tidsrum af tørring fra to timer til en dag.

Derudover er det muligt at vælge materialet, afhængigt af polymeren den indeholder. Vandbaserede maling kan være akryl, silikone, silikat og mineral.

Et betydeligt antal forskellige vandbaserede maling kan forvirre enhver forbruger.

4 måder at fjerne gammel maling på

Den mest ustabile til fugtmaling hører til kategorien vandbaserede maling til vægge og lofter, baseret på brug af polyvinylacetat. Fjernelse af sådanne malinger er ikke vanskeligt, og det er tilstrækkeligt at bruge en svamp samt et hvilket som helst vaskemiddel.

Fjernelse af sådanne malinger er ikke vanskeligt, og det er tilstrækkeligt at bruge en svamp samt et hvilket som helst vaskemiddel.

Et af de mest effektive midler til fjernelse af gammel maling er klæbning af overfladen, der skal rengøres med aviser ved hjælp af en standard tapetlim. Efter fuldstændig tørring fjernes aviser med maling ganske let. Det er tilladt at fjerne den gamle maling ved hjælp af en mejsel eller til anneal gradvist alle de farvede fragmenter ved hjælp af en konstruktion hårtørrer.

Imidlertid er den mest moderne og bekvemme måde at bruge en speciel kemisk baseret vask, der efter applikationen bidrager til ødelæggelsen af ​​alle lag af maling. De kan nemt vaske maling fra væggene.

Hvordan male malerens vægge?

Før malingen skal malingen blandes grundigt, indtil den er ensartet. Hvis den anvendte maling ifølge foreskriften skal fortyndes med vand, så det er nødvendigt at opfylde denne betingelse, da sådanne manipuleringer bidrager til en mere jævn fordeling af sammensætningen over overfladen. Hvis den ønskede skygge ikke falder sammen med tonen i den tilkøbte maling, skal du købe den maling, der er beregnet til brug med vandbaserede maling.

Overfladen, der skal males, skal være så høj som muligt. Uanset om du skal male en væg eller et loft, er alle overflader shpakly, om nødvendigt og derefter behandlet med en højkvalitets primer.

Overfladen til maleri skal være så flad som mulig for maling af væggene uden skilsmisse. Uanset om du skal male en væg eller et loft, er alle overflader shpakly, om nødvendigt og derefter behandlet med en højkvalitets primer.

Optimal løsning til maling af vægge

Præsten inden udførelsen af ​​malerier skal være så meget som muligt frit. Overfladen af ​​væggene skal puttied og skylles meget omhyggeligt. Alt arbejde anbefales at udføres med åndedrætsværn, beskyttelsesbriller og arbejdshandsker.

Ved maleri allerede shpatlenyh vægge er det tilrådeligt at udføre anvendelsen af ​​maling i tre lag, hvoraf den første vil blive præsenteret af jorden. Maling af væggene langs tapetet kan kun udføres af to lag. Processen med iscenesat maleri gøres ved at anvende parallelle strimler i retning fra vinduesåbningen. Det er mest effektivt at male overfladen af ​​vægge ved hjælp af specialudstyr. Den bedste mulighed - brug af sprøjtepistol. Sådant udstyr er præget af høj produktivitet og har evnen til at dække et betydeligt område til maling.

Hvis man bruger en manuel malemåling, skal en bred børste med en størrelse på mindst 10 centimeter have præference. Borsten af ​​en sådan børste er nedsænket i malet med en tredjedel. Alt overskydende maling fjernes ved at trykke børsten mod beholderens væg. Arbejdet udføres ved korte bevægelser af lodret og vandret orientering og fra toppen nedad.

Det er tilladt at male vægge med en rulle, som gør det muligt at udføre arbejde hurtigt og effektivt. Brug af rullen kræver anvendelse af flere lag maling. Ud over rullen anvendes der altid en specialbakke, som hjælper med at fordele malingen jævnt over hele overfladen af ​​rullen.

Hvordan male loftet så præcist som muligt?

