Metal seng design

Strygejern - 50 eksempler på et kedeligt interiør

Kan jeg vågne op hver dag med et godt humør og velvære? Selvfølgelig ja! Det vigtigste ved at sørge for en behagelig søvn og hvile.

Det er ikke så meget det indre af soveværelset som den seng, der er vigtig her. Seng - dette er hovedpersonen i ethvert soveværelse, så det skal være behageligt, pålideligt, holdbart, smukt og behageligt. Alle disse krav er fuldt matchede med jern senge, der kan gøre ethvert soveværelse royalty luksuriøst.

De første jernsengene dukkede op i tiderne i Det gamle Ægypten og Det antikke Grækenland. Selvfølgelig var metalprodukter sjældne, derfor blev de ligestillet med luksus og rigdom, og de var kun tilgængelige for magtholderne. Med tiden udviklede man nye måder at forarbejde metal på, og takket være udviklingen af ​​metallurgi blev jernsengene tilgængelige for et bredere udvalg af mennesker. For at erstatte smedejerns sengene kom analoger skabt med stempling.

I dag er en jern seng en smuk indretning, og også et symbol på pålidelighed og styrke. Deres udsøgte raffinerede linjer tager os til tider med ridderturneringer og bolde. Glatte bøjninger og lacy mønstre passer perfekt til interiøret, så du føler dig specielt ædelblod. Takket være openwork hovedgærde ser jernjernene ikke tungt og massivt ud, tværtimod bærer en vis lethed.

Jern senge i dag udføres som en traditionel metode til smedning og stempling. Selvfølgelig er kunst smedning et eksklusivt og manuel arbejde, hvilket er ret dyrt. Men mange serielle jern senge er på ingen måde dårligere end smedede, og nogle gange endda overgår dem i deres nåde. Ud over de smukke modeller udføres deres jern også af enkle billige senge, som sædvanligvis bruges i hoteller, hospitaler, hærkaserne, vandrerhjem, lejre og andre offentlige steder.

Jern senge er meget populære, da de har mange fordele.

 1. Først og fremmest, de er kendetegnet ved deres høj styrke og pålidelighed. Derfor køber mange forældre deres børn en metal køjeseng.
 2. For det andet, De er meget bekvemme og har mange konfigurationer.
 3. For det tredje, Jernsengene er miljømæssigt sikre, udskiller ikke og absorberer ikke stoffer.
 4. For det fjerde, de er meget elegante, farverige og attraktive. Med deres hjælp kan du understrege den romantiske, rolige atmosfære i dit soveværelse.
 5. Nå femte, de er tilgængelige for alle kommende. I butikkerne kan du finde strygejern på enhver taske.

Sengene af jern passer godt ind i næsten ethvert soveværelse interiør. De vil appellere til fans af klassisk stil, gotisk, romansk, antik, jugendstil, high-tech og mange andre stilarter. De er perfekt kombineret med træ, sten, læder og glas. Farvning af jernmønsteret er hjulpet ved at farve i forskellige nuancer, kunstig aldring, forgyldning osv.

Metal senge i interiøret - elegance og pålidelighed

Det vellykkede design af soveværelset er nøglen til et godt humør og en god hvile. Her ser du af dagen og møder en ny. En helt afslapning vil tillade en komfortabel og behagelig seng, som ud over det direkte formål er et af de vigtigste egenskaber inden for interiøret. Moderne metal senge vil skabe en unik romantisk atmosfære i interiøret og fascinere den mest lunefuldt køber.

Et stort plus af metalmøbler er dens harmoni med mange materialer, som nemt giver mulighed for at ændre det stilistiske design på værelset efter ønske. I dag giver "House of Dreams" læsere mulighed for at se på et soveværelse eller et børns værelse med en metal seng. Hvor harmonisk det passer ind i interiøret og hvilke resultater der kan opnås ved hjælp af sådanne møbler.

Metal senge i interiøret

Fordele ved sengetøj af metal

I dag er interiører med metalmøbler et yndlingsfelt for hjemmedesignere. Enhver model af en metal seng er en skabelse af kunst, der kombinerer både raffinement og rigor, som kan blive en fremragende udsmykning til dit soveværelse. Derudover har metalmøbler flere fordele:

 • metal er det mest holdbare materiale, hvilket gør sengetøjets modstandsdygtig over for slid og løsnelse;
 • Metalrammens struktur er i stand til at modstå enhver belastning;
 • metal er ikke brændbart og miljøvenligt;
 • En metal seng kombineres med en række forskellige stilarter i det indre af soveværelset.

