Mekanisk minceremaskine

Kødkværn, hvordan man vælger ikke at blive skuffet

Kødkværn i køkkenet er en nødvendig enhed, uden hvilken værtsmanden ikke kan lave halvdelen af ​​selv de mest basale retter. Selvfølgelig kan du komme ud ved at købe en færdiglavet kød, men hver elskerinde ved, at ingen enkeltbutikprodukt kan matche hjemmet. Når du ved præcis, hvilke fødevarer er hakket.

Kødkværn er simpelthen uerstattelig i køkkenet

Mange bruger stadig de gamle, mekaniske slibemaskiner, som aktiveres ved at dreje håndtaget. Dette betyder ikke, at denne kødkværn er dårlig. Overhovedet ikke, og det er endnu mere praktisk, hvis du ikke skal male kilo kød dagligt. men Hvis det skal gøres ofte, er det bedre at få en kraftig elektrisk kødkværn.

Blandt fordelene ved den elektriske kødkværn er hastigheden og kvaliteten af ​​fremstillingen af ​​biproduktet. Men ifølge husmødrenees elskerinder er det ret vanskeligt at vaske en sådan elektrisk kødkværn.

Når du vælger en mekanisk mølle i første omgang, skal du være opmærksom på kvaliteten af ​​forsamlingen. Den anden parameter er kvalitetsmateriale. Kvaliteten af ​​metal er vanskelig at bestemme ved øjen, så få certificeret materiale fra fabriksproducenter, der giver garanti på deres produkter.

Hvordan man vælger en kødkværn hemmelighederne at vælge:

Opskrift på kylling koteletter

Klik for større billede

 1. I et øjeblik skal kødmasseren med aktivt arbejde male mindst 1 kg kød. Dyrere modeller genbruges fra 2 kg pr. Minut.
 2. Det skal sikres, at den tiltrukkede model har elektronisk eller mekanisk beskyttelse, som skal fungere, når det fastgøres.
 3. Til apparatets korrekte funktion skal kødkværn være forsynet med et kit med mindst en kniv og tre gitter.

 • Skålen skal have gennemsnitlige dimensioner kombineret med det indre design. Hvis motoren har 400 til 700 watt strøm, er en skål på 2 liter tilstrækkelig. For en større kapacitet kræves en kapacitet på 3 liter.
 • Som et fremstillingsmateriale er det ønskeligt at vælge rustfrit stål. Skålen laves undertiden uden belægning, men har i de fleste tilfælde en Teflon, keramisk eller non-stick coating.

Lækker chebureks i kefir uden hakket kødkødkød vil ikke vise sig så ømt

Klik for større billede

Det er nødvendigt at være opmærksom på elmotoren. Jo kraftigere det er, desto hurtigere fungerer enheden. Vælg normalt indikatorerne fra 450 til 800 W. Hvis strømmen er lavere, er enheden kendetegnet ved lav ydelse. Stor effekt bidrager til enhedens pålidelighed og holdbarhed.

Oversigt over kødkværnen, hvordan man vælger en funktionel enhed:

Kødkværn i køkkenet

Ud over høj kvalitet og hurtig kødforarbejdning giver producenterne også andre vigtige funktioner i den elektriske kødkværn:

 • Automatisk omvendt. Funktionen er nødvendig, når du arbejder med en wiry cape. For at rense kniven fra restprodukterne skal du trykke på en speciel knap, så designet vender tilbage for hurtigt at fjerne alt overskud fra værktøjet.
 • Motor beskyttelse. Tillader dig ikke at bekymre dig om lukning, da motoren automatisk slukker for eventuelle problemer.
 • Tilstedeværelse af en bakke og en skubber. Disse elementer tillader kødforarbejdning i fuldautomatisk tilstand. Brugeren rører ikke den skarpe mekanisme, når der lægges råmaterialer. Kød hurtigt og helt passerer gennem halsen, som giver dig mulighed for at afslutte arbejdet tidligere, mens du reducerer energiforbruget, bruger mindre tid på at rengøre enheden.
 • Hvordan man vælger en kødkværn:

  Cutlet i Mirgorodsky - prøv det du kan lide

  Klik for større billede

  En anden opskrift, som kødkværnen simpelthen er nødvendig for - en peberrodsmad.

  Klik for større billede

  Kjødet mincer bør være i hvert køkken, så hver værtinde skal beslutte hvilken man skal vælge baseret på hendes præferencer, familie størrelse og endda din daglige kost.

