Metal hylder til hjemmet

Metal hylder til hjemmet

Hævning af metal er vellykket og udbredt ikke kun i butikker og lagerhuse, men også i hjemmet. Uden dem kan du ikke gøre på steder som en balkon, en loggia, et spisekammer. Sommetider er sådanne møbler den bedste løsning til opbevaring af køkkenredskaber.

For det første kan du vælge dit valg på stativet, som har en metalramme og kombinerede hylder. Nogle af dem kan laves af spånplader til lettere genstande, nogle fra metal, for ting tungere. Et sådant metalskab-rack vil koste mindre på grund af billigere spånplader. Denne rack er designet til en vægt på op til 100 kg.

For det andet er det muligt for hjemmebrug at købe en helt metal vægmonteret stativ på en boltforbindelse. Det kan modstå belastninger på op til 200 kg. Der er også strukturer, der kan modstå op til 400 kg, men for et hus at købe sådan et skab er ikke praktisk. Det vil være godt for en garage eller ethvert lagerplads.

Ifølge fremstillingsmaterialet klassificeres metalopbevaringsholdere på basis af fremgangsmåden til deres behandling. Så der er modeller fra det zinkede metal, malet, har en polymer belægning. Behandling er obligatorisk, da ellers en sådan rack hurtigt vil bøje for rust eller korrosion.

Fordele ved installation af metalhylder i hjemmet

Denne møbel vil simpelthen uundværlig for opbevaring af udstyr, kasser, dåser og andre ting, der skal strømlines for at undgå kaos. Det er metalstativet, der tåler den maksimale belastning, du kan lægge næsten alt på det uden at tænke på, om hylderne vil stå.

Sådanne åbne skabe er normalt smalle og høje og har også mange hylder af forskellig størrelse og højde. Så det optager et minimumsrum, og funktionaliteten er meget høj. En god mulighed er en metalhjørnehylde, der passer ind i et meget lille område og vil være et ideelt sted til opbevaring af ting.

En anden fordel ved hushylder - de er nemme at montere og demontere. Designet er trods alt modulært, elementerne er forbundet med bolte.

Ulemperne ved metalhylder kan tilskrives deres høje omkostninger og ikke et sådant æstetisk udseende, som for eksempel træskabe. Derfor installeres de normalt ikke i lokaler, men i bryggerier.

Kopiering af oplysninger er kun tilladt med en direkte og indekseret reference til kilden

Hylder til hjemmet

Metalholdere til hjemmet - dette er et godt forhold mellem styrke, lyshed, alsidighed og holdbarhed. Designet, som det følger af deres navn, til brug i lejligheder og huse og er kendetegnet ved en række designløsninger, der er en integreret del af indretningen af ​​rummet.

 • I Moskva leverer vi varerne i morgen. Leveringsomkostningerne er 350 ₽.
 • I Rusland sender vi gennem transportvirksomheder.
 • Betaling kontant ved modtagelse, ikke kontanter på konto, elektroniske penge.

størrelse 2 m * 1 m * 0,3 m

Dimensioner: 2 m * 0,7 m * 0,3 m. 4 hylder.

størrelse 2 m * 1 m * 0,4 m

Dimensioner: 2 m * 0,7 m * 0,4 m. 4 hylder.

størrelse 2 m * 1 m * 0,5 m

Dimensioner: 2 m * 0,7 m * 0,5 m. 4 hylder.

størrelse 2 m * 1 m * 0,6 m

Dimensioner: 2 m * 0,7 m * 0,6 m. 4 hylder.

størrelse 2,5 m * 1 m * 0,3 m

Dimensioner: 2,5 m * 0,7 m * 0,3 m. 5 hylder.

størrelse 2,5 m * 1 m * 0,4 m

Dimensioner: 2,5 m * 0,7 m * 0,4 m. 5 hylder.

størrelse 2,5 m * 1 m * 0,5 m

Dimensioner: 2,5 m * 0,7 m * 0,5 m. 5 hylder.

størrelse 2,5 m * 1 m * 0,6 m

Dimensioner: 2,5 m * 0,7 m * 0,6 m. 5 hylder.

størrelse 2 m * 1.060 m * 0,3 m

Dimensioner: 2 m * 0,76 m * 0,3 m. 4 hylder. Lasten på hylden er 150 kg.

størrelse 2 m * 1.060 m * 0,4 m

Dimensioner: 2 m * 0,76 m * 0,4 m. 4 hylder. Lasten på hylden er 150 kg.

