Marmor flise til badeværelse

Marmor badeværelse fliser - råd om valg

Til dato er de fleste badeværelser færdige med et bredt udvalg af materialer. Hastigheden af ​​designløsninger gør det muligt at anvende forskellige råvarer. Marmorfliser til badeværelset er en af ​​de populære løsninger, der bruges til indretning. Sådanne produkter kendetegnes af deres højtydende, omfattende sortiment, præsentabel udseende og andre kvaliteter.

  1. Derudover er marmorfliserne helt alsidige. Det kan udføres i lyse eller mørke farver, men vil ikke miste sin pragt.

Udvælgelse af fliser til små værelser

På nuværende tidspunkt har kunstig marmor et omfattende sortiment, der er karakteriseret ved en overflod af teksturer, farver, teksturer og størrelser. Sådant materiale var populært selv for tusinder af år siden, og det er usandsynligt, at det vil tabe dets relevans i den nærmeste fremtid. Det unikke interiør, der er skabt af en mand, ser altid godt ud. Men for at få dette resultat, skal du stadig prøve!

Ifølge statistikker for et rummeligt brusebad er valg af marmorprodukter meget enklere og rigere end for et badeværelse i et lille område. Dette skyldes ikke kun variationen i farvepaletten, tekstur og andre parametre, men også med en række funktioner. For et lille rum skal der vælges produkter til mere subtile og meningsfulde kriterier. Dette vil skabe et hyggeligt rum med en præsentabel visning.

Ved hjælp af lysere farver øges rummet visuelt i volumen. Dette kan bruges som hovedtrompet for at give små badeværelser en større sving. Det anbefales normalt at bruge blå, beige, hvid, pink og andre lys nuancer. Men køligere toner, for eksempel grå eller grøn, men naturligvis af lys nuancer er tilladt.

Desuden er den bedste måde for et sådant brusebad afslag på at skabe forskellige accenter. Det er nødvendigt at lukke hjørnerne, og væg- og gulvfliserne må ikke være i kontrast til hinanden. For en loftsbelægning er den klassiske indstilling i sin tur fremragende - hvid. Separat er det værd at bemærke, at overfladen af ​​lysfliser ikke er tilbøjelige til at skille sig fra efter brug af rengøringsmidler.

Til den valgte tone passer den glatte overflade af lyse farver også perfekt. Den komplementerer harmonisk marmorfliserne og udvider visuelt rummet. Derudover er der ikke behov for at installere et naturligt lys system. Men der er mennesker, der ikke kan lide overflødig glans, så halvglansede produkter passer til dem. Dette skyldes, at det er bedst at afvise matte fliser.

Den har en hård overflade, der ikke passer godt med det omgivende interiør. Selv om den i en anden kombination ser godt ud som gulvbelægning til et lille brusebad. Separat er det værd at bemærke sin vigtige fordel - manglen på glid på det våde gulv. Derfor anbefales brugen af ​​uslebne marmor ved indretning af badeværelset, men kun i en bestemt stil.

Det må siges, at marmormodellerne har et højt niveau af styrke. Dette gør det muligt at betjene fliserne i mange år. Hvad angår små badeværelser, er små eller mellemstore varer egnede her. Stor marmor her vil se uhensigtsmæssigt ud, og økonomisk ser det ud til, at en sådan begivenhed er tvivlsom, da efter installationen vil der være mange unødvendige dele og affald.

Marmor fliser i brusebad er et alsidigt materiale, der kan forvandle ethvert værelse. På grund af deres unikke egenskaber varer sådanne produkter i mange år, og deres drift i hverdagen vil være meget enkel. Valg af den ønskede model til badeværelset er meget let. Et bredt udvalg af farver gør valget rigtig godt. Typer af fliser:

Hvis de to første kategorier er alle klare, så er det sidste at tale separat. Normalt markerer fabrikanten en sådan fest med en snefnug, som adskiller denne sort fra andre. Selv blandt deres pårørende er disse produkter kendetegnet ved højtydende egenskaber. Deres brug er først og fremmest for sommerbrusere eller værelser, hvor varmen regelmæssigt eller periodisk afbrydes, desværre er dette meget vigtigt for vores land.