  Jeg har en kraftig elektrisk kødkværn. Men det er ikke svært for mig at vaske det, og jeg bruger det ofte. Og jeg glæder mig ikke altid over, at jeg skabte en sådan vidunderlig køkkenteknik! Efter alt, hvor meget tidligere arbejde, tid og kræfter var nødvendigt for at rulle kødet manuelt! Og det er slet ikke lettere at vaske en manuel kødkværn. På samme måde. Jeg på kødkværnen twist ikke kun kød, og alt, alt: fisk, grøntsager, kiks osv. Skønhed.

  Jeg har også en god elektrisk kødkværn - fransk, metal. Så stærk, at hvis det ved et uheld bliver kød i kødet, vil det kun flytte det. Med en elektrisk kødkværn er det praktisk. Det er altid muligt at lave kødkød hurtigt, men fra hakket kød vil du altid få lækker mad. Hvis du roterer kødet med hånden igen, og ikke spiser kødboller. Og her køber vi ti kilo kød, til tider vrider vi det og sætter det i fryseren.

  Manuel mølle - hvordan man korrekt monterer, gennemgå de bedste modeller af støbejern, aluminium, rustfrit stål og plast

  Hver husmor i køkkenet har en så vigtig indretning som kødkværn. Det moderne marked tilbyder et meget stort udvalg af automatiske assistenter, analoge med elektrisk drev. Den sædvanlige mekaniske kødkværn er ikke mindre end dens positioner i automationen, den er lige så populær. Der er flere grunde til dette, men måske er det vigtigste den nemme funktion.

  En manuel kødkværn er en mekanisk enhed, der er nødvendig til slibning af kød eller fisk til hakket kød. En enhed bruges til at behandle andre produkter, der anvendes til fremstilling af nudler, spaghetti, juice, kiks. Den største fordel er pris, evnen til hurtigt at samle, knuse, adskille, rengøre. Det eneste negative - en meget besværlig proces, når man arbejder med kød - kræver brug af en lille fysisk styrke.

  Der er flere typer udstyr til slibekød. De adskiller sig alt efter handlingsprincippet:

  1. Manuel eller mekanisk. Processen med at forarbejde produkter manuelt er fremstillet af støbejern, aluminium, plast, rustfrit stål.
  2. Universal. Påmind fødevareprocessoren, der er udstyret med mange funktioner og tilstande. Ideelt til klemning af saft, kager, nudler. Sikker.
  3. Mejetærsker. Der er ingen brugervenlig snegle (vridningsaksel). En speciel kniv (hjulhjul) gør alle produkter til en homogen masse.

  Ifølge apparatets materialer til mekanisk slibning af produkter fremstilles støbejern, aluminium, plast, rustfrit stål. features:

  1. Støbejern anses stærkt. Ulempen er, at der med et skarpt fald er spalt i kroppen.
  2. Aluminium afhænger af sammensætningen. Enheden med tilsætning af silicium anses for at være stærk, modstår påvirkninger. Aluminium-magnesium legering er meget skrøbelig.
  3. Plastmodeller er lette, udstyret med en tryk til at skubbe kød, støvsugning, nemt holdes lige midt i bordet.
  4. Kødslibemaskiner i rustfrit stål er praktiske.

  Valget af mange husmødre falder på de mekaniske modeller af enheder. Dette forklares:

  1. Lav pris.
  2. Det antages, at hakket kød, der behandles på en håndholdt enhed, er meget mere lækker end en elektrisk kødkværn.
  3. Uafhængighed af elektricitet. Du kan arbejde under alle forhold, f.eks. I landet.
  4. Styrke, evnen til hurtigt og billigt at udskifte, om nødvendigt, detaljer. Blunted knive - du kan skærpe, mistede dyserne - altid til salg.
  5. Kompakt størrelse.
  6. Roligt arbejde.
  7. Let at montere og bruge.

  Designet af enheden omfatter flere komponenter. Hele mekanismen fungerer kun, hvis den er korrekt monteret. Det klassiske udstyr af en mekanisk mincer er 7 dele. Disse er:

  • kroppen;
  • klokke af kød beholderen;
  • Arkimedanakse eller snegle, der føder kød til kniven;
  • en vinge eller en diskkniv;
  • pakning;
  • slibegitter
  • fastgørelse i form af en klemmøtrik til kniven;
  • penne;
  • skrue eller sugerør.