Det vigtigste øjeblik, når maling af loftoverfladen er den mest ensartede anvendelse af maling. Til dette formål anvendes en højkvalitets bred rulle, som skal være fuldstændigt dækket af et lag maling. Først efter rullning af rullen med maling på byggeskuffen Du kan anvende maling til loftoverfladen.

Der anvendes en kvalitativ bred rulle, som skal være helt dækket af et lag maling. Først efter rullning af rullen med maling på byggepladen kan man male på loftoverfladen.

Det dominerende princip om at farve loftoverfladen er at anvende vandemulsionsmaling med ekstremt lige parallelle strimler. En karakteristisk forskel er overlapningen af ​​hver efterfølgende stribe af maling den foregående med to eller tre centimeter.

Når hovedfladen af ​​loftoverfladen er malet med en rulle, er det nødvendigt at male alle vanskelige steder - led og hjørner - med en tynd børste.

Det er vigtigt at male loftet med enhver form for vandbaseret maling for at observere materialets anvendelse. Grundreglerne for at påføre malingens overfladebelægning er retningen af ​​alle bevægelser mod hovedlyskilden i rummet. Dette maleri hjælper med til perfekt at maskere alle mindre defekter og kvalitativt neutralisere enhver heterogenitet, der er karakteristisk for belægningenes struktur, og vigtigst af alt kan du selv gøre det med egne hænder.

Når hovedfladen af ​​loftoverfladen er malet med en rulle, er det nødvendigt at male alle vanskelige steder - led og hjørner - med en tynd børste. Vurder kun kvaliteten af ​​den færdige malerikasse kun efter fuldstændig tørring af den påførte vandbaserede maling.

Hvor meget vil du bruge på materialet?

 • Vandemulsionsmaling til det hvide loft - fra 414 rubler. til 14 kg;
 • vandemulsionsmaling til det superhvide loft - fra 574 rubler. til 14 kg;
 • Vandemulsionsmaling til vægge og loft hvid - fra 511 rubler. til 14 kg;
 • Vandemulsionsmaling indvendig hvid - fra 630 gnid. til 14 kg;
 • Vandemulsionsmaling til vægge og loft superhvid - fra 624 gnid. til 14 kg;
 • Vandemulsions maling interiør fugttæt - fra 732 gnid. til 14 kg;
 • maling dekorative strukturelle crack-resistente - fra 1032 gnid. til 16 kg;
 • Tekstureret vandbaseret maling - fra 1010 rubler. til 16 kg.

til indholdet ↑

Hvor mange herrer vil du tage for dette arbejde?

 • putty til vægge under maling - 210 gnid. for m²
 • slibning af vægge efter kitt - 70 gnidning. for m²
 • primervægge til maling - 45 rubler. for m²
 • maleri vægge 1/2/3 lag - fra 80/160/240 rubler. for m²
 • forberedelse af vægge til maling, herunder kitt + rengøring og priming - 310 rubler;
 • maling af loftet 1/2/3 lag - fra 110/200/280 gnidning. for m²
 • rengøring fra den gamle maling - fra 140 rubler. for m²
 • kitt på loftet for maling - fra 320 gnid. for m²
 • priming af loftet - 45 rubler. for m²
 • polering loftet - 110 rubler. for m²
 • komplekst arbejde med loftet - fra 320 rubler. for m².

til indholdet ↑

Kan du lide artiklen? Abonner på opdateringerne via RSS, eller følg opdateringerne på VKontakte, Klassekammerater, Facebook, Twitter eller Google Plus.

Abonner på opdateringer via e-mail:

Hvordan man vælger en maling til vægge i en lejlighed

115054. Moskva, Kosmodamianskaya nab., 52, s. 11

Teknologi til maleri væggen med vandbaseret maling uden striber

Mange tror at male på væggene - det er noget kedeligt og inexpressivt. Men prøv at bruge vandemulsion til at male væggene med et mønster. Det indviklede ornament, der er lavet med farver i forskellige farver og nuancer, kan gøre rummet ikke kun lyst og attraktivt, men også unikt.