Hvis vi vender tilbage til de to første slags, udfører de deres direkte funktioner, dvs. visuelt udvide rummet, hvis det udføres i lyse farver, og også fordybe rummet. Farvepaletten af ​​marmorfliser er meget bred, men mange bruger den klassiske kombination af sort og hvid. Derudover nogle eksperimenter med andre variationer.

Ofte i badeværelset anvendes kun lette farver, hvilket ikke kun skyldes æstetiske kvaliteter, men også til den praktiske side. Separat er det nødvendigt at sige, at valget af det købte VVS, og hele indretningen afhænger af baggrundsfarven på brusebadet. Headsettet skal matche eller komplementere rummet, ellers vil designet miste al mening og blive en farce eller en fuldstændig dårlig smag.

I dag nyder smaragd farve, og mere præcist dets indeslutninger på gulvet, en vis popularitet. Dette giver os mulighed for at mætte eller supplere manglen på plads.

Separat er det nødvendigt at nævne sort marmor, som betragtes som en ekstravagant mulighed. Fortyndet hvide indlæg, sådan et interiør, vil se rigtig godt ud. Det skal dog huskes, at omsorg for en mørk overflade er vanskeligere end for en lys.

Sorte farver tåler ikke rengøringsmidler, fordi de stadig kan se pletterne. For at eliminere dette skal du bruge poleringsstoffer, som påvirker familiens budget og også spilder dyrebar tid. Men i sidste ende begrunder et sådant design for ekstraordinære personligheder fuldt ud sit udseende. Lignelsen på et skakbræt i mit brusebad er som mange kendere af skønhed og andre byfolk.

Marmor i badeværelset: 25 bedste billeder

Marmor har længe været et af de mest foretrukne materialer til udsmykning af boliger og offentlige højklasses lokaler. Moderne badeværelser kan overraske dig ikke kun med originale møbler, VVS inventar og tilbehør, men også med et spændende udvalg af forskellige typer marmor, der kan behandles på mange forskellige måder.

I denne artikel til din inspiration indsamlede vi 25 fantastiske moderne badeværelser, dekoreret med ikonisk materiale til luksus: marmor. Med udsøgte vener eller moderne lige linjer, lyse eller mørke i farver, udstråler dette materiale bogstavelig talt rigdom og engagement i høj kvalitet. Sørg for, at forskellige typer marmor kan skabe en række stemninger: fra en lys kunstnerisk erklæring til et perfekt afbalanceret rum for afslapning!

Marmor flise til badeværelse

Alt om badeværelset er simpelt og overkommeligt

Moden til efterbehandling med materialer, der efterligner marmor, praktisk talt ikke oplever recessioner, er konstant. Blandt mange andre materialer er forbrugerne meget populære med badeværelsesfliser til marmorlys og mørke farver. Tekstur og farvepalet af fliserne fra denne kategori er så forskelligartede, at brugen er gavnlig, når man ikke blot afslutter rummelige badeværelser, men også standard badeværelser med begrænsede områder. Hvad er den bedste flise med marmor mønster til at vælge et lille badeværelse og hvordan man beregner hvor meget det skal købes, du vil lære af artiklen.

Marmorfliser i badeværelset - en populær type dekoration

Hvilken flise foretrækkes til små badeværelser?

Indledning af reparationer i badeværelser og kombinerede badeværelser, alle ønsker at få den mest vindende mulighed for efterbehandling. For værelser med store arealer kan du vælge farver og teksturer, men med trange badeværelser bør marmorfliser vælges med stor omhu. Med en succesfuld mulighed får ejeren ikke blot et rent opdateret værelse, men også et værelse, der er visuelt rummeligt og hyggeligt.

Lys farver udvider altid visuelt grænserne for rummet, så for små værelser er det bedst at vælge hvid, beige, blå, lyserød, lysegrå, lysebrun eller andre fliser af ikke-mørke nuancer.

Lysflise udvider altid visuelt grænserne for rummet

En flise af terracotta, orange, beige eller lyserøde toner skaber en varmere og hyggelig atmosfære, mens nuancer af blå, grå eller grøn giver kølighed og ro.