  Sammensætningen af ​​de dele, der indgår i den mekaniske indretning til behandling af produkter, ligner elektrisk, men der er forskelle. Hver af dem har sit eget formål. Produktspecifikationer:

  • metal- eller plastforingsrør - støbt beholder med en kødbeholder (flared up tube-socket);
  • spiralaksel - skubber kødet til fortænderne;
  • knive - krydsformet eller diskformet;
  • et gitter med huller med forskellige diametre til regulering af graden af ​​slibning;
  • Fastspændingsdækslet i form ligner en stor møtrik;
  • håndtag - fastgjort på bagsiden af ​​den fremspringende del af akslen, fastgjort ved hjælp af pakninger og en skrue;
  • Lås - Lader enheden til bordet.

  Den første ting at overveje, når du monterer denne husholdningsapparat, er at sikre, at alle dele passer tæt på hinanden. Kødkødets kvalitet påvirkes af kniv- og gitterkontaktensiteten. Den klassiske version af snitene er firbladet. Med hensyn til gitterene har de forskellige slots, men jo mindre hullerne er, desto mere ømmer kødet vil vise sig. Pakken indeholder ekstra dele i form af metal (plastik) dyser af forskellig størrelse og form, der er designet til kiksstykker, puree, slibekonserver og frugter.

  For at indsamle en manuel kødkværn skal du følge en bestemt algoritme. Sekvensen er som følger:

  1. Tag kroppen, den største del med tre huller.
  2. I den store runde konnektor placeres akslen (skrueformet), der er designet til at skubbe indholdet til fortænderne.
  3. Kniven til den manuelle mincer er forbundet med en konkav del til akslen (denne position formindsker produkterne).
  4. Monter risten, passe tæt på knivens flade side. Gør det nødvendigt, så hakket på den ene side sad på fremspringet af kroppen. Dette vil sikre risten.

  Når alle detaljer er blevet indstillet, er det næste trin ved at blive fastgjort. Dette gøres på denne måde:

  1. Alt er fastgjort af en stor ring (klemdæksel), som skrues på kroppen ved tråd.
  2. På bagsiden er håndtaget fastgjort med to pakninger og en skrue.
  3. Det sidste trin er at placere enheden på en flad overflade. For at gøre dette skal du installere en kødkværn på kanten af ​​bordet ved hjælp af en skrue, der findes i bunden af ​​kroppen, skruet i bordpladen i henhold til viceprincippet.

  Funktionsprincippet for en sådan indretning er at fodre ingredienserne til slibning i kødbeholderen. Det anbefales ikke at tage meget store stykker, fordi de kan sidde fast, hvilket vil få arbejdet til at stoppe. Jeg skal demontere enheden og fjerne kødet. Spiralakslen skubber kødet hen imod knive og skærer det i skiver (afhængigt af typen af ​​kniv). De kommer ind i gitteret, hullerne, hvor de slibes til den ønskede tilstand. Det resulterende hakket kød forlader dysen og falder i en skål, som først skal udskiftes fra klemmernes side.

  Typer af manuelle mekaniske mincere

  Varianter af mekaniske mincere bestemmes af fremstillingsmaterialerne. Tilgængelige modeller er lavet af støbejern, aluminium med forskellige legeringer, plastik, rustfrit stål. Alle har fordele og ulemper. Hver køber angiver deres udvælgelseskriterier, så det er svært at lave en rating, men blandt de mest populære modeller er anført nedenfor.

  Manuel chopper fra støbejern betragtes som den mest holdbare, men også tung. Beskrivelse:

  • Modelnavn: Manuel Uralochka MCH-C med 4 dyser;
  • pris: 990 rubler;
  • Features: Russisk producent, vægt 2.14 kg, sølv metalliske, støbejern, har gummierede fødder at indlæse bakken, komplet 4 dyser - 2 dej, kød og pølse;
  • Fordele: billig, enkel;
  • ulemper: ud af kassen virker dårligt - slibning af gitter og knive er nødvendig.

  Kødkværnens mekaniske støbejern Katun er efterspurgt. Beskrivelse:

  • Modelnavn: MCH-S KATUNNI GOST 4025-5;
  • pris: 985 rubler;
  • Karakteristika: Producent Rusland, Vægt 2,3 kg, Sølvmetallisk, Støbejern, Gennemsnitlig volumen af ​​påfyldningstanken, Gummierede ben, Flere kød- og fiskevedhæftninger.
  • Fordele: billig, enkel;
  • ulemper: nej.