Dobbeltseng

Smuk metal seng i soveværelset

Møbelprodukter fremstillet af metal, takket være specielle belægninger, er ikke koldt til berøring og er beskyttet mod korrosion og rust, hvilket giver et langvarigt æstetisk udseende.

Mange tror, ​​at en metal seng er en uacceptabel luksus, men det er ikke helt den rigtige erklæring. Sortimentet af metal- og fremstillingsmetoder har forskellige omkostninger, hvilket i sidste ende påvirker prisen på produktet. Omkostningerne ved en strygejern afhænger af typen af ​​metal, komponenter, kvaliteten af ​​maling og lakmaterialer. Der er mange billige og attraktive modeller af metal senge, hvis pris passer til den gennemsnitlige køber.

Hvad er metal sengene

Sortimentet af metal senge er bredt nok: dobbelt, enkelt, halvanden og køjeseng med baldakin og hems. Afhængigt af hvem der er beregnet til en seng, en voksen eller et barn, har sengene deres egenskaber og egenskaber, forskelligt i design, størrelse og antal pladser til at sove.

At købe en metal seng til et soveværelse betyder at sørge for lang tid komfort og hygge.

Ekstravagant dobbelmetal seng vil fremhæve den romantiske atmosfære i et romantisk soveværelse af et ægtepar, bliver sit symbol og midten af ​​behagelig hvile. Interiøret kan kompletteres med sengeborde med udsøgte lamper og charmerende indretning. En seng til to kan dekoreres med en baldakin - denne variation vil give mere romantik og springe ind i den ære med kongelig komfort.

Metal Senge Foto

Seng i det indre af soveværelset

Hvis soveværelset er lille - en enkelt eller en og en halv tommer metal seng passer perfekt til situationen og vil ikke tage meget plads. I et lille rum med elegante silke gardiner og elegante lysestager, vil en metal smedejern seng tjene som en fremragende dekoration og passer til en drømmende personlighed.

Moderne metal seng i soveværelset

Metal gul seng foto

Enkeltseng enkeltseng

Hovedopgaven til en køjeseng er at spare plads. Typisk er dette design til to eller tre børn. Modeller af metal køjesenge er ret meget, det vigtigste er, at det er pålideligt og praktisk. Køjesengen vil gøre en god fest med lyse vægge, farverige skabe og dekorative klistermærker.

Børnens køjeseng

Køjeseng til børn

Flere og flere omsorgsfulde forældre er tiltrukket af muligheden for en hems til et børnelokale. For det første dekorerer denne ikke-standardiserede løsning interiøret, og for det andet er det meget populært hos børn, og for det tredje - det øger rummets frie rum. For nylig har funktionalitet og design af disse møbler overgået alle forventninger. For førskolebørn og børn i grundskolealderen er modeller af træ, fiberboard eller MDF populært, og en metal loft seng er mere velegnet til teenagerens soveværelse.

Metal køjeseng med sofa nedenunder

Metal loft seng med arbejdsområde

Køjeseng sofa metal foto

En metal seng kan ikke kun købe færdiglavede, men også bruge tjenesten til individuel fremstilling, især hvis du ønsker at få en sovende af ikke-standardstørrelser og med et unikt design. Den moderne industri vil klare konstruktionen af ​​enhver kompleksitet, og herrerne vil tage hensyn til alle ejers ønsker, ned til de mest indviklede fantasier.

Soveværelse interiør med en metal seng

Sengen er en integreret del af soveværelset interiør, hvis organisation kræver særlig opmærksomhed og tilgang. Varieret og lækker variationer af metal senge vil supplere upåklagelig klassisk fransk, romantisk, antik, gotisk, barok, hi-tech og mange andre stilarter.

Metal seng er ofte en ledende element i udformningen af ​​soveværelset derfor at bestemme modellen af ​​sengen er korrekt og smukt de resterende elementer i interiøret, hvad vil vores samling af billeder.

Metal møbler er perfekt kombineret med forskellige materialer, såsom sten, træ, glas og læder. Skønheden i jernkonstruktionen understreges af forskellige skyggeversioner, kunstig aldring eller forgyldning.