Glat, blottet for accent, overgangen fra vægge til gulv, loft, de mest slørede hjørner skaber også effekten af ​​et udvidet rum. Gulvfliserne i marmorbadeværelset må ikke være for kontrast til væggen, loftet skal også være lys og skabe effekten af ​​fraværet.

Lysloftet visuelt gør væggene højere

Glatte lyse overflader i kombination med lysdesign er perfekte til små badeværelser uden naturligt lys, så hvis du kan lide glans, er det værd at vælge en blank flise.

Mange, men gloss irriterende, i dette tilfælde kan du vælge halvglansede modeller, men ikke matte. For et gulv er det bedre at vælge en grov flise i vægens tone for at undgå at glide. Hvis der forventes intensiv drift, så er gulvkornet granit bedre - fliser til et badeværelse med øget styrke.

Hvad angår størrelsen af ​​fliserne, er det værd at vælge små eller mellemstore fliser til små badeværelser. Store fliser vil ikke være helt passende, og det er heller ikke en meget praktisk mulighed for køb, fordi der sandsynligvis vil være for meget spild.

Pas på små fliser er altid sværere, men værelserne færdig med det, se mere imponerende

Klar løsninger fra fabrikanter

Det er muligt at bruge ikke kun en flise, der efterligner naturlig marmor, men også samlinger ved hjælp af en marmor tekstur til designformål. De bevarer normalt den karakteristiske "natursten" skilsmisse, men de suppleres med grafiske elementer. Eksempler på dette design er samlinger:

  • Pietra fra den Shakhty plante. Købere præsenteres to farvevariationer: mere naturlig koral, der minder om rhodonit, og mere usædvanlig turkis, der minder om turkis og malakit. Tekstur er suppleret med et pænt geometrisk mønster placeret på nogle fliser.

Samling "Pietra" fra fabrikken Mines

  • Romeo fra Shakhty-fabrikken på konceptet ligner den tidligere samling, men det adskiller sig mere i klassisk design. Det har en mere karakteristisk tekstur til natursten, en mere tilbageholdende farve og rolige udsmykning. "Romeo" vil skabe et smukt og tankevækkende interiør i dit badeværelse.

Romantisk interiør i Romeo

  • "Pearl" fra den russiske fabrik Sokol er præget af en stiliseret marmor tekstur, der dog minder minder om en natursten, men fanger med sit farvesortiment. Med samlingen af ​​"Perler" kan du gå ud over grænserne for farvebegrænsninger, som før køberen lægger en natursten.

Farveløsninger af Pearl-samlingen

Sådan beregnes behovet for en flise

Keramiske fliser til badeværelset under sten eller marmor til gulvet beregnes som hovedregel på grund af hvor mange hele fliser du skal bruge til rummet. For at gøre dette har du brug for:

  1. Beregn det samlede gulvareal på badeværelset, dvs. måle længde og bredde og multiplicere disse mængder.
  2. Kend parametrene af flisen, for eksempel tage størrelsen på 30x30 cm. Derfor er arealet af en flise 0,09 kvadratmeter. m.
  3. Hvis gulvfladen på dit badeværelse, for eksempel 6 kvadrat. m., så har du brug for: 6: 0,09 = 66,67 hele fliser, dvs. 67 stk.

Antallet af vægfliser beregnes som følger:

  1. Det er nødvendigt at beregne arealet af hver af de fire sider separat, idet væk fra det samlede areal af væggen området af døre og vinduer.
  2. Sammenfatte resultatet og opdele det i et flises område, så vi får resultatet - antallet af hele fliser til væggene.
  3. Hvis dekorative elementer anvendes i udsmykningen, skal du også beregne deres samlede areal og trække denne figur fra det samlede areal af badeværelset.

Fra det samlede areal af de grundlæggende fliser er det nødvendigt at trække området af dekorative elementer

På de fleste byggemarkeder er afregningstjenesten normalt gratis. Salgskonsulenter hjælper med at beregne ikke kun mængden af ​​fliser og dekorative elementer, men også afhente fuger og tilbyde den rigtige mængde fliser lim.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

29 − = 26