Anvendelsen af ​​lysende vandemulsionsforbindelser er en anden moderne knowhow i interiøret. I dagslys ser et sådant billede på væggene normalt ud, men i mørket begynder det at lyse og skaber en fabelagtig atmosfære.

En af sorterne af vandbaserede maling er lysende i mørket. Med deres hjælp kan du give rummet et unikt og mystisk udseende

Maleri vægge og loft er stadig efterspurgt blandt dem, der er vant til at gøre alt med deres egne hænder. Plusser i en sådan finish, men lidt, men de er vigtige for dem, der har hver øre på kontoen. Maling er stadig et af de billigste finishmaterialer, selv om nogle vanskeligheder med at arbejde med det ikke er udelukket. For eksempel kan maleri af vægge med vandbaseret emulsion være substandard med skilsmisse.

Hvordan kan dette undgås? Det er simpelt - nøjagtig overholdelse af teknologi, håndskyde og viden om nogle regler.

Varianter af vandbaserede maling. Hvordan man vælger

Blandt alkyd (emalje og olie), silikat og emulsion tager vandbaserede malinger med sikkerhed deres positioner.

PÅ BEMÆRKNINGEN. Vær opmærksom på udvælgelsen af ​​vandbaseret maling længe før reparationen.

De er igen opdelt i fire grupper:

Hver af grupperne har sine egne specifikke egenskaber, så det giver mening at lære mere om dem.

Mineral vandbaserede maling er lavet på basis af cement (lime er undertiden tilføjet). Ofte vælges de til maleri af mursten eller betonvægge. Selv om de er universelle og kan bruges til arbejde og med pudsede overflader. De falmer ikke i solen, de kan vaskes, den film der dannes af dem er ret stærk til mekanisk handling.

Væggene i dette køkken er malet med mineralvandsbaseret maling

Maling vægge med vandbaseret maling - en af ​​mulighederne for at give sådanne rum som et køkken eller badekar, en anstændig udsigt, bruger et minimum af indsats og penge til dette. Forresten bruges vandbaseret maling oftest til at male loftet. Læs mere om dette i denne artikel

Silikatvandemulsion - sammensætninger baseret på flydende glas Der er også tilsat farvepigmenter og vand. Overtrækets levetid, der har en høj dampgennemtrængelighed, er mere end 20 år. Et andet kendetegn ved silicatmaling er luftgennemtrængelighed. Velegnet til tørre rum, da overfladelaget hurtigt brydes ned, når det kommer i kontakt med fugt.

Silikone vandbaserede maling er lavet på basis af silikoneharpikser. Universal til arbejde med mineraloverflader, brøndsmasker med dybder op til 0,2 cm, er dampgennemtrængelige, der er egnet til brug i fugtige rum, forhindrer dannelse af svampe.

PÅ BEMÆRKNINGEN. Silikone vandbaserede maling er kendetegnet ved deres høje pris og fremragende kvalitet.

Akryl vandbaserede maling - sammensætninger baseret på akrylharpikser, ofte med tilsætning af latex. Den mest almindelige og mest populære i Rusland. Sammensætninger med latex reagerer godt på vaskevand, da de danner en kvalitetscoating. To lag af en sådan maling og ujævnheder på 0,1 cm tykke som aldrig sket. Universal, de kan males som gips eller beton og metal eller træ.

Hvilken form for vandbaseret maling at vælge at male mure? Det hele afhænger af det materiale, du skal male, samt på dine økonomiske muligheder. Bemærk, at skilsmissen kan forekomme på forskellige grunde, uanset malingens sammensætning.

Fordele og ulemper ved vandemulsion

Ulempen ved sådanne farver er få.

 1. Må ikke fungere under + 5 ° C.
 2. I risikosonen - matte belægninger. De er ustabile til våd rengøring og også "fix" på sig selv forskellige steder.
 3. På grund af den lave pris og den store efterspørgsel fra købere bliver sådanne forbindelser ofte smedet.
 4. Skilsmisser er mulige med ukorrekt anvendelse.

Plusser meget mere, på grund af hvad man skal være opmærksom på vandbaserede maling er værd. Den vigtigste er fremragende kompatibilitet med maling og lak undtagen olie.