størrelse 2 m * 1.060 m * 0,5 m

Dimensioner: 2 m * 0,76 m * 0,5 m. 4 hylder. Lasten på hylden er 150 kg.

størrelse 2 m * 1,060 m * 0,6 m

Dimensioner: 2 m * 0,76 m * 0,6 m. 4 hylder. Lasten på hylden er 300 kg.

størrelse 2,5 m * 1,060 m * 0,3 m

Dimensioner: 2,5 m * 0,76 m * 0,3 m. 5 hylder. Lasten på hylden er 150 kg.

størrelse 2,5 m * 1,060 m * 0,4 m

Dimensioner: 2,5 m * 0,76 m * 0,4 m. 5 hylder. Lasten på hylden er 150 kg.

størrelse 2,5 m * 1,060 m * 0,5 m

Dimensioner: 2,5 m * 0,76 m * 0,5 m. 5 hylder. Lasten på hylden er 150 kg.

størrelse 2,5 m * 1,060 m * 0,6 m

Dimensioner: 2,5 m * 0,76 m * 0,6 m. 5 hylder. Lasten på hylden er 300 kg.

Racks til huset og deres design funktioner

Udformningen af ​​stativer sammenfoldelige og kan modstå tunge belastninger, samtidig med at du at ændre placeringen af ​​hylder og passer perfekt ind i ethvert rum. Disse racks er ideelle til brug i hjemmet, og deres brug vil hjælpe med at frigøre en masse plads. Alle dele er lavet af høj kvalitet og holdbart metal, præ-malet med pulverlakering for holdbarhed mod korrosion.

Vores organisation tager højde for hver enkelt købers interesser, så vores hylder til huset opfylder alle krav til brandsikkerhed samt dens drift.

Vigtigste fordele:

 • Holdbar og modstandsdygtig over for virkningerne af vejr, mekaniske og fysiske faktorer, brand og miljøsikkerhed;
 • Let at montere, nem at bruge. I tilfælde af flytning eller omplanlægning - let demonteret og indsamlet
 • Hyldernes højde varierer nemt, og flere løbende stativer af forskellige former er let skabt af flere stativer.
 • Er lavet af høj kvalitet og holdbart metal, malet med pulverlakering.

I vores katalog kan du vælge de stativer til hjemmet, der vil opfylde alle dine krav, og vores eksperter vil hjælpe med udvælgelsen og give en detaljeret beskrivelse af varerne af interesse.

Hylden metalhylde: hvordan man installerer korrekt

Metalhylder monteret fra et perforeret hjørne

Hoppede genstande: bøger, redskaber, redskaber, ting - optag meget plads i rummet, forring hurtigt og giv rummet et rodet udseende. Problemet kan løses ved at placere et metal demonterbart stativ i rummet. Men stativet skal ikke kun løse problemet, det skal være praktisk, pladsbesparende og om nødvendigt kunne det nemt flyttes til et andet rum. Korrekt udvalgte hylder kan dekorere ethvert værelse.

Racks kan præfabrikeres og et stykke. De er lavet af forskellige materialer: metal, træ, plast og endda gipsplader. En af fordelene ved denne slags møbler er, at den kan laves med egne hænder ved hjælp af simple værktøjer og materialer eller købt i en møbelbutik.

En af de mest holdbare og praktiske typer kan sikkert kaldes en metalstativshylde. Om hvordan det kan gøres, samt find hvilken hylde der passer bedst til dit hjem, læs videre.

Industrielle metalhylder

Fra hvilke slags genstande skal du opbevare på hylder. I hvilket rum vil han stå. Hvordan disse emner vil blive brugt, afhænger ikke kun af den størrelse og materiale, hvorfra denne type møbler vil blive lavet, men også dens form og design. On-purpose racks er: kontor og hjem.

Kontorhyldermodeller er designet til at gemme dokumenter og bestemt udstyr, f.eks. Kontorudstyr. De er hovedsagelig lavet af metal eller træ (se Hyldebøjle: produktionsmuligheder).

Kurset er aluminium, rustfrit stål, enkelt og værdifuldt træ. De er fremstillet udelukkende af metal eller kombineret med træ.

Da sådanne demonterbare metalholdere installeres i rum med høj trafik, bør de have et præsentabelt udseende, men samtidig være meget holdbare og komfortable. At du nemt og hurtigt kan finde det rigtige dokument.