Soveværelse med et metal seng foto

Metal himmelseng foto

Metal senge med åbent arbejde og figurerede ben vil imponere farvede og facetterede elementer.

For senge med metal base vil passe de mest forskelligartede tekstiler: sengetæpper og tæpper, puder og dekorative puder, sengetøj med broderi og baldakiner med flæser.

Modellerne af senge, hvis hoved er dekoreret med smedede elementer, har et uforligneligt udseende. Moderne håndværk af smedning er i stand til at personificere de mest bizarre mønstre, som vil gøre interiøret i hele rummet ekstravagant.

Smukt se sengene i en kombination af metal og træ. Denne seng bliver endnu mere attraktiv og vil sætte mere plads til det indre af soveværelset.

Seng lavet af metal med træelementer

En metal seng kan laves i en jævn og reserveret form, hvilket vil give rummet et stramt, men elegant udseende. Sådanne sengemodeller er relativt billige.

Soveværelse interiør med en metal seng

En metal seng i det indre af dit soveværelse vil bringe glæde i udsøgt skønhed og give en rolig og sød søvn.

Metal seng - en komplet hvile i ethvert interiør (23 billeder)

Interiørvarer fra metal var meget værdsatte i de gamle dage og har ikke mistet popularitet og relevans i dag. Fremragende kombinationer af hårdhed og pålidelighed med elegance er hovedårsagerne til metalmøblernes tiltrækningskraft og især sengene.

Produktets styrke og holdbarhed bestemmes af materialets egenskaber, karakteristika for pleje, deres fordele og ulemper.

Fordele ved metal senge:

 • modstand mod temperaturændringer og skader (vanskeligt at ridse eller bryde);
 • evnen til at modstå betydelige vægtbelastninger - egnet til forskellige kategorier af kunder
 • interiør alsidighed - smedede produkter kan svare til mange stilarter. Original senge ligner dekorative elementer af træ, glas, sten. Kunstnerisk smedning fremhæver den individuelle smag af beboere;
 • miljøvenlighed, selv om for mange forbrugere naturmaterialernes natur kun er forbundet med træ. Moderne metalmøbler, der er fremstillet i overensstemmelse med alle reglerne for teknologiske processer, er imidlertid også miljøvenlige. Metal samler ikke op og udsender ikke skadelige urenheder, derfor er den ideel til et soveværelse;
 • stabilitet - nogle modeller er meget vanskelige at bevæge sig.
 • ustabilitet til fugt
 • forkølelse af metallet - nogle ejere er ubehagelige til at røre kølige overflader.

Varianter af konstruktion

Moderne metal senge er lavet på to måder. Stansning er en transportørproces til fremstilling af dele. Smedning - komplekse trinvise arbejder med metal (ved høje temperaturer), der kræver faglige færdigheder og individuel færdighed.

Hovedmaterialet til fremstilling af møbler er jern. Sommetider anvendes messing - en legering af kobber med zink. Jern og stål hult rør profil (tykkelse 1,5-2 mm) - de vigtigste materialer i fremstilling fabrikken sengen så sengen med en metalramme er forholdsvis let. Lignende mønstre kan modstå vægt op til 200 kg (dette er et gennemsnit på to personer). Overdreven belastning kan føre til bøjning af dele eller brud på møbler.

Disse senge er lavet hovedsageligt for hånden. Da metallet behandles ved høje temperaturer, er det i stand til at modstå betydelige belastninger. Processen med fremstilling af smedejernssenge er udelukkende manuel arbejde ved hjælp af specielle værktøjer og apparater. Værkerne viser mesterens stil / håndskrift og hvert produkt er unikt.

Omkostningerne ved sengene bestemmes ikke kun af produktionsmetoden. Prisen er påvirket af valget af materiale, der bruges til at lave modeller: kobber, jern, jern, aluminium.

Til udvendig dekoration af produktet brug pulver maling teknologi. Takket være ubegrænsede farver kan du vælge en skygge til ethvert interiør.

Forudsætningsvis kan du vælge flere parametre, som vil hjælpe med at bestemme den relevante model af sengen.