  Kødkværne af aluminium betragtes som meget holdbare og pålidelige. For eksempel:

  • Modelnavn: "Diva-MRP" med bunker;
  • pris: 836 rubler;
  • egenskaber: højstyrke aluminium, gummierede ben, manuel kørsel til slibning af fisk, kød, andre produkter;
  • plusser: Kompakt størrelse og letvægt, optager et lille sted i køkkenet;
  • ulemper: nej.

  Mekanisk anordning Kazan er også efterspurgt blandt købere. Beskrivelse:

  • Modelnavn: Kazan MA-C 77.430,00;
  • pris: 600 rubler;
  • Egenskaber: Højstyrke miljøvenlig aluminium, letvægts, gummierede ben, kørsel til fisk, kød, andre produkter;
  • Plusser: Kompakt størrelse, optager lille plads i køkkenet;
  • ulemper: nej.

  Instrumenter "Motor Sich" kan hurtigt og præcist male produkter. For eksempel:

  • Modelnavn: Motor-Sich 1MA-C;
  • pris: 489 rubler;
  • Karakteristika: bruges til forarbejdning af små og store stykker kød, letvægts, gummierede ben, manuel kørsel til fisk, kød, fremstillingsmateriale - aluminium;
  • plusser: let, klare sig godt med store stykker kød;
  • ulemper: nej.

  Det særlige ved enhver Gipfel køkkentøj er dens brugervenlighed. Kødkværne er ingen undtagelse. For eksempel:

  • Modelnavn: Gipfel 5405;
  • pris: 6 723 rubler;
  • Karakteristika: lavet af rustfrit stål, der anvendes til forarbejdning af små og store stykker kød, fremragende slibning af andre produkter;
  • plusser: klare sig godt med kød;
  • ulemper: høj pris.

  Udseendet af mange plastikanordninger er meget forskelligt fra alle ovenstående. Alle enheder har et originalt designudseende. For eksempel:

  • Modelnavn: Bradex Ekman;
  • pris: 1 750 rubler;
  • Kendetegn: fremstillet af høj kvalitet plast, der anvendes til forarbejdning af bestanddele, silikone sugekop let holdestrukturen på bordfladen, udfyld en bakke, grill, flere dyser;
  • plusser: plastikhuset er mindre holdbart end metalet
  • ulemper: høj pris.

  Plastic mincere betragtes som multifunktionelle. For eksempel:

  • Model navn: Mayer & Boch;
  • pris: 1 750 rubler;
  • Specifikationer: lavet af høj hygiejnisk plast er silikone sugekopper, som er let afholdt den designoverfladen af ​​bordet, bakke, grill, flere dyser, der er udstyret med rustfri fræsere stål;
  • Fordele: fastgjort til overfladen;
  • ulemper: nej.

  Sådan vælges en manuel mekanisk mølle

  Sortimentet af køkkenapparater til slibeprodukter er meget bredt, hvilket gør valget vanskeligt. Kriterierne, der tillader at blive på en bestemt model, er enkle:

  1. Fremstillingsmateriale. Alt afhænger af personlige præferencer.
  2. Indstillinger. Hvis du planlægger at bruge ikke kun til kød, er det ønskeligt, at der var nogle lokkemad.
  3. Vedhæftningsmetode til bordet. Dette gælder især for plastikmaskiner. Silikone skal være fri for skader, holdbar, moderat tæt.
  4. Omkostningerne. Prisen på mekaniske minere er lavere end elektrisk, det afhænger af materialet til fremstilling, udstyr.

  Du kan købe en håndkværn i en online butik på specialiserede salgssteder. Det er ikke meget dyrt, når der er tale om aktier, hvis salget finder sted, vil købet være billigt. Rabat gives til faste kunder. Efter region, Moskva, Skt. Petersborg, er prisen ikke meget forskellig, men bestemt af konfigurationen, kødkværlets funktionalitet. Du kan arrangere og bestille levering via post, kurer eller ved selvforsendelse.

  anmeldelser

  Manuel "Uralochka" og Mayer & Boch i familien i lang tid. Feedback positiv: produkterne er perfekt slibet, kødet bliver ømt, selv sener er skåret. Det eneste er, du behøver ikke at stikke meget store stykker, fordi de simpelthen er squashed, ikke knust. Jeg anbefaler også med jævne mellemrum at skærpe knive og gitter. Vask det ikke i opvaskemaskinen.