Hyldeholdere er metal præfabrikerede

Hyldestativ med højdejustering

På billedet ovenfor er en eksemplarisk version af kontorstativet, hvor du ser selv hvor meget æstetisk det ser ud som et korrekt monteret metal foldestativ. Når du vælger et stativ til et kontor eller et hjem, skal du være opmærksom ikke blot på udseendet, men også på måden at montere.

Designfunktionerne er også vigtige, fordi de kan monteres som bolte og på kroge. Dette påvirker konstruktionens stabilitet og muligheden for at samle og demontere stativet, når det transporteres til et andet rum.

Kontorindstillinger er typisk stand-alone rammer med hylder, som ligesom i biblioteket kan omgåes fra alle sider. De bliver ofte mobiliseret ved at installere hjul på dem.

Arkiv metal racks mobil

Hævning af profilrør og metalplader

Arkiv mobile racks er lavet udelukkende af metal. Mobilitet er givet dem af hjul. For at undgå problemer med bevægelse er det nødvendigt at holde gulve, indendørs, i perfekt rækkefølge. Sådanne racks er normalt designet til langsigtet opbevaring af bøger og kasser.

Hyldemetal demonterbar, kan installeres i næsten ethvert rum. Han er ikke bange for fugt. Den er holdbar og holdbar.

Forskellen mellem kontor og hjem typer af stativer er særligt mærkbar. Medmindre det er udseende, er det måske ikke så smukt trimmet, men for styrke og rummelighed er det ikke anderledes.

De mest enkle og holdbare modeller er normalt designet til installation i en kælder eller en garage. Det er ikke altid tilrådeligt at installere sådanne stativer i en bolig, men hvis det er gjort kvalitativt og samlet på den måde, som instruktionen kræver, er det uden forvrængninger og fremspringende bjælker og skruer i alle retninger, så er det muligt.

Metal hylder til huset

Den særlige egenskab ved denne slags møbler er, at den ikke udelukkende består af metal. Rammen selv er normalt metallisk, men hylderne er normalt lavet af træ eller plast. Dette design giver dig mulighed for at reducere vægten af ​​stativet, ikke på bekostning af styrke.

Helt metalstænger er sammenklappelige, fastgjort til væggen og monteret på bolteforbindelser, der kan modstå 200 kg eller derover - sådanne strukturer er hovedsageligt installeret i garager eller kældre. I butikkerne kan du købe modeller, der er designet til en meget større vægt, men det giver kun mening, hvis du har tænkt dig at bruge dem i varehuse. I hjemmet er det økonomisk urentabelt at købe dyre lagerholdere.

Metalliske hylder i hjemmet garderobe

Praktiske hjørnehylder, som ikke kun kan bruges på kontoret

Hylde designet til hjemmebrug, afviger i den type konstruktion og materiale, de er fremstillet af. På dette afhænger ikke blot styrke, men også prisen på det færdige produkt.

De enkleste stativ er lavet af aluminiumsprofiler eller stålprofiler eller rør. Normalt er de dækket af et lag maling. Dyrere produkter er dækket med polymersprøjtning, forkromning. Denne belægning gør det muligt at beskytte metallet fuldstændigt mod rustens udseende.

Den højeste pris for modeller lavet udelukkende af rustfrit stål. Metal hylder til huset demonterbare består af flere hylder, som ikke kun varierer i højde, men også i bredde.

Til installation i en garage eller kælder anvendes specielle, mere holdbare og stabile strukturer. Et træk ved denne type hylder er, at de skal modstå store belastninger, men pladsen til lokalerne til deres installation er begrænset.

For at bruge lokalerne med maksimal effektivitet har nogle metalaftagelige metalholdere en karakteristisk strukturel funktion (se billedet), og de er udelukkende installeret ved hjørnerne.

Der er ingen særlig forskel på dem, men de kommercielle metalafmonterbare stativer adskilles normalt med en lille højde på op til en og en halv meter for at gøre det praktisk for kunderne. Kommercielle reoler fremstilles hovedsageligt på bestilling. De har foran på hver hylde et visir, hvorpå varemærkerne på varerne er vedlagt.

Lagerhylder kan være i dybden på mere end en meter, og i højden - op til loftet og for at få genstande på den øverste hylde må man kun bruge en stige. Da de er stablet store, samlet og særskilt, skal emnerne være fremstillet af højstyrkestål, og støttesiden og midterkolonnen har den passende tykkelse til at modstå belastningen.