PÅ BEMÆRKNINGEN. Hvordan male væggene med vandbaseret maling, hvis den tidligere belægning er oliemaling? For at gøre dette skal du helt fjerne den gamle belægning. I arbejdet kan du bruge forskellige midler til skylning eller sanding af overfladen af ​​kværnen til selve gipset.

 1. Enkel anvendelse - en børste, en plade eller en airbrush. Ideel til arbejde med egne hænder.
 2. Fravær af lugt og skadelige dampe.
 3. Tørringshastigheden.
 4. Et stort antal nuancer og halftoner (se tabel ovenfor), så det er nemt at skabe et unikt interiør.
 5. Økologisk renlighed. Du kan arbejde i boligområder, der er ikke behov for at give dine dyr for overbelastning.

Interiør, dekoreret med vandbaserede maling, virker ikke kedeligt

Før vi maler væggene med vandbaseret maling, forbereder vi basen. Denne regel skal altid overholdes, med en hvilken som helst finish. Det vil være nyttigt at kende materialet om forberedelse af vægge til maling.

Teknologi træning er som følger.

Først skal du helt rense væggene i den gamle maling og tapetbelægning. Rengøring udføres indtil gipset. Vi bruger nogle improviserede midler, herunder slibemaskinen og kemiske vasker til maling.

Derefter banker vi på væggen for eventuelle fejl i det gamle gips. Efter at have fundet dem, skal du forsigtigt slå ned "boblerne". Nu passerer vi væggeniveauet, vi ser efter afvigelsesværdien. Hvis det er op til 1 centimeter, skal du fjerne eventuelle ujævnheder ved hjælp af kitt. Forudgående, hele væggen vaskes og forarbejdes efter fuldstændig tørring primer.

For at male væggene med vandbaseret maling er det ikke nødvendigt at invitere herrer, alt kan gøres af sig selv, herunder forberedende arbejde.

Hvis forskellen i niveauet er stor, skal du rengøre bunden af ​​det gamle gips. Uafhængigt af at gøre plastering, så efter fuld tørring (i 28 dage), til primrutovat en overflade og med egne hænder zappaklevat.

PÅ BEMÆRKNINGEN. Kittet vil gøre væggen perfekt glat og glat. Efter den sidste mashing skal du ikke være doven, hente lampen og inspicere væggen klar til at male i en vinkel. Så du kan identificere enhver, endog umærkelig for en hurtig undersøgelse, defekter.

Væggene er udjævnet. Det er fortsat at forberede sig på maleri. For at gøre dette er det nødvendigt at primethe væggene igen og lade dem tørre.

Nu skal vi vælge farverne til vores vandbaserede maling, samt bestemme, hvordan vi vil dekorere vores vægge. Udover solid farvning kan du lave et ekspressivt ornament, dekorere væggen med et enkelt stort mønster eller stop ved et malerisk, unikt billede.

For meget komplekse ornamenter såvel som til maleriske malerier, skal du ansætte husmalere. For folk der sætter pris på deres penge og ikke er bange for at eksperimentere, kan arbejdet med at male vægge med vandbaseret maling gøres uafhængigt.

Malingen skal blandes til ensartet konsistens. Hvis fabrikanten anbefaler at fortynde det med vand, før farvningen påbegyndes, skal dette gøres.

Dernæst skal du vælge en farve. For at gøre dette skal du først male en lille mængde maling - tilsæt det valgte pigment, bland, fortynd med vand til den ønskede tæthed. Derefter male et uhæmmet hjørne af væggen og vent på tørringen. Farven er som regel lidt sammenfaldende med den der var i beholderen.

Maling udføres af alle de sædvanlige ruller, hjørnerne er farvet med en børste. For ikke at have skilsmisse er det nødvendigt at anvende et jævnt lag, og også at give hver af dem inden næste maleri tørres grundigt.

PÅ BEMÆRKNINGEN. Maling vægge med vandbaseret maling er muligt med en sprøjtepistol. For at gøre dette bliver den opdrættet til den konsistens, der kræves af en sådan indretning, hældt i en beholder og fremstillet ved farvning. Men ikke alle sprøjtepistoler kan arbejde med vandemulsion. Læs derfor vejledningen omhyggeligt.