  Motor Sich 1MA-C er god, det virker. Oftest bruges den til madlavning af kød eller fiskhvede. Grinds fint, massen er ensartet. Det eneste der generer - det er ikke helt et behageligt håndtag og vejen til at fastgøre til bordet (jeg tror det ikke vil stå). I resten - alt er fint: det er let at montere, vask selv i opvaskemaskinen.

  Jeg bruger OLYMPICA. Mens jeg kan lide det. Praktisk, kompakt, klare sin opgave for 5 point. Ved første øjekast er designet meget skrøbeligt, men det er kun visuelt. Jeg bruger små og store stykker kød til forarbejdning, men det maler også perfekt til andre produkter. Jeg anbefaler til alle, der foretrækker at lave mad for hånden.

  Kødkværn mekanisk - de gamle mennesker giver ikke op

  En gang for at koge koteletterne arbejdede kokke rundt om i verden hårdt og arbejdede med knive for fint at hugge kødet og tilberede hakket. Siden da har udtrykket "hakket kød", "hakkede koteletter" været i madlavningsvirksomheden. Denne metode til fremstilling af hakket kød benyttes stadig i dag. Det antages, at i hakket kød, skåret med knive, er der mere juice, hvilket gør kødstykker smager. På den måde kan du ikke gøre mange koteletter. Derfor var der engang at hjælpe kokke og husmødre i 1800-tallet, en mekanisk mølle blev opfundet. Hun fik lov til at behandle kød i en kortere periode, med mindre indsats. Nu kan fyldet koges selv fra de mest sarte kødstykker.

  Siden dengang har lidt ændret sig i designet af den mekaniske kødkværn. Sandt nok havde hun en konkurrent - en elektrisk kødkværn, som ikke kræver nogen indsats fra en person. Med en høj effekt vil en sådan maskine flytte til hakket kød næsten enhver stivhed og wiry. Kødkværnen er dog stadig i bevægelse. Der er en række grunde til dette, hvoraf den første er en lille pris, som er flere gange mindre end den for elektriske analoger. Den anden grund er kompaktitet. Disse er ret små håndholdte maskiner. Igen er de mindre elektriske.

  Og hvis det er mere bekvemt at installere en elektrisk kødhakkemaskine er stationær, det foregår i køkkenet, men alligevel er det nødvendigt at oprette forbindelse til netværket, den eneste ulempe ved en mekanisk kværn var i denne forstand, at det er nødvendigt at fastsætte skruen på kanten af ​​bordet. Men dette problem er nu blevet løst ved hjælp af en vakuumsuger. Efter arbejdet med den mekaniske slibemaskine er færdig, skal den simpelthen demonteres, vaskes, tørres og renses indtil næste applikation. I adskilt form passer den i enhver skuffe i køkkenet.

  Kroppen af ​​den mekaniske kødkværn er lavet af stållegeringer eller aluminium. Nu kan deres skrog laves lige fra plastik. Ethvert af disse materialer skal være af høj kvalitet og kemisk passiv med hensyn til kød. De er fastgjort på bordpladen eller stadig, fastspænding af bordpladeskruen eller ved hjælp af en vakuumsuger, der ligger i bunden af ​​sagen. Alt andet i designet har ikke ændret sig siden opfindelsen.

  Sættet omfattede to typer af net med huller større og mindre, og fire-bladede knive, og selvfølgelig, dens vigtigste del - skrue, som faktisk er Arkimedes skrue, og en skrue på hans arm, som er påført en menneskelig magt. Udover kød kød mincer mekanisk giver dig mulighed for at behandle grøntsager og frugter, lave en figur dejen.

  Næsten hver kødkværn har en kødkværn. De er populære og efterspurgte. De produceres af de bedste virksomheder, der beskæftiger sig med produktion af højteknologisk udstyr til køkkenudstyr. Dette er den franske vitesse, og det engelske køkkenhåndværk og den tyske bosch. Og erfarne kulinariske eksperter mener, at den bedste kødkværn er en gammel mekanisk kødkværn af støbejern. Den hakket kød, der blev modtaget under behandlingen, er den mest lækre.


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  38 + = 43