Senge er lavet til børn og voksne. Med voksne senge alle klar (standard længde 200 cm), men de børnemodeller stadig har alder division: vugge (drejeligt), for børn fra seks måneder til førskolebørn / studerende (op til 160 cm i længden), teenagere (mindre end 190 cm).

Sengetypen bestemmes af bredden af ​​modellen: en metal enkeltseng (80-100 cm), dobbelte modeller. Fra sovjetiske tider forblev udtrykket "lastbil" - modelbredden på 140-150 cm. Men definitionen er nu mere almindelig - kompakte dobbeltsenge.

Typisk er modelstrinnet af en dobbeltseng 20 cm (140 cm, 160 cm, 180 cm, 200 cm). Valget af produktet skal behandles ansvarligt, da det stadig er nødvendigt at vælge en madras.

Den mest traditionelle og fælles form forbliver en rektangulær model. Fordele ved sådanne senge: Det er nemt at vælge møbler til ethvert interiør, mange producenter, forskellige priser (håndlavede produkter af komplekst design er ikke dyre).

Ovale og runde møbler ser ikke-standard ud. At værdsætte skønheden i design og brugervenlighed er bedre i store værelser.

Særlige muligheder - senge med baldakiner eller står for installation af baldakin.

To-tier metal modeller kan være stationære eller mobile og installeres i børnenes værelser.

Dette designelement kan være højt, lavt, solidt eller åbent. En dobbeltseng med metal hovedgærde kan have en solid ryg eller to uafhængige dele.

Stationære hovedgavl er en med sengen. Hængslede elementer er monteret på væggen over sengen og er vigtigere som et dekorativt element.

Metal seng i interiøret

For at gøre sengen ser organisk ud i det indre, er det tilrådeligt at tænke på rummets stil, forestille sig modellen på værelset, dens kombination med indretningen, udsmykningen af ​​væggene.

Metal senge - selvstændige indvendige elementer. For at skabe et integreret miljø er det imidlertid ønskeligt at anvende yderligere smedet elementer eller nogle designteknikker:

 • Smidede brystet vil helt sikkert klare opgaverne i en traditionel kommode, hvilket er særligt vigtigt for østlige arabiske interiører;
 • Puffen med metalindretning kompletterer soveværelsesmøblerne i en klassisk stil;
 • lamper med smedede baser, monteret på sengeborde eller monteret på væggene, vil skabe et interessant "ensemble" med senge;
 • Ikke-standard løsning - Gentagelse af smedemønstre i indvendige emner, f.eks. på spejldørene til det indbyggede skab;
 • smedede rammer til spejle, lysestager, bøjler fremhæver stemningen i rummet.

Det er bare at røre ved, at metallet er koldt. Takket være dygtige håndværkere og kreative designere ved hjælp af smedede produkter, skabes der specielle og unikke interiører af værelserne. Metal senge passer perfekt ind i forskellige stilarter.

Den mest organiske smed understreger Provence stil. Lyset af det romantiske interiør vil blive givet af en seng med et hovedgavl med glatte tegningslinjer. Også traditionel og populær er kombinationen af ​​smedning og stilistik af vintage eller land design.

Seng med baldakin eller baldakin - de vigtigste detaljer i det østlige interiør. For en lav bred model kan du kun installere en figurhoved. Smukke tæpper, en kombination af nuancer af guld, elfenben, lilla vil også give soveværelset en østlig luksus. Udsøgt design vil ikke forlade nogen ligeglade. Brons og kobber ting (vaser, kister) vil gøre værelset hyggeligt. Skårede smedede lamper vil give soveværelset en mystisk atmosfære takket være skuespillet af lys og skygge.

I de minimalistiske soveværelser vil rektangulære senge med krom / mat finish være relevant. Og tavlerne skal have enkle former (uden mønstre). Modeller med træelementer vil være passende.

Teknologien til at lave møbler giver dig mulighed for at udvise enhver form / mønster til benene, ryglænet / hovedgærdet. Hvis sengen er købt til et færdigt interiør, tages der hensyn til område og stilistik, udsmykning af værelset. Når du tænker på situationen fra bunden, kan du drømme med en kombination af metalmøbler og interessante designløsninger.

Jeg kan ikke lide metal senge, af en eller anden grund er de straks forbundet med hospitalet

Efter min opfattelse ser hvidt metalbede stadig sød ud. Og smedning af en mørk farve ser virkelig trist ud)


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

51 − = 41