Mekanisme af teak så sofa

Glidemekanisme "kryds så" (sofa)

De mest almindelige interiørartikler til søvn og hvile til denne dag forbliver glidende sofaer. Succesen af ​​disse polstrede møbler er baseret på tre utvivlsomme fordele: funktionalitet, bekvemmelighed og kompaktitet. Med alle funktionerne i en traditionel sofa som et siddeområde, er produktet en perfekt erstatning for en dobbeltseng. For maksimal komfort forbliver det kun at vælge den rigtige model til dig, som vil have alle de nødvendige kvaliteter og passer ind i rummets overordnede stilistik. Hvad skal jeg se efter, når jeg vælger en sofa?

Forskellige sofa mekanismer

De mest almindelige er modellerne "accordion", "book", "dolphin", "eurobook", "click-clack", roll-out, samt en tick-to-tick-mekanisme. Sofaen pr. Definition bør være praktisk, og derfor er det nødvendigt at tage hensyn til nogle individuelle funktioner ved valg af en bestemt ændring.

Utvivlsomt har hvert design både fordele og nogle ulemper. For at dekomponere en "bogsofa" for natten kræves der ekstra plads mellem væggen og møblerne. Og dette er ikke altid praktisk, og ser ikke meget attraktivt ud.

Karakteristik af forskellige modeller

Modellen "eurobook" mangler denne ulempe: den kan installeres tæt på væggen, da der ikke er behov for at flytte møblerne hver gang til udfoldning. Ulempen ved denne model kan betragtes som en ret stiv bagside af sofaen (den bløde del er i indersiden af ​​sagen) samt den ustabile position af forbenene på gulvbelægningen, som på grund af dette kan blive ridset.

Også forskellige modeller har deres egen holdbarhed: nogle er designet til daglig brug, mens andre på grund af designfunktionerne ikke er designet til hyppig brug.

Meget populært for nylig er tick-to-tak-mekanismen. Sofaen "pantograph" (dette er et andet navn til det) er egnet til regelmæssig brug, mens den er pålidelig og let at forstå. I udfoldet form er en jævn og behagelig seng. Med samme præstationsegenskaber som "eurobook" sofaen har "tick-to-tak" -mekanismen dog også yderligere fordele, som måske vil hjælpe dig med at vælge denne model.

Når den udfoldes, stiger modellen lidt over gulvet, hvilket giver nem brug og beskytter gulvbelægningen mod ridser. Løft bunden af ​​sofaen, du behøver ikke gøre nogen betydelig indsats. "Tick-to-tak" -mekanismen giver nemhed og enkelhed. En sofa, der er udstyret med et specielt system, kan forberede sig til seng, selv en skrøbelig kvinde. Når den nederste del er udfoldet, er du kun nødt til at sænke toppen, og et bredt behageligt hvilested er klar!

En sovesofa ("tick-to-tak" -mekanisme) er særligt velegnet til personer, der værdsætter komfort, men samtidig beskytter gulvbelægninger og tæpper i deres hjem.

På samme måde som udfoldningsmetoden er modellerne udstyret med hjul: dette gør det uden tvivl lettere at lave en sovesofa, men med tiden forlader rullerne spor på gulvet. Hvis sofaen f.eks. Kun bruges til gæster og ikke er tilstrækkeligt udlagt, vil der ikke være meget skade på gulvbelægningen, men hvis du planlægger at bruge sofaen regelmæssigt, bør du opgive sådanne modeller. Derudover erhverver sådanne mekanismer til gengæld selvudvidelsen, hvilket også medfører ulejligheden for ejerne.

"Tick-to-tak" -mekanismen hjælper med at undgå denne slags ulejlighed. Sofaen behøver simpelthen ikke ruller og andre enheder til glidning. Også denne model har en stiv fiksering, hvorfor designet har et præsentabelt udseende. Men den største fordel er en veludviklet tick-to-tak-mekanisme. Sofaen, kundens feedback om, hvilket er positivt, ud over det praktiske hængselsystem, har et elegant udseende. Det går godt med sådanne stilarter som hi-tech, minimalisme eller moderne. Og en række farver, teksturer og materialer til polstring vil tilfredsstille enhver, selv den mest raffinerede smag.

Med en "tick-to-so" mekanisme har sofaen mange fordele i forhold til andre modeller:

- Let ledelse. Selv en teenager kan nemt klare glidestrukturen.

- Manglende kontakt med gulvet under omdannelse. Du behøver ikke bekymre dig om tæppe, laminat eller parket.

- Modellen er udstyret med en praktisk og rummelig kasse til tøj.

- For nemheds skyld omfatter produktet dekorative puder og ruller, der giver møbler et raffineret udseende og komplementær funktionalitet.

Så sofaer med mekanismen tick-så

Valget af en sofa afhænger af hvem der vil bruge det i flere år. Det skal være en komfortabel og funktionel møbler, nem at bruge og velegnet til det indvendige skab i rummet. Det er ikke kun et sted, hvor du sidder mens du ser film, det kan være en behagelig og hyggelig sovekabine. Det er disse strukturer skal let og let nedbrydes. Denne evne er et kendetegn for sofaer, der har en tick-to-tak-mekanisme. Møbler med en sådan anordning bruges selv af børn.