Som du kan se, er det ikke svært at male væggene. Derudover vil overfladen af ​​forskellige foto- og videomateriale på internettet gøre denne proces kreativ. Du bliver nødt til at eksperimentere med farve og dens nuancer, vælge stencils og tegninger, samt typer af vandbaserede maling. Det er værd at bemærke, at kunstnerisk maleri er perfekt kombineret med andre former for dekoration - tapeter, fliser.

Teknologien til at anvende vandemulsionsmaling giver dig mulighed for at male væggene på den bedste måde og skabe en unik effekt af den volumetriske overflade. For at få det ønskede resultat kan du også kontakte fagfolkene for at få hjælp. Dette vil bidrage til at undgå irriterende fejl, og også for at få som et resultat en ideelt malet overflade.

Nyttige materialer om emnet:

Del med dine venner:

Sådan laver man en bueskrue i selve gangen På nuværende tidspunkt, når reparationsarbejde udføres både i lejligheder og private huse, bliver monteringsbuer særligt populære. Denne ikke-standardiserede tilgang til reparation giver hjemmet en vis charme og nåde.

Tilpas vægge med gips med egne hænder: trin for trin instruktion og video Krumning af vægge er et problem, vi støder på under reparation. Nå, hvis forskellen i niveau kun er 0,1 - 0,2 centimeter, så kan du gøre med almindeligt fyldstof. Og hvis mere? Det er ikke ualmindeligt, når krumningen af ​​overflader kan overstige 5 eller flere centimeter.

Hvordan man vælger de rigtige PVC-vinduer: råd og anbefalinger I dag er metalplastkonstruktioner ved at blive populære. Det nuværende marked tilbyder os et stort antal forskellige PVC-vinduer. Og det er ikke alle, der kan svare på spørgsmålet om, hvordan man vælger de rigtige plastikvinduer.

Hvordan niveauer væggene i badeværelset under gipsplade med egne hænder Væggene i vores lejligheder har længe ophørt med at overraske os. Afvigelse af et par centimeter fra niveauet? Ja, hvilken afvigelse dette er, vi berettiger det på én gang. Det er dog ikke altid muligt at løse dette problem med kun ét fyldstof.

Maling vægge med vandbaseret maling selv: video

Hvis du er nødt til at male vægge med vandbaseret maling, kan design, fotos, ideer og videoer fra denne artikel hjælpe dig med at forstå indviklingen i denne proces og gøre det selv. På den ene side er alt lettere end det ser ud til, men kun i tilfælde af godt beredskab.

Udvælgelse af vandbaseret emulsion til vægge

Sammensætningen af ​​vandbaserede maling er anderledes. Nogle er kun beregnet til arbejde i lokalerne, og selv da er de ustabile, og de vægge, der males af dem, mister hurtigt deres attraktive udseende. Andre er designet til udendørs arbejde, og væggene efter maling er i stand til at opretholde den ønskede kvalitet i årevis. I denne henseende er valget af farver bestemt af, hvad der forventes af det.

Vand anvendes som grundlag for enhver vandbaseret emulsion. Stoffet består af polymere eller mineralske partikler. Ved farvning fordampes vandet, og disse partikler er i stand til at danne en film. Sådanne farvestoffer kan være som følger:

 • Mineralvandsmulsion. Teknologien ved deres fremstilling indebærer tilstedeværelse af kalk eller hvid cement. En god ejendom er fremragende vedhæftning med stort set enhver overflade. Men det faktum, at de hurtigt brænder ud, skyldes mangler. De er lette at beskadige, og når de røres, kan de tørre. Prisen for dem er lav, men de nyder stadig ikke meget popularitet.
 • Silikatmaling. Sammensætningen af ​​sådanne malinger er karakteriseret ved tilstedeværelsen af ​​flydende glas. Det er det, der giver sådanne kompositioner særlig modstand mod indflydelsen af ​​eksterne faktorer. Samtidig får væggen en fremragende dampgennemtrængelighed, det tjener lang tid næsten 10 år efter maling.
 • Maling på akrylbasis. På overfladen af ​​malingen falder præcis, selv i stand til at stramme de små revner. Det vil skjule sådanne fejl, hvis forberedelsen af ​​væggen ikke er gjort ordentligt nok. I tilfælde af at malingen ikke indeholder additiver, har den en høj hygroskopicitet. Af den grund kan du kun arbejde med det i tørre rum. Hvis latex tilsættes til en sådan maling, får den vandafvisende egenskaber. Dette gør det muligt at bruge det i værelser med for høj fugtighedsfrigivelse. Dens ulempe er den lave evne til at passere damp. I dette tilfælde kan overfladen dækkes med kondensat. Prisen på sådanne malinger er gennemsnitlig, og i dag anses de for at være det bedste af hele varesortimentet af en sådan plan.
 • Silikone Vand Emulsion. Sådanne farver er nye og på markedet har lignende produkter vist sig for nylig. Ved maleri oprettes en ret tæt film. Det har evnen til at stramme dybe revner. Det positive er, at sådanne malinger er i stand til at passere damp. Ulemperne er deres høje omkostninger.

At vælge den rigtige sammensætning er kun halvdelen af ​​kampen. Vi skal stadig beslutte hos fabrikanten. Der er flere muligheder. Præference er bedst givet til kendte mærker. Det er bedre at betale mere end male igen senere.

Bestemmelse af valget, skal du være opmærksom på indikatorerne i forbindelse med mængden og forbruget af maling. Størrelsen af ​​strømningshastigheden er g / m2. Forskellige farver kan afvige betydeligt. For eksempel har dyre malinger en lille udgift. Hvis man sammenligner rummets rum med mængden og forbruget af maling, er det ikke svært at beregne, hvor meget dette er påkrævet.

Inden arbejdet påbegyndes, kræver vægge nødvendigvis forberedelse. Det er ønskeligt at opnå en perfekt flad vægoverflade. Overfladen skal puttyed eller tapet med tapet designet til maling. Hvis væggen tidligere var malet med oliemaling eller har hvidvask, er det umuligt at dække dem med vandemulsion. Overfladen rengøres først.

For at fjerne den gamle vandbaserede emulsion skal væggen fugtes med varmt vand. Dette kan gøres med en rulle. Efter 5 minutter skal lignende handlinger gentages. Efter anden passage begynder belægningen sædvanligvis at svulme, hvorefter den let kan fjernes med en spatel. Nogle vanskelige områder bliver befugtet igen.

Når man arbejder med vandemulsioner, skal man straks slippe af med ideen om, at en sådan maling vil skjule fejl, tværtimod vil den kun understrege dem. Den eneste undtagelse er silikoneemulsion. Små fejl på overfladen af ​​væggene, kan hun stadig skjule. Men det er bedre at forberede muren som forventet.

Første shpaklyuyut udgravninger og revner. Derefter udsættes de for priming. Før shpaklevkoj er revnen kunstigt udvidet, og alt der senere kan falde af fjernes. Så skal alt forsigtigt rengøres og udjævne eventuelle uregelmæssigheder.

Valget af primer afhænger af hvilken maling der skal bruges i fremtiden. Hvis der påføres akrylmaling, skal du tage en akrylprimer. Primeren påføres med rulle.

Priming vil give en omstændighed, hvor maling vil holde bedre. Desuden er forbruget af maling selv også reduceret. Porerne lukkes af primeren, som følge heraf reduceres overfladen af ​​den absorberende overflade.

I basisversionen er vandemulsionens farve hvid. Det kan nemt ændres ved at tilføje en bestemt farve. I øjeblikket kan der opnås mere end 200 nuancer på denne måde.

Toning kan gøres direkte i butikken, hvor det vil ske i en speciel maskine, og du kan købe det nødvendige pigment og gøre det selv. Forskellen er, at selvforberedelse er omtrentlig, og farven bestemmes "ved øje", og i maskinen udføres det ved hjælp af et specielt program.