Fordele ved præfabrikerede metalhylder

Princippet om at forbinde dele til et metalstativ

Metal demonterbare stativer bruges hjemme, på kontoret, butikker og lager.

Deres popularitet skyldes sådanne fordele som:

 • Nem installation og demontering. For at samle et metal foldestativ, behøver du ikke at tiltrække specialister og betale dem penge. Alt kan gøres selvstændigt, og selv i mangel af relevant erfaring.
 • Evne til at modstå tunge belastninger. Metal er i sig selv svært at beskadige eller bøje. Den gennemsnitlige belastning pr. Hylde beregnes fra 90 kg.
 • Overkommelig pris. Især når man overvejer det faktum, at alt montage- og installationsarbejde udføres uafhængigt. Råmaterialer til fremstilling er meget billige, ligesom alle de nødvendige komponenter.
 • Holdbarhed. Få materialer sammenligner med metal for holdbarhed. Det eneste problem at frygte er direkte kontakt med vand, men dette kan undgås ved at anvende specielle polymerfarvestoffer.
 • Gode ​​æstetiske kvaliteter, specielt under hensyntagen til, at designet og projektet også udvikles uafhængigt og under hensyntagen til alle designfunktionerne i lokalerne.

På racks af nogle modeller af stativer er der indstillet justerbare beslag. Denne funktion gør det muligt at indstille den ønskede højde for hyldernes højde.

Når du vælger en hylde, er det nødvendigt at tage højde for sådanne produktparametre som:

Styrkens styrke og dens evne til at modstå tung vægt afhænger ikke kun af kvaliteten og typen af ​​materiale, men også på bjælkens tykkelse, formen af ​​paller og hylder, afstanden mellem lejerække.

Racks bør ikke kun modstå tyngdekraften af ​​de objekter, der er placeret på dem. De skal være resistente over for kemiske og mekaniske påvirkninger. Om hvad under hvilken belastning rack er designet, kan du læse dokumentationen, som altid er knyttet til sådanne produkter.

Tip! Det er bedre at købe stativer med en sikkerhedsmargin. Hvis du har til hensigt at opbevare varer på hylderne med en samlet masse på ca. 100 kg, skal racket være stærkt nok til at modstå alle 125 kg. Dette sikrer en lang levetid og forhindrer muligheden for sammenbrud af hylderne og ødelæggelsen af ​​hele strukturen.

Sådan laver du en hylde selv

En anden måde at montere stativstrukturen på

Metal foldestativer kan fremstilles manuelt. At gøre et sådant produkt er ikke meget vanskeligere end det der er lavet af træ eller spånplader. Som hovedmateriale skal du bruge konventionelle metalprofiler. At købe dem vil ikke være svært.

Og selv om sådanne mønstre er underordnede i styrke til produktionsmodeller, er det nok for et hus eller lejlighed at opbevare husholdningsartikler, såsom bøger eller små figurer.

Til fremstilling af et foldestativ skal du:

 • Metalrør med firkantede sektioner til stativ på 20 til 50 mm, også kaldet - profil.
 • hjørne til rammens hylder 15 til 25, kan du købe sammen med rørene i enhver byggeforretning eller på en metalbase.
 • Den bulgarske
 • Roulette.
 • Niveauet.
 • Bankmaling til metal og børste. Det er tilrådeligt, hvis det er en hammer eller smed polymer, da deres levetid er meget højere end for konventionelle farvestoffer.
 • Bolte, møtrikker og skiver.
 • Skruetrækker og metal øvelser.

Den enkleste konstruktion af et metalstativ

For det første skal du lave alle de nødvendige målinger og bestemme de vigtigste parametre i racket. Beregn størrelse, antal hylder, form osv. Derefter på gulvet hvor stativet skal stå. Metallprofilerne er markeret og skåret langs de markerede linjer, den bulgarske.

Derefter bor huller i stativene og vandrette bjælker. De opnåede dele er forbundet ved hjælp af bolte, møtrikker og skiver. Saml først sideholdere.

Tip! Hvis du vil lave et stativ, men du ikke har udstyr til at lave dele, er det ligegyldigt, de kan købes i en butik, og du kan selv samle hylderne. Dette vil være billigere end at købe et færdigt produkt, men kvaliteten er ikke værre.

Så er de skruet på hylderne. Hylder kan fremstilles af både metalprofiler og træ.

Til sidst er hylsteret malet med emalje eller anden metalmaling og efterladt til tørring. Sådan monteres stativet, se videoen i denne artikel.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 + 6 =