Funktioner og fordele ved strukturen

Mekanismen modtog sit navn for sin enkelhed og tilgængelighed. Udfoldning i to trin eller klik, som i løbet af gamle hodoer, der lød "tick-tak". Hovedtræk og væsentlig fordel ved sådanne møbler design er muligheden for at få en ret rummelig seng efter udfoldning.

Derudover har disse produkter en række andre funktioner, der tiltrækker forbrugernes opmærksomhed og gør sådanne møbler til salgslederen:

 1. Kompakt størrelse og form, så du kan installere sofaen, selv i et lille rum. De fleste modeller er lavet i form af vinkelstrukturer og ser godt ud i ethvert interiør. De kan placeres i stuen, i børnehaven og i soveværelset. De er særligt bekvemme i små lejligheder.
 2. Metoden til transformation af strømaftageren giver dig mulighed for at få en behagelig seng, når du har udført simple bevægelser. Det er baseret på et system kaldet "eurobook". Udviklerne har lidt forbedret det, og nu er det nok at fjerne puderne, løfte lidt, trække på en del af sædet, sænke ryggen af ​​sofaen og få en rummelig sovende. Hovedkomponenterne er fjedre og en synkroniserestang, som sikrer overfladens flade i den nedbrydelige form.

Særlige træk ved produktionen

Sofaer med kryds-til-tak-mekanisme vælges af de forbrugere, der er særlig forsigtige med tæpper eller gulve i deres hjem. Hvis alt på gulvet er en dyr parket eller et tæppe med en lang, fluffy og tæt bunke, er det usandsynligt, at du vil tænke på at købe en sofa, hvis mekanisme er udstyret med hjul.

Desuden er den naturlige ramme af strukturer udstyret med en kryds-til-tak-mekanisme lavet af massiv eg eller bøg og er beklædt med krydsfiner af forøget styrke, trimmet med en 5 mm tyk finer. Til plating bruger producenter ofte naturlige stoffer. Syntetiske additiver overholder alle normer og krav til GOST, forårsager ikke allergiske reaktioner og er tilpasset daglig brug af sofaen som et sted at sove.

Når man køber en sofa designet til daglig brug, skal forbrugeren lære en række forskellige modeller og muligheder, der tilbydes af producenten. Pantografens mekanisme tiltrækker sin enkelhed og tilgængelighed. På trods af at næsten alle konstruktionslinjerne er helt lige, har fabrikanterne sørget for, at hjørnerne er afrundede. Dette gør det muligt at gemme beklædningen så længe som muligt og undgå mulige skader.

Mekanismen for "tick-tak" i sofaen

Tæt-til-tak-mekanismen for polstrede møbler har en række fordele i forhold til andre populære skilsmissemekanismer. Ellers hedder det en strømaftager. Fabrikanter begyndte at anvende denne type konstruktion relativt for nylig. De holdbare detaljer og lethed, hvormed sofaen bliver til en seng - disse er de vigtigste fordele, der tiltrækker købere. Transformationsmekanismen "tick-to-tak" er udstyret med store modulære sofaer til hjemmebiografer, de er indrettet med rummelige stuer og små lejligheder.

De er vant til at slappe af i stuerne i løbet af dagen, mens man ser tv, læser bøger, taler med familie og gæster. Og som en sovesofa om natten. Navnet "tick-tak" ligner en karakteristisk lyd, der høres under transformationen.

Transformationsmekanismen er ganske enkelt indrettet. Nedenfor er de vigtigste faser af dens nedbrydning:

 1. Fra overfladen af ​​de bløde puder, der er inkluderet i møbelsættet.
 2. Hæv sædet op, smidigt skub og læg på benene af en robust profil.
 3. I det formede rum foldes ryglænet.

Vær opmærksom! Når du trækker sofaens ben, skal du ikke ridse gulvet og ikke forkæle tæppebunken.

Hans forgænger, der forvandlede enheden "Eurobook", havde ikke et sådant glidende element, som hjælper med at løfte sovesofaen over gulvet uden at berøre lågets låg. Strømaftageren er en avanceret og moderniseret mekanisk måde at lægge overfladen op på niveauet af en kaj. Kompleks i sin struktur gør det alligevel transformationsprocessen let og bekvemt.

Karakteristika og hovedforskelle

Transformatoren "tick-off" fra konkurrencedygtige modeller er præget af høj kvalitet på materialer, pålideligt langtidsarbejde uden brud, slidstyrke. Her er de vigtigste egenskaber ved sofaer med denne mekanisme:

 • Komplekst design med højt teknisk niveau giver dig mulighed for at installere det på brede sofaer med forskellige konfigurationer. Og også skabe møbler med hylder-armlæn med funktionen af ​​hylder;
 • kræver ikke fysisk styrke og kompleks manipulation i transformationen;
 • daglig brug af sengens funktion svækker ikke strømaftageren
 • En bred og jævn sovesofa kan klare op til 240 kg.