Processen til blanding af blækket med pigmentet udføres ad gangen. I fremtiden vil forberede den samme skygge være problematisk, selv for maskinen. Derfor er det nødvendigt at forberede sammensætningen med en vis reserve.

Hvis farven vælges i sig selv, bliver først farven fortyndet med vand lidt. Normalt har den i begyndelsen en tykk konsistens. Så tilføjes der gradvis en tynd dråbe farve. Du kan gøre dette manuelt ved hjælp af en træspatel, men det er bedre at gøre det med en boremaskine med en speciel dyse.

Værktøjet skal arbejde med den laveste hastighed. Alt grundigt blandet, indtil den ønskede nuance opnås. Straks gå videre til maleri kan ikke. Det er nødvendigt at vente lidt - skummet skal bosætte sig.

Hvilket er bedre at bruge rullen?

Rullerne er forskellige i materialet til deres fremstilling.

 • skumgummi. Prisen på sådanne produkter er ubetydelig. Deres ulempe er, at de er i stand til at absorbere for meget maling. Som et resultat kan bobler danne sig på væggene. Væggen efter maleri bliver grov. Det er bedre, hvis der er en rulle med den højeste tæthed. Det er dog ikke let at finde et sådant produkt til salg.
 • velour. Sjældne varer. Velour har ringe evne til at suge, så når man maler væggen, skal den dyppes lidt mere ofte end ruller lavet af et andet materiale. Men malingen falder meget glat.
 • bunke. Sådan en rulle vil være den bedste løsning. Længden af ​​bunken påvirker tykkelsen af ​​malingslaget. Valser er ofte lavet af naturlig pels. Sådanne produkter har et betydeligt levetid. Fleecy ruller er bedst til at arbejde med tapet til maleri. Men det er bedre ikke at bruge shaggy produkter, for meget sprøjt.

Før maling skal soklen fjernes. Hvis dette ikke er tilfældet, skal de holde på maletape. Dette gælder fuldt ud for vindueskarme og plader. Malingstape er også påkrævet for at angive grænserne for maleri på væggen. Hvis loftet allerede er malet, er det overflødigt at holde et klæbebånd og på det. Ellers kan du bare snavse det.

Der er en nuance her. Scotch bør fjernes umiddelbart efter maling. Ellers kan malingen på det forsvinde. Hvis dette sker, vil det være meget problematisk at rive det væk.

Malingen hældes i malkepallen. Rullen leveres med et håndtag af tilstrækkelig længde. Dette er nødvendigt for at der var mulighed for at male under loftet. Hvad der skal vedhæftes til rullen, vil alle beslutte sig selv. Hun kan betjene en træpind eller et plastrør.

For at starte malingsprocessen skal du vælge et af hjørnerne. Pass hjørnet selv er ikke en rulle, og ved hjælp af en børste. Vælg et af hjørnerne under loftet. Derefter dyppes stemplet ind i farvesammensætningen, presses på pallplatformen og glat langs væggen op og ned. Malerens øvre grænse er loftet. På samme tid går de allerede på de malede steder. Denne metode eliminerer muligheden for at skabe grænser mellem farvede områder.

Den tid, hvor den vandbaserede maling er i stand til at "forstå" er 10-15 minutter. Derfor udføres alt arbejdet meget hurtigt.

Den anden vinkel begynder at plette, når der er en breddeafstand fra rullen til den. Hvis maleriet af den tilstødende mur udføres straks, så kan denne vinkel males.

Hvis væggene tidligere er kittede, anbringes malingen i tre lag. For hvert efterfølgende lag, fortsæt kun, når det forrige lag er helt tørt.

Tørretiden for maling er normalt angivet på banken og er normalt 2 til 4 timer. Men hvis anvendelsen af ​​vandemulsion skal være på tapetet til maling, så er et lag nok.

Nu ved du, hvordan man maler væggene med vandbaseret maling. Design, fotos, ideer og videoer skal hjælpe dig med at beslutte alle problemer for at gøre det selv, men hvis du stadig er i tvivl, er du velkommen til at spørge i kommentarerne.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 1 = 2