 • i stoffet sortiment af polstring, herunder huden. En række farver fra mørkt dæmpet til lyse lyse farver;
 • med et sæt bløde farvede puder i tonen i sofaens polstring. Når det er forurenet, fjernes dækslerne til vask. Hvis det ønskes, kan du sy masker med dine egne hænder;
 • med indbyggede skuffer til opbevaring af ting og sengetøj.

Acceptable priser vil gerne, og en luksuriøs udsigt vil dekorere en af ​​de mest fashionable stue.

Vigtigt! Mekanismen er pålidelig, og har i mange år bevaret sin funktionalitet selv under forhold med hyppig anvendelse.

Moderne og stilfulde hjørne sofaer med mekanismen for "tick-tak" ser både i soveværelserne og i stuerne. Gør kommunikationen af ​​familiemedlemmer eller gæster behagelige. Deres største fordel: tilstedeværelsen af ​​to kasser til tøjvask. Løfte osmannisk i hjørnedelen og et rummeligt skab til opbevaring af noget under sædet. Der er kantede ortopædiske sofaer. Under sovende overflade er en ortopædisk enhed installeret i form af uafhængige fjedre. Og her er hvordan "tick tick" -mekanismen virker i sofaen, en video demonstration:

Tip! Hjørnerne er fastgjort til venstre og højre side. Ved køb af polstrede møbler skal du være opmærksom på placeringen af ​​ledgen og dens dimensioner. Til dette anbefales det at måle værelset på forhånd og afgøre, hvor dit nyttige køb vil være. Så passer det komfortabelt i rummet, det vil se elegant ud, ikke at rumpe rummet i rummet.

Hvordan reagerer ejere af "stepping" sofaen

Som regel forlader folk, der har købt "tick-to-do", meget god feedback om "step-up" -transformationen. De er tilfredse med:

 • Simpelthen af ​​mekanismen, når du udfolder sofaen. Dette vil klare både unge og gamle mennesker;
 • kompakt størrelse;
 • smukt design, bløde landing puder;
 • høje ben, ekstra bagpartition. I adskilt form ser det æstetisk glædeligt og smukt ud. Organisk passer ind i rummets design
 • nok rummelig kasse til sengetøj;
 • Opholdsstuen er størrelsen på en dobbeltseng. Forbindelsen af ​​to stykker af sofapuder forstyrrer ikke den flade sovende overflade.

Forresten! Mekanismen for "Eurobook" ødelægger tæppet, når det trækkes ud. Ofte ude af orden hjul. Disse ulemper i "tick-taka" er fraværende.

Priserne varierer afhængigt af det færdige materiale. Ulemper ved brug af sofaer med enheden "tick-tak" er ikke afsløret. Alle parametre svarer til formålet med møbler, som steder til hvile foran fjernsynet, og placeres bekvemt til at sove. Til dato har produktionen af ​​møbler med en "stepping" -mekanisme etableret mange fabrikker i hele Rusland. Blandt dem:

 • Møbler fabrik "Donavan", Shchelkovo.
 • Møbler fabrik "Karina", Izhevsk.
 • Møbler fabrik "Vivat", Ryazan.
 • Møbler fabrik "Mirabel", Kostroma.
 • Møbler fabrik "Fares", Kirov.
 • Møbler fabrik "Formula Uyuta", Ulyanovsk.
 • Møbler fabrik "Anyuta", Vladivostok.
 • Møbler fabrik "Viyana", Moskva.

Fabrikker samarbejder med møbelbutikker, butikker, regionale varehuse. Der er et ret stort netværk af onlinebutikker. På siderne på deres websteder er kataloger over produkter og beskrivelse. Der er rådgivende assistance fra leverandører-eksperter. Du kan vælge sofa produkter til smag, størrelse og farve.

Hver producent har officielle hjemmesider. Du kan købe møbler gennem lageret og omgå formidleren. De fleste produkter har en garantiperiode for service. Funktionelle møbler med en tick-to-tak mekanisme gør dit hjem hyggeligt og moderne.

De fleste mennesker, der bygger sommerhus, ved godt, at det ikke kun skal være et sted for arbejde og dyrkning af en afgrøde, men på samme sted, hvor man kan slappe af fra en travl by og nyde en smuk udsigt over naturen og stedet.

Vilde dyr og fugle, der lever i naturen, kan ikke regne med, at i vinter vil nogen hjælpe dem som deres domesticerede "brødre".

Hver af os elsker et smukt designet interiør. Dette engagement bliver især efterspurgt, når interiørløsninger påvirker det gode humør og glæden for vores kære og kære.

Enhver samvittighedsfuld ejer skal tage sig af hans kæledyrs komfort, styret af den berømte citat fra den lille prins: "Vi er ansvarlige for dem, der har tømt."

Før eller senere møder de fleste af os udfordringen med at købe nye møbler, herunder stole. Samtidig er det ikke altid fornuftigt at købe nye møbler til en ret høj pris, da vi kan genoprette de gamle stole.

 • Om projektet
 • annoncører
 • tilbagemeldinger
 • Site map

Henvisningen til materialet er kun tilladt, hvis der er angivet en aktiv indekseret kildekode.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

33 + = 35